GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το "υψηλό κυβερνητικό επίπεδο"...

Δίνει εξηγήσεις ο Αρσένιος... . Από νωρίς το πρωί έχει κληθεί και δίνει εξηγήσεις στην εισαγγελέα Εφετών κ. Σπυροπούλου ο μοναχός Αρσένιος...

Δίνει εξηγήσεις ο Αρσένιος...
.
Από νωρίς το πρωί έχει κληθεί και δίνει εξηγήσεις στην εισαγγελέα Εφετών κ. Σπυροπούλου ο μοναχός Αρσένιος. Η κλήση του έγινε ύστερα από την αποκάλυψη της επιστολής προς τον τότε υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ευ. Μπασιάκο, το 2004, στην οποία ανέφερε ότι η συμφωνία για την ανταλλαγή εκτάσεων έγινε δεκτή σε "υψηλό κυβερνητικό επίπεδο" που "εγγυάται την πραγμάτωσή της". Το αίτημα για την κλήση του Αρσένιου που έγινε δεκτό υπέβαλε η τέως προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πολιτικής Γης του υπουργείου Στ. Μαντέλη μέσω του δικηγόρου της Γ. Μαντζουράνη.

24 σχόλια

  1. Βρε εμετικέ Καψαμπέλη, νομίζεις ότι ξεχνάμε ποιός είναι ο Ματζουράνης που τα λέει αυτά για το Βατοπέδι;

    Είναι:

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ πού ήταν γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου του πασόκ την εποχή του σκανδάλου του χρηματοδότη του πασόκ χοντρο-Κοσκωτά, μαζί με τον Κουτσόγιωργα και τη λοιπή κομπανία.

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ που ήταν υπερασπιστής των δολοφόνων της 17 Νοέμβρη.

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ που είναι μόνιμα υπερασπιστής των αριστερών αναρχικών των εξαρχείων

    Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΜΗΣ που έχει χάσει κάμποσες φορές τη δικηγορική του άδεια για ένα σωρό αδικήματα, ακόμη και πλαστογραφίες.

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ που βγαίνει (μαζί με το άλλο μπουμπούκι το Βγότζα) στο Mega, τον Alpha, το ΣΚΑΙ, τον Alter και τον Ant-1 να βρίζει (εντελώς χυδαία) ΜΟΝΟ τη ΝΔ.

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ που ήταν ο δικηγόρος που είχε μαγειρέψει τη δουλειά του Θέμου Αναστασιάδη μαζί με τον εργατολόγο Νικολιτσόπουλο (νάναι καλά τα 5 εκατ. μαύρα).

    ΑΥΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΒΡΕ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ;

    Και μετά κάνετε και τους δημοκράτες, ξεπουλημένοι φασίστες του κερατά.

    Μη φοβάστε, ο λαός θυμάται . . .

    Όσο πιο πολύ αυτό-παραμυθιαζόσαστε με τις μαιμού δημοσκοπήσεις, τόσο πιο πολύ θα κρύβεστε την επόμενη των ευρω-εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσούζει ο κώλος σας πρασινοφρουροί που δικαιώθηκε ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ο Ρουσόπουλος για το Βατοπέδι.

    Τζάμπα τόσος κόπος πέντε μήνες τώρα! Η χολή που στάζατε εναντίον του γίνεται μπούμεραγκ.

    Θα σας βγεί και από πάνω ο Ρουσόπουλος και θα τον έχετε μπροστά σας από δώ και πέρα.

    Όσο για σένα ξεπουλημένε Γιομπαζολιά, μιά προτροπή μόνο.

    Μάζεψε ότι έχει μείνει από την κουρελιασμένη «αξιοπρέπειά» σου και πάρε σύνταξη όσο είναι καιρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙΦΡΟΥΡΟΙ - (και δεν παίζουν-βέβαια-τα κανάλια).

    ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ

    Ανατροπή των δεδομένων στην πολύκροτη υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου και της δικαστικής διαμάχης με το Δημόσιο για την έκταση της λίμνης Βιστωνίδας.
    Το Νομικό Συμβούλιο με γνωμοδότησή του στις 10 Οκτωβρίου 2008, μετά από αίτημα του υπουργείου Οικονομίας, όπως αποκάλυψε την Παρασκευή το Παρασκήνιο,όχι μόνον κρίνει ότι ορθώς με ενέργειες του Δημοσίου δεν εκδόθηκε δικαστική απόφαση, η οποία θα ήταν σε κάθε περίπτωση επιβλαβής για τα συμφέροντα του κράτους, αλλά και ότι ουδέποτε υπήρξε αναπομπή από τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών Απ. Φωτιάδη, έτσι όπως προσπαθεί να την εμφανίσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι, δηλαδή, ο υφυπουργός του ΠαΣοΚ ...ακύρωσε τις αποφάσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου.
    Αντίθετα, μάλιστα, το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο το 1998 και το 2002, εξέδωσε τρεις γνωμοδοτήσεις υπέρ της κυριότητας της Μονής Βατοπαιδίου στη λίμνη Βιστωνίδα και όταν ξεκίνησε η δίκη, ο κ.Φωτιάδης απλώς ζήτησε επανεξέταση από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο, χωρίς να ακυρώσει καμία από τις αποφάσεις αυτές.
    Ως εκ τούτου δεν ήταν δυνατόν τα μέλη του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου, η σύνθεση του οποίου παρέμενε ίδια, να αυτοαναιρεθούν και να εκδώσουν διαφορετική γνωμοδότηση!
    Το Νομικό Συμβούλιο, λοιπόν, εξέτασε αν ήταν επιτρεπτή η κατάθεση κοινής δήλωσης για τη μη έκδοση απόφασης, μετά τη συζήτηση της αγωγής και εάν η μη έκδοση απόφασης από το Δικαστήριο θα έβλαπτε τα συμφέροντα του Δημοσίου.
    Στην πρώτη περίπτωση, οκτώ από τα εννέα μέλη του ΝΣΚ καθολική πλειοψηφία συμφώνησαν ότι «η υποβολή στο δικαστήριο κοινής δήλωσης των διαδίκων, μετά τη συζήτηση της υπόθεσης προκειμένου να μην εκδοθεί απόφαση, αποτελεί συνήθη δικαστηριακή πρακτική», αφού ούτως ή άλλως σύμφωνα με το νόμο, η εκκρεμοδικία διατηρείται.
    Η μόνη συνέπεια, λοιπόν, της κοινής δήλωσης θα ήταν η ματαίωση της συζήτησης και όχι η μη εκδίκασή της.
    Αντίθετα, οι σύμβουλοι σχημάτισαν την πεποίθηση ότι η ενδεχόμενη άρνηση ματαίωσης της συζήτησης «θα μπορούσε να αποδειχτεί εξαιρετικά επιβλαβής για τα συμφέροντα του Δημοσίου.
    Και τούτο γιατί το Δημόσιο είχε ζητήσει αναβολή της συζήτησης της αγωγής προσκομίζοντας την πράξη αναπομπής του τότε υφυπουργού Οικονομικών Απ. Φωτιάδη, που τελικά δεν ήταν αναπομπή, έτσι όπως προβάλλεται από το ΠαΣοΚ, δηλαδή δεν είχε την έννοια της κατάργησης των προηγούμενων γνωμοδοτήσεων, αλλά απλή επανεξέταση των τριών προηγούμενων αποφάσεων του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου και συνεπώς υπήρξε λόγος το Δικαστήριο να διατάξει αναβολή της συζήτησης μέχρι να εκδοθεί από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο νέα απόφαση γνωμοδότηση, η οποία θα κρίνει αμετάκλητα την ύπαρξη ή μη δικαιωμάτων κυριότητας της Μονής επί της επιδίκου εκτάσεως λίμνη Βιστωνίδα.
    Αυτό είναι και το κομβικότερο σημείο της υπόθεσης. Το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο είχε εκδώσει τρεις αποφάσεις υπέρ της κυριότητας του μοναστηριού στη λίμνη Βιστωνίδα 1998 και 2002 και με την ίδια σύνθεση εξέδωσε μία ακόμη το Μάιο του 2004, η οποία έγινε αποδεκτή από τον τότε υφυπουργό Οικονομικών Πέτρο Δούκα.
    Η ενέργεια του Φωτιάδη δεν ήταν παρά πυροτέχνημα το οποίο εξελίχτηκε σε μασούρι δυναμίτιδας, αφού ζήτησε επανεξέταση από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο γνωρίζοντας ότι δεν ήταν δυνατόν το όργανο αυτό, από τη στιγμή που έχει εκδώσει τρεις γνωμοδοτήσεις υπέρ της κυριότητας του μοναστηριού στη Βιστωνίδα, να αναιρέσει το σκεπτικό του στην τέταρτη.
    Άρα, ήταν επωφελής για τα συμφέροντα του Δημοσίου στη συγκεκριμένη περίπτωση η μη έκδοση δικαστικής απόφασης, διότι στην αντίθετη περίπτωση το Δικαστήριο ή θα θεωρούσε ότι υπάρχει ομολογία του Δημοσίου επί της ουσίας της υπόθεσης ή θα απέρριπτε την αγωγή της Μονής για έλλειψη έννομου συμφέροντος, αλλά με αιτιολογία εντελώς βλαπτική για το Δημόσιο. >
    Με βάση τις τέσσερις αυτές γνωμοδοτήσεις το Δικαστήριο ήταν βέβαιο ότι θα καταδίκαζε το Δημόσιο και θα αναγνώριζε την κυριότητα του Βατοπαιδίου στη λίμνη Βιστωνίδα, ενώ τώρα, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου, το εμπράγματο δικαίωμα του Δημοσίου επί ακινήτων είναι απαράγραπτο και η αναγνώρισή τους μπορεί να επιδιωχθεί οποτεδήποτε με ιδία αγωγή του Δημοσίου.
    Με αυτή την εξέλιξη επιβεβαιώνεται και ο κ. Αλαβάνος που από το βήμα της Βουλής είχε δηλώσει ότι: Οι τρεις φορές παραίτηση από τη δικαστική διεκδίκηση είναι μία πλευρά του ζητήματος. Στην πραγματικότητα, είχαμε έναν προσανατολισμό της κυβέρνησης του ΠαΣοΚ να μην στηρίξει αυτή την προσπάθεια.
    Ο επικεφαλής της αρμόδιας Εφορείας Αρχαιοτήτων που εκπροσώπησε το κράτος στη δίκη ενάντια στη Μονή Βατοπαιδίου, έχει δηλώσει πως ο φάκελος που μου έδωσαν, περιείχε όλα τα έγγραφα των υπηρεσιών του κράτους που παραχωρούσαν τις εκτάσεις στη Μονή. Προς στιγμήν αναρωτήθηκα, αν το κράτος με όριζε…. ..μάρτυρα υπέρ της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν συμμετείχε η Ν.Δ. σε παρατυπίες σε βάρος του Δημοσίου ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ Ο ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ, ρε μαλακισμένο Καψαμπέλη;

    Που ξανακούστηκε ένας υπουργός να συμμετέχει σε διαφθορά και να το διαφημίζει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης; Εάν είχαν πάρει λεφτά κάποιοι νεοδημοκράτες ή το κόμμα της Ν.Δ. θα το έκαναν βούκινο και μάλιστα ΓΡΑΠΤΑ σε εκατοντάδες κανάλια και εφημερίδες;

    Για τόσο χαζούς μας περνάς, ρε κερατά;

    Μόνο τα πρόβατα, οι μουτζαχεντίν ανεγκέφαλοι πρασινοφρουροί, μπορεί να πιστεύουν αυτές τις χοντράδες σου.

    Εκτός από κομπλεξικός και ασχημομούρης, είσαι και πανύβλακας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 1.45΄

    ΟΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
    ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΕΘΝΙΚΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχες πραγματικες και μεσα απο την καρδια μου,για αυριο:
    "Χρονια πολλα ,Θοδωρε Ρουσσοπουλε"

    Μην το βαλεις κατω.
    Εισαι απλα θυμα των περιστασεων.

    Γιαννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. www.kathimerini.gr με πληροφορίες από AΠΕ-ΜΠΕ

    Hμερομηνία : 09-03-09
    Ισόβιο μέλος στην γαλλική Ακαδημία Ανθρωπιστικών Επιστημών η Ντόρα Μπακογιάννη
    Η επίσημη τελετή αναγόρευσης της Ντόρας Μπακογιάννη ως ισόβιου συνδεδεμένου μέλους της Ακαδημίας Ανθρωπιστικών και Πολιτικών Επιστημών στο Παρίσι, έγινε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα τελετών του Ινστιτούτου της Γαλλίας (La Coupole). Η Ελληνίδα υπουργός, που είναι και η πρώτη γυναίκα που παίρνει θέση στα έδρανα των συνδεδεμένων ξένων μελών, χειροκροτήθηκε θερμά κατά την είσοδό της στην αίθουσα από πολλές προσωπικότητες του πολιτικού και του επιστημονικού χώρου, καθώς και του χώρου των γραμμάτων.

    Την κ. Μπακογιάννη υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της Ακαδημίας για το 2009 κ. Ζαν Κλοντ Καζανόβα και ο κ. Φρανσουά Tερέ, που υπήρξε πρόεδρος της Ακαδημίας το 2008, έτος της εκλογής της Ελληνίδας υπουργού ως συνδεδεμένο μέλος της Ακαδημίας (30 Ιουνίου).

    Ο κ. Τερέ καλωσόρισε την Ελληνίδα πολιτικό και μετά τη σχετική προσφώνηση της παρέδωσε το περίφημο ξίφος που συμπληρώνει την στολή κάθε ακαδημαϊκού. Κατά την προσφώνησή του ο κ. Τερέ εξέφρασε τη χαρά της Ακαδημίας «που υποδέχεται στους κόλπους της την πρώτη γυναίκα στην ιστορία της ως συνδεδεμένο μέλος».

    «Όλοι όσοι είναι εδώ παρόντες σήμερα είναι ευτυχείς για την παρουσία σας. Αισθανόμαστε μεγάλη συγκίνηση στην σκέψη της Ελλάδας, στην ανάμνηση των προκατόχων σας, στο πρότυπο της τόσο πλούσιας ζωής σας σε ανθρώπινο και πολιτικό επίπεδο», είπε.

    Γνωρίζουμε καλά, πρόσθεσε ο κ. Τερέ, ότι οφείλουμε πολλά στην ελληνική φιλοσοφία και στο μήνυμά της στις αδιάλειπτες ανταλλαγές μαθημάτων δημοκρατίας και ελευθερίας.

    Κάνοντας αναφορά στην καταγωγή της κ. Μπακογιάννη, ο ακαδημαϊκός αναφέρθηκε «στα λαμπρά παραδείγματα Κρητικών» ανάμεσα στους οποίους ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο οποίος έγινε μέλος της Ακαδημίας το 1919, ενώ ο τελευταίος χρονολογικά Έλληνας, μέλος της Ακαδημίας, ήταν ο Κωνσταντίνος Τσάτσος, πρόεδρος της Ελλάδας το 1975.

    Απευθυνόμενος στην κα Μπακογιάννη ο κ. Τερέ έκανε μια σύντομη αναδρομή στα πολιτικά, επί δικτατορίας στην χώρα μας, γεγονότα:

    «Τα δεινά της πατρίδας σας, σας προετοίμασαν από τη νεαρή σας ήδη ηλικία για αυτήν την πολιτική δράση. Η δικτατορία των Συνταγματαρχών η οποία ταλάνισε την Ελλάδα από το 1967 έως το 1974 σας υπέβαλε σε μοναδικές δοκιμασίες, όταν σε πολύ νεαρή ηλικία χρειάσθηκε να αντισταθείτε με επιτυχία στη μυστική αστυνομία των συνταγματαρχών που αναζητούσε τον πατέρα σας», ανέφερε ο ακαδημαϊκός, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τη σύγχρονη πολιτική πορεία της υπουργού.

    Κλείνοντας ο κ. Τερέ επέλεξε ένα απόσπασμα από την ομιλία του Οδ. Ελύτη το 1963, όταν παρέλαβε το βραβείο Νόμπελ: «Η Ελλάδα είναι ένας μικρός τόπος, αλλά η παράδοσή του είναι τεράστια. Αυτό που την χαρακτηρίζει είναι ότι μας παραδόθηκε χωρίς διακοπή. Η ελληνική γλώσσα δεν έπαψε ποτέ της να μιλιέται. Αυτό που την χαρακτηρίζει περισσότερο είναι η αγάπη της για την ανθρωπιά. Κανόνας της, είναι η δικαιοσύνη».

    www.kathimerini.gr με πληροφορίες από AΠΕ-ΜΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς την διοίκηση της
    ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
    ΚΥΡΙΟΝ ΤΑΚΗ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ
    Οι συνδικαλιστές στην ΕΘΝΙΚΗ τράπεζα οι αυτοί
    που έχουν την κομματική διοίκηση στο σύλλογο τους
    Έχουν μπει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες
    Πρόσληψης και είναι σε κομματική διατεταγμένη
    υπηρεσία .
    τα Γκόλντεν μπόι δεν υπάρχουν μόνο αυτή την εποχή
    Τα έφεραν από τους πρώτους στην Ελλάδα
    μετά από ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΕΗ ΟΤΕ η τότε διοίκησης
    Της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
    ΚΑΡΑΖΑ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ
    Δηλαδή όποιος ήταν συνδικαλιστής έπαιρνε
    τους βαθμούς κανονικά τα μπόνους , έξτρα μισθούς
    και επιδόματα δηλαδή κλητήρας να ήσουν
    η καθαρίστρια θα έφτανες τον βαθμό του
    Διευθυντού με όλα τα εξτρά οικονομικά και θέση.
    Δηλαδή Γκόλντεν συνδικαλιστές.
    Η τότε διοίκησης ΚΑΡΑΤΖΑ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ
    εδώ και πολλά χρόνια δημιούργησε και τους
    Γκόλντεν δικηγόρους με μισθό το ελάχιστο δηλαδή
    Ο μικρότερος μισθός 3000 ευρώ τον μήνα καθαρό
    και άνω , ακόμα και ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου από την Εθνική τράπεζα αμείβεται
    Με μισθό καταλαβαίνεται με τη μισθό μιλάμε .
    Πριν να αποχωρήσει αυτή η τότε διοίκησης
    Υπέγραψε συμβάσεις έργων στην διεύθυνση
    Που ήταν γενικός και η ομάδα του,
    Ακόμα τρώνε
    Ο νέος γενικός τι να σου κάνει:::
    Αυτός δεν έχει υπογράψει τίποτα και
    Προσπαθεί να δαμάσει τους Γκόλντεν δικηγόρους
    Που 15 χρόνια αμείβονται με Γκόλντεν μισθούς
    Και επιδόματα και έξοδα παραστάσεως
    μαζί με τους συνδικαλιστές .
    ενώ ο υπάλληλος στην τράπεζα παίρνει
    1000-1500 ευρώ τον μήνα και
    Προσπαθεί να την βγάλει αξιοπρεπώς
    Ακόμα και δανείζοντας χρήματα με δάνεια και κάρτες,
    Αφού έκλεισαν το συνεταιρισμό των υπάλληλων της τράπεζας από τα διάφορα καρτέλ με την συμμετοχή
    των συνδικαλιστών .
    Μόλις έκλεισε ο συνεταιρισμός ο υπάλληλος της τράπεζας άρχισε να δανείζεται και να εκδίδει κάρτες
    για να επιβιώσει.
    Γι αυτό τον λόγο τον έκλεισαν .
    Αυτά να κυνηγήσετε να δώσετε αύξηση
    Στους υπάλληλους να κόψετε τους Γκόλντεν μισθούς
    που παίρνουν αυτοί που προαναφέραμε
    Και οι Γκόλντεν σύμβουλοι και παρά σύμβουλοι θα σας πάρουν με τις πέτρες όλους εσάς.
    Οι υπάλληλοι της τράπεζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΝ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΝ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ….Την κ. Μπακογιάννη υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της Ακαδημίας για το 2009 κ. Ζαν Κλοντ Καζανόβα και ο κ. Φρανσουά Tερέ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και η Παναγιωταρέα ένα κρατικοδίαιτο γαλάζιο χρυσό κοριτσάκι είναι που βλέπει ότι πλησιάζει το τέλος της Ν(έας) Δ(ολοπλοκίας) και θέλει να αποκατασταθεί για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει στον Κωστάκη και το κόμμα του με τις απίστευτες λιβανοπαπαριές της που μας έχει σερβίρει από την εκπομπή της στην κρατική τηλεόραση. μαλάκες δεξιοί ξυπνάτε, γαλάζια χρυσά αγοράκια και κοριτσάκια σαν την Παναγιωταρέα μας ξεζουμίζουν και σας εκθέτουν καθημερινά. ρε χαζομαλάκες βγάλτε το γράσο από τα μάτια και την τσίχλα από τον εγκέφαλό σας και στείλτε στον αγύριστο τα γαλάζια χρυσά αγοράκια και κοριτσάκια μαζί με τον ανίκανο Κωστάκη που τα διορίζει. Ξυπνάτε ρε κορόιδααααααααααα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και η Παναγιωταρέα ένα κρατικοδίαιτο γαλάζιο χρυσό κοριτσάκι είναι που βλέπει ότι πλησιάζει το τέλος της Ν(έας) Δ(ολοπλοκίας) και θέλει να αποκατασταθεί για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει στον Κωστάκη και το κόμμα του με τις απίστευτες λιβανοπαπαριές της που μας έχει σερβίρει από την εκπομπή της στην κρατική τηλεόραση. μαλάκες δεξιοί ξυπνάτε, γαλάζια χρυσά αγοράκια και κοριτσάκια σαν την Παναγιωταρέα μας ξεζουμίζουν και σας εκθέτουν καθημερινά. ρε χαζομαλάκες βγάλτε το γράσο από τα μάτια και την τσίχλα από τον εγκέφαλό σας και στείλτε στον αγύριστο τα γαλάζια χρυσά αγοράκια και κοριτσάκια μαζί με τον ανίκανο Κωστάκη που τα διορίζει. Ξυπνάτε ρε κορόιδααααααααααα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΩ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εχω γραψει αναλυτικα παλιοτερα τι εστι αυτο το περιβοητο :
    "σκανδαλο Βατοπεδιου"..

    Τι σκατα νομιζεις οτι κανεις ρε μαλακα παρασανταλο καψαμπελη καθε τρεις και λιγο να μας (ξανα)ζαλιζεις ταρχιδια με αυτο το .."σκανδαλο" ,δεν μπορω να καταλαβω..

    Τι προσπαθεις να μας πεις ρε μαλακα?????

    Οτι η ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ Βιστωνιδα δεν ηταν .."βακουφικη"????
    Δεν ανηκε στην κυριοτητα ,νομη και κατοχη της Εκκλησιας απο .."τα παλια"????

    Δεν ηταν η πασοκοσκυλία που την (απο) χαρακτηρισε "λιμνη"???

    Σιχτιρ επιτελους

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΞΙ ΣΧΕΔΙΑ είχαν ετοιμάσει οι πασόκοι επί 20 χρόνια για την Ολυμπιακή και όλα απέτυχαν.
    Τώρα κατηγορούν τον Καραμανλή ότι δεν έχει σχέδιο για την οικονομική κρίση.
    ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΠΙΒΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ;
    Ότι αυτό που μετράει είναι πόσο ΕΦΙΚΤΟ είναι ένα σχέδιο και όχι πόσα σχέδια έχεις;
    Αλλά που να τα καταλάβουν αυτά οι παρλαπίπες σαν το Γιωργάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρονια πολλα στους εορταζοντες (Θεοδωρος και Θεοδωρα) ,αυριο..

    Ψοφο στους πασοκοσκυλαιους και ΣΥΝριζαιους..

    Ευτυχειτε κουκουεδες και λαος..

    Και επι τη ευκαιρια:
    Χρονια πολλα Θεοδωρε Ρουσσοπουλε.
    Μην το βαζεις κατω.
    Εισαι απλα θυμα των περιστασεων..

    Ειχες να κανεις με πουστηδες ολκης.
    (πασοκοσκυλαιους)Καναλαρχες,
    (πασοκοσκυλαιους" δημοσιοκαφρους..
    Σε φαγανε..

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ κανεις να τα βαλει μαζι τους.
    Αυτοι κυβερνουν.

    Εγω θυμαμαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ την αγορευση του "υπερασπιστη της χουντας" κ.Αλφαντακη ,και τι ειπε για το λαμπρακισταν το ΔΟΛ!!

    Ο λαμπρακης ειπε ΤΟΤΕ ταπαιρνε χοντρα απο την..."χουντα"!!

    Ανεφερε και κατι αστρονομικα νουμερα ,"λαδωμα" για να μας δουλευει αυτο το καθαρμα λαμπρακης και η συμμορια του...
    Ουτε λοιπον και ΚΑΜΜΙΑ δικτατορια ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να τα βαλει μαζι τους..

    Αυτα για να μην ξεχνιομαστε..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. και πώς γίνεται, ωρέ μάγκες, να υπουργοποιηθούν οι στελεχάρες της νέας δημοπρασίας που ήταν τα κεφάλια στην εξεταστική;
    - μήπως για την επιστημονική τους κατάρτιση, μήπως για τη σεμνότητα και ταπεινότητά τους ή μήπως για τον πρότερο έντιμο βίο τους;
    - καθαρό μπόνους επιβράβευσης (προσυμφωνημένο), ωρέ σεις, αφού κατάφεραν να κλείσουν τις εργασίες της επιτροπής όπως-όπως, πριν ανοίξουν οι λογαριασμοί στην κύπρο...
    (αλήθεια γιατί ακόμα περιμένουμε το άνοιγμα απο τον δεκέμβριο;)
    - και άραγες ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ που τους υπουργοποίησε, μάγκες μου;
    - μήπως ο μπασιάκος ή σάμπως ο ρουσώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιαννης

    10 Μαρ 2009 1:47:00 μμ


    Ma eisai toso MALAKAS???esy kai alloi poy pisteyete sto mpoyxesa?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΖΩΝ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΡΕ ΚΡΥΦΟΔΕΞΙΕ ΠΟΛΙΟΠΟΥΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 1:45 θα καθυστερήσουμε λίγο γιατί τώρα γαμούμε τη μαμάκα σου, την αδελφή σου και τη γυναίκα σου κωλοφασίστα. Μόλις τελειώσουμε θα ξεσκίσουμε και την κωλοτρυπίδα σου κρυφοδεξιέ παλιόπουστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. XAXAXAXAXA SAN TON RASPUTIN EINAI O ARSENIOS. XAXAXA KOPSE FATSA GIA KALOGERO XAXAXA POLY PONIRI FATSA DIAVOLIKI THA ELEGA XAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Από την πρώτη στιγμή που εξελέγη ο Καραμανλής μαίνεται ο ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ της Ελλάδας με την υπερδύναμη.

    ΕΝΝΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ:

    1.Μία ΜΟΝΟ μέρα μετά την ορκωμοσία της ΝΔ το 2004, οι Αμερικάνοι αναγνώρισαν τα σκόπια με το όνομα Μακεδονία. Γιατί δεν το είχαν κάνει 8 χρόνια επί Σημίτη; Αυτά τα πράγματα θέλουν προετοιμασία, ΕΤΥΧΕ την ίδια μέρα που έχασε τις εκλογές ο Σημίτης να καταθέσουν την αναγνώριση; Προφανώς ο Σημίτης ήταν o άνθρωπός τους και δεν ήθελαν να τον πλήξουν πολιτικά. Δεν θέλει πολύ φαντασία να καταλάβει κανείς γιατί ο Σημίτης παρέδωσε στο Γιωργάκη το δαχτυλίδι, χωρίς να γίνει κανονικό συνέδριο εκλογής αρχηγού, όπως το 1995. Είχε εντολή.
    2.Το 2005 ήλθε το σχέδιο Ανάν. Ο Καραμανλής (μαζί με το μακαρίτη τον Παπαδόπουλο) είπε όχι στο σχέδιο Ανάν. Τότε άρχισαν τα όργανα από τους καναλο-εκβιαστές (κάνε ότι σου λέμε αλλιώς σε ρίχνουμε).
    3. Το 2006 άρχισαν οι συνεννοήσεις με τους Ρώσους για τους αγωγούς. Κεντρικό πρόσωπο στις εξελίξεις ο Βουλγαράκης, που αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα του Καραμανλή και κάποιων υπουργών, μέσω της Vodafone του Κορωνιά και της Ιντρακόμ του Κόκκαλη στην Παιανία.
    4. Ο Καραμανλής βάζει το Βουλγαράκη στο Ναυτιλίας και προωθεί τη συμφωνία για ιδιωτικοποίηση των λιμανιών ΟΛΠ και ΟΛΘ.
    5.Παραμονές των εκλογών του 2007 καίγεται η Πελοπόννησος. Μετά τη νίκη του Καραμανλή το Σεπτέμβριο υπογράφεται η τελική συμφωνία για τους αγωγούς με τον Πούτιν και κερδίζουν οι κινέζοι της Cosco (μετά από διεθνή διαγωνισμό) τα λιμάνια. Ο Βουλγαράκης είναι στο στόχαστρο της ΝSA.
    6.Μάρτιος 2008. Ο Καραμανλής ταπεινώνει τον προκλητικά φιλοσκοπιανό πλανητάρχη Μπούς στο Βουκουρέστι, με τη βοήθεια του Σαρκοζί. Πριν το Βουκουρέστι οι Αμερικανοί απειλούν, μετά σιωπούν. Οι σκοπιανοί συνεχίζουν το βιολί τους.
    7.Σεπτέμβριος 2008. Δύο υπόδικοι για κακουργήματα καναλάρχες (Κοντομηνάς, Κυριακού) και τρείς που τρέφονται μόνο από δημόσια έργα (Μπόμπολας, Λαμπράκης, Βρυώνης) αρχίζουν συντονισμένη επίθεση στον Καραμανλή για μία αντιπαράθεση μεταξύ δημοσίου-μονής Βατοπεδίου που σερνόταν από το 2000, επί Σημίτη. Χρηματικές δοσοληψίες που να εμπλέκουν υπουργούς δεν φαίνονται πουθενά.
    8.Το Δεκέμβρη αρχίζουν ταραχές στην Αθήνα, που μεταδίδονται ακαριαία σε όλο τον κόσμο (πώς γίνεται να είναι στημένα τα ξένα τηλεοπτικά συνεργεία στο Σύνταγμα πριν αρχίσουν τα επεισόδια κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει) με αφορμή το θάνατο ενός νεαρού από αστυνομικό στα εξάρχεια.
    9.Ιανουάριος 2009. Οι καναλάρχες έχουν καθημερινά πρώτο θέμα τις κραυγές του Γιωργάκη να γίνουν εκλογές (μόλις ενάμισυ χρόνο από τις προηγούμενες, πού ξανακούστηκε;). Αφορμή είναι αμφισβητούμενης φερεγγυότητας γκάλοπ που βγάζουν οι ίδιοι κάθε σαββατοκύριακο.

    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;

    Οι Αμερικάνοι θέλουν οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα. Τα αμερικανικά συμφέροντα είναι πολλά, πάρα πολλά.
    1. Η αμερικανική βάση Bondsteel στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό Nabuskο που έρχεται από την Τουρκία.
    4. Μέσω των Ελληνικών λιμανιών οι Κινέζοι βάζουν πόδι σε όλες τις Ευρωπαικές αγορές και συσφίγγουν τις σχέσεις Ε.Ε. και Κίνας.

    ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι συνεχή και κάτω από τη μέση. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων.
    Αφού δεν ακούει ο Καραμανλής χρειάζονται ένα πρωθυπουργό που λέει ναι. Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.

    ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;

    Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τέσσερα αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.

    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση