GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενώ ο Χρυσοχοΐδης κάνει το ...κορόιδο

...και χαριεντίζεται με τον Βουλγαράκη, Ερώτηση για τα καρτέλ από τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ . Από το http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/...

...και χαριεντίζεται με τον Βουλγαράκη, Ερώτηση για τα καρτέλ από τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
.
Από το http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
.
Αφού ο απεργός πείνας Θεόδωρος Τενέζος, βρίσκεται στην 30η ημέρα…
Αφού ο αρμόδιος για τα καρτέλ «σκιώδης» υπουργός του ΓΑΠ, δεν ασχολείται, αλλά χαριεντίζεται με τον Βουλγαράκη στα τηλεοπτικά παράθυρα… και συναγωνίζονται για το ποιος είναι καταλληλότερος στην καταστολή…
Τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που ουδεμία σχέση έχουν με τους συνήθεις βολευτές μαυρογιαλούρους και φυσικά οι καναλάρχες δεν τους καλούν στα παράθυρα των μεγαλο-δημοσιογράφων (αφού δεν τους ελέγχουν), πήραν μια σημαντική πρωτοβουλία.
Φέρνουν το θέμα στη βουλή με μία ερώτησή τους που τα λέει όλα!
«Ο Θεόδωρος Τενέζος εδώ και 2,5 χρόνια κατήγγειλε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και στην Κυβέρνηση το σκληρό ελληνικό καρτέλ του χάλυβα, που κατέστρεψε την επιχείρησή του, η οποία πρόσφερε δουλειά άμεσα η έμμεσα σε 200 οικογένειες, ήταν πρότυπο αυτόνομης ανάπτυξης, ενώ η ίδιοι παρείχαν προστασία στο συγκεκριμένο καρτέλ των μεγαλοβιομηχάνων…»
Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:
- Γιατί αφήνεται ανεξέλεγκτη η κατάσταση στην αγορά, στα χέρια των καρτέλ, ευνοώντας ουσιαστικά την ακρίβεια και την κερδοσκοπία και οδηγώντας σε αδιέξοδο χιλιάδες μικρομεσαίους επιχειρηματίες;
- Ποια μέτρα θα ληφθούν προκειμένου να μπει τέλος στην ασύδοτη κατάσταση που επικρατεί σ’ ορισμένους τομείς της αγοράς;
- Τι θα πράξει ο αρμόδιος Υπουργός με τη λειτουργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού;
- Με δεδομένο ότι μετά από 27 μέρες απεργίας πείνας κινδυνεύει η ζωή του απεργού, τι προτίθεται να κάνει ο αρμόδιος Υπουργός;
Εμείς απλά αναρωτιόμαστε τι ρόλο παίζει ο αρμόδιος «σκιώδης» υπουργός, αν αυτά τα αντιλαμβάνεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και τιμάμε τους τρεις βουλευτές που έκαναν την ερώτηση: Βασίλης Κεγκέρογλου (Ν.Ηρακλείου), Μάρκος Μπόλαρης, (Ν.Σερρών) , Δημήτρης Βαρβαρίγος (Ν.Ζακύνθου).
(Ολόκληρη η ερώτηση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, στην ιστοσελίδα του Μάρκου Μπόλαρη)

7 σχόλια

  1. O ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ της Ελλάδας με την υπερδύναμη μαίνεται από την πρώτη στιγμή που εξελέγη ο Καραμανλής.

    9 ΓΕΓΟΝΟΤΑ που πρέπει να θυμόμαστε όλοι (και ιδιαίτερα οι οπαδοί του πασόκ):

    1.Μία ΜΟΝΟ μέρα μετά την ορκωμοσία της ΝΔ το 2004, οι Αμερικάνοι αναγνώρισαν τα σκόπια με το όνομα Μακεδονία. Γιατί δεν το είχαν κάνει 8 χρόνια επί Σημίτη; Αυτά τα πράγματα θέλουν προετοιμασία, ΕΤΥΧΕ την ίδια μέρα που έχασε τις εκλογές ο Σημίτης να καταθέσουν την αναγνώριση; Προφανώς ο Σημίτης ήταν o άνθρωπός τους και δεν ήθελαν να τον πλήξουν πολιτικά. Δεν θέλει πολύ φαντασία να καταλάβει κανείς γιατί ο Σημίτης παρέδωσε στο Γιωργάκη το δαχτυλίδι, χωρίς να γίνει κανονικό συνέδριο εκλογής αρχηγού, όπως το 1995. Είχε εντολή.
    2.Το 2005 ήλθε το σχέδιο Ανάν. Ο Καραμανλής (μαζί με το μακαρίτη τον Παπαδόπουλο) είπε όχι στο σχέδιο Ανάν. Τότε άρχισαν τα όργανα από τους καναλο-εκβιαστές (κάνε ότι σου λέμε αλλιώς σε ρίχνουμε).
    3. Το 2006 άρχισαν οι συνεννοήσεις με τους Ρώσους για τους αγωγούς. Κεντρικό πρόσωπο στις εξελίξεις ο Βουλγαράκης, που αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα του Καραμανλή και κάποιων υπουργών, μέσω της Vodafone του Κορωνιά και της Ιντρακόμ του Κόκκαλη στην Παιανία.
    4. Ο Καραμανλής βάζει το Βουλγαράκη στο Ναυτιλίας και προωθεί τη συμφωνία για ιδιωτικοποίηση των λιμανιών ΟΛΠ και ΟΛΘ.
    5.Παραμονές των εκλογών του 2007 καίγεται η Πελοπόννησος. Μετά τη νίκη του Καραμανλή το Σεπτέμβριο υπογράφεται η τελική συμφωνία για τους αγωγούς με τον Πούτιν και κερδίζουν οι κινέζοι της Cosco (μετά από διεθνή διαγωνισμό) τα λιμάνια. Ο Βουλγαράκης είναι στο στόχαστρο της ΝSA.
    6.Μάρτιος 2008. Ο Καραμανλής ταπεινώνει τον προκλητικά φιλοσκοπιανό πλανητάρχη Μπούς στο Βουκουρέστι, με τη βοήθεια του Σαρκοζί. Πριν το Βουκουρέστι οι Αμερικανοί απειλούν, μετά σιωπούν. Οι σκοπιανοί συνεχίζουν το βιολί τους.
    7.Σεπτέμβριος 2008. Δύο υπόδικοι για κακουργήματα καναλάρχες (Κοντομηνάς, Κυριακού) και τρείς που τρέφονται μόνο από δημόσια έργα (Μπόμπολας, Λαμπράκης, Βρυώνης) αρχίζουν συντονισμένη επίθεση στον Καραμανλή για μία αντιπαράθεση μεταξύ δημοσίου-μονής Βατοπεδίου που σερνόταν από το 2000, επί Σημίτη. Χρηματικές δοσοληψίες που να εμπλέκουν υπουργούς δεν φαίνονται πουθενά.
    8.Το Δεκέμβρη αρχίζουν ταραχές στην Αθήνα, που μεταδίδονται ακαριαία σε όλο τον κόσμο (πώς γίνεται να είναι στημένα τα ξένα τηλεοπτικά συνεργεία στο Σύνταγμα πριν αρχίσουν τα επεισόδια κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει) με αφορμή το θάνατο ενός νεαρού από αστυνομικό στα εξάρχεια.
    9.Ιανουάριος 2009. Οι καναλάρχες έχουν καθημερινά πρώτο θέμα τις κραυγές του Γιωργάκη να γίνουν εκλογές (μόλις ενάμισυ χρόνο από τις προηγούμενες, πού ξανακούστηκε;). Αφορμή είναι αμφισβητούμενης φερεγγυότητας γκάλοπ που βγάζουν οι ίδιοι κάθε σαββατοκύριακο.

    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;

    Οι Αμερικάνοι θέλουν οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα. Τα αμερικανικά συμφέροντα είναι πολλά, πάρα πολλά.
    1. Η αμερικανική βάση Bondsteel στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό Nabuskο που έρχεται από την Τουρκία.
    4. Μέσω των Ελληνικών λιμανιών οι Κινέζοι βάζουν πόδι σε όλες τις Ευρωπαικές αγορές και συσφίγγουν τις σχέσεις Ε.Ε. και Κίνας.

    ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι συνεχή και κάτω από τη μέση. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων.
    Αφού δεν ακούει ο Καραμανλής χρειάζονται ένα πρωθυπουργό που λέει ναι. Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.

    ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;

    Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τέσσερα αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.

    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί ψάχνεις να βρείς φίλε μου.
    Γιατί, με τον πατέρα του τα ίδια δεν έκαναν οι Αμερικάνοι;
    Ξεχνάς που φώναζε εναντίον τους ο Αντρέας από το 1974 μέχρι το 1981 με το σλόγκαν "έξω οι βάσεις του θανάτου" και τον Ιανουάριο του 1982 υπέγραψε για την παραμονή των βάσεων για μία δεκαετία ακόμη;
    Δεν είχαν περάσει καλά καλά ούτε τρείς μήνες που είχε εκλεγεί ο Αντρέας (ο ντεμέκ αντιαμερικάνος) και τους βόλεψε δεόντως.
    Πιό γιές μάν δεν γινότανε.
    Η πλάκα ήταν όταν τον ρωτούσαν μετά "τί είναι αυτά που κάνεις, άλλα έλεγες προεκλογικά" αυτός απάντησε "τώρα άλλαξαν οι συνθήκες".
    Τί να πείς, τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρχισαν τά όργανα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Χρυσοχοϊδης είναι εκείνος που αποσιώπησε το πόρισμα της αντιτρομοκρατικής για τις σχέσεις της συμμορίας της χρυσής αυγής και της επίσημης αστυνομίας.

    Επίσης είναι εκείνος που εμπλέκεται άμεσα στο σκάνδαλο του C4i, καθώς και έμμεσα στην υπόθεση Ζήμενς ως subc του έργου.

    Siemens,
    Στηρίζει σταθερές,
    ακλόνητες (απέναντι από δημοκρατία) κυβερνήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΕΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!


    Κόψε τη μαλακία ρεεεεεε!!!!!!
    Αρχίζει και σε πειράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να διασταυρώνετε τις πληροφορίες σας οταν γράφετε εγκώμια για βουλευτές.Ρωτήστε και στον τόπο τους να σας πουν για ίντριγκες και συμφέροντα!Το θέμα του απεργού δεν ακουμπα δικά τους συμφέροντα άρα εύκολη η επανάσταση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην συζητηση που παρεστησαν οι δυο αστερες της πολιτικης , ηταν και ενας αμοιρος Ελληνας πολιτης που για πολλοστη φορα του εκαψαν το μαγαζι . Πηγε κατι να πει,την ωρα που ελεγε τις γνωστες παπαρες ο αστερας του ΠαΣοΚ, και αν εχετε το video , αναρτηστε την αντιδραση του υπηρετη του λαου !!!! Ουτε καν τον κοιταξε , σηκωσε το χερι του σαν να ελεγε "σωπα ρε μιλας και εσυ, ενα τιποτα εισαι" τετοια αλαζονία και έπαρση ο εκλεγμενος απο εμας τον λαουτζικο,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση