GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες εξελίξεις για το Βατοπέδιο...

. Στην εισαγγελέα Αρσένιος και Εφραίμ... . για το "υψηλό κυβερνητικό επίπεδο"! . Αίτημα να κληθούν οι δύο μοναχοί κατέθεσε η Στ. Μ...

.
Στην εισαγγελέα Αρσένιος και Εφραίμ...
.
για το "υψηλό κυβερνητικό επίπεδο"!
.
Αίτημα να κληθούν οι δύο μοναχοί κατέθεσε η Στ. Μαντέλη που με τον δικηγόρο της Γ. Μαντζουράνη αρχίζουν να τους χορεύουν στο ταψί!
.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Από τον Γιάννη Παπαζήση
.
Σε νέα φάση μπαίνει η υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου μετά την αποκάλυψη της επιστολής Αρσένιου ο οποίος κάνει λόγο για "υψηλό κυβερνητικό επίπεδο" που έδωσε την έγκρισή του για τη διαδικασία ανταλλαγής των εκτάσεων.
Πριν από λίγο η τέως Προϊσταμένη Διεύθυνσης Πολιτικής Γης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Σταματούλα Μαντέλη με αίτησή της -μέσω του συνηγόρου της Γιάννη Μαντζουράνη, προς την Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών κ. Ε. Σπυροπούλου, που κάνει τη δικαστική έρευνα του σκανδάλου, ζήτησε να κληθούν οι Αρσένιος και Εφραίμ, ως ύποπτοι, και να εξηγήσουν τι εννοούν με αυτό το απόσπασπα της επιστολής τους.
Πληροφορίες αναφέρουν ήδη ότι ύστερα από την αίτηση αυτή ο Αρσένιος και ο Εφραίμ καλούνται από την Εισαγγελέα για να πουν τι ξέρουν. Κι επειδή τώρα τα πράγματα άρχισαν να στριμώχνονται, η κίνηση που έκανε η Στ. Μαντέλη μέσω του συνηγόρου της, δείχνει ότι κάποιοι θ΄αρχίσουν να ...χορεύουν στο ταψί. Δεν θα είναι εύκολο να παριστάνουν τους άνετους όπως πριν από λίγο καιρό...
Συγκεκριμένα στην αίτηση που κατατέθηκε ζητείται οι δύο μοναχοί να ερωτηθούν:
α) ποιοι είναι οι μετέχοντες στο «υψηλό κυβερνητικό επίπεδο», όπου «έγινε αποδεκτή η διαδικασία ανταλλαγής» ακινήτων, όπερ μάλιστα «εγγυάται και την πραγμάτωσή της …»,
β) πότε έλαβε χώρα αυτό το γεγονός ,
γ) πότε, πως και μέσω ποιων διαδικασιών και προσώπων επληροφορήθησαν τα ενλόγω κρίσιμα συμβεβηκότα ο μοναχός Αρσένιος και ο ηγούμενος Εφραίμ.
Στην αίτηση μάλιστα τονίζεται χαρακτηριστικά και δηκτικά ότι "η ιδιότητα του μοναχού και ηγουμένου δεν δικαιολογεί προνομιακή μεταχείριση αυτών" καθώς Εφραίμ και Αρσένιος σε αντίθεση με τους άλλους υπόπτους, "όλως παραδόξως δεν υπεβλήθησαν στον κόπο της αυτοπρόσωπης εμφάνισης, προδήλως … για να μη διακοπεί η μοναστική περισυλλογή και προσευχή των, καθώς και η παράλληλη εργώδης επιχειρηματική δραστηριότητα αυτών"!!!
Επίσης η κ. Μαντέλη, δια του συνηγόρου της, ζητά να κληθεί και...
ο τέως υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ε. Μπασιάκος, ως μάρτυρας και να απαντήσει "πότε και πώς ήλεγξε τη βασιμότητα των γραφομένων του μοναχού Αρσενίου περί του ότι «η διαδικασία ανταλλαγής έχει γίνει αποδεκτή σε υψηλό κυβερνητικό επίπεδο», όπερ «ταυτόχρονα μας εγγυάται και την πραγμάτωσή της …», προφανώς πριν δώσει εντολή στο Διευθυντή του Γραφείου Υπουργού, κ. Π.Μήτσαινα, να διαβιβάσει την ενλόγω τηλεομοιοτυπική Επιστολή στην αρμόδια Διευθύντρια της Διεύθυνσης Πολιτικής Γης με την εντολή να ενημερωθεί για τις ενέργειες αυτής το Γραφείο Υπουργού". Επίσης, "σε ποια πρόσωπα απευθύνθηκε για τον ενλόγω έλεγχο και ποια ήταν η απάντηση των προσώπων, που συμμετείχαν στο «υψηλό κυβερνητικό επίπεδο», που «έγινε αποδεκτή η διαδικασία ανταλλαγής» προς αυτόν."
Αρχίζει νέο ...πάρτι!

27 σχόλια

  1. Βρε εμετικέ Καψαμπέλη, νομίζεις ότι ξεχνάμε ποιός είναι ο Ματζουράνης που τα λέει αυτά για το Βατοπέδι;

    Είναι:

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ πού ήταν γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου του πασόκ την εποχή του σκανδάλου του χρηματοδότη του πασόκ χοντρο-Κοσκωτά, μαζί με τον Κουτσόγιωργα και τη λοιπή κομπανία.

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ που ήταν υπερασπιστής των δολοφόνων της 17 Νοέμβρη.

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ που είναι μόνιμα υπερασπιστής των αριστερών αναρχικών των εξαρχείων

    Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΜΗΣ που έχει χάσει κάμποσες φορές τη δικηγορική του άδεια για ένα σωρό αδικήματα, ακόμη και πλαστογραφίες.

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ που βγαίνει (μαζί με το άλλο μπουμπούκι το Βγότζα) στο Mega, τον Alpha, το ΣΚΑΙ, τον Alter και τον Ant-1 να βρίζει (εντελώς χυδαία) ΜΟΝΟ τη ΝΔ.

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ που ήταν ο δικηγόρος που είχε μαγειρέψει τη δουλειά του Θέμου Αναστασιάδη μαζί με τον εργατολόγο Νικολιτσόπουλο (νάναι καλά τα 5 εκατ. μαύρα).

    ΑΥΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΒΡΕ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ;

    Και μετά κάνετε και τους δημοκράτες, ξεπουλημένοι φασίστες του κερατά.

    Μη φοβάστε, ο λαός θυμάται . . .

    Όσο πιο πολύ αυτό-παραμυθιαζόσαστε με τις μαιμού δημοσκοπήσεις, τόσο πιο πολύ θα κρύβεστε την επόμενη των ευρω-εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν συμμετείχε η Ν.Δ. σε παρατυπίες σε βάρος του Δημοσίου ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ Ο ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ, ρε μαλακισμένο Καψαμπέλη;
    Που ξανακούστηκε ένας υπουργός να συμμετέχει σε διαφθορά και να το διαφημίζει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης; Εάν είχαν πάρει λεφτά κάποιοι νεοδημοκράτες ή το κόμμα της Ν.Δ. θα το έκαναν βούκινο και μάλιστα ΓΡΑΠΤΑ σε εκατοντάδες κανάλια και εφημερίδες;
    Για τόσο χαζούς μας περνάς, ρε κερατά;
    Μόνο τα πρόβατα, οι μουτζαχεντίν ανεγκέφαλοι πρασινοφρουροί, μπορεί να πιστεύουν αυτές τις χοντράδες σου.
    Εκτός από Κομπλεξικός και ασχημομούρης, είσαι και πανύβλακας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙΦΡΟΥΡΟΙ - (και δεν παίζουν-βέβαια-τα κανάλια).

    ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ

    Ανατροπή των δεδομένων στην πολύκροτη υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου και της δικαστικής διαμάχης με το Δημόσιο για την έκταση της λίμνης Βιστωνίδας.
    Το Νομικό Συμβούλιο με γνωμοδότησή του στις 10 Οκτωβρίου 2008, μετά από αίτημα του υπουργείου Οικονομίας, όπως αποκάλυψε την Παρασκευή το Παρασκήνιο,όχι μόνον κρίνει ότι ορθώς με ενέργειες του Δημοσίου δεν εκδόθηκε δικαστική απόφαση, η οποία θα ήταν σε κάθε περίπτωση επιβλαβής για τα συμφέροντα του κράτους, αλλά και ότι ουδέποτε υπήρξε αναπομπή από τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών Απ. Φωτιάδη, έτσι όπως προσπαθεί να την εμφανίσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι, δηλαδή, ο υφυπουργός του ΠαΣοΚ ...ακύρωσε τις αποφάσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου.
    Αντίθετα, μάλιστα, το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο το 1998 και το 2002, εξέδωσε τρεις γνωμοδοτήσεις υπέρ της κυριότητας της Μονής Βατοπαιδίου στη λίμνη Βιστωνίδα και όταν ξεκίνησε η δίκη, ο κ.Φωτιάδης απλώς ζήτησε επανεξέταση από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο, χωρίς να ακυρώσει καμία από τις αποφάσεις αυτές.
    Ως εκ τούτου δεν ήταν δυνατόν τα μέλη του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου, η σύνθεση του οποίου παρέμενε ίδια, να αυτοαναιρεθούν και να εκδώσουν διαφορετική γνωμοδότηση!
    Το Νομικό Συμβούλιο, λοιπόν, εξέτασε αν ήταν επιτρεπτή η κατάθεση κοινής δήλωσης για τη μη έκδοση απόφασης, μετά τη συζήτηση της αγωγής και εάν η μη έκδοση απόφασης από το Δικαστήριο θα έβλαπτε τα συμφέροντα του Δημοσίου.
    Στην πρώτη περίπτωση, οκτώ από τα εννέα μέλη του ΝΣΚ καθολική πλειοψηφία συμφώνησαν ότι «η υποβολή στο δικαστήριο κοινής δήλωσης των διαδίκων, μετά τη συζήτηση της υπόθεσης προκειμένου να μην εκδοθεί απόφαση, αποτελεί συνήθη δικαστηριακή πρακτική», αφού ούτως ή άλλως σύμφωνα με το νόμο, η εκκρεμοδικία διατηρείται.
    Η μόνη συνέπεια, λοιπόν, της κοινής δήλωσης θα ήταν η ματαίωση της συζήτησης και όχι η μη εκδίκασή της.
    Αντίθετα, οι σύμβουλοι σχημάτισαν την πεποίθηση ότι η ενδεχόμενη άρνηση ματαίωσης της συζήτησης «θα μπορούσε να αποδειχτεί εξαιρετικά επιβλαβής για τα συμφέροντα του Δημοσίου.
    Και τούτο γιατί το Δημόσιο είχε ζητήσει αναβολή της συζήτησης της αγωγής προσκομίζοντας την πράξη αναπομπής του τότε υφυπουργού Οικονομικών Απ. Φωτιάδη, που τελικά δεν ήταν αναπομπή, έτσι όπως προβάλλεται από το ΠαΣοΚ, δηλαδή δεν είχε την έννοια της κατάργησης των προηγούμενων γνωμοδοτήσεων, αλλά απλή επανεξέταση των τριών προηγούμενων αποφάσεων του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου και συνεπώς υπήρξε λόγος το Δικαστήριο να διατάξει αναβολή της συζήτησης μέχρι να εκδοθεί από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο νέα απόφαση γνωμοδότηση, η οποία θα κρίνει αμετάκλητα την ύπαρξη ή μη δικαιωμάτων κυριότητας της Μονής επί της επιδίκου εκτάσεως λίμνη Βιστωνίδα.
    Αυτό είναι και το κομβικότερο σημείο της υπόθεσης. Το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο είχε εκδώσει τρεις αποφάσεις υπέρ της κυριότητας του μοναστηριού στη λίμνη Βιστωνίδα 1998 και 2002 και με την ίδια σύνθεση εξέδωσε μία ακόμη το Μάιο του 2004, η οποία έγινε αποδεκτή από τον τότε υφυπουργό Οικονομικών Πέτρο Δούκα.
    Η ενέργεια του Φωτιάδη δεν ήταν παρά πυροτέχνημα το οποίο εξελίχτηκε σε μασούρι δυναμίτιδας, αφού ζήτησε επανεξέταση από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο γνωρίζοντας ότι δεν ήταν δυνατόν το όργανο αυτό, από τη στιγμή που έχει εκδώσει τρεις γνωμοδοτήσεις υπέρ της κυριότητας του μοναστηριού στη Βιστωνίδα, να αναιρέσει το σκεπτικό του στην τέταρτη.
    Άρα, ήταν επωφελής για τα συμφέροντα του Δημοσίου στη συγκεκριμένη περίπτωση η μη έκδοση δικαστικής απόφασης, διότι στην αντίθετη περίπτωση το Δικαστήριο ή θα θεωρούσε ότι υπάρχει ομολογία του Δημοσίου επί της ουσίας της υπόθεσης ή θα απέρριπτε την αγωγή της Μονής για έλλειψη έννομου συμφέροντος, αλλά με αιτιολογία εντελώς βλαπτική για το Δημόσιο. >
    Με βάση τις τέσσερις αυτές γνωμοδοτήσεις το Δικαστήριο ήταν βέβαιο ότι θα καταδίκαζε το Δημόσιο και θα αναγνώριζε την κυριότητα του Βατοπαιδίου στη λίμνη Βιστωνίδα, ενώ τώρα, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου, το εμπράγματο δικαίωμα του Δημοσίου επί ακινήτων είναι απαράγραπτο και η αναγνώρισή τους μπορεί να επιδιωχθεί οποτεδήποτε με ιδία αγωγή του Δημοσίου.
    Με αυτή την εξέλιξη επιβεβαιώνεται και ο κ. Αλαβάνος που από το βήμα της Βουλής είχε δηλώσει ότι: Οι τρεις φορές παραίτηση από τη δικαστική διεκδίκηση είναι μία πλευρά του ζητήματος. Στην πραγματικότητα, είχαμε έναν προσανατολισμό της κυβέρνησης του ΠαΣοΚ να μην στηρίξει αυτή την προσπάθεια.
    Ο επικεφαλής της αρμόδιας Εφορείας Αρχαιοτήτων που εκπροσώπησε το κράτος στη δίκη ενάντια στη Μονή Βατοπαιδίου, έχει δηλώσει πως ο φάκελος που μου έδωσαν, περιείχε όλα τα έγγραφα των υπηρεσιών του κράτους που παραχωρούσαν τις εκτάσεις στη Μονή. Προς στιγμήν αναρωτήθηκα, αν το κράτος με όριζε…. ..μάρτυρα υπέρ της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλοι Νεο-Δημοκράτες,

    Σας τρομάζουν τα Γκάλοπς ?

    Παγιώνεται η διαφορά από το ΠΑΣΟΚ ??

    Χάνετε την εξουσία ??

    Φοβάστε ότι θα πάτε φυλακή ??

    .... NO PROBLEM !!

    H Paliokostas Airlines Ltd είναι εδώ,
    έτοιμη να λύση κάθε σας πρόβλημα.

    ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

    ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

    ΦΥΓΑΔΕΥΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

    ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΣ ΣΑΣ

    Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας.

    ΤΙΜΕΣ ΦΙΛΙΚΕΣ-ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ-ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

    ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

    Paliokostas Airlines Ltd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΣΠΗΣ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2008

    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑΣ

    Τελικά ΤΡΙΑ πράγματα μας έμειναν από το Βατοπέδι :

    1. Ο Γιωργάκης και ο Χοντροβαγγέλας τα ήξεραν όλα από χρόνια (και δεν μιλούσαν γιατί ήταν μπλεγμένοι δύο υπουργοί του πασόκ)

    2. Κανείς νεοδημοκράτης δεν πήρε λεφτά (ακόμη και οι πασόκοι λένε ότι εάν υπάρχουν ευθύνες είναι μόνο πολιτικές), ειδικά επειδή αποδείχθηκε ότι ο Μπασιάκος είχε βγάλει ακόμη και δελτίο τύπου το 2006. Ποιος κλέφτης διαφημίζει τις κλεψιές του στις εφημερίδες και τα κανάλια;

    3. Για ένα τρίμηνο οι καναλάρχες λύσσαξαν να ρίξουν τον Καραμανλή, άλλοι επειδή κινδυνεύουν να πάνε φυλακή και άλλοι επειδή είναι υπερχρεωμένοι και χρωστάνε στο κράτος. Η μανία τους εναντίον του Καραμανλή δεν δικαιολογείται από το οικονομικό όφελος από τις διαφημίσεις. Πρώτος και καλύτερος ο υπόδικος για ΔΕΚΑ κακουργήματα Κοντομηνάς (με τον Alpha), μετά ο φαταούλας ο Μπόμπολας (με το Mega, το Έθνος, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, κλπ), ο Λαμπράκης (με τα Νέα, το Βήμα και το Mega), ο Κυριακού (με τον Ant-1) υπόδικος και αυτός, και άλλοι ξέμπαρκοι όπως Ελευθεροτυπία, Alter, κλπ.

    ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    2001-2003:
    1.ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ με υπογραφές των υπουργών Φωτιάδη και Δρύ του πασόκ.

    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
    2. Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ). Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

    ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
    3. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδιοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    4. Το Χαζογκιόργκο και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
    5. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
    6. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
    7. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    8. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    9. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    10. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

    ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
    11. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια Σωτηροπούλου (υποτιθέμενη δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    12. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    13. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    14. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    15. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    16. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    17. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
    18. Ο μάρτυς Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
    19. Την προηγούμενη της κατάθεσής του στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
    20. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τα προβλήματα στα νοσοκομεία.
    21. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια (που τόχω ξανακούσει;).
    22. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που κατηγορούσε τον Καραμανλής ότι συντόνιζε την ιστορία του Βατοπεδίου).
    23. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
    24. Η Κάνου έφερε στην Εξεταστική ιδιόχειρο σημείωμα της Σωτηροπούλου που καθοδηγούσε την Κάνου να πεί ψέμματα για τον Καραμανλή. ¨Εχει επίσης και κασέτα που η Σωτηροπούλου της έλεγε «ήλθε η ώρα να βγάλουμε λεφτά» (Σημ.: από τον Εφραίμ δεν θα έπαιρναν γιατί το θέμα είχε ήδη σκάσει στις τηλεοράσεις, άρα από ποιόν θα τα έπαιρναν τα λεφτά;). Η Σωτηροπούλου καταθέτει ότι είχε επίσης ενημερώσει ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (όλα τα πράσινα μπουμπούκια στο κόλπο).
    25. Ο Γιωργάκης ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ πως είναι δυνατό να κατηγορεί η παλιο-νέα-δημοκρατία το δεξί του χέρι; Ερωτώμενος ο Παπακωνσταντίνου γιατί επί δίμηνο χειροκροτούσε τις κατηγορίες της Σωτηροπούλου εναντίον του Καραμανλή, παρόλο που ήξερε ότι ήταν όλα ψέμματα, λέει άλλα αντάλλων (πχ. όλο το σκυλολόι των εκβιαστών ήταν νεοδημοκράτες). Το σενάριο μπάζει εντελώς αλλά ο Γιωργάκης ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΊΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    26. Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μονής και των διαφόρων εμπλεκόμενων εταιριών και δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ οποιαδήποτε σχέση με πολιτικό της Ν.Δ. Απογοητευμένοι οι βουλευτές του πασόκ, φωνάζουν ασυνάρτητα προς όλες τις κατευθύνσεις να ανοίξουν και άλλοι λογαριασμοί, προφανώς για εντυπώσεις στα κανάλια.
    27. Οι Σωτηροπούλου και Κουκουβίνος (που έλεγαν ότι ο Καραμανλής έχει οργανώσει το Βατοπέδι) κατηγορούνται επώνυμα ότι έκαναν πολλούς άλλους εκβιασμούς και έταζαν (έναντι χιλιάδων ευρώ) ακόμη και γραφεία ΠΡΟΠΟ σε καλόπιστους συμπολίτες τους.
    28. Αποκαλύπτεται ότι ο Κουκουβίνος είχε κατέβει σαν υποψήφιος του πασόκ στις εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι πρασινοφρουροί ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν λογαριασμούς με χρήμα προς πολιτικούς, προς απογοήτευσή τους δεν βρίσκουν τίποτε.
    29.Μια εβδομάδα πέρασε και ακόμη δεν έχει κάνει μήνυση ο Χοντροβαγγέλας στη Σωτηροπούλου, που είπε ότι τον είχε ενημερώσει από καιρό για όλα. Μάλλον δεν το έμαθε, γιαυτό δεν της έκανε μήνυση, ή μπορεί και επειδή τη λυπήθηκε γιατί είναι και καλός άνθρωπος (λές να είναι τίποτε άλλο, μπά)
    30. Πάγκαλος και Κακλαμάνης λένε ότι έφταιγαν οι υπουργοί τόσο του πασόκ όσο και της νέας δημοκρατίας (κοινώς απλώνουμε τη μανέστρα)
    31. Ο εκδότης Ρίζος παρουσιάζει γραπτό υπόμνημα που από το 2007 είχε δοθεί στο Γιωργάκη αλλά αυτός δεν είπε τίποτε γιατί είχαν εμπλακεί τουλάχιστον 5-6 υπουργοί του πασόκ στην υπόθεση. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Σγουρίδης μάλιστα είχε υπογράψει. Ο Ρίζος λέει ότι μερικοί υπουργοί της Ν.Δ. του είπαν προφορικά ότι πίσω από το Βατοπέδι είναι ο Ρουσόπουλος, (αλλά δεν τους κατονομάζει). Αυτή Δημήτρη είναι η δημοσιογραφία της λάσπης και των φθηνών εντυπώσεων, για την οποία μάλιστα επί δεκαετίες κατηγορούσες του πασόκους. Κρίμα στην υστεροφημία σου, τα σκάτωσες.
    32. Ουρλιάζουν τα κανάλια και οι εφημερίδες των αμερικανών περί δήθεν διαφωνιών μεταξύ νεοδημοκρατών υπουργών, ενώ απλά επρόκειτο για διαδικαστικές διαφορές λόγω επικάλυψης αρμοδιοτήτων των υπουργείων. Στο μεταξύ ο Κοιρανίδης (ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ) κάνει σκόνη όλα τα τσακάλια του Mega, ξεσκίζει τον Κύρτσο και το Βερύκιο και ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε ποτέ σκάνδαλο, απλά διαχείριση της περιουσιάς της μονής.
    33. Καταθέτουν οι πολιτικοί του πασόκ και της Ν.Δ. και φαίνεται ότι όλη την ευθύνη την έχει η ΚΕΔ. Ο Μπασιάκος εμφανίζει ένα δελτίο τύπου του 2006 (που είχε διανεμηθεί σε δεκάδες εφημερίδες και κανάλια) που έλεγε ότι λύθηκε επιτέλους το πρόβλημα της Βισθωνίδας, άρα τίποτε δεν είχε γίνει κρυφά. Εάν είχαν κλέψει νεοδημοκράτες θα το είχαν κάνει φέιγ βολάν σε όλη την Ελλάδα;
    34. Ο Ρουσόπουλος είναι άσχετος. Τον στοχοποίησε το πασόκ για να κτυπήσουν τον Καραμανλή αλλά και οι δεξιοί εκδότες γιατί δεν ενέδιδε στους εκβιασμούς τους.

    ΒΕΒΑΙΑ:
    Ο ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican καθημερινά παίζει το ιδιο επεισόδιο με τους λακέδες του, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια (εάν το μαγνητοσκοπούσαν θα γλύτωναν πολύ κόπο και χρήμα).
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ALPHA (Παπουτσής, Καρχιμάκης, Ρόβλιας, Πατουλίδου, κλπ), συνεπικουρούμενους από το μετανοημένο κομμουνιστή Βερύκιο, τον εξαγορασμένο εκδότη Κύρτσο και τον πονηρούλη Σρόιτερ, του Θέμου Αναστασιάδη.
    ..............
    Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΖΟ-ΓΚΙΟΡΓΚΟΥ KAI ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (μαζί και ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, καλά αυτός είναι παντός καιρού εναντίον της Ν.Δ., περιμένει τα 20 δις του 4ου πακέτου από την Ε.Ε.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ - ΚΑΨΑΡΧΙΔΗ - ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ.

    Ιδρώνει ο πούστης και ξεφυσάει και ξεσκίζεται να περάσει την γραμμή του ΠΑΣΟΚ.

    Βάλτε το Βατοπέδι- Κουβέντα για Ολυμπιακή.
    Και ο πούστης απο το πρωί έως το άλλο πρωΙ, θα βάζει Μαλακιούλες
    επιπέδου ΝΤΥΠ- ντυπ Πρασινοφρουρών.

    Βάλε οτι και όσες μαλακίες θές
    Καφριούλη....Εμείς θα σπάμε πλάκα πλέον με σένα.
    ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ.

    Και για τους Πρασιλακέδες που χτυπιούνται. Ήρεμα παιδιά...
    Μέχρι το 2011. Ξέρετε πόσοι μήνες είναι? Ρωτήστε να μάθετε.
    Έτσι που πάτε ΠΟΛΛΟΙ απο εσάς θα
    έχεται ΑΠΟΔΗΜΕΙΣΕΙ εις Κύριον μέχρι τότε... Γιαυτό χαλαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΥΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΩ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΛΤΟΠΕΔΙ
    Στις δημοκρατίες κανένας δεν είναι υπεράνω κριτικής !!
    ******************************************************

    Aπό τη στιγμή που ο ίδιος o Κώστας Καραμανλής έχει δημόσια διακηρύξει ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για ό,τι έγινε με το σκάνδαλο του Βαλτοπεδίου , μάλλον θα πρέπει ν ακολουθήσει διαφορετικές πρακτικές απ αυτές που μέχρι σήμερα έχει υιοθετήσει. Αλλωστε, ο Αρσένιος λέει πως η δουλειά είχε κλείσει σε «υψηλό κυβερνητικό επίπεδο». Και προσωπικά κρίνω πως ο προσδιορισμός αυτός δεν είναι δυνατό να περιοριστεί απλά και μόνο στο περιβάλλον του, κάλλιστα μπορεί ν αποδοθεί και στον ίδιο τον Καραμανλή .
    Δεν είναι αυτονόητο ότι μια τόσο σοβαρή κατηγορία θα πρέπει να διερευνηθεί; Και θα ήταν παράλογη η εκτίμηση ότι η ενδεχόμενη απόφαση του πρωθυπουργού να παραμείνει αδιερεύνητη μια τέτοια κατηγορία αποβλέπει στη συγκάλυψη ευθυνών όχι μόνο του περιβάλλοντός του, με τη γενική και τη στενή έννοια του όρου, αλλά και του ίδιου προσωπικά;
    Κάποιοι ίσως πουν ότι μια τέτοια εκτίμηση είναι υπερβολική, όταν μάλιστα αναφέρεται στον πρωθυπουργό. Θα διαφωνήσω, όμως.
    Στις δημοκρατίες κανένας δεν είναι υπεράνω κριτικής ή υπεράνω υποψίας. Ιδιαίτερα όταν ο ίδιος δεν φροντίζει να κάνει το αυτονόητο: ν αποδείξει ότι πρώτος αυτός είναι που θέλει να διερευνηθούν κατηγορίες οι οποίες δείχνουν ότι η εμπλοκή της κυβέρνησής του στο σκάνδαλο της λεηλασίας ακινήτων του Δημοσίου δεν ήταν μόνο θεωρητική και ότι η εμπλοκή αυτή τον αφορά και προσωπικά.
    Καταλαβαίνω όμως ότι στη ζωή και την πολιτική ο καθένας κινείται με τις δικές του αξίες.
    Ποιες είναι οι αξίες του Κώστα Καραμανλή εκτός από το γάντζωμα στην πρωθυπουργική καρέκλα ;

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόσο γελοία θα καταντήσετε παπαγαλάκια του Μαξίμου. Ρε καραγκιόζηδες δέν καταλαβαίνετε με αυτές τις μαλακίες που γράφετε κάνετε κακό στον ίδιο τον αρχηγό σας? Εσείς είστε ανώνυμοι δέν σας ξέρει κανένας τον αρχηγό σας καταξευτιλίζετε ακόμα περισσότερο.
    Ετοιμάστε να του βρείτε και το ψευδώνυμο που θα δραπετεύσει απο την Ελλάδα, όχι Τριανταφυλλίδης κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΝΔ

    ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΕΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑς

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ

    Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΝΑ

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ
    Λένε αποτυχημένο τον Καραμανλή οι ξεφτιλισμένοι υπάλληλοι των καναλαρχών (Ευαγγελάτος, Πρετεντέρης, Τσίμας, Καψής, Καμπουράκης, Οικονομέας, Βερύκιος, Χατζηνικολάου, Μακρή, Καψαμπέλης, κλπ) αλλά ξεχνούν ότι ο Καραμανλής κατάφερε να κάνει αυτά που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    Προσπάθησαν να μειώσουν τα ελλείμματα και ΑΠΕΤΥΧΑΝ. 8% του ΑΕΠ άφησαν στον Καραμανλή και το έφερε στο 3% (10 δισ ευρώ εξοικονόμηση το χρόνο, κάθε χρόνο).
    Προσπάθησαν να ιδιωτικοποιήσουν τον ΟΤΕ και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, το κατάφερε ο Καραμανλής.
    Προσπάθησαν να νοικοκυρέψουν την χρεωμένη Εμπορική και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ο Καραμανλής την πούλησε στους Γάλλους και έτσι σώθηκαν χιλιάδες θέσεις εργασίας.
    Προσπάθησαν να σώσουν τόσες άλλες ελλειμματικές κρατικές επιχειρήσεις (όπως πχ τα λιμάνια) και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ο Καραμανλής τα ιδιωτικοποίησε προς όφελος της οικονομίας, των θέσεων εργασίας και των κρατικών ταμείων.
    Η Ολυμπιακή είναι Η περίπτωση. Δεν είναι τυχαίο που είχαν κάνει 6 προσπάθειες ιδιωτικοποίησης και ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Ο Καραμανλής όχι μόνο την πούλησε αλλά το έκανε εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και χωρίς να χαθούν θέσεις εργασίας.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΖΑΚ-ΠΟΤ, γιατί ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ δημιουργείται και ανταγωνισμός στις εγχώριες αερογραμμές, με προφανές κέρδος για τους καταναλωτές.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΖΑΡΙΕΣ ΝΑ ΛΑΣΠΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.
    Ακόμη και εάν είναι μέσα στα σκατά, το διαμάντι είναι διαμάντι, ενώ ακόμη και εάν είναι επάνω σε βελούδινο μαξιλάρι η κουράδα είναι πάντα κουράδα!
    Γειά σου Γιωργάκη με την παρέα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καψαμπελη η αναξιοπιστια σου εχει κτυπησει κοκκινο.

    Αρχισες το blog εβαλες κανα δυο καυτα θεματακια για να δειξεις οτι και καλα εχεις δυναμη και ολα αυτα για να γινεις αυτο που κοροιδευεις.

    Τα παιρνεις απο την Ντορα τα παιρνεις και απο τους πασοκους και εισαι μια χαρα.
    Απορω γιατι βρωμιζω πια τον Μοzilla μου με την λερα την σελιδα σου.

    Συμφεροντα εξυπηρετεις και εσυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΕΥΡΑ, ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΑΛΤΑΡΕΙ??? ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΟΙ ΜΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ??? ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΗΣΑΣΤΕ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
    ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΛΕΩ Η ΔΙΚΑΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΗ ΜΕΣΑ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΑΝΤΟΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γαμημενα Δεξιακια καντε μια χαρη σε αυτο τον τοπο και πηγαινετε να αυτοκτονησετε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. και πώς γίνεται, ωρέ μάγκες, να υπουργοποιηθούν οι στελεχάρες της νέας δημοπρασίας που ήταν τα κεφάλια στην εξεταστική;
    - μήπως για την επιστημονική τους κατάρτιση, μήπως για τη σεμνότητα και ταπεινότητά τους ή μήπως για τον πρότερο έντιμο βίο τους;
    - καθαρό μπόνους επιβράβευσης (προσυμφωνημένο), ωρέ σεις, αφού κατάφεραν να κλείσουν τις εργασίες της επιτροπής όπως-όπως, πριν ανοίξουν οι λογαριασμοί στην κύπρο...
    (αλήθεια γιατί ακόμα περιμένουμε το άνοιγμα απο τον δεκέμβριο;)
    - και άραγες ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ που τους υπουργοποίησε, μάγκες μου;
    - μήπως ο μπασιάκος ή σάμπως ο ρουσώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ
    "ΚΥΚΛΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ" ΠΑΣΟΚ??

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ?

    ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?
    ΠΟΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?
    Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καποτε πρεπει να γινει ενα δημοψηφισμα αν θελει ο ελληνικος λαος να πληρωνει ολους αυτους τους αρχιμανδριτες και τους δεσποταδες με τις περικεφαλαιες και τις χρυσες ρομπες και τις απεσιες κοιλαρες τους . φτανει πια δεν ειμαστε στην εποχη του μεαιωνα που κοροιδευανε τον κοσμο. αλλο να εισαι ενας απλος ιερεας, και αλλο αυτη η χλιδα που βλεπουμε σ' αυτους τους καραγκιοζιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΙΣΑΓΕΛΛΕΙΣ.ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Ματζουρανης ειναι αυτος που ειναι και δεν ειναι καταδικασμενος για καταχρησεις οικοπεδων οπως ο γεροξουρας Λυκουρεζος. Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι και για σαπουνι. Παπαγαλακι ξυπνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

    1. ΕΠΑΝΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    2. ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 5% ΤΟΥ ΑΕΠ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
    3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ
    4. ΠΑΤΑΧΘΗΚΕ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ
    5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ
    6. Ο ΟΣΦΠ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.
    7. Η ΖΩΉ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ
    8. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    9. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    10. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟ
    ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    11. ΕΧΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
    12. ΕΧΩ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ποιοι απο τον τομεα παιδειας Πασοκ δεν τολμουν να "ακουμπησουν" μια δηθεν "ακηδημαικο" συμβουλο μιας υπουργου των Ματ που δεν εχει σωστα πτυχια??
    Ερχεται το μεγαλυτερο σκανδαλο διακκοματικης συγκαληψης!!
    Πιαστε θεσεις!!
    Η απατη και το "δουλεμα" σε ολο το μεγαλειο!!
    Καψαμπελη τι γνωριζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΙΑΦΘΟΡΆ
    ΣΑΠΙΛΑ
    ΒΡΩΜΑ
    ΔΙΣΩΔΙΑ
    ΕΜΕΤΟΣ
    Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βρε ανεγκέφαλοι, νεοδημοκράτες, γιατί σας τσούζει τόσο πολύ η αλήθεια; Εσείς δεν ήσασταν που θα βάζατε το ΠΑΣΟΚ στη φυλακή; Γιατί δεν το κάνατε; Από αγάπη ή από ανωτερότητα; Δεν πάτε στο διάολο, λέω, εγώ, παλιοκρυφοφασίστες, που ο μαζοχισμός σας δεν έχει όρια. Εκεί, ρε πούστηδες, να ξαναβγει ο Αρχμααλάκας, ο Καραμανλής, και να σας κάνει να ψάχνετε ακόμα και το νερό, γιατί το ψωμί ήδη το ψάχνετε και τώρα, φτωχομπινέδες, που θέλετε να βλέπετε όλους τους Έλληνες να υποφέρουν! Πού είναι η εθνική σας υπερηφάνεια; Ξυπνάτε, γιατί χανόσαστε!!!
    Έλληνας του εξωτερικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΙ ΑΛΛΗ "ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ" !!

    Η ΝΤΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!!!!

    ΕΛΕΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε σεις ο Μαντζουρανης ,ο γραμματοκομμιστης του ΠΑΣΟκ στον αρχιαπατεωνα Κοσκωτα! Ο Μαντζουρανης ο ανθρωπος του Κουτσογιωργα πρωτη μουρη πιστα στο βατοπεδοσκανδαλο..Νομιζω εκανε και φυλακη; Καισυ μωρη ξεμυαλισμενη τι ρολο βαρας; Καψαμπελη Καψαμπελη θα μας παρουνε τ αμπελι,βρε καψερε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΟ ΥΠΕΡ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!!

    ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ"!!
    ΠΟΙΟΙ ΤΑ "ΠΙΑΝΑΝ"?

    Ποιοι απο τον τομεα παιδειας Πασοκ δεν τολμουν να "ακουμπησουν" μια δηθεν "ακηδημαικο" (ΓΕΛΙΑ) συμβουλο μιας υπουργου των Ματ που δεν εχει σωστα πτυχια ΚΛΠ....??
    Ερχεται το μεγαλυτερο σκανδαλο διακκοματικης συγκαληψης!!
    Πιαστε θεσεις!!
    Η απατη και το "δουλεμα" σε ολο το μεγαλειο!!
    Καψαμπελη τι γνωριζεις?

    ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΘΑ "ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ" ΓΙΑ ΝΑ "ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ"!!
    ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΕ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΟΣΟΥΣ ΟΣΕΣ ΣΟΥ ΕΣΚΑΒΑΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ!!
    ΛΑΔΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΖΗΔΕΣ!!
    EΤΣΙ Η ΔΕΞΙΑ + 3 % ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΤΙΣΣΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ!!
    ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΝ "ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ" ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΙΕΣ??

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΣΟΙ "ΕΜΗΔΙΣΑΝ"

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση