GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κανόνι" με ακάλυπτες επιταγές...

. Από το http://www.agroschannel.com . Κανόνι 6-7 εκατομμυρίων Ευρώ με ακάλυπτες επιταγές στη Βόρειο Ελλάδα από έμπορο που έπεισε παραγωγούς...

.
Από το http://www.agroschannel.com
.
Κανόνι 6-7 εκατομμυρίων Ευρώ με ακάλυπτες επιταγές στη Βόρειο Ελλάδα από έμπορο που έπεισε παραγωγούς και Ενώσεις να δώσουν την φετινή παραγωγή καλαμποκιού . Μόνο στα Γιαννιτσά είπε πριν απο λίγο στο Agroschannel ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων κ. Χρήστος Χατζηαντωνίου οι "πέτσινες" επιταγές φτάνουν το Ένα εκατομμύριο Ευρώ. Με μαύρο δάκρυ κλαίνε ακόμη σε Σέρρες, Καβάλα και Έβρο. Ο έμπορος εκτός απο εμπόρους πήρε καλαμπόκι και από τις Ενώσεις οι οποιες...
έδωσαν προκαταβολή στους αγρότες και τώρα χρωστάνε στις Τράπεζες . Μάλιστα ο έμπορος ήταν και ανοιχτοχέρης δίνοντας τιμή 16-17 λεπτα το κιλό την ώρα που η τιμή στη διεθνή αγορά δεν ξεπερνούσε τα 12 λεπτα το κιλό.

3 σχόλια

  1. Η΄ Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ» (SIC) ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Η΄ ΕΜΕΙΣ Μ…(μπιπ)…ΕΣ

    26-02-2009

    Για μία ακόμη φορά ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «παπαγαλάκια» του ανέσυραν από τη ναφθαλίνη το χιλιοειπωμένο, αλλά ποτέ εφαρμοσμένο, «περίφημο» σύνθημα (σεμνά και ταπεινά).

    Μετά από μία ακόμη συνεδρίαση οπερέτα του κυβερνητικού συμβουλίου, μάθαμε ότι ο «καταλληλότερος» (sic), έδωσε «αυστηρή» εντολή (τρομάρα του), στους υπουργούς της «ικανότατης» κυβέρνησή του, να προχωρήσουν σε δραστική μείωση της σπατάλης.

    Μα κύριε Κωστάκη μας αυτά τα ακούσαμε προεκλογικά, εσύ δεν ήσουν που έλεγες από το μπαλκόνι, ότι θα εξοικονομήσεις, άκουσον – άκουσον 10.000.000 € από το σπάταλο κράτος του ΠΑΣΟΚ???

    Αντ΄ αυτού, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε αυτοί που αυξήσατε με γεωμετρική πρόοδο τις άσκοπες δαπάνες, την πενταετία που έχετε την κουτάλα του κρατικού ταμείου στα χέρια σας???

    Μήπως Κωστάκη μας, είσαι ανίκανος και δεν μπορείς να επιβληθείς στα «σαΐνια» σου???

    Τόσο ατίθασα, σπάταλα, άπληστα και ανυπάκουα είναι τα αθεόφοβα???

    Κωστάκη μας, βαρεθήκαμε να ακούμε από τα «παπαγαλάκια» του Μαξίμου για το πόσο δυσαρεστείσαι κάθε φορά, που κάποιος άπληστος μεγαλόσχημος από το κόμμα σου, προκαλεί με τη συμπεριφορά του και τις αρπαχτές.

    Επίσης Κωστάκη μας, οφείλεις να μας εξηγήσεις, πως θα περικόψεις τις ηγεμονικές και συνάμα προκλητικές αμοιβές των golden boys του κομματικού σου συρφετού???

    Κωστάκη μας, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε που τους τοποθετήσατε στους δημόσιους οργανισμούς???

    Κωστάκη μας, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε που υπογράψατε τα συμβόλαια με τις προκλητικές και συνάμα σκανδαλώδεις αμοιβές τους, που κυμαίνονται από 150.000€ μέχρι 600.000€ το χρόνο, πλέον των πριμ και των έξτρα παροχών???

    Κωστάκη μας, γιατί μας προκαλείς για μία ακόμη φορά???

    Κωστάκη μας, τόσο μ…(μπιπ)…ες μας θεωρείς???

    Ε… όχι Κωστάκη μας, αποκαλύφθηκες πόσο παραμυθατζής είσαι!!!

    Δεν μπορείς να μας παραπλανήσεις πάλι… γιατί απλά σου θυμίζουμε το γνωμικό:

    Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για μικρό χρονικό διάστημα ή λίγους για μεγάλο, πολλούς όμως και για μεγάλο ποτεεεεέ.

    «Καταλληλότερε» (sic) εσύ και τα «σαΐνια» σου είστε επικίνδυνοι ρεεεεεεεεεεεεεε!!!

    «Καταλληλότερε» (sic), το μόνο που σου απέμεινε να κάνετε… είναι να «αποδράσετε» από τη διακυβέρνηση της χώρας, τόσο εσύ, όσο και το κομματοσκυλολόϊ σου.

    Εταιρίες ενοικίασης ελικοπτέρων υπάρχουν πολλές… αν δεν τις ξέρεις, βάλε τον Παυλόπουλο, τον Μαρκογιαννάκη ή τον Δενδια να συγκεντρώσουν πληροφορίες από τον Παλαιοκώστα!!! ΧΑ!!! ΧΑ!!! ΧΑ!!!

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΕ ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ
    ΕΙΣΑΙ Μ Α Λ Α Κ Α Σ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ.

    ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ
    ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    ΤΟΣΟ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΝ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ ΣΟΥ
    ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΝΑΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ http://farmpress.blogspot.com/2009/03/h-who-worked-on-commission.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση