GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στης εκκλησιάς την πόρτα...

Δημοσκόπηση τη βραδιά της Ανάστασης! . Από το http://drseeng.blogspot.com . Χριστός Ανέστη λοιπόν, χρόνια πολλά σε όλους και ας κάνουμε μια...

Δημοσκόπηση τη βραδιά της Ανάστασης!
.
Από το http://drseeng.blogspot.com
.
Χριστός Ανέστη λοιπόν, χρόνια πολλά σε όλους και ας κάνουμε μια καλή πράξη παραπάνω φέτος… Καθώς απόψε βρισκόμουν στην πολιούχο της πόλης μου, την Αγία Αικατερίνη ώστε να Κοινωνήσω, κατάλαβα πως αντί να φύγω εξαγνισμένος, αποχώρησα από την εκκλησία πιο… αμαρτωλός. Τι τα θέλετε τα μίνι βρε κορίτσια μέσα στο ναό; Γιατί μας κολάζετε;
Α…και να μην το ξεχάσω… Έκανα και μια πρόχειρη δημοσκόπηση για τον κόσμο που γεμίζει τις εκκλησίες κατά την Ανάσταση. Τα αποτελέσματα πιστεύω είναι ενδιαφέροντα:


95% των νέων γυναικών, βγήκαν για να κάνουν εντύπωση. Μίνι-μπικίνι, γόβα δωδεκάποντη, βυζί-καμπριολέ και άρωμα-κόλαση… ακριβώς όπως στις παρελάσεις.

50% από αυτές, ήταν αστέρια. Οι υπόλοιπες είναι για… αποποινικοποίηση της κουκούλας.

96% των αντρών, θαύμαζαν το 95% των γυναικών (για τους παπάδες δεν βάζω όρκο, δεν τους είδα καθόλου, διότι δε σήκωσα το βλέμμα μου από κάτι ντεκολτέ παραδίπλα μου).

55% των αντρών, έκαναν τουλάχιστον μία φαντασίωση με κάποια από το 95% των γυναικών.

60% των νέων γυναικών, ρώτησαν τη διπλανή τους αν ο ψηλός γαλανομάτης απέναντι τις κοίταξε καθόλου…

70% των νέων αντρών, περιποιήθηκαν τουλάχιστον μία φορά το μαλλί τους, την ώρα που τους κοιτούσαν τα κορίτσια που ρωτούσαν η μία την άλλη αν αυτοί τις κοιτούσαν.

100% των υπερήλικων γυναικών, πιάνουν καλή θέση για να Κοινωνήσουν. Την ώρα της Μετάληψης κοντεύουν να ρίξουν την εκκλησία. Τύφλα να έχει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τα συστήματά του. Που να δείτε τη Μαρίκα και την Μελπομένη να κάνουν σκριν και μπλοκ-άουτ μέσα στο πλήθος για μια καλή θέση. Τα πικ εν ρολ παίρνουν και δίνουν.

60% αντρών και γυναικών, σκέφτονται τη μαγειρίτσα που τους περιμένει στο σπίτι.

100% των νεαρών ατόμων, σκέφτονται το τραπέζι που έκλεισαν σε κάποιο νυχτερινό κέντρο.

40% των ατόμων που Κοινώνησαν, προς στιγμήν σιχάθηκαν καθώς με το κουτάλι της Μετάληψης, κοινώνησαν δεκάδες άλλα άτομα.

1% των ατόμων (δηλαδή εγώ), παραλίγο να χειροκροτήσει αντί να κάνει το σταυρό του σε δύο περιπτώσεις.

100% των υπερήλικων γυναικών, έχουν ύψος γύρω στο ένα μέτρο κι ένα milko.

30% των ατόμων που κρατούσαν κερί, προσέχουν να μην κάψουν τα δικά τους μαλλιά και όχι των διπλανών.
Καλά να περάσετε όλοι σήμερα!

3 σχόλια

  1. Δέν τά φοράνε γιά τούς άντρες.
    Μέ τίς γυναίκες είναι ο ανταγωνισμός.
    Εσένα 1 στίς τόσες θά θέλει νά σέ δελεάσει.
    Μέ τίς άλλες γυναίκες είναι ο "καθημερινός πόλεμος."
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι αυτό έρχεται πόλεμος και δεινά..γιατί ξεχάσαμε να είμαστε συνειδητοί χριστιανοί και επειδή οι επίσημοι ταγοί της Εκκλησίας συμπροσεύχονται με Πάπα και άλλους ετερόδοξους,κάτι που απαγορεύεται ριτά από τους κανόνες της Εκκλησίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ. ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΖΑΚΥΝΘΟ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ ΕΒΛΕΠΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΕΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΑΡΕΛΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση