GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα κυβερνητικά golden boys…

και στα «παγκάρια» της Εκκλησίας! Aπό το bollywood-greece.blogspot.com Είναι οι πιο πολυσυζητημένοι «μάνατζερ» golden boys της κυβέρνησης. Μ...

και στα «παγκάρια» της Εκκλησίας!

Aπό το bollywood-greece.blogspot.com

Είναι οι πιο πολυσυζητημένοι «μάνατζερ» golden boys της κυβέρνησης. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που βρέθηκαν στο στόχο για τις αμοιβές τους αλλά και το παιχνίδι της κρατικής διαφήμισης στα ΜΜΕ . Ένας εκ των δύο συμμετείχε και στον πρωινό καφέ του Μαξίμου, λόγω και των σχέσεων του με τον Πρωθυπουργό. Τώρα οι πληροφορίες λένε του ότι του έριξαν πόρτα.
Η επισφάλεια της θέσης τους είναι δεδομένη κάθε στιγμή. Όμως τους έχει δεχθεί στους κόλπους της η Εκκλησία. Ο πρόεδρος της ΔΕΗ Π. Αθανασόπουλος και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΠ Χ. Χατζηεμμανουήλ είναι μέλη...
της διοικούσας επιτροπής της Κεντρικής Υπηρεσίας Οικονομικών της Εκκλησίας.
Μάλιστα πρόεδρος της επιτροπής αυτής είναι πρώην γενικός διευθυντής της Εmporiki Real Estate της Εμπορικής.
Ως προς τον άνθρωπο που λένε ότι προώθησε το golden boy του ΟΠΑΠ στην Εκκλησία είναι τώρα μιντιακός του μάνατζερ στον ΟΠΑΠ . Είναι αυτός που ήταν δεξί μιντιακό χέρι του μακαρίτη Χριστόδουλου. Ο νέος προκαθήμενος τον είχε απομακρύνει αλλά τα βρήκαν.
Α ρε Εφραίμ ,άνοιξε ένα κολέγιο και μάθε τους εκκλησιαστικό και μοναστικό μάνατζμεντ… Η εκκλησία και το κράτος είναι το μέλλον για τα καλά deals.Είναι ο μόνος χώρος που δεν θα αντιμετωπίσει ποτέ κρίση. Με τόσους «θεοσεβούμενους» πολιτικούς εκεί όλα τα λεφτά!!!

19 σχόλια

  1. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
    ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙΓΕΤΑΙ,ΚΑΙΓΕΤΑΙ,ΚΑΙΓΕΤΑΙ.
    ΞΟΦΛΗΣΕ Η ΠΟΡΝΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΠΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΦΤΙΣΑΝ.
    ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ
    ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΨΥΧΗ.
    ΟΥΤΕ ΚΑΛΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗ ΤΣΑΤΣΑ(ΒΛΕΠΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ)

    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΛΕΜΕΕΕΕ.....


    ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ Τ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ Ε ,
    ΔΕΞΙΑ ΚΟΘΩΝΙΑ??

    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΝΤΑΒΑΣ ΣΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Θ ΑΛΛΑΖΕ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΦΤΩΧΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ

    Α, ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΛΑΚΑ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ

    Α Ρ Γ Υ Ρ Η Σ Ν Τ Ι Ν Ο Π Ο Υ Λ Ο Σ
    ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ.ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μοναστήρι να 'ναι καλά...
    Θου Κύριε τω στόματί μου...
    Κύριε ελέησον...τα golden boys and girls...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νικολαος Ζαιρης: Το ακρον αωτον της βλακειας ειναι να θελεις να ξανακανεις ενοικιαστη του σπιτιου σου , αυτον που οσο εμενε πριν μεσα το ειχε κανει ρημαδιο και κατηγορει σημερα αυτον που προσπαθει να μαζεψει τα χαλια σου οτι δεν τα κανεις καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ
    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ:
    ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ
    10000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ
    ΑΠΟ ΤΟ Ι Κ Α ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ
    ΕΡΓΑΣΤΕΙ
    ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΝ
    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΤΑΤΕΙ
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ
    ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ
    ΓΑΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ
    ΤΟ Ι Κ Α;;
    ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 10000 ΑΛΟΔΑΠΟΙ
    ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ
    ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμπαθέστατε κύριε Σπίνο

    Ακόμη περιμένω να κατρακυλήσουν τα κεφάλια, που θα τους κόψει ο Καραμανλής, αυτών των Golden Boys και όσων έχουν βάλει χέρι στο ταμείο.

    Που είναι τα λεφτά για τους πυρόπληκτους οεοοοο!!!

    Θυμίζεις στους πασόκους κάθε τόσο τον Τσουκάτο και καλά κάνεις αλλά οσονούπω θα σου τραγουδάω

    Που είναι τα λεφτά για τους αγρότες οεοοοο!!!
    Που τα πήγαν τα λεφτά οι τραπεζίτες οεοοο!!!

    Μη καταλήξεις παπαγαλάκι της δεξιάς δεν αξίζει τον κόπο, άστους αυτοί δε σώζονται με τίποτα. Ίσως μια ‘άλλη εποχή και με άλλο αρχηγό κάτι να γίνει.
    Με ομάδα που όχι απλώς δε παίζει μπάλα αλλά βάζει κάθε τόσο αυτογκόλ καλύτερα να δηλώσει αδυναμία και να δώσει το παιχνίδι άνευ αγώνος.

    Ν.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε εδω μεχρι ο ομπαμα ειπε οτι ειναι ντροπη να υαπαρχουν αυτοι οι μισθοι-προκληση και εσεις ακομα συνεχιζετε αυτο το αισχος???
    ρε καλα μας κανουν.....ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ, ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εδω ενας ..''γιος ταχυδρομου'' καταφερε να σταματησει τη δυναστεια των καραμανληδων και ο πρωθυπουργος το ανεχεται που ο ''φτωχος γιος ενος ταχυδρομου'' οχι μονο ξευτελισε τα ιερα και τα οσια οχι μονο δημιουργησε ενα σκανδαλο απο τα μεγαλυτερα αλλα τουτο εδω το...κωστακη βγηκε να τον καλυψει, γνωριζωντας οτι αυτο θα ειναι το πολιτικο του τελος !!??
    αχ αυτος ο ερωτας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΕΤΣΙ??? δεν νομιζω να.....α μπα...δεν θελω να το πιτεψω....ρε λες?? κριμα τοση μαγκια...κριμα τα χτυπηματα στα τραπεζια κριμα το μποι σου καλε αντρας δυο μετρα (στο πλατος) σαν το....κουκλι να καταντησεις ερμαιο του.....''γιου του ταχυδρομου''......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν αντεχει αλλο ο κοσμος να τον κυβερνανε μασωνοι και παιδια των στοων ''προσπαθωντας'' να καταπολεμησουν τη ..φτωχεια μα αν πραγματικο το θελατε ειναι τοσο ευκολο αλλα ειπαμε αλλος θεος ο δικος μας και αλλος ο δικος σας....παρολα αυτα υπαρχουν καποιοι που σας ψηφιζουν....ρε καλα μας κανετε, εσεις μας αξιζετε εσας εχουμε...
    αλλα ειπαμε το αποιρο και η βλακεια δεν εχουν ορια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εγω παντως πιστευω οτι ο καραμανλης ξεκινησε δυνατα και τολμηρα και τα ''σεμνα και ταπεινα'' τα πιστευε οταν τα ελεγε αλλα ειδε οτι εχει γυρω του παλιοτομαρα και σου λεει δεν γαμιεται εγω θα βγαλω το φιδι απο τη τρυπα? και τα εχει ριξει στη τρελλη και στο play station ολη μερα και μολι παει η ωρα δυο βουρ για το σπιτι...δεν γαμιεται σου λεει αλλα ρε γαμωτο λιγο πιο ανθρωπινα μπορουσε να φερθει στο απλο πολιτη και οχι να αφηνει να γινονται αυτα που κοροιδευαμε 20 χρονια απο μικροαπατεωνες και μεγαλοαπατεωνες και τωρα να συνεχιζουν αυτοι εδω τη σχολη πασοκ....λιγο πιο ανθρωπινα κυριε πρωθυπουργε....λιγο πιο ανθρωπινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτή είναι η εκκλησία, βολεύει διάφορους αντί να ταίσει τους φτωχούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγρότες τα μάθατε τα νέαααα;;;;

    Δεν έχει φράγκο, λόγω της επιτήρησης, και όχι μόνο αυτό, μπορεί να πληρώσετε και από πάνω για κάτι σπίτια ή αυτοκίνητα.
    Η μόνη λύση , κατά τον Παπαθανασίου που εκπόνησε σχέδιο για την κρίση αλλά αυτή η κακή ΕΕ το απέρριψε, είναι να αυξήσετε το κάπνισμα και το ποτό για να αυξηθούν τα έσοδα του κράτους
    Οσοι δεν κάπνιζαν να καπνίζουν και να πίνουν γιατί μπορεί να μη κάνει καλό στην υγεία κάνει όμως καλό στην οικονομία σύμφωνα με το καλό χαρτί του καταλληλότερου που είναι η οικονομία.
    Φαντάσου να μην ήταν και το καλό χαρτί του
    Τώρα για τους συνδικαλιστές που σας κουβάλησαν στον κάμπο και μετά λάκισαν, ξεφουσκώστε τους τα λάστιχα των τζιπ ή βάψτετα με φούμο.
    Υπάρχει ελπίδα;
    Υπάρχει ο Μαρκογιανάκης και ο Χατζηγάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να μας ενημερώσει η εκκλησία αν από την συμμέτοχή σε συμβούλια ,των ακριβοπληρωμένων τενεκέδων, έχει ωφεληθεί το παγκάρι της θεαματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Η Ελληνική οικονομία είναι ανθεκτικότερη

    από αυτές της Ιρλανδίας,Ισπανίας,Ολλανδίας,Αυστρίας,και Βελγίου.."
    Τα παπαγαλάκια των παραδοσιακών ΜΜΕ πάντως συνεχίζουν την ανεξέλεκτη κιδυνολογία.
    .
    Λιγότερο επισφαλής από ό,τι πολλοί πιστεύουν είναι τελικά η ελληνική οικονομία, σύμφωνα με τη σχετική μελέτη της Royal Bank of Scotland.
    Η ανάλυση της τράπεζας αποδεικνύει πως κόντρα στα όσα αναφέρει το τελευταίο διάστημα όχι μόνο ο ξένος αλλά -κυρίως-και ο εγχώριος Τύπος και μαρτυρούν τα spreads στις αγορές των ομολόγων, η Ελλάδα δεν είναι ο πιο αδύναμος κρίκος της Ευρωζώνης!
    Αντίθετα, πιο ευάλωτες απέναντι στην κρίση θεωρούνται η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ολλανδία, η Αυστρία και το Βέλγιο, αφού η Ελλάδα κατατάσσεται πέμπτη και με βάση την ανθεκτικότητα της οικονομίας της. Οι επιδόσεις της Ελλάδας αποτέλεσαν θετική έκπληξη ακόμα και για τους ίδιους τους αναλυτές της RBS, ωστόσο, από τα κριτήρια που έθεσαν για την έρευνά τους, η χώρα εμφανίζει χαμηλό δανεισμό στον ιδιωτικό τομέα, χαμηλές ζημιές εξαιτίας της κρίσης και μικρές ανάγκες χρηματοδότησης. Αυτά τα πλεονεκτήματα αντισταθμίζονται από το υψηλό δημόσιο χρέος και το χειρότερο έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών στην Ευρωζώνη.
    Παράλληλα, αρκετά καλά «σκοράρει» ο τραπεζικός κλάδος και στο κριτήριο της χρηματοδότησης, αφού η εξάρτησή του από την αγορά χονδρικής και τη διατραπεζική είναι σχετικά μικρή.
    Ωστόσο όμως το δημόσιο χρέος είναι ανάμεσα στα υψηλότερα της Ευρωζώνης, καθώς πλησιάζει επικίνδυνα το 100% του ΑΕΠ. Περίπου το 1/2 των χρεών αυτών συγκεντρώνεται στα χέρια ξένων, προσθέτει η RBS.Πάντως, η RBS προτιμά τα ελληνικά 5ετή ομόλογα έναντι των αντίστοιχων ιρλανδικών. «Τα ελληνικά ομόλογα τιμωρήθηκαν για τα βίαια γεγονότα (σ.σ.του περασμένου Δεκεμβρίου), όμως, στο μέλλον, προβλέπουμε ότι η αγορά θα εστιάσει στο χαμηλό δανεισμό του ελληνικού ιδιωτικού τομέα και αντίστοιχα, στις υψηλές ανάγκες χρηματοδότησης της ιρλανδικής οικονομίας», αναφέρει η τράπεζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ .ΓΚΑΙΝΠΕΛΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τελικα το μεγκα με ποιον ειναι αυτη την εποχη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στ' αρχίδια μας ο Μανώλης, στ' αρχίδια μας και όλη η ΝΔ, να πα να γαμηθούνε ομαδικώς, μπας και γλυτώσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση