GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου...

Δεν θέλουν να κάνουν πόρισμα! για να μην ξαναπάει στη Βουλή... . Ερώτηση 46 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ύστερα από την αποκάλυψη της επιστολής Αρσέ...

Δεν θέλουν να κάνουν πόρισμα!
για να μην ξαναπάει στη Βουλή...
.
Ερώτηση 46 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ύστερα από την αποκάλυψη της επιστολής Αρσένιου από την Στ. Μαντέλη και το αίτημα Μαντζουράνη για κλήση του Μπασιάκου

«Προφορική και ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΘΕΤΕΙ, εκ νέου, ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ τη διασφάλιση της διαφάνειας, αλλά και ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, στη ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ και ενισχύει την εντύπωση των επίμονων κυβερνητικών μεθοδεύσεων παρέμβασης στην Δικαιοσύνη, ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ από την κυβέρνηση ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ, χάριν των «παραπλανηθέντων» υπουργών της Κυβέρνησης Καραμανλή.»
Αυτή την καταγγελία κάνουν 46 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με επιεκφαλής τον Μιχ. Καρχιμάκη - αλλά και την υπογραφή του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Δημ. Ρέππα- με Ερώτησή τους στον υπουργό Δικαιοσύνης. Οι βουλευτές ζητούν να ξεκαθαριστεί αν υπάρχουν "προφορικές" εντολές στους αρμόδιους εισαγγελείς που κάνουν την έρευνα για το μεγάλο σκάνδαλο του Βατοπεδίου να μην προχωρήσουν στη σύνταξη γραπτού πορίσματος, με βάση την αρχική παραγγελία του κ. Σανιδά, το οποίο θα σήμαινε ότι ο σχετικός φάκελος πρέπει να πάει πάλι στην Βουλή και να ξανατεθεί θέμα για τα πολιτικά πρόσωπα!
Η καταγγελία αυτή έρχεται σε συνέχεια της αποκάλυψης της επιστολής Αρσένιου, για το "υψηλό κυβερνητικό επίπεδο", από την πρώην Διευθύντρια του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Στ. Μαντέλη η οποία διά του συνηγόρου της Γιάννη Μαντζουράνη ζήτησε στη συνέχεια να κληθούν για εξηγήσεις τόσο οι Εφραίμ - Αρσένιος όσο και ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Μπασιάκος...
Αναλυτικά, ολόκληρο το κείμενο της Ερώτησης είναι το ακόλουθο:
"Κύριε Υπουργέ,
Σύμφωνα με το περιεχόμενο πρόσφατων δημοσιευμάτων του τύπου, ασυνήθιστες διαδικασίες κατά την δικαστική διερεύνηση του σκανδάλου Βατοπεδίου, δημιουργούν υπόνοιες για νέες άνωθεν «παρεμβάσεις» προς τους εισαγγελείς που έχουν επιφορτιστεί με την συγκεκριμένη υπόθεση σχετικά με την διαχείριση εκ μέρους τους της ολοκλήρωσης της έρευνας που διενεργούν.
Οι υπόνοιες αυτές έρχονται να προστεθούν στην πρωτοφανή σπουδή του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ήδη πριν την έναρξη της προκαταρτικής εξέτασης να αποφανθεί περί «παραπλανηθέντων Υπουργών», στις διαδικαστικές ακροβασίες που συνόδευσαν την αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή το περασμένο φθινόπωρο ενόψει των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, καθώς και στο πρωτοφανές γεγονός της υποβολής παραιτήσεων δύο δικαστικών λειτουργών εξαιτίας πιέσεων που είχαν ασκηθεί εις βάρος της συνταγματικά κατοχυρωμένης ανεξάρτητης λειτουργίας τους, όταν αυτοί διαπίστωσαν εμπλοκή Υπουργών της κυβέρνησης της Ν.Δ., γεγονός που αυτόματα όφειλε να θέσει σε εφαρμογή τις σχετικές συνταγματικές και νομοθετικές διατάξεις για την αμελλητί αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή, προκειμένου να συσταθεί η Επιτροπή διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης.
Στα παραπάνω, λοιπόν, γεγονότα, που ήδη έχουν δημιουργήσει την εντύπωση ύπαρξης Κυβερνητικών μεθοδεύσεων παρέμβασης, με την σύμπραξη του διορισμένου από την Κυβέρνηση Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, στην ανεξάρτητη λειτουργία της Δικαιοσύνης για το μεγαλύτερο ίσως σκάνδαλο, που έχει απασχολήσει την πολιτική ζωή του τόπου, μετά την μεταπολίτευση, έρχεται να προστεθεί και η, σύμφωνα με τα παραπάνω δημοσιεύματα, ύπαρξη «προφορικών» εντολών προς τους εισαγγελείς για το αν θα αξιολογήσουν ή όχι οι ίδιοι το αποδεικτικό υλικό, παρά το γεγονός ότι η αξιολόγηση αυτή τους έχει ζητηθεί ρητά με προγενέστερη έγγραφη παραγγελία του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών κ. Καρούτσου.

Συγκεκριμένα,
Σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 58184/13-10-08 έγγραφο του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών κ. Καρούτσου, ο ίδιος παραγγέλλει, μεταξύ άλλων, στους διενεργούντες την προκαταρκτική εξέταση για το σκάνδαλο Βατοπεδίου:
«Μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξετάσεως, να λάβει χώρα αξιολόγηση των στοιχείων και να προταθεί αν πρέπει να ασκηθεί ποινική δίωξη, για ποιες πράξεις και κατά ποίων. Εξάλλου αν κριθεί ότι έχουν προκύψει στοιχεία κατά Υπουργών και για αδικήματα σχετικά με τα καθήκοντά τους, που να δικαιολογούν την αποστολή τους στη Βουλή, να αναφερθεί και τούτο, προκειμένου να ενεργήσουμε τα κατά νόμο επιβεβλημένα».
Της σύνταξης και υπογραφής του παραπάνω εγγράφου ακολούθησαν
· το έγγραφο αίτημα, μετά την υποβολή παραιτήσεων των δύο εισαγγελέων, της τρίτης εισαγγελέως κας Σπυροπούλου που είχε επιληφθεί της υποθέσεως, η οποία και αυτή είχε θεωρήσει πως επειδή συντρέχουν ενδείξεις εμπλοκής πολιτικών προσώπων, πρέπει να αποσταλεί η δικογραφία στην Βουλή και να ενεργοποιηθεί ο Νόμος περί ευθύνης Υπουργών.
· οι επιβαρυντικές για τον ρόλο Υπουργών και Υφυπουργών της Κυβέρνησης Καραμανλή αποκαλύψεις στο πλαίσιο των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής, με πλέον του ενός πορίσματα να κάνουν λόγο για την ανάγκη διερεύνησης ποινικών ευθυνών στελεχών της Κυβέρνησης,
· αλλά και η αποκάλυψη της επιστολής του Μοναχού Αρσένιου προς τον τότε Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μπασιάκο, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά πως η διαδικασία ανταλλαγής «έχει γίνει αποδεκτή σε υψηλό Κυβερνητικό επίπεδο» και «αυτό ταυτόχρονα μας εγγυάται και την πραγμάτωσή της».

Εν αναμονή, λοιπόν της έγγραφης αξιολόγησης («πόρισμα») των Εισαγγελέων που φέρονται να ολοκληρώνουν την προκαταρκτική εξέταση για το σκάνδαλο Βατοπεδίου και που ήδη, κατά τη διάρκεια της προκαταρκτικής εξέτασης είχαν ζητήσει την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης Υπουργών στην υπόθεση αυτή, οι τελευταίοι φέρονται να έχουν λάβει «προφορική» εντολή να μην προβούν οι ίδιοι στην αξιολόγηση του αποδεικτικού υλικού, αλλά ο διορισμένος, μετά την κατάργηση του αυτοδιοίκητου των δικαστηρίων από την Κυβέρνηση, Προϊστάμενός τους. Πέρα από το γεγονός ότι το σύνηθες είναι σε όλες τις προκαταρκτικές εξετάσεις να συντάσσεται πόρισμα από τους ίδιους τους εισαγγελείς που τις διενεργούν και όχι από προϊστάμενο όργανό τους, η ύπαρξη «προφορικής» και όχι έγγραφης εντολής να απέχουν οι εισαγγελείς που διενέργησαν την συγκεκριμένη προκαταρκτική εξέταση από τη σύνταξή πορίσματος δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά σε μια ήδη ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΗ με υπόνοιες άνωθεν παρεμβάσεων υπόθεση μείζονος Κυβερνητικού ενδιαφέροντος. Διότι ακόμα και αν θεωρηθεί ότι ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών έχει την διαδικαστική δυνατότητα να ζητήσει από τους εν λόγω εισαγγελείς να μην συντάξουν πόρισμα για το σκάνδαλο Βατοπεδίου, όφειλε να το κάνει αυτό εγγράφως και αιτιολογημένα, Διότι η έγγραφη αποτύπωση και η αιτιολόγηση της εν λόγω αναίτιας τροποποίησης της αρχικής παραγγελίας του κ. Καρούτσου και μάλιστα σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, βεβαρημένο ήδη με υπόνοιες Κυβερνητικών παρεμβάσεων, θα διασφάλιζε την απαιτούμενη διαφάνεια και νομιμότητα στη διαδικασία.

ΕΠΕΙΔΗ ήδη περισσεύουν οι Κυβερνητικές μεθοδεύσεις, με τη συνδρομή του διορισμένου από την Κυβέρνηση Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη αναφορικά με την προκαταρκτική εξέταση για το σκάνδαλο Βατοπεδίου και την εμπλοκή Υπουργών της Κυβέρνησης σε αυτό.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ, εφόσον τα παραπάνω αληθεύουν, η επιλογή να υπάρξει εκ μέρους του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών προφορική και όχι έγγραφη εντολή στους εισαγγελείς που διενέργησαν την προκαταρκτική εξέταση για το σκάνδαλο Βατοπεδίου, σύμφωνα με την οποία αναιτιολόγητα τροποποιείται η αρχική Εισαγγελική παραγγελία και ζητείται από τους τελευταίους να απέχουν από την σύνταξη πορίσματος, θέτει σε αμφισβήτηση τη διαφάνεια της διαδικασίας, ενώ παράλληλα στερεί τη δυνατότητα άσκησης των προβλεπόμενων ένδικων μέσων σε όσους έχουν έννομο συμφέρον να το πράξουν.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Εάν αληθεύει η παραπάνω καταγγελία περί αναιτιολόγητων προφορικών εντολών του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών, που τροποποιούν την έγγραφη παραγγελία διενέργειας προκαταρτικής εξέτασης για το σκάνδαλο Βατοπεδίου, αφαιρώντας από τους διενεργούντες Εισαγγελείς την αρμοδιότητα αξιολόγησης του αποδεικτικού υλικού και την σύνταξη πορίσματος. Η διερεύνηση των ανωτέρω καταγγελιών εντάσσεται στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας, οι οποίες σύμφωνα με το αρ. 91 παρ. 1 του Συντάγματος περιλαμβάνουν και την πρωτοβουλία πειθαρχικού ελέγχου κατά δικαστικού λειτουργού με το βαθμό του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και πάνω, βαθμό που φέρει ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών.
Να ενημερώσετε τη Βουλή άμεσα σχετικά με τις ενέργειες, στις οποίες θα προβείτε προς το σκοπό αυτό.
Οι ερωτώντες Βουλευτές
Μιχάλης Καρχιμάκης
Ντίνος Ρόβλιας
Γρηγόρης Νιώτης
Μάρκος Μπόλαρης
Γιάννης Κουτσούκος
Θάνος Μωραίτης
Θεοδώρα Τζάκρη
Γιώργος Πεταλωτής
Γιώργος Παπαγεωργίου
Γιάννης Δριβελέγκας
Βασίλης Γερανίδης
Χρύσα Αράπογλου
Γιώργος Ντόλιος
Μιχάλης Τιμοσίδης
Χρήστος Αηδόνης
Βασίλης Τόγιας
Μιχάλης Κατρίνης
Βασίλης Κεγκέρογλου
Μανώλης Στρατάκης
Γιάννης Σκουλάς
Δημήτρης Βαρβαρίγος
Δημήτρης Κουσελάς
Σοφία Γιαννακά
Στάθης Κουτμερίδης
Γιάννης Αμοιρίδης
Τάσος Σιδηρόπουλος
Σοφία Σακοράφα
Γιάννης Διαμαντίδης
Νίκος Ζωίδης
Γιώργος Νικητιάδης
Κώστας Σπηλιόπουλος
Ηλίας Καρανίκας
Μανώλης Σκουλάκης
Ηλίας Λαμπίρης
Παναγιώτης Ρήγας
Ελπίδα Τσουρή
Χρήστος Χάιδος
Σούλα Μερεντίτη
Αλέξανδρος Αθανασιάδης
Αικατερίνη Περλεπέ-Σηφουνάκη
Λεωνίδας Γρηγοράκος
Μιχάλης Παντούλας
Δημήτρης Τσιρώνης
Βαγγέλης Παπαχρήστος
Μαρία Σκραφνάκη
Δημήτρης Ρέππας"

26 σχόλια

  1. Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω τους φόρους μου κανονικά ενώ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ!!!. Μάλιστα μας έχουν πείσει ότι αυτός που φοροδιαφεύγει (δεν κόβει αποδείξεις, δεν πληρώνει φόρους με διάφορα λογιστικά κόλπα, κ.ο.κ.) είναι μάγκας, καθιστώντας μας συνένοχους σε μια πρακτική που ωφελεί μόνο τους πολύ (αλλά πολύ) πλούσιους.

    Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να με βομβαρδίζουν με παραπλανητικά γκάλοπ του τύπου: Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο πρωθυπουργό τον τάδε ή τον τάδε... Δηλαδή αν μας ρωτούσαν "Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Χίτλερ ή τον Μάο;", τα αποτελέσματα θα έδειχναν ότι οι μισοί Έλληνες είναι ναζιστές και οι άλλοι μισοί μαοϊστές.

    Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι την πλύση εγκεφάλου από διάφορους βαλτούς (όπως Τράγκας, Πρετεντέρης, Χατζηνικολάου και λοιποί πανελίστες) οι οποίοι δήθεν παίρνουν το μέρος του κόσμου αλλά τελικά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο υπονομεύουν πάντα κάθε συλλογική κίνηση αντίδρασης (οι διαδηλωτές που κλείνουν τους δρόμους και ταλαιπωρούν τον κόσμο, οι σκουπιδιάρηδες που παίζουν με την υγεία μας, οι υπάλληλοι της ΔΕΗ που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές μας, κ.ο.κ.) και οι οποίοι σε όλα τα σκάνδαλα που γίνονται τόσα χρόνια είναι οι πρώτοι που βγαίνουν και λένε ότι "δε θα βγάλουμε άκρη". Αυτή είναι η δουλειά τους και την κάνουν πολύ καλά και όταν στήνουν φαγοπότια όλοι μαζί και γλεντάνε, μας χλευάζουν και μας αποκαλούν κορόιδα. Και έχουν δίκιο...

    Είμαι κορόιδο γιατί. ενώ τόσα χρόνια το πρόβλημα με τα βιβλία του δημοτικού είναι ότι έχουν αντικατασταθεί με κακογραμμένα χαμηλότερου επιπέδου βιβλία, με παραπλανούσαν τόσο καιρό προκαλώντας σάλο με το βιβλίο ιστορίας της έκτης δημοτικού για να συγκαλύψουν την οργανωμένη υποβάθμιση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


    Είμαι κορόιδο γιατί. στο σκάνδαλο Ζαχόπουλου (όπου το σκάνδαλο ήταν ότι ο εκλεκτός του πρωθυπουργού και της γυναίκας του ήταν διεφθαρμένος) με έπεισαν ότι το σκάνδαλο ήταν τι ανωμαλία έκρυβε το περιβόητο DVD.

    Είμαι κορόιδο γιατί. στο σκάνδαλο με τις παράνομες απαλλαγές με έπεισαν ότι η προστασία προσωπικών δεδομένων είναι αυτή που έβαλε την υπόθεση στο αρχείο (για να μην αποκαλυφθούν τα ονόματα των γιων βουλευτών, υπουργών, εφοπλιστών, βιομηχάνων και λοιπών φραγκάτων που με ταρίφα περίπου 20.000 ευρώ εξαγόρασαν τη στρατιωτική τους θητεία). Κι εμείς τα κορόιδα στέλνουμε τα παιδιά μας στα σύνορα να ταλαιπωρούνται και να τινάζουν τα μυαλά τους στον αέρα για να προστατέψουμε τελικά τα συμφέροντα όλων αυτών που πατρίδα τους είναι μόνο το χρήμα.

    Είμαι κορόιδο γιατί. με έπεισαν ότι για να γίνει το παιδί μου καλύτερος μαθητής πρέπει να δίνει περισσότερες εξετάσεις στο γυμνάσιο και στο λύκειο. Φορτώνοντας με άγχος, πίεση και άσκοπη αποστήθιση τους μαθητές εναρμονίζουμε το σχολικό μας σύστημα με αυτό των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας όπου τα παιδιά όταν τελειώνουν το σχολείο δεν ξέρουν πού τους πάνε τα τέσσερα. (Στις ΗΠΑ μάλιστα αυξάνεται η τάση να μη στέλνουν οι γονείς τα παιδιά στο σχολείο και να τους κάνουν οι ίδιοι μάθημα στο σπίτι γιατί θεωρούν ότι το επίπεδο στα σχολεία είναι πολύ χαμηλό).

    Είμαι κορόιδο γιατί. δίνω εξετάσεις στο Γυμνάσιο για να πάω στο Λύκειο (φροντιστήρια), στο Λύκειο για να περάσω στο Πανεπιστήμιο (εκεί να δεις φροντιστήρια), στο Πανεπιστήμιο για να πάρω πτυχίο (μέχρι πρότινος δωρεάν, με τον νόμο πλαίσιο θα τα σκάμε χοντρά), μετά δίνω εξετάσεις στον ΑΣΕΠ για να διοριστώ (άντε πάλι φροντιστήριο). Κοινώς προσ! παθώ συνέχεια να αποδείξω στους δασκάλους μου κατά πόσον αυτοί είναι καλοί δάσκαλοι.

    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


    Είμαι κορόιδο γιατί. με έχουν πείσει ότι οι αιώνιοι φοιτητές επιβαρύνουν τα πανεπιστήμια ενώ στην πραγματικότητα αυτοί χάνουν όλα τους τα προνόμια μετά από περίπου 6 χρόνια φοίτησης (δηλαδή δωρεάν σίτιση, στέγαση, συγγράμματα και πάσο) και δεν είναι παρά ένας αριθμός σε έναν κατάλογο. Στην ουσία θέλουν μελλοντικά να έχουν τη δυνατότητα να αποβάλλουν από τις σχολές φοιτητές που δεν είναι αρκετά υπάκουοι, που αντιδρούν απέναντι σε συμφέροντα, που ανήκουν σε παρατάξεις που δρουν αντίθετα προς τις βλέψεις καθηγητών κλπ, δηλαδή να καταργήσουν το πολιτικό και ιδεολογικό άσυλο των σπουδαστών και το δικαίωμά τους να εκφράζονται και να πολιτεύονται ελεύθερα. Κοινώς θέλουν να καταλύσουν το φοιτητικό κίνημα που στην Ελλάδα και παγκοσμίως φαίνεται να είναι το μοναδικό κίνημα ικανό να ανατρέψει δικτατορικά και ολοκληρωτικά καθεστώτα.

    Είμαι κορόιδο γιατί. οι εθνοπροδότες που με κυβερνούν τόσα χρόνια όχι μόνο υποβαθμίζουν συστηματικά το επίπεδο της παιδείας μου (ξεκινώντας με το νόμο Αρσένη, συνεχίζοντας με τα απαράδεκτα βιβλία του δημοτικού και ολοκληρώνοντας το σχέδιο με την αναθεώρηση του Άρθρου 16) αλλά με έχουν πείσει κιόλας ότι όλα αυτά γίνονται για την αναβάθμιση της παιδείας. Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά γίνονται για την υποβάθμιση της παιδείας και τη δημιουργία μιας άβουλης μάζας που ξέρει μόνο να αποστηθίζει και δεν προλαβαίνει να σκεφτεί και κατά συνέπεια να αντιδράσει όταν πλήττονται τα δικαιώματά της. Όλα αυτά γίνονται για την είσοδο των ιδιωτικών συμφερόντων στην παιδεία (αν πέσει το επίπεδο των δημόσιων πανεπιστημίων τότε θα γίνουν ανταγωνιστικά τα ιδιωτικά κολέγια). Και τέλος, όλα αυτά γίνονται για την κατάλυση του φοιτητικού κινήματος (πλήττοντας αιώνιους φοιτητές και άσυλο), του μόνου ικανού να ανατρέψει δικτατορίες όπως αυτή των συνταγματαρχών που καθώς φαίνεται μάλλον δεν έφυγε ποτέ...

    Είμαι κορόιδο γιατί. με έχουν πείσει, μέσα από χρόνια προπαγάνδα, ότι ο συνδικαλισμός (δηλαδή το μοναδικό μέσο των εργαζομένων να προστατεύουν και να διεκδικούν τα δικαιώματά τους) είναι κακό πράγμα και ότι οι συνδικαλιστές (δηλαδή αυτοί που έχουν εκλεγεί από τους συναδέλφους τους για να υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους) είναι όλ! οι διεφθαρμένοι και αναξιόπιστοι. Λογικό πάντως να μας παρουσιάζουν έτσι τα πράγματα αφού κανένα αφεντικό δε θέλει να βλέπει ενωμένους τους υπαλλήλους του γιατί αν του ζητήσουν τα αυτονόητα (δηλαδή ασφάλιση, επιδόματα, οκτάωρο, υπερωρίες) δε θα μπορέσει να κτίσει την αυθαίρετη βίλα του ούτε να πάρει το κότερο που έχει βάλει στο μάτι.

    Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω πανάκριβα το Ίντερνετ τη στιγμή που εδώ και χρόνια σε όλη την Ευρώπη (ακόμη και σε χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ) το Ίντερνετ είναι δωρεάν για όλους και χρεώνονται μόνο οι συνδέσεις πολύ υψηλών ταχυτήτων.


    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Είμαι κορόιδο γιατί. με έχουν πείσει ότι υπάρχει συναίνεση του κόσμου για την παρούσα κατάσταση. Κανείς δε μου λέει ότι γίνονται τουλάχιστον τρεις με τέσσερις διαδηλώσεις την εβδομάδα στο κέντρο της Αθήνας και όταν γίνονται απεργίες κανείς σχεδόν δεν αναφέρει τις διεκδικήσεις των απεργών παρά μόνο την ταλαιπωρία που θα προκαλέσει η απεργία. Η αποσιώπηση των διαδηλώσεων και η συγκάλυψη των αιτημάτων των απεργών αποκαλύπτει τον ρόλο ΟΛΩΝ των ΜΜΕ στο πολιτικό παιχνίδι και το μερίδιο της ευθύνης τους για τα προβλήματα του κόσμου σε αυτό τον τόπο.

    Είμαι κορόιδο γιατί.δέχομαι αδιαμαρτύρητα να αισχροκερδούν οι βενζινοπώλες και το κράτος εις βάρος μου. Όλο το 2008 που ανέβαινε η τιμή του πετρελαίου παγκοσμίως η Ευρωπαϊκή Ένωση ρύθμιζε το ευρώ ώστε να μην επηρεάζεται από την κρίση και η τιμή του πετρελαίου στα ευρωπαϊκά κράτη-μέλη παρέμενε σταθερή.. Μόνο στην Ελλάδα αυξανόταν η τιμή του ενώ συνεχίζουμε να πληρώνουμε χρυσάφι το πετρέλαιο ακόμα και τώρα που η τιμή του βαρελιού έχει πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα (κι εμείς εξακολουθούμε να πληρώνουμε τη βενζίνη 1 ευρώ το λίτρο).

    Είμαι κορόιδο γιατί. όταν καιγόταν όλη η Ελλάδα από τους συνήθεις θερινούς εμπρησμούς των καταπατητών δασικών εκτάσεων με έπεισαν ότι τις φωτιές τις έβαλαν κάποιοι άρρωστοι πυρομανείς, κάποιος ασύμμετρος εχθρός, μέχρι και οι γνωστοί-άγνωστοι των Εξαρχείων... Ούτε ένα χρόνο μετά γίνεται καταπάτηση των καμένων εκτάσεων τόσο στην Πελοπόννησο όσο και στην Πάρνηθα από αυτούς που όλοι υποψιαζόμασταν ότι κρύβονται πίσω από τους εμπρησμούς. (Τουριστικές εγκαταστάσεις στην Πελοπόννησο, το εξ αρχής παράνομο καζίνο στην Πάρνηθα επεκτείνεται, βίλες κτίζονται στην Πάρνηθα στη μέση του δάσους). Οι επιτροπές κατοίκων για την προστασία της Πάρνηθας που ανέβηκαν να διανυκτερεύσου ν για να εμποδίσουν τις εργασίες σε εργοτάξια που χτίζουν βίλες σε προστατευμένες περιοχές βρήκαν απέναντί τους κλούβες των ΜΑΤ... Ποιος να 'στειλε άραγε τα ΜΑΤ; Ο άρρωστος πυρομανής, η ασύμμετρη απειλή, ή κάποιος μπαχαλάκιας των Εξαρχείων; Εγώ αν και κορόιδο θα υποθέσω ότι τους έστειλε ο ιδιοκτήτης της βίλας.


    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Είμαι κορόιδο γιατί. νομίζω ότι αυτοί που μετακινούνται με ελικόπτερα και ιδιωτικά τζετ νοιάζονται για την κατάσταση που επικρατεί στους ελληνικούς δρόμους....

    Είμαι κορόιδο γιατί. νομίζω ότι αυτοί που στέλνουν τα δικά τους παιδιά στα ιδιωτικά νοιάζονται για την κατάντια των δημόσιων σχολείων.

    Είμαι κορόιδο γιατί. πιστεύω ότι θα τιμωρηθούν οι ένοχοι για τα ολιγοπώλια (καρτέλ) που μαστίζουν την οικονομία μας και πλήττουν κυρίως τα φτωχότερα στρώματα της κοινωνίας. Καρτέλ στο γάλα, καρτέλ στη βενζίνη, καρτέλ στα ! φρούτα, καρτέλ παντού. Τα αρχικά πρόστιμα μειώνονται συνήθως, οι τιμές παραμένουν υψηλές, ενώ στην πράξη δεν επιστρέφονται στους καταναλωτές τα χρήματα που έχουν χάσει (π.χ. με μια παρατεταμένη μείωση της τιμής του προϊόντος ώστε να αντισταθμιστού ν οι απώλειες που προκλήθηκαν).

    Και ο κατάλογος αυτός μπορεί να συνεχίζεται για πάντα...

    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ

    Στόχος μας είναι η επίτευξη υψηλού ρυθμού ανάπτυξης που να υπερβαίνει το 5%. Για να το πετύχουμε, θα στηριχτούμε στη δημιουργικότητα του Έλληνα. Δεν φτάνει όμως να κινητοποιηθεί το εθνικό δυναμικό. Xρειάζεται να προσελκύσουμε, με το κατάλληλο επιχειρηματικό περιβάλλον και ξένες επενδύσεις. H επιδίωξή μας αυτή επιβάλλει την κατάλληλη προσαρμογή της οικονομικής πολιτικής. Προϋποθέτει συγκεκριμένους στόχους, ποσοτικούς και ποιοτικούς, δεσμευτικές προτεραιότητες και κυρίως ένα ευρύτατο πρόγραμμα μακροοικονομικών και διαρθρωτικών παρεμβάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

    Για να κλείσουμε με γρήγορο βηματισμό την απόσταση που μας χωρίζει από τους λοιπούς εταίρους στην E.E., πρέπει να αναλάβουμε δράση. Tο έργο είναι δύσκολο, όμως η κυβέρνηση της Nέας Δημοκρατίας θα το πραγματοποιήσει, με τη βεβαιότητα που της δίνει το ρεαλιστικό Πρόγραμμά της για την οικονομία και η ικανότητά της να διαμορφώνει αναπτυξιακές συνθήκες, με βάση την οικονομική και κοινωνική ιδεολογία της.

    Ποιες είναι οι κύριες επιδιώξεις μας:

    • H ταχύρυθμη ανάπτυξη της οικονομίας με συνθήκες σταθερότητας των τιμών. Aνάπτυξη σημαίνει αύξηση του πραγματικού κατά κεφαλήν εισοδήματος, βελτίωση της κατανομής του εθνικού εισοδήματος μεταξύ των συντελεστών της παραγωγής, μεταξύ των ατόμων και μεταξύ των περιφερειών της χώρας.

    • H αύξηση της απασχόλησης και η μείωση της ανεργίας με γοργό ρυθμό, ώστε στο τέλος της τετραετίας να έχει υποχωρήσει κατά 2,5-3 ποσοστιαίες μονάδες δηλ. κάτω του μέσου όρου της E.E. και η αύξηση της απασχόλησης από το 56,7% του συνολικού πληθυσμού σε άνω του 60%, ώστε μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού να συμμετάσχει ενεργά στην παραγωγική διαδικασία.

    • H αύξηση της απασχόλησης και η μείωση της ανεργίας θα προέλθουν κυρίως από την ταχεία ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας. Oι νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν στους τομείς της παραγωγής, σε αντίθεση μ’ αυτό που κάνει η σημερινή Kυβέρνηση, δηλαδή να προχωρεί σε πρόσκαιρες ψευτοαπασχολήσεις και ημιαπασχόληση στο δημόσιο, στους O.T.A. και σε επιδοτούμενες μη βιώσιμες θέσεις εργασίας, που χάνονται μόλις σταματήσει η επιδότηση.

    • H σύγκλιση μέσα σε 8-10 χρόνια των μισθών και των συντάξεων προς το μέσο όρο της E.E.

    ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΛΙΚΑ??
    ΑΚΡΙΒΩΣ Τ ΑΝΤΙΘΕΤΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε εμετικέ Καψαμπέλη, νομίζεις ότι ξεχνάμε ποιός είναι ο Ματζουράνης που τα λέει αυτά για το Βατοπέδι;

    Είναι:

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ πού ήταν γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου του πασόκ την εποχή του σκανδάλου του χρηματοδότη του πασόκ χοντρο-Κοσκωτά, μαζί με τον Κουτσόγιωργα και τη λοιπή κομπανία.

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ που ήταν υπερασπιστής των δολοφόνων της 17 Νοέμβρη.

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ που είναι μόνιμα υπερασπιστής των αριστερών αναρχικών των εξαρχείων

    Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΜΗΣ που έχει χάσει κάμποσες φορές τη δικηγορική του άδεια για ένα σωρό αδικήματα, ακόμη και πλαστογραφίες.

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ που βγαίνει (μαζί με το άλλο μπουμπούκι το Βγότζα) στο Mega, τον Alpha, το ΣΚΑΙ, τον Alter και τον Ant-1 να βρίζει (εντελώς χυδαία) ΜΟΝΟ τη ΝΔ.

    O ΙΔΙΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ που ήταν ο δικηγόρος που είχε μαγειρέψει τη δουλειά του Θέμου Αναστασιάδη μαζί με τον εργατολόγο Νικολιτσόπουλο (νάναι καλά τα 5 εκατ. μαύρα).

    ΑΥΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΒΡΕ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ;

    Και μετά κάνετε και τους δημοκράτες, ξεπουλημένοι φασίστες του κερατά.

    Μη φοβάστε, ο λαός θυμάται . . .

    Όσο πιο πολύ αυτό-παραμυθιαζόσαστε με τις μαιμού δημοσκοπήσεις, τόσο πιο πολύ θα κρύβεστε την επόμενη των ευρω-εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σκανδαλο και το σκανδαλο, .παιρνουν φερνουν εκατο φορες το μηνα τους μοναχους στα δικαστηρια, μαρτυρες, κατηγοροι και και και .και τιποτα δεν βρηκαν , ουτε μιζες , ουτε ξεπλυμα χρηματων, ουτε off-shore(νομιμες εταιρειες στην Κυπρο που φορολογουνται).ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ .Ταιριαζει η παροιμια ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα. Βουτηγμενοι ως το κεφαλι ολοι τους στην βρωμια παν να βγαλουν το μοναστηρι βρωμικο.Εξ ιδιων κρινουν τα αλλοτρια.ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ;
    Μήπως κύριε Καρχιμάκη γνωρίζετε το όνομα ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΛΛΗΣ;
    Μήπως κύριε Καρχιμάκη γνωρίζετε το όνομα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΛΑΣΣΑΚΗΣ;
    Μήπως κύριε Καρχιμάκη ξέρετε τη σχέση ανάμεσα στις προμήθειες του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης μεταξύ 1999-2004 και τη μονή Τοπλού;
    Μήπως έχετε κάποια σχέση με το Mega - Έθνος – Πρώτο Θέμα-Ημερησία και το λοιπό συγκρότημα Μπόμπολα, μέτοχο στην «βρετανική» εταιρία που ανέλαβε την αξιοποίηση;;;;;
    Δεν ξέρετε τίποτε λοιπόν από μεσολαβήσεις, ερωτήσεις στη βουλή, πιέσεις κλπ για την επένδυση των Κυπρίων (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΛΕΖΟΙ) ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ.
    TΙΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΤΣΙ;
    ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΙΜΩΣΑΝ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ BLOGS ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ.
    Περιμένουμε ΑΚΟΜΗ την απάντησή σας, κύριε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΛΑΣΠΗΣ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2008

    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑΣ

    Τελικά ΤΡΙΑ πράγματα μας έμειναν από το Βατοπέδι :

    1. Ο Γιωργάκης και ο Χοντροβαγγέλας τα ήξεραν όλα από χρόνια (και δεν μιλούσαν γιατί ήταν μπλεγμένοι δύο υπουργοί του πασόκ)

    2. Κανείς νεοδημοκράτης δεν πήρε λεφτά (ακόμη και οι πασόκοι λένε ότι εάν υπάρχουν ευθύνες είναι μόνο πολιτικές), ειδικά επειδή αποδείχθηκε ότι ο Μπασιάκος είχε βγάλει ακόμη και δελτίο τύπου το 2006. Ποιος κλέφτης διαφημίζει τις κλεψιές του στις εφημερίδες και τα κανάλια;

    3. Για ένα τρίμηνο οι καναλάρχες λύσσαξαν να ρίξουν τον Καραμανλή, άλλοι επειδή κινδυνεύουν να πάνε φυλακή και άλλοι επειδή είναι υπερχρεωμένοι και χρωστάνε στο κράτος. Η μανία τους εναντίον του Καραμανλή δεν δικαιολογείται από το οικονομικό όφελος από τις διαφημίσεις. Πρώτος και καλύτερος ο υπόδικος για ΔΕΚΑ κακουργήματα Κοντομηνάς (με τον Alpha), μετά ο φαταούλας ο Μπόμπολας (με το Mega, το Έθνος, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, κλπ), ο Λαμπράκης (με τα Νέα, το Βήμα και το Mega), ο Κυριακού (με τον Ant-1) υπόδικος και αυτός, και άλλοι ξέμπαρκοι όπως Ελευθεροτυπία, Alter, κλπ.

    ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    2001-2003:
    1.ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ με υπογραφές των υπουργών Φωτιάδη και Δρύ του πασόκ.

    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
    2. Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ). Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

    ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
    3. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδιοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    4. Το Χαζογκιόργκο και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
    5. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
    6. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
    7. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    8. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    9. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    10. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

    ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
    11. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια Σωτηροπούλου (υποτιθέμενη δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    12. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    13. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    14. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    15. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    16. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    17. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
    18. Ο μάρτυς Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
    19. Την προηγούμενη της κατάθεσής του στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
    20. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τα προβλήματα στα νοσοκομεία.
    21. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια (που τόχω ξανακούσει;).
    22. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που κατηγορούσε τον Καραμανλής ότι συντόνιζε την ιστορία του Βατοπεδίου).
    23. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
    24. Η Κάνου έφερε στην Εξεταστική ιδιόχειρο σημείωμα της Σωτηροπούλου που καθοδηγούσε την Κάνου να πεί ψέμματα για τον Καραμανλή. ¨Εχει επίσης και κασέτα που η Σωτηροπούλου της έλεγε «ήλθε η ώρα να βγάλουμε λεφτά» (Σημ.: από τον Εφραίμ δεν θα έπαιρναν γιατί το θέμα είχε ήδη σκάσει στις τηλεοράσεις, άρα από ποιόν θα τα έπαιρναν τα λεφτά;). Η Σωτηροπούλου καταθέτει ότι είχε επίσης ενημερώσει ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (όλα τα πράσινα μπουμπούκια στο κόλπο).
    25. Ο Γιωργάκης ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ πως είναι δυνατό να κατηγορεί η παλιο-νέα-δημοκρατία το δεξί του χέρι; Ερωτώμενος ο Παπακωνσταντίνου γιατί επί δίμηνο χειροκροτούσε τις κατηγορίες της Σωτηροπούλου εναντίον του Καραμανλή, παρόλο που ήξερε ότι ήταν όλα ψέμματα, λέει άλλα αντάλλων (πχ. όλο το σκυλολόι των εκβιαστών ήταν νεοδημοκράτες). Το σενάριο μπάζει εντελώς αλλά ο Γιωργάκης ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΊΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    26. Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μονής και των διαφόρων εμπλεκόμενων εταιριών και δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ οποιαδήποτε σχέση με πολιτικό της Ν.Δ. Απογοητευμένοι οι βουλευτές του πασόκ, φωνάζουν ασυνάρτητα προς όλες τις κατευθύνσεις να ανοίξουν και άλλοι λογαριασμοί, προφανώς για εντυπώσεις στα κανάλια.
    27. Οι Σωτηροπούλου και Κουκουβίνος (που έλεγαν ότι ο Καραμανλής έχει οργανώσει το Βατοπέδι) κατηγορούνται επώνυμα ότι έκαναν πολλούς άλλους εκβιασμούς και έταζαν (έναντι χιλιάδων ευρώ) ακόμη και γραφεία ΠΡΟΠΟ σε καλόπιστους συμπολίτες τους.
    28. Αποκαλύπτεται ότι ο Κουκουβίνος είχε κατέβει σαν υποψήφιος του πασόκ στις εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι πρασινοφρουροί ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν λογαριασμούς με χρήμα προς πολιτικούς, προς απογοήτευσή τους δεν βρίσκουν τίποτε.
    29.Μια εβδομάδα πέρασε και ακόμη δεν έχει κάνει μήνυση ο Χοντροβαγγέλας στη Σωτηροπούλου, που είπε ότι τον είχε ενημερώσει από καιρό για όλα. Μάλλον δεν το έμαθε, γιαυτό δεν της έκανε μήνυση, ή μπορεί και επειδή τη λυπήθηκε γιατί είναι και καλός άνθρωπος (λές να είναι τίποτε άλλο, μπά)
    30. Πάγκαλος και Κακλαμάνης λένε ότι έφταιγαν οι υπουργοί τόσο του πασόκ όσο και της νέας δημοκρατίας (κοινώς απλώνουμε τη μανέστρα)
    31. Ο εκδότης Ρίζος παρουσιάζει γραπτό υπόμνημα που από το 2007 είχε δοθεί στο Γιωργάκη αλλά αυτός δεν είπε τίποτε γιατί είχαν εμπλακεί τουλάχιστον 5-6 υπουργοί του πασόκ στην υπόθεση. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Σγουρίδης μάλιστα είχε υπογράψει. Ο Ρίζος λέει ότι μερικοί υπουργοί της Ν.Δ. του είπαν προφορικά ότι πίσω από το Βατοπέδι είναι ο Ρουσόπουλος, (αλλά δεν τους κατονομάζει). Αυτή Δημήτρη είναι η δημοσιογραφία της λάσπης και των φθηνών εντυπώσεων, για την οποία μάλιστα επί δεκαετίες κατηγορούσες του πασόκους. Κρίμα στην υστεροφημία σου, τα σκάτωσες.
    32. Ουρλιάζουν τα κανάλια και οι εφημερίδες των αμερικανών περί δήθεν διαφωνιών μεταξύ νεοδημοκρατών υπουργών, ενώ απλά επρόκειτο για διαδικαστικές διαφορές λόγω επικάλυψης αρμοδιοτήτων των υπουργείων. Στο μεταξύ ο Κοιρανίδης (ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ) κάνει σκόνη όλα τα τσακάλια του Mega, ξεσκίζει τον Κύρτσο και το Βερύκιο και ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε ποτέ σκάνδαλο, απλά διαχείριση της περιουσιάς της μονής.
    33. Καταθέτουν οι πολιτικοί του πασόκ και της Ν.Δ. και φαίνεται ότι όλη την ευθύνη την έχει η ΚΕΔ. Ο Μπασιάκος εμφανίζει ένα δελτίο τύπου του 2006 (που είχε διανεμηθεί σε δεκάδες εφημερίδες και κανάλια) που έλεγε ότι λύθηκε επιτέλους το πρόβλημα της Βισθωνίδας, άρα τίποτε δεν είχε γίνει κρυφά. Εάν είχαν κλέψει νεοδημοκράτες θα το είχαν κάνει φέιγ βολάν σε όλη την Ελλάδα;
    34. Ο Ρουσόπουλος είναι άσχετος. Τον στοχοποίησε το πασόκ για να κτυπήσουν τον Καραμανλή αλλά και οι δεξιοί εκδότες γιατί δεν ενέδιδε στους εκβιασμούς τους.

    ΒΕΒΑΙΑ:
    Ο ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican καθημερινά παίζει το ιδιο επεισόδιο με τους λακέδες του, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια (εάν το μαγνητοσκοπούσαν θα γλύτωναν πολύ κόπο και χρήμα).
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ALPHA (Παπουτσής, Καρχιμάκης, Ρόβλιας, Πατουλίδου, κλπ), συνεπικουρούμενους από το μετανοημένο κομμουνιστή Βερύκιο, τον εξαγορασμένο εκδότη Κύρτσο και τον πονηρούλη Σρόιτερ, του Θέμου Αναστασιάδη.
    ..............
    Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΖΟ-ΓΚΙΟΡΓΚΟΥ KAI ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (μαζί και ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, καλά αυτός είναι παντός καιρού εναντίον της Ν.Δ., περιμένει τα 20 δις του 4ου πακέτου από την Ε.Ε.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα το να ψηφιζετε νεα δημοκρατια το καταλαβαινω...αλλα να υποστηριζετε και τους κλεφτες επειδη ειναι στο κομμα σας...τι να πω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με το που είδα το όνομα Καρχιμάκης, κατάλαβα τη σοβαρότητα του θέματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «Πρέπει να υπάρξει περιορισμός της κρατικής σπατάλης, έτσι θα βρούμε τους πόρους για την κοινωνική πολιτική». Για αυτό δεσμευόταν ο πρωθυπουργός στις προγραμματικές του δηλώσεις το 2004.

    Στην πράξη έγινε ακριβώς το αντίθετο. Οχι μόνο η κυβέρνηση δεν προχώρησε σε κάποιο νοικοκύρεμα, αντίθετα το ήδη μεγάλο κράτος το έκανε ακόμα μεγαλύτερο. Ιδρυσε νέες υπηρεσίες, συγκρότησε νέες αμειβόμενες επιτροπές και ομάδες εργασίας και δημιούργησε χιλιάδες θέσεις προσωπικού. Μιλάμε, δηλαδή, για χιλιάδες «γαλάζια» ρουσφέτια.

    Αντί να εξασφαλίσει δαπάνες για κοινωνική πολιτική, όπως υποσχόταν ο Κ. Καραμανλής, επιβάρυνε τον κρατικό προϋπολογισμό με ποσά που σε ετήσια βάση ξεπερνούν τα 222 εκατ. ευρώ και αντιστοιχούν στον προϋπολογισμό ολόκληρου του Κοινοβουλίου.
    Και επειδή... τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, η κυβέρνηση συνέχισε την ίδια τακτική και μετά τις εκλογές του 2007, παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός υποσχόταν (ΔΕΘ, Σεπτέμβριος του 2006) ότι «προωθείται σχέδιο αναδιάρθρωσης ή κατάργησης υπηρεσιών και φορέων του Δημοσίου».
    695 νέες δημόσιες υπηρεσίες, 467 αμειβόμενες επιτροπές και ομάδες εργασίας και 11.503 νέες θέσεις προσωπικού είναι οι... καρποί της «γαλάζιας» επανίδρυσης του κράτους, που έχει κοστίσει στον Ελληνα φορολογούμενο πάνω από 1 δισ. ευρώ από το 2004 μέχρι σήμερα.
    Τα συγκλονιστικά αυτά στοιχεία αποκαλύπτει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος, έπειτα από επεξεργασία των 144 νόμων που ψήφισε η ΝΔ την τελευταία 5ετία.
    Ο πρώην υπουργός κατέθεσε σχετική ερώτηση προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό, με την οποία τον κατηγορεί για κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, υπερδιόγκωση του σπάταλου «γαλάζιου» κράτους και συνεχή αύξηση του υδροκεφαλισμού της δημόσιας διοίκησης.
    Οι αριθμοί προκαλούν από μόνοι τους:
    Ιδρύθηκαν:
     5 νέα ΝΠΔΔ (Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου)
     13 νέα ΝΠΙΔ (Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου)
     5 νέες Εθνικές Αρχές
     4 νέες Γενικές Γραμματείες
     5 νέες Ειδικές Γραμματείες
     n 1 νέα Γενική Επιθεώρηση
     9 νέες Γενικές Δ/νσεις
     102 νέες Διευθύνσεις
     232 νέα Τμήματα
     285 νέες Ειδικές Υπηρεσίες
     30 νέα Αυτοτελή Γραφεία
     4 νέα Κέντρα και Ινστιτούτα
    Συγκροτήθηκαν:
     435 νέες Επιτροπές
     32 νέες Ομάδες Εργασίας
    Συστήθηκαν:
     237 νέες θέσεις Συμβούλων - Συνεργατών σε υπουργεία και Διοικήσεις Οργανισμών
     659 νέες θέσεις Ειδικού Προσωπικού
     3.210 νέες θέσεις Διοικητικού Προσωπικού
     3.300 νέες θέσεις ειδικής 3ετούς σύμβασης
     Νέες θέσεις Αναπληρωτών Προϊσταμένων και Διευθυντών υπουργείων
     12 νέες θέσεις μελών ΔΣ Οργανισμών και Ταμείων
     4.029 θέσεις Αγροφυλάκων.
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΟ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
    Δαπάνη 100.000 για τη γιορτή του Αγ. Ευσταθίου, προστάτη των αγροφυλάκων
    Το «Εθνος» αποκαλύπτει σήμερα το μεγάλο «γαλάζιο φαγοπότι» που έγινε κατά υπουργείο, από τα οποία το ρεκόρ διεκδικεί το κατεξοχήν αρμόδιο να νοικοκυρέψει τον δημόσιο τομέα υπουργείο, το υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο «φόρτωσε» τον κρατικό προϋπολογισμό με 142 νέες θέσεις συμβούλων - συνεργατών και 261 νέες επιτροπές.
    Το... αργυρό μετάλλιο στην άτυπη κατάταξη για το όργιο σπατάλης διεκδικεί το υπουργείο Ανάπτυξης με 28 νέους συμβούλους και συνεργάτες, 270 νέες θέσεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού και 75 νέες επιτροπές.
    Ο μεγαλύτερος αριθμός προσλήψεων έγινε για την νεοσυσταθείσα Αγροφυλακή.
    «Βοήθειά μας»
    Ωστόσο, πέρα από την... έγνοια του υπουργείου Εσωτερικών για τη φύλαξη των αγρών της πατρίδας μας, οφείλουμε να εξάρουμε το ενδιαφέρον των κυβερνώντων για τον προστάτη Αγιο των αγροφυλάκων, τον Αγιο Ευστάθιο, για τη χάρη του οποίου προβλέπεται δαπάνη 100.000 ευρώ ετησίως (για τις εκδηλώσεις της ημέρας του εορτασμού του Αγίου, στις 20 Σεπτεμβρίου).
    Θα ήταν παράλειψή μας επίσης να μην επισημάνουμε το ενδιαφέρον του υπουργείου Εσωτερικών για τη διαφύλαξη των ιστορικών ντοκουμέντων! Μέσα στις τόσες υπηρεσίες που σύστησε, φρόντισε και για τη δημιουργία υπηρεσίας Ιστορικού Αρχείου στην ΕΥΠ.
    Ομολογούμε πως πολύ θα θέλαμε να... περιδιαβούμε αυτό το αρχείο.
    Αλλά και το υπουργείο Εξωτερικών δεν αρκείται μόνο στα εθνικά μας θέματα. Μερίμνησε κι αυτό για τη σύσταση συμβουλίου Ταγμάτων Αριστείας.

    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έλληνα μην είσαι κορόιδο, ξύπνα!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=TmzK-9_pDMI

    Καπετάν Μακρής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. και πώς γίνεται, ωρέ μάγκες, να υπουργοποιηθούν οι στελεχάρες της νέας δημοπρασίας οι οποίοι ήταν τα κεφάλια στην εξεταστική;
    -μήπως για την επιστημονική τους κατάρτιση,
    -μήπως για τη σεμνότητα και ταπεινότητά τους ή
    -μήπως για τον πρότερο έντιμο βίο τους;
    καθαρό μπόνους (προσυμφωνημένο), ωρέ σεις, αφού κατάφεραν να κλείσουν τις εργασίες της επιτροπής όπως-όπως, πριν ανοίξουν οι λογαριασμοί στην κύπρο...
    (αλήθεια γιατί ακόμα τους περιμένουμε απο τον δεκέμβριο, ωρε σείς;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΝΕΑΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ
    *************************************************

    1. Ο ορισμός της πολιτικής εξαπάτησης...
    - K. Καραμανλής 22/11/2008 στο Βόλο: "Κάποιοι επιμένουν να παραπληροφορούν, να κινδυνολογούν, να ψεύδονται. Για άλλη μια φορά, επαναλαμβάνω ότι νέοι φόροι δεν υπάρχουν, δεν πρόκειται να επιβληθούν".
    - Κ. Καραμανλής 21/12/2008 στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2009: «Είπαμε και επιμένουμε. Νέοι φόροι δεν πρόκειται να επιβληθούν!»
    2. ...και τα "επιχειρήματα" που την συνοδεύουν (ερωταπαντήσεις).
    - Δεν είναι μέτρα λόγω κρίσης, είναι μέτρα λόγω χρεοκοπίας.
    - Δεν πληρώνουν οι πραγματικοί έχοντες, αλλά τα "κορόϊδα".
    - Κοροϊδεύουν τους ασθενέστερους με 80 λεπτά την ημέρα.
    - "Περιορισμός προσλήψεων". Το συντομότερο ανέκδοτο...


    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ, ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΗ,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ,ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΣΟΥ,ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΒΙΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πασόκ poisonous, μη τη βαράς τόσο την καρδερίνα, θα σου μαραθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΤΙ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΙΣ ΒΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΦΑΙ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ 11.31 ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΞΕΥΤΗΛΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ.ΟΥΣΤ ΛΕΧΡΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε πατσαβουρα ολο μπροστα μου σε βρισκω.αμαν πια αλλαξε τροπαριο,το πολυ το τακα τακα το παιδι κανει μαλακα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ευτυχώς, παιδιά μου, που πιστεύετε ότι ο μέγας ηγέτης Γιωργάκης θα φέρει την επανάσταση.
    Την επανάσταση στα οικονομικά, είναι και πολύ έμπειρος σε αυτά, είδες τί καλά που τα έχει καταφέρει με τα οικονομικά του πασόκ (από δάνειο σε δάνειο το πάει);
    Την επανάσταση στα θεσμικά, εκεί να δείς πως θα ξεχωρίσει το κεφάλι του γαιδάρου από την ουρά (τοπική αυτοδιοίκηση, παιδεία, εκκλησία, δημόσια διοίκηση, δικαιοσύνη).
    Επανάσταση και στα εθνικά, μιλάμε είναι το φόρτε του. Ειδικά στο Σκοπιανό, το Κυπριακό και τους ρώσικους αγωγούς κεντάει το παλληκάρι, εντελώς τυχαία τα θέματα αυτά ενδιαφέρουν λιγουλάκι και κάτι παλιά φιλαράκια από μακριά, οπότε θα σκίσουμε και εκεί.
    Ευτυχώς που τα κανονίσαμε.
    Τώρα βρήκα και εγώ ένα ηγέτη να με εμπνεύσει.
    Ανακούφιση, ααααααρρρρ!
    (Τί τάθελα και εκείνα τα ρεβύθια μεσημεριάτικα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ξεσκονίζουν τις τσέπες των εργαζομένων χωρίς έλεος δεν δινουν αυξήσεις στο δημόσιο γιατί είναι πλούσιοι οι δημόσιοι υπάλληλοι .
    Παίζουν πάλι το γνωστό παιγνιδι κακοί και πλούσιοι δημόσιοι υπάλληλοι καλοί και λεβέντες βιομήχανοι εφοπλιστές τοκιστές εισοδηματίες τραπεζίτες και παρεπιπτόντως φτωχοι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι των παραπάνω .
    Το σήριαλ είναι ξαναπαιγμένο το 2004 τότε είχε πελατεία τωρα όμως αδεια καθίσματα.
    Ο Καιρός γαρ εγγύς λέγει ο Βατοπεδινός καλόγερος Εφραίμ ο μεσίτης.
    Να την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια λοιπόν πριν είναι δύσκολο να αποχωρήσετε χωρίς παρατράγουδα όπως λέει ο λαουτζίκος που ξεσκισατε πάλι στους φόρους και τη λιτότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τελικά όλες οι καταγγελίες μήπως, (μια και στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί), είναι προσπάθεια ΤΑΚΤΙΚΗΣ για υποχώρηση με συμψηφισμό του ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ στη ΣΚΥΡΟ?

    http://www.servitoros.gr/news/view.php/20689/

    Όπου εκεί τα πρώτα μαθήματα και η επιτυχής εξέταση.

    Δεν πρέπει να περάσει έτσι, είναι ντροπή και αίσχος για τη δημοκρατία, είναι ο πιο ελεηνός εξευτελισμός όλων των αξιών που διαχρονικά πρεσβεύουν τη δημοκρατία και τις ελληνιστικές αξίες, αλλά και ύβρης στη μνήμη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ, όταν τσιτσολίνοι τις πολιτικής πνευματοαυνανίζουν το λιλιπούτιο πολιτικό τους ήθος συναθριζόμενει σε πολιτιστικές εκδηλώσεις.

    Δεν μπορεί! δε γίνετε στο διεθνές ιδιωτικό δίκαιο να έχεις δυο μέτρα και δυο σταθμά, όταν όντως μικρός και πολεμάς για το δίκαιο.

    Δεν μπορεί! δε γίνετε! νομικά να διεκδικείς από τους Άγγλους όταν αγοράζουν καταπατημένες περιουσίες στην Κύπρο και ο ίδιος να δίνεις νομικά ερίσματα προτροπής και νομιμοποίησης καταπατήσεων ιδιωτικών και δημόσιας περιουσίας.

    ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ!!! κι όσο στρουθοκαμηλιάζεται δις και τρις ΕΠΙΟΡΚΟΙ και ΑΝΑΞΙΟΙ.

    Ειστε καταδικασμένοι στη συνείδηση του λαού, ΚΑΙ από τον ΠΟΙΗΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΟ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ.

    ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ
    3 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ
    ΕΚΡΥΒΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ COPPY 5 ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ?

    ANTE ΡΕ ΒΛΑΚΑ. ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΤΟΥ ΤΑΧΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ.
    ΚΑΦΡΟΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 5:04
    Εσύ βαράς την καρδερίνα αν ακόμα πιστεύεις τον Καραμανλή.
    Σήμερα το ΣΚΑΙ έπαιξε τις δηλώσεις του ,αυτές που έγραψα,πέντε φορές.
    Ξύπνα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΕΠΠΑ.
    Κι εσύ Δημητράκη που κάποτε τιμούσες το μουστάκι που είχες πως ανέχεσαι να σε βάζουν δίπλα δίπλα με τουλάχιστον τον Μαντζουράνη;

    ΄Η από τότε που το έκοψες Δημητράκη, πήρες αλλιώς τα τιμόνια σου;

    ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ που θα αρχίσουν κάποια άλλα τροπάρια και ψαλμοί θέλω να δω κατα που θα τρέξουν να κουκουλωθούν όσοι ουρλιαζαν περί ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ κλπ. Ε ρε γλέντια. Οι πρώτες πάντως πληροφορίες λένε, και δε θέλω διαψεύσεις παρακαλώ, πως κατι blog..ades και κάτι ALFA..DES αρχισαν να γλύφουν από την Ουρανούπολη και πηγαίνουν σιγά σιγά προς το Βατοπαίδι για "..ξέρεις γεροντά μου με παρεσυραν... δεν ήξερα...δε φταίω...συχώρα με... εχω οικογένεια...θα με σχολάσουν από το σταθμό που δουλεύω...έλεος...δείξε την μεγαλοψυχία σου και την χριστιανική σου αγάπη..."κλπ. κλπ.
    Ε ρε γλέντια. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΣΑΛΙΑΜΑΓΚΟΥΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΑΡΓΑΡΑ ΕΧΘΕΣ Ο ΤΑΡΖΑΝ.....ΓΑΡΓΑΡΑ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝΕ ΚΗΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΜΕ ΣΑΡΔΑΜ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΙΕΣ....ΧΑΧΑΧΑ
    ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝΕ ΤΟΝ ΣΟΥΦΛΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ

    ΤΟΥΣ ΤΑΠΩΣΕ Ο ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟΝ ΓΛΕΙΦΑΝΕ...ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΨΑΧΝΑΝΕ ΧΑΜΗΛΑ ΓΙΑ ΛΑΣΠΗ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥΦΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥΦΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ..ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ.....ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΛΑΛΙΩΤΗ...ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ....ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ..ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝΕ ΟΥΤΕ Ε.Ε ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ...

    ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΣΟΚΟΣΚΙΛΑ ΤΟΥ ΚΛΕΨΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΣΠΗΣ

    ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΛΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση