GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατάληψη του υπουργείου Υγείας...

"Παραιτηθείτε, κ. Αβραμόπουλε!" Από το Γραφείο Τύπου της ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π . Η Πανελλήνια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία Νοσηλευτικού Προσωπ...

"Παραιτηθείτε, κ. Αβραμόπουλε!"

Από το Γραφείο Τύπου της ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.

Η Πανελλήνια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία Νοσηλευτικού Προσωπικού (ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.) καταγγέλλει την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την εξαφάνιση της κατά τη διάρκεια της κατάληψης που πραγματοποίησε η Ομοσπονδία μας.
Με προφανή το φόβο για το πολιτικό κόστος, και παντελώς γυμνή από επιχειρήματα και ουσιαστικές δικαιολογίες για όσα όφειλε να έχει πράξει και για όσα με περισσή ευκολία δεσμεύτηκε κατά το παρελθόν, προτίμησε... το δρόμο της φυγής.
Με τον κ. Αβραμόπουλο τραγικά απόντα από τα γεγονότα, γίνεται πλέον προφανές, πως όντως, αυτή η Πολιτική Ηγεσία έχει κλείσει τον κύκλο της στο Υπουργείο, και πως η καλύτερη υπηρεσία που μπορεί πλέον να προσφέρει, είναι η παραίτηση.

13 σχόλια

  1. Καλά μας το κανουν για να μας απάσουν τα νεύρα ή σύμπτωση είναι.

    ΔΕΣ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΟ
    ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ....(ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ).
    ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ.....ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΟΙ. ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ.

    ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ. ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.
    ΣΤΟ ΥΦΟΣ. ΣΤΟ ΣΤΥΛ. ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΜΙΛΙΑΣ. ΣΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ .ΣΤΟ ΗΘΟΣ...
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ..ΣΤΡΟΓΥΛΛΗ..ΙΔΡΩΜΕΝΗ ΦΟΥΣΚΟΜΕΝΗ.. ( με μούσι ή χωρίς )

    ΣΑΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ
    Κ Ο Υ Τ Σ Ο Γ Ι Ω Ρ Γ Ε Σ ΕΙΝΑΙ !

    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΣΟΝΟΠ Η ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΣΘΕΝΗ?ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΝΟΥΝ ΤΡΕΧΕΤΕ.ΑΝ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΗΡΗΣ ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΥΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο έλεος των μαφιών
    Η βαρβαρότητα γίνεται αφόρητη

    Το παρακάτω κείμενο είναι μια κραυγή απόγνωσης.
    Τα πλιάτσικα, η ασυδοσία των αλλοδαπών μαφιών, οι ληστείες και οι δολοφονικές επιθέσεις έχουν πάρει επιδημική διάσταση.
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Κάτι πρέπει να γίνει.
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ να αρχίζουμε να φωνάζουμε. Τη μία κραυγή δεν την ακούει κανείς. Οι κραυγές και οι κινητοποιήσεις των πολλών ακούγονται…

    ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΜΑΣ. Απειλείται άμεσα η ζωή της οικογένειας μου μετά από απόπειρα ανθρωποκτονίας-ληστείας εναντίον μου

    Βρίσκομαι τόσο εγώ όσο και η οικογενεια μου στη χειρότερη θέση που μπορεί να βρεθεί άνθρωπος. Απειλείται άμεσα η ζωή μας και είμαστε εντελώς απροστάτευτοι. στο έλεος αδίστακτων κακοποιών Μετά από δολοφονική απόπειρα εναντίον μου, με πρόθεση προφανώς τη ληστεία (που απετράπει), η διάθεση των κακοποιών κλιμακώνεται με συνεχείς τηλεφωνικές απειλές και χρηματικό εκβιασμό εναντίον μου και εναντίον των μελών της οικογενείας μου.

    Τα γεγονότα έχουν ως εξής. Την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009, και ώρα 6.15 πμ, δεχτηκα δολοφονική επιθεση με σιδηρολοστό στο κεφάλι, μέσα στον κήπο του σπιτιού μου, με αποτέλεσμα βαρεία κάκωση του κρανίου και του δεξιού μου αυτιού που χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση του κρανίου και πλαστική επεμβαση στο αυτί (καθώς αποκόπηκε το ήμισυ). Στη συνέχεια, κι επειδή, όπως ανέφερα παραπάνω, η ληστεία απετράπη λόγω εγρήγορσης των μελών της οικογενείας μου, η μανία των δολοφόνων-ληστών κλιμακώνεται με συνεχή απειλητικά τηλεφωνήματα σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα, για καταβολή χρηματικού ποσού ειδάλως θα προβούν στη σφαγή μας.
    Όλα αυτά απέναντι σε μια πολιτεία που είναι ανίκανη να προσφέρει και την ελάχιστη ασφάλεια στον πολίτη, σε μια αστυνομία που απαιτεί γραφειοκρατικές διαδικασίες από το θύμα κι όλη της η προσφορά σταματά μέχρι εκεί. Όλα αυτά συνεχίζονται επί πέντε ημέρες κι οι εκκλήσεις μας για βοήθεια δεν βρίσκουν καμμία ανταπόκριση.
    Πιο συγκεκριμένα, η αστυνομία δηλώνει παντελώς ανίκανη να δράσει απέναντι σ'αυτή την έκκληση απόγνωσης. Χαρακτηριστικά, την ίδια την ημέρα της δολοφονικής απόπειρας, αφού ηρθε μετα την παρέλευση μιας ώρας, δεν μπήκε καν στον χώρο που διαπράχτηκε η δολοφονική απόπειρα, δεν διερεύνησε τον περιβάλλοντα χώρο, κι απλά μόνο κράτησε το όνομα μας (ούτε καν το τηλέφωνο μας) και αποχώρησε. Έχω ήδη επισκεφτεί δύο φορές το αστυνομικό τμήμα της Παιανίας, ζητώντας απεγνωσμένα προστασία και διευρένηση, κι έχω προχωρήσει σε μηνυτήρια αναφορά. Το μόνο που μου είπαν ήταν να αναμένω να πάει η υπόθεση μου στον εσαγγελέα, να περιμένω την αξιολόγηση της και θα δούμε...Μέχρι τότε, οι εγκληματίες θα μας έχουν σφάξει, αφού η αστυνομία είναι ανίκανη τόσο στην καταστολή ενός εγκλήματος που έχει ήδη διαπραχθεί (η απόπειρα ανθρωποκτονίας και ο εκβιασμός) όσο και στην πρόληψη ενος εγκλήματος ακόμα πιο άγριου που μέλεται να τελεστεί αφου δεν θα υποκείψουμε στον χρηματικό εκβιασμό των επίδοξων δολοφόνων μας για τον απλούστατο λόγο ότι δεν διαθέτουμε ούτε εμείς ούτε οι φίλοι μας χρήματα.

    Ζητάμε από την Ελληνική Αστυνομία, το Υπουργείο Δημόσιας Ταξης, την Ελληνική Κυβέρνηση και την Ελληνική Πολιτεία γενικότερα την άμεση προστασία μας, γιατί κινδυνεύουμε άμεσα να δολοφονηθούμε άγρια από αδίστακτους κακοποιούς. Επιτέλους προστατέψτε τη ζωή του Έλληνα πολίτη που δεν είναι επώνυμος και πλούσιος για να βάλει προσωπική φρουρά και να καταθέσει λεφτά στους εκβιαστές. Που δεν είναι πολιτικός για να του διαθέτετε αστυνομική φύλαξη. Εκπληρώνουμε τις ίδιες υποχρεώσεις προς το κράτος και είστε υποχρεωμένοι να προστατέψετε τη ζωή μας.
    Θέλουμε απλά να ζήσουμε. Θέλουμε να πηγαίνουμε στη δουλειά μας γιατί από αυτή και μόνο επιβιώνουμε. Θέλουμε να φύγουμε από την κόλαση του τρόμου, ταμπουρωμένοι μέσα στο σπίτι σαν τα ποντίκια στη φάκα. Θέλουμε να σταματήσουμε να φοβόμαστε ότι θα μας σφάξουν. Ζητάμε απεγνωσμένα ΒΟΗΘΕΙΑ.

    Ζητάμε απο όλους τους πολιτικούς, τα πολιτικά κόμματα, τις οργανώσεις και τα σωματεία, ανεξάρτητα από ιδεολογικές διαφορές, να πιέσουν την αστυνομία και την πολιτεία να μας προστατέψει και να μας σώσει. Σας ζητάμε να βρείτε τρόπους να μας ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.

    Ζητάμε από τους δημοσιογράφους και όλα τα μέσα ενημέρωσης να δημοσιοποιήσουν την θανατηφόρα απειλή που δεχόμαστε, να πιέσουν ασφυκτικά την πολιτεία να μας προστατέψει. Δεν έχουμε άλλο τρόπο να αμυνθούμε πέρα από την δημοσιοποίηση της κραυγής μας. Δημοσιογράφοι έχετε ένα μεγάλο όπλο για την προστασία του πολίτη. Η πολιτεία μόνο εσάς υπολογίζει τελικα. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ.

    Τέλος και πάνω απ' όλα ζητάμε την συμπαράσταση των απλών πολιτών και των φίλων μας. Εσείς που γνωρίζετε από δικές σας εμπειρίες τον φόβο και την φριχτή ανασφάλεια, εσείς που νιώθετε το ίδιο αδύναμοι οικονομικά και ανώνυμοι όπως εμείς, εσείς μπορείτε περισσότερο από όλους να μας βοηθήσετε.
    Διαδώστε παντού την κραυγή μας για βοήθεια. Πιέστε με όσους τρόπους έχετε να μας προστατέψουν. Σκεφθείτε, πρώτα απ'όλα πως θα μπορέσουμε τώρα και στο μέλλον να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, πως θα μπορούμε εμείς οι οι ίδιοι να αντιμετωπίζουμε τις απειλές, πως η αλληλεγγύη μας θα βάλει φραγμό στον ΦΟΒΟ και θα ανυψώσει την αξία της ιδιας της ΖΩΗΣ. Ας γίνει η δική μας περίπτωση αφορμή να δυναμώσει ο πληγωμένος κοινωνικός μας ιστος. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ.

    Γιάννης Σταύρου, ζωγράφος

    (Προσυπογράφεται και από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μου, την σύζυγο μου Μαργαρίτα Πατσιλίβα και την κόρη μου Μαρία Σταύρου.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΗΣΑΠ

    Αλλοδαποί με σπαστά ελληνικά ήταν οι εμπρηστές του συρμού του ΗΣΑΠ. Αυτό καταγγέλλουν οι υπάλληλοι και διαμαρτύρονται επειδή το κατάγγειλαν στους δημοσιογράφους αλλά τα ΜΜΕ το απέκρυψαν. Για αλλοδαπούς μίλησαν και αστυνομικοί της Κηφισιάς.

    Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ομάδα περίπου 15 ατόμων με αποκριάτικες μάσκες μπήκε τα ξημερώματα σε τρένο στο σταθμό των Πατησίων. Μόλις έφθασαν στο σταθμό της Κηφισιάς, ζήτησαν από τους λιγοστούς επιβάτες να αποβιβαστούν, έβγαλαν από τσάντες που κρατούσαν, δοχεία με βενζίνη τα οποία άδειασαν μέσα στο βαγόνι ενώ έσπασαν με ρόπαλα τα τζάμια του συρμού.

    Παράλληλα, ακινητοποίησαν τον μηχανοδηγό και αφού τον κλείδωσαν μαζί με τη γυναίκα-σταθμάρχη στο σταθμαρχείου, έβαλαν φωτιά στο συρμό με γκαζάκια. Το τρένο τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να καταστραφούν έξι βαγόνια, ενώ σοβαρές ζημιές υπέστησαν άλλα τρία βαγόνια συρμού που ήταν σταθμευμένος στην Κηφισιά, καθώς και το στέγαστρο αναμονής των επιβατών.

    Αμέσως μετά, οι δράστες εξαφανίστηκαν. Η 21η Μάρτη έχει οριστεί απ’ τον ΟΗΕ παγκόσμια ημέρα κατά του «ρατσισμού» και των «διακρίσεων». Σύμφωνα με διάφορες ενδείξεις, πιθανό την μέρα αυτή να ξεσπάσει υποκινούμενη «επανάσταση» αλλοδαπών αλά γαλλικά, ενώ η αστυνομία ίσως διαταχθεί και πάλι να κάνει τα στραβά μάτια και να σφυρίζει αδιάφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά για να πούμε του στραβού το δίκιο, ο Αβραμόπουλος έχει δίκιο. Και μην μου τα σύρετε. Πρώτον από τότε που παρέλαβε όπως είπε χάος από τον Κακλαμάνη που είχε παραλάβει χάος από το ΠΑΣΟΚ , κάθε 10 μέρες που συνεντευξιάζεται με τους δημοσιογράφους διορίζει περί τους 2,500 γιατρούς και 6.000 νοσηλευτές. Για κάντε τις ανάλογες πράξεις να δείτε πόσοι έχουν διοριστεί. Τι άλλο θέλετε να σας κάνει ο άνθρωπος ????? Ψάχνει να βρει γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό να διορίσει και δεν βρίσκει. ΄Ελεος πια . Μετά που να βρει χρόνο, έχει να κάνει πρόβες για τα 70 κουστούμια Αρμάνι. ΄Εχει ρέψει στο τρέξιμο. Και του ζητάνε και 5% από την βουλευτική και υπουργική του αποζημίωση. Μόνον από τις μ……….ς από τα μ…………..α των ιατρικών και παραϊατρικών μην του ζητήσουν να δώσει κάτι επί τις %. Εκεί θα τα χαλάσουν. Ρε έχετε να φάτε μαύρο όλοι σας. Προβλέπω τους Οικολόγους με κανένα 15% και θα τρέχουν όλοι τους . Ε !!!! ρε γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΡΤΕ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΦΟΡΑΤΕ ΓΑΛΟΤΣΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ(ΓΑΛΟΤΣΕΣ=ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ)
    ΕΡΩΤΗΣΗ:ΕΝΑΣ ΤΕΡΤΣΕΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Ν.Δ. καταψήφισε το Νομοσχέδιο για το ΕΣΥ και έχει το θράσσος να κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για εγκατάλειψη του ΕΣΥ!!!Δεν υπάρχει τσίπα! Τα τ διόρθωσε όμως ευτυχώς! ο κουστουμάτος κύριος που κάνει τον Υπουργό Υγείας!!
    Πηγαίνετε στον έκτο όροφο του Ευαγγελισμού και ζητείστε να μάθετε πόσες νοσηλεύτριες εξυπηρετούν τις πτέρυγές του! Θα πέσετε από τασύννεφα στα οποία περπατά ο κύριος "κουστουμάτος"!τρομάρα του. Τα κουστούμια τον μάραναν! Τρέχουν οι δύστυχες κοπελιές σαν τρελλές για να προφτάσουν αλλά μάταια! Είναι τόση η έλλειψη που και φτερά να είχαν δε θα πρόφταιναν. Έτσι συνοστίζονται στους θαλάμους τα συγγενικά βοηθητικά πρόσωπα, που σίγουρα και φοτώνονται τα μικρόβια του περιβάλλοντος και κακό κάνουν με την παρουσία τους στην υγεία των νοσηλευόμενων! Κατά τα άλλα τα διόρθωσε όλα ο κ. Κουστούμι. Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ; Αλλά τι να πεις: Ο κόσμος δεν έχει ούτε μάτια ούτε αυτιά, αλλά ούτε και νου, αφού καταφέρνει να χαρκτηρίζει κατάλληλο ως πρωθυπουργό το χειρότερο πρωθυπουργό που ανέδειξε η σύγχρονη πολιτική ισορία της χώρας μας, την οποία χώρα, κατέστρεψε με την ανικανότητά του!!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. morh aderfo tzonh o malakas 8.47 to idio prosopo eiste ante kai gamisou.eipame se pernoume gia plaka alla mas eprikses .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ .



    ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΑ.

    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νά καί ο πρωινός μπουφές από τούς
    εκπαιδευόμενους σέφ.
    Vegeterian φυσικά.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πω ρε Καψαμπελι μας τα εχεις πριξει με τον Αβραμοπουλο.
    Ολοι το ξερουμε πια οτι λαδωνεσαι απο το Μητσοτακικο για να προωθησεις την Ντορα και τις προπαγανδες των πασοκων.

    Θεμος εισαι και εσυ με διαφορετικη αμφιεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση