GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μνημόσυνο εμφυλιοπολεμικού διχασμού!

. Aπό το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/ Στην Κομοτηνή, τελέστηκε το μνημόσυνο που διοργανώνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο σύνδεσμος Αποσ...

.

Στην Κομοτηνή, τελέστηκε το μνημόσυνο που διοργανώνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ροδόπης «η Αγία Ειρήνη» στην μνήμητων χωροφυλάκων, για τα θύματα, όπως αναφέρει το μνημείο, της Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής που εφονεύθησαν την 15 Μαρτίου 1949 αγωνισάμενοι κατά των εχθρών της πατρίδας. Όπου «θύματα»οι χωροφύλακες της εποχής εκείνης, και «εχθροί της πατρίδας» ο Δημοκρατικός Στρατός (ΔΣΕ). Μπορείνα πέρασαν 60 χρόνια από τη λήξη του εμφυλίου πολέμου, 35 χρόνια από τη... μεταπολίτευση, κάποιοιόμως επιμένουν να βλέπουν με τα μάτια του παρελθόντος το παρόν και το μέλλον, και να διοργανώνουνγιορτές εμφυλιοπολεμικού διχασμού.Μπορεί φέτος, για πρώτη φορά, η συμμετοχή πολιτικών προσώπων και φορέων να ήταν υποτονική έωςανύπαρκτη, αλλά δεν έλειψαν οι παρουσίες ανθρώπων της ΝΔ, τοπικά, με πρωτοστάτες μέλη της δημοτικήςαρχής του Δήμου Κομοτηνής και τον Διευθυντή της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ΑνατολικήςΜακεδονίας – Θράκης Τάσο Παράσχου!Διαβάστε περισσότερα>>>>

39 σχόλια

  1. Βρε αρχιδα μονο εσεις εχετε δικαιωμα να γιορταζετε 200 γιορτες το χρονο για τους δηθεν δημοκρατες. Οι αλλοι τιποτα? Τι αριστερος φασισμος ειναι αυτος? Αει σιχτιρ πια. Μπεστε στους ταφους σας με το παρελθον και αφηστε μας να προχωρησουμε. Δηθεν δημοκρατικα ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ

    ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΘΗΚΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ;
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.

    ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΕΝΑΙΑ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΑΝ
    ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε αλητάκια, μνημόσυνο σημαίνει εκδήλωση μνήμης για νεκρούς. Όλοι δικαιούνται μνημοσύνου, και οι Αριστετοί,και οι Δεξιοί.Ζώα, ε ζώα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φασιστακια οπου και να κρυφτειτε θα σς βρουμε...και θα σας πηδηξουμε....ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ..ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΩΝ ΣΤΗΛΩΒΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΙΟ ΑΘΛΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ....ΦΑΣΙΣΤΑΟ ΥΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ,,,ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ...ΞΕΠΗΛΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ...ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ΤΩΡΑ ΚΛΑΨΩΜΟΥΝΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΦΑΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΤΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΙΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑ ,,ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ...ΣΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ..ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ,,,ΣΦΑΞΙΜΟ ΘΕΛΕΙΣ...ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ...ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΙ Ο ΒΙΛΧΕΜ ΡΑΙΧ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ...ΑΘΛΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΛΑΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MAΛΑΚΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΕΚΟΨΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΥΦΟΥΣ.
    Η ΤΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΗ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα μνημόσυνα των ΄νεκρών ηρώων της Χωροφυλακής, είναι γιορτές μίσους ενώ οι γιορτές στη Μακρόνησο και στον Αι-Στράτη είναι για την ιστορική μνήμη????
    Δεν μας τα λέτε καλα ρε κουμπάροι!!!

    Ποιοί την έπεσαν αιφνιδιαστικά και απροκάλυπτα στον σταθμό Χωροφυλακής σο Λιτόχωρο?
    Τι σχέδια είχε το ξενοκίνητο ΚΚΕ το 46 για τον τρίτο γυρο.

    Αντε διαβάστε Ιστορία ρε αλπάνιδες που τολμάτε να σπέρνετε την διχόνοια και να σπιλώνετε μνήμες νεκρών που το μόνο που έκαναν ήταν να μείνουν πιστοί στο καθήκον τους και στην νόμιμη κυβέρνηση της χώρας.

    Ευτυχώς που υπήρξαν αυτοί και τα παλικάρια του Εθνικού Στρατού για να σπάσετε τα μούτρα σας στο Γράμμο και στο Βίτσι....ξενοκίνητοι κατσαπλιάδες που θα μας είχατε τώρα χειρότερα και από Αλβανία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ποσο φασίστας μπορει να ειναι ο συγγραφέας του άρθρου? Δηλαδή στους αδελφοκτόνους σφαγείς που μάχονταν κατά ΝΟΜΙΜΗΣ κυβέρνησης με σκοπό να εγκαταστήσουν λαική δικτατορία δόθηκαν έως και συντάξεις "αντίστασης" και σε μια υποτίθεται δημοκρατική Ελλάδα δεν μπορεί κάποιος να μνημονεύσει τους νεκρούς του γιατί θίχτηκε η νομενκλατούρα της οπισθοδρόμησης και του υπαρκτού σοσιαλισμού. Αντιδρούν οι σύγχρονοι τρομοκράτες γιατί θίχτηκαν οι πρόγονοί τους,πρώτοι διδάξαντες την τρομοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ελα μωρέ, κάποια στιγμή θα ψοφήσουν και οι εναπομείναντες και θα σταματήσουν αυτά τα καραγκιοζιλίκια.
    Για τους υπόλοιπους, ας κρατάμε καλού κακού και από κανα ριο μάρε στο σπίτι.

    περίανδρος ο έξυπνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ιστορία πρέπει να διδάσκεται. Αμφιβάλει κανείς ότι οι χωροφύλακες που σκοτώθηκαν πολέμισαν για την Ελλάδα;
    Αμφιβάλει κανείς ότι οι ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΈΣ πολέμισαν για τον Στάλιν και αιματοκύλισαν αδιακρίτως την Ελλάδα;;
    Όταν τα Ευρωπαϊκά κράτη προσπαθούσαν να συνέλθουν από τις καταστροφές του 2ΟΥ παγκοσμίου πολέμου στην Ελλάδα οι κομουνιστές έσφαζαν με κονσερβοκούτια τους υπόλοιπους έλληνες και μας πήγαν χρόνια πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε δεν ντρέπεστε λιγάκι παλιουποκριτές?? Όταν κάνουν μνημόσυνα και γιορτές οι αριστεροί του ΔΣΕ είναι καλά?? Τότε δεν είναι γιορτές ...μίσους αυτές? Αλλά βέβαια είναι γιορτές μίσους και διχασμού οι εορτές μνήμης των ανδρών της χωροφυλακής και των αποστράτων έτσι? Αν δεν θέλετε να γιορτάζονται από τους δεξιούς και τους κεντρώους, τα θυμάτα (οι σφαγιασθέντες για να είμαστε πιο σωστοί) να σταματήσουν και οι αριστεροί να γιορτάζουν τα δικά τους. Αλλιώς... "μία τους και μία μας". Τόσο απλά! Για όλους τους δήθεν προοδευτικάριους (τρομάρα τους!) να τους υπενθυμίσουμε ότι ο εμφύλιος δεν διεξήχθη από δεξιες κυβερνήσεις αλλά από κεντρώες (πρόδρομοι του ΠΑΣΟΚ). Να υπενθυμίσουμε ότι πρωθυπουργός στα Δεκεμβριανά του 1944 ήταν ο..."Γέρος της Δημοκρατίας" Γ. Παπανδρέου, μετέπειτα αρχηγός της ένωσης κέντρου (προδρόμου ουσιαστικά του σημερινού ΠΑΣΟΚ). Άλλοι πρωθυπουργοί της Ελλάδος επίσης κεντρωοι την εποχή του εμφυλίου ήταν ο Θ. Σοφούλης και ο Ν. Πλαστήρας (προερχόμενοι από το χώρο του κέντρου και των φιλελευθέρων). Επομένως να μην κατηγορείτε την κατά τα άλλα..."κακιά δεξιά". Και κάτι τελευταίο. Παραπέμπω τους αριστεριστές που δήθεν διαμαρτύρονται, να διαβάσουν το βιβλίο του Λαζαρίδη "Σύντροφοι ευτυχώς που... ηττηθήκαμε", από έναν συγγραφέα που αν μη τι άλλο υπήρξε περισσότερο κομμουνιστής από οποιονδήποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είμαι κορόιδο γιατί. νομίζω ότι αυτοί που μετακινούνται με ελικόπτερα και ιδιωτικά τζετ νοιάζονται για την κατάσταση που επικρατεί στους ελληνικούς δρόμους....

    Είμαι κορόιδο γιατί. νομίζω ότι αυτοί που στέλνουν τα δικά τους παιδιά στα ιδιωτικά νοιάζονται για την κατάντια των δημόσιων σχολείων.

    Είμαι κορόιδο γιατί. πιστεύω ότι θα τιμωρηθούν οι ένοχοι για τα ολιγοπώλια (καρτέλ) που μαστίζουν την οικονομία μας και πλήττουν κυρίως τα φτωχότερα στρώματα της κοινωνίας. Καρτέλ στο γάλα, καρτέλ στη βενζίνη, καρτέλ στα ! φρούτα, καρτέλ παντού. Τα αρχικά πρόστιμα μειώνονται συνήθως, οι τιμές παραμένουν υψηλές, ενώ στην πράξη δεν επιστρέφονται στους καταναλωτές τα χρήματα που έχουν χάσει (π.χ. με μια παρατεταμένη μείωση της τιμής του προϊόντος ώστε να αντισταθμιστού ν οι απώλειες που προκλήθηκαν).


    Και ο κατάλογος αυτός μπορεί να συνεχίζεται για πάντα...

    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. UAV κατά εγκληματικότητας

    Η λέξη UAV προέρχεται από τα αρχικά γράμματα των αγγλικών λέξεων Unmanned Aerial Vehicle που σημαίνουν Μη-επανδρωμένο Ιπτάμενο Όχημα.
    Με απλά λόγια τα UAV είναι μικρά μοντέλα αεροπλάνων και ελικοπτέρων που πετούν τηλεκατευθυνόμενα από το έδαφος όπως αυτά που όλοι ξέρουμε ότι πετούν οι χομπίστες μοντελιστές όλου του κόσμου. Αυτά τα μικρά μοντέλα αεροπλάνων και ελικοπτέρων μπορούν να εξοπλιστούν με όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα φωτογράφησης βιντεοσκόπησης κλπ και να στέλνουν στο έδαφος φωτογραφίες, εικόνα βίντεο κλπ σε απευθείας μετάδοση. Μάλιστα στο Ιράκ ο Αμερικανικός στρατός τα χρησιμοποιεί σαν μέσα παρακολούθησης και αναγνώρισης και σε μερικές περιπτώσεις τα έχει εξοπλίσει και με πυραύλους τους οποίους εκτοξεύουν κατά στόχων.

    Για την περίπτωση της Αθήνας αυτά τα μικρά τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα ελικοπτέρων μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά της εγκληματικότητας με το να στέλνουν εικόνα βίντεο στην αστυνομία απ' όπου θα κατευθύνονται οι αστυνομικοί στο έδαφος. Θα πρέπει να στηθούν μίνι "ελικοδρόμια" στις ταράτσες επιλεγμένων κτιρίων απ' όπου θα ξεκινούν αυτά τα μίνι ελικόπτερα και αφού φτάσουν στον τόπο του εγκλήματος θα μεταδίδουν ζωντανή εικόνα στο κέντρο της αστυνομίας.
    Αν ρίξουμε μία ματιά στον χάρτη της Αθήνας βλέπουμε ότι όλο το κέντρο της απέχει από τον Λυκαβηττό το πολύ 1,5 χιλιόμετρο. Έτσι αν στηθεί ένα μίνι ελικοδρόμιο πχ στον Λυκαβηττό το UAV θα φτάσει στον τόπο του εγκλήματος σε λιγότερο από ένα λεπτό και το κέντρο της αστυνομίας θα έχει ζωντανή εικόνα από τον τόπο του εγκλήματος σε λιγότερο από ένα λεπτό για να μπορεί να δώσει οδηγίες στους αστυνομικούς στο έδαφος. Έτσι σε περίπτωση ταραχών από κουκουλοφόρους ή ληστειών το UAV θα ακολουθεί - παρακολουθεί από ψηλά τους δράστες και θα στέλνει ζωντανή εικόνα.

    Εκτός από την Αθήνα τα UAV μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εντοπίζονται οι χασισοφυτείες να επιτηρούνται τα θαλάσσια σύνορα της χώρας κλπ. Επίσης μπορούν να εξοπλισθούν και με κάμερες υπερύθρων που δίνουν εικόνα και κατά την διάρκεια της νύχτας. Τέλος το κόστος αγοράς και συντήρησής τους είναι αμελητέο.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ, ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΣ ΕΚΑΣΤΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ,ΟΙ ΜΕΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΔΕ ΓΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εκτός από τους Τούρκους μόνο οι συμμορίτες του ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΚΚ έκανε παιδομάζωμα στην Ελλάδα.

    Οι συμμορίτες του ΚΚ, αφού "κατέθεσαν" τα όπλα τους με την συμφωνία της Βάρκιζας,μετά με τα όπλα που είχαν "παραδώσει" ξεσηκώθηκαν εναντίον της τότε νόμιμης κυβέρνησης της Ελλάδος.

    Τι σχέση είχε με την Δημοκρατία ο ΔΣΕ και ονομάστηκε Δημοκρατικός;

    Η Χωροφυλακή υπερασπίστηκε την Ελλάδα, την έσωσε και δεν έγινε ΑΛΒΑΝΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ κλπ....

    Αλήθεια για ποία ιδεολογία κάποιος θα πρέπει να πάρει τα όπλα και να σκοτώνει τα αδέλφια του; Με ποιο δικαίωμα αποφασίζει κάποιος τι είναι καλό για όλους και θέλει να το επιβάλει με δολοφονίες και τρομοκρατία;

    Το συμμοριτοπόλεμο τον έκαναν οι άθλιοι Άγγλοι, αλλά που να πάρει χαμπάρι η άθλια ηγεσία των πρακτόρων της Μόσχας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι ανθέλληνες κάνουν μνημόσυνα για να τιμήσουν τους ανθέλληνες. Τι κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Το συμμοριτοπόλεμο τον έκαναν οι άθλιοι Άγγλοι, αλλά που να πάρει χαμπάρι η άθλια ηγεσία των πρακτόρων της Μόσχας......"

    Οι άθλιοι οι Άγγλοι, έ ??

    Αυτοί που στήριξαν Παπάγο, Καραμανλή και κάθε άλλο αντιδημοκρατικό καθεστώς και εξουσία (της δεξιάς).

    Οι Άγγλοι που στρατολόγησαν στις υπηρεσίες τους και στη συνέχεια τις υπηρεσίες της CIA κάθε καθήκι της δεξιάς ...

    Οι Αγγλοι που στήριξαν Ζέρβα, Ψαρρό και ΣΙΑ και βάραγαν με τα κανόνια τους το λαό της Αθήνας το 44.

    Οι Αγγλοι που ρίχναν τις βόμβες ΝΑΠΑΛΜ στο Δημ. Στρατό..

    Ηθελημένα ανιστόρητε, βλογιοκομμένε φασίστα άσε τις γκαιμπελιές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. γιατί όλα τα σχόλια των φασιστοειδών είναι ανορθόγραφα(και ανιστόρητα);
    Μα τόσο αγράμματοι πια;

    shkase!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. AMA ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΚΛΠ,ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ-ΓΑΛΑ.

    ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

    Α ΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ,ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ "ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΟΤΙ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ" ΤΟΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Α ρε ψευτοαριστεροί, να λέτε δόξα το θεό που νίκησαν οι "φασίστες" στον εμφύλιο...

    Μπας και νομίζετε πως σε μιά Ελλάδα με δικτατορία Ζαχαριάδη θα υπήρχε χώρος για "αριστερούς" του Κολωνακιού και για τα ψευτοαναρχικά πρεζόνια των Εξαρχείων?

    Με μια σφαίρα στο σβέρκο στα υπόγεια της Ελληνικής "Στάζι" θα καταλήγατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμε 10:52,σε πειράζει να προσθέσουμε ότι ο τοποτηρητής των Αγγλων τότε στην Ελλάδα ήταν ο Γεώργιος Παπανδρέου, (ο..."Γέρος τής Δημοκρατίας!!!!")ιδρυτής και δάσκαλος της δυναστείας των ξενόδουλων Παπανδρέου,τής οποίας άξιος συνεχιστής είναι ο George Papandreou?

    (μόνο που οι Αγγλοι φαλήρησαν και πέρασαν τα δικαιώματα στους Αμερικάνους...)

    Ή είναι φασιστική Γκεμπελιά το ότι ο Γ.Παπανδρέου είπε,αναφερόμενος στον Εμφύλιο ότι "το ΚΚΕ είναι το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΥΓ:Βέβαια σε σύγκριση με τα σημερινά ψευτοαριστερά παπαγαλάκια του Soros,οι κομουνιστές του εμφυλίου,έστω και παραπλανημένοι,ήταν ΑΝΤΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΕΣ!
    ΠΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΧΟΤΖΕΣ!
    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ , ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΓΡΙΒΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥ! ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ! ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 11:10 , ίσως γιατί οι φασίστες δέν έχουν τη πολυτέλεια να σπουδάζουν τα παιδιά τους σε ακριβά Αμερικάνικα κολέγια όπως τα "αριστερα" λαμόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο κομμουνισμός στην Ελλάδα είναι συνέπεια της αγραμματοσύνης και της υπανάπτυκτης οικονομίας.

    Σε ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ δεν σε παίρνουν στα σοβαρά όταν λες ότι είσαι κομμουνιστής.

    Δόξα τω θεώ δεν ζήσαμε αυτό το φασιστικό καθεστός στην πατρίδα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ή είναι φασιστική Γκεμπελιά το ότι ο Γ.Παπανδρέου είπε,αναφερόμενος στον Εμφύλιο ότι "το ΚΚΕ είναι το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας"?
    19 Μαρ 2009 12:30:00 μμ

    Αν κάτι είπε σωστό ο Γ Παπανδρέου είναι αυτός ο χαρακτηρισμός για το ΚΚΕ. Για προδοσίες μονο έχει το κόμμα αυτό σαν πρότυπο και πρώτον διδάξαντα τον Lenin ο οποιος με αντάλλαγμα την παραμονή του κόμματος του στην εξουσία παρέδωσε την Ουκρανία στην Γερμανία (συνθήκη του Brest-Litowsk).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως ο χειρότερος εχθρός του Έλληνα, είναι ο ίδιος ο Έλληνας. Ακραίες απόψεις, λόγω άγνοιας.
    Άγνοια, η χειρότερη ασθένεια στο κόσμο. Μάθε πρώτα:
    http://www.youtube.com/watch?v=E0DIQgnNRY4

    Καπετάν Μακρής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτοί οι "Έλληνες" που θεωρούν και αποκαλούν τον Stalin σαν ηγέτη των λαών τολμούν να αποκαλούν άλλους για ξενόδουλους....Αυτό είναι μαρξιστική-λενινιστική διαλεκτική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο καθε ενας εχει δικαίωμα να πιστεύει σε οτιδήποτε τον εκφράζει. Για μένα οι μνήμες ενος εμφυλίου πολέμου δεν σβήνουν ποτε. Και απο τις 2 πλευρές γίνανε λάθη. Αυτό ομως που δεν θα επιτρέψω ποτέ στον ευατο μου ειναι να καταδεχτώ να παραποιήσω την ιστορια του τόπου μου και να καταλήξω στην λογικη του μιάσματος....Αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 19 Μαρ 2009 9:57:00 πμ

    "Το συμμοριτοπόλεμο τον έκαναν οι άθλιοι Άγγλοι, αλλά που να πάρει χαμπάρι η άθλια ηγεσία των πρακτόρων της Μόσχας......"

    Έχεις δίκιο να βρίζεις τους Άγγλους, γιατί επενέβησαν (για δικούς τους λόγους βέβαια) και έσωσαν όλους τους χίτες, ταγματασφαλίτες,κουκουλοφόρους προδότες, θαυμαστές και υποστηρικτές του χίτλερ, που ήταν όλοι ακροδεξιοί φιλοβασιλικοί και δεξιοί.
    Έπρεπε να αφήσουν να εξελιχθούν τα πράγματα και να πάνε στο εκτελεστικό απόσπασμα όσοι συνεργάστηκαν με τους κατακτητές και όσοι διέπραξαν προδοσίες σε βάρος του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. να μιλάνε οι συνεργάτες των ναζι και των αμερικανών για ελλάδα και πατριωτισμό είναι αηδία !!!
    είμαι περήφανος που οι πρόγονοι μου στο ΕΑΜ πολέμησαν για την πατρίδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ,ΧΙΤΕΣ
    ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΒΓΗΚΑΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΑΣ;ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;
    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 4:15 , ΆΡΑΓΕ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ,ΑΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΕΥΡΩ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ Ο ΣΩΡΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο Μάρκος έχει δίκιο, όλοι δικαιούνται Μνημοσύνου. Οι αριστεροί άδικα φωνάζουν, έχουν το πάνω χέρι με τον Αλαβανό, τον Καραμαναλή και τον πράσινο Γιωργάκη στην εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ρε αντε στο διαολο φασιστοσπερματα που εχετε μουτρα. Απογονοι των χασαπιδων που κοβανε κεφαλια και τα καρφωνανε σε παλουκια γα να μη γινει η Ελααδα Αλβανια. Καθαρματα Χιτες που θα πειτε τιμη και δοξα στη χωροφυλακη. ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΖΗΤΩ Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΖΕΡΒΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τιμη και Δόξα στα παλληκαρια που μας κρατησαν λεύτερους.
    Οταν καραμπινατοι κομμουνιστες ομολογουν "ευτυχώς που χάσαμε" ( Βλ. Τάκη Λαζαρίδη, θανατοποινιτη μαζί με τον Μπελλογιαννη, Χρόνη Μίσιο κλπ)
    Οταν το ΚΚΕ αντι να σωπαίνει για να θαψουμε όλοι μαζι το παρελθόν υμνεί το "Δημοκρατικό"Στρατό του Βλαντα και του Γούσια και του Ζαχαριαδη δεν πρεπει εμεις να ξεχναμε τι οφείλουμε σε αυτούς τους νεκρούς.

    Και αισχος στη ΝΔούλα του Κωστακη που αρχισε τα προσκυνηματα στον ΑηΣτρατη και τη Μακρονησο για να πλησιασει δήθεν τον κεντρωο χώρο, φτυνοντας στην ουσία τους νεκρούς μας.

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: Φιλελεύθεη Κυβερνηση Σοφούλη κυβερνούσε στον εμφύλιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. καλα...
    δηλαδή οι δεξιοι εδω μεσα μας λένε ότι είμαστε σε καλύτερη μοιρα από την ουκρανια ή τη ρουμανία ή την αλβανία ή τη βουλγαρία ή τη ρωσία ή τη μοδαβία. Φαίνεται πως δεν έχουν παει εκεί, που είναι και λογικό. Εκεί ο κόσμος μπορεί σήμερα να πεινάει αλλά εχει αξιοπρέπεια την οποία δυστυχως κατάφεραν να ποδοπατήσουν τα καθάρματα του καπιταλισμού. Η ελλάδα έτσι κι αλλιώς μπουρδέλο θα ήταν, είτε είχε επικρατήσει ο κομμουνισμός είτε η δεξια. ΤΟ βλέπουμε και σήμερα που ο καθένας κάνει ό,τι θελει και δε σέβεται κανέναν. Από τους αλβανούς ή τους μακεδόνες ή τους ρουμάνους δεν έχω να ζηλεψω τίποτα, αλλά ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. Καταλάβετε το αυτό.

    ριο μάρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ .ΕΓΩ "ΔΕΞΙΟΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ"
    ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ η ΟΧΙ.
    ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.
    Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΜΕ.
    ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΕΞΟΡΙΕΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ (ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ). Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ.
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ.
    ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ( ΑΡΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ) ΠΟΥ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΩΣ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γιατί οι "αριστεροί" και οι "προοδευτικοί δημοκράτες" αντί να κάνουν διάλογο πάντα βρίζουν σα βόθροι??

    Εγω μικρός νόμιζα πως έτσι κάνουν οι φασίστες...

    Να'ξερε ο Soros το σαβούρες πληρώνει στην Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση