GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χειροτερεύει διαρκώς η κατάσταση...

. Η Ταξιδιωτική Οδηγία των ΗΠΑ (12/3/2009) για την Ελλάδα: Η Ομόνοια πρέπει να αποφεύγεται από τους Αμερικάνους... Γράφει ο Θεόδωρος Κατσαν...

.
Η Ταξιδιωτική Οδηγία των ΗΠΑ (12/3/2009) για την Ελλάδα: Η Ομόνοια πρέπει να αποφεύγεται από τους Αμερικάνους...

Γράφει ο Θεόδωρος Κατσανέβας

H ταξιδιωτική Οδηγία των ΗΠΑ, όπως έχει αναρτηθεί τις 12/3/2009 στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ http://www.state.gov/, http://www.travel.state.gov/, αναφέρει, μεταξύ άλλων, συγκεκριμένα και τα ακόλουθα :
"March 12, 2009
ENTRY/EXIT REQUIREMENTS: Greece is a party to the Schengen agreement. As such, U.S. citizens may enter Greece for up to 90 days for tourist or business purposes without a visa. The passport should be valid for..."

Και πιο κάτω μεταφράζουμε απο την οδηγία επακριβώς τα ακόλουθα άκρως ενδιαφέροντα :
"...Συμφωνίες ελεύθερης διάβασης των συνόρων, τα ανοιχτά σύνορα της Ελλάδας με τους Ευρωπαίους της γείτονές της, επιτρέπουν την πιθανότητα σε ομάδες τρομοκρατών να μπαινοβγαίνουν στη χώρα με ανωνυμία. Όπως συμβαίνει με τα πρώτα σημεία εισόδου του συμφώνου Σέγκεν από νότιες και ανατολικές προελεύσεις, η μακριά ιστογραμμή της Ελλάδος και τα πολλά νησιά επίσης υποκρύπτουν την πιθανότητα εισόδου ξένων τρομοκρατών που μπορεί να εκμεταλλεύονται τα σύνορα της Ελλάδος.....
Στις περιοχές της Ομόνοιας και των Εξαρχείων υπάρχει υψηλός κίνδυνος ταραχών από εγκληματικά και...

πολιτικώς υποκινούμενα άτομα. Το προσωπικό της Πρεσβείας των ΗΠΑ και των οικογενειών τους παροτρύνονται ισχυρώς να αποφεύγουν αυτές τις περιοχές από τις 9μμ μέχρι το πρωί…"
Την ίδια ώρα σωρηδόν καταφθάνουν οι ακυρώσεις κρατήσεων δωματίων ξενοδοχείων στην περιοχή της Ομόνοιας από ταξιδιωτικά γραφεία, εξ’ αιτίας της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί εκεί. Οι μαγαζάτορες του κέντρου βρίσκονται σε απόγνωση και πολλοί κλείνουν το βιός τους μιας ολόκληρης ζωής και φεύγουν τρέχοντας. Οι λίγοι «ιθαγενείς» κάτοικοι βρίσκονται σε απελπισία και έχουν να αντιμετωπίσουν και τους αμαθείς ιδεολογικά ψευτοπροοδευτικούς που τους κατηγορούν για ρατσιστές !
Ύστερα απ’ αυτά, αναρωτιόμαστε αν θα πρέπει και η ελληνική κυβέρνηση να εκδώσει παρόμοια οδηγία για τους εγχώριους «ιθαγενείς» ( ! ), αφού η περιοχή γύρω και κάτω από την Ομόνοια είναι πλέον απροσπέλαστη τις απογευματινές και βραδινές ώρες. (Τα Εξάρχεια δεν συνιστούν πρόβλημα αφού εκεί οι αντιεξουσιαστές με ιδεολογικό υπόβαθρο, επιβάλλουν τη δική τους τάξη πραγμάτων που δεν επιτρέπει υπερβολές και παρεμβάσεις ψευτοανθρωπιστών της πολυθρόνας, η μπαχαλάκηδων χωρίς αιτία).
Στην κάτω Ομόνοια, τεράστιες μάζες ναρκωμανών, πορνών, παιδεραστών, εγκληματιών μικρού και μεγάλου βεληνεκούς, δουλέμποροι αλλοδαπών με τους αναρίθμητους και εξαρτημένους απ’ αυτούς υπηκόους τους, έχουν καταλάβει την περιοχή και την έχουν μεταβάλλει σε πορνείο και γκέτο του εγκλήματος.
Και η κατάσταση φαίνεται ότι χειροτερεύει ραγδαία. Σύμφωνα με πληροφορίες και εκτιμήσεις, μόνο στους δύο πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους έχουν καταφθάσει στο γκέτο της Αθήνας πάνω από 30.000 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες από τα θαλάσσια και επίγεια σύνορά μας με την καλή γείτονα Τουρκία. Αυτό σημαίνει πάνω από 350.000 το χρόνο. Και ανάμεσά τους είναι φυσικό να μπαινοβγαίνουν και τρομοκράτες όπως αναφέρει και η ως άνω επίσημη ταξιδιωτική οδηγία των ΗΠΑ, κάτι που αφορά περισσότερο τη Δύση και λιγότερο εμάς. Ενώ είναι γνωστό ότι πρόσφατα συνελήφθηκε από τους Αμερικάνους φυσικά, υψηλόβαθμο στέλεχος της Αλ Κάιντα. ανάμεσα στους λαθρομετανάστες,
Και είναι ακόμα χειμώνας. Σε αντίθεση με παλαιότερα, τώρα οι λαθρομετανάστες προωθούνται μαζί με τις οικογένειες, τις γυναίκες και τα παιδιά τους. από τους Τούρκους δουλέμπορους, σε συνεργασία με τους εδώ χρυσοκάνθαρους και ασύδοτους συνεργάτες τους. Η κάθε μία απ’ αυτές της οικογένειες, παράγει κατά μέσο όρο πάνω από 4-5 παιδιά. Ο μέσος όρος γεννητικότητας του ελληνικού πληθυσμού έχει πέσει μόλις στο 1,2 ανά οικογένεια, γεγονός που σημαίνει ότι φθίνουμε πληθυσμιακά με ραγδαίο ρυθμό. Ένας απλός αριθμητικός υπολογισμός σχετικά με το θέμα και η προβολή του στα αμέσως επόμενα χρόνια, μας οδηγεί σε εφιαλτικά συμπεράσματα.
Και το επαναλαμβάνουμε μήπως και το καταλάβουν οι «ανθρωπιστές», ειλικρινείς, ανιδιοτελείς, αφελείς ή εκ του πονηρού. Δεν είναι προοδευτική άποψη η θέση ότι η παγκόσμια φτώχεια του 1δις. των λιμοκτονούντων ανά την Υφήλιο, το απόβλητο του παγκόσμιου άγριου καπιταλισμού, μπορεί να λυθεί με τη φιλανθρωπία. Και μάλιστα από την ημέτερη Ψωροκώσταινα. Όσο για τον πρώτο «πολίτη» της πόλης, το Δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη, απορούμε ακόμα πως δεν έχει αυτοκτονήσει.

18 σχόλια


  1. Αποφύγετε την Αθήνα.


    Κυκλοφορούν χρυσαυγίτες οι οποίοι μαχαιρώνουν ξένους και πετάνε χειροβομβίδες.

    Παράλληλα αρκετοί μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι του φασιστοειδούς αναπληρωτή βασανιστηρίων, κακοποιούν και βασανίζουν ξένους τους οποίους κατά κανόνα, συλλαμβάνουν αυθαίρετα και παράνομα.

    Ανάλογη επιστολή στέλνουμε και σε όλες τις ξένες πρεσβείες μαζί με τα σχετικά αποδεικτικά βίντεο.

    Τα συνοδεύουμε μάλιστα με πολύ οπτικοακουστικό υλικό από ομιλίες του αρχηγού του νεοναζιστικού κόμματος ΛάΟΣ, και των παρόντων όπως και κατά το παρελθόν, στελεχών του.

    Σε αυτά προστίθενται οι επίδοξοι μελλοντικά πολιτευτάδες του, και ένας εξ αυτών είναι ο γαμβρός-κιθαρωδός και όνειδος του Ανδρέα Παπανδρέου, ο πρώην ΙΚΑρχης, ο γραφικός Κατσανέβας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAI PIOS THELI NA ERTHI ELLADA.
    EXO NA ERTHO 5 XRONIA KAI OUTE THA KATEVO, KALITERA STO ZIMPAOUI PARA ELLADA.
    A RE!!!!! POU KATANTISATE TIN ELLADOULA MAS KOLO KOUMOUNIA MALAKES.
    METAXA POU EISAI REEEEEEEEEE MONO ESY THA ANAGENISIS TIN ELLADA,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ δεν είμαι αμερικανός και αποφεύγω την ομόνοια τη νύχτα εδώ και χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

    Άρθρο της Anne Applebaum.(αμερικανο-εβραία δημοσιογράφος, σύζυγος του εβραίου υπουργού εξωτερικών της Πολωνίας) στην «Ουάσιγκτον Ποστ».
    23-12-2008

    Με το Σκοπιανό συνδέει τις ταραχές στην Ελλάδα, με επίκεντρο την Αθήνα, το φύλλο με ημερομηνία 23/12/2008, της εφημερίδας, κύριος εκφραστής του αμερικανικού κατεστημένου και υποστηρικτής των απόψεων της εκάστοτε Αμερικανικής Κυβέρνησης.
    Μεταξύ άλλων στο εξαιρετικά αρνητικό «άρθρο» της Anne Applebaum για τα γεγονότα υπάρχει εκτεταμένη αναφορά και στο …σκοπιανό : «Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε., η μεγαλύτερη συνεισφορά της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική συνίσταται στην ξεροκέφαλη πολιτική της να θέτει προσκόμματα στην διεθνή αναγνώριση της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» - για λόγους που είναι περίπλοκοι να τους αναλύσουμε - εκτός αν η τελευταία αλλάξει το όνομά της σε FYROM «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας», ένα ακρωνύμιο που όλοι οι υπόλοιποι θεωρούν καταγέλαστο. Σε ότι αφορά την εσωτερική πολιτική οι Έλληνες είναι διαβόητοι για την χάλκευση οικονομικών στοιχείων που ήταν απαραίτητα για την είσοδό τους στην ζώνη του ευρώ».

    Εντύπωση προκαλεί ότι το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ κείμενο δημοσιεύθηκε πρώτα στο American Enterprise Institute της αμερικανικής πρωτεύουσας, που έχει τίτλους συνεργασίας με την Αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών C.I.A και βασικά αποτελεί παρακλάδι αυτής! Όπως έλεγαν πηγές, προσκείμενες στο αμερικανικό Intelligence, πρόκειται για συνταγμένο κείμενο από αμερικανικό κρατικό φορέα, που δόθηκε και στην «Ουάσιγκτον Ποστ», όπως στο προαναφερόμενο Ινστιτούτο προς δημοσίευση.

    Πρέπει να επισημάνουμε, με την ευκαιρία αυτή, πώς σύσσωμος ο αμερικανικός Τύπος και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εξακολουθούν να κρατούν ζωντανά - αν και δεν υπάρχουν - τις ταραχές στην Ελλάδα και προς την κατεύθυνση, ότι αποβλέπουν στην ανατροπή της Κυβέρνησης Καραμανλή και, κατά περίεργο τρόπο, να επιμένουν στην προκήρυξη γενικών εκλογών στην Ελλάδα.

    Τέλος, τις τελευταίες μέρες, τα πάσης φύσεως αμερικανικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα τονίζουν ότι:

    1.Ο πληθωρισμός είναι σε δυσθεώρητα ύψη.
    2.Οι τουρίστες φεύγουν από την Ελλάδα και πάνε στην Τουρκία και θα χρειασθούν χρόνια, για να επιστρέψουν στη διαλυμένη Ελλάδα.
    3.Παρουσιάζουν το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, ως την μόνη διάδοχο λύση για την εκτόνωση της πολιτικής κρίσης και
    4.Δεν παραλείπουν να συνδέουν τις πολιτικές ταραχές στην Ελλάδα και με αναμενόμενες και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως γράφουν χαρακτηριστικά, Ισπανία και Ιταλία.

    Πρόκειται για πρόδηλη προσπάθεια, όπως διατείνονται αξιόλογοι πολιτικοί αναλυτές, πρόκλησης ευρύτερων συγκρούσεων στη Βαλκανική, με απώτερο και αποκλειστικό στόχο πρόκλησης ζημιάς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που είναι διακαής πόθος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν πειράζει που δεν θα κυκλοφορούν οι Αμερικάνοι. Θα κυκλοφορεί στην Ομόνια ο Δήμαρχος Κακλαμάνης για να καμαρώνει που κατάντησε μπουρδέλο την Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EINAI ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ...
    ΤΟ press ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ....
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ troktiko ΕΙΝΑΙ
    ΑΔΕΛΦΟ ΜΠΛΟΚ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ. ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ. ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΕΔΩ
    ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ
    ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ...
    ΘΕΜΙΟΣΤΟΚΛΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.......
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ
    ΠΟΛΥ. ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΟΒΟ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ
    ΦΕΡΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ( the bloopres kai skata).... ?

    TOΣΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΡΑΤΙΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥ ΕΧΕΙΣ...ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι να αποφεύγουν την Ομόνοια, Αμερικάνοι, Άγγλοι, Γάλλοι, Ρώσοι και Πορτογάλοι και πρωτίστως εμείς οι Έλληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΓΚΑΙΛΕ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ..ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ..ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ...ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ..ΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ..ΣΙΓΑ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ..ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΤΕΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ..ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ..Ε ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ...ΤΙ ΤΡΟΜΠΟΜΑΛΑΚΑΣ...ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΟΠΥΤΟΥΡΑ ΔΕΞΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ..ΠΑΡΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και ποιός κυκλοφορεί στην Ομόνοια το βράδυ χρειάζεται να είσαι Αμερικανός γιά να το διαπιστώσεις. Η Ελλάδα εξελίσεται σε Σομαλία της Ευρώπης αν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε καμμιά σχέση με την Ευρώπη αν αποκτήσουμε και πειρατές θα είμαστε πληρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με το γελοίο υποκέιμενο του πρώτου σχολίου (3.46) που δεν έχει κουκούτσι από μυαλό δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς. Είναι όμως αξιοπερίεργο πως είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσοι ηλίθιοι όπως αυτός και να κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Εκτός κι' αν είναι κι' αυτός ένας απο τους εκπρόσωπους των δουλέμπορων που τα κονομάνε γερά παριστάνοντας τους "ανθρωπιστές". Γιατί ένας σωστός αριστερός και προοδευτικός άνθρωπος, διαθέτει κοινή λογική για να καταλάβει τα απολύτως λογικά που αναφέρονται στο άρθρο που ενόχλησε το γελοίο, ανόητο,γραφικό, το χαμένο κορμί,αυτόν τον ανεγκέφαλο σχολιογράφο της ανωνυμίας και της πολυθρόνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Yπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας, είναι οι Τρόμπς οι λεγόμενοι Bloopers

    the Bloopers Team
    ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. «Η δημοκρατία δίχως ήθος και φρόνημα, αρετή και τόλμη, δηλαδή, δεν λειτουργεί. Όποιος θέλει ας έρθει στην παρέα μας, αρκεί να πιστεύει στα ιδεώδη της φιλελεύθερης κοινωνίας και τις αξίες της δημοκρατίας. Αυτά αρκούν για… αρχή». Αυτά τα στομφώδη γράφουν στον τίτλο του ιστολογίου τους οι “the Bloopers team”. Ακούγονται ωραία και υψηλά. Η ουσία όμως κρύβεται απειλητικά στην τελευταία φράση: «Αυτά αρκούν για… αρχή»

    Και πράγματι, διεξερχόμενος κανείς τις αναρτήσεις του blog, κάθε άλλο παρά «δημοκρατία, ήθος, αρετή και τόλμη» διαπιστώνει… Όμως δεν θα μπω στον κόπο να ασχοληθώ με τη σαβουρολογία των εν λόγω ιντερνετικών τρομοκρατών. Ο καθένας μπορεί μόνος του να… διαφωτιστεί ακολουθώντας τον σύνδεσμο (αφού πρώτα έχει φορέσει αντιασφυξιογόνα μάσκα…): http://grbloopers.blogspot.com/.

    Κατά τ’ άλλα, εντελώς… δημοκρατικά, απευθύνουν απειλητικές διαδικτυακές προειδοποιήσεις (warning) προς όποιον έχει διαφορετικές αντιλήψεις (?) από τις δικές τους. Συγκεκριμένα, σε σχόλιά μου σε παντελώς άσχετο θέμα δύο αναρτήσεων του StudioA-Blog (δείτε εδώ: 1 - 2) μού γράφουν τα εξής… φιλελεύθερα:

    “the Bloopers team είπε…

    «τζους και τζάσε»! (σ.σ. εξυπνακίστικο «λογοπαίγνιο» με το ψευδώνυμό μου…)

    warning #1:

    Δεν φαντάζεσαι πόσα σου έχουμε μαζεμένα…”

    Επειδή, όμως, έχω μπει και εγώ (ως DeFreJus, το ψευδώνυμό μου στο YouTube) στο «στόχαστρο» των εν λόγω ξενοκίνητων διαδικτυακών νταβατζήδων, παρακαλώ όποιον έχει πληροφορίες για τους the Bloopers team (τους… κανονικούς, γιατί υπάρχουν, λέει, και… μαϊμού) να με ενημερώσει στο e-mail: defrejus@gmail.com.

    Από τα όσα γράφουν και δημοσιεύουν έχω τις υποψίες μου, όμως περιμένω στοιχεία από όσους ενδεχομένως γνωρίζουν με βεβαιότητα τι κρύβεται πίσω από τέτοιου είδους ιντερνετικά φόρουμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εσύ λεβεντόπεδο Ο/Η the Bloopers team(Μ.Γ.Δ.),"ανθρωπιστή¨"του κόλου που τα κονομάς από τις πορτοκαλί μη-κυβερμητικές οργανώσεις που έχουν στήσει οι νεοταξίτες για να διαλύσουν τη χώρα, όπως έκαναν και αλλού και γι' αυτό βρίσκεις το χρόνο και το χρήμα και στέλνεις επιστολές και οπτικοαστουστικό υλικό ( ! ) σε ξένες πρεσβείες, δεν κατάλαβες ζωντόβολο ότι τα αφεντικά σου οι Αμερικάνοι, με την οδηγία που αναφέρεται στο άρθρο που σε ενόχλησε, τα στρίβουν με ελαφρά πηδηματάκια, γιατί φοβούνται ότι μαζύ με τους άπειρους λαθρομετανάστες θα πλακώσουν εδώ και οι της Αλ Κάιντα. Και τότε ούτε ψύλος στον κόρφο τους. Αλλάζει ζώο όρθιο η γραμμή των αφεντικών σου και ίσως έτσι σωθεί η Ομόνοια και η χώρα. Αλλά έτσι βραδύνους που είσαι χαμένε, που να καταλάβεις. Αφού όταν έβρεχε μυαλό, εσύ κράταγες ομπρέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ρε δε πάτε καλά. Εγώ κ χθές έκανα βόλτα στο κέντρο της Αθήνας (Σύνταγμα-Μοναστηράκι-Ψυρρή-Ομόνοια-Εξάρχεια) με τον φίλο μου κ κανείς δε μας πείραξε (όπως κ όλες τις άλλες φορές). Εγκληματικότητα υπήρχε κ θα υπάρχει. Υπάρχουν κ Έλληνες εγκληματίες ξέρετε όχι μόνο ξένοι. Αλλά κ στατιστικά να το πάρεις βάσει αριθμών πιο πολλοί είναι οι Έλληνες από τους ξένους. Όπου υπάρχει φτώχια, ανεργία κ απελπισία θα υπάρχει κ εγκληματικότητα. Αντί να ασχολείστε με τα σοβαρά προβλήματα της χώρας ασχολείστε με το αν θα πάνε οι Αμερικάνοι στην Ομόνοια, έλεος. Ενώ στην Αμερική δεν έχει έγκλημα, είναι όλοι ασφαλείς... Μη σώσει κ πατήσει κανείς τουρίστας έτσι κ αλλιώς είμαστε πανάκριβη χώρα κ αυτός είναι 1 σοβαρός λόγος να μην έρθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άνθρωπέ μου 11,51, μάλλον δε θα ξέρεις που πέφτει η Ομόνοια. Γιατί αν πήγες εκεί όπως λες το απόγευμα ή το βράδυ και δεν είδες τίποτα, τότε ή είδαι αόματος ή τον παριστάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΠΑ ΟΠΩΣ Κ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ. Συγκεκριμένα απο Αθηνάς έστριψα Σταδίου κ πέρασα Πανεπιστημίου κ από κει Θεμιστοκλέους. Τους ναρκομανείς φοβάσαι δηλαδή; Ενα φου να τους κάνεις πέσανε. Άνθρωποι-φαντάσματα είναι. Πρέπει να φτιάξει η πολιτεία κ άλλα κέντρα αποτοξίνωσης κ να τους πάει εκεί όχι στη φυλακή. Εκεί να βάλει τους μεγαλέμπορους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση