GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γ. Μανώλης είναι...

...ο Αλέφαντος της NΔ!‏ . Από το http://bollywood-greece.blogspot.com . Κάτω τα χέρια απο το Γ. Μανώλη! Όπως κανείς φίλαθλος ( ο,τι και ομάδ...

...ο Αλέφαντος της NΔ!‏
.
Από το http://bollywood-greece.blogspot.com
.
Κάτω τα χέρια απο το Γ. Μανώλη! Όπως κανείς φίλαθλος ( ο,τι και ομάδα και να είναι) δεν θα γούσταρε να χαθεί ο Αλέφαντος να μιλάει για τον Ολυμπιακό, έτσι και κάθε blogger και νοήμων πολίτης δεν θα ήθελε να φύγει ο Γ. Μανώλης απο τη Βουλή και την ΝΔ. Δίνει μια άλλη...
νότα στην πολιτική την οπαδική, όπως ο Αλέφαντος για το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό!

10 σχόλια

  1. vre grothoi tis dikeosinis kala i kibernisi exei to malaka to paulopoulo pou de kanei oute gia taberniaris eseis giati den kanete kati gia tis ordes twn alodapwn sti xwra?...yparxoun i den yparxoun nomoi gia paranomi isodo sti xwra ?..iste karakiozides oloi teliomenoi kai poulimenoi ,,ayto iste gamo ti kounia pou sas kounage kai esas kai ton ario pago sas ..kai piaste re na me dikasete na sas gamiso mesa ekei mia kai kalh prodotes tis xwras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ...ΜΥΔΙΑ.
    Η ΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΑ ΓΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ, ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙ Η ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΜΑΪΜΟΥ ΑΝΤΑΡΤΗ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΩΝΩ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΩ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΧΑΧΟΛΟΣ ΜΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ!
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΧΑΧΟΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΑΠΟ ΤΑ BLOGS ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ.

    Σήμερα 12-2-09 στα νέα των 8, ο Εισαγγελάτος έβγαλε ένα εφοπλιστή που είπε ότι το 2006 έδωσε στον Παυλίδη 130.000 ευρώ μετρητά για να παίρνει δουλειές, αποδείξεις δεν έχει.
    1. Ο εισαγγελέας πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να παρέμβει
    2. Ο Παυλίδης πρέπει να του κάνει αγωγή για να αποδείξει την αθωότητά του
    3. Ο εισαγγελέας να ψάξει και για σχέσεις του εφοπλιστή με τον άλλο εφοπλιστή Μίνωα Κυριακού του ANT-1.
    Μερικοί πλούσιοι επιχειρηματίες έχουν ξεχάσει ότι στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία, δηλαδή αποφασίζει ο λαός, εκτός εάν νομίζουν ότι επειδή έχουν λεφτά και κανάλια θα μπορούν να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις.

    ΕΑΝ Ο ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΞΑΝΘΙΑ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΗ Ν.Δ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ.

    Θα τον ξεμπροστιάζουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ μαζί με όλους τους πάμπλουτους καναλο-ηθοποιούς των ψευτο-ειδήσεων και των άλλων προπαγανδιστικών εκπομπών του.

    πχ. όπως τον Ευαγγελάτο, που για πολλά χρόνια ήταν μέλος της ΠΑΣΠ και του ΠΑΣΟΚ αλλά το κρύβει επιμελώς, κάνοντας τον αδέσμευτο δημοσιογράφο.



    ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ (εμείς φοράμε τσίγκινα σώβρακα, εσείς κάντε ότι σας φωτίσει ο Θεός).

    …………….
    Και τώρα κάτι θυμήθηκα, δεν ξέρω γιατί.

    Την 4-2-2009, το ΠΑΣΟΚ στην συνεδρίαση του τομέα έκανε ΩΜΗ παρέμβαση στα εσωτερικά της ΕΟΕ και ζήτησε από όλες τις ομοσπονδίες του κόμματος να ψηφίσουν τον Κυριακού.
    Είναι ΝΤΡΟΠΗ για τον Γιώργο Παπανδρέου να παίρνει θέση υπερ ενός καναλάρχη κάτι που δείχνει την άμεση διαπλοκή του ΠΑΣΟΚ με τα ΜΜΕ.
    (Για άλλη μια φορά το χαζο-κούταβο πόνταρε σε λάθος άλογο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΧΑΖΟΥΛΙΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ,ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΘΑΣΟΚ,ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΙΣΘΕ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΖΕΣΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΤΩΡΑ ΔΕ ΘΑ ΒΡΗΤΕ.ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΙΝ.ΟΥΣΤ ΑΧΡΕΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΣΤΟΝ Α.ΣΑΜΑΡΑ."

    ναι ετσι ειναι

    Τον Σαμαρα τον θελουν και οι αμερικανοι για τις υπηρεσιες που εχει προσφερει σε αυτους και ηταν ολοι μαζι καποτε στο αμερικα!!!!

    Αυτα ελεγαν εχθες το βραδυ οι πρασινοφρουροι του δρ Κουτσουκου στην Μηλιωνη και ετριβαν τα χερια τους γιατι θεωρουν τον Σαμαρα ευκολο αντιπαλο για το Πασοκ

    Κωστας Μηλιωνη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΙΚΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΓΙΓΑΝΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ GAP ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ;

    Μία εβδομάδα τώρα ρωτάμε τον κύριο Παπαντρέου να μας εξηγήσει ΓΙΑΤΙ δεν δέχεται να γίνουν οι επόμενες εκλογές με το νόμο Παυλόπουλου, που ευνοεί το πρώτο κόμμα.
    Όλες οι απαντήσεις του είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
    Τα πολύπλοκα δεν τα καταλαβαίνει και με τα απλά μπερδεύεται.
    Πάμε πάλι, από την αρχή. Έξι μήνες τώρα λέει ότι είναι σίγουρος ότι θα νικήσει στις επόμενες εκλογές, ΟΚ. Αφού ο νόμος Παυλόπουλου ευνοεί το πρώτο κόμμα γιατί δεν τον δέχεται ο ΓΑΠ αφού λέει ότι θα είναι πρώτο κόμμα;
    Δύο είναι οι πιθανές εξηγήσεις:
    Πρώτο, έχει εντελώς μπερδευτεί. Eίναι φυσιολογικό αυτό, διότι παίζει συνεχώς την κασέτα με τα ευχολόγια και δύο πράγμα συγχρόνως για το μυαλουδάκι του Γιωργάκη είναι, ας το πούμε διπλωματικά, πρόκληση.
    Δεύτερο, οι δημοσκοπήσεις είναι μαιμού, πάντα ήτανε. Κάθε σαββατοκύριακο δημοσκοπήσεις υπέρ του πασόκ και το πασόκ να μη θέλει τον εκλογικό νόμο που ευνοεί το πρώτο κόμμα, λέει ξεκάθαρα ότι το Giorgakis ξέρει ότι οι δημοσκοπήσεις είναι αέρα-πατέρα.
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΚΑΝΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ.
    Θυμάστε το ανέκδοτο με το λαγό, το λιοντάρι και το σέξ; (Λέμε και καμμιά μαλακία να περνάει η ώρα)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ...ΜΥΔΙΑ.




    !!!!!!!!!!!ΣΩΣΤΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΚΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ...
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΧΟΛΕΡΑ ΟΞΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΗ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση