GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΘΑΡΣΙΣ...

Η Παναγιωταρέα δεν έγινε καθηγήτρια... . Παραιτήσεις και εκρηκτικό κλίμα... Ολόκληρη η ανακοίνωση από τους ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙ...

Η Παναγιωταρέα δεν έγινε
καθηγήτρια...
.
Παραιτήσεις και εκρηκτικό κλίμα...
Ολόκληρη η ανακοίνωση από τους ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
"Με αυτά που γράφετε με γ....!" φώναζε η ίδια, βρίζοντας το Ιντερνετ...
. .
.
Από το
paramme.wordpress.com/
.
Η Παναγιωταρέα δεν κατάφερε να γίνει καθηγήτρια ούτε σήμερα, ούτε ποτέ! Το γεγονός καταγράφεται ως νίκη γιατί χάρη στη δράση μας αλλά βεβαίως και στη δυναμική παρουσία πολλών καθηγητών της σχολής μας. Η φιλοδοξία της για την ανέλιξη της στη βαθμίδα της καθηγήτριας στο τμήμα Δημοσιογραφίας κ ΜΜΕ απέτυχε παταγωδώς.
Η διαδικασία άρχισε σήμερα (Τετάρτη) το πρωί στις 11.30 και ολοκληρώθηκε περίπου στις 15.00. Από τους 11 εκλέκτορες μόλις οι 6(!) τελικά ψήφισαν. Οι 3 παραιτήθηκαν της θέσης τους, ένας δεν παρεβρέθηκε λόγω υγείας και ο πέμπτος αποχώρησε απʼ τη διαδικασία για λόγους ευθιξίας, όταν ρωτήθηκε από καθηγητή του τμήματος αν θα τον επηρεάσει (λες;) το ότι η Παναγιωταρέα ήταν μέλος εκλεκτορικού σώματος για την ανάδειξη του γιόκα του σε εκλέκτορα. Στους εναπομείναντες έξι οι τέσσερις ψήφισαν υπέρ της και οι δύο λευκό. Η λευκή ψήφος προσμετράται σαν αρνητική στην προκειμένη περίπτωση, καθώς θα έπρεπε να την ψηφίσουν και οι 6 για να υπάρχει πλειοψηφία.
Οι δύο «λευκοί» αρνήθηκαν να την υποστηρίξουν επικαλούμενοι την μη ηθική της συμμόρφωση όλα αυτά τα χρόνια στο Τμήμα. Η απαράδεκτη και καθεστωτική συμπεριφορά της προς τους φοιτητές, τους συναδέλφους της, αλλά και το προσωπικό της σχολής δεν τους άφησε ασυγκίνητους.
Για το κλίμα αυτό καθοριστική όπως αποδείχτηκε ήταν η αποφασιστική είσοδος...
των 20 περίπου αυτόνομων φοιτητών στην αίθουσα της συνεδρίας την οποία και διακόψαμε κάνοντας δυναμικές τοποθετήσεις.
Χρήσιμη φάνηκε και η αρνητική για τη ʽʼλαμπρή επιστήμοναʼʼ εισήγηση του Δ.Σ. των φοιτητών της σχολής. Επειδή όμως ούτε εμπιστευόμαστε, ούτε ανεχόμαστε 5 - 6 άτομα να αποφασίζουν στο όνομα όλων των υπολοίπων, προηγουμένως είχαμε πιέσει τα μέλη του Δ.Σ. να σεβαστούν την ευρεία πλειοψηφία που συνόλου των φοιτητών του τμήματος, που δεν ανέχεται πλέον την Αννούλα και τα καμώματά της. Η πίεση αυτή λειτούργησε πολύ θετικά καθώς ανάγκασε αυτούς που απαρτίζουν το Δ.Σ. να μην προβούν σε καμιά ενέργεια που δεν λογαριάζει την πλατιά μάζα των φοιτητών.
Το θέμα έλαβε διαστάσεις με βάση την παρουσία στο κτίριο πολλών δημοσιογράφων. Τα γεγονότα ήρθαν να καλύψουν δημοσιογράφοι από τη REAL NEWS, τη συνδικαλιστική ομάδα του «Ασύνταχτου Τύπου», τον Αγγελιοφόρο, το ΣΚΑΙ και το ράδιο Θεσσαλονίκη. Στην κάμερα του ΣΚΑΙ φυσικά δεν επιτρέψαμε να τραβήξει πλάνα εντός της σχολής.
Όσον αφορά τις αντιδράσεις της Άννας, τα όσα σπαρταριστά συγκρατήσαμε είναι ενδεικτικά της προσωπικότητας του ατόμου αυτού και της εν γένει συμπεριφοράς της απέναντι στους φοιτητές. Η Αννιώ ήταν άλλοτε φανερά σοκαρισμένη, άλλοτε αμήχανη και άλλοτε η κλασική γλοιώδης Άννα που όλοι τηλεοπτικά αγαπήσαμε.
Τα σκηνικά που διαδραματίστηκαν στο 2ο όροφο της σχολής μας μεσημεριάτικα ήταν το λιγότερο… σουρεαλιστικά: Τελώντας εν απογνώσει, πότε μας απειλούσε ότι θα μας μηνύσει για τα δυσφημιστικά κατά τη γνώμη της κείμενα που συντάξαμε, πότε εκβίαζε ότι θα παραιτηθεί αν δεν ανελιχθεί (όχι σε παρακαλούμε, ξανασκέψου το…), ενώ έστρεψε τα βέλη της και κατά του «κακού» internet σαν μέσο ενημέρωσης που δε την γουστάρει και την πολεμάει.
Το θράσος και η μωρία της είναι τόσο ανε-λιγμένα που ισχυριζόταν ότι είμαστε υποκινούμενοι από άλλους εχθρικούς προς αυτήν καθηγητές. Έλεγε μάλιστα ότι σε ενδεχόμενη προσπάθεια ανέλιξης άλλων διδασκόντων θα στείλει δικούς της φοιτητές να διαμαρτυρηθούν! Αγνοούσαμε ότι διαθέτει δικό της «τάγμα φοιτητών».
Βέβαια, ακολουθώντας την προσφιλή για αυτήν μέθοδο της κολακείας, επιδίωκε να καλοπιάσει κάποιους από μας και να δείξει ένα φιλικό και συνεργάσιμο πρόσωπο. Αλλά, το ευγενικό και πράο προσωπείο που φοράει σε διάφορες εκπομπές της, ήταν δύσκολο να κρύψει την οργή της. Ατάκες όπως «με αυτά που γράφετε με γαμάτε» ή «γαμώ την πουτάνα μου» αποδεικνύουν ότι αυτά τα κουστουμαρισμενα και γραβατωμένα τυπάκια, που βλέπουμε στην τηλεόραση να παριστάνουν τους «καθώς πρέπει» τιμητές της ηθικής, στην πραγματικότητα είναι τσογλάνια που υποκρίνονται.
Επειδή σε διάφορα μέσα ενημέρωσης θα αρχίσουν να κυκλοφορούν αναφορές και άρθρα, εμείς ως Αυτόνομοι Φοιτητές Δημοσιογραφίας υποκινούμενοι μόνο από τα ιδεολογικά μας πιστεύω ξεκαθαρίζουμε ότι δεν επιδιώκουμε καμία συνεργασία με τα Καθεστωτικά ΜΜΕ. Θα προσπαθήσουμε να διαδώσουμε τα μηνύματα και τις ιδέες μας, αξιοποιώντας τα μέσα που έχει αναδείξει το κίνημα της πρόσφατης εξέγερσης. Θεωρούμε ότι «παιχνίδι» και συνδιαλλαγές με τα ελεγχόμενα από κράτος ή κεφάλαιο ΜΜΕ, συμβάλλουν στη νομιμοποίηση στα μάτια του κόσμου, του ρόλου τους ως μοναδικοί και αξιόπιστοι ενημερωτικοί δίαυλοι.
Η σημερινή μέρα, μέρα ιστορική για τη σχολή μας, μας γέμισε ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον. Ήταν για μας η πιο συγκλονιστική στιγμή και το μεγαλύτερο μάθημα που πήραμε μέσα σ΄ αυτό το κτίριο. Ένας όμορφος αγώνας, αγώνας αξιοπρέπειας και περηφάνιας. Τα όνειρά μας δεν χωράνε στα μέτρα σας, τα ελευθερώνουμε και σας πνίγουμε.
ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

65 σχόλια

  1. Θεούλη μου έκανες το θαύμα σου. Τι είπες αννούλα, ότι σε γαμ...με;
    Πάλι καλά που το κατάλαβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εκδίκηση τρώγεται κρύα, έστω και μετά τόσα χρόνια... ΡΟΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά, ας πάει να ζητήσει από το κανάλι να της πληρώσουν την άσπρη βαφή για το τσουλουφάκι, και ας αφήσει την ακαδημαική καριέρα για κανέναν σοβαρότερο άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μήπως είναι η μόνη που δεν θα έπρεπε να διδάσκει στο πανεπιστήμιο? Μήπως έτυχε να ακούσει κανείς για τη βαθμολογία που πήρε η Ιατρική Σχολή σε πρόσφατη ανεξάρτητη αξιολόγηση? Κάτω από το 1 !!! με άριστα το 10.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να που συμβαίνει και κανένα καλό.
    Ευτυχώς, για να μην χάνεται η ελπίδα των σωστών και δίκαιων αποφάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο παιδιά! ΑΞΙΟΙ!
    Υπάρχουν,τελικά, όρια στα αίσχη!

    ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα το ήθελε να τη γ...τε, αλλά ποιος ασχολείται με τέτοια πατσαβούρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπραβο ρε μαγκες οι νεοι ειναι η ελπιδα της Ελλαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αχ, αυτοί οι φοιτητές που εισέρχονται απρόσκλητοι. Σε λίγο θα εισέλθουν και στη Βουλή και τότε ίσως ξυπνήσει ο Καραμανλής και ο άσχετος με διοίκηση υπουργός εσωτερικών.
    Όσο για την κ. Παναγιωταρέα το κυριότερο μειονέκτημα είναι η πολυθεσία και ότι δεν έμενε στη Θεσσαλονίκη ενώ ήταν μέλος ΔΕΠ του πανεπιστημίου της πόλης αυτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και η Παναγιωταρέα ένα κρατικοδίαιτο γαλάζιο χρυσό κοριτσάκι είναι που βλέπει ότι πλησιάζει το τέλος της Ν(έας) Δ(ολοπλοκίας) και θέλει να αποκατασταθεί για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει στον Κωστάκη και το κόμμα του με τις απίστευτες λιβανοπαπαριές της που μας έχει σερβίρει από την εκπομπή της στην κρατική τηλεόραση. μαλάκες δεξιοί ξυπνάτε, γαλάζια χρυσά αγοράκια και κοριτσάκια σαν την Παναγιωταρέα μας ξεζουμίζουν και σας εκθέτουν καθημερινά. ρε χαζομαλάκες βγάλτε το γράσο από τα μάτια και την τσίχλα από τον εγκέφαλό σας και στείλτε στον αγύριστο τα γαλάζια χρυσά αγοράκια και κοριτσάκια μαζί με τον ανίκανο Κωστάκη που τα διορίζει. Ξυπνάτε ρε κορόιδααααααααααα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ!!!

    11-03-2009



    Η γαλάζια διακυβέρνηση του «καταλληλότερου» (sic) αφού βόλεψε:

    · Τους γαλάζιους κουμπάρους.
    · Τα γαλάζια παιδιά.
    · Τους/ις γαλάζιους/ες συζύγους, μέχρι και η γυναίκα του «καταλληλότερου» (sic) κα ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΪΤΗ ορμώμενη από την Επανομή, έγινε από βρεφονηπιοκόμος χειρούργος ιατρός η αθεόφοβοι.
    · Τα γαλάζια χρυσά αγοράκια και κοριτσάκια.
    · Τα γαλάζια «παπαγαλάκια».
    · Τους νταβατζήδες σύμφωνα με τη ρήση του «καταλληλότερου» (sic) τρομάρα του θεομπαίχτη.
    · Τους κάθε λογής διαπλεκόμενους.

    Τώρα πήραν σειρά οι γαλάζιοι μπατζανάκηδες.

    Οι γαλάζιες συννυφάδες δεν πρέπει να ανησυχούν, ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «σαΐνια» του, στον ελάχιστο χρόνο που τους απέμεινε θα σπεύσουν να τις τακτοποιήσουν και αυτές.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άλλη μία νίκη. Σκεφτείτε ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα χωρίς το ιντερνετ και τα Blogs?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άντε με το καλό, να καθαρίσετε τώρα και κανένα Χριστινάκη...

    Αυτό είναι πιό δύσκολο γιατί η σχολή τους μάλλον δεν θα έχει αναρχοαυτόνομους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι golden boy , οι golden Συνδικαλιστές και
    οι golden Δικηγόροικαι οι golden Μισθοί της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
    ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ.

    Οι Συνδικαλιστές στην ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα είναι αυτοί
    που έχουν την κομματική διοίκηση στο σύλλογο τους
    Έχουν μπει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες
    Πρόσληψης και είναι σε κομματική διατεταγμένη
    υπηρεσία .
    τα golden boy δεν υπάρχουν μόνο αυτή την εποχή
    Τα έφεραν από τους πρώτους στην Ελλάδα
    μετά από ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΕΗ ΟΤΕ η τότε διοίκησης
    Της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
    ΚΑΡΑΖΑ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ
    Δηλαδή όποιος ήταν συνδικαλιστής έπαιρνε
    τους βαθμούς κανονικά τα μπόνους , έξτρα μισθούς
    και επιδόματα δηλαδή κλητήρας να ήσουν
    η καθαρίστρια θα έφτανες τον βαθμό του
    Διευθυντού με όλα τα εξτρά οικονομικά και θέση.
    Δηλαδή golden Συνδικαλιστές.
    Η τότε διοίκησης ΚΑΡΑΤΖΑ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ
    εδώ και πολλά χρόνια δημιούργησε και τους
    Γκόλντεν δικηγόρους με μισθό το ελάχιστο δηλαδή
    Ο μικρότερος μισθός 3000 ευρώ τον μήνα καθαρό
    και άνω , ακόμα και ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου από την Εθνική Τράπεζα αμείβεται
    με μισθό καταλαβαίνεται με τη μισθό μιλάμε .
    Πριν να αποχωρήσει αυτή η τότε διοίκησης
    υπέγραψε συμβάσεις έργων στην διεύθυνση
    που ήταν γενικός και η ομάδα του,
    Ακόμα τρώνε !!!!!!!!
    Ο νέος γενικός τι να σου κάνει ;;;;;;;;
    Αυτός δεν έχει υπογράψει τίποτα και
    Προσπαθεί να δαμάσει τους golden Δικηγόρους
    Που 15 χρόνια αμείβονται με goldenν Μισθούς
    Και επιδόματα και έξοδα παραστάσεως
    μαζί με τους Συνδικαλιστές .
    ενώ ο Υπάλληλος στην Τράπεζα παίρνει
    1000-1500 ευρώ τον μήνα και
    Προσπαθεί να την βγάλει αξιοπρεπώς
    Ακόμα και δανείζοντας χρήματα με δάνεια και κάρτες,
    Αφού έκλεισαν το Συνεταιρισμό των Υπάλληλων της τράπεζας από τα διάφορα Καρτέλ με την συμμετοχή
    των Συνδικαλιστών .
    Μόλις έκλεισε ο Συνεταιρισμός ο Υπάλληλος της Τράπεζας άρχισε να δανείζεται και να εκδίδει κάρτες
    για να επιβιώσει.
    Γι αυτό τον λόγο τον έκλεισαν .
    Αυτά να κυνηγήσετε να δώσετε αύξηση
    Στους υπάλληλους . Να κόψετε τους golden Μισθούς που παίρνουν αυτοί που προαναφέραμε
    Και οι golden Σύμβουλοι και παρά Σύμβουλοι θα σας πάρουν με τις πέτρες όλους εσάς και τα γιαούρτια
    Οι υπάλληλοι της τράπεζας και η κοινωνία που
    Βλέπει και ακούει για το ότι γίνεται σε αυτή την χώρα
    Και κινδυνεύετε με εθνικό λαϊκό λιντσάρισμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΩ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΝ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανάλογα μέ τό επίπεδο τής "μαμασάν"
    κι οί πουτάνες!!!
    Ανάλογα μέ τούς καθηγητές κι οί φοιτητές.
    Τό επίπεδο γνωστό αλλά καί τό προιόν παραγωγής γνωστό.
    Φοιτητές ίσον τούβλα!!!

    Ένας Παπαδόπουλος χρειάζεται,αλλά γιά 25 κι όχι 5 χρόνια!!!

    SPARK!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. O ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ της Ελλάδας με την υπερδύναμη μαίνεται από την πρώτη στιγμή που εξελέγη ο Καραμανλής.

    ΕΝΝΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ:

    1.Μία ΜΟΝΟ μέρα μετά την ορκωμοσία της ΝΔ το 2004, οι Αμερικάνοι αναγνώρισαν τα σκόπια με το όνομα Μακεδονία. Γιατί δεν το είχαν κάνει 8 χρόνια επί Σημίτη; Αυτά τα πράγματα θέλουν προετοιμασία, ΕΤΥΧΕ την ίδια μέρα που έχασε τις εκλογές ο Σημίτης να καταθέσουν την αναγνώριση; Προφανώς ο Σημίτης ήταν o άνθρωπός τους και δεν ήθελαν να τον πλήξουν πολιτικά. Δεν θέλει πολύ φαντασία να καταλάβει κανείς γιατί ο Σημίτης παρέδωσε στο Γιωργάκη το δαχτυλίδι, χωρίς να γίνει κανονικό συνέδριο εκλογής αρχηγού, όπως το 1995. Είχε εντολή.
    2.Το 2005 ήλθε το σχέδιο Ανάν. Ο Καραμανλής (μαζί με το μακαρίτη τον Παπαδόπουλο) είπε όχι στο σχέδιο Ανάν. Τότε άρχισαν τα όργανα από τους καναλο-εκβιαστές (κάνε ότι σου λέμε αλλιώς σε ρίχνουμε).
    3. Το 2006 άρχισαν οι συνεννοήσεις με τους Ρώσους για τους αγωγούς. Κεντρικό πρόσωπο στις εξελίξεις ο Βουλγαράκης, που αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα του Καραμανλή και κάποιων υπουργών, μέσω της Vodafone του Κορωνιά και της Ιντρακόμ του Κόκκαλη στην Παιανία.
    4. Ο Καραμανλής βάζει το Βουλγαράκη στο Ναυτιλίας και προωθεί τη συμφωνία για ιδιωτικοποίηση των λιμανιών ΟΛΠ και ΟΛΘ.
    5.Παραμονές των εκλογών του 2007 καίγεται η Πελοπόννησος. Μετά τη νίκη του Καραμανλή το Σεπτέμβριο υπογράφεται η τελική συμφωνία για τους αγωγούς με τον Πούτιν και κερδίζουν οι κινέζοι της Cosco (μετά από διεθνή διαγωνισμό) τα λιμάνια. Ο Βουλγαράκης είναι στο στόχαστρο της ΝSA.
    6.Μάρτιος 2008. Ο Καραμανλής ταπεινώνει τον προκλητικά φιλοσκοπιανό πλανητάρχη Μπούς στο Βουκουρέστι, με τη βοήθεια του Σαρκοζί. Πριν το Βουκουρέστι οι Αμερικανοί απειλούν, μετά σιωπούν. Οι σκοπιανοί συνεχίζουν το βιολί τους.
    7.Σεπτέμβριος 2008. Δύο υπόδικοι για κακουργήματα καναλάρχες (Κοντομηνάς, Κυριακού) και τρείς που τρέφονται μόνο από δημόσια έργα (Μπόμπολας, Λαμπράκης, Βρυώνης) αρχίζουν συντονισμένη επίθεση στον Καραμανλή για μία αντιπαράθεση μεταξύ δημοσίου-μονής Βατοπεδίου που σερνόταν από το 2000, επί Σημίτη. Χρηματικές δοσοληψίες που να εμπλέκουν υπουργούς δεν φαίνονται πουθενά.
    8.Το Δεκέμβρη αρχίζουν ταραχές στην Αθήνα, που μεταδίδονται ακαριαία σε όλο τον κόσμο (πώς γίνεται να είναι στημένα τα ξένα τηλεοπτικά συνεργεία στο Σύνταγμα πριν αρχίσουν τα επεισόδια κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει) με αφορμή το θάνατο ενός νεαρού από αστυνομικό στα εξάρχεια.
    9.Ιανουάριος 2009. Οι καναλάρχες έχουν καθημερινά πρώτο θέμα τις κραυγές του Γιωργάκη να γίνουν εκλογές (μόλις ενάμισυ χρόνο από τις προηγούμενες, πού ξανακούστηκε;). Αφορμή είναι αμφισβητούμενης φερεγγυότητας γκάλοπ που βγάζουν οι ίδιοι κάθε σαββατοκύριακο.

    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;

    Οι Αμερικάνοι θέλουν οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα. Τα αμερικανικά συμφέροντα είναι πολλά, πάρα πολλά.
    1. Η αμερικανική βάση Bondsteel στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό Nabuskο που έρχεται από την Τουρκία.
    4. Μέσω των Ελληνικών λιμανιών οι Κινέζοι βάζουν πόδι σε όλες τις Ευρωπαικές αγορές και συσφίγγουν τις σχέσεις Ε.Ε. και Κίνας.

    ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι συνεχή και κάτω από τη μέση. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων.
    Αφού δεν ακούει ο Καραμανλής χρειάζονται ένα πρωθυπουργό που λέει ναι. Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.

    ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;

    Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τέσσερα αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.

    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Με αυτά που γράφετε με γ....!" φώναζε η ίδια, βρίζοντας το Ιντερνετ...

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ,ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΖΟ.
    ΜΠΑΖΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να καταλάβουμε ποιός είναι πίσω από τους βομβιστές, τους κουκουλοφόρους και τους παρακινητές της αποσταθεροποίησης της Ελλάδας.

    ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ;

    Η Ν.Δ. χάνει γιατί οι καναλάρχες την κατηγορούν ότι δεν κτυπάει αλύπητα τους κουκουλοφόρους.

    Ο Σύριζα χάνει γιατί οι καναλάρχες τον κατηγορούν ότι υποκινεί τους ταραξίες.

    Το ΚΚΕ χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεκανίκι της Ν.Δ. (το θράσος δεν έχει όρια).

    Το Λαός χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεξιό, άρα υπέρ της άχρηστης αστυνομίας.

    Και βεβαίως βλέπουμε συνεχείς δημοσκοπήσεις από το Mega, τον Ant-1, τον Alpha, τον Αλτερ και το Star, όπου όλα τα κόμματα πέφτουν εκτός από ένα που ανεβαίνει.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;

    ΜΟΝΟ ο ελληνο-αμερικάνος γιός της margaret chad.

    Πού είπε ΝΑΙ στο βρώμικο αμερικάνικο σχέδιο Ανάν το 2005, που είπε ΝΑΙ στην αμερικάνικη πρόταση για το όνομα Μακεδονία-Σκόπια το 2002 για τους βόρειους γειτόνους μας και που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ σχολιάσει τις κοσμοι-στορικές συμφωνίες του Καραμανλή με τους Ρώσους για τους αγωγούς και τους Κινέζους για τα λιμάνια.

    Και μετά οι οπαδοί του πασόκ ονομάζουν ατεκμηρίωτες θεωρίες συνομωσίας τις κατηγορίες ότι ο Γιωργάκης κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι του λένε οι αμερικάνοι και οι καναλάρχες υπάλληλοί τους, σε βάρος της Ελλάδας.

    Φίλοι πασόκοι, θυμηθείτε είμαστε όλοι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Μην παρασύρεστε από τους καναλάρχες, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους αμερικάνους.

    Αφήστε τους κομματικούς φανατισμούς και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει ΚΑΘΑΡΑ.

    Θα βρείτε αμέσως ΟΛΕΣ της απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είναι εντυπωσιακή η ακριβής περιγραφή από τους Αυτόνομους Φοιτητές του τμήματος για τον χαρακτήρα και την πρακτική της συγκεριμένης κυρίας (ο χαρακτηρισμός τσογλάνια που υποκρίνονται είναι η πεμπτουσία της ύπαρξης ορισμένων). Μήπως παρεμπιπτόντως θα μπορούσαμε να μάθουμε και τα ονόματα της φοβερής τριμελούς εισηγητικής επιτροπής που συνέταξε την εισηγητική έκθεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε βλάκες τι χαίρεστε? Η λεγάμενη είναι ΉΔΗ εδώ και χρόνια αναπληρώτρια καθηγήτρια και πληρώνεται κανονικά. Και αν θέλετε να μάθετε ο μισθός του αναπληρωτή δεν διαφέρει και πολύ από αυτόν του καθηγητή. Επιτυχία θα ήταν να την πετάξετε με τις κλωτσιές έξω και να πάψουν να τις καταβάλονται μισθοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πώ, πώ ΣΥΜΦΟΡΑ !

    Δεν έγινε η ΑΣΠΡΟΤΣΟΥΛΟΥΦΩ ΔΟΚΤΟΡΑΣ ??

    ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ.

    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.




    Πώ, πώ ΣΥΜΦΟΡΑ !

    Δεν έγινε η ΑΣΠΡΟΤΣΟΥΛΟΥΦΩ ΔΟΚΤΟΡΑΣ ??

    ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ.

    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.






    Πώ, πώ ΣΥΜΦΟΡΑ !

    Δεν έγινε η ΑΣΠΡΟΤΣΟΥΛΟΥΦΩ ΔΟΚΤΟΡΑΣ ??

    ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ.

    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.






    Πώ, πώ ΣΥΜΦΟΡΑ !

    Δεν έγινε η ΑΣΠΡΟΤΣΟΥΛΟΥΦΩ ΔΟΚΤΟΡΑΣ ??

    ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ.

    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΣΠΡΟΤΣΟΥΛΟΥΦΩ ΜΟΥ ΤΙ ΚΡΙΜΑ !!

    ΑΣΠΡΟΤΣΟΥΛΟΥΦΩ ΜΟΥ ΤΙ ΚΡΙΜΑ !!

    ΑΣΠΡΟΤΣΟΥΛΟΥΦΩ ΜΟΥ ΤΙ ΚΡΙΜΑ !!

    ΑΣΠΡΟΤΣΟΥΛΟΥΦΩ ΜΟΥ ΤΙ ΚΡΙΜΑ !!

    ΑΣΠΡΟΤΣΟΥΛΟΥΦΩ ΜΟΥ ΤΙ ΚΡΙΜΑ !!

    ΑΣΠΡΟΤΣΟΥΛΟΥΦΩ ΜΟΥ ΤΙ ΚΡΙΜΑ !!

    ΑΣΠΡΟΤΣΟΥΛΟΥΦΩ ΜΟΥ ΤΙ ΚΡΙΜΑ !!

    ΑΣΠΡΟΤΣΟΥΛΟΥΦΩ ΜΟΥ ΤΙ ΚΡΙΜΑ !!

    ΑΣΠΡΟΤΣΟΥΛΟΥΦΩ ΜΟΥ ΤΙ ΚΡΙΜΑ !!

    ΑΣΠΡΟΤΣΟΥΛΟΥΦΩ ΜΟΥ ΤΙ ΚΡΙΜΑ !!

    ΑΣΠΡΟΤΣΟΥΛΟΥΦΩ ΜΟΥ ΤΙ ΚΡΙΜΑ !!

    ΑΣΠΡΟΤΣΟΥΛΟΥΦΩ ΜΟΥ ΤΙ ΚΡΙΜΑ !!

    ΑΣΠΡΟΤΣΟΥΛΟΥΦΩ ΜΟΥ ΤΙ ΚΡΙΜΑ !!

    ΑΣΠΡΟΤΣΟΥΛΟΥΦΩ ΜΟΥ ΤΙ ΚΡΙΜΑ !!

    ΑΣΠΡΟΤΣΟΥΛΟΥΦΩ ΜΟΥ ΤΙ ΚΡΙΜΑ !!

    ΑΣΠΡΟΤΣΟΥΛΟΥΦΩ ΜΟΥ ΤΙ ΚΡΙΜΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΣΠΡΟΤΣΟΥΛΟΥΦΩ

    Μήπως αρχίζει η μεγάλη ΠΤΩΣΗ ??

    Ξέρεις πέρασαν οι εποχές που ξεφτίλιζες για λίγα δανεικά κόσμο και κοσμάκι και μάλιστα μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας.

    Ελπίζω να έχεις το νιονιό να μην ξαναεμφανισθείς δημόσια με τέτοια ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ποιος σαβουρογάμης ρε γαμώτο το κάνει αυτό;

    Μολόγα το ρε Αννούλα, πες μας ποιος γαμεί τέτοιες πουροπατσαβούρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αχ Αννούλα του Νιανιά,
    δεν θα είμαι πια μαζί σου,
    άντε άνοιξε πανιά,
    άντε τράβα και γ... αρίφαλο στ' αυτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ, ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΦΟΥΓΚΑΡΙΣΜΑΤΑΚΙ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ?

    ΕΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΚΑΪΦΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εχω πολύ καιρό να δω τέτοιο καλογραμμένο κείμενο!
    Κοίτα να δείς που υπάρχουν και αυτόνομοι που δε χαμπαριάζουν.
    Αλλά το έχουμε ξαναπεί :
    Το διαδίκτυο είναι σε θέση να πηδήξει πολλά κωλόπαιδα.
    Λίγη θέληση χρειάζεται, λίγη επιμονή, λίγο θάρρος!

    Φυσικά, ως νέοι θα πέσουν σε πολλές παγίδες στο μέλλον.
    Μέσ' στα σκοτάδια που ζούμε, θα κυκλοφορήσει πολύ ψέμμα. Τα ύποπτα γραβατωμένα, κοστουμαρισμένα ή και αχτένιστα άτομα θα συνεχίσουν να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, και για να γίνουν αντιληπτά χρειάζεται πείρα.

    Κάποια στιγμή, όταν η πείνα αρχίσει να πιέζει, θα φανεί πόση θα είναι η αντίσταση ενός εκάστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Είμαι φοιτητης στα ΜΜΕ της Παντείου.Αν ήταν στη σχολή μας το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την είχαμε πάρει με τις πέτρες.Ούτε για καθαρίστρια δε θα την παίρναμε.Και που διδάσκει και παίρνει και μισθό είναι έγκλημα.Δε φτάνει που την τρώμε στη μάπα στην κρατική τηλεόραση και την πληρώνουμε για να γλείφει την κυβέρνηση ενώ ούτε να μιλήσει η ψευδή μπορεί θέλει και να διδάξει!Η Αννούλα είναι τρανό παράδειγμα γιαυτο που λεμε οτι στη χώρα αυτή πάνε μπροστά οι γλείφτες και τα λαμόγια.Ένα μπράβο στους φοιτητές που ύψωσαν ανάστημα στείλτε τη στο διάολο κι αυτή και τα γλειφτρόνια που τη στηρίζουν για να πάρουν καμια θεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το κείμενο-καταγγελία είναι επί της ουσίας και πολύ στοιχειοθετημένο και δίκαιο.

    Το θέμα όμως είναι ότι η Παναγιωταρέα είναι μία κορυφή ενός παγόβουνου με τεράστιες διαστάσεις.

    Έχουμε πολλά παρεμφερή φαινόμενα σε όλα τα πανεπιστήμια και τει της χώρας.

    Κυκλοφορούν ακόμα πολλά "διδακτορικά" και "μεταπτυχιακά" και οι ιδιοκτήτες τους βρίσκονται σε θέσεις που δεν θα έπρεπε.

    Η Παναγιωρέα έκανε το λάθος να εμφανίζεται στο γυαλί και να δίνει μεγαλύτερο στόχο από ότι οι υπόλοιποι και το πλήρωσε (λίγο).

    Μισθολογικά βέβαια δεν έπαθε και μεγάλη ζημιά. Θίχτηκε η αξιοπρέπεια της. Έχει άραγε καθόλου;

    Αν θα έχει την ευθιξία να παραιτηθεί θα το δούμε στο εγγύς μέλλον....

    Ποιοι αυτόνομοι θα καθαρίσουν με του υπόλοιπους άσχετους που έχουν διαλύσει την παιδεία στην Ελλάδα και όχι μόνο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γειά σου ρε Γιωργάκη ηγέτη, η προσωπικότητά σου και μόνο ενώνει και εμπνέει όλους.
    Τους Αντρεικούς, τους Σημιτικούς, τους επιχειρηματίες των ολιγοπωλίων, τους καναλάρχες, τους αμερικάνους.
    Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο καβαλάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ
    ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ...
    18η ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.
    ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ Η Η ΓΡΑΜΜΗ ?

    Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΤΑΙΕΙ.... ΠΟΝΑΕΙ..!

    TA ZΩΑ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ
    ΑΚΟΜΑ..............!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πρέπει να είναι πέρα απο τα όρια
    της Ηληθιότητας αυτό το βλήμα που γράφει ότι η Παναγιωταρέα είναι γαλάζια.
    ΡΕ ΖΩΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ.
    ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ
    ΡΕ ΖΩΟ.
    ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ν.δ.
    ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΑΥΛΙΣΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ρε κεφάλα 12:36:00μμ, σιγά μην έχει κοματική συνείδηση η παναγιώταινα!
    Αυτοί είναι κολλητοί με όσους τους κάνουν την δουλειά της. Δεξιά φρασεολογία είχε όμως πάντα.

    Πάρε κάτι εργατοπατέρες πασόκους δημάρχους που οι κολλητοί τους είναι τέως υπουργοί ναυτιλίας της ΝΔ για παράδειγμα. Τι έιναι; Πασόκοι ή μήπως είναι νεοδημοκρατοπασόκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση το εξής:
    Όλοι αυτοί που βοηθούν το Γιωργάκη άμεσα ή έμμεσα δεν βλέπουν ότι το παιδί είναι μπάζο;
    Πχ. ο Μπόμπολας ξοδεύει ένα σκασμό λεφτά για το Γιωργάκη, δεν καταλαβαίνει ότι το παιδί μπορεί να είναι του χεριού του αλλά είναι αργόστροφος, τυχοδιώκτης και παρορμητικός ;
    Και οι μεγαλοκαραχαρίες με τους οποίους κρυφά συνεστιαζόταν την περασμένη εβδομάδα τί καπνό φουμάρουν; Επιχειρηματίες είναι, άρα έξυπνοι άνθρωποι, δεν καταλαβαίνουν ότι το κουνουπίδι που έχει στον κεφάλι του μπορεί να τινάξει όλη την οικονομία στον αέρα;
    Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι έχουν ανέβει σε ένα τρένο (εναντίον του Καραμανλή) από το οποίο δεν μπορούν να κατέβουν, γι’ αυτό λένε μέσα τους ότι βρέξει άς κατεβάσει.
    Σίγουρα παίζει και η περίπτωση να κατευθύνεται και να συντονίζεται η συνολική ιστορία από τους "συμμάχους" αλλά αυτό δεν ΘΕΛΩ να το πιστέψω.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Το παρακάτω απόσπασμα με αφιερωσούλα:

    Όσο για λογοκρισία, η ΕΡΤ ανέκαθεν, ήταν μαστόρισσα στο είδος. Σας ερωτώ λοιπόν φίλοι μου, μια φιλόλογος, της οποίας η δουλειά είναι να διορθώνει εκθέσεις μαθητών γυμνασίου-λυκείου, μπορεί να… διορθώνει τις σκέψεις και τις απόψεις ιερών τεράτων του πολιτισμού μας;;;
    Ακούω το όχι από χιλιόμετρα μακριά… Πόσο λάθος κάνετε…

    Μια συγκεκριμένη φιλόλογος, αποσπάστηκε από το υπουργείο παιδείας στην ΕΡΤ το 1976. Στην ΕΡΤ;;; Μα τι στην ευχή, γέμισαν τα σχολεία φιλολόγους και τους εξάγει το υπουργείο τους και σ’ άλλους φορείς; Μάλλον όχι!

    Η φιλόλογος πήγε τότε στην ΕΡΤ επειδή χρειαζόταν τα φώτα της σε μια καινούργια εκπομπή. Στην εκπομπή εκείνη λοιπόν, σ’ ένα στρογγυλό τραπέζι, κάθονταν διάφοροι/διαφορετικοί σε κάθε εκπομπή - πνευματικοί άνθρωποι του τόπου μας, ποιητές, συγγραφείς, διανοούμενοι και άλλοι, και συζητούσαν φιλολογικά, λογοτεχνικά, αλλά και θέματα της ηθικής και της διανόησης. Στο τραπέζι δεν υπήρχε συντονιστής. Δινόταν το θέμα στους πνευματικούς ανθρώπους και αυτοί σχολίαζαν και παρέθεταν τις απόψεις τους επ’ αυτού. Όμως, κάποιες φορές αυτοί «ξέφευγαν» από το θέμα και σχολίαζαν την κοινωνικοπολιτική κατάσταση της εποχής εκείνης.

    Πάνω στο τραπέζι υπήρχε ένα τηλέφωνο. Όταν λοιπόν οι συνομιλητές άρχιζαν τον κοινωνικοπολιτικό σχολιασμό, χτυπούσε το τηλέφωνο. Όποιος το σήκωνε όμως, δεν είχε μόνο αυτός το προνόμιο να ακούει τι του έλεγαν. Ουσιαστικά, η συμπαθής συσκευή ήταν συνδεδεμένη με τα μικρόφωνα του χώρου, συνεπώς τη συνομιλία άκουγαν και οι υπόλοιποι συνομιλητές και οι τηλεθεατές. Μα τι θα μπορούσαν να πουν από το τηλέφωνο σε έναν πνευματικό άνθρωπο του τόπου μας και έπρεπε να το ακούσουν όλοι; Απλό, τους έλεγαν ότι είχαν ξεφύγει από το θέμα και ότι έπρεπε να ξαναγυρίσουν αποκλειστικά στο σχολιασμό τούτου!!!
    Ποιος τους το έλεγε; Καμιά τηλεφωνήτρια;
    Όχι βέβαια, είχαν μια πολύ πιο μορφωμένη υπάλληλο για να μπορεί να τη λέει στα ιερά αυτά τέρατα, τη φιλόλογο!!!
    Από το 1976 έως το 1981, η γλυκιά φωνούλα της φιλολόγου «έβαζε στη θέση τους» τ’ άτακτα πνευματικά ιερά μας τέρατα. Μέχρι που η άνοδος του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, τον Οκτώβριο του '81, τερμάτισε την εκπομπή και την παρουσία της εν λόγω «φιλολόγου» στην ΕΡΤ. Από τότε, η φιλόλογος, έκανε αντικείμενο της ζωής της τη δημοσιογραφία. Μάλιστα έφτασε να γίνει «καθηγήτρια… Πανεπιστημίου» στη δημοσιογραφία. Πέρασε από τα 40 κύματα και εδώ και λίγα χρόνια «έπιασε λιμάνι» στην ΕΡΤ.
    Ο χρόνος υπήρξε πολύ γενναιόδωρος μ’ αυτήν. Ουσιαστικά, της άφησε μόνο μια μικρή πινελιά σε πολύ εμφανές της σημείο. Μικρή, αλλά ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα εκεί που είναι. Όποιος παλιός θυμάται τη φωνούλα της και θέλει να τη δει και ολόκληρη αλλά και όποιος νεότερος θέλει να τη γνωρίσει, ας ψάξει ‘κει στην κρατική μας τηλεόραση να βρει μια εκπομπή με τίτλο μια καθαρευουσιάνικη λέξη και ένα επίθετο (της γραμματικής) δίπλα της. Εκεί είναι!

    Άντε, για να μη χαλάτε πολλή φαιά ουσία, είναι η Άννα Παναγιωταρέα.

    Παρουσιάζει το «ουδείς αναμάρτητος» κάθε Παρασκευή βράδυ (που αλλού;) στη ΝΕΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ρε σεις, από την ιστοσελίδα φαίνεται ότι δεν υπάρχει καθηγητής στο Τμημα Δημοσιογραφίας στο Αριστοτέλειο. Όλοι είναι αναπληρωτές ή επίκουροι.

    Πε την Αννούλα.... πήγαινε για πρωτιά!

    Θα γινόταν και πρόεδρος αλλά της χάλασαν τη συνταγή κάτι .....αυτόνομοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩ...ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..ΚΟΠΡΟΓΛΥΦΤΟΣΚΥΨΟΥΛΑ....ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πάρτα να μη στα χρωστάμε που το παιζες και καθηγήτρια περιοπής ενώ το μόνο που σε ενοιαζε ήταν που θα πιεις το καφέ σου με τη Γκίμπα. Κοίτα ρε ένα άτομο που το παιζε και κόφτρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Άρθρο της Anne Applebaum.(αμερικανο-εβραία δημοσιογράφος, σύζυγος του εβραίου υπουργού εξωτερικών της Πολωνίας) στην «Ουάσιγκτον Ποστ».
    23-12-2008

    Με το Σκοπιανό συνδέει τις ταραχές στην Ελλάδα, με επίκεντρο την Αθήνα, το φύλλο με ημερομηνία 23/12/2008, της εφημερίδας, κύριος εκφραστής του αμερικανικού κατεστημένου και υποστηρικτής των απόψεων της εκάστοτε Αμερικανικής Κυβέρνησης.
    Μεταξύ άλλων στο εξαιρετικά αρνητικό «άρθρο» της Anne Applebaum για τα γεγονότα υπάρχει εκτεταμένη αναφορά και στο …σκοπιανό : «Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε., η μεγαλύτερη συνεισφορά της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική συνίσταται στην ξεροκέφαλη πολιτική της να θέτει προσκόμματα στην διεθνή αναγνώριση της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» - για λόγους που είναι περίπλοκοι να τους αναλύσουμε - εκτός αν η τελευταία αλλάξει το όνομά της σε FYROM «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας», ένα ακρωνύμιο που όλοι οι υπόλοιποι θεωρούν καταγέλαστο. Σε ότι αφορά την εσωτερική πολιτική οι Έλληνες είναι διαβόητοι για την χάλκευση οικονομικών στοιχείων που ήταν απαραίτητα για την είσοδό τους στην ζώνη του ευρώ».

    Εντύπωση προκαλεί ότι το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ κείμενο δημοσιεύθηκε πρώτα στο American Enterprise Institute της αμερικανικής πρωτεύουσας, που έχει τίτλους συνεργασίας με την Αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών C.I.A και βασικά αποτελεί παρακλάδι αυτής! Όπως έλεγαν πηγές, προσκείμενες στο αμερικανικό Intelligence, πρόκειται για συνταγμένο κείμενο από αμερικανικό κρατικό φορέα, που δόθηκε και στην «Ουάσιγκτον Ποστ», όπως στο προαναφερόμενο Ινστιτούτο προς δημοσίευση.

    Πρέπει να επισημάνουμε, με την ευκαιρία αυτή, πώς σύσσωμος ο αμερικανικός Τύπος και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εξακολουθούν να κρατούν ζωντανά - αν και δεν υπάρχουν - τις ταραχές στην Ελλάδα και προς την κατεύθυνση, ότι αποβλέπουν στην ανατροπή της Κυβέρνησης Καραμανλή και, κατά περίεργο τρόπο, να επιμένουν στην προκήρυξη γενικών εκλογών στην Ελλάδα.

    Τέλος, τις τελευταίες μέρες, τα πάσης φύσεως αμερικανικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα τονίζουν ότι:

    1.Ο πληθωρισμός είναι σε δυσθεώρητα ύψη.
    2.Οι τουρίστες φεύγουν από την Ελλάδα και πάνε στην Τουρκία και θα χρειασθούν χρόνια, για να επιστρέψουν στη διαλυμένη Ελλάδα.
    3.Παρουσιάζουν το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, ως την μόνη διάδοχο λύση για την εκτόνωση της πολιτικής κρίσης και
    4.Δεν παραλείπουν να συνδέουν τις πολιτικές ταραχές στην Ελλάδα και με αναμενόμενες και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως γράφουν χαρακτηριστικά, Ισπανία και Ιταλία.

    Πρόκειται για πρόδηλη προσπάθεια, όπως διατείνονται αξιόλογοι πολιτικοί αναλυτές, πρόκλησης ευρύτερων συγκρούσεων στη Βαλκανική, με απώτερο και αποκλειστικό στόχο πρόκλησης ζημιάς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που είναι διακαής πόθος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ (Σκοπιανό, Κύπρος, λιμάνια, ρωσικοί αγωγοί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Σύμφωνα με τους κανονισμούς των Πανεπιστημίων η κ. Παναγιωταρέα θα έπρεπε να εκδιωχθεί από το Πανεπιστήμιο. Για τους πολύ απλούς λόγους:
    Σύμφωνα με τους κανονισμούς θα έπρεπε να παρευρίσκεται στο Πανεπιστήμιο 4 ημέρες την εβδομάδα.
    Επίσης θα πρέπει να επιστρέψει τους μισθούς που παρέλαβε από το Πανεπιστήμιο για όσο χρονικό διάστημα δεν εργαζόταν 4 ημέρες την εβδομάδα στο Πανεπιστήμιο.
    Αντί αυτού όμως πήγε να πάρει και προαγωγή και αυτό χωρίς ερευνητικό έργο.


    Μπράβο! Έτσι θα πάνε τα ελληνικά Πανεπίστημια μπροστά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. SPARK!!

    12 Μαρ 2009 9:54:00 πμ

    Βαλε το δονητι στην ξεσκιζμενη κωλαρα σου και κανε ονειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Στελιος-12 Μαρ 2009 1:35:00 μμ

    Εμενα μου κανει μεγαλη εντυπωση ποσο βοδι εισαι.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. για την ευη μποτατσαρη της Γιαννακου...το καταπιτε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ((i)) Indymedia :: Athens :: Newswire :: Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ «ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ...ΑΣ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ! ... ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ + ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ + ΜΑΡΙΑ ΒΑΙΝΑ + ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Independent Media Center | www.indymedia.org | ((( i )))28 Απρ. 2008 ... Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟΣ. ... ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΗ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ...
    www.indymedia.org/en/2008/04/905285.shtml - 25k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες
    Independent Media Center | www.indymedia.org | ((( i )))


    ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ 27 Apr 2008 18:13 GMT ... ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ! «Η εισαγγελέας να ψάξει τον φάκελό της στη ΣΕΛΕΤΕ. ...
    www.indymedia.org/en/2008/04/905201.shtml - 32k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Στην Ράικου το amination κ΄ το σχόλιο του press-gr.blogspot.

    ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ :Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ! ... Τον περασμένο Απρίλιο η Εύη Μπότσαρη αποφάσισε να προσφύγει στην ...φυλακη



    betstores.pblogs.gr/2008/01/sthn-to-amination-k-to-sholio-toy-press-gr-blogspot.html - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ειδησεογραφικό Δίκτυο Diorismos.gr - Εκπαίδευση Εργασία ...3 δημοσιεύσεις - 2 συντάκτες
    Εύη Μπότσαρη και το Παραεκπαιδευτικό της Κύκλωμα): Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, ...
    www.diorismos.gr/forum/viewtopic.php?p=62946&sid... - 29k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. TA NEA On-lineΛένε (δηλ. η Εύη Μακρή Μπότσαρη, ο Βασίλης Κουλαιδής και οι πολιτικοί ... Εύη Μπότσαρη η φίλη - Σύμβουλος της υπουργού κυρίας Μαριέττας Γιαννάκου είναι το . ...
    www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4500858&ct=1 - 82k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Τελευταία μηνύματα του μέλους: nancyk15 δημοσιεύσεις
    ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ με πτυχίο «Εργοδηγών» και χωρίς να έχει πτυχίο ... Για το θέμα της ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΕΥΗ ήδη έχει ολοκληρωθεί το πόρισμα από το ΣΩΜΑ ...
    www.pde.gr/forum/index.php?action=profile;u=3621;sa=showPosts - 45k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. e-magazino.gr - Πολιτικός σΕΞΟΥΑΛΙΚΟς εκβιασμός μέσω blog Εύη Μπότσαρη, αποφάσισε να προσφύγει στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ... Εύη Μπότσαρη λέει στη μήνυσή της: «Θύμα αυτού του blog υπήρξα κι εγώ στα πλαίσια ... ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΝΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΜΕ ΠΙΝΑΜΕ.ΚΛΕΒΑΜΕ....ΑΛΛΑ ΤΩΤΑ "ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ"
    e-magazino.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=837 - 68k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟ ΠΟΥ...Τ...ΑΝ...ΑΚΙ....ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. MONO O KAPSAMPELIS KAI LOUTRADIS KANOUN GIA KATHIGITES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ «ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ» ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

    ΚΑΙ ΤΟ ... ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ “ΕΚΛΟΓΗΣ” ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ, ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ, ...


    fititakos.wordpress.com/2007/08/09/eimaste-telika-ratsistes/ - 33k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    11 Μαρ 2009 4:21:00 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Τρίτη, 10 Μάρτιος 2009
    ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΑΙΤE ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ!!
    Κυρία Διαμαντοπούλου
    σας είχα μίλησει στην Αθηναίδα πριν την ομιλία Παπανδρέου, και χάρηκα που τα είπαμε από κοντά,
    για την Υπόθεση Ασπαιτε και σας παρακάλεσα να κάνετε μια επερώτηση για την Σχολή αυτή.
    Από τότε ΄δεχομαι διαρκώς απειλές "ότι το φέρετρο είναι έτοιμο"!!
    ΕΠEΙΔΗ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ κ. ΕΥΗ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ "ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΣΕΛΕΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΜΑΙΛ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ "ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ" ΤΗΣ κ. ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ ΛΑΔΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ!!.
    Η προηγούμενη επερώτηση έγινε

    πολύ καιρό πριν ενώ μεσολάβησαν πολλά γεγονότα!!!
    Εκεί έχει "εκλεγεί" Καθηγήτρια η κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη (και ήμουν παρών) και ακολούθησαν πολλά γεγονότα εναντίον των δημοκρατικών (και εναντίον μου) από την δεξιά σύμβουλο της Μαριέττας Γιαννάκου και κανείς δεν τολμά να την ακουμπήσει (και πολλά λέγονται!!!) . Οι δημοκρατικοί εκπαιδευτικοί έχουν την αίσθηση ότι "πουλήθηκαν"!!!

    Για να τελειώνουμε με αυτήν την υπόθεση (γιατί έτσι και αλλιώς θα τελειώσει) σας παρακαλώ να καταθέσετε μια επερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας και Δικαιοσύνης ενόψει της αυτονόμησης Του Γενικού Τμήματος Παιδαγωγικών Μαθημάτων με το εξής περιεχόμενο:
    ============

    Κύριε Υπουργέ,
    μετά την υπ. αρθμ. 2900/8-5-2007 αναφορά προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης από τον Βουλευτή του Πασοκ κ. Καρχιμάκη άρχισε εισαγγελικός έλεγχος στην ΑΣΠΑΙΤΕ με θέμα "παράνομες εκλογές" Καθηγητών και διασπάθιση ευρωπαικών κονδυλίων και δημόσιου χρήματος". Επίσης οι Επιθεωρητές Δημόσιες Διοίκησης έκαναν έλεγχο για το θέμα αυτό.
    Σας παρακαλούμε
    1. Να μας ενημερώσετε για την πορεία των ερευνών και γιατί καθυστερούν.
    2. Να κατατεθεί στη Βουλή αντίγραφο του όλου φακέλου των ερευνών τόσο για τις "εκλογές των Καθηγητών" όσο και για τις έρευνες για "οικονομικά θέματα" της Σχολής.
    3. Να μας ενημερώσετε με ποιο τρόπο η ΑΣΠΑΙΤΕ μπορεί να παίξει τον πραγματικό ρόλο Παιδαγωγικό, Ερευνητικό και Επιστημονικό που της αρμόζει δεδομένου ότι εκκρεμούν τόσες υποθέσεις υπό εισαγγελική διερεύνηση.

    ===============
    Κυρία Διαμαντοπούλου,
    πρεριμένω τις ενέργειές σας αλλά και την τυχόν αρνητική απάντησή σας, γιατί αυτό το θέμα πρέπει να κλείσει γιατί η δεξιά αντλεί πάρα πολλούς ψήφους από την ΑΣΠΑΙΤΕ με τους "Καθηγητές" που έχει διορίσει εκεί με παράτυπες διδικασίες και οι "δικοί μας" το κάνουν "γαργάρα" (γιατί άραγε??).
    Ο Πρόεδρος κ. Παπανδρέου έχει πεί "όλα στο φως"

    Με Τιμή
    Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
    Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ Β ΄ Αθήνας
    6936369717


    Αναρτήθηκε από laikoyra.blogspot.com στις Τρίτη, Μάρτιος 10, 2009
    0 σχόλια:

    11 Μαρ 2009 4:31:00 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΟ ΥΠΕΡ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!!

    ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ"!!
    ΠΟΙΟΙ ΤΑ "ΠΙΑΝΑΝ"?

    Ποιοι απο τον τομεα παιδειας Πασοκ δεν τολμουν να "ακουμπησουν" μια δηθεν "ακηδημαικο" (ΓΕΛΙΑ) συμβουλο μιας υπουργου των Ματ που δεν εχει σωστα πτυχια ΚΛΠ....??
    Ερχεται το μεγαλυτερο σκανδαλο διακκοματικης συγκαληψης!!
    Πιαστε θεσεις!!
    Η απατη και το "δουλεμα" σε ολο το μεγαλειο!!
    Καψαμπελη τι γνωριζεις?

    ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΘΑ "ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ" ΓΙΑ ΝΑ "ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ"!!
    ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΕ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΟΣΟΥΣ ΟΣΕΣ ΣΟΥ ΕΣΚΑΒΑΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ!!
    ΛΑΔΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΖΗΔΕΣ!!
    EΤΣΙ Η ΔΕΞΙΑ κερδιζε + 3 % ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΤΙΣΣΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ!!
    ΠΟΙΟΙ ΠΟΙΕΣ ΚΑΝΑΝ "ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ" ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΙΕΣ??

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΣΟΙ "ΕΜΗΔΙΣΑΝ" πετροσ ευθυμιου μαρια δαμανακη κλπ..

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    10 Μαρ 2009 11:52:00 πμ

    11 Μαρ 2009 3:53:00 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Kapsameli kane link ayto
    na doune oloi to skalndalo
    "Το τεστ της αλήθειας..."

    http://laikoyra.blogspot.com/2009/03/e.html

    11 Μαρ 2009 4:03:00 μμ

    11 Μαρ 2009 4:32:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Εξω η καριολα, μεσα η που...να πασοκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. για "12 Μαρ 2009 4:25:00 μμ":

    κόφτο Άννα,
    ούτε ο Λουρτάδης, ούτε ο Καψαμπέλης έγραψαν την καταγγελία.

    Όποιος την έγραψε, είχε επιχειρήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. φίλε "12 Μαρ 2009 1:19:00 μμ" στο Ηράκλειο προέκυψαν νέα νεοδημοκρατοπασόκια! Ορίστε:

    Για πρόεδρος στην ΚΣΟΣ ο Μαν. Γαβαλάς με τη στήριξη της ΝΔ!
    http://www.patris.gr/articles/152956/91200

    Το παληκάρι ήταν στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη. Του είχε ξεφύγει του Σημίτη και μπήκε, γιατί ο ρόλος του είναι γνωστός ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Διά μαλάκκα 12/3:39 μ.μ.
    -------------------------


    Ρέ μαλακκισμένο,
    τόν δονητή τόν χρησιμοποιεί ή μάννα σου,γιά νά τίς φεύγουν οί καύλες,όταν βαριέμαι νά τήν γαμάω!!
    Κι άλλη φορά νά έχης περισσότερο σεβασμό,γιά τόν βιομπαμπά σου!!!!

    SPARK!!
    ό βιο-μπαμπάς σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Η Αννούλα της ντροπής, η αθλιότατη μεγαλοκοπέλα, εκπρόσωπος όλων των καιρών και των καθεστώτων επιτέλους βρήκε το μάστορά της.Ο τότε συζυγος της καθηγητής Παντερμαλής, ερωτευθείς την ευοδιαστή κυρία, ντροπή και αίσχος και γι' αυτόν, την έμπασε στα Πανεπιστημιακά δρώμενα με ανύπαρκτα έως αστεία επιστημονικά προσόντα με διδακτορικό που της έδωσε ο ίδιος, ή οι περί αυτόν. Ο Παντερμαλής χρίστηκε ανέκοπα από το Σημίτη, βουλευτής Επικρατείας και η Αννούλα του αίσχους ανέλαβε το "γλύψειν" του Σημιτισμού και το καθυβρίζειν χυδαιότατα κάθε τι το απέναντι, με προεξέχοντα τον ίδιο τον τότε αρχηγό της αντιπολίτευσης Κώστα Καραμανλή. Το θράσος, η αμετροέπεια, η ανέτια επιθετικότητα,η αναλγησία, η ελεεινότητα, η απαξιωσύνη, ο δημοσιοσχετισμός, το βόλεμα, η πλαγιοκόπηση των εκάστοτε ισχυρών, ο χαμελαιοντισμός, η κακοφωνία, η ημιμάθια, η αυταρέσκεια, η έπαρση, η αλαζονία και άπειρα άλλα,χαρακτήριζαν και χαρακτηρίζουν αυτή τη "δημοσιογράφο πόρνη" κατά τον πρώην αρχισυντάκτη των New York Times. Η παραμονή της στην κρατικοδίαιτη τηλεόραση,μετά τις πολλαπλές βροντώδεις αποτυχίες της στα ιδιωτικά κανάλια, όπου σπρώχτηκε επανειλλημμένα από άνωθεν προωθήσεις,δεν εκπλήσειως ένα βαθμό, αφού εκεί δε μετριούνται τα πενιχρά τηλεοπτικά της νούμερα που επιτυγχάνει, νούμερο ούσα η ίδια. Το ερώτημα είναι πως ο Κωστάκης Καραμανλής ανέχεται να έχει εκπομπές σε κρατικά κανάλια, όταν λίγο παλαιαότερα από τα ίδια τα τότε απολύτως Σημιτόφρονα κανάλια εποχής, τον καθύβριζε χυδαία και λοιδορούσε ανενδοίαστα. Δύο εξηγήσεις υπάρχουν. Ή ότι ο Καραμανλής είναι τόσο τεμπέλης και αδιάφορος όσο λένε και ότι δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα για τη χαριτόβριτη "κυρία", ή ότι το σύστημα-καθεστώς που ο Κωστάκης υποσχέθηκε ότι θα γκρεμίσει επανιδρύοντας το κράτος, παραμένει πανίσχυρο, είναι εδώ και επιβάλλει ακόμη και τους γλοιοδέστερους και προκλητικότερους εκπροσώπους του, όπως η Αννούλα της κοπριάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. auto pou egine stin mpirmpilo prepei na ginei se olous tous politikous na min psifisei kanena pousti kai kamia kargiola o koamakis ala pou na ksipnisete mourochavloi.sa echoun taisei koutocharo gia na tsakonosaste metacksi san kai sas doulevoun psilo gazi prepei na valete chronika oria kai meta apo 2 bouleftikes theties dromo,mono etsi kati mpori na ginei palio lamogia. CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Μια παπαδοπουτάνα λιγότερη τα πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. για: "13 Μαρ 2009 8:02:00 πμ"

    δεν είναι και έτσι.... απλά μένει αναπληρώτρια. Πιό πολλές ώρες διδάσκουν οι αναπληρωτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση