GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάββατο 20:30: Η ώρα της Γης...

.

.

20 σχόλια

  1. ΑΝΑΨΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28/3 ΑΠΟ ΤΙΣ 20:30 ΕΩΣ ΤΙΣ 21:30


    "ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΦΩΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝΣ, ΚΟΥΖΙΝΕΣ, ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ, ΤΟΣΤΙΕΡΕΣ, ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ, ΤΖΑΚΙΑ, ΤΟΥΡΤΕΣ ΓΕΝΝΕΘΛΙΩΝ, ΚΑΦΕΤΙΕΡΕΣ, ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ, ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ, ΦΩΤΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΑΛΑΡΜ, ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΚΑΛΕΣ,ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ,ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΜΕ ΝΕΡΟ"


    ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΜΥΑΛΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.

    ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ MEGA ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σβήσει τα φώτα το Mega channel πρώτο και μετά όλοι οι άλλοι.

    Αυτά τα πούστικα περί αγάπης της Γης να τα αφήσουν όλοι εκείνοι οι υποκριτές που την έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους.

    Εγώ θα ανάψω όλα τα φώτα για μια ώρα αύριο στο σπίτι μου.

    Όσοι θέλουν να γυρίσουμε στο μεσαίωνα δεν θα τους κάνουμε τη χάρη για να έχουν περισσότερο χώρο για να βιάζουν περισσότερο τους φυσικούς πόρους της Γης μεταθέτοντας το πρόβλημα της υπερθέρμανσης στους απλούς ανθρώπους με το να τους λένε να κλείσουν τα φώτα στα σπίτια τους για μια ώρα.

    Αυτά είναι μαλακίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωστάκια μου, Γιωργάκια μου,
    εσείς το ντρίγκι-ντρίγκι..
    και μένα με τρώει η μαύρη αρκούδα...
    ----------------------------------------

    Η τελευταία και φρούδα ελπίδα μας το "πολλά υποσχόμενο' ΤΕΜΠΕ ήταν μία από τις πολλές φούσκες που μας τάϊσαν.

    Δυστυχώς...

    και Τώρα...
    που λήγουν οι επιταγές,
    που μας κυνηγάει ανηλεώς η εφορία,
    που το ΤΕΒΕ απειλεί να μας κλείσει φυλακή..
    που έρχεται η ΔΕΗ να μας κόψει το ρεύμα,
    που κρυβόμαστε από τους προμηθευτές μας...

    ... η μόνη μας λύση είναι να πάρουμε ένα μπετόνι βενζίνη και να καούμε μέσα στα μαγαζιά μας.

    ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ

    ένας μικρομεσαίος στα πρόθυρα της κατάθλιψης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοροϊεύουν το κόσμο όσοι λένε ότι η αλλαγή του κλίματος οφείλεται στην υπερκατανάλωση ρεύματος που έχει σαν συνέπεια την υπερκατανάλωση των φυσικών πόρων.

    Η αλλαγή του κλίματος οφείλεται στις μεθοδευμένες κυβερνητικές και επιχειρηματικές δράσεις των προηγμένων χωρών για να εκμεταλλευτούν τους φυσικούς πόρους της Αρκτικής και Ανταρκτικής με το να λιώνουν τους πάγους με λέϊζερ από διαστημόπλοια και στρατιωτικούς δορυφόρους με σκοπό την εκμετάλλευσή τους.


    Θα ήταν περισσότερο ισχυρό το μάθημα τους αν δεν μπαίναμε σε αεροπλάνα για τις μετακινήσεις μας ,αν δεν μπαίναμε σε αυτοκίνητα και μέσα μεταφοράς,αν σταματούσαν για ένα χρόνο τα εργοστάσια παντού στο κόσμο.

    Γι αυτό σας λέω ότι όλα αυτά είναι για γέλια.

    Το οικονομικό κατεστημένο δεν μπορεί κανείς να το πειράξει και γι αυτό έχουν βρεί τους μαλάκες τους λαούς και τους λένε αυτές τις παπαριές για να ευαισθητοποιούνται για το τίποτα νομίζοντας ότι αν σβήσουν τα φώτα για μια ώρα θα υπάρξει αφύπνιση των συνειδήσεων και ότι θα σωθεί ο πλανήτης από το καρκίνο που καθημερινά παράγεται.

    Γι αυτό θα ΑΝΑΨΩ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΑΥΡΙΟ.
    .....ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΝ "ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΒΒΑΤΟ 20:30 : Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ.


    ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΝΤΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΘΗΝΟ ΡΕΥΜΑ ,ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ.

    ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ 11 Richter .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κύριος Παπούλιας δεν θα δει τον αγώνα ποδοσφαίρου της Ελλάδας με τους Εβραίους;

    What about you Mr. Labrakis ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έλεος, φτάνει το δούλεμα με την ώρα της Γης!
    Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο στα πλαίσια οποιασδήποτε λογικής! και οποιασδήποτε οικολογικής και περιβαλλοντικής ευαισθησίας! Εδώ έφεραν τα πάνω κάτω!

    * Από πότε σύσσωμες οι κυβερνήσεις με τα Υπουργεία τους συνυπογράφουν κινήσεις πολιτών? (θεωρητικά μόνο βέβαια, γιατί αν και δεν τελείωσε η παράθεση στοιχείων περί WWF, είδαμε περί ποιου κύκλου πρόκειται... δεν θα μας ρίξουν τώρα κι άλλη στάχτη στα μάτια...)
    * Από πότε ενδιαφέρονται αληθινά για το περιβάλλον?
    * Λίγες μέρες πριν γιατί δεν έστειλε το Υπουργείο Παιδείας κάλεσμα στα σχολεία να συμμετέχουν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες στις κινητοποιήσεις για το "περιβαλλοντικό έγκλημα στον Ασωπό"? ενώ τώρα δημιουργεί πελατειακές σχέσεις με την WWF? και τη διαφημίζει?
    * Με ποιο δικαίωμα διδάσκει στο παιδί μου, πως εμείς είμαστε "ένοχοι" για τις επιλογές ΤΟΥΣ?
    * Η ΔΕΗ που επενδύει σε λιθάνθρακα, με ποιο σκεπτικό συμμετέχει στην "ώρα της Γης"?
    * Η επίσημη ενεργειακή πολιτική τους, που προωθεί ως "πράσινη" την πυρηνική ενέργεια, πως συμβαδίζει με την ξαφνική ευαισθησία τους? και τι μήνυμα θέλουν να στείλει με τη συμμετοχή των Υπουργείων τους?
    * Όταν καίγονταν τα δάση μας που ήταν όλοι αυτοί?
    * Όταν όλα τα ποτάμια, οι λίμνες και οι θάλασσες μας υποφέρουν από τα απόβλητα των βιομηχανιών, που κρύβονται?
    * Όταν οι "προστατευόμενες περιοχές" έχουν μετατραπεί σε ανεξέλεγκτες χωματερές που κοιτάζουν?
    * Αυτοί που μας αφήνουν αδιάφορα να πίνουμε μολυσμένο νερό, να αναπνέουμε τον πιο μολυσμένο αέρα της Ευρώπης και να τρώμε τροφές που καλλιεργούνται σε μολυσμένα εδάφη μπαίνουν "μπροστάρηδες στον αγώνα" της WWF και μας καλούν να κλείσουμε το Φως?
    * Από πότε "ένοχοι" και θύτες νουθετούν τα θύματα των τεχνολογικών επιλογών και της περιβαλλοντικής τους αδιαφορίας? Αυτοί που δεν τηρούν καμία νομοθεσία και δεν επιβάλλον ποινές απέναντι στις βιομηχανίες και τους κολοσσούς που μολύνουν το περιβάλλον, έρχονται να μας συμβουλέψουν για να στρατευθούμε στον "δίκαιο αγώνα"?
    * Αυτοί που με κάθε τρόπο καθιστούν απαγορευτική για τον απλό πολίτη, -με κόστος και γραφειοκρατεία- την εφαρμογή φωτοβολταϊκών και άλλων ΑΠΕ, μιλούν για περιβαλλοντική ευαισθησία?
    * Με μια ώρα (60 λεπτά κατά τη WWF) στο σκοτάδι παίρνουν το βάπτισμα των "ευαίσθητων οικολόγων" και τις υπόλοιπες 8,759 ώρες του έτους? (τα υπόλοιπα 525.540 λεπτά )? Εγκληματική Αδιαφορία?

    Aν όλοι τούτοι είναι τα έξυπνα μυαλά, τα think tanks, που σκέφτονται το καλό μου και το καλό του Περιβάλλοντος, ευχαριστώ, δεν θα πάρω!

    Όταν οι μολυντές (π.χ. ΔΕΗ) εμφανίζονται ως "οικολόγοι" και οι ίδιοι οι βιομήχανοι (με τις Λέσχες τους) ίδρυσαν τη WWF- θα τα δείτε και στην πορεία στο Τοξότης, αν δεν ψάξατε μόνοι σας ήδη-, εγώ περισσεύω στις δράσεις που μου πουλάνε ως "οικολογικές"...

    Όταν η ευγονική και οι γενοκτονίες μετονομάζονται σε "οικολογία" για να προστατευτούμε τάχα από την "κλιματολογική απειλή", δεν μπορώ να στηρίζω ελαφρά τη καρδία τέτοια πανηγύρια.

    Αν αυτοί είναι οι "ευαίσθητοι", ας είμαι εγώ η αναίσθητη που δεν θα συμμετέχει στο τσίρκο τους.

    Αυτά τα think tanks έχουν ήδη προσχεδιασμένες τις "λύσεις" και μας τις σερβίρουν με τρόπο. Μια ματιά π.χ. στην επίσημη σελίδα του Club of Rome, θα μας πείσει ποιοί σκέφτονται, ποιοί σχεδιάζουν και αποφασίζουν για τις όποιες οικονομικο-πολιτικές ατζέντες (γιατί το κλίμα σε αυτή την ατζέντα εντάσσεται, όχι στο περιβάλλον πλέον...) αντί για τις επίσημες κυβέρνησεις... ή τις επιστήμες. ) Σλόγκαν της εν λόγω Λέσης:

    "Understunding the challenges behind climate change".

    "Η παγκόσμια χρηματοοικονομική κρίση και το κλίμα έχουν κοινή αιτία...
    ... και οι ηγέτες μας δεν μπορούν να ξανασυναρμολογίσουν επιτυχώς τον καπιταλισμό, χωρίς την ίδια στιγμή να διορθώσουν το περιβάλλον."

    (Βέβαια, έτσι λένε θα δώσουμε ώθηση στον καπιταλισμό βαφτίζοντας προϊόντα και εταιρίες "πράσινες" -αλά greenwashing- και θα σώσουμε το περιβάλλον με εμπόριο ρύπων! Αλλά δεν λένε πως θα γίνει, όπως πάντα εις βάρος των λαών... και εις βάρος του πλανήτη)

    Δεν θα αποφασίσουμε εμείς και οι εκλεγμένοι ηγέτες μας. Αυτοί θα αποφασίσουν...
    Αυτοί οι βιομήχανοι, οι πετρελαιάδες και οι λομπίστες της πυρηνικής ενέργειας, που δεν έκαναν τίποτε μέχρι τώρα για να μην μολύνουν, αυτοί που καταληστεύουν τις πρώτες ύλες του πλανήτη και κρατούν στην αφάνεια τις εναλλακτικές καθαρές τεχνολογίες, αυτοί που θυσιάζουν την υγεία μας στο βωμό του κέρδους, αυτοί θα σώσουν το κλίμα και τον πλανήτη!?!

    Κάνανε την οικολογική ευαισθησία όμηρο τους για να περάσουν τα δικά τους συμφέροντα και να πληρώσουμε αδρά τις καθυστερήσεις σε τεχνολογίες και μέτρα που θα μπορούσαμε να έχουμε εδώ και 40 χρόνια για να ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΟΥΜΕ!

    Και προ πάντων με τους σχεδιασμούς τους φρόντισαν να βάλουν την παιδεία στο δικό τους καλούπι, για να μάθει η "κοινή γνώμη να θεωρεί νοητά τα αδιανόητα", όπως έλεγε ο Χάξλεϊ, ως πρόεδρος της UNESCO. Να που σήμερα τον επιβεβαιώνει το δικό μας Υπουργείο παιδείας με το σλόγκαν "Επειδή τα πάντα είναι θέμα παιδείας" και το κάλεσμα που απέστειλε σε όλα τα σχολειά της 1οβάθμειας και 2οβάθμειας εκπαίδευσης, για να συμμετέχουν στην "ώρα της Γης"!

    Λυπάμαι πολύ αν κάποιοι ακόμη παρασύρονται από το ρεύμα που επί δεκαετίες δημιούργησαν θάβοντας τα αίσχη τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από τη μία στο Mega channel μας λένε και μάλιστα με ισχυρό προωθητικό μηνυματάκι,να σβήσουμε τα φώτα μας για μια ώρα και από την άλλη μεταδίδουν τον αγώνα της εθνικής ελλάδος ποδοσφαίρου με τους εβραίους.

    ...φαίνεται ότι η μάσα των διαφημίσεων είναι ισχυρότερη από την προώθηση για το μήνυμα κατά της υπερθέρμασνης του πλανήτη.

    Βρε υποκριτές του Mega channel,όσο και να προσπαθείτε να κοροϊδεύετε το κόσμο,δεν τα καταφέρνετε γιατί υπάρχει κόσμος που ενώ δεν έχει καβαλήσει το καλάμι όπως οι περισσότεροι που δουλεύετε στο Mega,είναι περισσότερο έξυπνος από εσάς που χρησιμοποιείτε για ίδιον όφελος τις κοινωνικές εντάσεις και περιβαλλοντικές αντιξοότητες της εποχής μας.

    Ο κοινωνικός ισολογισμός σας αγαπητοί εργαζόμενοι και ειδικώς στελέχη του MEGA,δεν πείθει κανέναν και μάλιστα σας κάνει κακό γιατί αποδεικνύει πόσο ερασιτέχνες τελικά είστε ακόμα και για θέματα τόσης μεγάλης σημασίας.

    Κλείστε το κανάλι σας για μια ώρα κατεβάζοντας τους ηλεκτρικούς διακόπτες και μετά κάντε μαθήματα στους πολίτες περί ευαισθητοποίησης για την υπερθέρμανση του πλανήτη Γη.

    Η υπερθέρμανση των εγκεφάλων σας έχει πρόβλημα και όχι οι αιτίες της υπερθέρμανσης του πλανήτη που όλοι τις γνωρίζουμε και όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι αυτές που φαίνονται αλλά αυτές που δεν φαίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξεκινάτε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ;

    Προσέξτε μη σκίσετε κανένα καλσόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ε, όχι και επανάσταση. Τι αηδίες λανσάρουν; ξεφτίλισαν την λέξη.
    Και Σαββάτο στις 8.30; τι βολικό γιά όλους! μου κάνει εντύπωση που οι Αυστραλοί που το ξεκίνησαν δεν είναι και πολλοί πρόθυμοι!
    Ρώτησαν τους Αυστραλούς γιατί δεν υπάρχει μεγάλη συμμετοχή και είπαν το εξής απλό "το μήνυμα εστάλει τις προηγούμενες χρονιές, τώρα περιμένουμε τα έργα". Πολύ σωστά. Εμείς γιατί κάνουμε σαν την χήρα στο κρεββάτι; τι πανηγύρια είναι αυτά; Να μου πεις εδώ στην Ελλάδα λειτουργούμε με μία καθυστέρηση, οπότε είναι λογικό να έχουμε κολλήσει στους συμβολισμούς.
    Άκου...επανάσταση και μάλιστα συγκεκριμένη ώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ ΘΑ ΑΝΑΨΩ. ΤΑ ΦΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ, ΤΟΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ, Ό,ΤΙ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ.
    Κι αυτό γιατί ενώ όλο το χρόνο αγωνίζομαι να βοηθήσω το περιβάλλον, δεν ανέχομαι να μου επιβάλλει οποοισδήποτε ΔΗΘΕΝ οικολόγος να σβήσω τα φώτα όποτε θέλει αυτός και οι παρατρεχάμενοί του.

    Δεν ανέχομαι να βλέπω τους ελληναράδες όλο το χρόνο να συμπεριφέρονται σαν άθλιοι βρωμιάρηδες ρυπαροί υπερκαταναλωτικοί περιβαλλοντοκτόνοι σκουπιδοπαραγωγοί και μια ώρα το χρόνο να σβήνουν τα φώτα, έχοντας όμως ανοιχτή την τηλεόραση μιας και παίζει ελλάδα-ναζίσραήλ μη χάσουν και το ματς, και να αισθάνονται και ότι επιτέλεσαν την οικολογική τους υποχρέωση και έτσι να έχουν άλλοθι ότι αυτοί ενδιαφέρονται για το περιβάλλον. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια και δε θα συμμετέχουμε.

    Φορμίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το νου σας ΜΑΛΑΚΕΣ !!!

    ΣΑΒΒΑΤΟ 20:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΦΩΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΑ, ΚΟΥΖΙΝΕΣ, ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ, ΤΟΣΤΙΕΡΕΣ, ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ, ΤΖΑΚΙΑ, ΤΟΥΡΤΕΣ ΓΕΝΝΕΘΛΙΩΝ, ΚΑΦΕΤΙΕΡΕΣ, ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ, ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ, ΦΩΤΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΑΛΑΡΜ, ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΚΑΛΕΣ.


    ΡΕΕΕΕ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ – ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ- ΜΚΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παρακρατικές οικολογικές οργανώσεις, μετράνε μέρες που τελειώνει σε λίγο το πετρέλαιο και ο παρασιτισμός τους!
    Ποιος θα σας ταΐζει, εγωμανείς φασίστες, αν δε φιλοτιμηθείτε να προσφέρετε στην κοινωνία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τό μόνο καλό θά είναι η αύξηση γεννήσεων
    τήν 27/12/2009 γιά τούς ανθρώπους.
    Γιά τούς γαϊδάρους θά φανεί τήν 27/2/2010
    καί γιά πολλά παχύδερμα τήν 27/3/2010.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εδώ στην χώρα μας τα πάντα γελοιοποιούνται. Αν θέλουνε οι διάφοροι οικολόγοι σκατολόγοι δημαρχοι της κακιάς ώρας να κάνουν οικονομία στη κατανάλωση ρεύματος θα μπορούσαν να το είχαν κάνει χρόνια τώρα και κάθε μέρα όχι μιά φορά. Εγώ βλέπω ότι οι δήμαρχοι οι οποίοι είναι τελείως αδιάφοροι γιά αυτό το θέμα αφήνουν τα φώτα όλη μέρα αναμένα και αδιαφορουν αν πάρεις τηλέφωνο στις υπηρεσιες τους. Γιά το μόνο γιά το οποίο ενδιαφέροντε είναι γιάα ρουσφέτια. Τα φώτα σε πολλά χωριά μένουν ανοιχτά νύχτα μέρα, στις εθνικές οδους το καλοκαίρι ανάβουν από τις 6 η ώρα το ίδιο και στις παιδικές χαρές οι δήμαρχοι μας ανάβουν τα φώτα γιά να μη μας ζαλίζει ο ήλιος. Στι δημόσιες υπηρεσίες τα κλιματιστικά δουλεύουν και το σαββατοκύριακο οι προβολείς είναι συνέχεια αναμένοι μην ακούτε τους προβληματικούς της WWF.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ολα τα φωτα αναμενα.οτι αναβει αναψτε το.ουστ παλιομαλακες με την την ωρα του μαλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αυτός που είπε να στείλουμε τα πυρηνικά απόβλητα στο διάστημα είναι κουτεντές. Ρε μεγάλε, και αμα γίνει μια έκρηξη στον πύραυλο και σκορπίσουν σε όλο τον κόσμο τι θα γίνει μετά; Ή μήπως να τα ανεβάσουμε με συρματοσκοινο;

    Ε ρε κάτι μυαλά που υπάρχουν στον κόσμο... Κι αυτός εχει και δικαίωμα ψήφου... Μάλλον λάος θα ψηφίζει.

    Σκιπίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγώ τσαντίζομαι με την υποκρισία του in.gr και του mega αλλά και γενικά με όσους διαφημίζουν το σβήσιμο των φώτων σήμερα στις 20:30.

    Αυτοί ούτε θα κλείσουν τους διακόπτες τους, ούτε θα σταματήσουν τη λειτουργία του mega ούτε τη λειτουργία του in.gr και ζητούν από τους Ηλίθιους έλληνες να σβήσουν τα φώτα στα σπίτια τους;

    ΌΛΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

    Πολύ σωστοί όλοι όσοι έχετε γράψει σχόλια.
    Νομίζουν ότι μας δουλεύουν κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 11% ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ!!
    ΑΥΤΟ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ ΔΡ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ!!
    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση