GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγκλημα στο δάσος...

... του Υμηττού στην Καισαριανή . . Aπό το http://www.schizas.com . Προεδρικό διάταγμα ανοίγει τις ορέξεις των εμπρηστών, των οικοπεδοφάγων...

... του Υμηττού στην Καισαριανή
.
.
.
Προεδρικό διάταγμα ανοίγει τις ορέξεις των εμπρηστών, των οικοπεδοφάγων και του κατασκευαστιστού κεφαλαίου. 84 χιλιόμετρα νέων αυτοκινητόδρομων στο βουνό του Υμηττού. Ανισόπεδος κόμβος στο καμμένο δάσος στο λόφο του Αράπη και τόνοι τσιμέντο μέσα στο αισθητικό δάσος του Αη-Γιάννη. Υπόγεια σήραγγα κάτω από την Πανεπιστημιούπολη που παρεμποδίζει το ρέμα του Ηριδανού και βγάζει 4 αρτηρίες αυτοκινήτων στο ύψος της Ούλωφ Πάλμε.
Οι μάσκες έπεσαν! Ανάπτυξη σημαίνει τόνοι τσιμέντο και χιλιάδες κομμένα δέντρα. Αποσυμφόρηση σημαίνει χαβούζα χιλιάδων αυτοκινήτων εντός και γύρω από την πόλη μας. Ανακούφιση σημαίνει ζωή με αυτοκίνητο και χωρίς δημόσιους χώρους και δάσος. Κατασκευαστές, ΥΠΕΧΩΔΕ και...
δημοτικές αρχές κρατούν στα χέρια τους το ολοκληρωμένο σχέδιο καταστροφής του δάσους του Υμηττού, της Καισαριανής και της ζωής μας. Όσο συνεχίσουμε να σιωπούμε, σκάβουν το λάκκο μας!
Εμείς, δεν σιωπούμε, ούτε δεχόμαστε το 'κερασάκι' του υπογειοποιημένου δρόμου της Πανεπιστημιούπολης, υπογράφουμε και διεκδικούμε να κτίσουμε, ανοικτά και όχι 'υπόγεια', αυτό που χρειάζεται πέρα από κάθε αμφιβολία η πόλη μας: ένα μαζικό και δυναμικό κίνημα κατοίκων με ανοιχτές-αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες λήψης αποφάσεων, όπου ο καθένας μας θα μπορεί να δει τον εαυτό του σε αυτό και θα μπορεί να συμβάλει στη διαμόρφωση της κατεύθυνσης του αγώνα ισότιμα με τους άλλους κατοίκους της πόλης.
Στο μέτωπο αυτό δεν βάζουμε άλλα προαπαιτούμενα εκτός από τα αυτονόητα αιτήματα για όποιον θέλει να παλέψει για το περιβάλλον στην Καισαριανή μας:
1) την αδιαπραγμάτευτη αντίθεση στους νέους αυτοκινητόδρομους. Καμία αντιπρόταση εναλλακτικών οδικών έργων - καμία διαβούλευση επί των σχεδίων. Αντιπρόταση μας η εκτεταμένη εξάπλωση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς έτσι ώστε να ικανοποιούνται πλήρως οι μετακινήσεις των κατοίκων που οι συγκεκριμένοι αυτοκινητόδρομοι υποτίθεται ότι έρχονται να εξυπηρετήσουν (ΤΡΑΜ και ΜΕΤΡΟ στην Καισασαριανή και σύνδεση με λεωφορειακές γραμμές της πόλης με τα γειτονικά προάστεια και περιοχές π.χ. Βύρωνα, Ζωγράφου, Γουδί, ΛΕΦΤΑ για τον πεζό και τον ποδηλάτη της πόλης μας και όχι για τις κατασκευαστικές και την αυτοκινητοβιομηχανία).
2) την απόσυρση της πρότασης τροποποίησης του Π.Δ. «προστασίας» του Υμηττού και την κατοχύρωση της απόλυτης προστασίας από το σχέδιο πόλεως μέχρι την κορυφή του.
3) την αναίρεση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καισαριανής για το Π.Δ. που αρνείται να συνδέσει τον χαρακτηρισμό του Υμηττού ως "Αστικό Πάρκο" με τους τόνους τσιμέντου και την πλημμυρίδα αυτοκινήτων εντός και γύρω από την πόλη μας, λόγω του υπογειοποιουμένου δρόμου της Πανεπιστημιούπολης!
4) καμία περαιτέρω οικιστική ανάπτυξη, καμία νέα εγκατάσταση στον Υμηττό, ιδιωτική ή δημόσια, κανένα κομμένο δένδρο στον Αη-Γιάννη και στον Λόφο του Αράπη, καμιά ανάπλαση στην περιοχή της Πανεπιστημιούπλης που θα καταστρέψει 2 παιδικές χαρές και θα γεμίσει σκόνη και τσιμέντο το περιαστικό πράσινο της πόλης μας.
Στόχος μας είναι ένας: η συγκρότηση ανοιχτής επιτροπής κατοίκων που θα επιδιώκει τη διοργάνωση και το συντονισμό ανοιχτών λαϊκών συνελεύσεων και κινητοποιήσεων ανά τακτά διαστήματα στην πόλη μας και σε συντονισμό με επιτροπές κατοίκων άλλων περιοχών θα σπάσει τη σιωπή μας και θα ανοίξει τον 'δικό τους λάκο'.
Ν' ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

19 σχόλια

  1. Αποκέντρωση ρεεεεε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ ΕΛΚΟ ΒΑΓΙΩΝΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ,Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΙ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ.ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ ΣΗΡΑΓΓΑΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟ ΡΕΜΑ ΤΟΥ ΗΡΙΔΑΝΟΥ, ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΗΣ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ,ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΡΑΧΑΤΙ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΝΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΠΤΥΧΙΟ ΛΟΓΩ....ΧΑΜΗΛΟΥ IQ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ...ΒΛΑΚΕΙΑΣ.

    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΡΔΕ
    ΑΣΕ ΤΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΟΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΣΟΥ.

    ΜΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΗΣΤΗ ΤΩΝ Β.ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολοι εσεις που εχετε ενα σπιτακι,ενα οικοπεδακιεκει κοντα, δεν σας νοιαζει το συνολο,αλλα μονο το να μη χασει την αξια της η μικροιδιοκτησια σας.ολα τ'αλλα ειναι παραμυθια της χαλιμας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βρε παιδιά το κο Σουφλιά το είπε ξεκάθαρα τις προάλλες.τα μέσα του 2010 και αφού θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα μεγάλα έργα (βλέπε ανάπτυξη)τότε και μόνο τότε θα δημιουργηθεί ένα souper-douper υπουργείο που θα προστατεύει το φυσικό περιβάλλον και εντώ στο Ελλαντα.
    έως τότε γαμάνε και δέρνουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα περναει κι απ το αναψυκτηριο του μαγγινα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "....καμία περαιτέρω οικιστική ανάπτυξη,....."

    Μπά !!!, έτσι έ ?
    Όσοι κάψατε - κάψατε,
    όσοι χτίσατε - χτίσατε,
    όσοι καταπατήσατε μέχρι τούδε, είσαστε πλέον "οικολόγοι", καί δέν γουστάρετε άλλους "γείτονες" ?
    Τί λέτε , ΡΕ ?

    ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ :
    Πλήρης καί άμεση οικιστική ανάπτυξη στο βουνό του Υμηττού καί στο καμμένο δάσος στο λόφο του Αράπη και λαϊκές κατοικίες μέσα στο αισθητικό δάσος του Αη-Γιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χεσμένοι κυριολεκτικά οι δεξιοί ψηφοφόροι με την σκέψη ότι αποχωρούντος του Καραμανλή του κωστάκη, το πιθανότερο είναι να αναλάβει αυτή που υπερασπίστηκε στις Βρυξέλες τόσο επιτυχώς το ασφαλιστικό των γυναικών, τόσο επιτυχώς που ούτε βαλτή να ήτανε, και οι Βρυξέλες τις έκαναν του αλατιού.
    Mισεί τις γυναίκες η κοπελάρα μας;
    Αλλά μπορεί και να θυμούνται τον μπαμπά της πρωθυπουργό και να τρέμει το φυλλοκάρδι τους όταν ακούνε Μητσοτάκης.
    Αλλιώς δεν εξηγείτε το γεγονός ότι στις τελευταίες δημοσκοπήσεις με ερώτημα να φύγει ή να μείνει αρχηγός της δεξιάς ο Καραμανλής, εφ' όσον χάσει τις εκλογές, αυτός που ευθύνεται για τα χάλια όλων μας, και τα δικά τους και τα δικά μας, απαντούν άκουσον άκουσον οκτώ στους δέκα, ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!
    Κακομοίρηδες που φτάσατε!........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χέσε μας ρε Ιάσονα, πήγαινε να δαγκώσεις κανέναν άσχετο με τις υπηρεσίες του κώλου που προσφέρεις ΠΑΡΑΣΙΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΚ
    ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΟΚ
    Ο ΥΜΜΗΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΙΣΟΣ
    Η ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΗΚΕ
    Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΤΟ ΙΔΙΟ
    ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε εσεις, αφου ολοι κυκλοφορουμε πλεον με ενα αυτοκινητο στον κόλο μας φυσικο και επομενο να γινεται αυτο. αφηστε λοιπον τις κλαψουρες και κοιτατε πως θα σωθητε.ολο λογια και κλαψες οι ελληναρες εργα μηδεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εδω πουληθηκε το ονομα Μακεδονια σε παρα πολυ φτηνη τιμη και εσεις καιγεστε για το δασος του Υμηττου ? ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ GALLOP ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ ΛΟΙΠΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ. ''ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Η ΟΧΙ'' ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ? ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΤΣΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΝΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ . ΟΧΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΜΑ.

    ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. π.χ ΤΙΜΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 0.869 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ.(ΠΑΝΤΑ ΒΑΖΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΡΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ)
    ΑΥΤΟ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ > 0,86 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΙ.....????? ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ? ΔΗΛΑΔΗ ΣΠΑΝΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΕ 10 ΜΙΚΡΟΛΕΠΤΑ ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ? ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΝΑ ΕΛΕΓΕ 0,86 η 0,87 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ? ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ ΝΟΥΜΕΡΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ? ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ?
    ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 0,86 ΛΕΠΤΑ ( 0,861...............0,869) ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ 0,87 ΕΥΡΩ .
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΒΕΝΖΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 86 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 9 ΛΕΠΤΑ !!!!!!!!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΜΕ ΤΙΜΗ ΛΙΤΡΟΥ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 0,869 ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ? 0,86 ΛΕΠΤΑ Η 0,87 ΛΕΠΤΑ ? ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΩΣΕΤΕ 0,87 ΛΕΠΤΑ ΠΟΣΑ ΡΕΣΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΟΛΕΠΤΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΤΙΜΗ. ΠΧ. ΑΠΟ 0869 ΣΤΑ 0,863. ΩΡΑΙΑ ΚΟΜΠΙΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ.

    ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΑΥΤΟ Η ΟΧΙ ? ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ.

    ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΠΙΑ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΚΤΙΣΑΝ ? ΑΠΟ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ? ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ. ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ BLOOPERS:



    Γραφουν "σχολια" στο press
    οχι για τιποτα αλλο αλλα για να ανεβαινει η επισκεψιμοτητα στις σελιδες τους(!), ωστε να βαζουν διαφημησεις να βγαζουν κανενα δολαριο!!!

    Γι' αυτο ΚΑΝΕΙΣ να μην τους απανταει
    και πολυ περισσοτερο
    να ΜΗΝ μπαινει στο/στα site τους!!!
    Το μονο που τους νοιαζει ειναι το κερδος
    και πουλανε και τη ψυχη της μανας τους γι' αυτο!

    βρωμολυματα- πειναλεοι blooopers,
    σας καταλαβαμε....


    ΞΥΠΝΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγω ψήφισα να μην παραιτηθεί γιατί αν συμβεί αυτό δεν θα πέσει η κυβέρνηση της ΝΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. [quote]θα περναει κι απ το αναψυκτηριο του μαγγινα?[/quote]
    πέρα από την πλάκα ναι. προβλέπεται κοντά στη βίλα του σταθμός εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών όπως έχει η Αττική Οδός στην Κάντζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση