GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβεβαιώνεται η είδηση...

Ο Καραμανλής θα συναντηθεί με τον Πούτιν στις 27 τρέχοντος στη Σόφια! . Ο αγωγός του φυσικού αερίου και η διελκυστίνδα Πούτιν-Ομπάμα (μπαλαν...

Ο Καραμανλής θα συναντηθεί με τον Πούτιν
στις 27 τρέχοντος στη Σόφια!

.
Ο αγωγός του φυσικού αερίου και η διελκυστίνδα Πούτιν-Ομπάμα
(μπαλαντέρ ο Καραμανλής ή ο Παπανδρέου;)

.
Τα Βουλγαρικά ΜΜΕ επι ποδός. Στις 24 τρέχοντος αρχίζει στη Σόφια διάσκεψη με θέμα την υπογραφή συμφωνιών για την υλοποίηση των σχεδίων κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου της South Stream.
Στη διάσκεψη -σύμφωνα με την βουλγαρική τηλεόραση- θα συμμετάσχουν οι πρόεδροι ή οι πρωθυπουργοί των χωρών που έχουν εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους στην κατασκευή του γιγαντιαίου έργου.
Ο αγωγός αυτός θα διαμορφώσει το ενεργειακό σκηνικό στο Βαλκανικό χώρο, ως ανταγωνιστικός του αγωγού φυσικού αερίου «Ναμπούκο», ο οποίος...
είναι ακόμη υπό μελέτη.
Όμως, η διάσκεψη αυτή περνάει σε δεύτερη μοίρα, λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, αλλά οι γνωρίζοντες προβλέπουν ότι μόλις τώρα ξεκινάει η διελκυνστίδα ανάμεσα σε Πούτιν και Ομπάμα, που προσπαθούν να εξασφαλίσουν ο κάθε ένας στην ομάδα του, τους ηγέτες των Βαλκανικών χωρών.
Ανάμεσά τους και ο Έλληνας πρωθυπουργός, ίσως όμως ο τωρινός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εάν κερδίσει τις εν όψει εκλογές...
Μετά την ενεργειακή κρίση μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας και τις σοβαρές επιπτώσεις που είχε στην διαμόρφωση του ενεργειακού ισοζυγίου των χωρών των Βαλκανίων και της κεντρικής Ευρώπης, παρατηρείται αυξημένη «κινητικότητα» γύρω από τους δύο αγωγούς, οι οποίοι σε γεωπολιτικό επίπεδο επηρεάζουν άμεσα τις ενεργειακές σχέσεις, μεταξύ Ευρωπαικής Ένωσης, Ρωσίας αλλά και ΗΠΑ. Γι΄αυτό πιθανολογείται συνάντηση Πούτιν-Καραμανλή στη Σόφια (εάν τελικά πάνε στη βουλγαρική πρωτεύουσα οι δύο ηγέτες) πάντως τα τηλέφωνα έχουν ανάψει...
Γιάννης-John

21 σχόλια

  1. Ρε γελεία Ν(εο) Δ(ουλικά) υποκείμενα δεν κουραστήκατε να αναρτάτε τα ίδια σχόλια???
    Ρε μαλακοδεξιοί μας έχετε πείσει πόσο καθυστερημένα ανθρωπάκια είστε.
    Ρε χαζοβιόληδες δεν είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε άλλο για να μας αποδείξετε τη μαλάκυνση του εγκεφάλου σας.
    Σας πιστεύουμε ρεεεεε κωθωωωωωώνια.
    Ρε άχρηστοι μαζέψτε τον Κωστάκη σας, τα γουβαδάκια σας και δροοοοοοόμο!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΠΑ !!!!!!!!!!!!!
    Ρε καψαμπέλη. Το βλακώδες αυτο κατασκεύσαμα, που προσπαθεί να τα γράψει αυτά. Ο Παπαγιάννης είναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιβεβαιώνεται η είδηση...

    Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία ο Πέπε

    Με ποινή αρκετών αγωνιστικών θα τιμωρηθεί πιθανότατα ο Πέπε, μετά τις κλωτσιές που έδωσε στον ήδη πεσμένο κάτω παίκτη της Χετάφε Κασκέρο...
    Ο Πορτογάλος παίκτης της Ρεάλ εκνευρίστηκε την ώρα που ανάτρεψε τον αντίπαλό του και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι.
    Τότε ξεκίνησε να τον κλωτσάει με συνέπεια να χρειαστεί η παρέμβαση των ψυχραιμότερων, για να λάβει τέλος το περιστατικό και να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sosti kinisi tou kosta!
    gigantakos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "δημοκρατία" νέα.

    Σπίτια για να απλώσουμε...
    ...τις κιλότες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ???
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΣΟK Vs ΝΔ= ο μυξής κοροιδεύει το σαλιάρη(παλιά λαική παροιμία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε μαλακισμένο 1:50, δεν κοιτάτε καλύτερα να μαζέψετε αυτό το καθυστερημένο το Δόκτορα Μπουζούκο, που πρέπει να είναι πιό βλαμμένος και από τον αρχηγό του.
    Άει σιχτίρ, τρόμπες πρασινοφρουροί, τί πολιτικό διάλογο να κάνουμε με τις κουράδες που είναι γεμισμένος ο βόθρος του πασόκ;
    Άντε να βαρέσετε καμιά μαλακία με τη φωτό του γιωργάκη στην κρεβατοκάμαρα σας, γιατί μόνο ανώμαλοι άνθρωποι είναι δυνατό να εμπνέονται από τον πιό αμόρφωτο, καθυστερημένο, άχρηστο και πουλημένο βουλευτή του κοινοβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ της Ελλάδας με την υπερδύναμη μαίνεται από την πρώτη στιγμή που εξελέγη ο Καραμανλής.

    9 ΓΕΓΟΝΟΤΑ που πρέπει να θυμόμαστε όλοι (και ιδιαίτερα οι οπαδοί του πασόκ):

    1.Μία ΜΟΝΟ μέρα μετά την ορκωμοσία της ΝΔ το 2004, οι Αμερικάνοι αναγνώρισαν τα σκόπια με το όνομα Μακεδονία. Γιατί δεν το είχαν κάνει 8 χρόνια επί Σημίτη; Αυτά τα πράγματα θέλουν προετοιμασία, ΕΤΥΧΕ την ίδια μέρα που έχασε τις εκλογές ο Σημίτης να καταθέσουν την αναγνώριση; Προφανώς ο Σημίτης ήταν o άνθρωπός τους και δεν ήθελαν να τον πλήξουν πολιτικά. Δεν θέλει πολύ φαντασία να καταλάβει κανείς γιατί ο Σημίτης παρέδωσε στο Γιωργάκη το δαχτυλίδι, χωρίς να γίνει κανονικό συνέδριο εκλογής αρχηγού, όπως το 1995. Είχε εντολή.
    2.Το 2005 ήλθε το σχέδιο Ανάν. Ο Καραμανλής (μαζί με το μακαρίτη τον Παπαδόπουλο) είπε όχι στο σχέδιο Ανάν. Τότε άρχισαν τα όργανα από τους καναλο-εκβιαστές (κάνε ότι σου λέμε αλλιώς σε ρίχνουμε).
    3. Το 2006 άρχισαν οι συνεννοήσεις με τους Ρώσους για τους αγωγούς. Κεντρικό πρόσωπο στις εξελίξεις ο Βουλγαράκης, που αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα του Καραμανλή και κάποιων υπουργών, μέσω της Vodafone του Κορωνιά και της Ιντρακόμ του Κόκκαλη στην Παιανία.
    4. Ο Καραμανλής βάζει το Βουλγαράκη στο Ναυτιλίας και προωθεί τη συμφωνία για ιδιωτικοποίηση των λιμανιών ΟΛΠ και ΟΛΘ.
    5.Παραμονές των εκλογών του 2007 καίγεται η Πελοπόννησος. Μετά τη νίκη του Καραμανλή το Σεπτέμβριο υπογράφεται η τελική συμφωνία για τους αγωγούς με τον Πούτιν και κερδίζουν οι κινέζοι της Cosco (μετά από διεθνή διαγωνισμό) τα λιμάνια. Ο Βουλγαράκης είναι στο στόχαστρο της ΝSA.
    6.Μάρτιος 2008. Ο Καραμανλής ταπεινώνει τον προκλητικά φιλοσκοπιανό πλανητάρχη Μπούς στο Βουκουρέστι, με τη βοήθεια του Σαρκοζί. Πριν το Βουκουρέστι οι Αμερικανοί απειλούν, μετά σιωπούν. Οι σκοπιανοί συνεχίζουν το βιολί τους.
    7.Σεπτέμβριος 2008. Δύο υπόδικοι για κακουργήματα καναλάρχες (Κοντομηνάς, Κυριακού) και τρείς που τρέφονται μόνο από δημόσια έργα (Μπόμπολας, Λαμπράκης, Βρυώνης) αρχίζουν συντονισμένη επίθεση στον Καραμανλή για μία αντιπαράθεση μεταξύ δημοσίου-μονής Βατοπεδίου που σερνόταν από το 2000, επί Σημίτη. Χρηματικές δοσοληψίες που να εμπλέκουν υπουργούς δεν φαίνονται πουθενά.
    8.Το Δεκέμβρη αρχίζουν ταραχές στην Αθήνα, που μεταδίδονται ακαριαία σε όλο τον κόσμο (πώς γίνεται να είναι στημένα τα ξένα τηλεοπτικά συνεργεία στο Σύνταγμα πριν αρχίσουν τα επεισόδια κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει) με αφορμή το θάνατο ενός νεαρού από αστυνομικό στα εξάρχεια.
    9.Ιανουάριος 2009. Οι καναλάρχες έχουν καθημερινά πρώτο θέμα τις κραυγές του Γιωργάκη να γίνουν εκλογές (μόλις ενάμισυ χρόνο από τις προηγούμενες, πού ξανακούστηκε;). Αφορμή είναι αμφισβητούμενης φερεγγυότητας γκάλοπ που βγάζουν οι ίδιοι κάθε σαββατοκύριακο.

    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;

    Οι Αμερικάνοι θέλουν οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα. Τα αμερικανικά συμφέροντα είναι πολλά, πάρα πολλά.
    1. Η αμερικανική βάση Bondsteel στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό Nabuskο που έρχεται από την Τουρκία.
    4. Μέσω των Ελληνικών λιμανιών οι Κινέζοι βάζουν πόδι σε όλες τις Ευρωπαικές αγορές και συσφίγγουν τις σχέσεις Ε.Ε. και Κίνας.

    ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι συνεχή και κάτω από τη μέση. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων.
    Αφού δεν ακούει ο Καραμανλής χρειάζονται ένα πρωθυπουργό που λέει ναι. Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.

    ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;

    Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τέσσερα αυτά θέματα, που προφανώς ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΔΕΣ «ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ» ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ;

    Ο Τρεπεκλής, αντιπρόσωπος της SAIC στην χώρα μας ήταν σύμβουλος του Αντρέα Παπανδρέου και επίσης είναι παιδικός φίλος του Γιωργάκη.

    Ποιου Γιωργάκη;

    Του δικού μας Γιωργάκη, του ίδιου που κατηγορεί τον Παυλίδη ότι πήρε μίζα 100,000 ευρώ (κρίμα ξεφτιλίστηκαν και οι μίζες επί ΝΔ).

    Για την υπόθεση της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Tρεπεκλής είχε λάβει (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στον ανακριτή) ως αμοιβή διαμεσολάβησης το ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ (δυόμιση δισεκατομμυρίων δραχμών) για το αμαρτωλό C4I .

    Το σύστημα ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

    Βέβαια η μίζα, μίζα.

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΖΑ !!!

    Μίζα, όχι παίξε γέλασε.

    Μίζα που να αξίζει τον κόπο.

    Μίζα σοσιαλιστική.

    Όχι σαν τους άλλους μαλάκες που βουτήξανε το σουσάμι από το κουλούρι και τους καθίζουν στο πολιτικό σκαμνί για διάρρηξη τράπεζας.

    Φαντάσου κάθαρση που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Γιωργάκης.

    Θα γίνει η Ελλαδίτσα όπως έγινε η Κωνσταντινούπολη μετά την Άλωση.

    Είδες οι παιδικοί φίλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΠΑΝΤΑ-ΟΛΑ O ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

    Μα είναι δυνατό να διαστρεβλώνουν τόσο πολύ την αλήθεια; Είναι δυνατό να μας παρουσιάζουν σαν μελλοντικό ηγέτη της χώρας κάποιον που, στο εξωτερικό, όχι μόνο δεν καταδέχονται να συναντήσουν αλλά αγνοούν ακόμη και την ύπαρξή του;

    Θα μας τρελάνετε εντελώς κύριοι καναλάρχες ;

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ (θάβω την αλήθεια):

    Μέσα σε όλες τις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου υπάρχει και η καθιερωμένη δεξίωση που παραθέτει ο εκάστοτε δήμαρχος της Νέας Υόρκης προς τους εκπροσώπους της Ελληνικής και Κυπριακής Κοινότητας στην δημαρχιακή κατοικία.
    Ήταν όλοι εκεί! Ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, η Γενική πρόξενος της ΝΥ κ. Α. Μπαλτά, πρόεδροι των μεγάλων ομογενειακών φορέων ΠΣΕΚΑ κ. Κρίστοφερ, της Κυπριακής Ομοσπονδίας κ. Π.Παπανικολάου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ κ. Καλαμαράς, ο Γενικός Γραμματέας Π. Γαλάτουλας, πολλά μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και δεκάδες άλλοι εκπρόσωποι ομογενειακών φορέων ως επίσημοι προσκεκλημένοι του δημάρχου. Στις προσφωνήσεις και αντιφωνήσεις ο λόγος, δόθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο και στον πρόεδρο Δ. Καλαμαρά!
    Ο Γιωργάκης όχι μόνο δεν προσκαλέστηκε να απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση αλλά επιδεικτικά αγνοήθηκε η ύπαρξή του από το δήμαρχο Μάικλ Μπλούμπεργκ. Καθόταν σε ένα στρογγυλό τραπέζι και έτρωγε, όπως όλοι οι λοιποί καλεσμένοι. Ούτε στο δήμαρχο δεν τον συστήσανε.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑΦΤΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΥΤΕΡΟ (διαστρεβλώνω την αλήθεια):

    Στις 27 Μαρτίου ο Γιωργάκης ήταν καλεσμένος να μιλήσει (ανάμεσα σε δεκάδες άλλους σαν απλός (όχι κεντρικός ομιλητής) όπως έλεγαν εδώ) σε ένα συνέδριο σοσιαλδημοκρατών στη Χιλή, αλλά ως γνωστόν, έχασε το αεροπλάνο.
    Την επόμενη μέρα που έφθασε εκεί, το πανηγύρι είχε βέβαια τελειώσει. Άκου λοιπόν τι σκαρφίστηκαν οι αθεόφοβοι.
    Την μέρα αυτή (28/3) γινότανε μία επίσημη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης (SUMMIT) όπου συμμετείχαν διάφοροι επίσημοι όπως ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν, ο βραζιλιάνος πρόεδρος Λούλα, ο ισπανός πρωθυπουργός Θαπατέρο και άλλοι.
    Ποιος φαντάζεστε ότι ήταν στο ακροατήριο; Ποιος άλλος;
    Ο μαϊντανός ο Γωργάκης.
    Παρακολούθησε τη συζήτηση, χειροκρότησε τους ομιλητές και μετά πήγε και την έστησε στην έξοδο, όπου περίμενε τον Μπάϊντεν.
    Τώρα ξέρετε πώς βγήκε η περίφημη φωτό του αντιπροέδρου των ΗΠΑ με το Γιωργάκη, που μοίραζε ο Παπακωνσταντίνου στα κανάλια και τις εφημερίδες.
    Διαλαλούσανε ότι στο περιθώριο της συνάντησης (στο διάδρομο) ο Γιωργάκης είχε ανταλλαγές απόψεων (τι ωραία η γραβατούλα σας χαμογελάστε να βγεί το πουλάκι να πάρω τη φωτό στην Ελλάδα) με τον αμερικανό αντιπρόεδρο.

    ΑΛΛΑ ΑΝΤ’ ΑΛΛΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    Που πάτε ρε Καραμήτροι, με αυτά τα μυαλά θέλετε να κυβερνήσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΚΑΙ ΦΩΝΑ ΞΕ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ....ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΞΕΙ ΤΗ....ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ...."ΑΠΟ ΠΙΣΩ"...
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ....

    ΝΑ....ΤΟΣΟ ...ΘΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ....Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ....ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ!!!

    ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΙ...ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ !!!
    ΑΧ..ΚΑΛΕ...ΠΟΥΤΙΝ..
    "ΟΛΟ ΥΠΟΧΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ"...ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΑΚΗΣ...
    ΑΝΤΕ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ....
    ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ blogs....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ διόρισε σήμερα άλλους 13.979 γαλάζιους . Σύνολο τριμήνου 67.727

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συνομιλητής του Πούτιν ο Γιωργάκης.....
    Αυτό και είναι ανέκδοτο!!!!!
    (Σας τζούζει... η συνάντηση Καραμανλή - Πούτιν ε!??? Δεν πειράζει, ακόμα δεν έχετε δεί τίποτα.... σε λίγο καιρό έρχονται τα καλά..... και ανατροπές που δεν θα ξέρετε από που σας ηρθε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 3:38 πές καλύτερα οτι ο μπουχέσας φοβάται να ξεκινήσει τον αγωγό μή τυχόν και στενοχωρήσει τους Αμερικάνους, γιατί τότε τον πήρε και τον σήκωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  16. Ούτε για μια φωτογραφία ρε γαμώτο!
    Ούτε για μια φωτογραφία δεν στέκεται πλέον δίπλα στον Καραμανλή ο «ομόθρησκος» του Πούτιν…και βρίσκονται σε αδιέξοδο παπαγάλοι και παπαγαλάκια.

    Διέδιδαν ότι ο δικός μας θα πήγαινε λέει την Παρασκευή στη Βουλγαρική πρωτεύουσα με αφορμή την σύνοδο για το φυσικό αέριο, όπου θα συναντούσε τον Πούτιν, ο οποίος θα ερχόταν εξ επιτούτοις για να συνομιλήσει με τον Καραμανλή, ώστε από κοινού να καταστρώσουν το μυστικό σχέδιο που θα ανέτρεπε τον γεωπολιτικό χάρτη στην περιοχή!

    Δεν κάνω πλάκα, αυτά διέδιδαν και ίσως να υπήρχαν άνθρωποι που τα πίστευαν, καθώς η συνομωσιολογία , η πρακτορολογία και η παραδοξολογία πουλάνε στις μέρες μας στους απελπισμένους σαν…ζεστό ψωμί.

    Έλα όμως που ο Βλαδίμηρος δεν βρίσκει το λόγο να προσφέρει τη φάτσα του για φωτογράφιση σε κανέναν, σε μια ανούσια σύναξη από την οποία δεν θα είχε να κερδίσει τίποτε αν τελικά πήγαινε, καθώς αυτή την ώρα το ενεργειακό παιχνίδι γίνεται σε άλλο επίπεδο, όπως σας έχουμε εξηγήσει σε προηγούμενα σημειώματά μας.

    Ο άνθρωπος μπορεί να είναι «αυτοκρατορικός» και αυταρχικούλης, δεν παύει όμως να είναι σοβαρός ηγέτης και δεν προσφέρει τη φάτσα και το κορμί του για πλάκα και κυρίως …τζάμπα.
    Με τον Καραμανλή έπαιξε όχι για να τον εισαγάγει σε κάποιο δήθεν γεωστρατηγικό παίγνιο, αλλά για να πουλήσει όπλα, να κατεβάσει πετρέλαιο στο αιγαίο με μεγάλο κέρδος για την Ρωσία και μηδενικό κέρδος για την Ελλάδα και να ενισχύσει συγκεκριμένα ελληνορωσικά οικονομικά συμφέροντα που διαπλέκονται με τον Καραμανλή και τη ΝΔ. Αυτά….

    Όσο για τους αγωγούς φυσικού αερίου, το σχέδιο σε ότι αφορά την Ελλάδα είναι δεδομένο και γνωστό στους πάντες. Στην Ελλάδα θα καταλήξει ρωσικό αέριο και δεν θα διέλθει μέσω αυτής κανείς απολύτως ρωσικός αγωγός, πηγαίνοντας για την Ιταλία. Θα γίνει απλώς μια μικρή παράκαμψη για να ψωνίζουμε και εμείς από αυτόν τον αγωγό. [Δ.Γ. Η γνώμη μου είναι ότι αυτόν τον αγωγό τον έχουμε ανάγκη και καλώς κινήθηκε ο Καραμανλής προς αυτή τη κατεύθυνση, αλλά κακώς παραμυθιάζει τον κόσμο για κάποιο δήθεν σημαντικό ρόλο της χώρας μας στο project].

    Αυτό μάλιστα ήταν ήδη γνωστό από την αρχή, καθώς την εταιρεία ανάπτυξης και εκμετάλλευσης για το νότιο κλάδο του αγωγού την συνέστησαν Ρώσοι, Βούλγαροι και Ιταλοί. Από τη χώρα μας θα διέλθει, αν τελικά κριθεί συμφέρουσα η κατασκευή του, ο άλλος αγωγός, αυτός της κεντρικής Ασίας ο οποίος θα περάσει από την Τουρκία και ο οποίος ίσως να μεταφέρει τελικά στην Ευρώπη και Ιρανικό προϊόν. Σε αυτή τη περίπτωση συμφέρει και θα γίνει γρήγορα, όπως σας έχουμε πει παλαιότερα.

    Όλα αυτά είναι γνωστά, αλλά η νεοδεξιά προπαγάνδα τα εμφανίζει άγνωστα και διαστρεβλωμένα αποκρύβοντας ακόμη και επισκέψεις ξένων ηγετών στην χώρα μας, για να μη κακοκαρδίσουμε δήθεν τους ανταγωνιστές τους Ρώσους, ενώ στην ουσία επιδιώκουν απλώς να συντηρήσουν τον μύθο του Καραμανλή σαν δήθεν μεγάλο ηγέτη με στρατηγικές πρωτοβουλίες και τα ρέστα.

    Βρε, εδώ ακόμη και για μια παλιοφωτογραφία δεν «κάθονται» πλέον στον Καραμανλή, δεν το βλέπετε!

    Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με τέτοιες αηδίες, μια και ο επαρχιωτισμός είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να συναντήσεις στη πολιτική και δεν τον αντέχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πιστεύω πως καλύτερα θα ήταν να είχαμε από πολλές πηγές ενέργεια. Ώστε κανένας να μη μπορεί να παίζει με τα νεύρα μας αφού θα είχαμε εναλλακτικές προτάσεις.
    Ποιοι Ρώσοι και ποιοι Αμερικάνοι και δε ξέρω ποιοι άλλοι θα μπορούν να παίζουν με τις ανάγκες και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας;
    Με μια λίγο διαφορετική παρένθεση:
    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=148842

    Καπετάν Μακρής. Μην πέφτετε στην απάτη. Υπάρχουν και άλλες λύσεις... http://www.youtube.com/watch?v=pnNjmv0dh14 Και από αυτούς που μας ξεζουμίζουν για να γεμίζουν τις τσέπες τους μακριά:
    http://www.youtube.com/watch?v=vhG8zC4npsE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ
    ΒΛΑΜΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ:
    " Ρε γελεία Ν(εο) Δ(ουλικά) υποκείμενα δεν κουραστήκατε να αναρτάτε τα ίδια σχόλια??? ".

    Aντε παλληκάρια.Δείξτε
    σε όλους τι ΅ει΅ είστε.
    Και να πάρετε και τις
    πιστωτικές του Γιωργάκη.
    Τώρα τι είναι αυτή ?
    Θα σας εξηγήσει ο Ακρωτηριανάκης.
    Βοήθειά σας! Και καλά σαράντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λεβέντες του κομματικού μηχανισμού που μας κατακλύζετε με μακροσκελή άρθρα (κανείς δε τα διαβάζει) , είναι καλύτερα αντί για ανώνυμος να υπογράφετε σαν
    Αντώναρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Άκουσα και είδα σήμερα το βράδυ, 22 Απριλίου 2009, στον τηλεοπτικό σταθμό SKY, την παρακάτω είδηση και Ε Φ Ρ Ι Ξ Α!
    Στο Αγαθονήσι, ένα νησάκι με «150 περίπου» κατοίκους Έλληνες, οι λαθρομετανάστες , Τούρκοι και άλλοι, είναι περίπου 1100! Χ Ι ΛΙ Ο Ι Ε Κ Α Τ Ο!
    Εάν αυτό δεν είναι κατάληψη, εσκεμμένη και προμελετημένη από την Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Α, τότε τι είναι;
    Ποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ το κρύβανε;
    Αυτή είναι η εθνική σημασία που δίνουν στο νησί αυτό οι κυβερνώντες εθνικόφρονες, δηλαδή οι πατριώτες του μπλα μπλα μπλα μπλα!
    Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 22 Απρ 2009 3:38:00 μμ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΙΧΕ ΚΥΡΟΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ. ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΣΑΡΕ ΩΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΙΟ (ΧΑΧΑ) Η ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ. ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ, ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ, ΕΙΔΑΜΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΕΙ ΕΞΟΒΕΛΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ (ΚΑΝΤΕ ΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ). ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΛΕΥΣΤΕΙΣΙΟΝ. ΚΑΙ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;;;;
    ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΟΤΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΧΕ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙ ΣΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΝΤΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΜΟΡΙΑΛ ΑΡΡΩΣΤΟΣ. ΨΑΧΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ, ΤΟ ΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση