GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

27 Απριλίου 1941...

Ο Εύζωνας Κωνσταντίνος Κουκίδης πέφτει στο κενό από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης τυλιγμένος με την Ελληνική Σημαία. . Από το http://koukfami...

Ο Εύζωνας Κωνσταντίνος Κουκίδης πέφτει στο κενό
από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης τυλιγμένος με
την Ελληνική Σημαία.
.
Από το http://koukfamily.blogspot.com/
. .
Όταν μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα, 27 Απριλίου 1941, η πρώτη τους δουλειά ήταν να στείλουν ένα απόσπασμα υπό τον λοχαγό Γιάκομπι και τον υπολοχαγό Έλσνιτς για να κατεβάσει τη Γαλανόλευκη από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και να υψώσει τη σβάστικα.Δεξιά ο Παρθενώνας, αριστερά οι Καρυάτιδες.
Από τήν ελιά τής Αθηνάς οι Γερμανοί αντικρύζουν στό ακραίο σημείο τού βράχου τής Ακρόπολης πού δεσπόζει τής πόλης, τήν γαλανόλευκη σημαία πού θ' αντικατασταθή από τόν αγκυλωτό σταυρό.
Η εθνική Σημαία με το μεγάλο σταυρό στην μέση λάμπει και τα χρώματά της τονίζουν και τονίζονται από τον Παρθενώνα που στέκει αγέρωχος και όμορφος όπως πάντα.Εκεί στην θέση Καλλιθέα, στο ανατολικό σημείο του Ιερού Βράχου ο επικεφαλής του αποσπάσματος ζήτησε από τον εύζωνο που φρουρούσε τη σημαία μας να την κατεβάσει και να την παραδώσει.
Ο απλός αυτός φαντάρος, όταν...
στις 8:45 το πρωί έφθασαν μπροστά του οι κατακτητές της χώρας μας και με το δάκτυλο στην σκανδάλη των πολυβόλων τους, τον διέταξαν να κατεβάσει το Εθνικό μας σύμβολο, δεν έδειξε κανένα συναίσθημα. Δεν πρόδωσε την τρικυμία της ψυχής του. Ψυχρός, άτεγκτος και αποφασισμένος.. απλά αρνήθηκε! Οι ώρες της περισυλλογής, που μόνος του είχε περάσει δίπλα στην σημαία, τον είχαν οδηγήσει στη μεγάλη απόφαση.
“ΟΧΙ”! Αυτό μονάχα πρόφερε και τίποτε άλλο. Μια απλή λέξη, με πόση όμως τεράστια σημασία και αξία. Η Ελληνική μεγαλοσύνη σε όλη την απλή μεγαλοπρέπειά της κλεισμένη μέσα σε δύο συλλαβές! Ξέρουν απ’ αυτά οι Έλληνες….Ο λοχαγός Γιάκομπι διέταξε έναν Γερμανό στρατιώτη να το πράξει. Ο στρατιώτης την κατέβασε κι αφού με τη βοήθεια ενός συναδέλφου του την δίπλωσε πολύ προσεκτικά, την παρέδωσε στα χέρια του Έλληνα φρουρού. Ο εύζωνας κοίταξε για λίγα δευτερόλεπτα με κατεβασμένο κεφάλι το διπλωμένο γαλανόλευκο πανί πάνω στα χέρια του. Κι ύστερα τυλίχτηκε με τη σημαία, έτρεξε ως την άκρη του Ιερού Βράχου και μπρος στα μάτια των εμβρόντητων Γερμανών ρίχτηκε μ’ ένα σάλτο στον γκρεμό, βάφοντας το εθνικό μας σύμβολο με το τίμιο αίμα του. Οι Γερμανοί σκύβουν πάνω από τό κενό: 60 μέτρα πιό κάτω, κείτεται ο Εύζωνας, νεκρός πάνω στόν βράχο, σκεπασμένος μέ τό σάβανο πού διάλεξε. Οι δύο Γερμανοί αξιωματικοί, πού είναι επί κεφαλής τών εμπροσθοφυλακών, ο αρχηγός ιππικού Γιάκομπι καί ο λοχαγός Έλσνιτς τής 6ης ορεινής μεραρχίας, χρησιμοποιούν τόν ραδιοφωνικό σταθμόν Αθηνών γιά νά στείλουν μήνυμα στόν Χίτλερ:«Μάϊν Φύρερ, στίς 27 Απριλίου, στίς 8 καί 10, εισήλθαμε εις τάς Αθήνας, επί κεφαλής τών πρώτων γερμανικών τμημάτων στρατού, καί στίς 8 καί 45, υψώσαμε τήν σημαία τού Ράϊχ πάνω στήν Ακρόπολη καί στό Δημαρχείο. Χάϊλ, μάϊν Φύρερ». Η γερμανική στρατιωτική διοίκηση Αθηνών υποχρέωσε την προδοτική κυβέρνηση Τσολάκογλου να δημοσιεύσει στον Τύπο ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ο φρουρός της σημαίας μας, υπέστη έμφραγμα από την συγκίνηση όταν του ζητήθηκε να την παραδώσει. Όμως οι στρατιώτες κι οι επικεφαλής του γερμανικού αποσπάσματος είχαν συγκλονιστεί απ’ αυτό που είδαν και δεν κράτησαν το στόμα τους κλειστό. Στις 9 Ιουνίου η είδηση δημοσιεύθηκε στην DAILY MAIL με τίτλο: “A Greek carries his flag to the death” (Ένας Έλληνας φέρει την σημαία του έως τον θάνατο).Η θυσία του Έλληνα στρατιώτη έγινε αιτία να εκδοθεί διαταγή από τον Γερμανό φρούραρχο να υψώνεται και η ελληνική σημαία δίπλα στη γερμανική. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, εκεί στα Αναφιώτικα κάτω από τον Ιερό Βράχο, ζούσαν ακόμα αυτόπτες μάρτυρες, που είδαν το παλληκάρι να γκρεμοτσακίζεται μπροστά στα μάτια τους τυλιγμένο με την Γαλανόλευκη. Και κάθε χρόνο, στο μνημόσυνό του στις 27 Απριλίου, άφηναν τα δάκρυά τους να κυλήσουν στη μνήμη του. Ουδείς ενδιαφέρθηκε ποτέ να καταγράψει την μαρτυρία τους.Κωνσταντίνος Κουκίδης είναι τ’ όνομα του ευζώνου (κατά μια άλλη άποψη ήταν 17χρονος νέος της Εθνικής Οργανώσεως Νέων αλλά τι σημασία έχει;). Κωνσταντίνος Κουκίδης είναι τ’ όνομα αυτού του ΕΛΛΗΝΑ και στολή του η Σημαία μας. Μας τον έχουν κρύψει, μας τον έχουν κλέψει.
Κλείστε κι αυτόν τον εθνομάρτυρα στην ψυχή σας κοντά στους άλλους. Απαιτείστε να γραφτεί τ’ όνομά του στα σχολικά βιβλία της Ιστορίας. Ψιθυρίστε το, έστω και βουβά, μέσα σας, κάθε φορά που αντικρύζετε τη σημαία μας. Πείτε στα παιδιά σας ότι αυτή η σημαία, έχει βυζάξει ποταμούς ελληνικού αίματος, για να μπορεί αγέρωχη να κυματίζει την τιμή και την αξιοπρέπειά μας.
Το παραπάνω κείμενο αποτελείται από αποσπάσματα αναρτήσεων των εξής ιστολογίων Hellenic Electronic Center, Εβδόμη Τοπική Εφημεριδα της Ανατ. Αττικής,
Αραγε τι σχέση μπορεί να υπάρχει μεταξύ αυτού του παλικαριού και των σύγχρονων εφιαλτών που καίνε την σημαία μας, αλλά και αυτών που το επιτρέπουν;
Ανακοίνωση Στις 9 Μαϊου 2009, ημέρα Σάββατο και ώρα 7.00-9.30 π.μ στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά (οδ. Πρυτανείου) στην Αθήνα θα τελεστεί Εκκλησιαστικό και Εθνικό Μνημόσυνο του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κουκίδη ο οποίος στις 27 Απριλίου 1941 υπέστειλε με εντολή των Γερμανών κατακτητών την Ελληνική Σημαία από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και κατόπιν τυλίχθηκε με αυτήν και έπεσε στο κενό. Θα τιμηθούν επίσης ο Αρχιεπίσκοπος Χρύσανθος ο οποίος κατέγραψε πρώτο το γεγονός στο ημερολόγιό του και ο Εθνικός Ηρωας του 1821 Μακρυγιάννης που πέθανε την 27η Απριλίου 1864.

20 σχόλια

  1. ΑΔΟΛΦΟΣ – ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥΛΕΝ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ

    Οι φαταούλες καναλάρχες και φίλοι τους επιχειρηματίες είναι ΑΠΌΛΥΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ να ρίξουν τον Καραμανλή.

    Χρησιμοποιούν κάθε αθέμιτο μέσο για να αναδείξουν τον Αδόλφο Καρατζαφέρη, να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.

    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;

    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε ότι εδώ και ένα δίμηνο εμφανίζονται:

    Στα πρωινάδικα: ο Γεωργιάδης και ο Βελόπουλος

    Στα μεσημεριανά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος και ο Αϊβαλιώτης

    Στα βραδυνά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος, ο Αϊβαλιώτης και ο Πλεύρης

    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (λάιφστάϊλ, δελτία ειδήσεων, κλαψουρο-σοόυ, κουτσομπολίστικα) εμφανίζονται ολημερίς και οληνυχτίς όλα τα ανωτέρω παλιόπαιδα του Λάος, μαζί βέβαια με τον καραγκιόζη Αδόλφο Καρατζαφέρη.

    ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

    Πόσο καιρό έχουμε να δούμε στα ιδιωτικά κανάλια σχολιασμούς από τον Τσίπρα και τον Αλαβάνο; Σπάνια κάτι ψιλο-φευγαλέες δηλώσεις που τις κόβουν μάλιστα στη μέση, προφανώς μόνο για ξεκάρφωμα.

    Πόσο καιρό έχουμε να δούμε καλεσμένους στα ιδιωτικά κανάλια τον Αβραμόπουλο, το Σαμαρά, το Στυλιανίδη, το Δένδια και τους περισσότερους νεο-δημοκράτες; Ο Γκιουλέκας που είναι υπεύθυνος τύπου της ΝΔ έχει εξαφανιστεί από προσώπου γής, η Πατριανάκου για τα ιδιωτικά κανάλια είναι παντελώς άγνωστη.

    Όταν καλούν νεοδημοκράτη, καλούν μόνο τους γνωστούς γραφικούς τύπους για να τους λοιδωρήσουν και να τους ξεφτιλίσουν.

    To 1989 οι πολιτικοί έδωσαν (και σωστά) τη δυνατότητα σε ιδιώτες να φτιάξουν κανάλια για να γλυτώσουμε από την πλύση εγκεφάλου των κρατικών καναλιών, που είναι στα χέρια της εκάστοτε κυβέρνησης.

    ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 4 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

    Κύριε Μπόμπολα (με το Mega, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, και τις δεκάδες επιχειρήσεις σου),

    κύριε Λαμπράκη (με τα Νέα, το Βήμα και τις λοιπές σου επιχειρηματικές δραστηριότητες),

    κύριε Αλαφούζο (με την Καθημερινή, το Σκάϊ, τα καράβια και τις λοιπές επιχειρήσεις σου)

    κύριε Κυριακού (με τον Αντένα και τα καραβάκια σου)

    θέλω να σας πώ κάτι από καιρό.

    Εσείς μπορεί να είσαστε πλούσιοι και εμείς μεροκαματιάρηδες, αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΧΑΖΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ.

    Και έχουμε και ένα άλλο πλεονέκτημα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.

    Για την ακρίβεια γύρω στα 4 εκατομμύρια.

    Άει σιχτίρ λοιπόν και σείς και τα λεφτά σας και οι επιχειρήσεις σας, τα σάβανα δεν έχουν τσέπες ρεεεε !!!

    Και ένα τελευταίο, που καλό θα είναι να θυμάστε.

    Οι Έλληνες δεν είμαστε ούτε Αλβανοί, ούτε Αμερικάνοι, ούτε Ρώσοι, ούτε κάν Γερμανοί.

    Εμείς είχαμε δημοκρατία την εποχή που οι άλλοι λαοί ζούσαν σε σπηλιές και τρώγανε ρίζες.

    Την σκέψη μας δεν μπορείτε να την ελέγξετε, όσο και να προσπαθήσετε, όσα κόλπα του αμερικάνικου μάρκετιγκ και να χρησιμοποιήσετε.

    Μπουρλότο θα σας κάνουμε εάν συνεχίσετε έτσι.

    Η Δημοκρατία δεν θα δολοφονηθεί στη χώρα που τη γέννησε, τουλάχιστον όχι από 4 σικελικές και μασονικές οικογένειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΜΑΙ Ν(ΕΟ) Δ(ΟΥΛΟΣ), ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟ(ΚΟΜΜΑΤΟΣ) ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ, ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΓΟΝ : ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΙΛΑ Η Μ. ΜΑΤΣΟΥΚΑ...

    Διαψεύδει κατηγορηματικά η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μαίρη Ματσούκα, την πληροφορία που μεταδόθηκε και σύμφωνα με την οποία θα είναι στο ψηφοδέλτιο για το Ευωρκοινοβούλιο του ...ΛΑΟΣ !
    Η ίδια, αλλά και το περιβάλλον της, υποστηρίζει πως πρόκειται για προβοκάτσια, την οποία, μάλιστα, είχε πληροφορηθεί πως θα επιχειρηθεί, μία εβδομάδα πριν...

    Σύμφωνα με άλλη πληροφορία - μη διασταυρωμένη - η κ. Ματσούκα, θα είναι υποψήφια, με το ΠΑΣΟΚ, στις εθνικές εκλογές, κατά πάσα πιθανότητα στη Β΄Αθήνας ενώ λέγεται ότι στην Ευρωβουλή θα μετακομίσει ο Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μετά από αυτό το περιστατικό που εξιστορεί η ανάρτηση, όλοι οι δεξιοί, συνεργάστηκαν με ήσυχη την συνείδησή τους με τους Γερμανούς ναζί κατακτητές.

    Αλλοι κατέδιδαν αγωνιστές μαχόμενους πατριώτες, άλλοι πρόδιδαν αλλόθρησκους, άλλοι σαμποτάριζαν τους αντάρτες και άλλοι έφτασαν να γίνουν μέχρι "πρωθυπουργοί" και "αρχιστράτηγοι" στην κατακτημένη, κατεστραμμένη και ματωμένη Ελλάδα. Ολόκληρα χωριά ξεκλήρισαν οι κατακτητές χάρις στην μαύρη κουκούλα και τα περιβραχιόνια της πουτάνας παράταξης.

    Οσοι δεν ήταν ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΠΟΥΣΤΕΣ, έγιναν μαυραγορίτες ανταλλάσσοντας ένα μπουκάλι λάδι με τρία χωράφια ή οικόπεδα, και σήμερα πια, είτε είναι καταξιωμένοι επιχειρηματίες αυτοί και οι επίγονοί τους, είτε πολιτεύονται με το νεοναζί ΛάΟΣ και την ΝΔ της εθνικοπαρθενοραφής.

    Γαμημένη δεξιά!

    Ξέκωλοι πατριδοκάπηλοι!

    Πρωταθλητές της τσιμπουκοδρομίας, μιλάτε κιόλας αλήτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τιμή και δόξα στο παληκάρι.Αυτή είναι η ΕΛΛΑΔΑ με το λαό της.Κρίμα όμως στους ιθύνοντες που δεν περιέλαβαν ούτε σε ένα βιβλίο της Ελληνικής ιστορίας τη θυσία του παληκαριού αυτού και έφθασα να είμαι 61 χρονών και να το μαθαίνω από τα (η μόνη ελεύθερη δημοσιογραφία κατα τη γνώμη μου)blogs στο internet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και εγώ, 55 χρονών, μέσω internet και τυχαία έμαθα γι αυτό το γεγονός. Εθνική αντίσταση είναι ότι μπορεί να εκμεταλλεύεται το ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
    Παρακαλείται ο Ψυχασθενής της
    πράσινης πτέρυγας.

    the Bloopers team (Μ.Γ.Δ)
    Τόπος: Toronto : Ontario 5 : Καναδάς.
    Με
    Τα ιστολόγιά Μέλη Ομάδας
    Λες Μαλακίες Urfurslaag Imperial Attorney General Γκάρμπαλος ATHENA GiaNt Βουλευτής Πορδομανής
    Συγκλίνουσες αντιθέσεις: ο Αγιος και οι... Bloopers (ωχ!) bloopers (ath.proxy.svr) the Bloopers team, (the Narrator) Imperial Attorney General ο αγιος
    Το Μαλακελειό του Μαλακιάρη (ver.2

    Και,Ιστολόγια που παρακολουθεί
    GRIOT ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
    THEOULINI
    totroktiko
    Άει σιχτιρ
    Αιρετική Πολιτεία - Heretic Republic (Greek Language Edition)
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ
    Λες Μαλακίες
    Ο Dr.Φλάντζας συμβουλέυη

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΗΜΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ U.S.A.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12:25:00 μμ "εφθασα να είμαι 61 χρονών και να το μαθαίνω από τα (η μόνη ελεύθερη δημοσιογραφία κατα τη γνώμη μου)blogs στο internet".

    Που να τα μάθεις, αφού μετά τον εμφύλιο, οι προδότες χίτες και ταγματασφαλίτες που ήταν με γερμανικές στολές ή τις κουκούλες στη κατοχή, είχαν την εξουσία και οι αγωνιστές αντάρτες που πολέμησαν το φασισμό, ήταν προδότες και μιάσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
    Παρακαλείται ο Ψυχασθενής της
    πράσινης πτέρυγας.

    the Bloopers team (Μ.Γ.Δ)
    Τόπος: Toronto : Ontario 5 : Καναδάς.
    Με
    Τα ιστολόγιά Μέλη Ομάδας
    Λες Μαλακίες Urfurslaag Imperial Attorney General Γκάρμπαλος ATHENA GiaNt Βουλευτής Πορδομανής
    Συγκλίνουσες αντιθέσεις: ο Αγιος και οι... Bloopers (ωχ!) bloopers (ath.proxy.svr) the Bloopers team, (the Narrator) Imperial Attorney General ο αγιος
    Το Μαλακελειό του Μαλακιάρη (ver.2

    Και,Ιστολόγια που παρακολουθεί
    GRIOT ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
    THEOULINI
    totroktiko
    Άει σιχτιρ
    Αιρετική Πολιτεία - Heretic Republic (Greek Language Edition)
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ
    Λες Μαλακίες
    Ο Dr.Φλάντζας συμβουλέυη

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΗΜΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ U.S.A.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. έγιναν μαυραγορίτες ανταλλάσσοντας ένα μπουκάλι λάδι με τρία χωράφια ή οικόπεδα,
    ==

    Κυττα να δεις ..συμπτωση!
    Και ο πατηρ της σ.Παπαρηγα ,λαδεμπορας ηταν στην κατοχη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @1.33, 1.55

    Είσαστε και οι δυό για πέτρες με ροχάλες.

    Ρε μαλακισμένο 1.33, ζώο, σου μοιάζουμε για Πασόκ ρε φρενοβλαβή;

    Οσο για σενα 1.55, επειδή ούτε η παπαρήγα είμαι, ούτε θα απολογηθώ για εκείνη, ένα λέω και τέλος:
    _δεν είδες που ο "μαυραγορίτης" πατέρας της έγινε εφοπλιστής μετά τον πόλεμο;
    Ετσι δεν έγιναν οι "κκεδες" Ραλλης πατέρας και γιος πρωθυπουργοί;
    Ετσι δεν φτιάχτηκε η "ολίμπικ κάριερς";

    αντε γαμηθείτε καθίκια!

    Αν είναι ποτέ δυνατό να με βάζετε να υπερασπιστώ ένα αντίπαλο κόμμα, που συνηθίζει μάλιστα να κάνει βρώμικες συκοφαντικές επιθέσεις!

    στο διάολο κι εσείς και η Αλέκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΘΛΙΟΤΑΤΕ.. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ 55 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ.. ΑΔΙΚΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΑΦΡΩΝΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΑΘΛΙΕ ΜΑΛΑΚΑ..ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ,ΠΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΔΕΞΙΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. We don't need another heroes!
    ΟΧΙ αλλους ηρωες.
    Φτανει πια ,μπουχτησαμε.

    Εχουμε το μανωλακη το γλεζο που ..κατεβασε την γερμανικη σημαια ,μαυρα μεσανυκτα!
    Μαλλον την ξεχασαν οι Γερμανοι(μπλιαχ!)

    Διαβαζοντας το δακρυβρεχτο κειμενο,σχηματισα την εντυπωση οτι οι Γερμανοι πηγαν προς τα κει εν ειδει παρελασεως,αδειασαν τα μυδραλια και τα τομσον,εβαλαν την γιορτινη στολη τους και πηγαν συνοδεια φιλαρμονικης για να αποδωσουν τιμες στον αγνωστο ευζωνο!!
    Υποκλιθηκαν μπροστα του και τον παρακαλεσαν να κατεβασει την σημαια.

    Κυττα να δεις ..και εγω που νομιζα τους Ναζι βαρβαρους.
    Μαλλον πρεπει να αναθεωρησω τις αποψεις μου.
    Τετοια αβροτητα,τελος παντων.

    Ε! καντε μας την χαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. στο διάολο κι εσείς και η Αλέκα.

    27 Απρ 2009 2:49:00 μμ

    ==
    Παρτε και το αλ(α)βανο και πατε τσακιστειτε ολοι μαζι ,"προοδευτικα" κατακαθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. We don't need another heroes!
    ΟΧΙ αλλους ηρωες.
    Φτανει πια ,μπουχτησαμε.

    Εχουμε το μανωλακη το γλεζο που ..κατεβασε την γερμανικη σημαια ,μαυρα μεσανυκτα!
    Μαλλον την ξεχασαν οι Γερμανοι(μπλιαχ!)

    Διαβαζοντας το δακρυβρεχτο κειμενο,σχηματισα την εντυπωση οτι οι Γερμανοι πηγαν προς τα κει εν ειδει παρελασεως,αδειασαν τα μυδραλια και τα τομσον,εβαλαν την γιορτινη στολη τους και πηγαν συνοδεια φιλαρμονικης για να αποδωσουν τιμες στον αγνωστο ευζωνο!!
    Υποκλιθηκαν μπροστα του και τον παρακαλεσαν να κατεβασει την σημαια.

    Κυττα να δεις ..και εγω που νομιζα τους Ναζι βαρβαρους.
    Μαλλον πρεπει να αναθεωρησω τις αποψεις μου.
    Τετοια αβροτητα,τελος παντων.

    Ε! καντε μας την χαρη

    Το Thomson ειναι Εγγλέζικο μυδραλιοβόλο μωρη κατίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν υπάρχει Κουκίδης Εύζωνας που να υπηρετούσε τότε.Ο στρατός μας μαζι και οι Εύζωνες είχαν διαλυθεί.Ο Κουκίδης είναι δημιούργημα του πρώην δημάρχου Αβραμόπουλου για να δείξουμε σαν Ελλάδα οτι υπήρχαν ακόμα Εύζωνες - ήρωες.Είναι ένα δημιούργημα,ένα ψέμα σαν το κρυφό σχολειό του 1821.Ο μόνος που κατέβασε την σημαία απο την ακρόπολη ήταν ο Μανόλης Γλέζος και ο Τάκης Σιάντας.Ισως ο Αβραμόπουλος ήθελε να μειώσει την ηρωϊκή τους πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το Thomson ειναι Εγγλέζικο μυδραλιοβόλο μωρη κατίνα

    27 Απρ 2009 3:30:00 μμ

    ==
    Μπα! Το τομσον που μου δωσανε εμενα στο στρατο ηταν αυτοματο οπλο.
    Το μυδραλιο ειναι αλλο πραγμα.

    Ειναι Εγγλεζικο?
    Σορυ δεν τοξερα.
    Πιστευα οτι ειναι αμερικανικο(και ειναι τετοιο).

    Αντικατεστησε το με το "μαουζερ".
    Αυτο πρεπει ναναι γερμανικο.

    Ικανοποιηθηκες γλυκιά μου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 27 Απρ 2009 2:49:00 μμ

    δεν είδες που ο "μαυραγορίτης" πατέρας της έγινε εφοπλιστής μετά τον πόλεμο;
    ==
    Οχι ,δεν εγινε.Πεθανε και δεν προλαβε.
    Αλλωστε μια κορη ειχε και αυτη τη σπουδασε στη φιλοσοφικη σχολη Αθηνων,τμημα αρχαιολογιας.
    Περιουσια ομως εκανε .
    Ακου που σε λενε...

    Ετσι δεν έγιναν οι "κκεδες" Ραλλης πατέρας και γιος πρωθυπουργοί;
    ==
    Εγιναν εφοπλιστες? Δεν τοξερα,σορυ.

    Ετσι δεν φτιάχτηκε η "ολίμπικ κάριερς";
    ==
    Η Ολιμπικ σιπινγκ εντερπραισες
    (αλλιως "Springfield S.A),ειναι του μακαριτη Ωναση.
    Και αυτος μαυραγοριτης ητανε??

    αντε γαμηθείτε καθίκια!
    ==
    Παρομοιως.

    Αν είναι ποτέ δυνατό να με βάζετε να υπερασπιστώ ένα αντίπαλο κόμμα, που συνηθίζει μάλιστα να κάνει βρώμικες συκοφαντικές επιθέσεις!
    ==
    Βρητε τα μεταξυ σας.

    στο διάολο κι εσείς και η Αλέκα.
    ==
    Ειπαμε παρτε και το ΣΥΝριζα των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων και πατε να γαμηθειτε ,πρωωδευτικα κωλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τ-ζωον,

    ο δικός είναι εδώ.

    Να του πω να σε αναλάβει "ιδιαιτέρως";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπορεί ν α μας πει κάποιος επίσημα αν υπήρχε εύζωνας με το όνομα Κουκίδης και να μας βρουν ένα συγγενή του?
    Μπορεί να μας πει κάποιος και να επιβεβαιώσει ότι πράγματι κατέβασαν την σημαία των Γερμανών από την Ακρόπολη?
    'Ενα ξέρω 'οτι όλους τους πιθανούς στόχους οι Γερμανοί τους φρουρούσαν και δεν φρουρούσαν την την σημαία τους? Μην ξεχνούν κάποιοι ότι την Ακρόπολη την φρουρούσαν όλη την ημέρα για δικούς τους λόγους.
    Να γίνει, εαν θέλετε την αλήθεια, έλεγχος στο Βιβλίο συμβάντων του τότε Β Αστυνομικού Τμήματος Αθηνών. Μόνο εκεί υπάρχει η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση