GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι εφημερίδες που συνεχώς καταρρέουν...

"Επνιξαν" την ακύρωση του προστίμου και ...έπηξαν στη διαφήμιση της Vodafone! Aπό τον Θανάση Λεπίδη Μήπως προσέξατε ότι οι περισσ...

"Επνιξαν" την ακύρωση του προστίμου
και ...έπηξαν στη διαφήμιση της Vodafone!

Aπό τον Θανάση Λεπίδη

Μήπως προσέξατε ότι οι περισσότερες κυριακάτικες εφημερίδες δεν έγραψαν τίποτε για την ακύρωση του προστίμου των 76 εκατομμυρίων ευρώ στην Vodafone για το σκάνδαλο των υποκλοπών;
Μήπως προσέξατε ότι την ίδια ώρα οι περισσότερες από αυτές ήταν γεμάτες από διαφημίσεις της Vodafone;
Μάλλον τυχαία συνέβησαν αυτά τα δύο. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης λειτουγούν αδέσμευτα και πολυφωνικά στην ενημέρωση.
Γι' αυτό και προκειμένου...
να τονώσουν τις κυκλοφορίες τους ...δεν χρειάζονται προσφορές, δωρεάν αυτοκίνητα, ρευστό χρήμα και ποιος ξέρει τι άλλο σε λίγο...

14 σχόλια

  1. Τις μέρες που πέρασαν ,παρακολουθήσαμε μια επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στην Ζάκυνθο που ουσιαστικά ήταν νέα περιοδεία σε «κομματική γυάλα» ενός εκτός τόπου και χρόνου πρωθυπουργού.
    Η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να ασχολείται με το πόσο κουρασμένος είναι ο πρωθυπουργός. Το πρόβλημα είναι ότι η χώρα δεν έχει μια αξιόπιστη κυβέρνηση που να λύνει προβλήματα.
    Ακόμα και οι πολίτες που τους εμπιστεύθηκαν αναγνωρίζουν ότι οι κυβερνήσεις Καραμανλή διέλυσαν μέσα σε πέντε χρόνια τα πάντα.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ30 Μαρ 2009, 3:05:00 μ.μ.

    Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η «ΓΙΑΤΡΙΝΑ»


    30-03-2009

    Αυτές τις μέρες γίναμε μάρτυρες της ποιο απίθανης και συνάμα ακατανόητης ομολογίας του «καταλληλότερου» (sic). Ομολογίας που απαξιώνει τη χώρα στο διεθνές περιβάλλον και αντιμετωπίζει τους πολίτες σαν νοητικά καθυστερημένους υποικόους.
    Σε συζήτηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο «καταλληλότερος» (sic) με τον εκδότη και τηλεστάρ κο Χατζηνικολάου, του εκμυστηρεύτηκε ότι είναι κουρασμένος και αποφασισμένος να αποχωρίσει από την πολιτική στην περίπτωση που χάσει τις προσεχείς εκλογές.

    Η απορία που εκφράζουν οι πολίτες είναι μία και μοναδική, πως είναι δυνατόν να δηλώνει κουρασμένος ο «καταλληλότερος» (sic), αφού είναι πανθομολογούμενο και διαπιστωμένο ότι την τελευταία πενταετία που βρίσκεται στον πρωθυπουργικό θώκο, με το μόνο που πεισματικά δεν ασχολήθηκε είναι η διακυβέρνηση της χώρας.

    Προφανώς κουράστηκε ο ένοικος του Μαξίμου από τις αγαπημένες του ενασχολήσεις:

    · Βλέποντας πολύ τηλεόραση (υπάρχει σχετική δήλωση του «καταλληλότερου» (sic).
    · Περιγράφοντας (ως ρεπόρτερ) τη ζοφερή πραγματικότητα που έχουν οδηγήσει τη χώρα, ο ίδιος και τα στελέχη του.
    · Συντονίζοντας τον δεξιό συρφετό των κουμπάρων, των παρανομούντων για ίδιον όφελος κυβερνητικών στελεχών, την καταλήστευση των αποθεματικών των κοινωνικών ταμείων με τα δομημένα ομόλογα, τον αθέμιτο πλουτισμό των γαλάζιων χρυσών αγοριών, των σκανδάλων ( υποκλοπών, πακιστανών, Βατοπεδίου κ.λ.π. ).
    · Επανιδρύοντας το κράτος της ανασφάλειας, της αδικίας, της αναξιοκρατίας, της φτώχιας, της ακρίβειας, της ανέχειας, της παραπαιδείας, της ρεμούλας, της παραπληροφόρησης, της διαπλοκής, της κοινωνικής ανισότητας, των πραιτόρων, των γαλάζιων παιδιών.

    Φυσικά ο «καταλληλότερος» (sic), έχει σπαταλήσει πολλά αποθέματα από την ενέργειά του, παίζοντας με το αγαπημένο του play station.

    Μετά από την αναφερόμενη πολυσχιδή δραστηριότητα του «καταλληλότερου» (sic), δικαιολογημένα το αγόρι μας δηλώνει κουρασμένος.

    Ξαφνικά όμως, όταν όλοι μας με αισθήματα «συμπάθειας και συμπόνιας» συμμεριζόμαστε τον εξαντλημένο από την κούραση «κυβερνήτη», η βρεφονηπιοκόμος που εξελίχθηκε σε γιατρό και μάλιστα χειρούργο, μετά από πολύχρονη και κοπιαστική ερευνητική προσπάθεια ανακάλυψε το μαγικό μαντζούνι που εξαφανίζει στη στιγμή την κούραση, τη διάθεση, την ανορεξία και γενικά κάθε νόσο.

    Αφού ο «καταλληλότερος» (sic), πείρε μια γερή δόση από το μαγικό μαντζούνι, (σαν άλλος ποπάϊ με το θαυματουργό σπανάκι), αποφάσισε να βγει από το «καβούκι» του και να περιφέρεται στην επαρχία για να μας πείσει πόσο ξεκούραστος είναι.

    Φυσικά το βράδυ των εκλογών θα νοιώσει την κούραση εντονότερη λόγω της εκλογικής του συντριβής και ακολουθώντας τη συνταγή του θείου του «εθνάρχη» Κωνσταντίνου Καραμανλή, (συγνώμη Τριανταφυλλίδη ήθελα να γράψω) θα μας αδειάσει τη γωνιά.

    Με ποιο όνομα θα επιλέξει ο «κουρασμένος καταλληλότερος» (sic) να εγκαταλείψει την Ελλάδα, αλλά και για ποια χώρα, κάνετε λίγοι υπομονή… οι εκλογές πλησιάζουν… η συντριβή του είναι βέβαιη.



    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1. ΠΑΣΟΚ - ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ.
    Πόση ευθύνη μπορεί να επικαλεστεί ένα κόμμα του οποίου δεκάδες παλιά στελέχη έχουν κατακρεουργήσει την οικονομία και την ηθική της χώρας και όμως ζητούν ΠΑΛΙ την ψήφο μας;
    Εντάξει, να εμπιστευθούμε τον κύριο Παπανδρέου σαν ένα καινούργιο ηγέτη αλλά τί θα γίνει με τη βρώμικη προίκα των στελεχών που κουβαλάει από το παρελθόν; Μπορείς να μου ζητάς πάλι την ψήφο μου όταν μοστράρεις φάτσα-κάρτα το Χρυσοχοίδη, τον Παπουτσή, τη Βάσω, τη Δαμανάκη, το Ρέππα, το Λαλιώτη και όλο το κακό συναπάντημα;
    Διώξε πρώτα κύριε Παπανδρέου τη φύρα και ξαναμιλάμε.
    Για ποιά αλλαγή να σε ψηφίσω, αφού σας ξέρω από παλιά.
    Δηλαδή εάν αλλάξω τον αρχηγό του Ολυμπιακού αυτό σημαίνει ότι άλλαξε και η ομάδα; Αφού όλη άμυνα, η επίθεση και το κέντρο είναι οι ίδιοι παίκτες πώς προσπαθείς να με πείσεις ότι άλλαξε η ομάδα;
    2. ΠΑΣΟΚ-ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ.
    Εντάξει, τη θέλω την προοπτική αλλά που είναι; Δείξτη μου και θα είμαι δίπλα σου.
    Όταν ρωτάνε τον κ. Παπανδρέου για το σχέδιό του για την οικονομία απαντάει με ευχολόγια (χρήμα στο λαό, άφθονη περίθαλψη, εξαιρετική παιδεία, θα πάρω από τους πλούσιους και θα τα δώσω στους φτωχούς, τέρμα η ανεργία κλπ, εξαιρετικά πρωτότυπα πράγματα).
    Ωραία, εμένα μου αρέσουν αυτά.
    Όταν τον ρωτάς (όπως πρόσφατα στο Ζάππειο) πώς συγκεκριμένα θα τα κάνεις αυτά απαντά ότι θα σας πώ μόλις προκηρυχθούν οι εκλογές.
    Μάλλον το οικονομικό του πρόγραμμα θα είναι τόσο φοβερό που το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό για να μην του το κλέψει ο Καραμανλής.
    ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
    Εντάξει ρε φιλάρα, μας δούλευε ο πατέρας σου αλλά ήταν και μάγκας και γλυκόλογος και καπάτσος, αλλά να μας δουλεύει και ένας κουραμπιές πάει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ Ο ΠΙΚΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΣΤΟ AXIAPLUS.GR ΠΟΥ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΘΕΙ.
    ΛΕΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΜΑΣ.
    ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΕΙ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ?
    ΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΛΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ Η ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ Η ΝΟΙΩΘΕΙ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ.
    ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗ.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.
    ΑΧ ΚΑΙ ΝΑΜΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΑ ΤΑΧΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΦΘΗΝΟΣ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΛΙΤΕΥΩ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΛΑΜΟΓΙΟ.
    ΣΠΑΣΤΕ ΚΛΕΨΤΕ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ (ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΟΙ ΙΑΒΕΡΗΔΕΣ) ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ¨.
    ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
    ΜΗΝ ΒΑΥΚΑΛΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ.
    ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιοί πραγματικά είναι οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ ? Να γίνουν ονομαστικές οι μετοχές και να μπουν περιορισμοί για το πόσες μετοχές μπορεί να έχει κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ ιδιοκτήτης. Εταιρείες οφσόρ φυσικά απορρίπτονται να κατέχουν μετοχές. Φως στα ΜΜΕ γιατί ασκούν προπαγάνδα μέσα στην Χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΡΙΑΝΗ - ΧΩΡΑ - REAL - ΣΚΑΤΑ
    ΚΟΥΡΗΣ - ΤΡΑΓΚΑΣ - ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΣ - ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΚΑΤΟΔΗΜΟΣΙΟΛΙΓΟΥΡΙΟ.
    ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.
    ΑΧ! ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ? ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΕΥΡΩ
    ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΖΩΥΦΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΡΕ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕ.OI ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ VODAFONE ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΑΠΟ ΤΑ 70 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΔΩΣΑΝ 3-5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ.ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΙΝΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ.ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΡΩΜΟΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ κύριοι Μπόμπολα, Κοντομηνά, Λαμπράκη, Αλαφούζο, Κυριακού, Κουρή, Βαρδινογιάννη και Βρυώνη.

    Δεν θέλουμε να μας λέτε τί να σκεπτόμαστε, μπορούμε και μόνοι μας.

    Έχουμε την ελευθερία της μπλογκόσφαιρας και έτσι σπάσαμε το φασισμό σας.

    Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ΣKAI σας, δεν θέλουμε το Alter σας.

    Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε την Καθημερινή σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας, ούτε την Αυριανή σας.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κοιτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

    Ακούς Γιωργάκη;

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Εάν δεν ακούσατε ακόμα, κακό του κεφαλιού σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ
    ΤΟ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ

    ΠΩ..ΠΩ...ΕΜΕΤΟ ΠΟΥ
    ΕΒΓΑΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ...

    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΦΟΡΕΣ......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαλάτε φαιά ουσία διαβάζοντας εφημερίδες ή παρακολουθώντας ειδήσεις στη τηλεόραση ή τα ραδιόφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. όχι-άλλο-παραμύθι-γιωργάκη-30 Μαρ 2009 10:07:00 μμ


    Αντε μπαγασουλι, τελος ο μηνας, η επιταγη θα μπει στην τραπεζα....χαλαλι σου τοσος κοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τέλος εποχής για εφημερίδες και τηλεγλάστρες, φροντίστε από τώρα για το νέο σας επάγγελμα, γιατί σας βλέπω να πιάνετε γωνία με αναποδογυρισμένο καπέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση