GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκκρεμεί στη Σάμο εδώ και 2 χρόνια...

Και τρίτη δικογραφία για Παυλίδη! Αφορά κι αυτή ανάθεση άγονης γραμμής. Δεν έχει σταλεί στη Βουλή... . Του Γιάννη Νέγρη http://aegaio.blogsp...

Και τρίτη δικογραφία για Παυλίδη!
Αφορά κι αυτή ανάθεση άγονης γραμμής. Δεν έχει σταλεί στη Βουλή...
.
Του Γιάννη Νέγρη
.
Η εμπλοκή Παυλίδη και σε άλλη υπόθεση εκκρεμεί εδώ και 2 χρόνια περίπου στο Πλημμελειοδικείο της Σάμου. Γιατί δεν αποστέλλεται η υπόθεση στη Βουλή εφόσον υπάρχει υπογραφή εμπλεκόμενου πρώην Υπουργού;
Με την υπογραφή του έγινε ανάθεση της άγονης γραμμής σε άλλη εταιρεία ενώ υπάρχει δικαστική διαμάχη σε εξέλιξη η οποία ακόμα εκκρεμεί.
Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου έχει κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά για τα αδικήματα της υπεξαιρέσεως, της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες
Ιστορικό:
Η Ναυτική εταιρεία Σαμιακές Πλόες ιδρύθηκε το 2003 και αγόρασε ένα μικρό πλοίο
το «Σάμος Σαν» νηολογίου Σάμου 337 (φωτογραφία).
Τον Αύγουστο του 2007 οι τρείς από τους 5 μετόχους, πούλησαν (μεταβίβασαν) εν αγνοία των υπολοίπων 2 μετόχων το πλοίο σε έναν από τους 3 (δηλαδή μεταξύ τους).
Το χειρότερο όλων είναι ότι...
το πλοίο εκτελούσε άγονη γραμμή από την 02/02/2007 με σύμβαση την οποία είχε υπογράψει το Υπουργείο Αιγαίου αφ ’ενός με τον κ. Παυλίδη και αφετέρου με τους διαχειριστές της εταιρείας . Τον Σεπτέμβρη του 2007, ένα μήνα δηλ. μετά την παράνομη πώληση , και ενώ το Υπουργείο Αιγαίου είχε ενημερωθεί εγγράφως για όλες τις παρανομίες και γνώριζε ότι εκκρεμούν μηνύσεις και αγωγές στην Σάμο , προχώρησε και έδωσε την άγονη γραμμή στον «καινούργιο» αγοραστή, με υπογραφή του Υπουργού κ. Παυλίδη.
Από τα έγγραφα τα οποία στάλθηκαν στο Υπουργείο Αιγαίου προκύπτει η μη σύννομη πώληση του πλοίου αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι: ο δεσμεύων και υπογράφων για λογαριασμό της εταιρείας είναι ο καταγγέλλων στο Υπουργείο Αιγαίου.
Τα ΜΗΤΡΩΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ είναι το καθοριστικό έγγραφο του ΥΕΝ απ’ όπου προκύπτουν για κάθε Ναυτιλιακή Εταιρεία το Δ.Σ και οι δεσμεύοντες αυτήν.
Ενώ λοιπόν τα γνώριζαν τα ήξεραν όλα αυτά και ήταν ενημερωμένοι οι κ.κ. Γεωργής και Βουτζούλιας και Κουτρουλός, υπάλληλοι του Υπουργείου Αιγαίου, δέχτηκαν υπεύθυνες δηλώσεις του Ν.105 από τους τρεις μετόχους, ότι δηλ. είναι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ της εταιρείας , αγνοώντας το ΥΕΝ, δηλαδή όφειλαν να ενημερωθούν από τα μητρώα των ναυτικών εταιρειών όπως ορίζει ο Νόμος.
Με τίνος εντολή το παράβλεψαν; Δηλ. εάν δήλωναν ότι είναι διαχειριστές με τον Ν. 105 των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, ή της ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ θα τους πίστευαν; Θα το είχαν αποδεχτεί;

17 σχόλια

  1. Οταν το αφεντικο ειναι κουρασμενο...

    Οι γατοι αλωνιζουν.Αντε να δουμε τωρα τι δικαιολογια θα βρει ο Τραγακης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ!!!!! ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ!!!!

    ΒΑΣΙΚΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ "ΚΟΣΤΟΥΜΙ" ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    Η ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ...
    (για να δούμε θα με κοψεις...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχει σήμερα ένας
    Αξιωματικός να φορεί παντελόνια
    Οι επαναστάτες και οι ήρωες
    Τι έγιναν ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 21 - 4 – 1967
    Χρόνια πολλά σε όλους τους
    Καθαρούς Έλληνες
    Σε αυτούς που οραματίζονται
    Μια Νέα Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 21 - 4 – 1967
    Χρόνια πολλά σε όλους τους
    Καθαρούς Έλληνες
    Σε αυτούς που οραματίζονται
    Μια Νέα Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρασινοφρουροί παραμιλάτε πάλι, παραμιλάτε ατέλειωτα για τη siemens.

    Όσα ψέματα και όσες μαλακίες και να πείτε τώρα, αφού τα έχετε ήδη παραδεχθεί, τί προσπαθείτε να αποδείξετε πιά;

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΚΟΒΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ.

    Και μιλάμε για πολύ μπόχα.

    Βρωμάτε Γιωργάκη, όλοι ζέχνετε από την ατέλειωτη μίζα.

    ο ΒΟΘΡΟΣ ΣΑΣ ξεχείλισε... ΚΑΙ θα σας ΠΝΙΞΕΙ...

    "Μια διευκόλυνση σε ενα φίλο έκανα" Ηλιας Πιταουλης, Χιώτης επιχειρηματίας, κολλητος Τσουκάτου, για το 1.000.000 μάρκα που λαδωσε η Μιζενς

    " Μια διευκόλυνση του Τσουκάτου έκανα.." Στέλιος Βίος, Χιώτης επιχειρηματίας (δυο δυο πάνε), κολλητός του προηγουμενου, και Τσουκατου

    "Τα λεφτα πηγαν στο Κόμμα.." Τσουκάτος, της Πόπης, στρατηγός του Σημίτη, πρωην μαοικος, συντονιστικό στο Πολυτεχνίο το 1973, όπως όλοι οι παραπάνω, κοτερολάτρης, Lamogius Grande

    " Ποιο κόμμα;;.." Σουμάκης, ταμίας του Κινήματος

    ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ... με την γαμάτα..
    " Δημιουργούνται έτσι σκιές και αμφιβολίες για μια μεγάλη προσπάθεια στην οποία συμμετείχε ένας πάρα πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων, που δεν είχαν καμία σχέση με όλα αυτά.."
    ΣΗΜΙΤΗΣ ο καταλληλότερος πρωθυπουργος της χωρας,
    κατι μεταξυ Κέννεντι και Αντεναουερ, συμφωνα με τον Πρετεντερη και τα αφεντικά του, και αυτος πέφτει από τα σύννεφα

    ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ μαιντανοί..
    "..το σκάνδαλο της Siemens δεν είναι τόσο τεκμήριο διαφθοράς, όσο απόδειξη ανικανότητας..." Πρετεντεράκος, προσπαθωντας να μπαλωσει τα αμπάλωτα

    ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΘΥΜΑ" ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΒΛΗΜΑ.
    "...Απαίτηση η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens, τόνισε και πάλι ο Γ.Παπανδρέου, δηλώνοντας αισιόδοξος ότι θα επέλθει η κάθαρση του πολιτικού συστήματος...." Γιωργάκης ο 3ος και μακρύτερος, το ζαβό Αμερικανάκι με το ποδήλατο του..

    " Εγω πήρα στο σπίτι μου συσκευες και Pitsos, και Miele, και Siemens.." Ακης Τσοχατζο,Lamogius Thessalonikeus

    " Δε ξέρω τίποτα.." Τάσος Μαντελης, πρωην Υπουργός Ιντρακομ.

    "....Την πρόταση για την οικονομική ενίσχυση έκανε, σύμφωνα με τον κ. Τσουκάτο, ο πρώην διευθυντής της Ζίμενς Ελλάδος κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο οποίος φέρεται ότι είχε επισκεφθεί τον «στρατηγό» στο γραφείο του...."

    "........Ο κ. Τσουκάτος υπήρξε το δεξί χέρι (κι ενίοτε η μακρυά μαύρη χειρ στα εκλογο-οργανωτικά μαγειρέματα κι όχι μόνον) του κ. Σημίτη. Ο κ. Τσουκάτος δεν είχε απλώς το λύειν και το δεσμείν

    ο κ. Τσουκάτος για μια εκτεταμένη και κρίσιμη περίοδο κυβερνούσε τη χώρα μαζί με άλλες ισοϋψείς προσωπικότητες, όπως ο κ. Πανταγιάς, ως άλλος πραιπόζιτος, αυλάρχης και παρακοιμώμενος του κ. Σημίτη.

    Τώρα ο κ. Τσουκάτος παραδέχεται ότι διακίνησε μαύρο πολιτικό χρήμα (της Siemens) χάριν του κόμματός του. Προφανώς δεν θα διακίνησε μόνον μιας από τις εκατοντάδες Εταιρείες και προφανέστατα αυτό το έγκλημα δεν είναι κάτι που διεπράχθη για πρώτη φορά απ' αυτόν, ούτε κάτι που μόνος του σκαρφίστηκε και περαίωσε.

    Αλλωστε ολόκληρος μηχανισμός προσώπων και λογαριασμών εμφανίζεται υπάρχων, ειδικευμένος και πανέτοιμος για τέτοιες δουλειές, παρακομματικός, παρακρατικός, παράνομος κι ό,τι άλλο παρά(βατικό) προαιρείσθε...

    Συνεπώς και το κόμμα κι ακόμη περισσότερον ο κ. Σημίτης εγνώριζαν.

    Αν ο κ. Σημίτης δεν εγνώριζε, ήταν, απλώς, βλαξ! Οπερ και χειρότερον. Εγνώριζε. Ηταν υποχρεωμένος να γνωρίζει.

    ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.....
    «Και γι' αυτό απομάκρυνε τον κ. Τσουκάτο» θα σπεύσουν ορισμένοι, που κάνουν τους αφελείς, να πουν. Ομως ο κ. Σημίτης δεν απεμάκρυνε τον κ. Τσουκάτο για αυτόν τον λόγο.
    Εξάλλου ο ίδιος ο κ. Σημίτης δεν έλεγε ότι όποιος έχει στοιχεία για βρωμοδουλειές να τα πηγαίνει στον εισαγγελέα; Ούτε τον κ. Τσουκάτο έστειλε στον εισαγγελέα, ούτε τον απομάκρυνε για αυτόν τον λόγο, τη διακίνηση δηλαδή μαύρου πολιτικού χρήματος.

    Ενας ηγέτης κρίνεται και για τις επιλογές των ανθρώπων του. Ο κ. Τσουκάτος ήταν επιλογή του κ. Σημίτη. Ή λοιπόν ο κ. Πρωθυπουργός ήξερε κι έκανε τον Νονό ή δεν ήξερε κι ήταν απλώς βλαξ.

    Ερχεται τώρα ο Γιωργάκης και παίρνει την υπόθεση (την κάθαρση της υπόθεσης) πάνω του. Ούτε ο Γιωργάκης ως Υπουργός Εξωτερικών γνώριζε τίποτα; Απληροφόρητον τον άφηναν οι Σύμβουλοί του ή μήπως ήταν κι αυτός βλαξ;

    Κι όταν ανέλαβε την αρχηγία του κόμματος, δεν έριξε μια ματιά στα κιτάπια, τα βιβλία και τα πεπραγμένα;

    Ετσι με παρθενογένεση συμβαίνουν τα πράγματα στην Ελλάδα; Ούτε Τσουκάτος, ούτε γάτα, ούτε μίζες, ούτε ζημιά;

    Εμφανίζει τώρα ο Γιωργάκης εαυτόν ως κήνσορα της κάθαρσης και καλεί τον κ. Καραμανλή να προχωρήσουν μαζί και να απαλλάξουν τη χώρα απ' την «ομηρία» της υπόθεσης Μίζενς.

    Λυπάμαι Γιωργάκη δεν θα μπορέσουμε

    Εδώ έχετε σηκώσει τόσο σαματά για 100.000 υποτιθέμενη μίζα Παυλίδη και θα αφήσουμε να περάσει έτσι η υπόθεση Μίζενς που, όπως ομολόγησαν οι γερμανοί σας τάισαν πάνω από 100.000.000 ;

    ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    ΕΔΩ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ ΡΕ..

    ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ, ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΣΑΣ.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΝΕ.

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.......

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΕΙ

    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξέρουμε ότι οι πράσινοι κάφροι δεν μπορούν να καταπιούν ότι επί ΝΔ οποιαδήποτε υπόνοια διάπραξης διαφθοράς πηγαίνει στη δικαιοσύνη αλλά έτσι είναι η ζωή.
    Δεν έχουν όλοι οι πρωθυπουργοί τις ίδιες ηθικές αρχές.
    Καταλυτική είναι η σύγκριση με αυτά που γίνονταν επί πασόκ. Πολύ μάσα, ατέλειωτη.
    Και νάτανε μόνο ότι αυτά δεν βγαίνανε κάν στη φόρα, ιδιαίτερα στα κανάλια;
    Μόνο το ότι ο Σημίτης άλλαξε το νόμο για τους δημόσιους υπάλληλους και την "απιστία προς την υπηρεσία" τη μετέτρεψε από κακούργημα σε πλημέλημμα ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
    Στρατηγικά προμελετημένο το σχέδιο.
    Το μόνο αστείο της υπόθεσης είναι ότι τώρα αυτοί που έκαναν στην Ελλάδα τη διαφθορά - κουλτούρα κατηγορούν, με τη μαρτυρία μάλιστα ενός εφοπλιστή, ότι ένας γαλάζιος υπουργός πήρε 100.000 ευρώ.
    Σιγά τα ωά, βδομαδιάτικο τάχανε αυτά οι πράσινοι επαγγελματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πριν από 100 χρόνια στην Αμερική άνθισε η μαφία. Οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν όρεξη να δουλέψουν γι’ αυτό αποφάσισαν να ζουν πλουσιοπάροχα με τα λεφτά των άλλων. Αυτό που έκαναν ήταν πολύ απλό.

    ΣΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝ ΛΕΦΤΑ (προστασία καταστημάτων, επιχειρήσεων, ιδιωτών) και ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΙΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ.

    Πρώτα σε απειλούσαν (εσένα και την οικογένειά σου).

    Εάν δεν υποχωρούσες, σε συκοφαντούσαν στον κοινωνικό και επαγγελματικό σου περίγυρο.

    Εάν πάλι δεν υποχωρούσες σε τραυμάτιζαν (εσένα και την οικογένειά σου) και

    Εάν πάλι δεν ενέδιδες σε σκότωναν για παραδειγματισμό στους υπόλοιπους.

    Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ:

    1.μπράβους για τις απειλές και τους τραυματισμούς,

    2.δημοσιογράφους και ψιθυριστές για την συκοφάντηση και

    3.κρατικούς υπάλληλους (πολιτικούς, αστυνομικούς, δικαστές, εφοριακούς) για συλλογή «πληροφοριών» και κατασκευή ενόχων

    4.δολοφόνους για τους σκοτωμούς.

    5.επιχειρήσεις για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος (καζίνα, μπαρ, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης, κλπ).

    Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΩΣΕ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

    Πέντε, κυρίως ιταλικής καταγωγής, οικογένειες που πλούτιζαν με τον ιδρώτα των άλλων, απολάμβαναν υψηλής κοινωνικής καταξίωσης, λόγω του απίθανου πλούτου που συσσώρευαν.

    Βέβαια, η χώρα βούλιαζε αλλά τι τους ένοιαζε;

    ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;

    Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΦΙΑ.

    ΠΕΝΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!

    Έχουμε το Βόβολα, τον Αμαφούζο, τον Καμπράκη, τον Μυριακού και τον Μπουρή.

    Οι δικοί μας δεν χρειάζονται ούτε φυσικούς μπράβους, ούτε φυσικούς δολοφόνους.

    Χρειάζονται μόνο τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους.

    Τους πολιτικούς τους χρειάζονται γιατί αυτοί ελέγχουν τις κρατικές αποφάσεις (ποιος επιχειρηματίας θα πάρει το κρατικό χρήμα)

    Τους δημοσιογράφους τους χρειάζονται για τις συκοφαντίες και τους εκβιασμούς.

    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    Οι σύγχρονοι μαφιόζοι δεν χρειάζονται πια το φυσικό τραυματισμό ή δολοφονία του εκβιαζόμενου, έχουν τους δημοσιογράφους γι’ αυτά.

    ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΡΕΒΟΛΒΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, Η ΤΡΕΜΗ, Ο ΤΣΙΜΑΣ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ, Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Ο ΛΙΑΡΕΛΛΗΣ, Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΚΥΡΤΣΟΣ, Η ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ.

    Αν τολμάς, κύριε πολιτικέ, αγνόησέ μας, θα πείς το δεσπότη Παναγιώτη!

    Θα σε απειλήσουμε, θα σε συκοφαντήσουμε, θα σε τραυματίσουμε και στο τέλος θα πάς άκλαυτος!

    ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ.

    Να μην έχεις καμιά αμφιβολία γι’ αυτό.

    ΓΚΕ – ΓΚΕ, κύριε Κώστα ;

    Συμφωνούμε πάντως σε ένα πράγμα, ΚΑΚΟΗΧΗ ΛΕΞΗ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με τον Giorgakis τα οικονομικά μας θα ήταν καλύτερα.

    Οι νέοι θα είχαν όλοι καλοπληρωμένες δουλειές στο αντικείμενο που είχαν σπουδάσει,

    οι συνταξιούχοι θα έπαιρναν σύνταξη 1200 ευρώ τουλάχιστον,

    τα πανεπιστήμιά μας θα έκαναν τόση έρευνα που δεν θα είχαν χρόνο για πορείες και καφετέριες,

    οι έμποροι θα τα κονομούσαν από το άφθονο διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών,

    οι εταιρίες δεν θα φοροδιέφευγαν διότι δεν θα ήταν διεφθαρμένοι οι εφοριακοί,

    οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έπαιρναν αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό (λόγω υψηλής παραγωγικότητας),

    οι τιμές στο supermarket θα ήταν χαμηλές, λόγω του υγειούς ανταγωνισμού και

    οι Λαμπρακο-Μπομπολο-Κυριακου-Αλαφουζέοι θα ζητούσαν ακόμη καλύτερες μέρες, διότι, ως γνωστόν, υποστηρίζουν πάντα τα συμφέροντα του λαού (καμία σχέση με φουσκωμένα δημόσια έργα και τη χαριστική τηλεοπτική διαφήμιση).

    Καλό έ;

    Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ και τα προηγούμενα 20 πράσινα χρόνια.

    Dear Giorgakis, δυστυχώς για σένα και τους χρηματοδότες σου, θυμόμαστε.

    Εάν κάνοντας παρθενορραφή νομίζεις ότι θα ξεχάσουμε ότι δούλευες σε οίκο ανοχής, κάνεις λάθος, κουφιοκεφαλάκη.

    Γιωργάκη πές αλεύρι, η Siemens σας γυρεύει.

    ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕΕΕΕΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα μάθατε;

    Απογοητεύθηκε που δεν μπορεί να μάθει ποδήλατο και άλλαξε σπόρ ο μπούφος.

    Τόριξε στο κανό.

    Ναι στο κανό, στη θάλασσα κανονικά.

    Να τι έκανε στην Ύδρα πασχαλιάτικα.

    Προσπαθούσε να μάθει κανό.

    Επικίνδυνα αυτά τα σπόρ Γιωργάκη, ακόμη και για κανονικούς ανθρώπους, πόσο μάλλον για κουφιοκεφαλάκηδες.

    Δεν προσπαθούσες πρώτα αγόρι μου το παιγνίδι στην μπανιέρα με τα παπάκια σου και τα καραβάκια σου, όπως σε έβαζε μικρούλη η μάμι;

    Τι τους έχει πιάσει αυτούς τους βουτυρομπεμπέδες των βορείων προαστίων και των αμερικανικών κολλεγίων που νομίζουν ότι απογαλακτίστηκαν μόνο και μόνο επειδή έκοψαν το πρωϊνό κουάκερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χριστος ανεστη σε ολους και χρονια πολλα σε οσους πιστευουν στην ελλαδα
    σ ευχαριστουμε γιωργ παπαδοπουλε μεγιστε αντρα και οραματιστη του τοπου σ ευχαριστουμε για οσα εκανες και οσα ειχες κατα νου να κανεις σου ειμαστε ευγνωμονες για τοσα και τοσα σ ευχαριστουμε για τα δανεια που χαρισες, για τα πολυτεκνα, για τα κτηνοτροφηκα και γεωργικα ατοκα δανεια που εδινες σ ευχαριστουμε για την ασφαλεια που αισθανομαστε στο τοπο μας σ ευχαριστουμε για τις ηθικες αξιες που ειχες αλλα εκανες ενα μεγαλο λαθος ενα μονο ενα...ενα αλλα πολυ μεγαλο, τεραστιο, τους εστειλες διακοπες (αυτοι το λενε εξορια) αντι να τους δικασεις για εσχατη προδοσια και να τους κλεισεις φυλακη για ολη τους τη ζωη και να ξεβρωμισει ο τοπος μια για παντα και νατοι σημερα πως καταντησαν την ελλαδα οι....''αγωνιστες'' .... ''τα παιδια του άου'' οι....''δημοκρατες'' οι.....''αντορατσιστες'' που αυτοι που παρελαβαν μηδεν εξωτερικο χρεος και καταφεραν να χρεωσουν και τα δισεγγονα μας (οχι τα δικα τους ομως αλλα τα δικα μας) αυτοι που ρημαξαν τα χωρια μας που αναγκασαν τους νεους να φυγουν απο το τοπο τους και οι γεροντοι νπου μεινανε αντο να τους ζει το κρατος που στεκονται αγερωχοι να φυλανε τις ακρες τις χωρας μας που αντι τα χωρια να μας θυμιζαν την αγνοτητα των παιδικων μας χρονων αναγκασατε να τα κανουν φυλακες με τις σιδεριες που εχουν βαλει αντι να τους δινετε λεφτα ως κρατος (κρατος, τελος παντων) τους τσακιζετε οικονομικα για να κανετε καθημερινη επιδειξη πλουτισμου στη μυκονο, στους γαμους και στις βαφτισεις που κανετε ερημωσατε τα χωρια κανατε το μεγαλυτερο εγκλημα που θα μπορουσατε να κανετε ρημαξατε τις πολεις με τους ξυπολητους και τους δολοφονους που μαζεψατε να μην τολμαμε να βγουμε απο τα στιπια μας να μην μπορουν τα παιδια μας να παιξουν στις πλατειες και τολματε μετα απο ολα αυτα να αποκαλειται την επανασταση χουντα ρεμαλια ε ρεμαλια που αν αυτος ο λαος του ειχε μεινει λιγο αξιοπρεπεια θα επρεπε να σας ειχε διωξει απο την ελλαδα εδω και πολλα χρονια αλλα αυτοι μας αξιζουν αυτους εχουμε τους βουλγαρακηδες τους ρουσοπουλους τους παυλιδηδες του λαλιωτηδες τους τσουκατους τους τριανταφυλλοπουλους τους χατζηνικολαου τους πρετεντερηδες και τα υπολοιπα ρεμαλια που εχουν κατακρεουργησει την ανθρωπινη υποσταση τους ελληνα πολιτη
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΝΟΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΚΟΡΗ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ....ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟΙ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ελλας ελληνων αλβανων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γεια σου Ελλαδα με τους λεβεντες σου τιμη και δοξα στον Μαρκελο Νυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τουλάχιστον,
    ο Καραμανλής τόν έβγαλε στήν σέντρα.
    Καί μέ μυστική ψηφοφορία τό αποτέλεσμα.
    Όχι σάν κάτι βαλτές ψηφοφορίες μέ τά
    έγχρωμα ψηφοδέλτια καί δικαίωμα ψήφου
    τού Προέδρου τής Βουλής Αλευρά.
    Μακριά τό κουτόχορτο από εμένα.
    Μερικά πράγματα όταν γράφονται,δέν ξεγράφονται.
    Ο΄Κ.,φανατικοί έν γραμμεί κινούμενοι
    λαχανί επαναστάτες??
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σχολιο:
    Η ΝΔ θα σας καταστρεψει ολους...ακομα και τους δεξιους...ξυπνηστε...θα καταστρεψει την Ελλαδα....ερχεται το τελος της Ελλαδας με την δεξια στην εξουσια!!
    Μονη λυση οι διπλες εκλογες!!

    11% η διααφορα....172 βουλευτς Πασοκ σην επομενη Βουλη...
    Δεν υπαρχουν οικολογοι...μονο 0,5% ειναι οι οικολογοι.....δεν υπαρχουν "αναποφασιστοι....ολοι ειναι αποφασισμενοι" να γκρεμισουν την δεξια!!!

    Αυτα ελεγε σημερα το πρωι στην Μηλιωνη ο Δρ Κουτσουκος...που πηρε την ευλογια του τ Αρχιεπισκοπου την Ανασταση......και που προτοιμαζει την τελικη πτωση της δεξιας εντος του μηνος!!

    Γιωργος Πασοκ

    20 Απρ 2009 3:52:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

    O ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΔΕΞΙΑ!!

    1. ME TO ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟ
    PRESS-GR.blogspot.com
    ΕΔΩΣΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ

    2. ΕΠΙΑΣΕ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΟ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ (ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΦΑΥΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ...ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ!!

    Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ "ΣΕΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΥΣ""!!


    ΠΑΥΛΙΔΗ ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ....ΚΑΙ ΡΙΧΤΗ ΣΤΟ ΓΙΑΛΟ !!!

    ΑΦΟΥ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΗΘΙΚΟ EΝΔΙΑΣΜΟ!!

    ΓΚΡΕΜΙΣΤΑ.....ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΠ

    Υ.Γ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ "ΑΘΩΟΣΕΙ Η ΦOΒΙΣΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΝΔ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ....ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο "ΑΘΩΟΣ" ΠΛΕΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ!!

    20 Απρ 2009 6:37:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση