GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετά τις επιθέσεις των κουκουλοφόρων...

Πανικός στους δρόμους... .. Από το http://spyros-tagas.blogspot.com/ . Τώρα στους δρόμους γίνεται πανικός. Πριν λίγη ώρα από την Λεωφόρο Αλε...

Πανικός στους δρόμους...
..
.
Τώρα στους δρόμους γίνεται πανικός. Πριν λίγη ώρα από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας αλλά και από τα Εξάρχεια φάνηκαν πολλά περιπολικά καθώς και ζητάδες.... Κάνουν αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε πολλά αυτοκίνητα, ζητούν μάλιστα να ανοίξουν τα πάντα. Κάτι έχει γίνει. Πληροφορίες λένε ότι κυνηγάνε να πιάσουν κάτι, ώστε να βρουν κάτι. Πολλοί είναι που λένε ότι το γεγονός σχετίζεται με τα επεισόδια που έκαναν οι κουκουλοφόροι πριν λίγο αλλά και με...
την έκρηξη βόμβας στο Παλαιό Φάληρο κοντά στις 1 το πρωϊ. Από ό,τι φαίνεται οι έλεγχοι θα συνεχίστουν μέχρι το πρωϊ. Φόβος εκφράζεται και για νέες βόμβες, καθώς πάντα γίνονται τέτοια...

15 σχόλια

  1. Και τελικα δεν υπαρχει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κριση!

    Το ειπε ρε παιδια το χιτλερικο αποβλητο,πρωην γκεσταπιτης,πρωην υπαξιωματικος των Ες Ες του χιτλερ,μοχθηρο μισαλλοδοξο καθικι,νυν εκπροσωπος της συμμοριας πασοκοσκυλια,παπακωνσταντινου:
    "η χωρα δεν εχει κατευθυνση.
    Η χωρα δεν εχει πυξιδα"!
    Η χωρα χρειαζετια μια νεα διακυβερνηση"!!~

    Ετσι ειπε αυτο το χιτλερικο κακεκτυπο!!!!

    Και φυσικα ΔΕΝ ΕΙΠΕ!!
    Οτι χρειαζεται "διακυβερνηση πασοκοσκυλιας"!!!!!!!
    ΔΕΝ ΕΙΠΕ!!!! ρε το σιχαμενο καθικι!!!

    ΓΙΑΤΙ?????

    Να σας πω εγω γιατι,φιλτατοι..

    ΓΙΑΤΙ οταν στις 14 Μαρτιου του 2011 γινουν (προωρες ) εκλογες και η Νεα Δημοκρατια (του κ.Καραμανλη,οπως λεει και το βλακογιοργο),ΚΕΡΔΙΣΕΙ τις εκλογες ...
    ΠΑΛΙ μετα μια εβδομαδα!...
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΑΛΙ μετα ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ η πασοκσοκυλια(που εκπροσωπειται απο αυτο το χιτλερικο καταλοιπο το παπακωνσταντινου)..
    ΠΑΛΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΒΩ ,παλι εκλογες θα ζηταει!!!!!!

    Με εννοειτε ,αγαπητοι??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ;

    Η παραπληροφόρηση από τα τηλεοπτικά παράθυρα, ειδικά στις οι επονομαζόμενες «ειδήσεις», έχει πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

    Το παιγνίδι είναι ΣΤΗΜΕΝΟ!

    Όλες οι λέξεις και φράσεις και η ροή των τηλεοπτικών σχολίων είναι από πριν σκηνοθετημένες και οι σχολιαστές / παρουσιαστές / δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ.

    Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις πόσο ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ και πόσο «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» είναι τα σχόλια:

    1. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ που ξέρεις ότι αποκλείεται να σκέπτονται με αυτούς τους ρυθμούς, απλά διαβάζουν αυτά που έχουν μπροστά τους στο μόνιτορ.

    2. ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ τον βάζουν στο αριστερό τηλεοπτικό παράθυρο και τον αντίπαλό του στο δεξί, (όπως κοιτάμε, εάν δεν το ξέρετε ο ανθρώπινος εγκέφαλος ελκύεται περισσότερο από αυτά που βλέπει στο αριστερό μέρος της οθόνης, προσέξτε πχ. τις διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων).

    3. ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ εάν θέλουν να ευνοήσουν κάποιον και την χαμηλώνουν εάν όχι. ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ των καλεσμένων, κάνοντας πιό μπάσες όσων θέλουν να συμπαθήσουμε και πιο τσιριχτές όσων θέλουν να μην πάρουμε στα σοβαρά ή να λοιδορήσουμε.

    4. ΒΑΖΟΥΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΙΤΛΟ στο κάτω μέρος της οθόνης, ανάλογα με το τι λέει ένας τηλε-ηθοποιός ή πολιτικός, διότι ξέρουν ότι ο γραπτός λόγος συγκρατείται στο μυαλό του ανυποψίαστου πολύ ευκολότερα από τον προφορικό του τηλε-ηθοποιού. Η πλάκα είναι ότι πολλές φορές το μπάνερ βγαίνει ΠΡΙΝ να πεί τη φράση ο δημοσιογράφος και έτσι ξεβρακώνεται η σκηνοθεσία. Τα γραπτά μπάνερ στο κάτω μέρος της οθόνης είναι η πιο ύπουλη μορφή παραπληροφόρησης, πχ. η μεγαλοκοπέλα – παρουσιάστρια ΛΕΕΙ "σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα" και το μπάνερ ΓΡΑΦΕΙ "ο ΧΧΧ έχει πάρει μίζα". Προφανώς το "σύμφωνα με το ρεπορτάζ" το λένε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ σαν άλλοθι για να μη φάνε αγωγές, αλλά η λάσπη που αφήνει το γραπτό μπάνερ παραμένει το μυαλό πολύ περισσότερη ώρα από την προφορική φράση «σύμφωνα με το ρεπορτάζ». Να τους δώσω και μία ιδέα,να κάνουν το μπάνερ να αναβοσβήνει για να περνούν ακόμη πιο έντονα την παραπληροφόρηση.

    5. ΌΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσκαλούν τους πιο επικοινωνιακούς και διαβασμένους από το κόμμα που θέλουν να ευνοήσουν και τους πιο γραφικούς από αυτό που θέλουν να απαξιώσουν.

    6. ΣΤΗ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ, είτε αλλάζουν το θέμα της συζήτησης (ακόμη και διακόπτοντας άγαρμπα τον καλεσμένο τους) ή του επιτίθενται με συνεχείς κακοπροαίρετες τοποθετήσεις και πριν προλάβει αυτός να απαντήσει μας αναγγέλλουν ότι τελείωσε ο χρόνος. Εννοείται ότι ο καλεσμένος αυτός θα ξαναβγεί στο κανάλι όταν παγώσει η κόλαση.

    7. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ παρουσιάζουν πολλές φορές μέσα στη μέρα τις απόψεις των στελεχών του ενώ εάν θέλουν να το «θάψουν» εξαφανίζονται οι δηλώσεις τους για εβδομάδες. Το τελευταίο τρίμηνο, για παράδειγμα, βλέπουμε καθημερινά τα στελέχη του Λάος και σπανιότατα τα στελέχη του Σύριζα.

    8. ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ σε κάποια θέματα και μηδαμινό ή καθόλου σε άλλα πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας και σημασίας. Για παράδειγμα μπορεί να ακούμε καθημερινά το ίδιο (βαρετό) ρεπορτάζ για την ακρίβεια επί χρόνια αλλά να μην μαθαίνουμε ποτέ για ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως η εξέλιξη της Εγνατίας οδού ή η συμφωνία με τους κινέζους για τον ΟΛΠ ή η εξάρθρωση μεγάλου δικτύου διακίνησης βαριών ναρκωτικών .

    9. ΟΙ ΤΗΛΕ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, (πχ. Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής, Οικονομέας, Παπαχελάς, Καμπουράκης, Ευαγγελάτος, Βερύκιος, Μακρή, Λιαρέλλης, Παπαδάκης, Αναγνωστάκης, Σρόιτερ) με λίγες εξαιρέσεις, που όμως όταν, κατάλαβαν ότι το παιγνίδι έχει χρήμα, ευθυγραμμίστηκαν με τους πρώτους (πχ. Χατζηνικολάου, Τράγκας, Αυτιάς, Κύρτσος).

    10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ βασίζονται κυρίως στο Δημόσιο (άμεσα ή έμμεσα) για τα έσοδα των άλλων επιχειρήσεών τους, χωρίς το οποίο θα έμεναν ταπί. Αυτό είναι ξεκάθαρο διότι όσοι από αυτούς προσπάθησαν να πετύχουν επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας απέτυχαν.

    Ζήτω λοιπόν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!

    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΥΡΙΟΙ :

    ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Βαρδινογιάννης, ο Κουρής, η Τεγοπούλου και ο Βρυώνης.

    Τους αγαπάμε γιατί είναι πολύ καλοί άνθρωποι και, πάνω από όλα, αλτρουιστές!
    ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΜΑΣ.

    ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΟΥΛΟΙ ΣΑΣ
    ΣΑΣ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΘΕΡΜΩΣ.....ΤΟ ΜΟΡΙΟ.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα πλέον καταλάβαμε ότι οι κουκουλοφόροι κατευθύνονται από πράκτορες και στόχος τους είναι η αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης με το να δημιουργήσουν ένα κλίμα ανασφάλειας και δυσφορίας προς την κυβέρνηση.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ σκάβουν τα θεμέλια της χώρας μας. Δεν έχει σημασία ποιά κυβέρνηση έχουμε καλή ή κακή ή ποιά κυβέρνηση θα έχουμε οι πράκτορες παρεμβαίνουν στα εσωτερικά της χώρας.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ που κατευθύνουν τους κουκουλοφόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί φίλοι κουκουλοφόροι.
    Όσο κι αν σας πνίγει η οργή για το σύστημα που σας έβγαλε στο περιθώριο, σκεφτείτε ήρεμα.
    Με το να δημιουργείτε ταραχές και εμπρησμούς στην Αθήνα εξυπηρετείτε αυτούς που θέλουν να υπάρχει αναταραχή και κλίμα ανασφάλειας. Ποιοί είναι αυτοί ? είναι αυτοί που έχουν την δύναμη να εκβιάζουν κάθε κυβέρνηση. Ουσιαστικά είναι οι ίδιοι που κατευθύνουν το σύστημα από τα παρασκήνια. Είναι το ίδιο το σύστημα. Εσείς με τους εμπρησμούς δεν πολεμάτε το σύστημα αλλά εξυπηρετείται μία μειοψηφία του συστήματος που αποτελεί την καρδιά του και είναι καλά κρυμμένη. Αυτή η καρδιά του συστήματος έχει πλοκάμια σε όλο τον κόσμο και λειτουργεί με μαφιόζικο τρόπο. Μην αφήνεστε να σας εκμεταλεύεται το σκληροπυρηνικό αόρατο σύστημα και να λειτουργείτε κατά της Ελλάδας. Με τους εμπρησμούς χτυπάτε την κυβέρνηση και βοηθάτε τους πράκτορες να ανεβάζουν και να κατεβάζουν όποια κυβέρνηση θέλουν αφού ελέγχουν και τα ΜΜΕ.
    Όταν εσείς θα πραγματοποιήσετε τους στόχους του συστήματος τότε αυτό θα σκληρύνει πιό πολύ και θα σας βγάλει περισσότερο στο περιθώριο.
    Από εσάς τους κουκουλοφόρους θα ξεπηδήσουν οι μελλοντικοί τρομοκράτες που θα τους στρατολογήσει το αόρατο σύστημα και θα τους κατευθύνουν οι πράκτορές του.
    Μην αφήνετε τους πράκτορες να σας εκμεταλεύονται εκτός κι αν ότι κάνετε το κάνετε επί πληρωμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από εκατό χιλιάδες 100.000,00έως ένα εκατομμύριο 1.000.000.00. ευρώ η αμοιβή για πληροφορίες, που θα οδηγήσουν στην αποκάλυψη μελών εγκληματικής οργάνωσης που επιδιώκει τη διάπραξη εμπρησμών.

    Αν έχετε κάποια πληροφορία επικοινωνήστε:
    - με τη Δ/νση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Λάρνακος 18, Περιστέρι, στο 210 5790130,
    - με το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο 199, καθώς και
    - με τη Δ/νση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (ΔΑΕΕΒ), Λ. Αλεξάνδρας 173-Αθήνα, στα τηλέφωνα 170 και 1014».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΙΟΙ
    ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντε πάλι κουφάλες!
    Φασιστοχαράς ναζιστοευαγγέλια.

    Πάλι ο "κουκουλοφόρος αστυνομικός εκτελεί εντολές της πατρίδας".

    Μέχρι βέβαια να φτάσει κανείς στο "αμίν" με την συκοφαντία, να σας τους κάνει πακέτο, και να τους βρείτε όλους μαζί αυτούς τους αλήτες πυρομανείς σε κανένα... 401.

    Δεν θα ήταν και πολύ κακή ιδέα να τους μαζέψετε από τους δρόμους, πριν τους μαζέψουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πισωκολλητά :
    Πισωκολλητό νούμερο 1 "Ο Δονιτής" Πισωκολλητό νούμερο 2 "Καβάλα" · Πισωκολλητό νούμερο 3
    o
    Pasok poisinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. @12.27

    ρε μεγάλε σοβαρά;
    1.000.000;;;

    οσο και Παυλίδης δηλαδή!

    Δε μας είπες όμως, το εκβιαστών το τηλέφωνο έχει, έχω έναν Παυλίδη.
    Και αν δεν σου κάνει κόπο, δώσε και τη δίωξη ναρκωτικών... Για τον Μαρκογιαννάκη, ξέρεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΑΡΑΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΩΠΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στο συνταγμα βρεθηκε σημερα το βραδυ ο δρ κουτσουκος που γυρισε απο το πανεπιστημιο θεσσαλονικης οπου συμπαρασταθηκε στους εργαζομενους λαναρα που αναγνωρισαν στο προσωπο του τον εντιμο αγωνιστη
    Φανης Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 3:10:00 μμ
    Είπες
    Πάλι ο "κουκουλοφόρος αστυνομικός εκτελεί εντολές της πατρίδας".
    Αυτά τα λες για να αποσείσεις τις ευθύνες από τους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ και να ρίξεις την ευθύνη στους αστυνομικούς. Μην παραπληροφορείς έντεχνα γιατί σε πήραμε χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Eλα να ξεμπερδευουμε με τα προπαγανδακια και τα πρακτορακια των αμερικανων..

    Φτανει μας τα πριξανε. Δεν φευγει ο Καραμανλης ρε μαπες γιατι εχει τις πλατες του Πουτιν.

    Μια με τις ντοπες, μια με τις φωτιες, μια με τη ληστειες και τους βανδαλισμους.. ΦΤΑΝΕΙ ρε πρωκτοσοδομισμενοι μασονοι, δεν πεφτει το ηθικο μας γιατι σας καταλαβαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση