GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ατασθαλίες στο Θριάσιο Νοσοκομείο...

. Καταγγελία εργαζομένων για οικονομικές ατασθαλίες και παραβίαση εργατικών δικαιωμάτων . Aπό το ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΡ...

.
Καταγγελία εργαζομένων για οικονομικές ατασθαλίες και παραβίαση εργατικών δικαιωμάτων
.
Aπό το ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΡΙΑΣΙΟΥ
.
Δεκατέσσερεις εργαζόμενοι του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Θριασίου νοσοκομείου κατέθεσαν έγγραφη διαμαρτυρία την 1η Οκτωβρίου 2008, στην οποία αναφέρουν οικονομικές ατασθαλίες, παραβιάσεις του Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα και αυθαιρεσίες ορισμένων προϊσταμένων του Θριασίου νοσοκομείου.
Όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, μετά από τρεις υπενθυμίσεις τους προς την διοίκηση του Θριασίου νοσοκομείου, ορίσθηκε Προκαταρκτική Έρευνα της οποίας επιλήφθηκε ο Διοικητικός Διευθυντής του Νοσοκομείου. Μετά την περαίωση της Προκαταρκτικής Έρευνας, το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, ο διοικητικός διευθυντής συνέταξε πόρισμα, το οποίο παρέδωσε στον Διοικητή του νοσοκομείου.
Τον Νοέμβριο 2008 έγινε μάλιστα προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων μέσω της αναγκαστικής απόσπασης, από το Θριάσιο νοσοκομείο στο ίδρυμα Βρεφών «ΜΗΤΕΡΑ», εργαζόμενης, που ήταν μία από...
τους δεκατέσσερις εργαζόμενους που κατήγγειλαν τις ατασθαλίες.
Οι εργαζόμενοι ζήτησαν επανειλημμένα να συναντήσουν τον διοικητή του νοσοκομείου, ο οποίος αρνιόταν να τους δεχθεί, με αποτέλεσμα να ζητήσουν εγγράφως στις 27 Ιανουαρίου 2009 να τους χορηγηθεί αντίγραφο του πορίσματος που προήλθε από τις δικές τους καταγγελίες.
Κατόπιν της συνεχιζόμενης άρνησης της διοίκησης να τους χορηγήσει αντίγραφο του σχετικού πορίσματος, οι εργαζόμενοι απευθύνθηκαν στις 26 Φεβρουαρίου 2009 στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ο οποίος εξέδωσε Εισαγγελική Παραγγελία ώστε να μας χορηγηθεί το σχετικό έγγραφο.
Όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, μέχρι τώρα δεν έχουν πάρει καμία απάντηση από την διοίκηση του Θριασίου νοσοκομείου.
Ενήμερη για την καταγγελία είναι η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων, η οποία όμως αδιαφορεί επιδεικτικά, επιτρέποντας στην διοίκηση του Θριασίου νοσοκομείου να κωλυσιεργεί απαράδεκτα στην διερεύνηση της καταγγελίας των δεκατεσσάρων εργαζομένων.
Ζητάμε να σταματήσει κάθε καθυστέρηση και να ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία για την διερεύνηση της καταγγελίας. Να σταματήσει κάθε προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων και να τους χορηγηθεί αντίγραφο του πορίσματος της Προκαταρκτικής Έρευνας.

2 σχόλια

  1. Τελικά, δεν υπάρχει τομέας, δεν υπάρχει νοσοκομείο ΠΟΥ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΡΟΪΔΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά μας το κανουν για να μας απάσουν τα νεύρα ή σύμπτωση είναι.

    ΔΕΣ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΟ
    ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ....(ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ).
    ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ.....ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΟΙ. ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΦΑΓΓΑΡΙΑ.

    ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.
    ΣΤΟ ΥΦΟΣ. ΣΤΟ ΣΤΥΛ. ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΜΙΛΙΑΣ. ΣΤΟ ΗΘΟΣ...
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ..ΣΤΡΟΓΥΛΛΗ..ΙΔΡΩΜΕΝΗ ΦΟΥΣΚΟΜΕΝΗ.. ( με μούσι ή χωρίς )

    ΣΑΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ
    Κ Ο Υ Τ Σ Ο Γ Ι Ω Ρ Γ Ε Σ ΕΙΝΑΙ !
    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση