GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Π. Τατούλης για τα οικονομικά μέτρα...

"Επιτέλους λίγη σοβαρότητα..." . Και μια Ερώτηση στη Βουλή (διαβάστε την εδώ) που αποκαλύπτει πώς χάνονται μεγάλα φορολογικά έσο...

"Επιτέλους λίγη σοβαρότητα..."
.
Και μια Ερώτηση στη Βουλή (διαβάστε την εδώ) που αποκαλύπτει πώς χάνονται μεγάλα φορολογικά έσοδα την ώρα που το κράτος βάζει το χέρι βαθύτερα στην τσέπη του απλού πολίτη ...

Toυ Πέτρου Τατούλη
από το http://www.tatoulis.blogspot.com/
.
Θα είμαι ξεκάθαρος. Τα έκτακτα μέτρα φορολόγησης που ανάκοινωσε χθες η κυβέρνηση κινούνται για μια ακόμη φορά σε εντελώς λάθος κατεύθυνση. Κι αυτό για τους εξής απλούς λόγους.
1ον) Το Δημόσιο φορολογεί για ακόμη μια φορά όσους δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν, με στόχο να καλύψει την μαύρη τρύπα που δημιούργησαν οι φοροδιαφεύγοντες.
2ον) Τα έσοδα αυτά των 274 εκατομμυρίων ευρώ που υπολογίζει να μαζέψει δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη στόχευση (πχ. δεν μας είπε κάποιος ότι θα προστεθούν στο περίφημο Ταμείο Κοινωνικής Συνοχής, ή ότι θα χρηματοδοτήσουν κάποια από τις γνωστές επιδοματικές πολιτικές απέναντι στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας). Το πιθανότερο είναι να προστεθούν στα 66 δις των δημοσίων δαπανών ή στα 10 δις της κρατικής σπατάλης που η κυβέρνηση υπόσχεται να περιστείλει εδώ και πέντε χρόνια.
3ον) Αυτά τα 274 εκατομμύρια δεν λύνουν σε καμία περίπτωση το τεράστιο δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας. Το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να...
καλύψουν για λίγες μόλις ημέρες (!) τη μαύρη τρύπα του ταμείου του κράτους. Ως εκ τούτων αντιλαμβάνεται κανείς εύλογα ότι τα μέτρα είναι για ακόμη μια φορά άδικα για τους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες, αλλά και αναποτελεσματικά, χωρίς συγκεκριμένη στόχευση και πλάνο. Δεδομένων τούτων, είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα μέτρα που θα επιβαρύνουν τους συνεπείς στις υποχρεώσεις τους πολίτες, αφήνοντας στο απυρόβλητο τους επιτηδείους που για χρόνια αρνούνται να συμμορφωθούν με το νόμο, τα οποία μέτρα (το κυριότερο) δεν θα επιλύουν επί της ουσίας κανένα απολύτως δημοσιονομικό πρόβλημα.
Η εκτεταμένη διαφθορά, η ανομία και το καθεστώς ατιμωρησίας που έχει εγκατασταθεί για τα καλά στο σύστημα τεκμαίρεται από πολλά μικρής, αλλά και μεγάλης κλίμακας γεγονότα: από το φακελάκι στο νοσοκομείο, τις εφορίες, τις αρχαιολογικές υπηρεσίες έως τα μεγάλα σκάνδαλα που έπληξαν τον τόπο (χρηματιστήριο, εξοπλιστικά, ομόλογα, Siemens, Βατοπέδιο κτλ). Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε δύο πράγματα: αφενός ότι η διαφθορά έχει τεράστιο οικονομικό κόστος για τον τόπο και αφετέρου ότι όσο η πολιτική ηγεσία του τόπου δεν εξευρίσκει ενόχους μέσα από τις τάξεις της , τόσο περισσότερο οι πολίτες θα χάνουν την εμπιστοσύνη τους στο σύστημα και θα αρνούνται ευλόγως να είναι κι εκείνοι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Με απλά λόγια. Δεν μπορούμε ανερυθρίαστα να επικαλούμαστε τη διεθνή κρίση προκειμένου να βάλουμε το χέρι του κράτους ακόμη βαθύτερα στην τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου την ίδια στιγμή που αρνούμαστε να περιορίσουμε τις τεράστιες κρατικές σπατάλες, που δεν έχουμε κατορθώσει να εξυγιάνουμε το θνησιγενές κρατικό οικοδόμημα αλλά και να συμμορφώσουμε εν προκειμένω τους φοροφυγάδες, που δεν έχουμε οδηγήσει τέλος, κανέναν πολιτικό ή αξιωματούχο ενώπιον της δικαιοσύνης για κανένα από τα μεγάλα σκάνδαλα που έχουν ζημιώσει διαχρονικά σε μέγιστο βαθμό το δημόσιο συμφέρον.
Με το σκεπτικό αυτό, προχώρησα σήμερα στην κατάθεση ερώτησης και αίτησης κατάθεσης εγγράφων προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, σχετικά με σειρά υποθέσεων για τις οποίες οι αρμόδιες υπηρεσίες ενώ βεβαίωσαν στην αρχή τεράστιες φορολογικές οφειλές, στη συνέχεια τα ποσά αυτά περιέργως (!) είτε μειώθηκαν σε σημαντικότατο βαθμό είτε ακόμη και μηδενίστηκαν.
Μπορείτε να δείτε την ερώτηση, στο http://www.tatoulis.gr/

46 σχόλια

  1. Τατούλη ξεχνάς το:

    Τατούλι, τατούλι, γεμίζει το σακούλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω τους φόρους μου κανονικά ενώ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ!!!. Μάλιστα μας έχουν πείσει ότι αυτός που φοροδιαφεύγει (δεν κόβει αποδείξεις, δεν πληρώνει φόρους με διάφορα λογιστικά κόλπα, κ.ο.κ.) είναι μάγκας, καθιστώντας μας συνένοχους σε μια πρακτική που ωφελεί μόνο τους πολύ (αλλά πολύ) πλούσιους.

    Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να με βομβαρδίζουν με παραπλανητικά γκάλοπ του τύπου: Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο πρωθυπουργό τον τάδε ή τον τάδε... Δηλαδή αν μας ρωτούσαν "Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Χίτλερ ή τον Μάο;", τα αποτελέσματα θα έδειχναν ότι οι μισοί Έλληνες είναι ναζιστές και οι άλλοι μισοί μαοϊστές.

    Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι την πλύση εγκεφάλου από διάφορους βαλτούς (όπως Τράγκας, Πρετεντέρης, Χατζηνικολάου και λοιποί πανελίστες) οι οποίοι δήθεν παίρνουν το μέρος του κόσμου αλλά τελικά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο υπονομεύουν πάντα κάθε συλλογική κίνηση αντίδρασης (οι διαδηλωτές που κλείνουν τους δρόμους και ταλαιπωρούν τον κόσμο, οι σκουπιδιάρηδες που παίζουν με την υγεία μας, οι υπάλληλοι της ΔΕΗ που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές μας, κ.ο.κ.) και οι οποίοι σε όλα τα σκάνδαλα που γίνονται τόσα χρόνια είναι οι πρώτοι που βγαίνουν και λένε ότι "δε θα βγάλουμε άκρη". Αυτή είναι η δουλειά τους και την κάνουν πολύ καλά και όταν στήνουν φαγοπότια όλοι μαζί και γλεντάνε, μας χλευάζουν και μας αποκαλούν κορόιδα. Και έχουν δίκιο...

    Είμαι κορόιδο γιατί. ενώ τόσα χρόνια το πρόβλημα με τα βιβλία του δημοτικού είναι ότι έχουν αντικατασταθεί με κακογραμμένα χαμηλότερου επιπέδου βιβλία, με παραπλανούσαν τόσο καιρό προκαλώντας σάλο με το βιβλίο ιστορίας της έκτης δημοτικού για να συγκαλύψουν την οργανωμένη υποβάθμιση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


    Είμαι κορόιδο γιατί. στο σκάνδαλο Ζαχόπουλου (όπου το σκάνδαλο ήταν ότι ο εκλεκτός του πρωθυπουργού και της γυναίκας του ήταν διεφθαρμένος) με έπεισαν ότι το σκάνδαλο ήταν τι ανωμαλία έκρυβε το περιβόητο DVD.

    Είμαι κορόιδο γιατί. στο σκάνδαλο με τις παράνομες απαλλαγές με έπεισαν ότι η προστασία προσωπικών δεδομένων είναι αυτή που έβαλε την υπόθεση στο αρχείο (για να μην αποκαλυφθούν τα ονόματα των γιων βουλευτών, υπουργών, εφοπλιστών, βιομηχάνων και λοιπών φραγκάτων που με ταρίφα περίπου 20.000 ευρώ εξαγόρασαν τη στρατιωτική τους θητεία). Κι εμείς τα κορόιδα στέλνουμε τα παιδιά μας στα σύνορα να ταλαιπωρούνται και να τινάζουν τα μυαλά τους στον αέρα για να προστατέψουμε τελικά τα συμφέροντα όλων αυτών που πατρίδα τους είναι μόνο το χρήμα.

    Είμαι κορόιδο γιατί. με έπεισαν ότι για να γίνει το παιδί μου καλύτερος μαθητής πρέπει να δίνει περισσότερες εξετάσεις στο γυμνάσιο και στο λύκειο. Φορτώνοντας με άγχος, πίεση και άσκοπη αποστήθιση τους μαθητές εναρμονίζουμε το σχολικό μας σύστημα με αυτό των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας όπου τα παιδιά όταν τελειώνουν το σχολείο δεν ξέρουν πού τους πάνε τα τέσσερα. (Στις ΗΠΑ μάλιστα αυξάνεται η τάση να μη στέλνουν οι γονείς τα παιδιά στο σχολείο και να τους κάνουν οι ίδιοι μάθημα στο σπίτι γιατί θεωρούν ότι το επίπεδο στα σχολεία είναι πολύ χαμηλό).

    Είμαι κορόιδο γιατί. δίνω εξετάσεις στο Γυμνάσιο για να πάω στο Λύκειο (φροντιστήρια), στο Λύκειο για να περάσω στο Πανεπιστήμιο (εκεί να δεις φροντιστήρια), στο Πανεπιστήμιο για να πάρω πτυχίο (μέχρι πρότινος δωρεάν, με τον νόμο πλαίσιο θα τα σκάμε χοντρά), μετά δίνω εξετάσεις στον ΑΣΕΠ για να διοριστώ (άντε πάλι φροντιστήριο). Κοινώς προσ! παθώ συνέχεια να αποδείξω στους δασκάλους μου κατά πόσον αυτοί είναι καλοί δάσκαλοι.

    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


    Είμαι κορόιδο γιατί. με έχουν πείσει ότι οι αιώνιοι φοιτητές επιβαρύνουν τα πανεπιστήμια ενώ στην πραγματικότητα αυτοί χάνουν όλα τους τα προνόμια μετά από περίπου 6 χρόνια φοίτησης (δηλαδή δωρεάν σίτιση, στέγαση, συγγράμματα και πάσο) και δεν είναι παρά ένας αριθμός σε έναν κατάλογο. Στην ουσία θέλουν μελλοντικά να έχουν τη δυνατότητα να αποβάλλουν από τις σχολές φοιτητές που δεν είναι αρκετά υπάκουοι, που αντιδρούν απέναντι σε συμφέροντα, που ανήκουν σε παρατάξεις που δρουν αντίθετα προς τις βλέψεις καθηγητών κλπ, δηλαδή να καταργήσουν το πολιτικό και ιδεολογικό άσυλο των σπουδαστών και το δικαίωμά τους να εκφράζονται και να πολιτεύονται ελεύθερα. Κοινώς θέλουν να καταλύσουν το φοιτητικό κίνημα που στην Ελλάδα και παγκοσμίως φαίνεται να είναι το μοναδικό κίνημα ικανό να ανατρέψει δικτατορικά και ολοκληρωτικά καθεστώτα.

    Είμαι κορόιδο γιατί. οι εθνοπροδότες που με κυβερνούν τόσα χρόνια όχι μόνο υποβαθμίζουν συστηματικά το επίπεδο της παιδείας μου (ξεκινώντας με το νόμο Αρσένη, συνεχίζοντας με τα απαράδεκτα βιβλία του δημοτικού και ολοκληρώνοντας το σχέδιο με την αναθεώρηση του Άρθρου 16) αλλά με έχουν πείσει κιόλας ότι όλα αυτά γίνονται για την αναβάθμιση της παιδείας. Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά γίνονται για την υποβάθμιση της παιδείας και τη δημιουργία μιας άβουλης μάζας που ξέρει μόνο να αποστηθίζει και δεν προλαβαίνει να σκεφτεί και κατά συνέπεια να αντιδράσει όταν πλήττονται τα δικαιώματά της. Όλα αυτά γίνονται για την είσοδο των ιδιωτικών συμφερόντων στην παιδεία (αν πέσει το επίπεδο των δημόσιων πανεπιστημίων τότε θα γίνουν ανταγωνιστικά τα ιδιωτικά κολέγια). Και τέλος, όλα αυτά γίνονται για την κατάλυση του φοιτητικού κινήματος (πλήττοντας αιώνιους φοιτητές και άσυλο), του μόνου ικανού να ανατρέψει δικτατορίες όπως αυτή των συνταγματαρχών που καθώς φαίνεται μάλλον δεν έφυγε ποτέ...

    Είμαι κορόιδο γιατί. με έχουν πείσει, μέσα από χρόνια προπαγάνδα, ότι ο συνδικαλισμός (δηλαδή το μοναδικό μέσο των εργαζομένων να προστατεύουν και να διεκδικούν τα δικαιώματά τους) είναι κακό πράγμα και ότι οι συνδικαλιστές (δηλαδή αυτοί που έχουν εκλεγεί από τους συναδέλφους τους για να υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους) είναι όλ! οι διεφθαρμένοι και αναξιόπιστοι. Λογικό πάντως να μας παρουσιάζουν έτσι τα πράγματα αφού κανένα αφεντικό δε θέλει να βλέπει ενωμένους τους υπαλλήλους του γιατί αν του ζητήσουν τα αυτονόητα (δηλαδή ασφάλιση, επιδόματα, οκτάωρο, υπερωρίες) δε θα μπορέσει να κτίσει την αυθαίρετη βίλα του ούτε να πάρει το κότερο που έχει βάλει στο μάτι.

    Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω πανάκριβα το Ίντερνετ τη στιγμή που εδώ και χρόνια σε όλη την Ευρώπη (ακόμη και σε χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ) το Ίντερνετ είναι δωρεάν για όλους και χρεώνονται μόνο οι συνδέσεις πολύ υψηλών ταχυτήτων.


    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Είμαι κορόιδο γιατί. με έχουν πείσει ότι υπάρχει συναίνεση του κόσμου για την παρούσα κατάσταση. Κανείς δε μου λέει ότι γίνονται τουλάχιστον τρεις με τέσσερις διαδηλώσεις την εβδομάδα στο κέντρο της Αθήνας και όταν γίνονται απεργίες κανείς σχεδόν δεν αναφέρει τις διεκδικήσεις των απεργών παρά μόνο την ταλαιπωρία που θα προκαλέσει η απεργία. Η αποσιώπηση των διαδηλώσεων και η συγκάλυψη των αιτημάτων των απεργών αποκαλύπτει τον ρόλο ΟΛΩΝ των ΜΜΕ στο πολιτικό παιχνίδι και το μερίδιο της ευθύνης τους για τα προβλήματα του κόσμου σε αυτό τον τόπο.

    Είμαι κορόιδο γιατί.δέχομαι αδιαμαρτύρητα να αισχροκερδούν οι βενζινοπώλες και το κράτος εις βάρος μου. Όλο το 2008 που ανέβαινε η τιμή του πετρελαίου παγκοσμίως η Ευρωπαϊκή Ένωση ρύθμιζε το ευρώ ώστε να μην επηρεάζεται από την κρίση και η τιμή του πετρελαίου στα ευρωπαϊκά κράτη-μέλη παρέμενε σταθερή.. Μόνο στην Ελλάδα αυξανόταν η τιμή του ενώ συνεχίζουμε να πληρώνουμε χρυσάφι το πετρέλαιο ακόμα και τώρα που η τιμή του βαρελιού έχει πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα (κι εμείς εξακολουθούμε να πληρώνουμε τη βενζίνη 1 ευρώ το λίτρο).

    Είμαι κορόιδο γιατί. όταν καιγόταν όλη η Ελλάδα από τους συνήθεις θερινούς εμπρησμούς των καταπατητών δασικών εκτάσεων με έπεισαν ότι τις φωτιές τις έβαλαν κάποιοι άρρωστοι πυρομανείς, κάποιος ασύμμετρος εχθρός, μέχρι και οι γνωστοί-άγνωστοι των Εξαρχείων... Ούτε ένα χρόνο μετά γίνεται καταπάτηση των καμένων εκτάσεων τόσο στην Πελοπόννησο όσο και στην Πάρνηθα από αυτούς που όλοι υποψιαζόμασταν ότι κρύβονται πίσω από τους εμπρησμούς. (Τουριστικές εγκαταστάσεις στην Πελοπόννησο, το εξ αρχής παράνομο καζίνο στην Πάρνηθα επεκτείνεται, βίλες κτίζονται στην Πάρνηθα στη μέση του δάσους). Οι επιτροπές κατοίκων για την προστασία της Πάρνηθας που ανέβηκαν να διανυκτερεύσου ν για να εμποδίσουν τις εργασίες σε εργοτάξια που χτίζουν βίλες σε προστατευμένες περιοχές βρήκαν απέναντί τους κλούβες των ΜΑΤ... Ποιος να 'στειλε άραγε τα ΜΑΤ; Ο άρρωστος πυρομανής, η ασύμμετρη απειλή, ή κάποιος μπαχαλάκιας των Εξαρχείων; Εγώ αν και κορόιδο θα υποθέσω ότι τους έστειλε ο ιδιοκτήτης της βίλας.


    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Είμαι κορόιδο γιατί. νομίζω ότι αυτοί που μετακινούνται με ελικόπτερα και ιδιωτικά τζετ νοιάζονται για την κατάσταση που επικρατεί στους ελληνικούς δρόμους....

    Είμαι κορόιδο γιατί. νομίζω ότι αυτοί που στέλνουν τα δικά τους παιδιά στα ιδιωτικά νοιάζονται για την κατάντια των δημόσιων σχολείων.

    Είμαι κορόιδο γιατί. πιστεύω ότι θα τιμωρηθούν οι ένοχοι για τα ολιγοπώλια (καρτέλ) που μαστίζουν την οικονομία μας και πλήττουν κυρίως τα φτωχότερα στρώματα της κοινωνίας. Καρτέλ στο γάλα, καρτέλ στη βενζίνη, καρτέλ στα ! φρούτα, καρτέλ παντού. Τα αρχικά πρόστιμα μειώνονται συνήθως, οι τιμές παραμένουν υψηλές, ενώ στην πράξη δεν επιστρέφονται στους καταναλωτές τα χρήματα που έχουν χάσει (π.χ. με μια παρατεταμένη μείωση της τιμής του προϊόντος ώστε να αντισταθμιστού ν οι απώλειες που προκλήθηκαν).

    Και ο κατάλογος αυτός μπορεί να συνεχίζεται για πάντα...

    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον φτύνουν και νομίζει ότι ψιχαλίζει. Γιαυτό τι έχει να πει ο κύριος; http://olympia.gr/2009/03/18/agrotera-artemis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ζητάει συγνώμη που σήμερα δεν έχει διορισμούς στο δημόσιο . Σήμερα έχει διορισμούς στα Α.Ε.Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ..

    ΕΝΑΣ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΣ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ
    ΕΝΑΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΕΝΑΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ
    ΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ.

    ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΜΠΙΝΕ.
    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ ΒΛΑΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΟΥΝ.ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΙΝΑΙ... ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑ!!!ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΝΟΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αιτία του πνεύματος η Ενδεια,
    ψηφίζουμε τον Δένδια!

    ...τον καράφλα με το μυστρί Νο 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΑΡΓΑΡΑ ΕΧΘΕΣ Ο ΤΑΡΖΑΝ.....ΓΑΡΓΑΡΑ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝΕ ΚΗΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΜΕ ΣΑΡΔΑΜ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΙΕΣ....ΧΑΧΑΧΑ
    ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝΕ ΤΟΝ ΣΟΥΦΛΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ

    ΤΟΥΣ ΤΑΠΩΣΕ Ο ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟΝ ΓΛΕΙΦΑΝΕ...ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΨΑΧΝΑΝΕ ΧΑΜΗΛΑ ΓΙΑ ΛΑΣΠΗ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥΦΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥΦΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ..ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ.....ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΛΑΛΙΩΤΗ...ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ....ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ..ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝΕ ΟΥΤΕ Ε.Ε ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ...

    ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΣΟΚΟΣΚΙΛΑ ΤΟΥ ΚΛΕΨΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΣΠΗΣ

    ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΛΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ..

    ΕΝΑΣ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΣ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ
    ΕΝΑΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΕΝΑΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ
    ΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ.
    ----------------------------------
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟ-ΤΥΦΛΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ...??
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!!!
    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΛΕΜΕ
    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 12.26 ΠΑΣΟΚΕ ΣΕ ΕΘΙΞΑ...?
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ....

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΑΜΑΣ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ
    ΘΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΚΤΥΛΟ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ
    ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ.
    ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ, ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ.
    ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΥΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ πλέον ΔΕΝ πιστεύω ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ αλλά και ΚΑΝΕΝΑΝ Μεγαλοδημοσιογράφο.Ειναι ΟΛΟΙ για πολλά σουτ μπας και καθαρίσει ο τόπος.
    ΟΥΣΤ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ παληολεχρίτες.
    A.J.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πέρα απο τα θλιβερά σεντόνια των πράσινων και μπλε παπαγαλακιών,μία είναι η πραγματικότητα:

    Οσους φόρους και να πληρώσουμε,πάνε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!

    Και πάλι δε φτάνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ...??
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!!!
    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΛΕΜΕ
    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς τον 12.22

    Πραγματικά ειναι συγκινητικο απο μερους σου που πανηγυριζεις οτι ο Σουφλιας δεν ειναι κλεφτης και οτι δεν εφαγε απο τα δημοσια εργα.
    Εκει εφτασε η καταντια μας να πανηγυριζουμε γιατι καποιος απο τους κυβερνωντες δεν κλεβει.
    Μαλλον ομως δεν προσεξες κατι η σου διεφυγε σχετικα με τις καταγγελιες του Τερεζακη εργο που κοστισε 280 εκατ ευρω και αφορουσε 100 χλμ οδοποιιας αρα 10 εκατ. ευρω το χλμ!!!!!!!!!!!! ο κος Ξανθοπουλος μας ειπε οτι στοιχισε 5εκατομμυρια και τα αλλα αφορουσαν την συντηρηση ενος δρομου που ειναι υπο κατασκευη και προκειται να γινει !!!!!!!!!!!!!!τετοιους ωραιους μαθηματικους υπολογισμους κανουν τα στελεχη της ΝΔ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !!!!! ΩΡΑΙΑ συνεχιζε να πανηγυριζεις !!
    Τωρα επι του σημαντικου εργου που εχει κανει ο κ. Σουφλιας τα 5 χρονια ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΕΧΩΔΕ 20 ΧΛΜ ΣΤΟΝ ΜΑΛΛΙΑΚΟ !!!!!!!!!!!!!!Βεβαια σαν κουτοπονηρος βλαχος που ειναι εβαλε το κερασακι σε προυπαρχοντα εργα και προσπαθει να καρπωθει την τουρτα.
    Φιλε μου μονο μαλακες δεν ειμαστε και δεν παθαμε αλτσχαιμερ γνωριζουμε καλα τα εργα και τις ημερες της ΝΔ.
    Φυσικοι αγωγοι αεριου,Εγνατια οδος ,αεροδρομιο Ελ Βενιζελος που δεν το θελατε κιολας τρομαρα σας,μετρο,Αττικη οδος,Γεφυρα ριου,ολυμπιακα εργα,νοσοκομεια σε ολους τους νομους της Ελλαδος,ιονια οδος και αλλα μικροτερα εργα γινανε στην 7ετια του καταραμενου Σημιτη που κατεστρεψε την Ελλαδα.
    Εχεις πολυ γρασσο στα ματια και βγαλτο το μονο που εκανε ο μπουλης ηταν να στησει μια παρεουλα να κονομησει και εβαλε μπροστινο τον γιο του ταχυδρομου.
    Χαρισε στα φιλαρακια 9,5 δις φορους περασε ο αλογομουρης τροπολογια χαριστικη για τις τραπεζες που πεθαιναν απο την πεινα και χαρισε 2,5 δις ασφαλιστικες εισφορες.
    Οι μερες σας πλησιαζουν οπου θα παρετε τον μπουλο οριστικα και θα ξεβρωμισει ο τοπος γιατι αυτη η παραταξη απο καταβολης της μονο λαμογια κλεφτες κομπιναδορους αρπαχτικα εφιαλτες και το κακο συναπαντημα ειχε και εχει στις ταξεις της.
    Η ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ.
    Μας τα ειχατε ζαλισει με το χρηματιστηριο λες και σας εβαλε κανενας το πιστολι στο κεφαλι να παιζετε ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΤΕ ΔΕΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ.
    ΔΩΣΑΤΕ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ Η ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ.
    Εχεις το θρασος γιατι περι θρασους προκειται να μιλας ακομα οταν ο αρχηγος σου ειναι ο πιο αναξιοπιστος πολιτικος που περασε ποτε απο την Ελλαδα εταζε εταζε και το μονο κανατε κλεβατε κλεβατε ερχεται και η ωρα του λογαριασμου ομως οσο και να κοιταει τα κορδονια του τις μπατσες του θα τις φαει και θα ειναι και ηχηρες.
    Αυτα τα ολιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μεσάνυχτα εκτός από την κυβέρνηση ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 12.26 ΠΑΣΟΚΕ ΣΕ ΕΘΙΞΑ...?
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ..
    ---------------------------------
    ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΣ Μ ΑΡΧΙΔΙΑ??
    ΚΑΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ??
    ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΑΝΕΓΔΟΤΟ....
    ΠΑΛΤΟ Ε ΠΑΛΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 12.26 ΠΑΣΟΚΕ ΣΕ ΕΘΙΞΑ...?
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ....

    ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ??

    ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΣΤΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΔΕΣ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  22. κλέψαμε
    κάψαμε
    γκρεμίσαμε
    καταστρέψαμε
    λεηλατήσαμε
    σκοτώσαμε

    αλλά Μαρκο-συγκαλύψαμε...

    Τώρα πια κάνουμε πίπες στους χουντικούς και τους νεοναζί για να μην αποδράσουμε νύχτα.

    το ξέσκί σας,
    η πατσαβούρα,

    η Νέα Δημιοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΔΟΥΛΗΔΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΡΙΣΤΕ ΒΡΙΣΤΕ
    ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!
    ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 01.01

    ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑΞΗ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΝΕΙ ΤΟ ΦΡΟΝΙΜΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΠΛΟΥΣΙΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΛΕΨΕΙΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΕΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ PROFESIONER ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ, ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ

    ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ Ψ Ε Μ Α Τ Α

    ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΤΕΡΕΖΑΚΗΣ ΕΡΓΟ 280ΕΚΑ ??...ΠΟΤΕ ΕΙΠΕ Ο ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ 5ΕΚΑΤ ΤΟ ΧΙΛΙΟΜ ??...ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΛΛΙΑΚΟ, ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!!!...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!
    ΧΑΧΑΧΑ

    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ.....
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ....
    ΤΑ ΕΡΓΑ ΛΕΩ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ!!!

    ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    Κ Λ Ε Φ Τ Ε Σ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Νέα βόμβα Μητσοτάκη με πρόταση που θα συζητηθεί. Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για νέα απογραφή με πρόταση που απηύθυνε στην κυβέρνηση.

    Η νέα πρόταση Μητσοτάκη έρχεται λίγες ώρες μετά τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και προφανώς θα προκαλέσει νέες εσωκομματικές αναταράξεις στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

    Ο κ. Μητσοτάκης σε ομιλία του σε εκδήλωση του Αμερικανικού Κολεγίου της Αθήνας, υποστήριξε πως «η κρίση βρίσκει τους Έλληνες ανέτοιμους και με άγνοια των πραγματικών προβλημάτων» και ότι «ζήσαμε δανειζόμενοι και αρνηθήκαμε πεισματικά τις μεταρρυθμίσεις».

    Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ πρότεινε «για να πορευτεί η χώρα με σιγουριά στη δύσκολη εποχή που διανύουμε, να γίνει ένα είδος απογραφής, να μετρήσουμε τι συμβαίνει και πού ακριβώς βρισκόμαστε».

    Διευκρίνισε, δε, ότι «η απογραφή θα μπορούσε να γίνει από την Τράπεζα της Ελλάδος, με συμμετοχή εμπειρογνωμόνων των κομμάτων. Ακόμη, αν χρειαστεί και με τη βοήθεια κάποιων διεθνών οργανισμών».

    Ο κ. Μητσοτάκης τάχθηκε υπέρ της πολιτικής της συναίνεσης, λέγοντας πως «οφείλουμε όλοι να συνεννοηθούμε και να ακολουθήσουμε μια μακροχρόνια πορεία ανάκαμψης», ενώ επισήμανε ότι «από τα σωρευμένα ελλείμματα των τελευταίων 28 ετών μία η δύο γενιές θα αναγκαστούν να σηκώσουν το μεγάλο βάρος. Αλλά η χώρα πρέπει επιτέλους να αναπνεύσει».


    ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ (Αύξηση 128%)

    ΦΕΣΙΑ (Αύξηση 436%)

    ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΠΙΤΙΩΝ

    ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

    ΑΚΡΙΒΕΙΑ

    ΑΝΕΡΓΙΑ

    ΦΤΩΧΕΙΑ

    ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

    ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ

    ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΕΣ ΤΑΜΕΙΩΝ

    ΕΛΕΙΜΜΑ (Αύξηση 34% σε ένα χρόνο)

    ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ κατά 80%

    ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ

    ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

    ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ

    ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

    ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

    ΑΠΟΓΝΩΣΗ

    ΕΛΕΙΜΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ

    ΚΛΕΙΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

    ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ (Αύξηση 128%)

    ΦΕΣΙΑ (Αύξηση 436%)

    ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΠΙΤΙΩΝ

    ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

    ΑΚΡΙΒΕΙΑ

    ΑΝΕΡΓΙΑ

    ΦΤΩΧΕΙΑ

    ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

    ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ

    ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΕΣ ΤΑΜΕΙΩΝ

    ΕΛΕΙΜΜΑ (Αύξηση 34% σε ένα χρόνο)

    ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ κατά 80%

    ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ

    ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

    ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ

    ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

    ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

    ΑΠΟΓΝΩΣΗ

    ΕΛΕΙΜΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ

    ΚΛΕΙΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

    ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ (Αύξηση 128%)

    ΦΕΣΙΑ (Αύξηση 436%)

    ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΠΙΤΙΩΝ

    ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

    ΑΚΡΙΒΕΙΑ

    ΑΝΕΡΓΙΑ

    ΦΤΩΧΕΙΑ

    ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

    ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ

    ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΕΣ ΤΑΜΕΙΩΝ

    ΕΛΕΙΜΜΑ (Αύξηση 34% σε ένα χρόνο)

    ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ κατά 80%

    ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ

    ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

    ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ

    ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

    ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

    ΑΠΟΓΝΩΣΗ

    ΕΛΕΙΜΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ

    ΚΛΕΙΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

    ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ



    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. MENU FOR THE CRISIS
    Ζεστό λασπερό κριθαρόψωμο με σβόλους ξεροτύρι, πιάτο τραχανά και σκόρδα , μπλιγούρι αχνιστό ή μαμαλίγκα με κρεμμύδια, άντε και λίγο κρασί στην τσότρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΦΑΓΟΠΟΤΙ και ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ δυο έννοιες ταυτόσημες για τη Ν.Δ
    Έτσι ήταν πάντα , είναι στο DNA της γιαυτό νοικοκυραίοι μη βρίζετε κρατήστε τον θυμό σας για τον αρχηγό σας όταν την κοπανήσει γιατί οι Καραμανλήδες στα δύσκολα την κάνουν, παραμένουν όμως οι αγροφύλακες.
    Χαλαρά !!!!!Ο Γιώργος έρχεται
    Χαιρετισμούς στους σαβουρογάμηδες υπουργούς σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εάν θέλουμε να βελτιωθεί η οικονομία της χώρας , να μειωθεί στο ελάχιστο η εγκληματικότητα , να αυξηθούν οι μισθοί, να εξαφανισθεί η ανεργία , στα σχολεία ένας δάσκαλος να αντιστοιχεί σε πέντε μαθητές , και στα νοσοκομεία να σταματήσουν η τεράστιες ουρές στα εξωτερικά ιατρεία , η λύση είναι μια , διώχνουμε ΟΛΟΥΣ τους μετανάστες αύριο το πρωί ,
    Η πίτα είναι μικρή για να χορτάσουν όλοι , αυτοί που μας κουβαλήθηκαν να πάνε να τα πάρουν από αυτούς που τους τα χρωστάνε , άγγλους , γάλλους , πορτογάλους κλπ εμείς δεν υπήρξαμε κατακτητές στις χώρες τους , ούτε και τους εκμεταλλευτήκαμε ποτέ .
    Ας κάνουμε μια αρχή , σαμποτάρουμε όποια επιχείρηση έχει εργαζόμενο αλλοδαπό , μια που το κράτος δεν κάνει τίποτα ,ας τους αναγκάσουμε εμείς να φύγουν
    800.000 Μετανάστες δουλεύουν , άρα έχουν πιάσει θέσεις που θα μπορούσαν να δουλεύουν έλληνες
    50.000.000,00 ευρώ ημερησίως οι μετανάστες στέλνουν στις πατρίδες τους δηλαδή 12.000.000.000,00 ετησίως
    εάν δεν τους διώξουμε πολλή γρήγορα θα πιάσουμε πάτο
    ΑΝΕΡΓΙΑ: ΣΤΟ 7,8% ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008
    στο 9,4% έως το 2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καραμανλής:Δεν είναι νέοι φόροι αλλά έκτακτη εισφορά
    -----------------------------------
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ.
    ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ
    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΕΕΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ
    ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αξιοθρηνητοι αυτοι οι δεξιοι...προσπαθουν με βρισιες να καληψουν τις κλεψιες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο Τατούλης όσο ήταν στη κυβέρνηση , όλα ήταν ρόδινα . Όταν έχασε τη καρέκλα ,τότε τα βλέπει όλα στραβά και ανάποδα . Εχουμε περισσότερους δημόσιους υπαλλήλους από την Αγγλία . Για να πληρωθούν όλοι αυτοί που θα βρεθούν τα χρήματα ; Όλα τα κανάλια χύνουν κροκοδείλια δάκρυα γιατί χάνουν δήθεν οι δημόσιοι υπάλληλοι με το επίδομα που θα πάρουν αντί για αύξηση μισθών . Δεν μας είπαν όμως η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ πόσο κοστολογείται ;
    Με πιο σκεπτικό να παίρνουν μεγαλύτερο , πολλαπλάσιο μισθό , από τους αντίστοιχους πτυχιούχους του ιδιωτικού τομέα και μάλιστα της γενιάς των 700 € με τα ίδια τυπικά προσόντα ;
    Εχουν γνωρίσει τι θα πεί να είσαι άνεργος ;
    Εάν λειτουργούσαν σωστά οι υπηρεσίας του κράτους θα είχαμε αυτά τα χάλια ;
    Ως πότε θα υπάρχει ατιμωρησία ;
    Οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων δεν πληρώνονται από τους δικούς μας φόρους ;
    Εφόσον υπάρχει κρίση δεν θα έπρεπε να μειωθούν τα δημόσια έξοδα και σπατάλες και οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων ακόμη;
    Γιατί να υπάρχουν τα 3ήμερα και 4ήμερα στον ιδιωτικό τομέα με αντίστοιχη μείωση των μισθών ακόμη και στις υγιείς επιχειρήσεις ;
    Γιατί το δημόσιο να μη λειτουργεί με κριτήρια του ιδιωτικού τομέα ;
    Για τη σημερινή κυβέρνηση που είναι η επανίδρυση του κράτους που είχε υποσχεθεί ;
    Που είναι η οικονομία 10 δις ευρώ ετησίως ;
    Για το ΠΑΣΟΚ μπορούμε να ξεχάσουμε τις συνεχείς υποτιμήσεις της δραχμής , την ποινική ρήτρα και τη λιτότητα που επέβαλε το 1985 , το ΛΑΦΚΑ ;
    Τι γίνεται με τη παραοικονομία τόσα χρόνια ;
    Όταν έχουμε 260 δις ευρώ δημόσιο χρέος που θα βρεθούν χρήματα ;
    Απλώς δηλαδή να καλοπερνούν οι βολεμένοι ;
    Και τα δύο κόμματα εξουσίας έχουν δώσει εξετάσεις και έχουν αποτύχει . Για τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης ζουν στο κόσμο τους κάνοντας μόνο κριτική- αντιπολίτευση και τίποτε περισσότερο.
    Τα προβλήματα δεν λύνονται με το να αλληλοβρίζονται Πασόκοι και Νεοδημοκράτες.
    Δυστυχώς τα πράγματα είναι σοβαρά και δεν φαίνεται φως στο τούνελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ζήτω ο Καραμανλης

    Ζήτω ο Καραμανλης

    Ζήτω ο Καραμανλης

    Ζήτω ο Καραμανλης

    Ζήτω ο Καραμανλης

    Ζήτω ο Καραμανλης

    Ζήτω ο Καραμανλης

    Ζήτω ο Καραμανλης

    Ζήτω ο Καραμανλης

    Ζήτω ο Καραμανλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΗΚΟ ...ΠΩΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ...ΠΟΥ ΠΙΣΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ,,,Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΟΠΟΙΗΘΕΙ..ΑΡΧΙΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΗΚΩΝ ΣΑΣ..Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΠΙΤΕΛΙΣΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ .Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ,Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΡΘΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΘΕΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ,ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΛΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΝΑ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ,ΟΤΙ ΔΗΛ Η ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΧΤΙΚΗ ΕΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΖΩΗ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΗΘΙΚΟΛΟΓΙΑ Η ΕΥΣΕΒΗ ΛΟΓΙΑ...ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ..ΜΙΣΤΕΡ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΤΑΤΟΥΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΕΛΗΨΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΩ....ΤΑΣΟΥΛΗΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΕ..Α ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ..ΑΝΤΕ ΝΑΓΙΝΩ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Φολα στα πρασινογαλαζα σκυλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο ενας ληστευει ο αλλος κλεβει ο ενας Πρασινος ο αλλος Γαλαζιος...ΠΑΤ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ..Να τους χαιρεστε..300 οικογενειες κυβερνουν αυτο τον τοπο με τους εγκαθετεους και τους υπηρετες τους...Φιλε Τατουλη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ: ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΑΡΑ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΨΟΥΜΕ.

    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ή ΙΚΑ.

    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ.

    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ(ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ)ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΑΙΟ ΤΟΥΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ.

    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ.

    ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ..

    ΕΝΑΣ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΣ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ
    ΕΝΑΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    ΕΝΑΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ
    ΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ.
    ----------------------------------

    Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. τελειωσατε ΠΑΣΟΚΟΙ.....

    ΅Σιγουρευτείτε η υγειονομική περίθαλψη σκυλιών ότι σας περιλαμβάνει τα κανονικά εμβόλια λύσσας για να εξασφαλίσει την ασφάλειά σας του σκυλιού και της οικογένειάς σας.΅

    ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ωραίος ,πάλι , ο Πετράν.

    Αδιαφορώ για τα οποιαδήποτε κίνητρα του να βγαίνει και να μιλά. Μου αρκεί που κάποιος τα λέει σε πρώτη φάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  42. Δεν είναι νέοι φόροι, αλλά έκτακτη εισφορά!


    Θα την εισπράξει η... εισφορία!!!

    άι στο διάολο ρε στόκε!
    Με προσβάλλεις, σε προσβάλλω.
    Ηλίθιε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΣΙΓΑ ΡΕ ΤΑΤΟΥΛΗ,

    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΜΠΟΓΙΑ ΣΟΥ.

    ΚΑΠΟΤΕ ΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ, ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΔΕΝ Σ' ΕΧΟΥΝ.

    ΟΥΤΕ Ο ΜΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

    1. ΕΠΑΝΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    2. ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 5% ΤΟΥ ΑΕΠ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
    3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ
    4. ΠΑΤΑΧΘΗΚΕ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ
    5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ
    6. Ο ΟΣΦΠ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.
    7. Η ΖΩΉ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ
    8. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    9. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    10. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟ
    ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    11. ΕΧΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
    12. ΕΧΩ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τι Ιόνια οδός και τρίχες κατσαρές. Μας παίρνουν τόσον καιρό από τα διόδια τόσα λεφτά για την Κορίνθου Πατρών και προχθές που πήγα στο Αίγιο προσπαθούσα να δω κάποια έναρξη εργασιών , κάποια διαπλάτυνση του δρόμου έστω κάποια μηχανήματα κάπου, που να δείχνει ότι κάποιο έργο θα αρχίσει να εκτελείται . Αλλά που……. Μέχρι το Αίγιο. Μέχρι την Πάτρα δεν ξέρω αλλά μέχρι το Αίγιο ΤΙΠΟΤΑ. Τα λεφτά μας που πάνε ?????? Μόνο κάτι τεράστιες πινακίδες ΄΄ Στα επόμενα 3 χιλιόμετρα γίνονται ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ατυχήματα ΄΄ και σε πιάνει κρύος ιδρώτας. Μήπως μας παίρνουν τα λεφτά για τις πινακίδες ?????? ΑΙΔΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση