GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βατερλώ...

Aπό το http://bet-gr.blogspot.com/ Εξευτέλισε εαυτόν και την Ελλάδα, ένας απαράδεκτος Ολυμπιακός, ο οποίος διεσύρθηκε εντός έδρας από μια ομ...


Εξευτέλισε εαυτόν και την Ελλάδα, ένας απαράδεκτος Ολυμπιακός, ο οποίος διεσύρθηκε εντός έδρας από μια ομάδα που βρίσκεται με το ένα πόδι στην δεύτερη εθνική της Γαλλίας!
Βλέπετε αυτή την φορά δεν υπήρχαν «κοράκια» να τον παίζουν 90-10 στο Καραισκάκη, να σφυρίζουν πέναλτι στο 90 (λέγε με Θρασύβουλο) να κατακυρώνουν ανύπαρκτα πέναλτι, να αποβάλουν άδικα παίκτες (όπως συνέβει με τον Άρη) κ.λ.π.
Ακόμη και εάν το πέναλτι που κέρδισε ήταν...
ανύπαρκτο και απόψε το βράδυ. Πρόκειται παράλληλα και για ένα τεράστιο ΒΑΤΕΡΛΟ, όχι μόνο της ομάδας του Ολυμπιακού-που μπορεί να βρεθεί και σε μια κακή ημέρα- αλλά της ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ του προέδρου του Σωκράτη Κόκκαλη! Ένας Κόκκαλης που τα τελευταία 12 χρόνια έχει επιβάλει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, νοοτροπίες ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ που έχει… σπουδάσει στην Ανατολική Γερμανία στα νεανικά και… ύποπτα χρόνια του. Ο εξευτελισμός του Ολυμπιακού αποτελεί την ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ για τα όσα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ έχει διαπράξει ο Κόκκαλης τα τελευταία χρόνια, στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Και για αυτόν τον απολαύσαμε…

51 σχόλια

  1. την ξερεις την παροιμια που λεει οσα δεν φτανει η αλεπου κλπ λοιπον οταν η ομαδα σου φτασει το επιπεδο του ολυμπιακου τοτε να μας τα ξαναπεις ανοητε κομπλεξικε βαζελα η οτι αλλο εισαι τελος παντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εισαι κομπλεξικος και ανοητος βαζελας η οτι αλλο εισαι γιαυτο θα εισαι παντα δευτερος και καταιδρωμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας έχει πηδήξει ο ΟΣΦΠ στο DOG STYLE και σκούζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρωταθλήματα Μαϊμού
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ & ΣΙΑ
    Κρίμα την ομάδα.Την έπιασε μία ιδιοσυγκρασία άνθρώπων, με Βίτσια
    νεόπλουτων που έχουν αρρωστημένο σκοπό να πληρώνουν ώστε να φαίνον-
    ται πρώτοι.Αυτές είναι τακτικές
    Πρακτόρων ¨Η Παράγκας.
    Και τελικά καταξευτιλίστικε ,
    Βγήκαν οι Μάσκες και εφανερώθη
    η αλήθεια του Πρωταθλητή της Δεκάρας .Τέτοιες πρωτιές σάς τις
    χαρίζουμε ...Χάλιδες
    Mr Tom

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πειράζει! Οι Γάλλοι ΕΧΥΣΑΝ πολύ ιδρώτα για να κερδίσουν την μεγάλη ομάδα του λιμανιού. Και τώρα θα γιορτάσουν καπνίζοντας ένα τεράστιο ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ πίνοντας το γνωστό κρασί ντα ΠΙΠΑ. Η άλλη πλευρά είναι ότι ο ΚΑΥΛΑΡΙΔΗΣ εκανε την Ελλάδα υπερήφανη. Τέλος, οι πολιτισμένοι επιστήμονες φίλαθλοι έδειξαν για πολλοστή φορά το ήθος που τους χαρακτηρίζει και υπεδέχθησαν τους Γάλλους φιλοξενούμενους με αγκαλιέες και φιλιά. Αυτοί δε, με τη σειρά τους, το έπιασαν το υπονοούμενο και ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ τη σχέση αυτή με ιδιαίτερη τρυφερότητα... τρις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός είναι η καλύτερη εικόνα της σημερινής Ελλάδας, να τον χαίρονται όλες οι υπόλοιπες ομάδες στο πρωτάθλημα που ανοίγουν τον κώλο τους να τους κερδίσει.
    Να τον χαίρονται οι Έλληνες διαιτητές που σε κάθε αγωνιστική υπερβάλλουν εαυτούς με κάθε βρώμικο μέσο να τον βγάλουν νικητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ .. ΠΑΡΑΓΚΑ.
    ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΤΙ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΑΙΜΟΥ.
    ΓΙΝΑΤΕ ΡΟΜΠΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ Β ΕΘΝΙΚΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. OΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΣΤΟΛΙ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑΠΩ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ??? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Ο.Κ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΒΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ?? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα ερχοταν και η στιγμη που θα χαιροσασταν βαζελακια..δεν πειραζει μονιμως με ξενα κολυβα,.ερχεται η πουτσα την αλλη κυριακη απο αυτες που εχετε συνηθησει πουτανιτσες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. EAN AKOYGES MONO TO SXOLIASTH KAI DEN EBLEPES TON AGONA THA ISOYN VEVEOS OTI O DIATITIS ADIKISE TON OLYMPIAKO !!!!! XA XA O REZILIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΘΕΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΜΕΤΙΚΟΥΣ ΤΗΤΛΟΥΣ... ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ (ΧΘΕΣ)ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ... ΑΝΤ ΓΕΙΑ ΓΑΒΡΟΙ. ΟΤΑΝ ΔΕΝΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ... ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΝΙΓΥΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΑΣ ΞΕΥΤΗΛΑ. ΤΩΡΑ ΧΑΡΗΤΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΤΗΤΕΣ ΞΕΥΤΗΛΕΣ... ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ! ΕΝΟΙΚΟΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάτι τέτοιες μέρες περιμένετε να εκδηλώσετε τα αντιολυμπιακά σας αισθήματα και δεν κοιτάτε τα χάλια σας γιατί σας περιμένουν δύσκολες μέρες
    Και τότε να δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ,ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΗΤΕ ΕΣΕΙΣ (ΥΒ-ΥΒ! ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ)

    ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΥΒ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥΤΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΜΠΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ , ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΣΑ ΠΛΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΚΕΦΘΗΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΤΙ ΟΜΑΔΑΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΝΤΟΜΙ ΜΕΣΑ ΕΝΩ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΕΣΜΕΝΟΣ.Ο ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΣΕΡ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΕΡΝΕΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ?ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ.ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΕΡΝΕΣΤ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Της Ευρώπης η καλύτερη πουτάνα. Καληνύχτα γάβρε μας διασκέδασες ακόμη μια φορά στην Ευρώπη σαν γνήσιος γελωτοποιός.

    Άντε και εις ανώτερα.. βλαμμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΤΕΡΩΝ.ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΟΝΟΜΑΤΙ ΜΑΝΤΖΑΒΕΛΑΚΗΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΝΕΞΙΑ,ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΓΚΕΣ.ΓΕΜΙΖΕ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟ,ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΡΑΒΑ ΕΚΑΝΕ ΝΟΗΜΑ Η ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ Η ΣΤΟ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ,ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΣΤΡΙΚΑ.ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΩΣ Ο ΜΑΝΤΖΑΒΕΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΤΣΑΝΤΑ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
    ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ .........
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΡΑ ΣΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ,ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΗ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ .ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΛΑΚΑ ΣΟΥ, ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η Μίλαν πανηγυρίζει που απέφυγε τον Ορίστε Στραγάλια Φυστίκια Πασατέμπο ( ΟΣΦΠ ) Και λίγα ήταν τα ΤΡΙΑ . Όταν δεν υπάρχει Γκαγκάτσης Κόκος, Καλόπουλος, Παμπορίδης, Ζωγράφος, ( ο άνθρωπος ζωγραφίζει χωρίς πινέλο ) να τι συμβαίνει. ΄Αντε και του χρόνου στο Βαλκανικό Κύπελο κολόγαυροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιατί επεισόδια Γαυράκια ??? Μήπως επειδή δεν θα παίξει διαιτητής ο Κάκος, η ο Καλόπουλος, η ο Παμπορίδης ????? Τώρα είναι Ευρώπη δεν είναι ΕΠΟ. Κρίμα που όλη η Ευρώπη βλέπει αυτούς τους παικταράδες που ξεκουραζόντουσαν για να τους απολαύσει η Ευρώπη στο μεγαλειώδες OUEFA . Δεν πειράζει στο δεύτερο ημίχρονο θα τους σκίσετε. Αν όχι υπάρχει και η ρεβάνς. Εκεί πράγματι θα τους ξέΣΚΙΣΕΤΕ. ΄Αντε και του χρόνου μετά τον προκριματικό γύρο του CHAMPIONS LEAGUE που δικαιωματικά θα παίξετε και φυσικά στους ομίλους θα παίξει ο όποιος δεύτερος και εσείς στο ΚΥΠΕΛΟ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λίγο παλιό.

    Μα τι λέτε ρε ΚΟΛΟΓΑΥΡΟΙ . Είσαστε 12 βαθμούς μπροστά και βάζετε , ναι εσείς βάζετε τον Κάκο στο Ηρακλής ΠΑΟ για τον φόβο των Ιουδαίων. Ρε κνώδαλα βάλατε τρία γκόλ τα δύο πέτσινα και το κανονικό στο δικό σας τέρμα. Πάλι πέναλτυ έτσι ???? ΄Οσο για τον πιο πάνω ότι δεν παίζουν με όρεξη γιατί θέλουν να τους δουν στην Ευρώπη, πιά Ευρώπη ρε μαλάκες ΟΥΕΦΑ δεν βλέπουν ρεεεεεεεε. Στον καναπέ και φέτος για να πιείτε το πικρό ποτήρι του CHAMPIONS LEAGUE . Εκεί που μόνον αυτοί που αξίζουν παίζουν και πρώτοι στον όμιλο τους και τους χαίρετε η Ευρώπη. Και που παίζουν χωρίς Κάκο, Καλόπουλο, Παμπορίδη, Ζωγράφο, και τα εκκολαπτόμενα τσιράκια όπως ο αξιοθρήνητος χθεσινός με τον ΄Αρη. Γιατί όταν μετά από τριάντα σαράντα χρόνια το μόνο που θα έχετε να λέτε είναι τα 11 πρωταθλήματα που πήρατε ( ο Θεός ξέρει πως τα πήρατε και ο Ριβάλτο ) ποτέ δεν θα μπορέσετε να έχετε αήττητο πρωτάθλημα που το πήραμε στο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ στον τελευταίο αγώνα 0-1 ( 1964 ) ΑΗΤΤΗΤΟΟΟΟΟΟΟΟ. ΄Οσο για την ΟΚΤΑΡΑ λίγο παλιά , αλλά η ιστορία τη γράφει. Τι να κάνουμε τη γράφει. Όπως και την ΕΠΤΑΡΑ από την Γιουβέντους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μα τι λες βρε ανόητε όσα δεν φτάνει η αλεπού ….. και άλλες μαλακίες . Κάτσε τώρα στον ειδικό καναπέ σου και ίσως απολαύσεις κάτι που δεν μπορείς εσύ να πετύχεις. Και πρόσεχε η μπίρα που θα πετάξεις στην Τηλεόραση να είναι άδεια , γιατί η πίτσα δεν πάει κάτω χωρίς ποτό . Αλλά ξέχασα εσείς έχετε και δική σας παραγωγή ΝΤΑ ΠΙΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε σεις χάσανε στο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.
    Πω πω ρεζιλίκια. ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ Τριάρα και από πράσινους που όταν τους βλέπουν θέλουν να τους λιώσουν.
    ΤΡΙΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
    Που είσαι Κάκο, Καλόπουλε, Παμπορίδη, Βασσάρα, και τα άλλα καλόπαιδα. Εδω παίζουν διαιτητές με @@χίδια και όχι @@χίδια διαιτητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε κολόγαυροι ΤΣΟΥΖΕΙ???????
    ΤΣΟΥΖΕΙ αλλά σας αρέσει.
    Αντε και νίκη την Κυριακή τουλάχιστον εδώ στο Ελλαδιστάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σωστός εισαι φίλε!
    Δυστυχώς ο ΟΣΦΠ νομίζει ότι πάντα θα έχει την υποστήριξη του διαιτητή.
    Ορίστε τα αποτελέσματα!
    Όταν χάνεις από μια ομάδα που βρίσκεται στον πάτο της Α εθνικής κατηγορίας της Γαλλίας τότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
    Απλά ο ΟΣΦΠ είναι ανίκανος!
    Δεν έχει ομάδα! Ούτε καν παίκτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. OLALAAAAAAAAAAAAAAAAA
    ΤΡΙΑΡΑ ΟΕΟΟΟΟΟ
    ΤΡΙΑΡΑ ΟΕΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ατέλειωτη ευχαρίστηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Και που βρίζετε τί καταλαβαίνετε?
    Αντιδράστε δυναμικά πιέστε τους παίκτες της ομάδας που υποστηρίζετε όταν παίζουν με τον Ολυμπιακό να τους σπάνε τα ποδάρια, στον διαιτητή που δίνει τα πέτσινα πέναλντι να του σπάνε το κεφάλι ας τιμωρηθείτε δέν πειράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΚΟ ΣΚΥΛΙ ΨΩΦΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
    Ο Κόκκαλης τόσα χρόνια καρκίνο λένε οτι έχει, είναι τόσο σκατένιος σε σώμα και ψυχή που και ο καρκίνος ακόμα τον φοβάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο Ολυμπιακός απέδειξε για άλλη μια φορά οτι Ευρωπαική ομάδα δεν θα γίνει ποτέ. Γιατί εξω παιζουν 11 με 11 και οχι 14 με 11. Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός χωρις να περιλαμβανονται στην σύνθεση του ο διαιτητης και οι επόπτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. παιδια ηρεμειστε ο ολουμπιακος ειναι μεγαλη ομαδα και εχει πιθανοτητες να κερδισει μεσα στο γηπεδο της σαι τε ετιεν.........ακουσα οτι συγγενεις του ηβ του τριανταφυλου θα κατασκοπευσουν την γαλικη ομαδα και θα αποκαλυψουν στον μεγα βαλβερδε τα τρωτα σημεια της αμυντθικης γραμμης των γαλλων....επίσης εμαθα οτι ο κοκαλης ανακαλυψε οτι μια μακρινη συγενης του Κακου ειναι απο την Σαρδηνια με σαφεις γαλικές ριζες και γινονται κινησεις για να αρθεί η αδικια αυτη που εχει κρατησει τον μεγαλο διαιτητη αυτό εξω απο το γαλικο πρωταθλημα........................ΗΡΕΜΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ !!!!!!









    χαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχχαχαχχαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μοοιυουουοοουουαζαδχαχαχαχαχχαχαχχ;αχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μετα την κατάκτηση του champions league ο θρήνος έχασε το uefa. Τι ατυχία κρόκους.Σκατόγαυροι ρεζίλια της ευρώπης ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕ!!!!
    ΟΛΟΙ ΡΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΜΑΝΤΖΑΒΕΛΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ.... Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΑΤΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟ . ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ..... ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΓΛΥΦΤΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΛΕΙΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ..... ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΙ . ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.....ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ....ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ....ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Άντε ρε ανυπαρκτοί που θα μίλησετε για το Θρύλο.
    Αυτοί είστε.Ανίκανοι να τον νίκησητε,μεταμφιέζεστε κάθε φορά σε Γαλλους,Άγγλους,Ιταλους και Ισπανούς.Εγώ(όπως και κάθε γαυρος)δεν χρειάζεται να αλλάξω ομάδα και εθνικότητα για να πανυγηρίσω.Εσείς χρειάζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΜΑ ΕΙΧΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ.ΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑ ΟΙ ΕΡΗΜΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ.ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΒΑΖΕΛΙΝΕΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΑΝΩΝΥΜΟΥΛΗ 11¨24. -14 ΟΕΟΟΟΟΟ.ΚΟΜΠΛΕΞΗΚΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. -14 -14 -14 -14 -14 -14 -14 -14 -14 -14 xo xo xo.ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΑΖΕΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 1 36 ΟΤΑΝ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΑΤΙ? ΑΝΩΜΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς απανταχού γαύρους!!!!

    Σωκράτη είσαι σπίτι?

    Γιατί σε παίρνω και μιλάει....

    Προς απανταχού Ολυμπιακούς φιλάθλους.

    Εμείς πρέπει να δείξουμε με τη συμπεριφορά μας (αποχή απο το γήπεδο, κτλ) ότι δεν γουστάρουμε ένα κακοστημένο πρωτάθλημα όταν στην Ευρώπη τον πίνουμε απο ομάδες τύπου Σεντ Ετιεν.
    Καλύτερα να χάνουμε και κανα παιχνίδι στην Ελλάδα και να παίζουμε όμορφη μπαλα που θα χαίρετε ο κοσμος παρά να ντοπάρουμε με ψευτομαγκιά τους ηλιθίους και να παίζουμε μετά στην Ευρώπη με την ανω κατω παναγιά της Γαλλίας και να χάνουμε μέσα στο κάστρο.
    Γινομαστε περιγελοι όλης της Ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. εΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΜΟΥ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΓΑΒΡΑΚΙΑ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ!ΜΑΚΡΙ ΦΤΩΧΟΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙ!!!ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ.ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.ΑΝΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΟΜΑΔΑΡΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΟΡΔΕΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ
    Ο μεγαλύτερος εισαγωγέας μουλαριών από το εξωτερικό. Με τις οικονομίες που κάνει από τα μουλάρια πληρώνει και τα κοράκια και έχει πρωτάθλημα σίγουρο. Άντε και σ' ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΣΦΠ??? Ορίστε Στραγάλια Φυστίκια Πασατέμπο ( ΟΣΦΠ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ωρέ !!!

    Πονάν τα παλικάρια ?

    Έ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. καραγκιοζάκο άντε γειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μπήκα μετά από χρόνια και ξαναδιάβασα τα σχόλια. Μια ήττα του Ολυμπαικού, μια στιγμή "χαράς" σας, ανάθεμα κι αν ξγνωρίζετε να χαίρεστε για τις ομάδες σας αν χαίρεστε με αυτό τόσο. Την τελευταία δεκαετία πια είστε τόσο μίζεροι, τόσο γρουσούζιδες που κάνατε τις ομάδες σας σαν τις μούρες σας, παναάθεμα σας. Βάζελοι και λοιποί συγγενεις, φίλε Ηλία εσύ που το έγραψες αυτό, εμείς φτάσαμε στο 2020 πια και ακόμη εσείς... δεν φτάσατε στον πάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση