GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτα πράγματα...

. ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΟΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ! 1.000.000 ευρώ στα χέρια οδηγού απορριμμα- τοφόρου... . Από τον Πάνο Μπόζο . Υπάλληλος του Κ...

.

ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΟΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ!
1.000.000 ευρώ

στα χέρια οδηγού
απορριμμα-
τοφόρου...
.
Από τον Πάνο Μπόζο
.
Υπάλληλος του ΚΕΠ Κηφισιάς επί χρόνια εισέπραττε από τους οικονομικούς μετανάστες τα παράβολα για την «πράσινη κάρτα» και τα κρατούσε για τον εαυτό του !!
Κανένας τόσα χρόνια (Δήμαρχος – Αντιδήμαρχοι, Διευθυντές οικονομικών του Δήμου) δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει τι ακριβώς γινόταν στο ΚΕΠ Κηφισιάς παρ’ ότι υπήρχαν καταγγελίες και αναφορές υπαλλήλων !!
Ο υπάλληλος είχε αποσπαστεί από τον τομέα καθαριότητας (ήταν οδηγός στα απορριμματοφόρα …) με απόφαση του Δημάρχου κ. Χιωτάκη στο ΚΕΠ Κηφισιάς και διαχειριζόταν ΜΟΝΟΣ του τεράστια ποσά !!
Οι μέχρι τώρα έρευνες δείχνουν ότι το...
ποσό πιθανόν να ξεπερνά το 1.000.000 € !!
Η Δημοτική Αρχή ενώ γνωρίζει ένα μήνα τώρα το γεγονός το αποσιώπησε και ο υπάλληλος κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος. Στο Δήμο Κηφισιάς έχει σημάνει σιωπητήριο για την υπόθεση ενώ είναι βέβαιο ότι λειτουργούσε κύκλωμα που ξεκινούσε από το ΚΕΠ, τον Δήμο και τη ΔΥΟ Κηφισιάς.

14 σχόλια

  1. ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ
    KAI ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !!

    Μετά και το τελευταίο Γκάλοπ της VPRC σύμφωνα με το οποίο η Ν.Δ προηγείται του ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου, ο Κώστας Καραμανλής αλλάζει όλους τους σχεδιασμούς του.

    Η άμεση προκήρυξη εκλογών θα αναγγελθεί στον Ελληνικό λαό, απόψε με διάγγελμα του πρωθυπουργού στα δελτία των 8 μ.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύο ληστείες και δεκατέσσερις απόπειρες ληστείας είχε στο ενεργητικό του ο πρωταγωνιστής της χθεσινοβράδυνης καταδίωξης στο κέντρο της Αθήνας.
    Πέραν των πρώτων στοιχείων που ανέκυψαν κατά την διάρκεια της ανάκρισης, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μέσα στο αυτοκίνητό του μεγάλο αριθμό κλεμμένων πινακίδων κυκλοφορίας, μερικές από τις οποίες η συνοδός του δράστη πέταξε από το παράθυρο, κατά την διάρκεια της καταδίωξης.
    Από τα πρώτα στοιχεία της ανάκρισης κύκλοι της αστυνομίας πιστεύουν ότι είναι πιθανό το ενδεχόμενο, ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου να σχετίζεται με την πρόσφατη ληστεία σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, κατά τη διάρκεια της οποίας ο υπάλληλος του καταστήματος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του δράστη


    ΡΕ ΑΛΒΑΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΠΕ :

    ΖΗΤΩ KAI MΠΡΑΒΟ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΥΡΙΟΙ :

    ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής, η Τεγοπούλου και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!
    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΟΥΛΟΙ ΣΑΣ
    ΣΑΣ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΘΕΡΜΩΣ.....ΤΟ ΜΟΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες «ειδήσεις», έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Το παιγνίδι είναι ΣΤΗΜΕΝΟ!

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.

    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).

    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.

    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα". Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.

    5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Όχι και μόνος του.... πλάτες είχε κι ακουμπούσε και μαζί τους τα μετρούσε!
    Μην τρελαθούμε τελείως, άλωστε δεν θα του τα ζητήσουν πίσω όλα,....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε μαύροι δεξιοί τι έχετε πάθει, να τα έχει κάνει μπαλαμούτι ο καταλληλότερος σας και να μην θέλετε και την ακαταλληλότερη στη θέση του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μαύροι δεξιοί τι έχετε πάθει, να τα έχει κάνει μπαλαμούτι ο καταλληλότερος σας και να μην θέλετε και την ακαταλληλότερη στη θέση του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ, 1 Απριλίου 2009 -
    Ρίξτε τις τιμές! Κάντε κάτι κι εσείς...


    Παραπονιούνται κάποιοι έμποροι ότι δεν έχουν δουλειά. Ότι δεν πατάει άνθρωπος στο μαγαζί τους. Και ζητούν από το κράτος ΤΕΜΠΜΕ 2. Δεν είμαστε στα καλά μας. Ρίξτε κύριοι τις τιμές των προϊόντων. Μην δουλεύετε με ποσοστό κέρδους 100% και 200% και 300%. Το ίδιο ισχύει και για τους ξενοδόχους, Μην τα περιμένετε όλα από το κράτος...

    Είναι τελείως παράλογο αυτό που συμβαίνει. Πολλά είδη πωλούνται σε εξωφρενικά υψηλότερες τιμές απ’ ό,τι στο εξωτερικό. Ρούχα και παπούτσια, κατά κύριο λόγο, προσφέρονται στους καταναλωτές σε τιμές που δεν μπορούν οι τελευταίοι να ανταποκριθούν. Η λύση θα πρέπει να αναζητηθεί με μία απλή αναγνώστη των κανόνων της ελεύθερης αγοράς, εκτός και αν την ελεύθερη αγορά την θυμόμαστε μόνο όταν μας συμφέρει.

    Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι εταιρείες που πουλάνε επώνυμα προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές από εκείνες της «βιτρίνας» έχουν ανεβάσει το τελευταίο διάστημα τους τζίρους τους, ενώ, την ίδια ώρα, οι υπόλοιποι βυθίζονται στο χάος. Ο κόσμος αλλάζει νοοτροπία και πολύ καλά κάνει. Δεν είναι δυνατόν ένα ζευγάρι παπούτσια, για παράδειγμα, που πωλείται στην Αμερική στην τιμή των 40 δολαρίων να πωλείται στην Ελλάδα 80 ευρώ. Κι αυτό συμβαίνει επειδή από την Αμερική μέχρι εδώ μεσολαβούν 3-4 άνθρωποι μέχρι το προϊόν να φτάσει στον καταναλωτή.

    Έχουμε ήδη εισέλθει σε μία περίοδο που θα πρέπει να ξεχάσουμε πολλά από όσα έχουμε μάθει μέχρι σήμερα. Οι στρεβλώσεις αναγκαστικά θα διορθωθούν. Πολύ απλά, όποιος δεν προσαρμοστεί γρήγορα στα δεδομένα της νέας εποχής δεν θα μπορέσει να σταθεί όρθιος, δεν θα επιβιώσει.

    Το παράδειγμα των ξενοδόχων είναι επίσης χαρακτηριστικό. Η τουριστική βιομηχανία είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας. Εκεί θα παιχτούν πολλά πράγματα το καλοκαίρι, σε σχέση πάντα με την πορεία της ελληνικής Οικονομίας. Είδατε εσείς μέχρι σήμερα ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης από την κυβέρνηση; Όχι. Είδατε τους ξενοδόχους να καταστρώνουν σχέδια αντιμετώπισης της κρίσης, πέρα από το να περιορίζουν τον χρόνο λειτουργίας των μονάδων τους; Όχι! Σας κάλεσε κάποιος να κλείσετε από τώρα τις διακοπές σας, προπληρώνοντας το κόστος, σε τιμές προνομιακές, τις οποίες μέχρι σήμερα απολαμβάνουν μόνο οι ξένοι; Όχι. Κι αυτό το τελευταίο «όχι» θα πρέπει να μας εξοργίζει περισσότερο απ’ τα άλλα. Διότι θα μπορούσαν οι ξενοδόχοι να δείξουν, τουλάχιστον αυτό, ότι κάνουν κάτι από μόνοι τους και δεν τα περιμένουν όλα από το κράτος. Και μη μας πουν ότι οι tour operators κλείνουν μαζικά και δικαιούνται καλύτερων τιμών. Μπορεί αυτό να ισχύει, όπως ισχύει, επίσης, ότι δεν μπορούν να είναι βέβαιοι ότι θα πάρουν τα χρήματά τους μέχρι να τα δουν με τα ίδια τους τα μάτια στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

    Αντί να βλέπουμε, λοιπόν, κινήσεις που θα βοηθήσουν την αγορά να κινηθεί, στο μέτρο πάντα του δυνατού, βλέπουμε μόνο χέρια απλωμένα σαν του ζητιάνου και αιτήματα βοήθειας από το κράτος. Και πόσους μπορεί να βοηθήσει αυτό το χρεοκοπημένο κράτος; Με τι λεφτά; Ποιών τα λεφτά; Των φορολογουμένων, φυσικά. Αντί να τα ζητάτε, αγαπητοί επαγγελματίες, κατευθείαν από τον άδειο κρατικό κορβανά, κάντε κάτι κι εσείς για να σώσετε τις επιχειρήσεις σας. Μειώστε τις τιμές και πείστε έτσι τον καταναλωτή να σας τα δώσει ο ίδιος με τη δική του θέληση. Πάρτε το απόφαση, έχουν αλλάξει οι εποχές. Και ναι μεν μπορεί σήμερα η κυβέρνηση να κάνει ολέθρια λάθη με τα ΤΕΜΠΜΕ και τις άλλες σαχλαμάρες, αλλά σύντομα όλοι θα αναγκαστούν να δουν την αλήθεια κατάματα.
    http://www.capital.gr/Articles.asp?id=707041
    Θανάσης Μαυρίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤV ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ
    1 Απριλίου 2009, 03:25

    @ Σου τα ΄λεγα Γιαννάκη ότι θα μείνεις χωρίς δουλειά και δεν με πίστευες…

    @ Πάρε τώρα τον κουβά και τρέχα να προλάβεις, γιατί εάν σου ‘ναι δύσκολο να κάθεσαι στο σπίτι σαν τη Μάρα για babysitting, φαντάσου πόσο δύσκολο θα σου φανεί να κάτσεις στο σκαμνί για τις παπάρες που γράφεις…

    @ Κι επειδή το ξέρω καλά το αφεντικό, μόλις είδα να χαμογελάει, κατάλαβα ότι ήρθε ή ώρα να ρίξει την πρώτη μηνυσάρα της ζωής του…

    @ Εκτός και έχεις αποδείξεις για ότι υπογράφεις, οπότε θα υποκλιθεί το σύμπαν μπροστά σου…

    @ Εγώ τουλάχιστον θα σκίσω τη μπούργκα μου…

    @ Διαφορετικά μπορείς να βάλεις τις πλερέζες από σήμερα…

    @ Μεταξύ μας έχω φοβερή ιδέα... Να σε προσλάβουμε στη "ζούγκλα" για να βρίζεις και να λέμε ότι δε μπορούμε να σε… ελέγξουμε καθαρόαιμο αραβικό άτι (γαϊδούρι) της ενημέρωσης…

    @ Ε ναι, να πάθει ένα ταράκουλο όποιος σε μάζεψε εκεί μέσα να γράφεις έγκυρα τις παπάρες σου…

    @ Όου real…good news!...

    @ Γιατί στον μάταιο τούτο κόσμο που ζούμε, άλλο άλλα τις και άλλο …αλάτις…

    @ Μέχρι να σωφρονιστείς υπάρχει και συνταγή με χάπια από τη ζούγκλα -με αγάπη -για να ηρεμίσεις …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΞΙ ΣΧΕΔΙΑ είχαν ετοιμάσει οι πασόκοι επί 20 χρόνια για την Ολυμπιακή και όλα απέτυχαν.
    Τώρα κατηγορούν τον Καραμανλή ότι δεν έχει σχέδιο για την οικονομική κρίση.
    ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΠΙΒΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ;
    Ότι αυτό που μετράει είναι πόσο ΕΦΙΚΤΟ είναι ένα σχέδιο και όχι πόσα σχέδια έχεις;
    Αλλά που να τα καταλάβουν αυτά οι παρλαπίπες σαν το Γιωργάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΣΤΟ ΡΟΪΤΕΡ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ !!!

    "Το νέο Γκάλοπ της VPRC μας δικαιώνει πλήρως. Πάντα το λέγαμε ότι αν κουνήσει λίγο τον κ..λο ο πρωθυπουργός και αν κλείσει και το ματάκι,

    οι προβλέψεις θα αντιστραφούν.
    Η Ν.Δ. βαδίζει για τρίτη συνεχόμενη εκλογική νίκη και αυτοδυναμία"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει αυτόν και τη συμμορία του θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή πέρασε μια πενταετία εμείς ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ; Επειδή βάλανε τον κλαψιάρη τον Παπακωνσταντίνου να λασπολογεί καθημερινά στις τηλεοράσεις, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα κυβερνούν εάν τους ξαναψηφίσουμε;
    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;
    Νομίζουν ότι ξεχάσαμε που μπήκανε πάμπτωχοι στην πολιτική και τώρα μένουν σε βιλάρες με πισίνες;
    ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΣΙΜΠΑΜΕ.
    Ο Γιωργάκης λέει ότι αγωνίζεται για το καλό του φτωχού λαού και τον πιάνουν επ’ αυτοφώρω να συσκέπτεται ΜΥΣΤΙΚΑ με μερικούς από τους μεγαλύτερους μεγαλοκαρχαρίες και αιμορουφήχτρες της χώρας;
    ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;
    Λαός είναι ο Λάτσης της Eurobank, ο Θεοδωρόπουλος της Δέλτα, ο εφοπλιστής Λασκαρίδης με τα ξενοδοχεία και τα καζίνα, ο Γεράρδος του Πλαίσιου, ο Καλιτσάντζης του Μπόμπολα, ο Διβάνης με τα ξενοδοχεία, ο Βασιλάκης της Aegean, ο Μυτιληναίος με τα εργοστάσιά του και ο Σκλαβενίτης με τα σουπερμάρκετ του;
    ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, Η ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;
    Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ελαδιστάν είνα δω,
    δεν είναι παιξε-γέλασε


    ρε τι ακούω; αλήθεια είναι;


    ηθικός αυτουργός για αυτό το έγκλημα ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΛΥΛΟΛΌΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ


    ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση