GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eσωκομματική γκρίνια στο ΣΥΡΙΖΑ...

από κρυφά γκάλοπ! . Aπό το http://www.realpress-gr.blogspot.com / . . Αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες - προσυνεδριακές- ημέρες στο ΣΥΡΙΖΑ...

από κρυφά γκάλοπ!
.
Aπό το http://www.realpress-gr.blogspot.com/
. .

Αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες - προσυνεδριακές- ημέρες στο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν σαν πολιτική σχιζοφρένεια από εμάς τους "αθώους". Είναι όμως έτσι;
Μάλλον όχι. Ιδιαίτερα στην πολύ προσεκτική λειτουργία που έχει επιδείξei ο Αλαβάνος μέχρι τώρα, τέτοια επικοινωνιακά σφάλματα θα ήταν ασυγχώρητα εάν δεν συνέτρεχε κάτι άλλο: ΚΡΥΦΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ που δείχνει ραγδαία πτώση των ποσοστών του. Σε επίπεδα μάλιστα...
χειρότερα του 2007!! Φήμες μάλιστα λένε ότι αυτή η δημοσκόπηση είναι η πραγματική εικόνα ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ που όμως δεν την πρόβαλλε!! Αντίθετα, λόγω της φιλικής σχέσης με την Κουμουνδούρου, ο δημοσκόπος τη σφύριξε και τα καμπανάκια άναψαν.
Γι' αυτό και ο σοβαρός Φώτης Κουβέλης ζητά άνοιγμα προς το ΠΑΣΟΚ δημιουργώντας εσωκομματικές εντάσεις.
Οι διαρροές εντοπίζονται στο ΠΑΣΟΚ αλλά κυρίως στους Οικολόγους Πράσινους που αντλούν από τον ΣΥΡΙΖΑ την κύρια εκλογική τους βάση.

19 σχόλια

  1. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΤΣΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΤΕ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ,ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΟΒΟΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΓΕΦΥΡΕΣ,ΣΧΟΛΕΙΑ,ΣΒΗΝΕΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ,ΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ,ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ,ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ,ΤΩΝ ΔΕΚΟ,ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΛΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΧΤΙΖΕΙΣ ΑΝΩΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩΓΙΑ ,ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ .ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΑΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας πήρε χαμπάρι ο Ελληνικός λαός κ. του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι δυνατόν να μιλά ο Τσίπρας για γενιά των 700 ευρώ και να μετέχει σε κατασκευαστική εταιρεία. Δεν είναι δυνατόν να στηρίζετε τους γνωστούς άγνωστους και να περιμένετε μετά να στηρίξει ο λαός εσάς. Δυστυχώς για εσάς, ευτυχώς για τον Ελληνικό λαό, όπως δείχνουν τα πράγματα η πολιτική και όχι η οικονομική κρίση χτυπά την πόρτα σας και μάλλον θα το κλείσετε το μαγαζάκι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΠΕΥΤΗ Ο ΣΥΝ ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΦΡΑΨΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ..ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ? ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά καί ο Πρόεδρος,ο Τσίπρας,αυτού
    δέν μετρά η απήχηση?(η γνώμη τεςπά)
    Μ΄αυτόν δέν πάνε εκλογές οί Συνιστώσες?
    Ή είναι δόλωμα-σωλήνας,άντε καί γαριδούλα
    γιά τήν περίφανη αγωνιστική ασυμβίβαστη,
    διεκδικούσα Ελληνική νεολαία?
    Όταν ο Τσίπρας κέρδισε τόν Κούβελη
    άν θυμάμαι καλά,συναγωνιζόταν τόν
    Παπανδρέου γιά τήν 2η θέση δημοφιλίας.
    Τί ενέσκυψε από τότε?
    Ακρίδες επέδραμαν,ή τό..βαθύ κράτος
    τού Συνασπισμού σκέφθηκε ότι γιά
    Πρόεδρος τών απανταχού μαθητικών
    καταληψιών καλός είναι,αλλά μέχρι εκεί.
    Στό μπαλκόνι τού πεδίου τού Αρεως
    είστε σίγουροι ποιός θά μιλήσει?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύριζα, σύριζα... τις τρίχες της τις ξύριζα!
    Ρε δε μας παρατάνε όλα τα λαμόγια. Εδώ ο τόπος έχει ένα σωρό προβλήματα και αυτοί ασχολούνται με τα ...ποσοστά τους!
    Αϊ σιχτίρ ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mα είναι ότι πιο φυσιολογικό.
    Οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, δε παύουν να ρίναι ΝΟΡΜΑΛ Έλληνες. Στήριξαν το ΣΥΡΙΖΑ σε στιγμές ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ για τα τεκταινόμενα. Σε στιγμές ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ απελπισίας και ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ! Σαν ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ το είδαν. Όμως στην πορεία ΚΑΙ αυτές οι ελπίδες αποδείχθηκαν φρούδες και την ... έκαναν! Είδαν ότι ΟΧΙ μόνο δεν ήταν σαν τους "άλλους" αλλά ΤΡΙΣ χειρότεροι. ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ yes, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ yes, ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ yes, ΨΕΥΤΕΣ ; yes, yes, yes !Εμ, πολύ θέλει ο κόσμος για να καταλάβει;
    Για τόόόόσο ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ τον περάσανε; ΑΜ, ΔΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτα παθαίνουν οι διπρόσωποι,λαικιστές και ανθέλληνες κάποτε τους παίρνουν χαμπάρι αντε με το καλό και εκτός βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ!!!

    13-02-2009

    Την ώρα που ασθενής πεθαίνει στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, λόγω έλλειψης αναλώσιμων εξευτελιστικής αξίας!!!

    Την ώρα που οι πραίτορες του Μαρκογιαννάκη ρίχνουν δακρυγόνα στους αγρότες και στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης!!!

    Την ώρα που βιώνουμε την αποθέωση της διαφθοράς και της διαπλοκής, σε αντιδιαστολή της διακήρυξης, από τον «καταλληλότερο» (sic), του σεμνά και ταπεινά, χα!!! χα!!! χα!!!

    Την ώρα που τα καρτέλ επιβάλουν τους όρους τους στην αγορά!!!

    Την ώρα που η ακρίβεια απαξιώνει μισθούς και εισοδήματα!!!

    Την ώρα που καταστρέφονται – καίγονται περιουσίες πολιτών!!!

    Την ώρα που η χώρα μαστίζεται από καταλήψεις, απεργίες, κλείσιμο δρόμων!!!

    Την ώρα που η χώρα διαβαίνει το κατώφλι της επιτήρησης!!!

    Την ώρα που οργιάζει η αναξιοκρατία και το βόλεμα των ημετέρων!!!

    Την ώρα που η ανασφάλεια, ο φόβος, η ανέχεια, η ανεργία απασχολούν την πλειονότητα των πολιτών!!!

    Την ώρα που η χώρα είναι σε διεθνή απομόνωση!!!

    Την ώρα που τα τούρκικα μαχητικά αεροσκάφη κάνουν πάρτι στο Αιγαίο!!!

    Την ώρα που οι σκοπιανοί κερδίζουν πόντους, καθημερινά, στο διεθνές περιβάλλον!!!

    Την ώρα που η χώρα μας είναι απούσα από τη διεθνή σκηνή!!!

    Την ώρα που ο «καταλληλότερος» (sic) και οι ανίκανοι υπουργοί του, με πρόσχημα την περίφημη επανίδρυση του κράτους, επανασύστησαν την αγροφυλακή, αλλά έχουν διαλύσει:

    • Το κοινωνικό κράτος και το Εθνικό Σύστημα Υγείας.
    • Την παιδεία σε όλα τα επίπεδα.
    • Την οικονομία (ανάπτυξη, έσοδα, έξοδα).
    • Την κοινωνική συνοχή.
    • Το κράτος δικαίου.
    • Της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, με την εξόντωση των μη αρεστών και την αναβάθμιση των ανίκανων, αλλά γαλάζιων παιδιών.

    Την ώρα που ο «καταλληλότερος» (sic) και η κυβέρνησή του ανέχτηκαν και ανέχονται:

    • Τα σκάνδαλα των υποκλοπών, των κουμπάρων, της γαλοπούλας, των πακιστανών, των τοξικών ομολόγων, βατοπαιδίου κ.λ.π. δυστυχώς ο κατάλογος είναι χωρίς τέλος.
    • Τις μικρές και μεγάλες παρατυπίες – παρανομίες, κυβερνητικών στελεχών και κομματικών golden boys, για ίδιον ή μικροκομματικό όφελος, (ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ, ΜΑΓΓΙΝΑΣ, ΣΟΥΦΛΙΑΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ και πάλι ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΔΑΣ, ΣΟΥΠΙΑΔΗΣ, ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΠΕΛΕΚΙΔΩΝ, ΚΟΝΤΟΣ, ΔΟΥΚΑΣ, ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ, ΜΗΛΙΑΚΟΣ, ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ, ΛΕΥΤΕΡΙΩΤΗΣ, ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ, ΦΙΛΟΙ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΘΕΙΟΙ, ΜΑΝΑΔΕΣ, ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ κ.λ.π.) δυστυχώς και αυτός ο κατάλογος είναι χωρίς τέλος.

    Στα καλά του καθουμένου και εντελώς ξαφνικά, ξεπετιέται και κάποιος «λαγός» προκειμένου να σώσει/ουν τον «καταλληλότερο» (sic) και την κυβέρνησή του, αφού πιστεύει/ουν ο/οι «πονηρούλης/δες» και «εντιμότατος/οι» ότι μπορούν συνέχεια να παραπλανεί/ούν και να αποπροσανατολίζει/ουν την κοινή γνώμη!!!

    Όπως καλή ώρα ο «αξιόπιστος» ΜΑΝΩΛΗΣ Ο ΑΡΓΕΙΟΣ ή κατά το πρόσφατο παρελθόν ΠΑΚΗΣ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ κ.λ.π.

    Αχ και να ήξεραν τι κούνια που τους κουνάει τους δεξιούλιδες «λαγούς»???
    Αχ και να ήξεραν σε τι κλαδί κάθονται οι αθεόφοβοι???

    Στο γαϊτανάκι αυτό συμμετέχουν και τα καλοπληρωμένα «παπαγαλάκια» των κρατικοδίαιτων και διαπλεκόμενων έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ όπως: (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΡΥΠΟΣ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΡΥΠΟΣ, ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, ΒΡΑΔΙΝΗ, ΟΙ «ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ» ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΏΝ ΚΟΥΡΟΊ ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΩΝ, ΧΩΡΑ ΤΟΥ «ΦΡΑΓΚΑ»).

    Φυσικά στο γαϊτανάκι αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, συμμετέχουν και τα ευαγή ιδρύματα: (ΔΟΛ με ΤΟ ΒΗΜΑ και ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ με της γραφίδες των «star» αρθρογράφων του, αλλά και Η ΕΡΤ με τους λογής – λογής «τelestar» και τα soou τύπου Eurovision).

    Για το «MEGA» CANAL και την Πρετεντεριάδα, αλλά και την Τρεμιάδα, δεν θα σας κουράσω, αφού τους έχουν «ξεβρακώσει» άλλοι ποιο αξιόλογοι από μένα.

    Στον «καταλληλότερο» (sic), στην κυβέρνησή του, στους «λαγούς» και στα «παπαγαλάκια» των διαπλεκόμενων ΜΜΕ τους λέμε ότι τους πήραμε χαμπάρι… όσο και αν χτενίζονται…. χα!!! χα!!! χα!!!

    Είμαστε εδώ και θα «ανταμείψουμε» έκαστο στην ώρα του όπως του αξίζει!!!


    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη που έχει στους κόλπους της, όλους τους τίμιους σκληρά εργαζόμενους Έλληνες και όχι τα λαμόγια,συκοφάντες και προδότες διαχρονικά και ιστορικά, του σκληρού πυρήνα της σκληρής δεξιάς, είτε λαϊκής ή φιλελεύθερης, μπορεί να ξαναφέρει την ελπίδα σε αυτό το τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Zητω ο Γιωργος Παπανδρεου..
    Ζητω ο σωτήρας μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @12.37, 1.27


    Η επιστολή του Γ. Καρτσώλη προς τον Γ. Καρατζαφέρη


    Δε θα αναφερθώ στις φαιδρότητες που γράφεις στην κομματική σου εφημερίδα -η οποία πέφτει κυκλοφοριακά συνεχώς- όπου κατά τη γνωστή σου συνήθεια χυδαιολογείς, λασπολογείς, συκοφαντείς και ψευδολογείς. Ξέρω ότι οι παραπάνω ιδιότητες αποτελούν για σένα τρόπο ζωής και επαγγελματικής επιβίωσης... Άλλωστε, αυτά είναι ζητήματα για τα οποία η φυλλάδα σου θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη. Εγώ θα σταθώ σε πραγματικά πολιτικά περιστατικά, τα οποία συνεχώς σου έχω επισημάνει, διότι από την ημέρα που μπήκες στη Βουλή άλλαξες εντελώς.
    Εσύ με την πολιτική σου και όσα λες, ξέρεις «τι δεν είσαι, αλλά δεν ξέρεις τι είσαι!» Άσε που έχεις μπερδέψει το ρόλο του πολιτικού με το επάγγελμα του κονφερασιέ. Με φτηνές ατάκες, αγοραίες εκφράσεις και χαρακτηρισμούς, προσπαθείς να κάνεις πολιτική. Δεν μπορείς να ξεφύγεις και να απογαλακτιστείς από το βιωματικό παρελθόν σου, το οποίο σε στιγματίζει σε όλη σου τη ζωή. Η διαφωνία μου μαζί σου ήταν πάντα πολιτική και αν έχεις τον ανδρισμό, απάντησε στα ίσια στα ερωτήματα που σου θέτω. Αν έχεις ίχνος αξιοπιστίας, απάντησε στα παρακάτω ερωτήματα.
    Επειδή παριστάνεις τον υπερπατριώτη στο Σκοπιανό, απάντησε γιατί:

    1. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του 1993 χυδαιολογούσες -κατά τη γνώριμη τακτική σου- εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι το να πάρουν οι Σκοπιανοί το όνομα Μακεδονία, δεν έχει σημασία, αλλά σημασία έχει να κάνει η Ελλάδα οικονομική «εισπήδηση», σύμφωνα με το ακαταλαβίστικο ιδιόλεκτό σου.

    2. Ο ευρωβουλευτής σου, Γ. Γεωργίου, είναι ο μοναδικός στην ιστορία Έλληνας ευρωβουλευτής, που αποκάλεσε τα Σκόπια ως... Μακεδονία, κάτω από τα έκπληκτα και περιπαικτικά βλέμματα των Σκοπιανών (εφ. ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ2-12-07 και PRESSgr 20-1-08). Υπάρχει και το βίντεο που έπαιζαν οι Σκοπιανοί επί μήνες και όλα τα ΜΜΕ, στη διάθεση κάθε δύσπιστου.

    3. Ο βουλευτής σου, Κ. Βελόπουλος, (τηλεπωλητής της ιστορίας) στις 9-7-08 στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ» της Φλώρινας, δήλωσε επί λέξει τα εξής: «Οι Σκοπιανοί έχουν δικαίωμα να διεκδικούν το όνομα Μακεδονία, έστω και ως γενίτσαροι. Είναι Μακεδόνες και ο Μιλόσοσκι και ο Γκρούεφσκι». (ΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ 28-9-08, σελ.43)

    4. Εσύ αμέσως μετά τις εκλογές, σε εκπομπή του ΑΝΤ1, υπάρχει βίντεο και φωτογραφία στις 22-10-07, είπες ότι συζητάς ακόμα και το σύνθετο όνομα των Σκοπίων.

    5. Ο βουλευτής σου, Κ. Αϊβαλιώτης, είναι ο μοναδικός στην ιστορία του κοινοβουλίου βουλευτής, που με ψεύτικα χαρτιά εξαπατούσε επί μία δεκαετία τις στρατιωτικές Αρχές, για να παίρνει συνεχώς αναβολές στράτευσης, με τελικό σκοπό να υπηρετήσει μόνο 45 μέρες. Πού ακούστηκε κόμμα που παριστάνει ότι είναι πατριωτικό, να έχει στις τάξεις του βουλευτή φυγόστρατο και ανυπότακτο διαρκείας; Εδώ η πολιτική σου ευαισθησία έχει πάει περίπατο;

    6. Ο βουλευτής σου, Γεωργιάδης, ο γνωστός τηλεπλασιέ βιβλίων, πότε παριστάνει το χριστιανό και πότε το δωδεκαθεϊστή. Στις εκπομπές του βέβαια έντεχνα προωθεί το δωδεκαθεϊσμό. Το ομολόγησε στην εκπομπή «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» του Σταύρου Θεοδωράκη στις 29-9-07, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ψαριανός, λέγοντας ότι με το Γεωργιάδη και τον Πλεύρη, ήταν μαζί στο δωδεκαθεϊσμό!!! Πώς συμβιβάζεται να μιλάς για ορθοδοξία και να έχεις στο κόμμα σου, όπως λέει ο Ψαριανός, δωδεκαθεϊστή; Άσε τις γελοιότητες με τη Μανωλίδου, όπου χάρη στις δικές του προσωπικές αδυναμίες μπορεί ο ίδιος να εξευτέλισε τον εαυτό του, εξευτέλισε όμως και όλους εμάς.

    7. Ο βουλευτής σου, Ροντούλης, «πήρε» τα χρήματα των υπαλλήλων του και εσύ δεν τόλμησες ούτε να τον επιπλήξεις; Γιατί; Μήπως επειδή «ένοχος ένοχον ου ποιεί;»

    8. Εσύ είσαι ιδιοκτήτης 37 ακινήτων και είσαι ένας από τους τρεις πλουσιότερους Έλληνες πολιτικούς. Πώς τα δημιούργησες; Από τη δουλειά σου ως διαφημιστής; Το κότερό σου «ANBOREA», που είχες στη μαρίνα Αλίμου, γιατί δεν το δήλωσες στο «πόθεν έσχες»; Το σπίτι σου στις Βρυξέλλες επίσης γιατί δεν το δήλωσες;
    Τι γίνεται με τα οικονομικά του κόμματος και τις επιδοτήσεις που παίρνει;
    Μαθαίνω ότι και άλλο σκάνδαλο σε ευρωπαϊκό επίπεδο πρόκειται να σκάσει... Μα εσύ δεν είσαι αρχηγός κόμματος, εσύ είσαι επικεφαλής οργάνωσης δημοσίων σκανδάλων. Εσύ δε θέλεις πολιτικούς συνεργάτες. Εσύ ψάχνεις για «κορόιδα», ψάχνεις να βρεις πολιτικούς και οικονομικούς συνενόχους σε ό,τι σκοπεύεις να κάνεις. Χρησιμοποιείς ως «πλυντήριο» το «Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια» (ωραίο κόλπο) για να εξυπηρετείς τους σκοπούς σου, χωρίς να πιστεύεις σε τίποτα από όλα αυτά.


    9. Η αλλοπρόσαλλη πολιτική που έχει το κόμμα και «αναγκαζόμαστε» όλοι να δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα. Συγκάτοικοι, «θυρωροί της πολυκατοικίας», μπουμπούκοι, ροντούληδες, αστράτευτοι, μακεδονομάχοι του σαλονιού, «υπόγειοι συνομιλητές» για σχεδόν μονοπρόσωπο ψηφοδέλτιο με υποψήφιο πασοκατζή στο Ηράκλειο στις βουλευτικές, υποσχέσεις στη «μισή Ελλάδα» για το ευρωψηφοδέλτιο, η χλιαρή, αν όχι προσχηματική «στήριξη» των Κρητικών αγροτών στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να μας λοιδορούν και να μας απαξιώνουν με κάθε τρόπο στην Κρήτη πλέον κ.α (ο κατάλογος είναι ατελείωτος).

    10. Η απόλυτη και συνολική «απαξίωση» των θεσμικών οργάνων, Κ.Ε-Ε.Γ με την ανύπαρκτη παρουσία- συνεδρία και παρέμβαση στη χάραξη και διαμόρφωση της πολιτικής του κόμματος. Έχεις αλλάξει τελείως την πολιτική του κόμματος αυθαίρετα αντικαταστατικά και με απόλυτη περιφρόνηση, τόσο στα θεσμοθετημένα όργανα, όσο και στον κόσμο μας.

    11. Η «αποψίλωση» του κόμματος από τα ικανά στελέχη και η «μετατροπή» των απομεινάντων σε «υπαλλήλους - χειροκροτητές», με αποτέλεσμα αντί πολιτικής παρέμβασης, την «υπαλληλική επιβίωση».

    12. Η πολιτική του «διαίρει και βασίλευε» στις ανύπαρκτες πλέον κομματικές οργανώσεις- σφραγίδες, με δική σου ως αρχηγός υπαιτιότητα, αφού αλλάζεις σαν τα «υποκάμισα» τους γραμματείς και διευθυντές.

    13. Η, με δική σου ως αρχηγός υπαιτιότητα, «ακύρωση» και εθελουσία αποχώρηση τουλάχιστον 200 «στελεχών πρώτης γραμμής» την τελευταία πενταετία. Εάν θέλεις έχω τα ονόματα.

    14. Η «στασιμότητα» του κόμματος στα χαμηλά περσινά ποσοστά (παρά τα όσα συμβαίνουν στη χώρα) χωρίς να αναρωτηθείς, τι πάει στραβά στην «τακτική» και τη στρατηγική του κόμματος. (Αν υπάρχει). Γιατί αρκείσαι στο φτωχό 4%; Πού οφείλεται αυτό; Σε ανικανότητα ή σε εσκεμμένη πρόθεση; Και πώς θα αγωνιστούν τα στελέχη σου στην επαρχία, όταν ξέρουν ότι με αυτή την «πολιτική τακτική» δεν έχουν καμία ελπίδα για να «δουν» Βουλή;

    15. Η πλήρης «αδιαφάνεια» στα οικονομικά του κόμματος. Κανείς δεν ήξερε και δεν ξέρει (μάλλον λάθος εγώ «φρόντισα» και έμαθα) πού πάνε τόσα εκατομμύρια από, εντός και εκτός Ελλάδος. Πολλοί αναρωτιούνται, αλλά κανείς δε ρωτάει από το φόβο της «απώλειας» του συμπληρώματος της σύνταξής του. Του «γενναιόδωρου» πεντακοσάρικου. Αυτό το θέμα το οικονομικό θα «αναλυθεί» σε επόμενα «στάδια».

    16. Η μη «ενημέρωση» του πόσοι είναι διορισμένοι από την «πίσω πόρτα» με μηδέν αγώνες στο κόμμα αλλά λόγω…


    17. Η, χωρίς απόφαση της ΚΕ προσκόλληση - προσχώρηση στην πολιτική και το άρμα της ΝΔ «εξαπατώντας» κυριολεκτικά τους ψηφοφόρους που μας έβαλαν στη Βουλή. Μπορεί να σου λένε για να σου «χαϊδεύουν» τα αυτιά (και σε ποιον δεν αρέσει αυτό) ότι είσαι ο μελλοντικός πρωθυπουργός, ότι θα πάρεις υπουργεία από τη ΝΔ κ.α εν αντιθέσει με αυτό που είπα εγώ. Δηλαδή, «φτύστους» και τράβα μπροστά, στηριζόμενος σε όσους σε πιστεύουν, διότι ποτέ δε θα γίνεις αποδεκτός από «αυτούς». Εάν σε θέλανε, θα σε «είχανε». Θα σε «στύψουν» και θα σε πετάξουν. Και αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα.

    18. Η αδυναμία σου να «απογαλακτισθείς» από το «μητσοτακέικο», με αποτέλεσμα να έχουμε στην Κρήτη κάτω από 2% και ο Αλαβάνος πάνω από 7%, λόγω της «απαγόρευσης» που έχεις επιβάλλει για «έντονη παρουσία» στο νησί. Αυτοί είναι «μερικοί» από τους λόγους που με κάνανε να υποβάλλω την παραίτηση, καθώς και την εν γένει αποχώρησή μου.

    Όλη σου η συμπεριφορά είναι «αγοραία». Έχεις χάσει Γιώργο την «έσωθεν» καλή μαρτυρία και απομένει δημόσια να σε σαρώσει και η λαϊκή κατακραυγή. Δυστυχώς για εσένα αποκαλύφθηκες. Τώρα θα σε μάθουν και όσοι δε σε ξέρουν.

    Αυτοί Γιώργο είναι μερικοί αλλά ουσιαστικοί λόγοι για τους οποίους σε εγκατέλειψα.

    Πρώην στέλεχος ΛΑΟΣ

    Γιώργος Καρτσώλης

    Πρώην Περιφερειάρχης Κρήτης
    Πρώην πρόεδρος επιτροπής δεοντολογίας
    Πρώην πρόεδρος ΟΚΕ μικρομεσαίων
    Υπεύθυνος εκλογικού αγώνα Κρήτης
    Μέλος συμβουλίου περιφερειακής πολιτικής ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΕΓΑΣΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΑ.... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΓΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΩΜΑΛΑ. Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

    ΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΩΣ ΚΑΙ 18% ΣΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΕ ΕΝΩ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;
    Αγαπητοί ηθικά άμεμπτοι πρασινοφρουροί, σας θυμίζω τι λέγανε τα πρωτοκλασάτα στελέχη σας μέχρι πρόσφατα:
    1) "Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...
    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"
    ( Hazo-giorgo Παπανδρεου 16-5-2007 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η πάγια πρακτική του πασόκ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ - ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΛΠΙΔΩΝ είναι πολύ μπαγιάτικη για να είναι αποτελεσματική.
    Δηλαδή ο Γιωργάκης βγήκε από παρθενογέννεση;
    Δεν ήταν συμμέτοχος σε όλα αυτά τα 20 χρόνια κακοδιαχείρισης και διαφθοράς; Νομίζετε ότι θα πουλήσει πάλι νέες προσδοκίες, επειδή ο Σημίτης του πέρασε τη σκυτάλη, μάλιστα με τόσο δεικτικά αντιδημοκρατικό τρόπο;
    Για όνομα του θεού, ο Γιωργάκης δεν είναι ούτε Κατσέλη, ούτε Καιλή, ούτε Ραγκούσης, ούτε Παπακωνσταντίνου.
    Ήταν μαζί με όλους τους άλλους λερωμένους Τσοχατζόπουλο, Βασούλα, Δαμανάκη, Βερελή, Χριστοδουλάκη, Παπαντωνίου, Σκανδαλίδη, Λαλιώτη, Ρέππα, Παπουτσή, Πάχτα και τόσα άλλα μπουμπούκια που μας ήπιαν το αίμα 20 χρόνια.
    Και επιπλέον είναι όχι μόνο μία απόλυτα ξενέρωτη πολιτική παρουσία αλλά και ο γιός του ανθρώπου που οι περισσότεροι Έλληνες πιστεύουν ότι κατάστρεψε τα ήθη και την οικονομία της Ελλάδας.
    Δυστυχώς, ο Γιωργάκης είναι μέρος του βρώμικου πασόκ.
    Αν στο πασόκ είχαν αντικατασταθεί τα σαπισμένα πρόσωπα του πράσινου παρελθόντος με νέους, άσπιλους και πιό σοβαρούς ανθρώπους, θα ξανάβγαιναν άνετα.
    Τώρα δεν το βλέπω, με τίποτε.
    Οι μνήμες είναι νωπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τέτοιο καταστροφικό δίδυμο δεν νομίζω να έχει ξαναπεράσει από την Ελληνική πολιτική Αλαβάνος και Τσίπρας είναι το χειρότερο δυνατό σενάριο και απορώ τι μπορεί να έχει δει ο Γιώργος και τους παρακαλάει να συνεργαστούν. Μιά κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ θα προκαλέσει πολύ γέλιο. Αν αναλάβει ο Λαφαζάνης την αστυνομία και ο Τσίπρας την παιδεία θα δουλεύουν όλα τέλεια. Ο Αλαβάνος σαν οικονομολόγος θα αναλάβει τα οικονομικά και θα μοιράζει λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα φάνε καλά κι αυτοί.
    Σύντομα θα έρθουν στον τόπο τους.
    3% και πολύ τους είναι...
    με τόσα που κάνουν, οι ανεύθυνοι

    Τότε να δούμε αν θα τους σώσουν οι φίλοι τους οι Αμερικάνοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @12.37, 1.27


    Η επιστολή του Γ. Καρτσώλη προς τον Γ. Καρατζαφέρη


    Δε θα αναφερθώ στις φαιδρότητες που γράφεις στην κομματική σου εφημερίδα -η οποία πέφτει κυκλοφοριακά συνεχώς- όπου κατά τη γνωστή σου συνήθεια χυδαιολογείς, λασπολογείς, συκοφαντείς και ψευδολογείς. Ξέρω ότι οι παραπάνω ιδιότητες αποτελούν για σένα τρόπο ζωής και επαγγελματικής επιβίωσης... Άλλωστε, αυτά είναι ζητήματα για τα οποία η φυλλάδα σου θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη. Εγώ θα σταθώ σε πραγματικά πολιτικά περιστατικά, τα οποία συνεχώς σου έχω επισημάνει, διότι από την ημέρα που μπήκες στη Βουλή άλλαξες εντελώς.
    Εσύ με την πολιτική σου και όσα λες, ξέρεις «τι δεν είσαι, αλλά δεν ξέρεις τι είσαι!» Άσε που έχεις μπερδέψει το ρόλο του πολιτικού με το επάγγελμα του κονφερασιέ. Με φτηνές ατάκες, αγοραίες εκφράσεις και χαρακτηρισμούς, προσπαθείς να κάνεις πολιτική. Δεν μπορείς να ξεφύγεις και να απογαλακτιστείς από το βιωματικό παρελθόν σου, το οποίο σε στιγματίζει σε όλη σου τη ζωή. Η διαφωνία μου μαζί σου ήταν πάντα πολιτική και αν έχεις τον ανδρισμό, απάντησε στα ίσια στα ερωτήματα που σου θέτω. Αν έχεις ίχνος αξιοπιστίας, απάντησε στα παρακάτω ερωτήματα.
    Επειδή παριστάνεις τον υπερπατριώτη στο Σκοπιανό, απάντησε γιατί:

    1. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του 1993 χυδαιολογούσες -κατά τη γνώριμη τακτική σου- εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι το να πάρουν οι Σκοπιανοί το όνομα Μακεδονία, δεν έχει σημασία, αλλά σημασία έχει να κάνει η Ελλάδα οικονομική «εισπήδηση», σύμφωνα με το ακαταλαβίστικο ιδιόλεκτό σου.

    2. Ο ευρωβουλευτής σου, Γ. Γεωργίου, είναι ο μοναδικός στην ιστορία Έλληνας ευρωβουλευτής, που αποκάλεσε τα Σκόπια ως... Μακεδονία, κάτω από τα έκπληκτα και περιπαικτικά βλέμματα των Σκοπιανών (εφ. ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ2-12-07 και PRESSgr 20-1-08). Υπάρχει και το βίντεο που έπαιζαν οι Σκοπιανοί επί μήνες και όλα τα ΜΜΕ, στη διάθεση κάθε δύσπιστου.

    3. Ο βουλευτής σου, Κ. Βελόπουλος, (τηλεπωλητής της ιστορίας) στις 9-7-08 στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ» της Φλώρινας, δήλωσε επί λέξει τα εξής: «Οι Σκοπιανοί έχουν δικαίωμα να διεκδικούν το όνομα Μακεδονία, έστω και ως γενίτσαροι. Είναι Μακεδόνες και ο Μιλόσοσκι και ο Γκρούεφσκι». (ΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ 28-9-08, σελ.43)

    4. Εσύ αμέσως μετά τις εκλογές, σε εκπομπή του ΑΝΤ1, υπάρχει βίντεο και φωτογραφία στις 22-10-07, είπες ότι συζητάς ακόμα και το σύνθετο όνομα των Σκοπίων.

    5. Ο βουλευτής σου, Κ. Αϊβαλιώτης, είναι ο μοναδικός στην ιστορία του κοινοβουλίου βουλευτής, που με ψεύτικα χαρτιά εξαπατούσε επί μία δεκαετία τις στρατιωτικές Αρχές, για να παίρνει συνεχώς αναβολές στράτευσης, με τελικό σκοπό να υπηρετήσει μόνο 45 μέρες. Πού ακούστηκε κόμμα που παριστάνει ότι είναι πατριωτικό, να έχει στις τάξεις του βουλευτή φυγόστρατο και ανυπότακτο διαρκείας; Εδώ η πολιτική σου ευαισθησία έχει πάει περίπατο;

    6. Ο βουλευτής σου, Γεωργιάδης, ο γνωστός τηλεπλασιέ βιβλίων, πότε παριστάνει το χριστιανό και πότε το δωδεκαθεϊστή. Στις εκπομπές του βέβαια έντεχνα προωθεί το δωδεκαθεϊσμό. Το ομολόγησε στην εκπομπή «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» του Σταύρου Θεοδωράκη στις 29-9-07, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ψαριανός, λέγοντας ότι με το Γεωργιάδη και τον Πλεύρη, ήταν μαζί στο δωδεκαθεϊσμό!!! Πώς συμβιβάζεται να μιλάς για ορθοδοξία και να έχεις στο κόμμα σου, όπως λέει ο Ψαριανός, δωδεκαθεϊστή; Άσε τις γελοιότητες με τη Μανωλίδου, όπου χάρη στις δικές του προσωπικές αδυναμίες μπορεί ο ίδιος να εξευτέλισε τον εαυτό του, εξευτέλισε όμως και όλους εμάς.

    7. Ο βουλευτής σου, Ροντούλης, «πήρε» τα χρήματα των υπαλλήλων του και εσύ δεν τόλμησες ούτε να τον επιπλήξεις; Γιατί; Μήπως επειδή «ένοχος ένοχον ου ποιεί;»

    8. Εσύ είσαι ιδιοκτήτης 37 ακινήτων και είσαι ένας από τους τρεις πλουσιότερους Έλληνες πολιτικούς. Πώς τα δημιούργησες; Από τη δουλειά σου ως διαφημιστής; Το κότερό σου «ANBOREA», που είχες στη μαρίνα Αλίμου, γιατί δεν το δήλωσες στο «πόθεν έσχες»; Το σπίτι σου στις Βρυξέλλες επίσης γιατί δεν το δήλωσες;
    Τι γίνεται με τα οικονομικά του κόμματος και τις επιδοτήσεις που παίρνει;
    Μαθαίνω ότι και άλλο σκάνδαλο σε ευρωπαϊκό επίπεδο πρόκειται να σκάσει... Μα εσύ δεν είσαι αρχηγός κόμματος, εσύ είσαι επικεφαλής οργάνωσης δημοσίων σκανδάλων. Εσύ δε θέλεις πολιτικούς συνεργάτες. Εσύ ψάχνεις για «κορόιδα», ψάχνεις να βρεις πολιτικούς και οικονομικούς συνενόχους σε ό,τι σκοπεύεις να κάνεις. Χρησιμοποιείς ως «πλυντήριο» το «Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια» (ωραίο κόλπο) για να εξυπηρετείς τους σκοπούς σου, χωρίς να πιστεύεις σε τίποτα από όλα αυτά.


    9. Η αλλοπρόσαλλη πολιτική που έχει το κόμμα και «αναγκαζόμαστε» όλοι να δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα. Συγκάτοικοι, «θυρωροί της πολυκατοικίας», μπουμπούκοι, ροντούληδες, αστράτευτοι, μακεδονομάχοι του σαλονιού, «υπόγειοι συνομιλητές» για σχεδόν μονοπρόσωπο ψηφοδέλτιο με υποψήφιο πασοκατζή στο Ηράκλειο στις βουλευτικές, υποσχέσεις στη «μισή Ελλάδα» για το ευρωψηφοδέλτιο, η χλιαρή, αν όχι προσχηματική «στήριξη» των Κρητικών αγροτών στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να μας λοιδορούν και να μας απαξιώνουν με κάθε τρόπο στην Κρήτη πλέον κ.α (ο κατάλογος είναι ατελείωτος).

    10. Η απόλυτη και συνολική «απαξίωση» των θεσμικών οργάνων, Κ.Ε-Ε.Γ με την ανύπαρκτη παρουσία- συνεδρία και παρέμβαση στη χάραξη και διαμόρφωση της πολιτικής του κόμματος. Έχεις αλλάξει τελείως την πολιτική του κόμματος αυθαίρετα αντικαταστατικά και με απόλυτη περιφρόνηση, τόσο στα θεσμοθετημένα όργανα, όσο και στον κόσμο μας.

    11. Η «αποψίλωση» του κόμματος από τα ικανά στελέχη και η «μετατροπή» των απομεινάντων σε «υπαλλήλους - χειροκροτητές», με αποτέλεσμα αντί πολιτικής παρέμβασης, την «υπαλληλική επιβίωση».

    12. Η πολιτική του «διαίρει και βασίλευε» στις ανύπαρκτες πλέον κομματικές οργανώσεις- σφραγίδες, με δική σου ως αρχηγός υπαιτιότητα, αφού αλλάζεις σαν τα «υποκάμισα» τους γραμματείς και διευθυντές.

    13. Η, με δική σου ως αρχηγός υπαιτιότητα, «ακύρωση» και εθελουσία αποχώρηση τουλάχιστον 200 «στελεχών πρώτης γραμμής» την τελευταία πενταετία. Εάν θέλεις έχω τα ονόματα.

    14. Η «στασιμότητα» του κόμματος στα χαμηλά περσινά ποσοστά (παρά τα όσα συμβαίνουν στη χώρα) χωρίς να αναρωτηθείς, τι πάει στραβά στην «τακτική» και τη στρατηγική του κόμματος. (Αν υπάρχει). Γιατί αρκείσαι στο φτωχό 4%; Πού οφείλεται αυτό; Σε ανικανότητα ή σε εσκεμμένη πρόθεση; Και πώς θα αγωνιστούν τα στελέχη σου στην επαρχία, όταν ξέρουν ότι με αυτή την «πολιτική τακτική» δεν έχουν καμία ελπίδα για να «δουν» Βουλή;

    15. Η πλήρης «αδιαφάνεια» στα οικονομικά του κόμματος. Κανείς δεν ήξερε και δεν ξέρει (μάλλον λάθος εγώ «φρόντισα» και έμαθα) πού πάνε τόσα εκατομμύρια από, εντός και εκτός Ελλάδος. Πολλοί αναρωτιούνται, αλλά κανείς δε ρωτάει από το φόβο της «απώλειας» του συμπληρώματος της σύνταξής του. Του «γενναιόδωρου» πεντακοσάρικου. Αυτό το θέμα το οικονομικό θα «αναλυθεί» σε επόμενα «στάδια».

    16. Η μη «ενημέρωση» του πόσοι είναι διορισμένοι από την «πίσω πόρτα» με μηδέν αγώνες στο κόμμα αλλά λόγω…


    17. Η, χωρίς απόφαση της ΚΕ προσκόλληση - προσχώρηση στην πολιτική και το άρμα της ΝΔ «εξαπατώντας» κυριολεκτικά τους ψηφοφόρους που μας έβαλαν στη Βουλή. Μπορεί να σου λένε για να σου «χαϊδεύουν» τα αυτιά (και σε ποιον δεν αρέσει αυτό) ότι είσαι ο μελλοντικός πρωθυπουργός, ότι θα πάρεις υπουργεία από τη ΝΔ κ.α εν αντιθέσει με αυτό που είπα εγώ. Δηλαδή, «φτύστους» και τράβα μπροστά, στηριζόμενος σε όσους σε πιστεύουν, διότι ποτέ δε θα γίνεις αποδεκτός από «αυτούς». Εάν σε θέλανε, θα σε «είχανε». Θα σε «στύψουν» και θα σε πετάξουν. Και αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα.

    18. Η αδυναμία σου να «απογαλακτισθείς» από το «μητσοτακέικο», με αποτέλεσμα να έχουμε στην Κρήτη κάτω από 2% και ο Αλαβάνος πάνω από 7%, λόγω της «απαγόρευσης» που έχεις επιβάλλει για «έντονη παρουσία» στο νησί. Αυτοί είναι «μερικοί» από τους λόγους που με κάνανε να υποβάλλω την παραίτηση, καθώς και την εν γένει αποχώρησή μου.

    Όλη σου η συμπεριφορά είναι «αγοραία». Έχεις χάσει Γιώργο την «έσωθεν» καλή μαρτυρία και απομένει δημόσια να σε σαρώσει και η λαϊκή κατακραυγή. Δυστυχώς για εσένα αποκαλύφθηκες. Τώρα θα σε μάθουν και όσοι δε σε ξέρουν.

    Αυτοί Γιώργο είναι μερικοί αλλά ουσιαστικοί λόγοι για τους οποίους σε εγκατέλειψα.

    Πρώην στέλεχος ΛΑΟΣ

    Γιώργος Καρτσώλης

    Πρώην Περιφερειάρχης Κρήτης
    Πρώην πρόεδρος επιτροπής δεοντολογίας
    Πρώην πρόεδρος ΟΚΕ μικρομεσαίων
    Υπεύθυνος εκλογικού αγώνα Κρήτης
    Μέλος συμβουλίου περιφερειακής πολιτικής ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στο κομμα?αυτο ο χωρος ειναι πριβε.Στους 2 ...τριτος δεν χωρει.
    γαμω τις συνηστωσες του.
    ΠΑΘΩΝ... ΠΡΩΗΝ ΒΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ
    ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση