GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καραμανλής είναι...

...απογοητευμένος, όχι κουρασμένος Γράφει ο Νίκος Αναγνωστάτος Κηφισιά Ο Καραμανλής δεν είναι κουρασμένος, είναι απογοητευμένος από την ανευ...

...απογοητευμένος, όχι κουρασμένος

Γράφει ο Νίκος Αναγνωστάτος
Κηφισιά

Ο Καραμανλής δεν είναι κουρασμένος, είναι απογοητευμένος από την ανευθυνότητα, τη δημαγωγία και την παραπληροφόρηση της αντιπολίτευσης και των ΜΜΕ, παρόλες τις άοκνες, ειλικρινείς, αλλά και ορθές ενέργειές του. Όταν ο Καραμανλής προσπαθεί να αποκαταστήσει στρεβλώσεις και ελλείψεις δεκαετιών, όταν εργάζεται ασταμάτητα με ανιδιοτέλεια, αλλά και επιτυχία θα έλεγα, όταν έχει δώσει και την ψυχή του στην υπηρεσία της χώρας και των πολιτών, απορεί κανείς να συναντά συνεχώς την άρνηση και την αχαριστία. Είναι όμως φυσικό ο κάθε πολίτης, ανεξαρτήτως μορφώσεως και ιδεολογίας, δεχόμενος καθημερινά βομβαρδισμό παραπληροφόρησης, από κάθε κατεύθυνση, να επηρεάζεται και να πιστεύει στο τέλος ότι κάποια αλήθεια πρέπει να υπάρχει, όταν μάλιστα δεν υπάρχει και ουσιαστικός αντίλογος και αυτό ίσως είναι το λάθος του Καραμανλή. Ο Γκαίμπελς είχε μελετήσει καλά τις μάζες και εφάρμοσε με επιτυχία την πλύση εγκεφάλου με την παραπληροφόρηση.
Φαίνεται ότι ο Καραμανλής δεν κάνει τα χατίρια των «νταβατζήδων» και αυτοί εκδικούνται με...
παραπληροφόρηση, την οποία υιοθετεί η αντιπολίτευση, μη αντιλαμβανόμενη ότι πριονίζει το κλαδί πάνω στο οποίο κάθεται. Χρειάζονται αλήθεια πλούσια αποθέματα καρτερίας και επιμονής για να μπορέσει ο Καραμανλής να αντέξει όλη αυτή την καταιγίδα. Χρειάζεται προ πάντων περίσσια αρετή και τόλμη για να αντιστέκεται στον πόλεμο που του γίνεται, χωρίς συμβιβασμούς και χωρίς υποχωρήσεις και να συνεχίζει με την ίδια όρεξη και αποφασιστικότητα. Πιστεύω ότι αυτά τα χαρίσματα τα διαθέτει ο Καραμανλής και θα συνεχίσει να μάχεται για το καλό της χώρας και των πολτών.
Χρειάζεται όμως να το αντιληφθεί και ο ελληνικός λαός, για να τον στηρίζει στην εξουσία, αγνοώντας τις παντός είδους, μορφής και συμφερόντων σειρήνες. Πρέπει οι πολίτες να αντιληφθούν ότι ο Καραμανλής είναι ο μόνος που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την βαθειά αυτή κρίση με τις λιγότερες επιπτώσεις και θα πρέπει να στηρίζεται συνεχώς από όλους μας, εκμεταλλευόμενοι αυτές του τις ικανότητες και αρετές.

49 σχόλια

  1. ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΥΧΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ
    Βρίζουν τον Καραμανλή οι ξεφτιλισμένοι υπάλληλοι των καναλαρχών (Ευαγγελάτος, Πρετεντέρης, Τσίμας, Καψής, Καμπουράκης, Οικονομέας, Βερύκιος, Χατζηνικολάου, Μακρή, Καψαμπέλης, κλπ) αλλά ξεχνούν ότι ο Καραμανλής κατάφερε (με τη σημαντικότατη συμβολή του παρεξηγημένου Αλογοσκούφη) να κάνει αυτά που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    Προσπάθησαν να μειώσουν τα ελλείμματα και ΑΠΕΤΥΧΑΝ. 8% του ΑΕΠ άφησαν στον Καραμανλή και το έφερε στο 3% (10 δισ ευρώ εξοικονόμηση το χρόνο, κάθε χρόνο).
    Προσπάθησαν να ιδιωτικοποιήσουν τον ΟΤΕ και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, το κατάφερε ο Καραμανλής.
    Προσπάθησαν να νοικοκυρέψουν την χρεωμένη Εμπορική και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ο Καραμανλής την πούλησε στους Γάλλους και έτσι σώθηκαν χιλιάδες θέσεις εργασίας.
    Προσπάθησαν να σώσουν τόσες άλλες ελλειμματικές κρατικές επιχειρήσεις (όπως πχ τα λιμάνια) και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ο Καραμανλής τα ιδιωτικοποίησε προς όφελος της οικονομίας, των θέσεων εργασίας και των κρατικών ταμείων.
    Η Ολυμπιακή είναι Η περίπτωση. Δεν είναι τυχαίο που είχαν κάνει 6 προσπάθειες ιδιωτικοποίησης και ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Ο Καραμανλής όχι μόνο την πούλησε αλλά το έκανε εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και χωρίς να χαθούν θέσεις εργασίας.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΖΑΚ-ΠΟΤ, γιατί ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ δημιουργείται και ανταγωνισμός στις εγχώριες αερογραμμές, με προφανές κέρδος για τους καταναλωτές.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡXΑΡΙΕΣ ΝΑ ΛΑΣΠΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.
    Ακόμη και εάν είναι μέσα στα σκατά, το διαμάντι είναι διαμάντι, ενώ ακόμη και εάν είναι επάνω σε βελούδινο μαξιλάρι η κουράδα είναι πάντα κουράδα!
    Γειά σου Γιωργάκη με την παρέα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ή έχεις προσωπικότητα ή δεν έχεις πράσινα χαζόπαιδα.
    Ο Kαραμανλής θα κάνει ΑΥΤΟ που θέλει, ΟΤΑΝ το θέλει και ΟΠΩΣ το θέλει αυτός.
    Ο Καραμανλής είναι ηγέτης δεν είναι ο αργόστροφος γιός της κυρίας τσάντ που δηλώνει ότι αγαπά την Ελλάδα ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ.
    Το ντουβάρι που έχετε σαν αρχηγό, όχι να γράψει τους λόγους του δεν μπορεί, αλλά ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ αυτούς που του ετοιμάζουν οι Αμερικανοί επικοινωνιολόγοι του.
    Φαντάσου να έλθει η ώρα να αρχίσει να σκέπτεται, Χριστέ μου τι είπα ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ5 Απρ 2009, 8:04:00 μ.μ.

    Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η «ΓΙΑΤΡΙΝΑ»


    30-03-2009

    Αυτές τις μέρες γίναμε μάρτυρες της ποιο απίθανης και συνάμα ακατανόητης ομολογίας του «καταλληλότερου» (sic). Ομολογίας που απαξιώνει τη χώρα στο διεθνές περιβάλλον και αντιμετωπίζει τους πολίτες σαν νοητικά καθυστερημένους υποικόους.
    Σε συζήτηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο «καταλληλότερος» (sic) με τον εκδότη και τηλεστάρ κο Χατζηνικολάου, του εκμυστηρεύτηκε ότι είναι κουρασμένος και αποφασισμένος να αποχωρίσει από την πολιτική στην περίπτωση που χάσει τις προσεχείς εκλογές.

    Η απορία που εκφράζουν οι πολίτες είναι μία και μοναδική, πως είναι δυνατόν να δηλώνει κουρασμένος ο «καταλληλότερος» (sic), αφού είναι πανθομολογούμενο και διαπιστωμένο ότι την τελευταία πενταετία που βρίσκεται στον πρωθυπουργικό θώκο, με το μόνο που πεισματικά δεν ασχολήθηκε είναι η διακυβέρνηση της χώρας.

    Προφανώς κουράστηκε ο ένοικος του Μαξίμου από τις αγαπημένες του ενασχολήσεις:

    • Βλέποντας πολύ τηλεόραση (υπάρχει σχετική δήλωση του «καταλληλότερου» (sic).
    • Περιγράφοντας (ως ρεπόρτερ) τη ζοφερή πραγματικότητα που έχουν οδηγήσει τη χώρα, ο ίδιος και τα στελέχη του.
    • Συντονίζοντας τον δεξιό συρφετό των κουμπάρων, των παρανομούντων για ίδιον όφελος κυβερνητικών στελεχών, την καταλήστευση των αποθεματικών των κοινωνικών ταμείων με τα δομημένα ομόλογα, τον αθέμιτο πλουτισμό των γαλάζιων χρυσών αγοριών, των σκανδάλων ( υποκλοπών, πακιστανών, Βατοπεδίου κ.λ.π. ).
    • Επανιδρύοντας το κράτος της ανασφάλειας, της αδικίας, της αναξιοκρατίας, της φτώχιας, της ακρίβειας, της ανέχειας, της παραπαιδείας, της ρεμούλας, της παραπληροφόρησης, της διαπλοκής, της κοινωνικής ανισότητας, των πραιτόρων, των γαλάζιων παιδιών.

    Φυσικά ο «καταλληλότερος» (sic), έχει σπαταλήσει πολλά αποθέματα από την ενέργειά του, παίζοντας με το αγαπημένο του play station.

    Μετά από την αναφερόμενη πολυσχιδή δραστηριότητα του «καταλληλότερου» (sic), δικαιολογημένα το αγόρι μας δηλώνει κουρασμένος.

    Ξαφνικά όμως, όταν όλοι μας με αισθήματα «συμπάθειας και συμπόνιας» συμμεριζόμαστε τον εξαντλημένο από την κούραση «κυβερνήτη», η βρεφονηπιοκόμος που εξελίχθηκε σε γιατρό και μάλιστα χειρούργο, μετά από πολύχρονη και κοπιαστική ερευνητική προσπάθεια ανακάλυψε το μαγικό μαντζούνι που εξαφανίζει στη στιγμή την κούραση, τη διάθεση, την ανορεξία και γενικά κάθε νόσο.

    Αφού ο «καταλληλότερος» (sic), πείρε μια γερή δόση από το μαγικό μαντζούνι, (σαν άλλος ποπάϊ με το θαυματουργό σπανάκι), αποφάσισε να βγει από το «καβούκι» του και να περιφέρεται στην επαρχία για να μας πείσει πόσο ξεκούραστος είναι.

    Φυσικά το βράδυ των εκλογών θα νοιώσει την κούραση εντονότερη λόγω της εκλογικής του συντριβής και ακολουθώντας τη συνταγή του θείου του «εθνάρχη» Κωνσταντίνου Καραμανλή, (συγνώμη Τριανταφυλλίδη ήθελα να γράψω) θα μας αδειάσει τη γωνιά.

    Με ποιο όνομα θα επιλέξει ο «κουρασμένος καταλληλότερος» (sic) να εγκαταλείψει την Ελλάδα, αλλά και για ποια χώρα, κάνετε λίγοι υπομονή… οι εκλογές πλησιάζουν… η συντριβή του είναι βέβαιη.



    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλαράκι, οι Έλληνες δεν γουστάρουν ουσία.
    Γουστάρουν παραμύθι.
    Μην ξεχνάς, ότι οι βρωμιάρηδες της εποχής του, τον Κολοκοτρώνη τον έχωσαν στο μπουντρούμι του Ναυπλίου, από όπου βγήκε ημιθανής και τυφλός.
    Μην ξεχνάς ότι οι νεοέλληνες ξανάφεραν τον τυχοδιώκτη τον Παπαντρέα το 1993, παρόλο που είχε σοδομήσει την Ελλάδα για όλη τη δεκαετία του 80.
    Ποιά ουσία μου τσαμπουνάτε;
    O Έλληνας γουστάρει τζάμπα παραμυθάκι, αοριστολογία και γενικά τάξιμο. Την προηγούμενη αξιοπιστία ή μή του κάθε πολιτικού την ξεχνάει εύκολα.
    Να σου δώσω και ένα τελευταίο παράδειγμα.
    Στα γκάλοπ λένε ότι το 65% των Ελλήνων δεν θέλουν πρόωρες εκλογές.
    Πώς παντρεύεται αυτό, ρε φιλαράκι, με το ότι δεν καταδικάζουν το πασόκ που ουσιαστικά προκαλεί τις πρόωρες εκλογές με τον εκλογικό νόμο Σκανδαλίδη;
    Γιατί αυτό το 65% των Ελλήνων δεν θάβει δημοσκοπικά το πασόκ για την ακυβερνησία που σπρώχνει τη χώρα;
    Με τον προηγούμενο εκλογικό νόμο η ΝΔ θα είχε τώρα 160 βουλευτές.
    Θα μιλούσε ο ρεζίλης ο Γιωργάκης για πρόωρες εκλογές τότε;
    Θα κουνούσε την ουρίτσα του κάνα ρετάλι σαν τον τατούλη, το γιαννόπουλο τότε;
    Άσε ρε φίλε, αφού οι Έλληνες είμαστε βαρεμένοι από κούνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών στενοχωρήθηκε ο Παπαντρέου γιατί δεν τον αφήνει ο Καραμανλής να σώσει την Ελλάδα από την οικονομική κρίση.
    Μέρες τώρα μας το λέει, έχει και σχέδιο.
    Θα μειώσει τη φοροδιαφυγή, θα αυξήσει τις συντάξεις και τους μισθούς, θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια και θα μειώσει τα ελλείμματα και το δημόσιο χρέος.
    Δεν μας λέει όμως ΑΚΡΙΒΩΣ πως θα τα καταφέρει όλα αυτά τα ωραία.
    Σςςς, είναι το μεγάλο του ΜΥΣΤΙΚΟ που θα μας το φανερώσει μόνο όταν προκηρυχθούν οι εκλογές.
    Πιο πρίν δεν το λέει, για να μην του το αντιγράψει ο Καραμανλής ή ο Ομπάμα, ο Σαρκοζύ ή η Μέρκελ.
    Κύριε Παπαντρέου, η συνταγή σας για να τα πετύχετε όλα αυτά πρέπει να είναι τρομερή περίπτωση, σχεδόν διαστημική.
    Τα ούφο υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί ο Θεός έφτιαξε το Γιωργάκη;

    Για πλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες «ειδήσεις», έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Το παιγνίδι είναι εντελώς στημένο!

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.

    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).

    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.

    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα". Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.

    5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εάν κουράστηκε ο Καραμανλής και οι υπουργοί του είναι γιατί δουλεύουν, δεν κάνουν όπως έκαναν οι υπουργοί του πασόκ επί αντρέα και κοντοελιά που:
    1.Μασούσαν μίζες αέρα - πατέρα
    2.Βόλευαν τους κολλητούς και τους συγγενείς στο δημόσιο
    3.Μιλούσαν όλη μέρα στα κανάλια
    4.Μοίραζαν ψεύτικες υποσχέσεις και ουτοπικά οράματα
    ΠΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝΩΝ ΛΕΦΤΑ;
    Όταν άλλος ξοδεύει και άλλος χρεώνεται είναι το πιό ξεκούραστο επάγγελμα, ακόμη και εάν το κάνεις 20 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
    Με το καθημερινό όργιο ψεμάτων και υπερβολών από τις εφημερίδες και τα κανάλια για ένα σωρό θέματα, όπως τα οικονομικά, την ασφάλεια, τις δημοσκοπήσεις, τα εθνικά και τη δικαιοσύνη είναι βέβαιο ότι οι εφημερίδες και τα κανάλια έχουν μετεξελίξει την υποτιθέμενη ενημέρωση σε προπαγάνδα, με άλλοθι την ενημέρωση.
    Αυτό είναι πολύ εύκολο να το παρατηρήσει κάποιος.
    Για παράδειγμα στα βραδινά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών όπου πάνω από το 80% του χρόνου καταναλώνεται στην εσωτερική πολιτική σκηνή.
    Τι και εάν συμφιλιώθηκαν οι Αμερικανοί με τους Ρώσους λόγω της οικονομικής κρίσης, τι και εάν η Βρετανία καταρρέει γιατί παρόλο που σχεδόν μηδενίστηκαν τα επιτόκια οι τράπεζες δεν δανείζουν, τι και εάν ο Σαρκοζί αντιμετωπίζει καθημερινές απεργίες εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στους δρόμους, τι και εάν έχουν πτωχεύσει 40.000 επιχειρήσεις στην Κίνα δημιουργώντας πάνω από 25 εκατομμύρια ανέργους που περιπλανώνται άστεγοι στις πόλεις.
    Εμείς ασχολούμαστε με το άσυλο και τους πρυτάνεις.
    Εμείς ασχολούμαστε με τις ασυναρτησίες της Έφης Θώδη και τις «σφοδρές επιθέσεις του βουτυρομπέ στον Καραμανλή» - σιγά θα σκίσεις τη φόδρα μεγάλε!
    Ασχολούμαστε με την επάρκεια ή όχι του Παυλόπουλου.
    Κάνουμε σενάρια, διότι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Ρουσόπουλος έφαγε σε ένα εστιατόριο στο Περιστέρι με τον Αλογοσκούφη.
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ;
    Πρέπει να είσαι πολύ αμόρφωτος και βλάξ για να δέχεσαι να σου συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο.
    Σκέτη κοροϊδία.
    Θυμάμαι για παράδειγμα τον Δεκέμβρη του 2007, που είχε ήδη αρχίσει η παγκόσμια οικονομική κρίση και βούλιαζε ο τέταρτος μεγαλύτερος διαχειριστής ομολόγων στον κόσμο, η Bear Sterns.
    Τα Ελληνικά δελτία ειδήσεων καθημερινά γέμιζαν με την υπόθεση ενός εξηντάρη γραμματέα υπουργείου. Ο χοντρούλης λοιπόν είχε μια γκομενίτσα, που όταν άρχισε να τον εκβιάζει να τη διορίσει, αυτός προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Επί ένα τρίμηνο λοιπόν είχαμε στην τηλεόραση το περίφημο φοβερό και τρομερό σκάνδαλο Ζαχόπουλου.
    Ανατρίχιασα!
    Είναι μόνιμη πιά κατάσταση να γίνεται πόλεμος στον Καραμανλή για οτιδήποτε συμβαίνει ή δεν συμβαίνει στη χώρα, αφού αυτός βέβαια έχει την τελική πολιτική ευθύνη.

    Για παράδειγμα προχθές χέστηκε μια φοράδα σε ένα αλώνι στην Πέρα Ραχούλα του Δήμου Κυνουρίας. Κάποιος πρέπει να πάρει την πολιτική ευθύνη, αλλοίμονο!

    Κύριες και κύριοι Χατζηνικολάου, Πρετεντέρη, Τσίμα, Οικονομέα, Καμπουράκη, Τράγκα, Τρέμη, Βερύκιε, Κύρτσο και Ευαγγελάτε σας βαρεθήκαμε, εντελώς.

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΦΥΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΤΟ ΤΙ ΒΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ??? Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ. ΒΓΑΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΓΡΑΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΤ ΡΕ ΒΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ BLOOPERS:

    Γραφουν "σχολια" στο press
    οχι για τιποτα αλλο αλλα για να ανεβαινει η επισκεψιμοτητα στις σελιδες τους(!), ωστε να βαζουν διαφημησεις να βγαζουν κανενα δολαριο!!!

    Γι' αυτο ΚΑΝΕΙΣ να μην τους απανταει
    και πολυ περισσοτερο
    να ΜΗΝ μπαινει στο/στα site τους!!!
    Το μονο που τους νοιαζει ειναι το κερδος
    και πουλανε και τη ψυχη της μανας τους γι' αυτο!

    βρωμολυματα- πειναλεοι blooopers,
    σας καταλαβαμε....


    ΞΥΠΝΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ena sxoleio mporo na kano gia afthn thn malakia xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. pedia afiste toys na lene .afiste tous ston pono tous. genika afiste tous sthn monaksia tous .to pasok eine h epomeni kybernish etsi apla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε εσεις δεξιοι εχετε φοβερο χιουμορ ρε!
    Ακου δεν αφηνουν τον Καραμαν-αλη να συνεχισει το εργο του!!!!
    ....
    Αληθεια
    -η μειωση της φορολογιας των μεγαλων εισοδηματων
    -αυξηση φορολογιας των μικρων εισοδηματων
    -η καταργηση της φορου μεγαλης περιουσιας και η φορολογηση της μικροιδιοκτησιας
    -η αυξηση των εμμεσων φορων (ΦΠΑ)
    -η καταργηση του φορου κληρονομιας ανεξαρτητως υψος περιουσιας
    -κλπ
    ...
    ειναι παραπληροφορηση και δεν τα εκανε ο Κωστακης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ BLOOPERS:

    Γραφουν "σχολια" στο press
    οχι για τιποτα αλλο αλλα για να ανεβαινει η επισκεψιμοτητα στις σελιδες τους(!), ωστε να βαζουν διαφημησεις να βγαζουν κανενα δολαριο!!!

    Γι' αυτο ΚΑΝΕΙΣ να μην τους απανταει
    και πολυ περισσοτερο
    να ΜΗΝ μπαινει στο/στα site τους!!!
    Το μονο που τους νοιαζει ειναι το κερδος
    και πουλανε και τη ψυχη της μανας τους γι' αυτο!

    βρωμολυματα- πειναλεοι blooopers,
    σας καταλαβαμε....


    ΞΥΠΝΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. apo pasok. prosoxi dimokrates edo kai kairo stelexi ths rigilis prospathoun na amavrosoun to profil tou neou prothipourgou giorgou papandreou dixos epitixia.prosoxi agnoiste tous .to pasok eine h epomeni kivernisi .to telos ths deksias eine konta. pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!!

    ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ "ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ" !!!!!

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χεσμένοι κυριολεκτικά οι δεξιοί ψηφοφόροι με την σκέψη ότι αποχωρούντος του Καραμανλή του κωστάκη, το πιθανότερο είναι να αναλάβει αυτή που υπερασπίστηκε στις Βρυξέλες τόσο επιτυχώς το ασφαλιστικό των γυναικών, τόσο επιτυχώς που ούτε βαλτή να ήτανε, και οι Βρυξέλες τις έκαναν του αλατιού.
    Mισεί τις γυναίκες η κοπελάρα μας;
    Αλλά μπορεί και να θυμούνται τον μπαμπά της πρωθυπουργό και να τρέμει το φυλλοκάρδι τους όταν ακούνε Μητσοτάκης.
    Αλλιώς δεν εξηγείτε το γεγονός ότι στις τελευταίες δημοσκοπήσεις με ερώτημα να φύγει ή να μείνει αρχηγός της δεξιάς ο Καραμανλής, εφ' όσον χάσει τις εκλογές, αυτός που ευθύνεται για τα χάλια όλων μας, και τα δικά τους και τα δικά μας, απαντούν άκουσον άκουσον οκτώ στους δέκα, ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!
    Κακομοίρηδες που φτάσατε!........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μπλα μπαλα μπλα μπλα μιλατε οσο θελετε διξιουλιδες,πεστε τις μαλακιεσας γιατι ο καιρος πλησιαζει να παρετε τον πουλο για πολλαααααααααα μα πολλαααααααα χρονακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κ. Αναγνωστάτε,
    Το "Κηφισιά" κάτω από το όνομά σας, τι είναι; ιδιότητα, αυτοπροσδιορισμός, προειδοποίηση (προς τίποτε λούμπεν των δυτικών προαστίων) - ή μήπως το αναφέρετε μπας και σας μπερδέψουμε με κανέναν άλλο (παρακατιανό) Αναγνωστάτο; Δικαίωμά σας βέβαια να το κολλάτε παντού αν νομίζετε πως σας προσθέτει κάποια αίγλη - πάντως η ισόβια ιδιότητά σας ως πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων (ή κάτι τέτοιο) είχε πιο πολύ πλάκα.

    ΄Οσο για τον απογοητευμένο/κουρασμένο "καταλληλότερο" και τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλει για το καλό μας, ακόμη και ο ίδιος θα κατουρηθεί στα γέλια όταν διαβάσει το λιβανωτό σας (όπως και των υπολοίπων σχολιαστών βέβαια) - για φαντάσου θα πεί τόσο σπουδαίος είμαι στ' αλήθεια, βρε πώς και δεν το είχα καταλάβει τόσο καιρό;

    ΄Οσο για την παραπληφόρηση των ΜΜΕ, σιγά τα αίματα. Μήπως ξέσπασε κανένας πόλεμος μεταξύ τους και δεν το πήραμε είδηση; Το αντίθετο συμβαίνει (κρατική διαφήμιση σε πατσαβουροφυλλάδες, έργα, κλπ), με το αζημίωτο βέβαια. Η διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο.

    Τέλος, καλές και άγιες οι προσπάθειές σας για ενίσχυση του ιδεολογικού σας χώρου, με μια μικρή διαφορά: το γνωστό παραμύθι (με το δράκο, ντε), ο κόσμος μπορεί να το φάει μία - άντε το πολύ δύο φορές και μόνο όταν είναι χορτάτος και άνετος. Τώρα που τον εξαθλιώσατε με τις νεοφιλελεύθερες μπούρδες σας θα γίνει ο ίδιος δράκος και θα σας στείλει όλους στο διάολο.

    ΄Αντε, αυτά γι απόψε, παμμέγιστε κ. Αναγνωστάτο, καληνύχτα βρέ, και ραντεβού στις κάλπες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ.
    Και καλά κάνανε και τον κόψανε! Ο κύριος Μάρας Είναι Δεξιός;
    Και οι φίλοι μας στην ΕΡΤ το εξέτασαν το πράμα, θα τον άφηναν δηλαδή να σεργιανίζει στο κανάλι και το Πανελλήνιο να βλέπει πως και ΜΗ Δεξιοί διακρίνονται; Έλεος Μπράβο τους, και απέδειξαν ότι δεν έχει σημασία σε ποιο σωτήριο έτος βρισκόμαστε, αλλά πόσο βαθιά είναι μέσα τους η αξιομνήμόνευτη εποχή της ΕΡΕ. ( Εθνική Ριζοσπαστική Ένωση) που μετονομάστηκε Νέα Δημοκρατία..για να....... Μη χέσω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. πρεπει να ειναι πολι κουρασμενος ο μπουλης,στη συναντηση με τον ομπαμα ...τον πηρε λιγο,ο αμερικανος μιλαγε και αυτος κοιμοτανε...φενεται στο βιντεο...για να κοιμηθει πηγε εκει,γι αυτο τον στειλαμε??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ζητώ συγνώμη για το μέγεθος του POST Δεν είναι δικό μου. Είναι αντιγραφή από άλλον αναγνώστη. Ίσως ο κατωτέρω κύριος να μην το έχει διαβάσει.


    Προς 8.02


    Σιγά ρε μεγάλε με τον καταλληλότερο ΜΠΟΥΧΕΣΑ. Αν έχεις υπομονή γιατί τέτοια πρέπει να έχετε όλοι που τον υποστηρίζετε για να διαβάσετε ότι έκανε για να ρίξει την Ελλάδα στον γκρεμό και να κερδίσουν κάτι πλιατσικολόγοι σαν και εσένα. Διάβασε λοιπόν. Πρόσεξε μην ξεράσεις. Προσθέτω και την είσπραξη του ΠΑΥΛΙΔΗ που δεν είναι στην ατελείωτη λίστα.






    1) Ιούλιος 2004 - χρηματισμός
    Λίγους μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας και η Υπόθεση Λιάσκου - Κεραμιδά (από το Υφ. Τουρισμού) για χρηματισμό στιγματίζει τη νέα… εναλλακτική και “καθαρή” κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή.

    2) Σεπτέμβριος 2004 - παράνομη μεταγραφή
    Το πανελλήνιο συγκλονίζεται για την μεταγραφή του γιου του κ. Τσιτουρίδη, υπουργού Απασχόλησης τότε, που παραιτήθηκε για το σκάνδαλο αυτό.

    3) Ιανουάριος 2005 - βασικός μέτοχος
    Η υπόθεση του βασικού μετόχου, με τις παρεμβάσεις και των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, έρχεται να απασχολήσει την επικαιρότητα για αρκετό διάστημα μιας και το MEGA καιγόταν αρκετά με το θέμα, λόγω της ενασχόλησης με τα Δημόσια Έργα του ιδιοκτήτη του καναλιού.

    4) Μάιος 2005 - προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ
    Ο στενός συνεργάτης του Προκόπη Παυλόπουλου, κ. Χούπης εμπλέκεται στο σκάνδαλο των προσλήψεων εκτός ΑΣΕΠ στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

    5) Ιούνιος 2005 - πακιστανοί
    Οι απαγωγές και ανακρίσεις των Πακιστανών είναι ένα από τα χτυπητά και καλά ενθυμούμενα σκάνδαλα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Υπουργός τότε; Και ο Πολύδωρας να λέει πως οι Πακιστανοί απάγονται μόνοι τους…

    6) Ιούνιος 2005 - προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ
    Σε συνέχεια των προηγούμενων προσλήψεων έρχονται και οι προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ και για τη στελέχωση της Αγροφυλακής.

    7) Σεπτέμβριος 2004 - πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου Σινούκ
    Ευθύνη της κυβέρνησης η υπόθεση εφόσον με τα τωρινά στοιχεία γνώριζε την κατάσταση των ελικοπτέρων και τα άφηνε να πετάνε, κάτι που στοίχισε την ζωή του Πατριάρχη Αλεξανδρείας.

    8)Σεπτέμβριος 2005 - καρτέλ γάλατος - Κουμπάροι
    Τις συναλλαγές των επιχειρηματιών για τη μείωση των προστίμων τους εις βάρος των καταναλωτών αφορά το καρτέλ του γάλατος που εμπλέκει τα στελέχη της ΜΕΒΓΑΛ.

    9) Οκτώβριος 2005 - Ρεγκούζας και κρατικές διαφημίσεις
    Την παραίτηση του Αδάμ Ρεγκούζα προκάλεσε η εμπλοκή του στο σκάνδαλο της παροχής κρατικής διαφήμισης σε υπόδικο, ιδιοκτήτη τηλεοπτικού καναλιού στη Θεσσαλονίκη.

    10) Οκτώβριος 2005 - Μαντούβαλος - παραδικαστικό
    Την εμπλοκή του στο παραδικαστικό κύκλωμα πλήρωσε με αποπομπή ο Πέτρος Μαντούβαλος. Ο Πέτρος Μαντούβαλος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες: ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, απόπειρα κακουργηματικής απάτης, απόπειρα παράβασης του νόμου περί μεσαζόντων, απάτη από κοινού από την οποία η ζημιά είναι ιδιαίτερα μεγάλη, απόπειρα εκβίασης και παράβαση του νόμου περί μεσαζόντων από κοινού

    11)Δεκέμβριος 2005 - Παλαιοκρασσάς και ΔΕΗ
    Για φαγοπότι στη ΔΕΗ επί Παλαιοκρασσά μιλούσαν τα ΜΜΕ την περίοδο εκείνη. Εκείνος απομακρύνθηκε και κανένας υπουργός δεν πήρε την ευθύνη.

    12)Ιανουάριος 2006 - Μαρκογιαννάκης για Εισαγγελέα Αρείου Πάγου
    Ηχογραφημένες συνομιλίες και αρνητικοί χαρακτηρισμοί από πλευράς του κρητικού βουλευτή κ. Μαρκογιαννάκη προς τον κ. Σανιδά.

    13) Φεβρουάριος 2006 - ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ Vodafone
    Το μεγαλύτερο, από την αρχή της διακυβέρνησης ως την περίοδο που έγιναν, (που να ξέραμε τι θα επακολουθήσει) σκάνδαλο ήταν αυτό των υποκλοπών κορυφαίων στελεχών της πολιτικής ζωής και όχι μόνο. Ευθύνες ; Καμιά. Παραιτήσεις; Καμιά. Μια “αυτοκτονία…” μόνο

    14) Ιούνιος 2006 - Ξυλοδαρμοί φοιτητών στα πλαίσια των μεγάλων καταλήψεων στα πανεπιστήμια
    Η πρώτη συστηματοποιημένη επίθεση της Νέας Δημοκρατίας στα εκπαιδευτικά έρχεται το καλοκαίρι του 2006, με προπαγάνδα και πολύ ξύλο από την πλευρά των ΜΑΤ κατά των φοιτητών και λοιπών μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας, που εναντιώνεται στο Νέο Νόμο Πλαίσιο.
    Μαριέττα και Πολύδωρας στα τύμπανα του πολέμου και Ρουσόπουλος και λοιποί στα πόστα της προπαγάνδας.

    15) Αύγουστος 2006 - Πυρκαγιές στη Χαλκιδική
    Ανεξέλεγκτες πυρκαγιές στη Χαλκιδική με απολογισμό πέραν των πολλών καμμένων στρεμμάτων, ακόμα και ανθρώπους. Παραιτήσεις; Μπα !!!

    16) Σεπτέμβριος 2006 - Υπόθεση Ζαρντινιέρα
    Ο ξυλοδαρμός του Κύπριου φοιτητή μπροστά στο ξενοδοχείο ABC στη Θεσσαλονίκη από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συγκλόνισε το πανελλήνιο. Οι επιπτώσεις ήταν … τρομερές. Ευτυχώς σώθηκε ο νέος με αρκετά τραύματα. Οι υπεύθυνοι τάχα … αποπέμφθηκαν !

    17) Σεπτέμβριος 2006 - Κουμπάροι ξανά…
    Κουμπάροι και πάλι στο προσκήνιο

    18) Δεκέμβριος 2006 - Εξαγορά ΓΕΡΜΑΝΟΣ από COSMOTE
    Η περίπτωση της εξαγοράς της ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την COSMOTE περιγράφεται ως “η διοίκηση της Cosmote ενήργησε δολίως και με σκοπιμότητα, προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων και δη να ωφελήσει τον Πάνο Γερμανό”

    19) Μάρτιος 2007 - Άγριοι ξυλοδαρμοί φοιτητών στις μεγάλες πορείες του Μαρτίου
    Η ''χούντα'' της Νέας Δημοκρατίας για άλλη μια φορά από τον Ιανουάριο ως το Μάρτιο του 2007, καταστέλει κάθε διαφορετική φωνή ενάντια στο νόμο - πλαίσιο που ψήφισε η κυβέρνηση.

    20) Μάρτιος 2007 - Ομόλογα…
    Ομόλογα… και το σημαντικότερο σκάνδαλο (πάλι μέχρι το επόμενο) έρχεται στην επικαιρότητα με τα ταμεία να αδειάζουν για χάρη των χρηματιστηριακών συναλλαγών των άμεσα εμπλεκόμενων. Ευθύνες; Καμία και πάλι !







    ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Θέμα δημοσίευσης: Re: Νέα Δημοκρατία 54 μήνες - 44 σκάνδαλα!
    Δημοσιεύτηκε: 13 Δεκ 2008, 18:42



    Εγγραφή: 10 Δεκ 2008, 03:16
    Δημοσιεύσεις: 25
    21) Απρίλιος 2007 - Τσιτουρίδης και πάλι !
    Ο Τσιτουρίδης πρωταγωνιστεί ακόμα μια φορά με την εμπλοκή συνεργάτη του στο σκάνδαλο του ΠΑΣΟΚ με το Χρηματιστήριο. Παραιτείται για άλλη μια φορά, ο τότε Υπουργός Απασχόλησης.

    22) Ιούνιος 2007 - Βαρβιτσιώτης και σκάνδαλο Μυκόνου
    Αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις της χρονιάς είναι η περίφημη πλέον υπόθεση της Μυκόνου. Το όνομα του βουλευτή της Ν.Δ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη καθώς και του πρώην (εξαιτίας αυτού του ρεπορτάζ) ειδικού γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Ευγένιου Παπαδόπουλου, που ενεπλάκησαν στην υπόθεση έδωσαν στη δημοσιογραφική έρευνα διαστάσεις πολιτικού σκανδάλου πρώτου μεγέθους!!!

    23) Ιούνιος 2007 - Πυρκαγιές στην Πάρνηθα
    Ο προάγγελος των μεγάλων προεκλογικών πυρκαγιών έγινε στην Πάρνηθα. Στρέμματα έγιναν καπνός και οι εκτάσεις παραχωρήθηκαν στο Καζίνο όπως είχε συμφωνηθεί από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.

    24) Αύγουστος 2007 - Φωτιές στην Πελοπόννησο και στην Εύβοια
    Οι πιο αμφιλεγόμενες και πιο πολύνεκρες πυρκαγιές που κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας, είναι αυτές που στιγμάτισαν την προεκλογική περίοδο του 2007 και εξαιτίας της τρομοκρατίας έδωσαν τη νίκη και πάλι στη ΝΔ.

    25) Αύγουστος 2007 - Χρέη του Αλογοσκούφη για τις εκτυπώσεις του προεκλογικού υλικού
    Στις αίθουσες των δικαστηρίων αλλά και της Βουλής θα συνεχιστεί το θέμα που δημιουργήθηκε μεταξύ του επιχειρηματία Βασίλη Μπρέκου και του υπουργού Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη για το χρέος των 280.000 ευρώ.

    26) Δεκέμβριος 2007 - Μαγγίνα… πιάσε μια λεμονάδα
    Πρόστιμα ύψους 160.000 ευρώ επέβαλε η Πολεοδομία Μαρκοπούλου στο Βασίλη Μαγγίνα για τη βίλα - “αναψυκτήριο” που έχτισε στο Κορωπί (αυτή στην οποία “φιλοξενούσε” και τους Ινδούς).

    27) Δεκέμβριος 2007 - ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ - Σεξ, ψέμματα και DVD
    Το πιο ροζ σκάνδαλο όλων των εποχών αποκαλύπτεται και στοιχειώνει τους πολίτες αυτής της χώρας για πάνω από 4 μήνες, καθημερινά. Παράνομοι διορισμοί, βιντεοταινίες, κομιστές, εκπομπές και λοιπά… έφεραν όλα τα υπόλοιπα σημαντικά θέματα σε δεύτερη μοίρα. Η μόνη που μπήκε φυλακή για όλα ήταν η Τσέκου. . . Αθάνατο ελληνικό κράτος δικαιοσύνης.

    28) Ιανουάριος 2008 - Κουκοδήμος - Θέμος και Αδριανός
    Ψάχναμε επί μήνες να βρούμε τον κομιστή του DVD και ξαφνικά έρχεται η εμπλοκή του Κουκοδήμου στην υπόθεση, ο οποίος και διαγράφηκε από την Κ.Ο. της ΝΔ αλλά επανήλθε μετά… λόγω δυσχεριών για να βγαίνει και το 152….

    29) Απρίλιος 2008 - Αυθαίρετο Σουφλιά
    Στο “μικροσκόπιο” τίθενται οι έως σήμερα ενέργειες των υπηρεσιών της Πολεοδομίας Μαρκόπουλου, όσον αφορά το θέμα της αυθαίρετης εξοχικής κατοικίας του υπουργου ΠΕΧΩΔΕ Γίωργου Σουφλιά.

    30)Απρίλιος 2008 - Ηλιέλαιο - δηλητήριο
    Σύσσωμοι οι Έλληνες περνάνε από ΚΤΕΟ λόγω του λαδιού που πλασάρανε ως μαγειρικό αλλά μόνο αυτό δεν ήταν… Ευθύνες και πάλι αναζητούνται !

    31) Μάιος 2008 - Εξαγορά ΟΤΕ από DT
    Στο στόχαστρο όλων η συμφωνία της κυβέρνησης και της DT, με την εμπλοκή του Βγενόπουλου, για το θέμα της εξαγοράς του ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ πουλήθηκε, ο Βγενόπουλος έγινε πιο μάγκας και οι Γερμανοί άρχισαν τις διαρθωτικές κινήσεις τους.

    32) Μάιος 2008 - Λιμάνια (ΟΛΠ) και Κινέζοι
    Άλλες προσφορές ισχυρίζεται η εταιρία COSCO και άλλα επικαλείται ο μέχρι πρότινος υπουργός Ναυτιλίας, κ. Βουλγαράκης και τα ποσά διαφέρουν κατά 4 δις… ! Ψιλά δηλαδή… Τα συμπεράσματα δικά σας. Ο ΟΛΠ στους Κινέζους και η Ελλάδα ξεπουλιέται.

    33) Μάιος 2008 - ΝΟΘΕΙΑ στη διαδικασία αναθεώρησης του συντάγματος
    Αγοραστός και Πατρωνία σε ρεσιτάλ Νοθείας στη Βουλή το Μάιο και σε ρεσιτάλ υποκριτικής το Σεπτέμβριο όπου αρνούνται τα πάντα. Μα τι χαρτάκια ανταλλάζανε;;; Αυτή είναι η εικόνα της Βουλής εν έτει 2008… σε μια διαδικασία αναθεώρησης του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ

    34) Μάιος 2008 - ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS
    Τα λόγια είναι περιττά… Μαύρα χρήματα και χρηματισμοί υπουργών, βουλευτών και κομμάτων δείχνει η μέχρι τώρα έρευνα που έκλεισε… προς όφελος των εμπλεκόμενων. Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε το Μάιο αλλά είναι εν ενεργεία πολλά χρόνια τώρα η σχέση της SIEMENS με τις ελληνικές κυβερνήσεις.

    35) Ιούνιος 2008 - Λευκίμμη ΧΥΤΑ
    Μια γυναίκα, έγκυος, νεκρή από την βίαιη τρομοκρατία των ΜΑΤ στην αντίθεση των πολιτών στην εγκατάσταση των χωματερών στη Λευκίμμη στην Κέρκυρα. Το κράτος σκοτώνει για άλλη μια φορά

    36) Ιούνιος 2008 - Μητσοτάκης Κυριάκος και SIEMENS
    Το πρώτο όνομα πολιτικού από τη Νέα Δημοκρατία, μετά από αυτό του Τσουκάτου από το ΠΑΣΟΚ, έρχεται να ταράξει και πάλι τα νέρα. Ο Κυριάκος, που πρόσφατα γιαουρτώθηκε σε εκδήλωση στο Πολυτεχνείο, απλά έκανε κάποιες αγορές από τη SIEMENS για τηλεφωνικό κέντρο αξίας ….. πολλών χιλιάδων ευρώ. Απλά πήρε κάποιες οικιακές συσκευές από τη SIEMENS και ξέχασε να πάει να πληρώσει. Απλά διευκολύνθηκε για την αγορά κάποιου οικοπέδου… Σε σχέση με όσα έχει κάνει ο πατέρας του στην Ελλάδα πάντως αυτός δεν έκανε τίποτα.

    37) Ιούλιος 2008 - Λιάπης, Χριστοφοράκος και SIEMENS
    Ταξίδια με τη SIEMENS και τα τζετ του Χριστοφοράκου και άλλες συναλλαγές με ΟΣΕ κλπ. ώστε να κλείσουν οι καλές δουλειές με τη SIEMENS και τα μεγάλα έργα του Δημοσίου.

    38) Ιούλιος 2008 - Αποπομπή Ζορμπά
    «Δεν με ήθελαν ….με έφαγαν». Με αυτά τα λόγια ο Γιώργος Ζορμπάς πρόεδρος της Εθνικής Αρχής για την καταπολέμηση της απόκτησης εσόδων από εγκληματικές ενέργειες (αυτός είναι ο θεσμικός τίτλος του) αποχώρησε από το κτήριο που στεγάζεται το γραφείο του και μάλιστα από την πίσω πόρτα.

    39) Ιούλιος 2008 - Αξιωματικός της ΕΛΑΣ εμπλέκεται σε σκάνδαλο υπεξαίρεσης 700.000 για το C4I
    Όταν αναφερόταν η τότε αρμόδια πολιτική ηγεσία σε «άξιους αξιωματικούς» προκειμένου να δικαιολογήσει επικοινωνιακά την αγωνία της να συγκαλυφθεί και να αποτραπεί οποιαδήποτε ουσιαστική έρευνα της Βουλής στην σκανδαλώδη μεθόδευση παραλαβής των συστημάτων TETRA και AVL, που αποτελούν υποσυστήματα του C4I, εννοούσε αξιωματικούς που κατηγορούνται για υπεξαίρεση 700.000 ευρώ εν τη υπηρεσία;

    40) Ιούλιος 2008 - Σκάνδαλο ΟΣΕ
    H τιμή στην οποία αγόραζαν οι έμποροι τα παλαιά σίδερα (σκραπ) ήταν τότε πάνω από 200 ευρώ τον τόνο, ενώ η εταιρεία στην οποία έγινε η ανάθεση θα καταβάλει -σύμφωνα με τη σύμβαση- στην EΔEΣY μόλις 57 ευρώ ανά τόνο ζημιώνοντας τον OΣE 1.300.000 ευρώ!







    ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Θέμα δημοσίευσης: Re: Νέα Δημοκρατία 54 μήνες - 44 σκάνδαλα!
    Δημοσιεύτηκε: 13 Δεκ 2008, 18:48



    Εγγραφή: 10 Δεκ 2008, 03:16
    Δημοσιεύσεις: 25
    41) Αύγουστος 2008 - Αναγνώριση των Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών
    Με την «προσπάθεια της ΝΔ να παρακάμψει το άρθρο 16 για τα Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών» συνέδεσε την καταγγελία του ΠΑΣΟΚ ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

    42) Αύγουστος 2008 - Υπόθεση Παυλίδη - Χρηματισμός
    Ούτε το Σύνταγμα ισχύει, όταν το μέγαρο Μαξίμου αποφασίσει τη συγκάλυψη ενός σκανδάλου και την «προστασία» ενός υπουργού, όπως ο Αρ. Παυλίδης. Η δικογραφία για την άρση της ασυλίας του πρώην υπουργού δεν έφτασε ποτέ στη Βουλή το 2006, μετά τις καταγγελίες του δημάρχου Τήλου, ούτε τώρα έχει φτάσει στη Βουλή, δέκα μήνες μετά την ένορκη κατάθεση Μανούση, ότι πλήρωνε «προστασία» στον κ. Παυλίδη.

    43) Σεπτέμβριος 2008 - ΜΟΝΗ Βατοπεδίου
    Ο μοναχός Ευφραίμ σε επιχερηματικές δραστηριότητες με τις ευχές του Ρουσόπουλου και με μεγάλες παραχωρήσεις πολλών στρεμάτων οικοπέδων στη Χαλκιδική. Μπράβο στη κυβέρνηση που κατάφερε να ξεπουλήσει τα πάντα σε χρόνο ρεκόρ.
    Και όλα αυτά όταν ο Ρουσόπουλος ξεκίνησε από το μηδέν και μέσα σε λίγα μόνο χρόνια πλουτίζει και πλουτίζει συνεχώς … Δεν συμπεριλάβαμε το σκάνδαλο με το Ρουσόπουλο και τη Μάρα στη χρονολογική σειρά που είδατε… γιατί τα περιλαμβάνει όλα… ! Υπουργός Προπαγάνδας γαρ… !
    Και ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Καραμανλής ας κοιμάται ήσυχος… Μην τον ξυπνάτε ! ! !

    44) Δεκέμβριος 2008 - Δολοφονία 15χρονου μαθητή από Ειδικό Φρουρό.
    Τα λόγια εδώ είναι περιττά....Η ''χούντα'' της Νέας Δημοκρατιάς για άλλη μια φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΑΡΙΣΤ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΦΕΥΓΕΙ...

    Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ..

    keep cooling

    Kostas Kramanlis







    Ο ΑΡΙΣΤ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΦΕΥΓΕΙ...

    Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ..

    keep cooling

    Kostas Kramanlis







    Ο ΑΡΙΣΤ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΦΕΥΓΕΙ...

    Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ..

    keep cooling

    Kostas Kramanlis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θα μας τρελάνετε τελείως.
    Η αντιπολίτευση φταίει για το Βατοπαίδι, τους κουμπάρους, τα ομόλογα, τον Παυλίδη κλπ;
    Η ανυποληψία που έχει αυτή τη στιγμή η Ελλάδα στο εξωτερικό είναι πρωτοφανής. Η αντιπολίτευση φταίει γιαυτό;
    Που είναι τα δημόσια έργα; Που είναι η προετοιμασία της Ελλάδας για το μέλλον;
    Το βάρος της διακυβέρνησης ήταν πολύ μεγάλο για τους ώμους του Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται όλοι να βρίζουν τους δημοσιογράφους και να λένε οτι το παίζουν παπαγαλάκια δρομολογούμενοι απο την αριστερά και απο την άλλη να είναι το πασοκ μπροστά στις δημοσκοπήσεις????? Ρε μπάς και είναι και οι εταιρίες δημοσκόπησης μέσα?? Αλήθεια απο που ξεφύτρωσαν ολες αυτές οι εταιρίες? πόσο αξιόπιστες είναι, και ποιοί είναι οι ιδιοκτήτες..........????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΤΖΩΡΤΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. μεχρι και τα λιμανια πουλησε ο αθεοφοβος.Τουλαχιστον θα τολμισει να πουλησει και την ΑΚΡΟΠΟΛΗ ε τοτε θα τον παραδεχτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  29. Μετα μουσικής, εδώ


    - Από τον Μπαϊρακτάρη και Μοναστηράκι, στην Αμμουδιά του Μαυρικάκη...

    - Από τις τζούφιες στην Αθήνα, οι βρωμερές μέσ' τη Ραφήνα.

    - Από τους νταβάδες και το γύρο, στο νταβατζήδες μπίπαν γύρον...

    Αλλά... Γεια σου Κώστα με τα κλαρίνα σου!!!


    "...ξεκινάμε, πάμε μακριά,
    φέρε μας, τα κρύα τα νερά...

    (CH Κώτσος, solo κλαρίνο)

    Ξεκινάμε, πάμε μακριά,
    σ' άλλα μέρη, της Ραφήνας τα "νερά",
    Νταβατζήδες, πόρνες, οι "μαζί",
    πάντα νους μου θά 'ναι στο "μαλλί".

    (R, Κώτσος)
    Τώρα το πλοίο έχει σαλπάρει,
    κι από τα μάτια σβήν ' η στεριά,
    μέσ' τα κατάρτια πετούνε γαϊδάροι
    κι αυτοί μου λένε "έχε γειά".
    Μέσ' τη βουλή πετούνε οι γαϊδάροι,
    Αυτοί, μου λένε "έχε γειά".

    Ξεσκιστήκαμ' όλοι στο φαΐ,
    μα η σκέψη μ' έμεινε θολή,
    λάμπουν χίλια φάσκελα μακριά,
    στο μυαλό μου "έφαγα πολλά"

    (R, Χορωδία)
    Τώρα ο Κώτσος έχει σαλτάρει,
    κι από τα μάτια, δάκρυα καυτά,
    μέσ' τα κατάρτια πετούν οι γαϊδάροι
    κι εμείς του λέμ' "έχε γειά".
    Μεσ' τη βουλή μας ψηφίζουν γαϊδάροι,
    κι εμείς, τους λέμε "έχε γειά".

    Το καλσόν θα σκίσω αν δε βγω,
    έχασα την γη, τον ουρανό,
    μόνη συντροφιά μου θά'σαι σύ.
    Πάντα ο νους μου θά'ναι στο Βαρ-ντή!

    (R, Χορωδία)
    Τώρα ο Κώτσος έχει σαλπάρει,
    και μεσ' τα μάτια, δάκρυα καυτά,
    Μεσ' τη βουλή, κι αν ψηφίζουν γαϊδάροι,
    εμείς τους λέμε "έχε γειά".
    Μέσ' τα κανάλια γκαρίζουν γαϊδάροι!
    Εμείς, τους λέμε "έχε γειά".


    ...οποιαδήποτε σύμπτωση στη ξεφτίλα, ενδέχεται να μην είναι συμπτωματική.

    :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 1.Βρίζουν τον Καραμανλή οι ξεφτιλισμένοι υπάλληλοι των καναλαρχών διότι οι ΚΡΑΤΙΚΕΣ διαφημίσεις (επιδότηση) δεν είναι αρκετή.

    2.Ο Καραμανλής κατάφερε (με τη σημαντικότατη συμβολή του παρεξηγημένου Αλογοσκούφη) να κάνει αυτά που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    Ο παρεξηγημενος Αλογοσκούφης, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη Καραμανλή,

    έκανε την απογραφή
    κατάργησε τον φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας
    κατάργησε τον φόρο προς την εκκλησιαστική περιουσία
    αύξησε τις αντικειμενικές αξίες ακινήτων και σε 20 μέρες, οι τιμές των ακινήτων διπλασιάστηκαν.
    Και οταν αποφάσισε να φορολογήσει όλους οσους δηλώνουν εισόδημα κατω των 10000 ευρώ, αγανάκτησή ακόμα και ο Καραμανλής, και τον έδιωξε.
    Φαίνεται πως, του κεφαλιού του έκανε ο Αλογοσκούφης,

    τον έβαλε στη θέση του ο Καραμανλής, υπερασπιστής του κοπου και του μόχθου καθε τίμιου και εργaτικού φοροφυγά.

    Το έργο Αλογοσκούφη συνεχίζουν οι Παπαθανασίου και Μπέζας.

    3. Η Ολυμπιακή είναι Η περίπτωση. Δεν είναι τυχαίο που είχαν κάνει 6 προσπάθειες ιδιωτικοποίησης και ΑΠΕΤΥΧΑΝ.

    Ξέρεις γιατί απέτυχαν, ειχαν εκλογές προγραμματισμένες, είχαν ψηφοφόρους να μεταφέρουν.
    Τώρα που, κουρασμένος πλέον δεν εχει σκοπό ουτε να μετάσχει, ουτε να διεκδικίσει ψήφο, τί να τη κανει,
    τη σκότωσε, την Ολυμπιακή.

    4.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡXΑΡΙΕΣ ΝΑ ΛΑΣΠΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.

    Σωστά,

    άσχετα με τι λετε και προσπαθείτε να περάσετε στο κόσμο,

    ο Καραμανλής είναι παμπόνηρος.

    Κυβέρνησε απο το παρασκήνιο, προσπάθησε να μην "λερωθεί" κρατησε χαμηλό προφίλ, έβαζε τους άλλους να εκτεθούν, θυσίασε τους πιο πιστούς του συνεργάτες.
    Κατάφερε να πείσει τους αφελείς ψηφοφόρους του πως κουράστηκε, απογοητεύτηκε, τον πίκραναν οι Λοχαγοί του.

    Κάνει τον κακόμοιρο, προσπαθεί να φορτώσει στη Ντόρα το κόμμα, και εσείς κορόιδα νομίζετε πως αυτή θέλει να του αρπάξει την αρχηγία.

    Στο τέλος θα φορτώσει στον ΓΑΠ την πρωθυπουργία μιας λεηλατημενης χώρας, οι αφελείς πασοκοι θα χαίρονται, και εσείς λαμόγια ακόμα θα τους βρίζετε για την προηγούμενη 20αετία.

    Καλά το παίζετε το γαιτανάκι, άμα πείσετε και τον ΓΑΠ να μη σας στείλει στον εισαγγελέα για τα σκάνδαλα ακόμα καλύτερα.

    Μετά απο 4-5 χρόνια, οταν θα κουραστεί και ο ΓΑΠ να κυβερνά, φωνάζουμε τον Καραμανλή να μας σώσει!

    Τα υπόλοιπα είναι άναρθρες κραυγές μικροτσούτσουνων κομπλεξικών φασιστών που βγαίνουν από τις τρύπες τους μόνο για να γαυγίσουν.

    Καραμανλής uber alles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Παπανδρέου; Καραμανλής;
    http://www.bilderberg.org/g/Bild-Greece.html
    Με "δώρο" Μητσοτάκη!
    Αφού λοιπόν παραδεχτούμε το συμβάν περνάμε στην επόμενη διαπίστωση.
    Η Λέσχη Bilderberg ανήκει στις Λέσχες της Νέας Τάξης των Πραγμάτων:
    http://www.youtube.com/watch?v=ItovxXPqNa0&feature=related

    Όλα αυτά, πολιτικοί (όχι όλοι), δημοσιογράφοι (όχι όλοι), κανάλια, σπόνσορες, λέσχες κ.λ.π. εδώ συναντιούνται:
    http://www.youtube.com/watch?v=OxPYa5mVlYU&feature=related

    Βέβαια συναντιούνται και αλλού, εκεί που είναι αδέρφια. http://www.youtube.com/watch?v=4ZJ_4uIe5fI&feature=related

    Αρχίζει κάπως και γίνεται καθαρότερη η εικόνα; Όχι;
    http://www.youtube.com/watch?v=-1IXQ1pKl_Q

    Καπετάν Μακρής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Όλα είναι μια μεγάλη επιχείρηση!!!

    Όλοι προσπαθούν να μαζέψουν όσα περισσότερα μπορούν. Κανείς τους δεν έχει πιστέψει ότι θα κάνει κάτι σε αυτή τη χώρα. Ας μας τα λένε διαφορετικά.

    Μπορούμε να τους το αποδείξουμε;

    Ναι, μπορούμε. Μην ψηφίσετε κανέναν στις επόμενες εκλογές. Και μετά θα δείτε τα αποτελέσματα...

    Εκτός και αν έχετε συμφέρον από την ψήφο σας. Κάποιο ρουσφετάκι ίσως? Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε...

    Ηλίθιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλά ο κ. Αναγνωστάτος σε ποιά χώρα ζεί;
    Δεν καταλαβαίνει οτι αν ισχύουν όσα γράφει τοτε ο αρχηγός του είναι διπλά ανίκανος και ψεύτης. Αλλα είχε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό και άλλα έλεγε στον Μπαιρακτάρη, άλλα ελεγαν οι υπουργοί του όταν διαδέχθηκαν την αποτυχημένη δεύτερη τετραετία του καθηγητή Σημίτη.
    Αν ψάξει κανείς ,εύκολα θα βρεί οτι ο Καραμανλής διατήρησε το ίδιο καθεστως των νταβατζήδων οχι γιατί δεν μπορούσε να το παλέψει αλλά γιατι δεν ήθελε και κυρίως γιατί δε γνώριζει τον τρόπο. Δεν έχει μάθει να μάχεται άλλωστε, τα είχε βρεί όλα έτοιμα στη ζωή του.
    Εβαλε γύρω του ανθρώπους που γνώριζαν και υπηρετούν ή υπηρέτησαν το υπάρχον σύστημα και απο την αρχή προσπάθησε να τα έχει καλά μαζί τους.
    Αν διαβάσει κάποιος το Βήμα του Λαμπράκη ή αν παρακολουθεί το δελτίο του Μεγάλου καναλιού και τον Πρετενterrible θα καταλάβει.
    Συνεχίζει να κοιμάται με το σύστημα στο κρεβάτι του μονο που το σύστημα ξύπνά πιό νωρίς απο αυτόν και ,το πιό σημαντικό, το σύστημα δουλεύει αυτός όχι.
    Οταν υπερασπιζόταν στη ΔΕΘ τους ΒουλγαρακοΡουσόπουλαίους στην πραγματικότητα υπερασπιζόταν το σύστημα που του παρεδοθει απο το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ο ίδιος είναι αναπόσπαστο κομμάτι του. Οχι απλό πιονάκι αλλά αξιωματικός ή άλογο, Βασίλισσα ή Βασιλιάς δεν μπορεί να γίνει ποτέ.
    Αλλά για εσάς τους Δεξιούς ή γενικά εμάς τους Ελληνες πάντα στα άσχημα κάποιος άλλος πρέπει να φταίει ποτέ εμείς οι ίδιοι. Η αν φταίμε εμείς φταίμε για κάποιο λάθος ασήμαντο, μικρό και για τα μεγάλα λάθη φταίνε πάντα οι άλλοι.
    Φταίει και το κακό ΠΑΣΟΚ. Βεβαίως και φταίει. Αν ήταν αλλιώς τα πράγματα δεν θα έβγαινε ποτέ ο κ. Καραμανλής πρωθυπουργός. Και γιαυτό τον ψήφισαν οι Ελληνες, δεν άντεχαν άλλο το σύστημα ΠΑΣΟΚ και άκουσαν πως κάποιος έχει την θέληση, την αποφασιστικότητα, τα μέσα , τις πολιτικές και τους ανθρώπους να διορθώσει τα σφάλματα των προηγούμενων.
    Η συνέχεια είναι γνωστή και ο Καραμανλής κουρασμένος. Πιο κουρασμένοι όμως είναι οι πολίτες που βιώνουν καθημερινά μια πιο σκληρή και δύσκολη πραγματικότητα και είναι οι ίδιοι που ,δυστυχώς, θα φέρουν πίσω το κακό ΠΑΣΟΚ με την ελπίδα οτι αυτό θα διορθώσει τα εγκλήματα που έκανε και κάνει αυτή η κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αγαπητά μου μπλε και πράσινα τσουτσέκια, είμαι 32 χρόνων και ζω την εποχή της λιτότητας από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πιστεύω όμως ότι εσείς θα περνάτε καλύτερα από εμένα μιας και υπερασπίζεστε με πάθος τις ιδέες σας.
    Δεν απορώ λοιπόν που είναι τόσα πολλά γουρούνια στο κοινοβούλιο. Ο φίλος μου το γαλάζιο τσουτσέκι έγραψε ένα πολύ επιτυχημένο άρθρο για τον κωστάκη. Έχει δίκιο δεν είναι κουρασμένος ο κωστάκης είναι απλά απογοητευμένος απο την ανικανότητα του. Δεν θα μιλήσω για το μεγάλο ατού της τιμιότητας του, τα λέει όλα η γυναίκα του καίσαρα που είναι και φαίνεται τίμια όσο αφορά τα πτυχία της. Εγώ αν πάθω κάτι θα εμπιστευτώ τα μαγικά χειρουργικά της χέρια. Ο κωστάκης με το τόσο βαρύ επίθετο και την πρωθυπουργική καταλληλότητα είναι τίμιος.. Ναι, εγώ στο λέω αυτό πίστεψε με... άι σιχτήρ όλοι σας.. βαριέμαι να γράψω άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Eisai THEOS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μόνο το ότι οι πράσινοι οπαδοί εμπνέονται από τον αργόστροφο γιό της κυρίας τσάντ δείχνει πόσο ανεγκέφαλοι είναι.
    Και την Έφη Θώδη να τους έβαζες αρχηγό πάλι θα την υποστήριζαν χωρίς να την αμφισβητούν.
    Όχι και ότι έχει και καμιά μεγάλη διαφορά ο Γιωργάκης από την Έφη αλλά που λέει ο λόγος!
    Τελικά είχε δίκιο ο Αϊνστάιν, είναι άπειρη η ανθρώπινη βλακεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Η ΜΟΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ -ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΤΕ- ΟΣΟΥΣ ΤΑ "ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ" ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ!!

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΕΛ ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΟΚΤΕΣ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!

    ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΑΥΤΟ??

    ΕΤΣΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!

    5 Απρ 2009 7:55:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ..

    ΠΑΛΙ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ
    ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΦΟΥ ΤΟΠΕ ΚΟΥΡΑΣΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΗΤΑΝ ΤΙ ΤΟ ΨΕΙΡΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ.ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ, ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ,ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΣΙΤΑΛ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΣΗΜΑΝΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ,ΕΝΩ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΤΟΥΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ,ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΦΑΝΕΣ ΨΕΜΑ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ.ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ,ΠΑΤΡΙΔΑ,ΗΘΟΣ,ΤΙΜΗ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΣΤΡΟΦΥΓΓΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ.ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΘΑ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΝ.ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ.ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    Βγάζω το καπέλο στους πρωταθλητές της ψευτιάς και του θράσους.
    Οι κουτοπονηριές, η εμπάθεια και η κομματική ψύχωσή σας δεν έχουν τέλος.
    Τάζετε τα πάντα στο λαό και κατηγορείτε συνεχώς όλα τα άλλα κόμματα.
    Οι νεοδημοκράτες είναι δοσίλογοι, οι συριζαίοι είναι κουκουλοφόροι, οι κουκουέδες είναι γραφικοί και οι λαοτζήδες είναι φασίστες.
    Μόνο ο Γιωργάκης είναι με το φτωχό λαό, γιατί μόνο αυτός είναι δημοκράτης. Ειδικά το δακτυλίδι που πήρε ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ από το σημίτη δείχνει πόσο δημοκρατικό είναι το κόμμα του.
    Μάλλον θα είναι ο εκλεκτός, κάτι όπως ο Αβραάμ για τους Εβραίους.
    Καλό το χολυγουντιανό σενάριο αλλά δεν είμαστε πιά στο 1981, τώρα έχουμε 2009.
    Ξέχασαν οι πασόκοι ότι δεν είναι ούτε κκε, ούτε σύριζα, ούτε λάος.
    ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    Και τι παρελθόν, μάλιστα.
    Εάν είχαν αλλάξει νοοτροπία πρώτον θα είχαν διώξει τα αρπακτικά/υπουργούς τους και δεύτερο θα είχαν ζητήσει συγνώμη για λογαριασμό τους (μόνο το χρηματιστήριο να σκεφτείς σε πιάνει ταχυπαλμία).
    Τίποτα από τα δύο δεν έχει κάνει ο αργόστροφος γιός της αμερικανοεβραίας μάργκαρετ τσάντ.
    Αλλού αυτά λοιπόν, δεν τσιμπάει πιά ο λαός σε θολά ψευτο-οράματα και αφηρημένες ουτοπίες.
    Όσο για τους στρατευμένους άμυαλους κομματικούς φαντάρους που πιστεύουν στο σοσιαλισμό άς ρωτήσουν και τους παλιότερους που ξέρουν κάτι παραπάνω για το ρόλο που έχουν αναθέσει στο Γιωργάκη οι χρηματοδότες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ρε καημενε των 10:38 απαντησε και τιποτα για τα κατορθωματα του Καραμαν-αλη και ασε τους δημοσιογραφους που απλως τα δημοσιευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μετά από τόσα χρόνια αυτά κατάλαβες για τον Καραμανλή????

    Έ Λ Ε Ο Σ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. TELEIOSES XONTREEEE
    FAE KOKORETSI STH RAFHNA RE DROPH TOY THEIOU SOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Και ειχα μια σκασιλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ama einai na apari8moume ta skandala tou pasok den 8a mas ftasiun 10 xronia!!!oust apo kei pou milate kiolas ka8ikia...einai polla ta lefta tou espa e???8elete na ta fate ki ayta?prits....

    kala to pe ki enas pio panw..ta skata panw sto veloudo skata paramenoun!!!xaxa..8a vouliaxete mesa sto vo8ro pou sthsate me ta mme...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ama einai na apari8moume ta skandala tou pasok den 8a mas ftasiun 10 xronia!!!oust apo kei pou milate kiolas ka8ikia...einai polla ta lefta tou espa e???8elete na ta fate ki ayta?prits....

    kala to pe ki enas pio panw..ta skata panw sto veloudo skata paramenoun!!!xaxa..8a vouliaxete mesa sto vo8ro pou sthsate me ta mme...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση