GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στηρίζετε αυτό το golden boy...

...κ. Νατάσα Καραμανλή; Του Τάσου Δράκου Διάβασα σε εβδομαδιαία εφημερίδα ολόκληρο δισέλιδο στο οποίο είχε "κατακλέψει" την αποκάλ...

...κ. Νατάσα Καραμανλή;

Του Τάσου Δράκου

Διάβασα σε εβδομαδιαία εφημερίδα ολόκληρο δισέλιδο στο οποίο είχε "κατακλέψει" την αποκάλυψη του Press-gr (χωρίς να αναφερθεί σ' αυτό - ωραία δεοντολογία!...) για τον διευθύνοντα σύμβουλο της Αγροτικής Ασφαλιστικής Γιάννη Παυλίδη και το γλέντι του, ημίγυμνος, πάνω σε τραπέζι.
Το ένα ενδιαφέρον είναι ότι ο κ. Παυλίδης δεν διαψεύδει ότι η φωτογραφία είναι από εταιρική εκδήλωση, για τους πωλητές της Αγροτικής Ασφαλιστικής, προ διετίας σε ταβέρνα στο Πήλιο. Άρα όσα διαδίδονταν (από ποιον άραγε;) ότι ήταν από ...προσωπική του στιγμή, μέσα στο σπίτι του κλπ, δεν ισχύουν. Ήταν σε δημόσιο χώρο και έκανε αυτή την εμφάνιση στη διάρκεια επαγγελματικής δραστηριότητας ως διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. Αν ήταν σπίτι του ας έκανε ο,τι ήθελε. Γι' αυτό τον κατακεραυνώνει και ο επικεφαλής της ΔΑΚΕ.
Το άλλο πιο ενδιαφέρον που γράφει (και) η εφημερίδα είναι ότι ο κ. Παυλίδης "ανήκει...
στον κύκλο των προστατευομένων της συζύγου του πρωθυπουργού κυρίας Νατάσας Καραμανλή".
Ε, λοιπόν αυτό αρνούμαι να το πιστέψω. Θεωρώ ότι είναι προβοκάτσια και πρέπει να διαψευσθεί αμέσως. Είναι δυνατόν να παρέχει η κ. Καραμανλή στήριξη σε τέτοια φαινόμενα; Δεν ήταν αρκετό το φαινόμενο Ζαχόπουλου;
Η σεμνότητα και η ταπεινότητα του ζεύγους Καραμανλή αποκλείεται κατά τη γνώμη μου να "καλύπτει" τέτοιες εμφάνισεις ημίγυμνων golden boys να χορεύουν πάνω στα τραπέζια σε δημόσια θέα...

36 σχόλια

  1. Μισθοί και αμοιβές διοικήσεων ΔΕΚΟ κλπ. Πώς το είπε ο κ. Καραμανλής στη Βουλή κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησής του στις 20/3/2004; «Στη Νέα Διακυβέρνηση, η διοίκηση δίνει το παράδειγμα. Οι σημερινοί, συχνά προκλητικοί, μισθοί των διοικητών επιχειρήσεων και οργανισμών του ευρύτερου δημόσιου τομέα, περικόπτονται». Ιδού οι κομμένοι μισθοί:
    • Ενδεικτικά: Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας: συνολικές αμοιβές άνω των 600.000 ευρώ το χρόνο. Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής: 300.000 ευρώ το χρόνο. Διευθύνων Σύμβουλος στα Ελληνικά Πετρέλαια: 270.000 ευρώ το χρόνο. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ: περίπου 500.000 ευρώ το χρόνο. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΔΕΗ: 300.000 ευρώ το χρόνο.

    Διαφθορά. Τι έλεγε ο κ. Καραμανλής στις 29/9/2003; «Η Ελλάδα κατρακυλά ασταμάτητα στη λίστα της διεθνούς κατάταξης για τη διαφθορά. Από την 25η θέση το 1997, έφτασε στην 44η φέτος!». Τι έγινε την τελευταία πενταετία; Η Ελλάδα υποβιβάστηκε στην 57η θέση της διεθνούς κατάταξης!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Ελλαδα ολα μπορουν να συμβουν!Απο του να γινει ιατρος χειρουργος απο νηπιαγωγος μεχρι του να υποστηριζει η κ.Νατασα Καραμανλη golden boys τυπου Παυλιδη!!Ντροπη!! Με την ευκαιρια η κ. ΝΑΤΑΣΑ εχει την δικη της ανεξαρτητη αυλη που δεν υπακουει πουθενα??ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΡΕ ΠΑΠΑΤΖΩΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας τα πρήξατε πλέον με τον Παυλίδη. Εμένα με ενοχλεί ο μισθός του και όχι το ότι χορεύει πάνω σε τραπέζι, σιγά το αμάρτημα και μάλιστα μπροστά σε τόσους συναδέλφους του. Αλλά μου φαίνεται περίεργο πως μια φωτογραφία μετά από τόσο καιρό, (η φωτογραφία είναι από τον Ιανουάριο του 2007), γίνεται θέμα και δημοσιεύεται εκατό φορές μέσα στο blogspot. Σαν στημένο μου μυρίζει το σκηνικό για να δημιουργηθεί κλίμα και να τον παραιτήσουν και να βάλουν άλλον δικό τους άνθρωπο. Επίσης τον καλούν να παραιτηθεί κλπ Αν πράγματι αυτοί που δημοσιεύουν είναι τόσο ηθικοί ας πούνε να μειωθεί ο μισθός του, αλλά αυτό δεν το λένε γιατί θα βάλουν κάποιον δικό τους και δεν συμφέρει να έρθει ο δικός τους με μειωμένο μισθό. Και μην νομίσει κανείς ότι είμαι άνθρωπος του Παυλίδη αλλά τόσο στημένο σκηνικό βγάζει μάτια. Σταματήστε πλέον να γεμίζετε το blog με δικές σας προσωπικές ίντριγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. από πότε εσείς οι πασόκοι γίνατε τόσο...ηθικοί?ή πουριτανοί?πολύ αστείο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.
    ΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ. ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ.

    Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΑΚΑΤΕΨΕΙ ...ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζήτησε ο κύριος νερομπούρδας δημοσίως από τους πολίτες να τον κρίνουν με βάση όσα έχει κάνει ως Υπουργός Παιδείας, ως Υπουργός Εξωτερικών και γενικότερα σύμφωνα με τα πεπραγμένα του στον δημόσιο βίο, ως μέλος των κυβερνήσεων του πατέρα του και του Σημίτη.
    Το αυτονόητο δηλαδή, περίφημα.
    Φυσικά και σε αυτή τη βάση τον κρίνουμε!
    Για τους χορούς που έριχνε με τον Ισμαήλ Τζεμ υπό αμερικανικές εντολές.
    Για τις προτάσεις περί καλλιέργειας κάνναβης στα μπαλκόνια μας.
    Για το μεγαλόπνοο σχέδιο περί ανασφάλιστης εργασίας των νέων.
    Για τις επιλογές συνεργατών τύπου Ματσούκα και Καραχασάν.
    Για τη μουγκαμάρα στην προδοσία του Οτσαλάν.
    Για τη μουγκαμάρα στη ληστεία του Χρηματιστηρίου.
    Για τη συμφωνία σου στο σχέδιο Ανάν που θα καταδίκαζε την Κύπρο.
    Για τη μουγκαμάρα στο πλιάτσικο στα χρόνια του Σημίτη.
    Για το ότι παρακαλούσες τους σκαπιανούς να δεχθούν το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας-Σκόπια (που ευτυχώς δεν δέχθηκαν).
    Για τη μουγκαμάρα στο σκάνδαλο της «Siemens».
    Και βεβαίως, για τις βόλτες με το ποδήλατο και τόσα άλλα σπαρταριστά επεισόδια και ατέλειωτα σαρδάμ.
    Για όλα σε κρίνουν οι πολίτες Γιώργο.
    Όχι όλοι βέβαια, μόνο όσοι δεν έχουν θολωμένο το μυαλό, επειδή το παιδί τους το διόρισε ο πατέρας σου στο δημόσιο.
    Πάει να μας τρελάνει ο γιός της αμερικανο-εβραίας κυρίας Τσάντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΑΛΛΗΛΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.ΑΥΞΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟ.ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ 1.000.000 ΕΥΡΩ. ΧΟΡΕΥΕΙ ΩΡΑΙΑ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ.
    ΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΜΠΟΥ ΝΑ
    ΧΟΡΕΨΕΙ ΗΜΙΓΥΜΝΟΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ?
    ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ
    ΣΥΜΕΤΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ
    ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή βδομάδα σε όλους.

    Καλό ψόφο στους Μπλούπερς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και όμως έγινε!
    Την 4-2-2009, το ΠΑΣΟΚ στην συνεδρίαση του τομέα έκανε ΩΜΗ παρέμβαση στα εσωτερικά της ΕΟΕ και ζήτησε από όλες τις ομοσπονδίες του κόμματος να ψηφίσουν τον Κυριακού.
    Είναι ΝΤΡΟΠΗ για τον Γιώργο Παπανδρέου να παίρνει θέση υπερ ενός καναλάρχη κάτι που δείχνει την άμεση διαπλοκή του κόμματος με τα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχουν βγει όλοι οι συκοφάντες κλέφτες, λαμόγια, απατεώνες δεξιοί και προσπαθούν υβρίζοντας και συκοφαντώντας να υποβαθμίσουν τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.

    Πάρτε το χαμπάρι συκοφάντες κλέφτες, λαμόγια, απατεώνες και προδότες δεξιοί ότι και να κάνετε ο κόσμος σας κατάλαβε και έχει κάνει τις συγκρίσεις του.

    Τι να συγκρίνει το μπουχέσα σας τον άχρηστο, ακαμάτη, τεμπέλη, πισωγλέντη, με τον αδιάφθορο Γιώργο Παπανδρέου; Αποτελεί προσβολή της ανθρώπινης νοημοσύνης η σύγκριση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΟΜΠΑ?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανωνυμε 9,39 αντι να απαντησεις επι της ουσιας σε σχεση μετην Νατασα καταφευγεις σε υβρεις.Σε ερωτω και εγω ειναι ψεματα που απο νηπιαγωγος εγινε χειρουργος η κ. Νατασα??Ασε επι τελους τις μακακιες ανοητε αδεξιε δεξιε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΑΚΑΤΑΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΣΟΚΕ
    ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΑΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΟΛΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ. ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΨΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είναι μεγάλος ο Γιωργάκης, είναι γιγαντοτεράστιος που λέει και ο Αλέφαντος!
    Δάκρυα μπροστά στις κάμερες, έχει πάντα στο μυαλό του το φτωχό υπάλληλο, το συνταξιούχο, τον άνεργο, τον αγρότη, το φοιτητή, άστα να πάνε.
    Γράφει στο γυαλί το παιδί, γράφει.
    "Θέλω να γίνω πρωθυπουργός όχι για μένα βρε παιδιά, για τη φουκαριάρα τη μανούλα μου, την κυρία τσάντ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 10:41
    Προσφέρω σήμερα πληροφορίες για τον πλουσιότερο πρωθυπουργό στην Ιστορία της Ελλάδας :

    Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΑΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ .
    Απεδείχθη ότι είναι Πάπας της διαφθοράς . Καρδινάλιος της απραξίας .
    Τρώνε όλοι οι τριγύρω του το φτύσιμο και γιαυτόν δεν λέει κανένας κουβέντα .
    Πολλά λέγονται για διάφορους δεξιούς βαρώνους , για το πως έκτισαν Ανάκτορα παραδείγματος χάριν , οι κκ Ρουσσόπουλος και Μαγγίνας σε ακριβά προάστεια , τεράστιες πισίνες , η βίλες στην Μύκονο πχ Γιακουμάτος , αλλά πάντα μένει στο απυρόβλητο ο Κώστας Καραμανλής , θα γράψω πέντε λόγια για να μην ξεχνιόμαστε για το ποιοί είναι οι πρόγονοι του ΄΄καταλληλότερου’’ κ. Κ.Καραμανλή και θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του ΄΄καταλληλότερου ‘’ ο οποίος άφησε
    δυσεκατομμύρια ,από τις ‘’εργολαβίες’’ του ,κληρονομιά στον χοντρούλη πρωθυπουργό μας .

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Ένα βουνό ολόκληρο στην Κεφαλονιά ΕΦΑΓΕ ο Αλέκος Καραμανλής στα μέσα της δεκαετίας του ’50 από μια χήρα και δεν τις έδωσε φράγκο . Το έκαμε υλικά οικοδομών.
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας του μπαμπά πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες ,όταν ήταν βουλευτής !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    Η ναυτιλιακή εταιρία των Καραμανλήδων , η Hellenic Carriers , διαχειρίζεται σήμερα, με βάση τα στοιχεία που αναφέρονται στο site της, έξι πλοία εκ των οποίων τα τέσσερα έχουν υψωμένες τις σημαίες της Μάλτας και της Λιβερίας. Το ένα έχει υψωμένη τη γαλανόλευκη, ενώ για ένα ακόμη πλοίο δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση σχετικά με τη σημαία που θα υψώσει. (Hellenic-Carriers.com)

    ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ .
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ .


    CHIEF ENGINEER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ε!!!!!!!!!!! ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ.

    ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΠΟΝΤΙΑΚΑ , ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΧΟΡΕΨΕ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ.

    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ , ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ , ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΔΕΚΟ , ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ , ΝΟΜΑΡΧΕΣ, ΑΝΩΤΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΔΕΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5000€.

    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΑΤΑ 100€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΕΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΣΑ-ΚΟΥΤΑΛΑ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΕΝΑ BLOG ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
    asfaleiesnewsgreece.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ρε ασφαλιστης ειμαι και αντιπαλο την εχω την εταιρια του παυλιδη.αλλα ...σιγα τι εκανε διλαδη; σε καποια εκδρομη μετα προφανως το τελος των εκδηλωσεων της δουλειας πηγανε και διασκεδασαν καπου προχειρα.σιγα ρε παιδια .αν εκανε καμμια κομπινα τοτε μαλιστα κραξτε αλλα οχι ετσι.τετοια εκανε ο γκεμπελς.και μην πειτε τιποτε πασοκ ειμαι...αλλα δεν μαρεσουν τετοιεσ μεθοδοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τι μας λέτε ρε παιδιά. Εδώ η κυρία Νατάσσα στήριζε τον Ζαχόπουλο δεν θα στηριίζει αυτό τον πατσοκοιλιά;;;Η κυρία Νατάσσα- Παζαίτη- καραμανλή -Ανέμη ή Λουδοβίκα των Ανογείων έχει καλό γούστο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οχι δεν είναι ψέμματα που η κ.Νατάσσα από νηπιαγωγός έγινε χειρουργός.Και λοιπόν?από πότε απαγορεύεται κάποιος να έχει και 2 και 3 και 4 πτυχία αν θέλει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΕ ΚΟΥΤΕ 11.55 ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΡΕ ΟΡΝΕΟ?ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ.ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΟΥ.ΑΛΛΑ ΕΙΣΘΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΑΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΧΡΙΣΘΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σηκωθείτε από τις καρέκλες,
    Σηκωθείτε από τις πολυθρόνες
    Σηκωθείτε από τους καναπέδες
    Σηκωθείτε από τα ντιβάνια ,
    Σηκωθείτε από τα μπαουλοντίβανα
    και ΔΙΩΞΤΕ τους τώρα πριν είναι αργά δεν αντέχει άλλο ο τόπος

    ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

    Ν.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. pali parousiazete to poustroni tis mykonou gia erasti!!!
    eleos!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. thn Natassa thn phdane sta xeirouurgeia oi neoi giatroi gia na paroyn eidikothta sthn...pipilogia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. πανηλίθιε 9 Φεβ 2009 3:30:00 μμ, πρώτα παίρνει κανεις διδακτορικό και μετά σπουδάζει την επιστήμη στην οποια απέκτησε αυτή την διάκριση; Πρώτα παίρνει κανεις απολυτήριο λυκείου και μετά γράφεται στο γυμνάσιο γιά να παρακολουθήσει τα μαθήματα γυμνασίου; Κάτι ανάλογο ξέρω μονο από την Mme Τσαουσέσκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. megalyterous 8rasudeilous apo tous pasokous den exw dei. den mporoun na ta valoun ma ton karamanlh, ta vazoun me th gunaika tou.perastika...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. MΗΠΩΣ ΤΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΜΗ ΣΑΣ ΤΗ ΒΥΖΑΡΟΥ?ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ?ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προς 9 Φεβρ. 3.27.00
    Βεβαίως και μπορεί να έχει τόόόόόόσα πτυχία . Κανείς δεν το απαγορεύει . Αλλά μέσα σε δύο χρόνια που έγινε πρωθυπουργός ο καταλληλότερος ρε μεγάλε τι έκανε ????? Κυοφορούσε , πήγαινε στο πανεπιστήμιο , έκανε πρακτική , έκανε αγροτικό , έκανε ντοκτορά, και πότε προλάβαινε να πέσει στο κρεβάτι με τον καταλληλότερο ?? Εκτός αν τα έκαναν κάποιοι άλλοι για αυτήν. Κάτι που συμβαίνει στο Ελλαδιστάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. .πρωτα με το ανεμη μετα για το πτυχιο με διορισμους εμπλεκομμενων,μετα ζαχοπουλο.τα εχουν βαλει μαζι της?η οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ 9 Φεβ 2009 3:27:00 μμ

    Φυσικά και δεν απαγορεύεται κάποιος να έχει και 2 και 3 και 4 πτυχία αν θέλει. Προϋπόθεση είναι ότι ο/η πτυχιούχος έχει δείξει ότι αξίζει αυτά τα πτυχία μέσω αδιάβλητων εξετάσεων και πρωτοτυπων εργασιών για τα διδακτορικά. Για το πτυχίο νηπιαγωγού της "Δρ" N. Καραμανλή δεν έγινε κουβέντα. Αποτελεί το διδακτορικό της μια πρωτότυπη εργασία μετά το πέρας των σπουδών όπως ορίζει ο νομος;
    Μου φαίνεται ότι η "Δρ" N. Καραμανλή με τον ντόρο που έγινε σχετικά με την διαδικασία της απόκτησης του διδακτορικού της κακό έκανε σε μερικούς που επιδιώκουν με ανάλογο τρόπο, κατά κυριο λογο κομματικές διασυνδέσεις, να αποκτήσουν ακαδημαϊκούς τίτλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΕΦΑΓΕ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΑΝΩΝΥΜΕ 5,24 ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΗ ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΜΗ ΣΑΣ ΤΗ ΒΥΖΑΡΟΥ!!ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΗΛΗΘΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. αχ κατι ''δημοκρατες'' που τους πηρε ο πονος για τη γυναικα του πρωθυπουργου.....αχου...αχου.... καλα ρε φιλε εσενα απο ολα αυτα που συμβαινουν γυρω σου αυτο σου εκανε εντυπωση??? για αυτο βρηκες να...διαμαρτυρηθεις????
    αχου....αχου.....ενας ''ηθικος'' αχου...ενας ''δημοκρατης'' αχου ενας ''μαγκας''.....της ρηγιλλης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ο δρακος πρεπει να ειναι ζηλιαρης και μικροτσουτσουνος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δείτε την δημοσκόπηση των 10.000+ ατόμων!

    Όσοι λυσσασμένοι δεξιοί γράφετε εδώ μέσα, δεν είστε παρά μονο το 15%.

    Κακομοίρια!

    Τη Νατασα από τα μπαράκια την μαζεύανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση