GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι πήγαν...

H ελληνική αντιπροσωπεία στη Δαμασκό‏... . Aπό το http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ Συζητήσεις και αποκλειστική ενημέρωση για τις συνο...

H ελληνική αντιπροσωπεία στη Δαμασκό‏...
.
Aπό το http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

Συζητήσεις και αποκλειστική ενημέρωση για τις συνομιλίες που διεξάγονται για την εισβολή στη Γάζα, το Ολοκαύτωμα του αποκλεισμού της Λωρίδας της Γάζας, που συνεχίζεται, τις ενδοπαλαιστινιακές και διεθνείς συνομιλίες, που γίνονται και μέχρις στιγμή υπάρχουν μόνο «δημοσιογραφικές» συνομιλίες, είχε ελληνική αντιπροσωπεία που επισκέφθηκε τη Δαμασκό (Συρία) 16 – 20 Μαρτίου 2009. Η ελληνική αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τη Δαμασκό με πρωτοβουλία της «Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Άρση του Αποκλεισμού της Γάζας» (ελληνικό Τμήμα) και του «Συνδέσμου Ελληνό-Παλαιστινιακής Φιλίας». Σ’ αυτή συμμετείχαν, πέραν των διοργανωτών, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, και είχαν μια μοναδική ευκαιρία να πάρουν από «πρώτο χέρι» αναλυτική και εξ απορρήτων ενημέρωση από ΟΛΕΣ τις πλευρές των Παλαιστινιακών οργανώσεων, αλλά και από την κυβέρνηση της Συρίας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ», η ενημέρωση που...
είχε την ευκαιρία να λάβει η ελληνική αντιπροσωπεία, ανατρέπει όσα λέγονται και γράφονται από δημοσιογράφους και ΜΜΕ.Η κατάσταση στη Μ. Ανατολή είναι πολύ διαφορετική απ’ αυτή που πλασάρουν έντεχνα τα ΜΜΕ και ελπίζουμε να υπάρχει πλήρης ενημέρωση με Συνέντευξη Τύπου, ή αναλυτικό Δελτίο Τύπου.
Εμείς απλώς σημειώνουμε…Την άριστη συνεργασία βουλευτών ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ και… την ταύτιση θέσεων όλων των Παλαιστινιακών οργανώσεων (ακόμη και της “Χαμάς”, που ενώ είναι νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, την θεωρούν –ακόμη και η Ευρωπαϊκή Ένωση- «τρομοκρατική» οργάνωση, σύμφωνα με τις επιταγές του Ισραήλ και των ΗΠΑ).
* Η ελληνική αντιπροσωπεία επέστρεψε πριν από λίγες ώρες…και την αποτελούσαν:Γιώργος Αναστόπουλος, ελληνικό Τμήμα «Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Άρση του Αποκλεισμού της Γάζας», Nadir Al Abadla, πρόεδρος «Συνδέσμου Ελληνό-Παλαιστινιακής Φιλίας», Σοφία Σακοράφα, βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Τιμοσίδης, βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μπανιάς, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Κλειτσίκας, συγγραφέας, Έμμυ Χριστούλα, δημοσιογράφος και ο Κώστας Μπιτσάνης.(Περισσότερες φωτογραφίες εδώ)

7 σχόλια

  1. ΟΙ ΤΗΣ ΝΔ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΟΠΛΩΝ
    ΟΥΤΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑ ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
    ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΥΡΗΤΟΥ.

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ
    ΣΤΟΝ ΣΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά στήν Δαμασκό δέν βρίσκονται οί
    τής Φατάχ,πού 2 χρόνια τώρα αλληλοεξολοθρεύονται
    μέ τήν Χαμάς?
    Καί η νόμιμα εκλεγμένη Παλαιστινιακή
    Κυβέρνηση ΣΥΝΟΛΙΚΑ πρόσκειται στήν
    Φατάχ.
    Η Χαμάς διαφεντεύει μόνο τήν Γάζα.
    Γί΄αυτό σέ ονομάζω ψεύτη προπαγανδιστή,ή βλάκα.
    Διάλεξε.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 20 Μαρ 2009 4:49:00 μμ

    Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει καμια υποχρέωση η εξουσιοδότηση να υποστηρίξει τους μουλάδες του Iran και τα γιουσουφάκια τους συνδράμοντας ιδιωτικές πρωτοβουλίες όπως η αναφερομενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 20 Μαρ 2009 4:49:00 μμ

    Τον περνανε....εννοω τον καφε τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Βουλευτες του ΠΑΣΟΚ - ποιοί ειναι άραγε - έχουν την έγκριση του κόμματός τους για συναντήσεις με Χαμάς κλπ ή είναι πρωτοβουλία δική τους, μόνον για την προβολή τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11 % η διαφορα... Αυτο λεγαν οι πρασινοφρουροι του δρ Κουτσουκου στην Μηλιωνη εχθες...μετα την μηνυση που κατεθεσε ο δρ εναντιον της πανεπιστημιακης μαφιας που λυμαινεται τα πανεπιστημια και...λαδωνει...απειλει...εκβιαζει.Αναμενονται αποκαλυψεις και εκληξεις...Θα σπασει η ομερτα???
    Μπαμπης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση