GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυβέρνηση και... κουκούλες‏!

. . Ποιός δίδαξε πρώτος τη χρήση της κουκούλας; Η σημερινή κυβέρνηση με τα εξής στοιχεία: Υπόθεση Ζήμενς, κουκουλώθηκε. Υπόθεση Vodafone, κ...

. .
Ποιός δίδαξε πρώτος τη χρήση της κουκούλας; Η σημερινή κυβέρνηση με τα εξής στοιχεία: Υπόθεση Ζήμενς, κουκουλώθηκε. Υπόθεση Vodafone, κουκουλώθηκε. Υπόθεση Ζαχόπουλου, κουκουλώθηκε. Υπόθεση Βατοπαίδι, κουκουλώθηκε. Είναι οι ποιο κραυγαλέες και πρόσφατες ιστορίες κουκουλώματος . Ας μη πάμε ποιο πίσω γιατί θα γεμίσει όλη η σελίδα του Blog. Έτσι ας κάνει η κυβέρνηση πρώτη το ξεκουκούλωμα του εαυτού της δίνοντας έτσι το καλό παράδειγμα
Ο Αιτωλοακαρνάνας

18 σχόλια

  1. Τα πράσινα λαμόγια ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΑ!
    Μήπως για παράδειγμα θυμάστε το πόρισμα που έστειλε το 2001 η ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ σε εξεταστική της βουλής με το οποίο ο Σημίτης ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ και δήλωσε "άς πρόσεχαν" για τους χαμένους;
    Εκατομμύρια Έλληνες ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

    Ανακοινώνουμε ότι τα μέλη μας αναλαμβάνουν τη φύλαξη κάθε χώρου (καταστήματος, γραφείου, κ.λπ.).

    Διαθέτουμε πλήρη εξοπλισμό (κάθε είδους όπλο, δακρυγόνα, χημικά, χειροβομβίδες, πολυβόλα, χειροπέδες, εργαστήρια σαπωνοποιίας για κορμιά κομμουνιστών, ιδιόκτητα ξερονήσια, τάνκς, ελικόπτερα απάτσι, κ.α.).

    Οι τιμές μας είναι προσιτές για όλους:
    -Για τους φίλους της Χρυσής Αυγής ΔΩΡΕΑΝ φύλαξη.
    -Για τα μέλη και τους ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ έκπτωση 75%.
    -Για τα μέλη και τους φίλους της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ έκπτωση 50% και 5 χρόνια άτοκες δόσεις.

    Μην τολμήσει κανένας κομμουνιστής να ζητήσει τις υπηρεσίες μας(ΠΑΣΟΚΟΣ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Κ.Λ.Π) γιατί θα τον κάψουμε ζωντανό αυτόν και το μαγαζί του.

    Εκ της διοικούσης επιτροπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΠΟΥΝΙΑ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

    Από γνήσιο κρέας κομμουνιστών για μαλακή επιδερμίδα και ανάλαφρο ύπνο.

    Όλα παρασκευάζονται στα ιδιόκτητα εργαστήριά μας με φρέσκο κρέας.

    Με την ευγενική χορηγία και υποστήριξη:
    ΔΕΝΔΙΑΣ-ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ-ΜΙΧΑΛΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ-ΜΑΡΙΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝΔΙΑΣ-ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ-ΜΙΧΑΛΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ-ΜΑΡΙΝΟΣ.

    ΟΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΟΥ "ΝΕΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ"


    ΥΓ: το κωστάκι κρατάει λυχνάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ - ΔΙΑ

    ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΡΤΙΕΡΗ ΣΕ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ??

    αυτό θεωρείται περιύβριση αρχι-δια ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΟΥ 81?ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ.Γ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είχαμε την Πετρούλα, τώρα αποκτήσαμε και την τηλεοπτική Πετρούλια. Τακτική θαμώνας εκπομπών της ΝΕΤ η -κατά τ' άλλα πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ- Νατάσα Πετρούλια, εμφανίζεται με την ιδιότητα της Ποινικολόγου και ξιφουλκεί περί των κουκουλοφόρων και του ασύλου. Απορρίπτει κάθε παρέμβαση στο άσυλο με... νάζι και με... χάρη(!) και δηλώνει υπέρμαχος της Ακαδημαϊκής ελευθερίας των Πανεπιστημίων. Για τα γυαλιά καρφιά επικαλείται αναδιοργάνωση της Αστυνομικής Δράσης, γενικώς και αορίστως, ένα ωραίο παραμύθι που πλασάρουν πολλοί νομίζοντας ότι με αέρα κοπανιστό λύνονται τα μεγάλα προβλήματα του τόπου. Μήπως ήρθε η ώρα ν'αποκαλύψει, το εξίσου εντυπωσιακό με την Πετρούλα, σοσιαλιστικό μπούστο της;
    {ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ? ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ!!!}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μη λες χαζομαρες Γκραβαριτη..Την κυβερνηση την τιμωρεις μαυριζοντας την στις εκλογες. Τους κουκουλοφόρους τους κλεινεις στην ψειρού να μάθουν να φερονται ..και αμα τραβανε καθε ειδους όπλο, τους καθαριζεις και γλυτωνεις τον κόσμο από ενοχλητικά ζωύφια..

    Βεβαια θα χασει ψηφους ο κ. ΑλαβανοΤσιπρας αλλα τι να κάνουμε...

    Ειχες δεν ειχες την πεταξες την ..πατατιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. MAΛΑΚΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΕΚΟΨΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΥΦΟΥΣ.
    Η ΤΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΗ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σοβαρέψου ρε μεγάλε.
    Τσεπρες ο κουκουλοφόρος, το
    ξέχασες, ποιός μας έφερε τη 17Ν
    το ξέχασες? το μεγάλο κόμμα που
    ο πρόεδρός τους κατέβασε την
    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ?{αυτό
    είναι το μεγάλο κουκουλωμα]
    Το ξεχάσατε? Λιγούρια, λασπολόγοι
    του Μπαλιώτη.. Για την ΚΛΟΠΗ του Χρηματιστηρίου που εκλάπησαν 35 τρις δρχ. ιδρώτας του λαού από τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ το ξέχασaτε?
    Ο Μέγας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. φάτσα υπουργού: άσκηση για φυσιογνωμιστές, ο ορισμός της διαφοράς μεταξύ σοβαρότητας και σοβαροφάνειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υ.Γ.
    έτσι δεν είναι Στέλιος / Socrates ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. UAV κατά εγκληματικότητας

    Η λέξη UAV προέρχεται από τα αρχικά γράμματα των αγγλικών λέξεων Unmanned Aerial Vehicle που σημαίνουν Μη-επανδρωμένο Ιπτάμενο Όχημα.
    Με απλά λόγια τα UAV είναι μικρά μοντέλα αεροπλάνων και ελικοπτέρων που πετούν τηλεκατευθυνόμενα από το έδαφος όπως αυτά που όλοι ξέρουμε ότι πετούν οι χομπίστες μοντελιστές όλου του κόσμου. Αυτά τα μικρά μοντέλα αεροπλάνων και ελικοπτέρων μπορούν να εξοπλιστούν με όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα φωτογράφησης βιντεοσκόπησης κλπ και να στέλνουν στο έδαφος φωτογραφίες, εικόνα βίντεο κλπ σε απευθείας μετάδοση. Μάλιστα στο Ιράκ ο Αμερικανικός στρατός τα χρησιμοποιεί σαν μέσα παρακολούθησης και αναγνώρισης και σε μερικές περιπτώσεις τα έχει εξοπλίσει και με πυραύλους τους οποίους εκτοξεύουν κατά στόχων.

    Για την περίπτωση της Αθήνας αυτά τα μικρά τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα ελικοπτέρων μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά της εγκληματικότητας με το να στέλνουν εικόνα βίντεο στην αστυνομία απ' όπου θα κατευθύνονται οι αστυνομικοί στο έδαφος. Θα πρέπει να στηθούν μίνι "ελικοδρόμια" στις ταράτσες επιλεγμένων κτιρίων απ' όπου θα ξεκινούν αυτά τα μίνι ελικόπτερα και αφού φτάσουν στον τόπο του εγκλήματος θα μεταδίδουν ζωντανή εικόνα στο κέντρο της αστυνομίας.
    Αν ρίξουμε μία ματιά στον χάρτη της Αθήνας βλέπουμε ότι όλο το κέντρο της απέχει από τον Λυκαβηττό το πολύ 1,5 χιλιόμετρο. Έτσι αν στηθεί ένα μίνι ελικοδρόμιο πχ στον Λυκαβηττό το UAV θα φτάσει στον τόπο του εγκλήματος σε λιγότερο από ένα λεπτό και το κέντρο της αστυνομίας θα έχει ζωντανή εικόνα από τον τόπο του εγκλήματος σε λιγότερο από ένα λεπτό για να μπορεί να δώσει οδηγίες στους αστυνομικούς στο έδαφος. Έτσι σε περίπτωση ταραχών από κουκουλοφόρους ή ληστειών το UAV θα ακολουθεί - παρακολουθεί από ψηλά τους δράστες και θα στέλνει ζωντανή εικόνα.

    Εκτός από την Αθήνα τα UAV μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εντοπίζονται οι χασισοφυτείες να επιτηρούνται τα θαλάσσια σύνορα της χώρας κλπ. Επίσης μπορούν να εξοπλισθούν και με κάμερες υπερύθρων που δίνουν εικόνα και κατά την διάρκεια της νύχτας. Τέλος το κόστος αγοράς και συντήρησής τους είναι αμελητέο.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ας μη πάμε ποιο πίσω γιατί θα γεμίσει όλη η σελίδα του Blog.
    ////////////////////////////////////
    Γιατί νά μή πάμε πίσω?
    Γλυστράει από πράσινη γλύτσα?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παιδιά για να πούμε του στραβού το δίκιο, ο Αβραμόπουλος έχει δίκιο. Και μην μου τα σύρετε. Πρώτον από τότε που παρέλαβε όπως είπε χάος από τον Κακλαμάνη που είχε παραλάβει χάος από το ΠΑΣΟΚ , κάθε 10 μέρες που συνεντευξιάζεται με τους δημοσιογράφους διορίζει περί τους 2,500 γιατρούς και 6.000 νοσηλευτές. Για κάντε τις ανάλογες πράξεις να δείτε πόσοι έχουν διοριστεί. Τι άλλο θέλετε να σας κάνει ο άνθρωπος ????? Ψάχνει να βρει γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό να διορίσει και δεν βρίσκει. ΄Ελεος πια . Μετά που να βρει χρόνο, έχει να κάνει πρόβες για τα 70 κουστούμια Αρμάνι. ΄Εχει ρέψει στο τρέξιμο. Και του ζητάνε και 5% από την βουλευτική και υπουργική του αποζημίωση. Μόνον από τις μ……….ς από τα μ…………..α των ιατρικών και παραϊατρικών μην του ζητήσουν να δώσει κάτι επί τις %. Εκεί θα τα χαλάσουν. Ρε έχετε να φάτε μαύρο όλοι σας. Προβλέπω τους Οικολόγους με κανένα 15% και θα τρέχουν όλοι τους . Ε !!!! ρε γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΝΕΑΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ
    *************************************

    1. Ο ορισμός της πολιτικής εξαπάτησης...
    - K. Καραμανλής 22/11/2008 στο Βόλο: "Κάποιοι επιμένουν να παραπληροφορούν, να κινδυνολογούν, να ψεύδονται. Για άλλη μια φορά, επαναλαμβάνω ότι νέοι φόροι δεν υπάρχουν, δεν πρόκειται να επιβληθούν".
    - Κ. Καραμανλής 21/12/2008 στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2009: «Είπαμε και επιμένουμε. Νέοι φόροι δεν πρόκειται να επιβληθούν!»
    2. ...και τα "επιχειρήματα" που την συνοδεύουν (ερωταπαντήσεις).
    - Δεν είναι μέτρα λόγω κρίσης, είναι μέτρα λόγω χρεοκοπίας.
    - Δεν πληρώνουν οι πραγματικοί έχοντες, αλλά τα "κορόϊδα".
    - Κοροϊδεύουν τους ασθενέστερους με 80 λεπτά την ημέρα.
    - "Περιορισμός προσλήψεων". Το συντομότερο ανέκδοτο...


    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ευτυχώς, παιδιά μου, που πιστεύετε ότι ο μέγας ηγέτης Γιωργάκης θα φέρει την επανάσταση.
    Την επανάσταση στα οικονομικά, είναι και πολύ έμπειρος σε αυτά, είδες τί καλά που τα έχει καταφέρει με τα οικονομικά του πασόκ (από δάνειο σε δάνειο το πάει);
    Την επανάσταση στα θεσμικά, εκεί να δείς πως θα ξεχωρίσει το κεφάλι του γαιδάρου από την ουρά (τοπική αυτοδιοίκηση, παιδεία, εκκλησία, δημόσια διοίκηση, δικαιοσύνη).
    Επανάσταση και στα εθνικά, μιλάμε είναι το φόρτε του. Ειδικά στο Σκοπιανό, το Κυπριακό και τους ρώσικους αγωγούς κεντάει το παλληκάρι, εντελώς τυχαία τα θέματα αυτά ενδιαφέρουν λιγουλάκι και κάτι παλιά φιλαράκια από μακριά, οπότε θα σκίσουμε και εκεί.
    Ευτυχώς που τα κανονίσαμε.
    Τώρα βρήκα και εγώ ένα ηγέτη να με εμπνεύσει.
    Ανακούφιση, ααααααρρρρ!
    (Τί τάθελα και εκείνα τα ρεβύθια μεσημεριάτικα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση