GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα πρωτοσέλιδα...

11 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΜΟΥΓΚΑ???

    04-03-2009

    Το τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, με τη χθεσινή απόφασή του, καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 20 μηνών με αναστολή έκαστων:

    · ΑΓΓΕΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ πρώην Πρόεδρο του ΟΕΚ και της Επιτροπής Ολυμπιακό Χωριό Α.Ε
    · Ι. ΜΑΝΩΛΑ πρώην Σύμβουλο του ΟΕΚ.
    · Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ πρώην Πρόεδρο της Επιτροπής Σύνταξης Νέων Τιμών Μονάδων Εργασιών της Α.Ε. Ολυμπιακό χωριό.

    Τα καταδικασθέντα γαλάζια «μπουμπούκια», σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το Σεπτέμβριο του 2005 απαίτησαν, ως μίζα, από τους υπεύθυνους κοινοπραξίας συμφερόντων, του επίσης γαλάζιου επιχειρηματία ΠΡ. ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ, το «ασήμαντο» ποσό των 450.000 € (καλά διαβάσατε 450.000 €), προκειμένου να καταβληθούν στην κοινοπραξία τα δεδουλευμένα για εργασίες που είχε εκτελέσει στην Ολυμπιακό Χωριό Α.Ε.

    Τα καταδικασθέντα γαλάζια «μπουμπούκια» είχαν τοποθετηθεί στις αναφερόμενες θέσεις, από τον τότε Υπουργό Εργασίας ΠΑΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ τον επονομαζόμενο και «κόκκινο» ΠΑΝΟ!!!

    Κάποιο πουλάκι μου κελάηδησε, ότι ο ένας εξ αυτών είναι κουμπάρος (ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ) και ο έτερος ξάδελφος (Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ) του «κόκκινου» ΠΑΝΟΥ!!! ΠΑΝΟ αγόρι μου είναι αλήθεια???

    Χα!!! Χα!!! Χα!!!

    Το χαχανητό κολλάει στην άμεση ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τον «κόκκινο» ΠΑΝΟ!!!

    Και πάλι Χα!!! Χα!!! Χα!!!

    Μας έχει αφήσει άναυδους με την ταχύτητα αντίδρασης και την πολιτική ευθιξία ο «αδέκαστος» «κόκκινος» ΠΑΝΟΣ!!!

    Βρε και πάλι Χα!!! Χα!!! Χα!!!

    Το τραγικό όμως σε αυτή την ιστορία είναι, ότι, τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» των ηλεκτρονικών και έντυπων ΜΜΕ, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, το έθαψαν το θέμα.

    Οι νταβατζήδες, σύμφωνα με τη ρήση του «καταλληλότερου» (sic), που ελέγχουν τα ΜΜΕ έχουν στομώσει από τα έσοδα της κρατικής διαφήμισης, των κρατικών προμηθειών και των δημοσίων έργων. Και έδωσαν εντολή στους ενοίκους των τηλεπαραθύρων να μουγκαθούν και στους φιλοξενούμενους στα έντυπά τους να χαλάσουν τις γραφίδες τους.

    «Κύριοι» της ενημέρωσης (συγνώμη της παραπληροφόρησης και της κυβερνητικής προπαγάντας ήθελα να γράψω), σας πήραμε χαμπάρι ρεεεεεεέ…

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΔΕΞΙΟΣΚΟΥΛΙΚΑ, ΑΠΕΧΘΗ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΜΠΛΕ ΧΡΥΣΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ. ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΤΟΝ ΠΟΥΛΟΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΡΕ Ν(ΕΟ) Δ(ΡΑΚΟΙ) ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11¨.36 ΠΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΕΓΩ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΩΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΒΕΛΛΟΦΡΑΦΗΜΑ ΧΘΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΑΝΑΠΙΑΝΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΣ ΜΟΥ. ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9ο + 22 ΣΧΟΛΙΑ ΙΔΙΑ.
    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΡΕΤΙΝΟΣ
    ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ Ο ΑΡΧΙΔΗΣ ΚΑΙ
    ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝ ΠΑΛΙ...
    ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΠΑΣΟΚΕ.

    ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ
    ΕΦΑΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΩΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ
    ΑΠΟΛΥΣΗ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕΜΑΛΙΑ. ΕΤΣΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΙΣΕΙ ΟΛΕΣ
    ΤΙΣ ΚΩΛΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΑΣ...Ε..Ε..

    ΩΡΑΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ... ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ως πότε οι συμβασιούχοι θα κλέινουνε την Ακρόπολη, κάνοντας ρεζίλι τη χώρα μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΕΡΧΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση