GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας

Απέδρασαν δύο κρατούμενοι... . Από το http://epirusgate.blogspot.com/ . Απέδρασαν, βραδινές ώρες χθες, από κρατητήριο του Κεντρικού Λιμεναρχ...

Απέδρασαν δύο κρατούμενοι...
.
Από το http://epirusgate.blogspot.com/
.
Απέδρασαν, βραδινές ώρες χθες, από κρατητήριο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, δύο (2) αλλοδαποί άνδρες ηλικίας 30 και 32 ετών, οι οποίοι είχαν συλληφθεί από όργανα της οικείας Λιμενικής Αρχής, την 17/04/09 και την 18/04/09 αντίστοιχα, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών υπηκόων. Ο πρώτος εκ των ανωτέρω, είχε ήδη καταδικαστεί την 18/04/09 σε ποινή φυλάκισης 31 μηνών και επίκειτο η παράδοσή του στο Τμήμα αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ενώ ο δεύτερος επρόκειτο να δικαστεί την 21/04/09, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσπρωτίας.
Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας...
διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό των δύο δραπετών, σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. και υπό τις οδηγίες του αρμόδιου Εισαγγελέα ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα. Της υπόθεσης έχει επιληφθεί το Γρ. Εσωτερικών Υποθέσεων του ΥΕΝΑΝΠ, ενώ παράλληλα διεξάγεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

2 σχόλια

  1. Σχολιο:
    Η ΝΔ θα σας καταστρεψει ολους...ακομα και τους δεξιους...ξυπνηστε...θα καταστρεψει την Ελλαδα....ερχεται το τελος της Ελλαδας με την δεξια στην εξουσια!!
    Μονη λυση οι διπλες εκλογες!!

    11% η διαφορα....172 βουλευτς Πασοκ σην επομενη Βουλη...
    Δεν υπαρχουν οικολογοι...μονο 0,5% ειναι οι οικολογοι.....δεν υπαρχουν "αναποφασιστοι....ολοι ειναι αποφασισμενοι" να γκρεμισουν την δεξια!!!

    Αυτα ελεγε σημερα το πρωι στην Μηλιωνη ο Δρ Κουτσουκος...που πηρε την ευλογια του τ Αρχιεπισκοπου την Ανασταση......και που προτοιμαζει την τελικη πτωση της δεξιας εντος του μηνος!!

    Γιωργος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση