GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ελληνική Επανάσταση...

. Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο . 1821: Ὡς πότε παλικάρια, νὰ ζοῦμε στὰ στενά..... Ρήγας Φεραίος 2009: Προχωράμε αποφασισμένα, ανατρέποντας...

.
Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο
.
1821: Ὡς πότε παλικάρια, νὰ ζοῦμε στὰ στενά.....
Ρήγας Φεραίος
2009: Προχωράμε αποφασισμένα, ανατρέποντας το συντηρητισμό.....
Γιώργος Παπανδρέου
.
Ὡς πότε παλικάρια, νὰ ζοῦμε στὰ στενά,
μονάχοι σὰ λεοντάρια, σταῖς ράχαις στὰ βουνά;
Σπηλιαῖς νὰ κατοικοῦμε, νὰ βλέπωμεν κλαδιά,
νὰ φεύγωμ᾿ ἀπ᾿ τὸν κόσμον, γιὰ τὴν πικρὴ σκλαβιά;
Νὰ χάνωμεν ἀδέλφια, πατρίδα καὶ γονεῖς,
τοὺς φίλους, τὰ παιδιά μας, κι ὅλους τοὺς συγγενεῖς;
Καλλιῶναι μίας ὥρας ἐλεύθερη ζωή,
παρὰ σαράντα χρόνοι, σκλαβιὰ καὶ φυλακή.
Τί σ᾿ ὠφελεῖ ἂν ζήσῃς, καὶ εἶσαι στὴ σκλαβιά;
στοχάσου πῶς σὲ ψαίνουν, καθ᾿ ὥραν στὴν φωτιά.
ΘΟΥΡΙΟΣ
.
Ο Ρήγας Φεραίος, ο πρόδρομος της Ελληνικής Επανάστασης του 21, τριάντα χρόνια περίπου πιο πριν, με το επαναστατικό του κίνημα θέλησε πρώτα να εμφυσήσει, στους σκλαβωμένους ραγιάδες την επαναστατική διάθεση και πνοή, να τους...
εμψυχώσει, ώστε μετά να ξεσηκωθούν κατά του Οθωμανού δυνάστη. Ο Θούριος συμπυκνώνει την αγανάκτηση της ρωμιοσύνης κατά της τυραννίας. Ο Ρήγας, που ήταν εμπνευσμένος από την αρχαιότητα αλλά και από την Γαλλική Επανάσταση, τονίζει τη σημασία της ελευθερίας, ως πρώτιστου αγαθού του ανθρώπου, που είναι και πάνω από τη ζωή. Διακηρύσσει πως είναι προτιμότερη μιάς ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.
Ο Θεοδώρος Κολοκοτρώνης στην Πνύκα τόνισε τα εξής: «Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι ήμεθα, ούτε πως δεν έχομεν άρματα, ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις, ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε, "πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιτοκάραβα βατσέλα", αλλά, ως μία βροχή, έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της Ελευθερίας μας... και όλοι, και οι κληρικοί και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι συμφωνήσαμεν σ' αυτό το σκοπό και κάναμεν την επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοιαν και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι... Ο ένας πήγαινε στον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα στο στρατόπεδο και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμεν και εις την Κωνσταντινούπολη»...
Σήμερα οι πολίτες βιώνουν μιαν άλλη υποδούλωση την οικονομική σκλαβιά!! Πάνω από 7.500.000 πολίτες είναι υπερδανεισμένοι και πάνω από 450.000 σπίτια κατάσχονται, ενώ οι ληστρικές τράπεζες έχουν υπερκέρδη και οι υπάλληλοι των εταιρειών κατάσχεσης θυμίζουν τους «δήμιους» του μεσαίωνα!!. Οι τραπεζίτες πήραν τα 28 δις και κάνουν «μπίζνες» και δεν δίνουν κανένα χαμηλότοκο δάνειο ανακούφισης στον κοσμάκη. Το Πασοκ δηλώνει: «όχι λευκή επιταγή στους τραπεζίτες» και ουσιαστικά κινείται προς μια νέα σεισάχθεια. Τερματισμός κάθε είδους κατασχέσεων, δεδομένου ότι κάθε μέρα υποβάλλονται 90 αιτήσεις κατάσχεσης!! Η λαοθάλασσα που έπνιξε την Αθήνα τον Δεκέμβρη του 2008 είχε την επαναστατική δυναμική της Γαλλικής Επανάστασης. Η Μαρία Αντουανέτα, ξόδευε κάθε μήνα 15.000 λίβρες (75.000 ευρώ περίπου), ενώ μεγάλο μέρος του γαλλικού πληθυσμού πέθαινε από την πείνα!!! Ο Λουδοβίκος επιχείρησε να δραπετεύσει από το Παρίσι ... αλλά συνελήφθη...
Ο αυριανός νέος μας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου τονίζει: «Προχωράμε αποφασισμένα, ανατρέποντας το συντηρητισμό στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, βάζοντας τον πολίτη στο επίκεντρο της πολιτικής μας. Απέναντι στη συντήρηση, προτάσσουμε την προοδευτική κατεύθυνση της Ένωσης».
Σε όλο τον πλανήτη, σήμερα, όποια και να είναι η κυβέρνηση σε κάθε χώρα (δεξιά – κεντρώα - αριστερή) αναγκαστικά θα ακολουθήσει σοσιαλιστική πολιτική!! Το Πασοκ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση!! Η αλλαγή έρχεται !!! Ο Ομπάμα ήδη υιοθετεί τη «νέα σεισάχθεια». Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει - μέσα και έξω από το Πασοκ - να κατέβει από το τρένο τώρα!! Η παραμονή της ολιγαρχίας στην εξουσία «κοστίζει περισσότερο» από το «κόστος διενέργειας» των εκλογών!!
Αγέρωχα νιάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου είναι πανέτοιμος να αναλάβει το πηδάλιο της Ελλάδος, ακολουθήστε τον!! Χρέος κάθε έντιμου δημοκρατικού πολίτη είναι να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου ΠΑΣΟΚ. Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!!
Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!!" Εκλογές Εδώ και Τώρα με Υπηρεσιακή διακομματική Κυβέρνηση. Νυν υπέρ πάντων ο αγών!!! Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας
www.koutsoukos-anastasios.gr

117 σχόλια

  1. Πες τα ρε Κουτσούκο, από τον Ρήγα στον τζέφρι. Κι αν δεν υπήρχε ο Ρήγας, δεν θα μας χαλούσε, ξέραμε απεξανέκαθεν ότι θα έρθει ο τζέφρι, ο οποίος συμπληρώνει όλα τα εθνικά κενά.

    Ρε δόκτορα, υπάρχει πράγματι διδακτορικό στη μαλακία; Δεν το πίστευα, αλλά βλέπω ότι επιβεβαιώνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΡΗΓΑΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΟΙ ΛΑΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ Η ΧΑΡΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΘΑΨΕ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΕΘΝΟΣ
    ΧΡΥΣΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΣΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ
    ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηγετη δρ Κουτσουκο προχωρα σε ειδαμε με το Γιωργο στο συνταγμα σημερα μετα την παρελαση!!
    Εισαι μελλοντικος υπουργος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεοδώρου Κολοκοτρώνη απομνημονεύματα

    Ο κόσμος μας έλεγε τρελούς. Ημείς, αν δεν είμεθα τρελλοί, δεν εκάναμε την επανάσταση, διατί ηθέλαμε συλλογισθεί πρώτον δια πολεμοφόδια, καβαλλαρία μας, πυροβολικό μας, πυροτοθήκες μας, τα μαγαζιά μας, ηθέλαμε λογαριάσει τη δύναμη την εδική μας, την τούρκικη δύναμη. Τώρα όπου ενικήσαμε, όπου ετελειώσαμε με καλό τον πόλεμό μας, μακαριζόμεθα, επαινόμεθα. Αν δεν ευτυχούσαμε, ηθέλαμε τρώγει κατάρες, αναθέματα. Ομοιάζομεν σαν να είναι εις ένα λιμένα πενήντα-εξήντα καράβια φορτωμένα, ένα από αυτά ξεκόβει, κάνει πανιά, πηγαίνει εις την δουλειά του με μεγάλη φορτούνα, με μεγάλο άνεμο, πηγαίνει, πουλεί, κερδίζει, γυρίζει οπίσω σώον. Τότε ακούς όλα τα επίλοιπα καράβια και λέγουν: «Ιδού άνθρωπος, ιδού παλληκάρια, ιδού φρόνιμος, και όχι σαν εμείς οπού καθόμεθα δειλοί, χαϊμένοι », και κατηγορούνται οι καπεταναίοι ως ανάξιοι. Αν δεν ευδοκιμούσε το καράβι, ήθελε ειπούν: «Μα τι τρελλός να σηκωθεί με τέτοια φορτούνα, με τέτοιο άνεμο, να χαθεί ο παλιάνθρωπος, επήρε τον κόσμο εις τον λαιμό του».

    285. Η αρχηγία ενός στρατεύματος ελληνικού ήτον μία τυραννία, διατί έκαμνε και τον αρχηγό, και τον κριτή, και τον φροντιστή, και να του φεύγουν κάθε μέρα και πάλι να έρχονται. Να βαστάει ένα στρατόπεδο με ψέμματα, με κολακείες, με παραμύθια. Να του λείπουν και ζωοτροφίες και πολεμοφόδια, και να μην ακούν και να φωνάζει ο αρχηγός. Ενώ εις την Ευρώπη ο αρχιστράτηγος διατάττει τους στρατηγούς, οι στρατηγοί τους συνταγματάρχας, οι συνταγματάρχαι τους ταγματάρχας και ούτω καθεξής. Έκανε το σχέδιό του και εξεμπέρδευε. Να μου δώσει ο Βελιγκτών σαράντα χιλιάδες στράτευμα το εδιοιηκούσα, αλλ' αυτουνού να του δώσουν πεντακόσιους Έλληνας δεν ημπορούσε ούτε μία ώρα να τους διοικήσει. Κάθε Έλληνας είχε τα καπρίτσια του, το θεό του, και έπρεπε να κάμει δουλειά κανείς με αυτούς, άλλον να φοβερίζει, άλλον να κολακεύει, κατά τους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ''1821: Ὡς πότε παλικάρια, νὰ ζοῦμε στὰ στενά.....
    Ρήγας Φεραίος
    2009: Προχωράμε αποφασισμένα, ανατρέποντας το συντηρητισμό.....
    Γιώργος Παπανδρέου''

    χαχαχαχαχα αααααχαχαχαχαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Pes ta dr Koutsouko...esy mono ta les sta isia...dioxe ta lamogia kai tin diakommatiki mafia...
    skoupa stoous axristous...
    Nikos Pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τον εχουμε καθηγητη στην Θεσσαλονικη...ειναι φοβερος και πανεξυπνος...τρωει ακομα και τον ΒΑΓΓΕΛΗ...ΠΑΕΙ ΓΙΑ Νο 2 ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ευγε!!! και πανεπιστημιακοος και πολιτικος!!!
    βαρεθηκαμε τους αγραματους και τις "ελαφριες κοπελιτσες"

    Η Ελλαδα θελει μορφωμενους πολιτικους οχι αναλφαβητους λαμογια και "μπουμπουκες"!!!

    Δρ Κουτσουκο ειμαστε μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mbravo Kapsampeli eytixos pou exeis kai dr koutsouko gia na diavasoume!! Tha ayxithoun oi anagnostes sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. NIKH NIKH NIKH PASOK
    GIORGO GERA
    ME DR KKOUTSOUKO STA ARISTERA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O Dr koutsoukos mas kanei ma8hma sto metaptyxiako sthn Filosofikh
    einai foveros syndiazei psyxologia paidagogika arxaia ellada nees texnologies kai einai kai oreos antras...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΡΗΓΑΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΟΙ ΛΑΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ Η ΧΑΡΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΘΑΨΕ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ?

    25 Μαρ 2009 12:45:00 μμ

    Δρ Κουτσουκο δεν "ενωνεις" τα βαλκανια υπο την Ελληνικη Σημαια??
    Απο σενα περιμενουμε πλεον να παει μπροστα η Ελαδα::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Pes ta dr Koutsouko oi prasinofrouroi ths Mhlioni einai mazi sou!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιωργο Γερα να φυγει η Δεξια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝ ΕΙΧΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 22 % !!
    ΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΡ ΕΧΕΙ 11 % !!!!

    ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗ ΔΕΞΙΑ!!
    ΝΕΕ ΡΗΓΑ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΑΡΩΣΕ ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΩΡΑ!!
    ΠΕΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΠΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡ8ΡΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΥΠΩΘΕΙ ΦΩΤΟΤΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΧΕΡΙ ΣΑΝ
    ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μολις ειδα τον δρ κουτσουκο στιν τηλεοραση πισω απο τον Γιωργο στο Συνταγμα...παει για ψηλα...
    Αντε καλη επιτυχια στο εργο σου...να καινεις πραξη τη νεα σεισαχθεια να σωσεις τον κοσμακη απο τα δανεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 11 % η πραγματικι διαφορα!!!

    το κρυβουν οι ψευτο-δημοσκοποι!!

    δρ κουτσουκο παρε σκουπα και βαρα τα λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μας κανει μαθημα στο πανεπιστημιο Αιγαιου ειναι καταπληκτικος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιωργο αν εχεις δρ Κουτσουκο και μαλακιες να κανουν οι αλλοι αυτος θα τα διρθωνει...
    εναι δυνατος σε ολα τον γνωριζουμε απο την ΑΣΠΑΙΤΕ που εστειλε ολους τους απατεωνες μεσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΡΑ ΝΑ ΓΥΓΕΙ Η ΔΕΞΙΑ
    ΟΚΟΣΜΟΣ ΠΕΟΝΑΕΙ
    ΕΡΧΕΤΕ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΝΕΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ>>>ΠΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΣΑΝΤΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Giorgo me dr koutsouko exeis sigouri aytodinamia me
    168 vouleftes pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τον εχουμε καθηγητη στους δασκαλους Αθηνων...παιζει την ψυχολογια στα δαχτυλα...ο ρηγας και ο Κολοκοτρωνης πρεπει να ηταν μαθητες του!!
    Και ολα τα μωρα κρεμονται απο τα χειλη του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΘΙΟΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΤΑ ΣΤΙΣ
    16 ΣΕΠΤ. ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

    ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΑΜΑΝΑΚΗ κλπ...ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ...

    ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ!!!

    ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΤΙ "ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ" ΑΛΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΟΗΤΟΣ...ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ...ΚΑΙ ΟΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΩΣ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΣ!!
    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ηγετη δρ κουτσουκο αρπαξε το μπουρλοτο των προπαπων σου που ηταν οι καλυτεροι μπουρλοτιερηδες του Καναρη και πυρπολησε την δεξια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Δρ Κουτσουκος ο νεος Ρήγας Φεραίος, ο πρόδρομος της Ελληνικής Επανάστασης του 21, τριάντα χρόνια περίπου πιο πριν, με το επαναστατικό του κίνημα Πασοκ θέλησε πρώτα να εμφυσήσει, στους σκλαβωμένους ραγιάδες την επαναστατική διάθεση και πνοή, να τους...
    εμψυχώσει, ώστε μετά να ξεσηκωθούν κατά του Οθωμανού δυνάστη- καραμανλη.

    ΔΡ κουτσουκο γερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τον ειχα καθηγητη στη Πατρα...ερχοντουσαν στην φιλοσοφικη να τον παρακολουθησουν ακομα και ατομα απο αλλες σχολες γιατι ελεγε για ψυχολογια και την συνεδεε με το σημερα την πολιτικη και τις ανθρωπινες σχεσεις...
    ειναι ενας δημοκρατικος γκαιμπελς αλλα δυναμικος και μαχητικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ Γ Γ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΛΙΠΟΘΥΜΑΕΙ!!!

    ΧΑ ΧΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ Ο ΔΡ ΚΑΙ ΛΙΠΘΥΜΑΝΕΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δδρ κουτσουκο....μετα τον γιωργο εσυ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ti egine me tin ypo8esi damianaki???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΡ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕς??
    ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥΞΕ Ο ΑΤΙΜΟΣ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΗΣ...ΟΛΟΙ ΘΑ ΦΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΙΔΗΣΗ
    ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΤΖΑΚΣΟΝ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ ΚΑΘΟΤΑΝ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΜΕ ΔΥΟ "ΜΩΡΑ" ΜΑΛΛΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΄Η ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΓΑΝ ΤΙ ΩΡΑΙΟΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟ PRESS-GR.blogspot.com
    ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ Ο ΔΡ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ??
    ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΟΜΠΕΜΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ!!
    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. diavase to ar8ro kai antilif8ika oti mono o Dr koutsoukos milaei
    8etika gia ton Giorgo...
    oi alloi kanoun ton Aleko...???

    Giorgo vgale toys krypto-prodotes apo tis 8eseis kleidia kai vale dr koytsoyko...tin Diamantopoulou pou den xerei tip[ota ti tinn 8eleis...gia na sou skapsei ton lakko??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. παιδια "ο τυπος" δε παιζεται!!!
    μηπως ειναι αυτος που "εψαχνε το νεο πασοκ τοσο καιρο"??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ
    ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΩΣ ΡΗΓΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ...
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ "ΑΛΛΟΙ" ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ"??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. H Φιλική Eταιρεία ιδρύθηκε στην Oδησσό, στις 14 Σεπτεμβρίου 1814 από τους εμπόρους
    Nικόλαο Σκουφά, Eμμανουήλ Ξάνθο και Aθανάσιο Tσακάλωφ με σκοπό να προετοιμάσει την ελληνική επανάσταση. H οργάνωση της Eταιρείας τελειοποιήθηκε στα τέλη του 1817, στην Kωνσταντινούπολη, όπου μεταφέρθηκε η έδρα της.
    Ο Όρκος των Φιλικών έλεγε τα εξής: «Τέλος πάντων ορκίζομαι εις Σε, ω ιερά πλην τρισάθλια Πατρίς ! Ορκίζομαι εις τας πολυχρονίους βασάνους Σου. Ορκίζομαι εις τα πικρά δάκρυα τα οποία τόσους αιώνας έχυσαν και χύνουν τα ταλαίπωρα τέκνα Σου, εις τα ίδια μου δάκρυα, χυνόμενα κατά ταύτην την στιγμήν, και εις την μέλλουσαν ελευθερίαν των ομογενών μου ότι αφιερώνομαι όλως εις Σε»...


    Λενε οτι ο δρ Κουτσουκος εχει
    " νεα φιλικη εταιρεια "
    με εναν δημοσιογραφο και εναν εκδοτη για να ανατρεψουν την νεα ολιγαρχια!!!

    Αλλα μην το πειτε σε κανεναν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. http://www.youtube.com/watch?v=faYHFrJWXOE

    Απο την διαδηλωση για τον "Αλεξη" στις 9 Δεκεμβριου 2008

    Ο Δρ Κουτσουκος απεναντι στα ΜΑΤ!!!
    Προστατευσε τους μαθητες!!
    Τετοιους αγωνιστες θελει ο λαος του πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ....ΠΡΟΜΗΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ??
    ο καρατζαφερης κυταζε σαστισμενος την επελαση του νεου εντιμου πασοκ

    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ
    16 ΣΕΠΤ. 2007 ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

    ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΑΜΑΝΑΚΗ κλπ...ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ...

    ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ " ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ". ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!

    ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΤΙ "ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ" ΑΛΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΟΗΤΟΣ...ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΩΣ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΣ!!
    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    25 Μαρ 2009 2:36:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ONLINE-PRESS.BLOG:
    Κουτσούκος Αναστάσιος:

    Το 2009 φέρνει τη νέα ... Κουτσούκος Αναστάσιος: Το 2009 φέρνει τη νέα Δημοκρατική Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ... Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος Υποψήφιος Βουλευτής Πασοκ Β΄ Αθήνας ...

    online-pressblog.blogspot.com/2008/12/2009.html - 86k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γνωστική ψυχολογία και διδακτική

    [Κουτσούκος, Αναστάσιος Π.] Title: Γνωστική ψυχολογία και διδακτική. ISBN: 9789608256606. Publisher: Ηρόδοτος (2008). Author(s): Κουτσούκος, Αναστάσιος Π. Format: Bookbinding. ...

    books.phigita.net/isbn/9789608256606 - 15k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. wolf - www.jimmy278.blogspot.com Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα ...

    Κουτσούκος Αναστάσιος (υποψ. βουλευτής ΠΑΣΟΚ).

    Στό 11% η διαφορά. Η Ελλάδα περιμένει τόν Ομπάμα της.
    (Σ.Σ. Απαιχτος).

    Η Ελλάδα περιμένει τον Ομπάμα της … ...
    jimmy278.blogspot.com/2008/11/7_09.html - 306k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. makelio: Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος 21 Οκτ. 2008 ...

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ!!

    Απώλειες στα χρηματιστήρια. Με πτώση της τάξης του 4% έκλεισαν τα ευρωπαϊκα ...


    makelio.blogspot.com/2008/10/blog-post_1423.html - 384k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Diaspora Grecque - News Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ με το βιβλίο του έρχεται να ανατρέψει τις επικρατούσες απόψεις για τη διδακτική των Αρχαίων Ελληνικών. Το βιβλίο αυτό, ...

    diaspora-grecque.com/modules/altern8news/article.php?storyid=264 - 40k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :: Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Αργυρούπολης ... 02.01.09,
    Η ΝΕΑ «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» 2009,

    Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος Υποψήφιος Βουλευτής ... 30.12.08, 2009 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος Υποψήφιος Βουλευτής ...
    www.epikoinonia-arg.gr/html/content/category/1/23/98/25/150/lang,el/ - 56k -

    Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. makelio: Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ τα λέει όλα!

    Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ τα λέει όλα!
    Η ΒΑΣΤΙΛΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ" ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΑ "ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ". ...


    makelio.blogspot.com/2008/10/blog-post_9440.html - 339k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΟΜΗΡΟΥ ΙΛΙΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ... Alain Fohr και ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος Αντιπρόεδρος του Αρχαιοελληνικού Πανεπιστημιακού θεάτρου της Σορβόννης «Δημόδοκου». Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε ...


    www.apodimos.com/arthra/06/Jun/ILIADA_OMHROS_MARATHONIOS.../index.htm - 102k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ο Κουτσουκος νομιζει οτι εστω και η αρνητικη αναφορα του ονοματος του θα τον βοηθησει να βγει βουλευτης. Τοσο μαλακες εχουν στο ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Xanthi Blogs » Ξάνθη η πόλη »

    Δρ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ:Η διαφορά ... Xanthi Blogs » Ξάνθη η πόλη »

    Δρ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ:Η διαφορά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι 11% υπέρ του ΠΑΣΟΚ! »

    Όλα τα blogs του Νομού Ξάνθης με μια ματιά.
    www.xanthiblogs.gr/.../Δρ_ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ_ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ:Η_διαφορά_ΠΑΣΟΚ_και_ΝΔ_ε... - 51k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ: Ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος ....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ...


    Ο Δρ Κουτσουκος Αναστασιος εσωσε με αυταπαρνηση νεους "Αλεξηδες" απο τα Ματ!! Που ειναι οι δηθεν αλλοι πολιτικοί, οι "άκαπνοι" θέλουν να ξαναβγούν? ...


    tolimeri.blogspot.com/2008/10/blog-post_9309.html - 502k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΑΡΕΛΑΣΗ 1821
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ...ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΦΑΓΑΝ "ΠΛΑΤΗ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟYΤΣΟΥΚΟΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!!ΤΟΥΣ ΕΦΡΑΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΣΥΝΕΡΓΑΣΣΙΑ"!!

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΝΤΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    11 % ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΡΟΣΤΑ!!
    ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΠΑΣΟΚ 168 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΣΟΚ
    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ 'ΦΛΩΡΙΑ" ΤΗΣ ΝΔ!!

    Ο Κουτσουκος νομιζει οτι εστω και η αρνητικη αναφορα του ονοματος του θα τον βοηθησει να βγει βουλευτης. Τοσο μαλακες εχουν στο ΠΑΣΟΚ.

    25 Μαρ 2009 3:40:00 μμ


    Α ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΚΙΑ ΝΔΦΛΩΡΑΚΙΑ...ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΠΑΣΟΚ???

    11 % ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. aytoi pou vrizoun ton dr koutsouko enai kaloi....otan oi entimoi prasinofrouroi poun kati enantion ths ND einai kakoi...
    2 metra kai 2 sta8ma!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. TO BLOG TOU FITITI: Παντού φόβος και τρομάρα....1821- 2009

    1821: Ξεσηκωμός εναντίον των φεουδαρχών Τούρκων.

    2009 : Ξεσηκωμός εναντίον των φεουδαρχών. ...
    Νυν υπέρ πάντων ο αγών!!!
    Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος ...


    blog-tou-fititi.blogspot.com/2009/03/1821-2009.html - 155k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. TV STAR NEWS 24: 22 Μαρ 2009 22 Μαρ. 2009 ...

    Παντού φόβος και τρομάρα....1821- 2009.
    ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ. .... ΑΠΟ ΤΩΝ .:

    Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας ...
    tvstarnews24.blogspot.com/2009_03_22_archive.html - 276k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Xanthi Blogs » Ξάνθη η πόλη »

    Η ΝΕΑ «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ» από το Δρ ... Η Καλαμάτα απελευθερώνεται πρώτη το 1821 από τους Τούρκους. Των επαναστατικών τμημάτων που μπήκαν ...

    Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας ... Καταχωρήστε το δικό σας blog, Τελευταία Ανανέωση: 19.03.2009 06:00:35 ...
    www.xanthiblogs.gr/Ξάνθη_η.../2009/.../Η_ΝΕΑ_«ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ»_από_το_Δρ_Κουτσούκ... - 54k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Η ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

    Η παραμονή της ολιγαρχίας στην εξουσία κοστίζει περισσότερο
    από το κόστος διενέργειας των εκλογών!!

    Η πορεία για την αλλαγή ξεκίνησε
    Από την Καλαμάτα!!!
    Εκλογές Εδώ και Τώρα!!!

    Η πορεία για την πτώση της δεξιάς...
    ξεκίνησε από την Καλαμάτα (2009)
    Προέχει η προστασία των αδυνάτων
    Διακήρυξη Πασοκ, Καλαμάτα (2009)
    Η ιδιότυπη δικτατορία ολιγαρχικών, τραπεζιτών
    και παρακρατικών μηχανισμών καταρρέει…

    Ομοφώνως απεφασίσαμεν να λάβωμεν τα άρματα,
    και να ορμήσωμεν κατά των τυράννων.
    Διακήρυξη της απελευθέρωσης της Καλαμάτας (1821)

    Ο νέος πανάξιος ηγέτης του Ελληνισμού, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου με τον αέρα της νίκης ξεκίνησε την πορεία προς την αλλαγή από την Καλαμάτα. O αυριανός Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου παρουσίασε τη δική του διακήρυξη, δηλ. το σχέδιο του κόμματος του για την έξοδο από την οικονομική κρίση και να ζήτησε εκ νέου την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Προέχει η προστασία των αδυνάτων και η στήριξη της μεσαίας τάξης, και υπόσχεται ανόρθωση του κοινωνικού κράτους με επενδύσεις στην υγεία, την παιδεία και τις δημόσιες επενδύσεις. Επίκαιρα είναι τα Μέτρα επανόρθωσης (σεισάχθεια): Στα πλαίσια της σεισάχθειας (αποτίναξης βαρών), ο Σόλων κατάργησε τα υφιστάμενα χρέη ιδιωτών προς ιδιώτες και προς το δημόσιο, απελευθέρωσε όσους Αθηναίους είχαν γίνει ΔΟΥΛΟΙ λόγω χρεών στην ίδια την Αθήνα και επανέφερε στην πόλη όσους εν τω μεταξύ είχαν μεταπωληθεί στο εξωτερικό.
    Η Καλαμάτα απελευθερώνεται πρώτη το 1821 από τους Τούρκους. Των επαναστατικών τμημάτων που μπήκαν στην πόλη, ηγούντο ο Κολοκοτρώνης, οι Μαυρομιχαλαίοι, ο Παπαφλέσσας, ο Νικηταράς και ο Κεφάλας. Η διακήρυξη της απελευθέρωσης εκ μέρους του φιλογενούς αρχιστρατήγου των Σπαρτιατικών στρατευμάτων Πέτρου Μαυρομιχάλη και της Μεσσηνιακής Συγκλήτου, έλεγε τα εξής: Ο ανυπόφορος ζυγός της Οθωμανικής τυραννίας εις το διάστημα ενός και απέκεινα αιώνος, κατήντησεν εις μίαν ακμήν, ώστε να μην μείνη άλλο εις τους δυστυχείς Πελοποννησίους Γραικούς, ει μη μόνον πνοή και αυτή δια να ωθή κυρίως τους εγκαρδίους των αναστεναγμούς. Εις τοιαύτην όντες κατάστασιν στερημένοι από όλα τα δίκαιά μας, με μίαν γνώμην ομοφώνως απεφασίσαμεν να λάβωμεν τα άρματα, και να ορμήσωμεν κατά των τυράννων. Πάσα προς αλλήλους μας φατρία και διχόνοια, ως καρποί της τυραννίας απερρίθφησαν εις τον βυθόν της λήθης, και άπαντες πνέομεν πνοήν ελευθερίας. Στην Καλαμάτα κυκλοφόρησε και η πρώτη ελληνική εφημερίδα σε ελληνικό έδαφος, η Ελληνική Σάλπιγξ, από το Θεόκλητο Φαρμακίδη.
    ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Η ΝΕΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

    Η παραμονή της ολιγαρχίας στην εξουσία κοστίζει περισσότερο
    από το κόστος διενέργειας των εκλογών!!

    Η πορεία για την αλλαγή ξεκίνησε
    Από την Καλαμάτα!!!
    Εκλογές Εδώ και Τώρα!!!

    Η πορεία για την πτώση της δεξιάς...
    ξεκίνησε από την Καλαμάτα (2009)
    Προέχει η προστασία των αδυνάτων
    Διακήρυξη Πασοκ, Καλαμάτα (2009)
    Η ιδιότυπη δικτατορία ολιγαρχικών, τραπεζιτών
    και παρακρατικών μηχανισμών καταρρέει…

    Ομοφώνως απεφασίσαμεν να λάβωμεν τα άρματα,
    και να ορμήσωμεν κατά των τυράννων.
    Διακήρυξη της απελευθέρωσης της Καλαμάτας (1821)

    Ο νέος πανάξιος ηγέτης του Ελληνισμού, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου με τον αέρα της νίκης ξεκίνησε την πορεία προς την αλλαγή από την Καλαμάτα. O αυριανός Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου παρουσίασε τη δική του διακήρυξη, δηλ. το σχέδιο του κόμματος του για την έξοδο από την οικονομική κρίση και να ζήτησε εκ νέου την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Προέχει η προστασία των αδυνάτων και η στήριξη της μεσαίας τάξης, και υπόσχεται ανόρθωση του κοινωνικού κράτους με επενδύσεις στην υγεία, την παιδεία και τις δημόσιες επενδύσεις. Επίκαιρα είναι τα Μέτρα επανόρθωσης (σεισάχθεια): Στα πλαίσια της σεισάχθειας (αποτίναξης βαρών), ο Σόλων κατάργησε τα υφιστάμενα χρέη ιδιωτών προς ιδιώτες και προς το δημόσιο, απελευθέρωσε όσους Αθηναίους είχαν γίνει ΔΟΥΛΟΙ λόγω χρεών στην ίδια την Αθήνα και επανέφερε στην πόλη όσους εν τω μεταξύ είχαν μεταπωληθεί στο εξωτερικό.
    Η Καλαμάτα απελευθερώνεται πρώτη το 1821 από τους Τούρκους. Των επαναστατικών τμημάτων που μπήκαν στην πόλη, ηγούντο ο Κολοκοτρώνης, οι Μαυρομιχαλαίοι, ο Παπαφλέσσας, ο Νικηταράς και ο Κεφάλας. Η διακήρυξη της απελευθέρωσης εκ μέρους του φιλογενούς αρχιστρατήγου των Σπαρτιατικών στρατευμάτων Πέτρου Μαυρομιχάλη και της Μεσσηνιακής Συγκλήτου, έλεγε τα εξής: Ο ανυπόφορος ζυγός της Οθωμανικής τυραννίας εις το διάστημα ενός και απέκεινα αιώνος, κατήντησεν εις μίαν ακμήν, ώστε να μην μείνη άλλο εις τους δυστυχείς Πελοποννησίους Γραικούς, ει μη μόνον πνοή και αυτή δια να ωθή κυρίως τους εγκαρδίους των αναστεναγμούς. Εις τοιαύτην όντες κατάστασιν στερημένοι από όλα τα δίκαιά μας, με μίαν γνώμην ομοφώνως απεφασίσαμεν να λάβωμεν τα άρματα, και να ορμήσωμεν κατά των τυράννων. Πάσα προς αλλήλους μας φατρία και διχόνοια, ως καρποί της τυραννίας απερρίθφησαν εις τον βυθόν της λήθης, και άπαντες πνέομεν πνοήν ελευθερίας. Στην Καλαμάτα κυκλοφόρησε και η πρώτη ελληνική εφημερίδα σε ελληνικό έδαφος, η Ελληνική Σάλπιγξ, από το Θεόκλητο Φαρμακίδη.

    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4502092&ct=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ
    16 ΣΕΠΤ. 2007 ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

    ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΑΜΑΝΑΚΗ κλπ...ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ...

    ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ " ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ". ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!

    ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΤΙ "ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ" ΑΛΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΟΗΤΟΣ...ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΩΣ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΣ!!
    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    25 Μαρ 2009 2:36:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Παντού φόβος και τρομάρα....1821- 2009


    ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ. ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!



    1821: Ξεσηκωμός εναντίον των φεουδαρχών Τούρκων

    2009 : Ξεσηκωμός εναντίον των φεουδαρχών.....


    “Ελευθερία ή θάνατος”


    «O δε σταυρός κυματίζων εν τω αέρι

    αγγέλλει εις το Σούλι

    την επίσημων της μάχης ημέραν».


    «Μετ΄ αυτού ανετίναξε

    πολλούς των μωαμεθανών…».

    Σαμουήλ



    "Παντού φόβος και τρομάρα
    και φωνές και στεναγμοί
    παντού κλάψα, παντού αντάρα,
    και παντού ξεψυχισμοί".

    Δ. Σολωμός


    Η Ελληνική επανάσταση του 1821 είναι το πρώτο μέρος του Ελληνικού αγώνα της ανεξαρτησίας

    (1821-1832), που διεξήγαγε ο υπόδουλος ελληνισμός ενάντια στην Οθωμανική αυτοκρατορίακαι που κατέληξε στην αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Ελληνικού κράτουςαπό την Πύλη, με την συνθήκη του Μαΐου του 1832.

    Ηρωική μορφή του Αγώνα ο Καλόγερος Σαμουήλ. Μετά την Συνθήκη αποχώρησης των Σουλιωτών, που υπογράφτηκε στις 12 Δεκεμβρίου του 1803, ο Σαμουήλ αρνείται να συμφωνήσει και να συμβιβαστεί. Αρνείται να συνθηκολογήσει. Επί 48 ώρες αντιστέκεται στο «χείμαρρο των βαρβάρων». Περίμενε τους κατακτητές να μπουν στο «οπλοφυλακείον» του και έκοψε το νήμα της ζωής του, όπως γράφει ο Πουκεβίλ, βάζοντας φωτιά στην πυρίτιδα «ήτις μετ΄ αυτού ανετίναξε πολλούς των μωαμεθανών…». Οι Ηρωικές Μορφές του Αγώνα ο Κολοκοτρώνης, Κανάρης, η Μπουμπουλίνα κ.α. φωτίζουν ακόμα τους αγώνες των αδικημένων


    Η Επανάσταση δεν τελείωσε το 1932. Συνεχίστηκε με το Μακεδονικό Αγώνα, τη Κρητική Επανάσταση, τους Βαλκανικούς του 1912-13, το Βορειοηπειρωτικό Αγώνα το 1914 , το Ποντιακό αλλά και το Θρακιώτικο αντάρτικο και το Μικρασιατικό Έπος το 1921.

    Οι στρατιώτες το 1940 είχαν ως πρότυπα τους Ήρωες του 1821. Συνεχιστές οι αγωνιστές του Πολυτεχνείου και πριν από λίγους μήνες οι αγωνιστές που αντιστάθηκαν στην ντόπια ολιγαρχία με τον άδικο θάνατο του «Αλέξη», άξιοι συνεχιστές των προγόνων τους έγραψαν νέες σελίδες δόξας.


    Σύμβολο του αγώνα η Ελληνική Σημαία με το λευκό σταυρό σε γαλανό φόντο. Σχεδιάστηκε, υφάνθηκε, ευλογήθηκε και υψώθηκε στην Μονή Ευαγγελίστριας στη Σκιάθο το 1807. Σ' αυτή ο μοναχός Νήφωνας όρκισε τους οπλαρχηγούς, Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, Ανδρέα Μιαούλη, Παπαθύμιο Βλαχάβα, Γιάννη Σταθά, Νικοτσάρα, τον Σκιαθίτη διδάσκαλο τοu Γένους Επιφάνιο - Στέφανο Δημητριάδη και πολλούς άλλους, μετά από μεγάλη σύσκεψη που έκαναν στο Μοναστήρι της Ευαγγελιστρίας για να καταστρώσουν το σχέδιο δράσης τους. H ελληνική σημαία με την επίσημη μορφή της καθορίστηκε το 1822 από το Σύνταγμα της Επιδαύρου.
    dr koutsoukos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. PRESS-GR.blogspot.com | SYNC BLOGS - ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ BLOGS Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο.1821: Ὡς πότε παλικάρια, νὰ ζοῦμε στὰ στενά. ... .25η Μαρτιου 2009. Η Ελλαδα εορταζει τον αγωνα του 1821 κατα των τοτε ...

    blogs.sync.gr/blogs/2164/ - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. [PDF] Η «πορεία για την αλλαγή» ξεκίνησε από την Καλαμάτα!!! Μορφή αρχείου: PDF/Adobe Acrobat - Προβολή ως HTML
    Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009. 27 του λόγου.

    Η. Καλαμάτα απελευθερώνε- ται πρώτη το 1821 από τους. Τούρκους. ...

    Δρ. Αναστάσιος Κουτσούκος. Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ. Β‘ Αθήνας ... Διακήρυξη της απελευθέρωσης της Καλαμάτας (1821) ...
    www.eleftherianews.gr/issue/2009/02/23/27.pdf - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Φημολογείται ότι ο Δρ. Κουτσούκος δεν έχει σουξέ στις φοιτήτριες λόγω του λέγειν του αλλά λόγω του πέους του! Ακούγεται ότι τον έχει μίσό μέτρο! Αληθεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. sociopolitici.blogspot.com Sociopolitics: Φεβρουάριος 2009

    Η Καλαμάτα απελευθερώνεται πρώτη το 1821 από τους Τούρκους. ....

    Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος. Υποψήφιος Βουλευτής Πασοκ Β΄ Αθήνας. www.koutsoukos-anastasios.gr ...
    sociopolitici.blogspot.com/2009_02_01_archive.html - 223k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Xanthi Blogs » Ξάνθη η πόλη » February 15, 2009 » Όλα τα μπλογκ ...
    Δρ Κουτσούκος ο ΗΓΕΤΗΣ υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στη Β Αθηνών! »

    Ξάνθη η πόλη. Εκλογές Εδώ και Τώρα!!! Γιώργος Παπανδρέου, Καλαμάτα (2009) ...

    www.xanthiblogs.gr/Ξάνθη_η_πόλη/2009/02/15/ - 170k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες
    Δ Η Μ Ο Σ . Α Ι Γ Ι Ν Α Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. οι εντιμοι πρασινοφρουροι ευχαριστουν τον καψαμπελη τον λουτραδη και ολουσ τους φιλους
    γι αυτο το αρθρο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Παπανδρεϊκός*. « Για το αυτονoητο...

    Η Καλαμάτα απελευθερώνεται πρώτη το 1821 από τους Τούρκους. Των ...


    papaioannou.wordpress.com/2009/02/17/παπανδρεϊκός/ - 79k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ: Και Νέα Δημοσκόπηση . RASS για την Απογευματινή

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ...ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΥΣΣΩΔΗ "ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ. --- Αποκάλυψη: 11% η πραγματική διαφορά. ...

    kafeneio-gr.blogspot.com/2008/11/rass.html - 203k -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Κ. Κουτσούκο

    1) Νομίζετε ότι απευθύνεστε σε παιδάκια 3 χρονών; Αν θέλετε να κάνετε καλό στο κόμμα σας καλύτερα πάρτε τα βουνά. Με αυτά που λέτε μόνο ρεζίλι γίνεστε.

    2) Αντί να μπαίνετε και να βάζετε σχόλια που να εκθειάζουν τον Θεϊκό προορισμό σας ανοίξτε ένα playboy. Είναι πιο αποδοτικό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Oι «πυρσοί της ειρήνης» ανάβουν για την ... 19 Μαρ. 2009 ...

    Δρ κουτσούκος Αναστάσιος. Υποψήφιος Βουλευτής Πασοκ Β΄ Αθήνας .... 25η ΜΑΡΤΗ 1821 η απαρχή της «παλιγγενεσίας» μας ξεκίνησε με την εισφορά ...


    stoxasmos-politikh.blogspot.com/2009/03/o_19.html - 389k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ...

    ΛΕΤΕ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ENTIMOY ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?? Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ...


    kafeneio-gr.blogspot.com/2008/09/blog-post_1598.html - 207k -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. PRESS-GR.blogspot.com Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 σηματοδοτεί το τέλος μια σκοτεινής εποχής για τον ελληνικό ....

    Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας ...

    press-gr.blogspot.com/ - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Τον Δρ. Κουτσούκο τον είχα κατηχητή στο ανώτερο κατηχητικό του Αγίου Σωσίβιου. Πρώτος στο μυαλό, πρώτος στην ψυχολογία, ένας άξιος αντιπρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - με τέτοιο πρόεδρο, ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ανώνυμος είπε...
    Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2008 ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ``ΑΛΕΞH``ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..koutsoukos the best!

    Οι έλληνες δημοκρατικοί πολίτες οφείλουν ευλαβικά «να τιμήσουν τον Αλέξη» το νεαρότερο αγωνιστή της δημοκρατίας που «έπεσε» από τις σφαίρες του παρακράτους.



    Η δημοκρατία και τα ΜΜΕ: Η δημοκρατία είναι το καλύτερο έως σήμερα Πολίτευμα και οι δημοσιογράφοι οφείλουν να είναι οι «υπηρέτες» της δημοκρατίας. Η συμβολική κατάληψη των γραφείων της ΝΕΤ την ώρα του δελτίου ειδήσεων στις 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15.00 μμ είναι ενθαρρυντικό μήνυμα ότι οι πολίτες αντιστέκονται!!

    Η δολοφονία του Αλέξη: Η δολοφονία του Αλέξανδρου - Ανδρέα Γρηγορόπουλου άναψε την σπίθα στην κοινωνική πυριτιδαποθήκη που ήταν ήδη έτοιμη να εκραγεί. Ο άδικος χαμός του Αλέξανδρου πυροδοτεί και την εξέγερση της νεολαίας σε όλη την Ευρώπη που βρίσκεται κάτω από φεουδαρχικές κυβερνήσεις.

    Οι ευρωπαϊκές αντιδράσεις: Ήδη ο φεουδάρχης πρόεδρος της Γαλλίας με νωπές τις μνήμες των ταραχών που συντάραξαν τη Γαλλία το 2005, με πρωταγωνιστές μαύρους μετανάστες, αντιλήφθηκε αμέσως το «βαθύτερο μήνυμα» των επαναστατημένων της «Βαστίλης» και τον εαυτό του ως ένα νέο Λουδοβίκο και δήλωσε: «Οι Γάλλοι λατρεύουν να με βλέπουν στην άμαξα με την Κάρλα, όμως είναι οι Γάλλοι που αποκεφάλισαν τον βασιλιά τους Λουδοβίκο»



    Η συμπάθειά προς τον ελληνικό λαό και τη νεολαία: Ο σοσιαλιστής κ. Ζακ Λανγκ, πρώην υπουργός Πολιτισμού και Παιδείας επί Φρανσουά Μιτεράν, εξέφρασε χθες τη συμπάθειά του προς τον ελληνικό λαό και τη νεολαία, κρούοντας ταυτόχρονα τον κώδωνα του κινδύνου για πιθανές παρόμοιες αναταραχές στη Γαλλία. «Ως εξωτερικός παρατηρητής, ξέρω ότι θα πρέπει να μιλήσω πολύ προσεκτικά, αφού με κανέναν τρόπο δεν υποστηρίζω τις βιαιότητες. Θέλω όμως να εκφράσω την αγάπη μου και τη συμπάθειά μου προς τον ελληνικό λαό και την ελληνική νεολαία, που είναι γεμάτη ενέργεια, ταλέντο και θέληση....Αυτό που ο ελληνικός λαός εκφράζει σήμερα μπορεί να το νιώσουν και άλλοι λαοί και ιδιαίτερα στη Γαλλία, όπου κινδυνεύουμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλες δυσκολίες τον ερχόμενο Ιανουάριο».

    Η ανάληψη ευθυνών: Η ανάληψη ευθυνών για το τέλμα του κοινωνικού και πολιτικού μας βίου δεν πρέπει να είναι μόνο φραστική αλλά να συνοδεύεται και από τις παραιτήσεις όλων των υπευθύνων.

    Οι δημοκρατικοί πολίτες πιστεύουν ότι όσοι προβαίνουν σε κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος θα έχουν την τύχη των Απριλιανών και οι ηγεσίες των "υπηρεσιών ασφαλείας" που δολοφονούν ανήλικους και χτυπάνε-βασανίζουν αδιάκριτα τους πολίτες θα δικαστούν με τον "νόμο περί βασανιστηρίων" όπως τα "πρότυπά τους οι Χουντικοί Απριλιανοί".

    Οι δημοκρατικοί πολίτες καλούνται να υπερασπίσουν την Δημοκρατία από κάθε εκτροπή της εμφανή ή "αφανή".

    Αγέρωχα νιάτα περήφανα γηρατειά κρατάτε ψηλά τη σημαία της δημοκρατικής παράταξης. Η νίκη είναι δική σας!!!

    Εκλογές Εδώ και Τώρα με Υπηρεσιακή διακομματική Κυβέρνηση.

    Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

    Υποψήφιος Βουλευτής Πασοκ Β΄ Αθήνας

    www.koutsoukos-anastasios.gr

    17 Δεκέμβριος 2008 11:20 μμ
    Ανάρτηση Σχολίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. PRESS-GR.blogspot.com: Τα διαχρονικά "Οχι"...

    ΟΙ ΠΡΟΠΑΠΠΟΙ ΤΟΥ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΠΥΡΠΟΛΗΤΕΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΙ: ΑΥΤΟΙ ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑ-ΑΛΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΡΗ ! ...


    press-gr.blogspot.com/2008/10/blog-post_8413.html - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!
    ΟΙ ΠΡΟΠΑΠΠΟΙ ΤΟΥ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΠΥΡΠΟΛΗΤΕΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΙ: ΑΥΤΟΙ ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑ-ΑΛΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΡΗ !!!

    ο τρισεγγονος δρ θα πυρπολισει την ναυρχιδα του καρα _μαν αλη!!!

    28 Οκτ 2008 5:41:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Καραμανλής. είναι καταγόμενος από την Καραμανία, περιοχή της Νοτιοανατολικής Μικράς Ασίας, που ορίζεται από τις πόλεις Κόνια (Ικόνιο) Ακσεχίρ (Φιλομήλιον), Νιτζ (Νίγδη), Ερεγκλί (Ηράκλειο) και Ερμενέκ.Εδώ ένας Σελτζούκος Τούρκος ο Καραμάν Μπέη το 1243 μετά τη διάλυση του κράτους των Σελτζούκων και μισό αιώνα πριν από την εμφάνιση των οθωμανών Τούρκων ίδρυσε με πρωτεύουσα το Ικόνιο, ένα κρατίδιο το οποίο διαλύθηκε στα χρόνια των διαδόχων του.Αυτού το όνομα περιέχει το τοπωνύμιο Καραμανία.Το εμιράτο αυτό γρήγορα επεκτάθηκε βόρεια στην Καππαδοκία και νότια ως τη Μάκρη, Αττάλεια, Μερσίνη, Ταρσό και Αλεξανδρέτα.Εδώ υπήρχε από τους ελληνιστικούς χρόνους ένας ακμαίος Ελληνισμός, τη ζωτικότητα του οποίου έχουν εκφράσει οι Τρεις Ιεράρχες και μια θαυμάσια βυζαντινή τέχνη. Τον θέρισε όμως ψυχικά το φάσγανο του Ισλάμ και τον αφάνισε γλωσσικά το γιαταγάνι του Τούρκου.Ετσι οι περισσότεροι έγιναν μουσουλμάνοι και τουρκόφωνοι. Οσοι γλύτωσαν διακρίνονται σε δύο κατηγορίες. Πρώτα είναι αυτοί που έμειναν χριστιανοί και ελληνόφωνοι. Η καππαδοκική διάλεκτος είναι κατάλοιπο του γλωσσικού τους οργάνου. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν εκείνοι που έμειναν χριστιανοί, αλλά έχασαν την ελληνική γλώσσα και έγιναν τουρκόφωνοι.
    Αυτούς μόνο η ορθόδοξη εκκλησία έσωσε από την εθνική απώλεια.Οι Καραμανλήδες σχεδόν μονοπωλούν την κατηγορία αυτή.Ευφυείς και δραστήριοι οι Καραμανλήδες βρίσκουν τρόπο να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που έχουν ως τουρκόφωνοι να επικοινωνούν με την πίστη του Χριστού. Μεταφράζουν τα ιερά βιβλία της εκκλησίας στην τουρκική και το σπουδαιότερο, για το οποίο η ιστορία τους απένειμε τον τίτλο του πρωτοπόρου, χρησιμοποιώντας όχι το αραβικό αλφάβητο, αλλά το ελληνικό. Δεν ξεκίνησαν βέβαια από το μηδέν.Ο πατριάρχης Γεώργιος Γεννάδιος ο Σχολάριος, είχε μεταφράσει στην τουρκική ορισμένα αποσπάσματα ιερών βιβλίων κατ' απαιτήση του Μωάμεθ Β του Πορθητή, ο οποίος θέλησε να γνωρίσει τον Χριστιανισμό.
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ. Το επώνυμο του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη είναι σύνθεση τουρκοαραβικών λέξεων. Προέρχεται από τοΚara = μαύρος και caferi που είναιονομασία σιιτικής αίρεσης (από τονΤζαφέρ ες Σαδίκ, γιο του διαδόχουτου Μωάμεθ) και οπαδού της αίρεσης αυτής.
    Πάντως, στην Ηπειρο αλλά και την Πελοπόννησο συναντάται και το τοπωνύμιο Τζαφέρης, το οποίο προφανώς μετέφεραν στην Ελλαδα Πολιτικά επώνυμα με ρίζες Τουρκικές, λατινικές, αλβανικές λέξεις αποτελούν συχνά τη βάση ενός ονόματος,χαρακτηριστικό των ανακατατάξεων στα Βαλκάνια

    ----
    ο δρ Κουτσουκος πυρπολει την δεξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Τα Ψαρά είναι η γενέτειρα του επαναστάτη και ήρωα Κανάρη καθώς και άλλων σημαντικών ηρώων του πολέμου της Ανεξαρτησίας όπως ο Αποστολής, ο Νικόδημος, ο Βρατσάνος,τα αδελφια Παναγιώτης, Ανδρέας και Αναστάσιος Κουτσούκος. Τα Ψαρά αφιέρωσαν τον εμπορικό τους στόλο – τον τρίτο μεγαλύτερο το 1820 στην Ελλάδα μετά από εκείνον της Ύδρας και των Σπετσών- για την απελευθέρωση και πλήρωσαν ακριβά γι` αυτό. Ενοχλημένοι από την αντοχή, οι Τούρκοι προσγείωσαν συντριπτικές δυνάμεις το 1824 για να καταπνίξουν αυτή τη φωλιά της αντίστασης. Ίσως 3000 από τους 30000 κατοίκους να δραπέτευσαν σε μικρές βάρκες οι οποίες ήταν σωστικές του γαλλικού στόλου, αλλά η πλειοψηφία οπισθοχώρησε στην μπαρουταποθήκη στην κορυφή ενός λόφου και ανατίναξαν τους εαυτούς τους καθώς δεν ήθελαν να παραδοθούν στους αντιπάλους.

    Ο εθνικός ποιητής Διονύσιος Σολωμός αποθανάτισε το γεγονός στη γνωστή στροφή ποιήματος:
    Στων Ψαρών την ολόμαυρη ράχη,
    περπατώντας η δόξα μονάχα
    μελετά τα λαμπρά παλικάρια
    και στεφάνι στην κόμη φορεί
    καμωμένο από λίγα χορτάρια
    που απόμειναν στην έρημη γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Από τα περίπου 100 πλοία των Ψαριανών, μόνο 16 διασώθηκαν, καθώς και 7 πυρπολικά με τον Κανάρη και τους αδελφος Κουτσούκου.
    Όσοι από τους κατοίκους των Ψαρών γλίτωσαν από το γιαταγάνι των Οθωμανών εγκαταστάθηκαν στη Μονεμβασιά και μετά την απελευθέρωση στην Αρχαία Ερέτρια, που πήρε την ονομασία Νέα Ψαρά. Εκεί υπάρχει ακόμα το σπίτι του Κανάρη και τα σπίτια των αδελφών Κουτσούκου που έγιναν δημογέροντες στο Ληλάντιο πεδίο.


    Η Καταστροφή των Ψαρών υπήρξε δεινό πλήγμα για την Επανάσταση. Χάθηκε μία από τις σημαντικές βάσεις του ελληνικού ναυτικού, ενώ διέτρεξαν άμεσο κίνδυνο οι υπόλοιποι. Η άμεση κινητοποίηση και η αντίδραση των υπόλοιπων δυνάμεων της μαχόμενης Ελλάδας έσωσε την κατάσταση.

    _________________
    Τότε εσήκωνες το βλέμμα
    μες στα κλάματα θολό,
    και εις το ρούχο σου έσταζ' αίμα,
    πλήθος αίμα ελληνικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Στις 21 Οκτώβρη 2008 μια λαοθάλασσα, πρωτοφανής για τα χρονικά, ενωμένων εργατών εργατών φοιτητών, υπαλλήλων, υπερδανεισμένων, καταπιεσμένων, γέμισε το κέντρο της Αθήνας δίνοντας ένα μάθημα στην παραπαίουσα συντηριτική κυβέρνηση.Την επομένη στην Βουλή επρόκειτο να συζητηθεί η πρόταση για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής η οποία θα διερευνήσει ποινικές ευθύνες κυβερνητικών στελεχών για την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου, που καταθέσε το Πασοκ και ο αυριανος Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, ότι δεν θα συμμετάσχει αύριο στη διαδικασία επί της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής. Υπό τον φόβο των διαρροών, η ΝΔ τρέπεται σε άτακτη φυγή...Τελικά η κυβέρνηση έντρομη εγκατέλειψε

    dr koutsoukos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ma posa arura exei grapsei o dr koytsoykos??
    kapsameli na ton vazeis pio syxna
    einai aklos...kai gia to "aokalyptiko deltio"...oxi monoi oi idioi kai oi idioioi idioi idioi...ma den yparxoun alloi??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Προστατέψτε τον ρέ.
    Τήν ανθρώπινη αξιοπρέπεια ρέεε.
    Εσείς οί ΠΑΣΟΚΟΙ ρέεεε.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Viotia Blogs » Sociopolitici »

    Η ΝΕΑ «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» 2009 »

    Όλα τα ... Viotia Blogs » Sociopolitici »
    Η ΝΕΑ «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» 2009 » Όλα τα blogs της Λιβαδειάς, των Θηβών και του νομού Βοιωτίας με μια ματιά.

    www.viotiablogs.gr/Sociopolitici/2009/01/05/Η_ΝΕΑ_«ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ»_2009 - 75k -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ανώνυμος είπε...
    Ο Δρ Κουτσουκος Αναστασιος εσωσε με αυταπαρνηση νεους "Αλεξηδες" απο τα Ματ!!
    Που ειναι οι δηθεν αλλοι πολιτικοί, οι "άκαπνοι" θέλουν να ξαναβγούν?
    Ο Αλφα ειχε τον Δρ Κουτσουκο σε απευθειας μεταδοση ...και ετσι τον γνωρισαν οι πρασινοφρουροί και εξυψωσε το ηθικο των πασοκων!!!

    ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 9-12-2008
    ΩΡΑ 14.00 ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Β ΑΘΗΝΑΣ

    Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

    ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ
    ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΗ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΘΗΛΩΣΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΑΤΑ!!!

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΡΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ !!!

    ΤΟ "ΡΟΥΤΕΡ" ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΡΕ ΕΚΤΕΝΗ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΓΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!
    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!

    ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΠ

    Ο Αλφα το ειχε σε απευθειας μεταδοση...εξυψωσε το ηθικο των πασοκων!!!

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ "ΓΝΩΣΤΟΙ - ΑΓΝΩΣΤΟΙ" ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΕΣ "ΕΚΛΕΓΟΝΤΑ" ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!!

    9 Δεκέμβριος 2008 3:54 μμ

    9 Δεκέμβριος 2008 10:49 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. 25 Μαρ 2009 5:12:00 μμ

    50 % telika pasok
    168 vouleftes
    11% i diafora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. 25 Μαρ 2009 5:27:00 μμ
    καλα τα λες η παναγια τηνου μαζι σο τεκον του θεου
    οι χριστιανοι ειναι με τον
    δρ κουτσουκο...μονος αυτος απεμενε....πηξαμε σε εβραιους μασωνους αδελφφες πορνες..νεοταξιτες πισωγλεντηδες κλπ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ....

    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ...2.200.000 ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. οσο νυχτωνει...μεγαλωνει..

    16 Φεβ 2009 11:38:00 μμ


    Ανώνυμος είπε...
    τσουκου τσουκου
    ο κουτσουκος
    αρχισε να σπερνει ..τσουκους...

    λεγε λεγε το κοπελι...κανει τη νδ και...θελει..

    16 Φεβ 2009 11:40:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Anonymous said...
    Νομίζω παιδιά ότι δεν παίζει ρόλο αν θα είναι ο Δρ Κουτσούκος υπουργός και ο Λουτράδης υφυπουργός ή το αντίστροφο. Οι δύο άνδρες είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά. Γραφείο τύπου του υπουργείου μπορούν άνετα να αποτελούν οι Καψαμπελης, Τζαφέρης, Κουκούλογλου, Πρίφτης, Βέλλιος και Αποστολόπουλος. Το υπουργείο τότε θα ρολάρει σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. 17/12/2008

    Συλλήψεις και πολιτικών για διαφθορά στην Ιταλία





    Πολιτικοί αξιωματούχοι και ένας μεγαλοεπιχειρηματίας της Νάπολης συνελήφθησαν σήμερα το πρωί με την κατηγορία της διαφθοράς, σε μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται και ένας δημοτικός σύμβουλος ο οποίος αυτοκτόνησε πριν από τρεις εβδομάδες, μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa.

    Η εισαγγελία της Νάπολης εξέδωσε 13 εντάλματα συλλήψεως, στέλνοντας στη φυλακή τον επιχειρηματία Αλφρέντο Ρομέο και υποχρεώνοντας σε κατ΄οίκον περιορισμό τους υπόλοιπους 11. Το 13ο ένταλμα αφορούσε τον δημοτικό σύμβουλο Τζόρτζιο Νούνιες, ο οποίος αυτοκτόνησε.

    Η εισαγγελία της Νάπολης κατηγορεί τους συλληφθέντες για σύσταση συμμορίας με σκοπό την αλλοίωση μειοδοτικών διαγωνισμών, και για διαφθορά. Στην υπόθεση εμπλέκεται η εταιρεία Global Service του Αλφρέντο Ρομέο, ο οποίος είχε επικρατήσει σε στημένο διαγωνισμό το 2007, ύψους 397 εκατομμυρίων δολαρίων, για τη συντήρηση δρόμων και κτιρίων της Νάπολης και για τη διαχείριση των σχολικών κυλικείων.

    Δύο βουλευτές, ένας της δεξιάς και ένας της αριστεράς, δύο δημοτικοί αξιωματούχοι και ένας αστυνομικός περιλαμβάνονται στους κατηγορούμενους, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

    Ο δημοτικός σύμβουλος Τζόρτζιο Νούνιες (αριστερά), που αυτοκτόνησε στις 29 Νοεμβρίου, θεωρείτο ύποπτος για την υποκίνηση της βίας στην αποκορύφωση της κρίσης των σκουπιδιών στη Νάπολη την περασμένη άνοιξη. Στα τέλη Οκτωβρίου ετέθη σε κατ΄οίκον περιορισμό. Πριν από την αυτοκτονία του ο ιταλικός τύπος δημοσίευε πληροφορίες για τη διεξαγωγή και άλλης δικαστικής έρευνας εναντίον του, θεωρώντας ότι η κατηγορία περί υποκίνησης βίας δεν επαρκεί για την επιβολή του μέτρου του κατ΄οίκον περιορισμού.

    Οι συλλήψεις γίνονται την επομένη της σύλληψης 15 ατόμων, ανάμεσά τους και του γάλλου διευθυντή της Total Ιταλίας, για διαφθορά στο πλαίσιο της εκμετάλλευσης του πετρελαίου στη νότια Ιταλία.

    Σε άλλη υπόθεση, 38 άτομα, ανάμεσά τους και ο Κάρλο Τότο, διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας Air One και ο δήμαρχος της Πεσκάρα, κατηγορούνται για διαφθορά, αισχροκέρδεια και κατάχρηση
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ε ε ερχεται...η αλλαγη!!!
    δρ κουτσουκο δωστα ολα!!
    εισαι αξιος πολιτικος απογονος του Ανδρεα Παπανδρεου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟI ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ και GOLDEN BOYS όλα σας φταίνε ακόμη και τα σαρδάμ του ΓΙΩΡΓΟΥ.
    -Τα προτιμούμε από τον μονότονο και δημαγωγικό λόγο του αρχηγού σας
    -Τα προτιμούμε από τα ακαταλαβίστικα ελληνογαλλικά του ιδρυτή της παράταξης σας.
    Γούστο μας, καπέλο μας, αυτόν θέλουμε γιατί πλέον ΤΑΦΤησε ο αρχηγός σας.
    τωρα φατε δρ Κουτσουκο για να μαθετε ποσα απιδια πιανει ο λακκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Καποτε απο τα πολυ παλια χρονια,και εδω κυριολεκτω, υπηρχε μια ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ καπου στην Θρακη.
    Τη λεγανε Βιστωνιδα.
    Μπορειτε να τη δειτε στο:
    http://earth.google.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΑΝ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, (ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ)ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ,ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΤΕ... ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. einai poly kalos politikos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. πολυ καλο αρθρο

    να τον βαζετε πιο συχνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ως ποτε παλικαρια θα ειμαστε αντιπολιτευση??
    ως ποτε θα κλεβουν οι δεξιοι?

    δεν ηρθε η ωρα της νεας επαναστασης?
    καλα τα λεει ο δρ Κουτσουκος που τον ειδαμε να τον χαιρετανε και να τον αναγνωριζουνε ακομα και οι αντιπαλοι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΤΟ ΤΖΑΚΣΟΝ ΜΕ ΔΥΟ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΟΕΘΝΟΛΟΓΟΣ κ> ΔΕΔΝΔΡΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΟΡΕΑ ΑΝΙΠΣΟΝΕΙΣ ΤΟΝ γΙΟΡΓΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ!!
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ!!
    ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΚΟΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΧΩΡΑΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΠΛΑΚΑ ΠΠΛΑΚΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΣΧΟΛΙΑ...ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ...
    κΑΨΑΜΠΕΛΗ ΠΟΣΟ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Mήνυμα Ομπάμα για την 25η Μαρτίου

    «Ο αμερικανικός λαός εορτάζει την 188η επέτειο της ελληνικής ανεξαρτησίας και τιμά την ιστορική συμβολή των Ελλήνων και Ελληνοαμερικανών», τονίζει στη διακήρυξη για την 25η Μαρτίου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος σημειώνει ότι στον 19ο αιώνα η Αμερική υποστήριξε τον αγώνα της Ελλάδας για ανεξαρτησία και επισημαίνει ότι η σχέση μεταξύ των δυο χωρών χαρακτηρίζεται από το όραμα της δημοκρατίας και της ελευθερίας που γεννήθηκε στην Ελλάδα. Αναφέρει, δε, ότι οι ιδρυτές της αμερικανικής δημοκρατίας οικοδόμησαν τους θεσμούς της χώρας πάνω στις ανεξίτηλες αρχές της αρχαίας Ελλάδας.

    Αφού υπογραμμίζει και τη σημαντική πολιτιστική συμβολή της Ελλάδας, σημειώνοντας την επιρροή του Ελληνισμού ακόμη και στην αρχιτεκτονική δομή της αμερικανικής πρωτεύουσας, ο κ. Ομπάμα τονίζει ότι και στη σύγχρονη ιστορία η Ελλάδα και οι ΗΠΑ αντιμετώπισαν μαζί τις προκλήσεις των καιρών, πολέμησαν σε κοινούς αγώνες στη διάρκεια του 20ου αιώνα και συνεχίζουν να συνεργάζονται σε πολλούς τομείς μέσα και από τη συμμετοχή τους στο ΝΑΤΟ.

    Ιδιαίτερη έμφαση δίνει ο Αμερικανός πρόεδρος στη συμβολή της ελληνοαμερικανικής κοινότητας για την οποία σημειώνει ότι εμπλουτίζει με την παρουσία της το αμερικανικό έθνος και λειτουργεί ως δεσμός ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ.

    Με αυτό το σκεπτικό ανακηρύσει την 25η Μαρτίου ως «Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας» και καλεί τον αμερικανικό

    ---
    POLY KALOS O OMPAMA KAI O DR EINAI OPADOS OMPAMA MHN TO JEXNAME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ρε ΚΟΥΤΣΟΎΚΕ! Ρε ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑ!
    Αναρτάς ρε μαλακοπίτουρα κάθε δύο λεπτά και από ένα σχόλιο και περιμένεις να πιστέψουμε ότι έχεις ρεύμα?
    Δεν βάζεις το δαχτυλό σου στην πρίζα ρε ΜΑΛΑΚΑ? Εκεί να δεις ρεύμα!!!
    Αντί για βουλευτής δεν τραβάς μιά παχιά μαλακία να ξεγραδάρεις, μπας και δεις και την ζωή διαφορετικά!
    Καλά σου λένε ότι έχεις διδακτορικό στην μαλακία!
    Αλήθεια, την διεύθυνση την έδωσες στον Τζέφρυ?
    Μάλλον ε, γιατί και αυτόν τον κόβω για δευτεροετή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ayto to "entimo pasok" ti einai?

    ANEKDOTO?

    sygnwmh alla to na taytizoume tous hrwes thw epanastashw me ton papandreou kai ton koytsoyko einai ierosylia!!!

    eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Δεν ντρέπεσθε λιγάκι ορέ......
    Παρομοιάζετε τον Γιωργάκι ,με τον
    Ρήγα Φεραίο? χάλιδες, θέλετε να
    υποβαθμίσετε την Ιερή Επανάσταση
    του 1821.Γιατί? Διότι ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΑΝ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΙΧΤΗΚΕ Ο «ΦΙΛΟΣ» ΤΟΥ ΙΣΜΑΗΛ ΤΖΕΜ
    Σε προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζέμ στην Ελλάδα (έχει πεθάνει ) όταν τον εδεξιώθη στο ξενοδοχείο Μ. Βρετάνια ,έδωσε εντολή να ξεκρεμάσουν πίνακα με τον Θ . Κολοκοτρώνη μήπως και στεναχωρηθεί ο ομόλογός του.
    Στην επόμενη ακριβώς επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Τουρκία σε ανταπόδοση της προαναφερόμενης ανωτέρω επίσκεψης του Τζέμ έφθασε στο σημείο να καταθέσει στεφάνι στον σφαγέα των Ποντίων Κεμάλ Ατατούρκ. Στέφανος τιμής στον υπεύθυνο μιας γενοκτονίας, από έναν άνθρωπο που μας εκπροσωπούσε διεθνώς και τώρα θέλει να μας κυβερνήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. xa xa ton ipie h dexia...giayto skouzete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. λΥΣΣΑΞΕ ΤΟ ΓΚΕΥ ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΤΗς ρΗΓΙΛΗς ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ δΡ κΟΥΤΣΟΥΚΟ..ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ γΙΩΡΓΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ!!
    ΦΙΛΙΚΑ
    νΙΚΟς πΑΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. 11 %
    οσο πιο βαθεια τοσο πιο καλα!!
    Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ!!
    ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΑΚΟΥΜΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΟ ΤΟ ΞΑΝΘΟ "ΜΩΡΟ" ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!
    ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥ ΖΗΛΕΨΑΝ ΠΟΥ Ο ΔΡ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΖΑΚΣΟΝ ΜΕ ΤΑ "ΜΩΡΑ" ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ "ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ!!

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΕΧΕΙΣ "ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. MA POIOS EINAI AYTOS O KOYTSOYKOS BRE PAIDIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. 11 %
    168 βουλευτες
    οσο πιο βαθεια τοσο πιο καλα!!
    Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ο δρ κουτσουκος ειναι το νεο επιτευγμα της ψηφιακης εποχης
    1. ομπαμα
    2 γιωργος
    3. δρ κουτσουκος

    πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση