GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για 600 λιμενοφύλακες...

Στήνουν σικέ διαγωνισμό... . Εχουν ...παραδοθεί στα υπουργικά γραφεία τα θέματα. Με μολύβι η διόρθωση των γραπτών. Οργιο φημών για κολλητού...

Στήνουν σικέ διαγωνισμό...
.
Εχουν ...παραδοθεί στα υπουργικά γραφεία τα θέματα. Με μολύβι η διόρθωση των γραπτών. Οργιο φημών για κολλητούς από την Κορινθία και την Β' Αθηνών. Να επέμβει ο εισαγγελέας!

Από τον Σπύρο Νικολάου

Η επιχείρηση αδιαφάνεια βρίσκει σάρκα και οστά στον γραπτό διαγωνισμό των λιμενοφυλάκων που θα γίνει το Σάββατο και την Κυριακή (14 και 15 Μαρτίου) στα ΤΕΙ Αιγάλεω. Πρόκειται να προσληφθούν περίπου 600 και ήδη οι συμμετοχές υπολογίζονται γύρω στις 5.000. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τι γίνεται...
Η αρμόδια επιτροπή εξετάσεων έχει βγάλει ήδη κατά τις πληροφορίες τα θέματα και τα έχει παραδώσει όπως λένε οι κακές γλώσσες στο γραφείο του υπουργού και του υφυπουργού προκειμένου να ενημερώσουν με διαρροή τους πιο κολλητούς από την Κόρινθο και την Β΄Αθήνας και το γραφείο του πρωθυπουργού σε τι θέματα θα διαγωνιστούν.
Η δε διόρθωση των γραπτών -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- θα γίνει με μολύβι για να μπορούν να...
αλλοιώσουν την βαθμολογία μετά το διαγωνισμό, προκειμένου να επιλεγούν όχι όλοι οι γαλάζιοι αλλά οι πολύ πολύ κολλητοί.
Για των άλλων δε πολιτικών πεποιθήσεων υποψηφίους ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ.
ΣΙΚΕ δηλαδή το παιχνίδι;
Η αδιαφάνεια σε όλο της το μεγαλείο. Στερούν σε χιλιάδες νέα παιδιά την ελπίδα της αξιοσύνης. Στερούν σε χιλιάδες νέα παιδιά να έχουν το ίδιο δίκαιο σημείο αφετηρίας για την ζωή τους.
Καλλιεργούν τον νόμο της ζούγκλας, ο ένας εναντίον του άλλου για να επιβιώνουν Πολιτικά.
Αυτά είναι απίστευτα πράγματα και ελπίζουμε να μην ισχύουν. Και μόνο όμως ότι διακινούνται τέτοιες πληροφορίες και υποψίες δημιουργείται μεγάλο θέμα.
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ και να μαζέψει τα μέλη της Επιτροπής, τους αξιωματικούς του Λιμενικού, που φέρονται ότι κάνουν τις διαρροές χωρίς να αντιστέκονται στις υποδείξεις του κ. Παπαληγούρα, αλλά και τους εξεταστές που δέχθηκαν να κάνουν διορθώσεις γραπτών με μολύβι;

33 σχόλια

  1. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Άρθρο της Anne Applebaum.(αμερικανο-εβραία δημοσιογράφος, σύζυγος του εβραίου υπουργού εξωτερικών της Πολωνίας) στην «Ουάσιγκτον Ποστ».
    23-12-2008

    Με το Σκοπιανό συνδέει τις ταραχές στην Ελλάδα, με επίκεντρο την Αθήνα, το φύλλο με ημερομηνία 23/12/2008, της εφημερίδας, κύριος εκφραστής του αμερικανικού κατεστημένου και υποστηρικτής των απόψεων της εκάστοτε Αμερικανικής Κυβέρνησης.
    Μεταξύ άλλων στο εξαιρετικά αρνητικό «άρθρο» της Anne Applebaum για τα γεγονότα υπάρχει εκτεταμένη αναφορά και στο …σκοπιανό : «Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε., η μεγαλύτερη συνεισφορά της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική συνίσταται στην ξεροκέφαλη πολιτική της να θέτει προσκόμματα στην διεθνή αναγνώριση της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» - για λόγους που είναι περίπλοκοι να τους αναλύσουμε - εκτός αν η τελευταία αλλάξει το όνομά της σε FYROM «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας», ένα ακρωνύμιο που όλοι οι υπόλοιποι θεωρούν καταγέλαστο. Σε ότι αφορά την εσωτερική πολιτική οι Έλληνες είναι διαβόητοι για την χάλκευση οικονομικών στοιχείων που ήταν απαραίτητα για την είσοδό τους στην ζώνη του ευρώ».

    Εντύπωση προκαλεί ότι το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ κείμενο δημοσιεύθηκε πρώτα στο American Enterprise Institute της αμερικανικής πρωτεύουσας, που έχει τίτλους συνεργασίας με την Αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών C.I.A και βασικά αποτελεί παρακλάδι αυτής! Όπως έλεγαν πηγές, προσκείμενες στο αμερικανικό Intelligence, πρόκειται για συνταγμένο κείμενο από αμερικανικό κρατικό φορέα, που δόθηκε και στην «Ουάσιγκτον Ποστ», όπως στο προαναφερόμενο Ινστιτούτο προς δημοσίευση.

    Πρέπει να επισημάνουμε, με την ευκαιρία αυτή, πώς σύσσωμος ο αμερικανικός Τύπος και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εξακολουθούν να κρατούν ζωντανά - αν και δεν υπάρχουν - τις ταραχές στην Ελλάδα και προς την κατεύθυνση, ότι αποβλέπουν στην ανατροπή της Κυβέρνησης Καραμανλή και, κατά περίεργο τρόπο, να επιμένουν στην προκήρυξη γενικών εκλογών στην Ελλάδα.

    Τέλος, τις τελευταίες μέρες, τα πάσης φύσεως αμερικανικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα τονίζουν ότι:

    1.Ο πληθωρισμός είναι σε δυσθεώρητα ύψη.
    2.Οι τουρίστες φεύγουν από την Ελλάδα και πάνε στην Τουρκία και θα χρειασθούν χρόνια, για να επιστρέψουν στη διαλυμένη Ελλάδα.
    3.Παρουσιάζουν το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, ως την μόνη διάδοχο λύση για την εκτόνωση της πολιτικής κρίσης και
    4.Δεν παραλείπουν να συνδέουν τις πολιτικές ταραχές στην Ελλάδα και με αναμενόμενες και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως γράφουν χαρακτηριστικά, Ισπανία και Ιταλία.

    Πρόκειται για πρόδηλη προσπάθεια, όπως διατείνονται αξιόλογοι πολιτικοί αναλυτές, πρόκλησης ευρύτερων συγκρούσεων στη Βαλκανική, με απώτερο και αποκλειστικό στόχο πρόκλησης ζημιάς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που είναι διακαής πόθος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση το εξής:
    Όλοι αυτοί που βοηθούν το Γιωργάκη άμεσα ή έμμεσα δεν βλέπουν ότι το παιδί είναι μπάζο;
    Πχ. ο Μπόμπολας ξοδεύει ένα σκασμό λεφτά για το Γιωργάκη, δεν καταλαβαίνει ότι το παιδί μπορεί να είναι του χεριού του αλλά είναι αργόστροφος, τυχοδιώκτης και παρορμητικός ;
    Και οι μεγαλοκαραχαρίες με τους οποίους κρυφά συνεστιαζόταν την περασμένη εβδομάδα τί καπνό φουμάρουν; Επιχειρηματίες είναι, άρα έξυπνοι άνθρωποι, δεν καταλαβαίνουν ότι το κουνουπίδι που έχει στον κεφάλι του μπορεί να τινάξει όλη την οικονομία στον αέρα;
    Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι έχουν ανέβει σε ένα τρένο (εναντίον του Καραμανλή) από το οποίο δεν μπορούν να κατέβουν, γι’ αυτό λένε μέσα τους ότι βρέξει άς κατεβάσει.
    Σίγουρα παίζει και η περίπτωση να κατευθύνεται και να συντονίζεται η συνολική ιστορία από τους "συμμάχους" αλλά αυτό δεν ΘΕΛΩ να το πιστέψω.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΧΡΟΥΣΑΛΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OΡΓΙΟ ΦΗΜΩΝ..........
    ΚΑΙ ΛΕΝΕ.......
    ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ..........
    ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ......

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΟΥ
    ΑΡΧΙΔΙ ΜΑ AIDS.

    KAΛΑ ΡΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΕΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..

    Ο Ζάχ έχει κάβλες ξανά...

    Η Τασία θέλει το βραβείο ΝΟΜΠΕΛ Νευροχειρουργικής


    Ο Πάκις δεν μπορεί να καταπραϋνει το πουλάκι του







    ΝΕΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..

    Ο Ζάχ έχει κάβλες ξανά...

    Η Τασία θέλει το βραβείο ΝΟΜΠΕΛ Νευροχειρουργικής


    Ο Πάκις δεν μπορεί να καταπραϋνει το πουλάκι του









    ΝΕΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..

    Ο Ζάχ έχει κάβλες ξανά...

    Η Τασία θέλει το βραβείο ΝΟΜΠΕΛ Νευροχειρουργικής


    Ο Πάκις δεν μπορεί να καταπραϋνει το πουλάκι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΕΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..

    Ο Ζάχ έχει κάβλες ξανά...

    Η Τασία θέλει το βραβείο ΝΟΜΠΕΛ Νευροχειρουργικής


    Ο Πάκις δεν μπορεί να καταπραϋνει το πουλάκι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η δυστυχία του να γράφεις ανώνυμα:

    Κανείς δεν σε παίρνει στα σοβαρά.

    Μακάριοι οι πτωχί τω πνεύματι

    Λυκούργος Μυτιληναίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χοντρέ ακαταλληλότερε
    Για να καταλλάβεις πόσο ΑΧΡΗΣΤΟΣ και ΑΣΧΕΤΟΣ είσαι ,πρόκειται στο εγγύς μέλλον να συντριβείς από τον ασταθή ποδηλάτη Geoffrey .
    Τον τρέμεις και γνωρίζεις ότι αν δεν είχαν μαλακιστεί οι Πασόκοι την 11.11.07 σήμερα θα ήσουν 23% πίσω στα γκάλοπ .
    Είσαι όμως τόσο ΑΧΡΗΣΤΟΣ που θα χάσεις με διαφορά από τον Geoffrey .
    Βέβαια υπάρχει περίπτωση ,στα κατάβαθα της κλασομπανιέρας ψηχής σου ,να το χαρείς το ρεζιλίκι διότι μετά θα παίζεις το playstation3 στην Ραφήνα χωρίς να σε ενοχλούν και θα απολαμβάνεις το μερίδιό σου από τα κέρδη της οικογενειακής παράκτιας ναυτιλιακής εταιρίας Hellenic Carriers .

    Long Live Liberia λοιπόν



    Y.Γ.
    Διαβάστε :
    Hellenic-Carriers.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό ήταν και είναι το κράτος της δεξιάς. Ας είναι καλά ο καταλληλότερος Καραμανλής που το επανιδρύει σιγά σιγά δια της διαλύσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ..ΠΟΥΣΤΙΑ!!!
    ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ..... ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ !!

    ΝΕΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΕΞΥΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    - Η Τασία απαιτεί πεισμόνως να πάρει το ΝΟΜΠΕΛ Ιατρικής, Φυσικής και Χημείας μαζί.

    - Ο Ζαχό έχει πάλι καβλίτσες

    -Ο πάκις δεν μπορεί να καλμάρει το πιλάκι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ''ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!''

    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;

    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;

    Τόσα και τόσα μπουμπούκια, ποιόν να πρωτοθυμηθείς;

    ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΑΧΙΛΕΑ ??

    ΤΗ ΛΙΖΑ ??

    ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ??

    ΠΟΣΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΙΛΕ,ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΔΕΞΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ,ΕΦΕΥΡΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.ΒΛΕΠΕ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΗΚΕ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ,ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΤΛ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΤΣΙΡΟΥΡΙΔΗ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΤΟ ΕΦΡΑΙΜ,ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΚΤΛ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΑ F-16 ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΟΤΙ ΣΚΑΡΤΑΔΟΥΡΑ ΕΙΧΑΝΕ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ.ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΙΔΡΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΕΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ.ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ!!!

    ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑΣ!!
    ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΠΛΟΓΕΡ!!

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!

    ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΙ "ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ" ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΣΟΙ "ΕΧΟΥΝ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΛΠΟΓΚ!

    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ!!

    ΜΠΛΟΓΚΕΡ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ
    ΜΑΘΑΜΕ -ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2008 -ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ
    ΞΟΔΕΨΕ
    2.142.162,93 . ΔΥΟ ΔΙΣ ΚΑΙ...ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ .

    ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΑΑΑΑΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ!!ΑΛΟΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΠΩΣ,ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΙΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ,ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ,ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ,ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ (ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ),ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΣΗΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ,Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΠΟΥ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ,ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΑΥΤΟ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

    ΠΡΩΤΟΝ:ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ,ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ(ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ).
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΝΙΜΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΣΑΘΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ,ΓΙΑΤΙ
    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ,ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ,ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ,ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ,ΟΡΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

    ΤΕΛΟΣ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ,ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΞΙΟ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ,
    ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ,ΕΝΩ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΕΜΜΕΝΕΤΕ ΚΑΚΟΠΡΟΕΡΑΙΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ,ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΩΣΕΙ(ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ)ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.


    Ο Ρουμελιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πάντα η γνωστή νεοελληνική πουστιά,
    των προσλήψεων.
    Και ειδικά στο λιμενικό.
    Γιατί το Λιμενικό δεν είναι στις Πανελλήνιες;;

    ΛΑΜΟΓΙΑ Ε! ΛΑΜΟΓΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ean echei epitrepsi kati tetio o klasompanierompouchesas tis rafinas eine aischos kai prepei na tou matsakonisete tin klanoskepastra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ..ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ.. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΣΙ,ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΥΔΟΥΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΧΟΥΝΕΡΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΟΝΕΙ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ(ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΕΜΟΥΛΑ).ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΟΥΣ? Ο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αν υποψιαστω οτι ειναι αληθεια ολα αυτα θα φτασω το μαχαιρι στο κόκκαλο.
    Μμμμμμμμμ!!! Ελλαδίτσα μου, είσαι τόσο νόστιμη, ως το μεδούλι. Καλά τρώμε και πίνουμε εγώ και οι κολλητοί μου.
    Μήπως όμως πρέπει να κάνουμε και λίγο δίαιτα; Να μείνει κάτι βρε παιδί μου και για τα επόμενα χρόνια! Θα το σκεφτώ. Δεν παίρνω αποφάσεις εν θερμώ. Πάλι με χρόνια και καιρούς θα αντιδράσω. Προς το παρόν οι άλλοι φταίνε. Μετά βλέπουμε. Ποιός θα ζει αξιοπρεπώς για να θυμάται; Ο κύριος στόχος μου, να συνεχίσει να επικρατεί η μετριότητα με την επανίδρυση?!? του κράτους (χε,χε) εχει επιτευχθεί. Τι άλλο να κάνουμε τώρα; Θα πιούμε τα ουζάκια μας στο λιμανάκι της Ραφήνας, θα θυμηθούμε τα παλιά, τότε που είχαμε όνειρα, και θα ξεκουραστούμε. Ούτως ή άλλως οι Έλληνες πάντα γκρινιάρηδες είναι.
    Δεν καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν ότι άμα θέλω είμαι ο κ α τ α λ λ η λ ό τ ε ρ ο ς. Αρκεί που το πιστεύω εγώ. Έτσι είναι. Πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου για να φτάσεις εδώ που έφτασα εγώ. Ε, να χαίρεται και η καημένη η μάνα μου. Εγώ όμως πότε πραγματικά θα χαρώ για μένα; Ουφ!! πολύ σκέφτομαι. Ας πιω μια σόδα τώρα.

    Κ.Κ.
    ακολουθήστε με στο Tweeter. όχι μόνο στην ξέφρενη πορεία μου για μια υσχυρύ ελλάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. EIMAI PALAIONEODHMOKRATHS KAI XAIROMAI POY EIMAI MALAKAS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΡΕ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΣΤΟ 30% ΕΙΣΤΕ. ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΤΕ , ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΛΙΕΣΤΕ. ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ, ΤΗΝ ΒΑΣΟΥΛΑ , ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ, ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟ , ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΤΣΟΧΑΤΖΟ, ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΚΛΕΦΤΕΣ . ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ - ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ .....

    ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.ΘΕΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πείτε ότι θέλετε, εγώ θέλω να μου κάτσει η Γεωργία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. μπορεειτε να μπειτε στο peiratikoreportaz.blogspot.com για να δειτε καυτεσ λεπτομερειες για το πως εκαναν το σικε διαγωνισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΣ ΣΤΟ PEIRATIKOREPORTAZ .BLOGSPOT.COM ΝΑ ΔΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΚΕ ΔΙαγωνισμο λιμενοφυλακων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. e na volepsoun kai ton telefteo deksio kai as einai apofoitos tou lukeiou me va8mo 13...eleos re me aftous tous deksious den paizonte me tipota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ (ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ) ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ?

    ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ?

    ΑΝ ΤΑ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ!

    ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ!

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΧΟΥΝΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση