GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαρκογιαννάκη πες αλεύρι...

Μια μαντινάδα για τον υπουργό Δημ. Τάξης . Από το http://arpaxta.blogspot.com/ . Μαρκογιαννάκη πες αλεύρι...

Μια μαντινάδα για τον υπουργό Δημ. Τάξης
.
Από το http://arpaxta.blogspot.com/
.
Μαρκογιαννάκη πες αλεύρι...

16 σχόλια

  1. Να πατε να γαμηθειτε κωλοΚρητικοι. Τοσα χρονια τρωγατε μονοι σας τις επιδοτησεις, αφηστε και κανα αλλο να φαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Giorgakis έχει τόσα οράματα και τέτοιες νέες ιδέες που όλοι εκεί στο πασόκ έχουν πάθει την πλάκα τους!
    Κοιτάζονται μεταξύ τους και λένε: πως τα σκέπτεται αυτά, είναι το κάτι άλλο το άτομο.
    Και μετά κρύβονται στα γραφεία τους και γελάνε μέχρι δακρύων.
    Άλλοι πάλι κλαίνε πραγματικά γιατί διαφορετικά περίμεναν ότι θα εξελιχθεί το κόμμα τους και κατάντησε ο θίασος του καραγκιόζη (μού αρέσει που ΑΚΟΜΗ το ονομάζουν κίνημα όχι κόμμα-και γαμώ τους επαναστάτες ο Ραγκούσης, η Ξενογιαννακοπούλου, η Λούκα, η Καραχασάν και ο Βαλιανάτος).
    Εξαιρετικές ιδέες έχει το άτομο σου λέω, όπως αυτή για την παιδεία.
    Εάν τώρα, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, γυρίσω και τον ρωτήσω σε ποιά χώρα της γής έχουν καταργήσει τα σχολεία και τους καθηγητές και τους έχουν αντικαταστήσει με ένα ηλεκτρονικό βιβλίο, θα μου απαντήσει ότι είμαι παλιοσυντηρητικός και δεν μου αρέσουν τα υψηλά οράματα και οι νέες ιδέες.
    Φαντάσου τον τώρα τι ιδέες θα έχει για να θωρακίσει την Ελλάδα από την παγκόσμια οικονομική ύφεση. Μόνο εκείνο το χαζοζαρούμενο ο Παπακωνσταντίνου μπορεί να τα πιστεύει αυτά.
    Τώρα που το θυμήθηκα, αυτός ο κουραμπιές με τη γραβάτα δεν μπορεί να αλλάξει λίγο την κασέτα; Όλη μέρα μας περιγράφει πως ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ο Ελληνικός λαός, παίξε και κάτι άλλο γλυκέ μου.
    Μας έχει πρήξει τα ούμπαλα, κάθε μέρα τα ίδια λέει.
    Ούτε ασφαλιστής να ήτανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΙΑ ΣΟΦΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΣΤΟ ‘’ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ’’ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ 100% :
    Ο ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟΣ” της Μεταπολίτευσης ,προιόν της ιδεολογικής κυριαρχίας της Αριστεράς και των μετεμφυλιακών ενοχών της Δεξιάς , που ευθύνεται για το σημερινό μας ”ξεβράκωμα”,ενθάρρυνε την μετριότητα,την οκνηρία και την ανευθυνότητα ,αναβαθμίζοντας την επιδότηση σε υπέρτατη αξία της κοινωνίας . Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη κοινωνία παγκοσμίως όπου όλοι ανεξαιρέτως οι εργαζόμενοι να διεκδικούν τη συμμετοχή του κράτους στα εισοδήματά τους .Υποθέτω ότι αργά η γρήγορα επιδότηση θα ζητήσει και το συνδικάτο του εγκλήματος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελιές , θερμοκήπια , Τουρισμός , Χασίσια , όπλα , ΑΤΜ δεν σας φτάνουν;

    Θέλετε καιεπιδότηση από πάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα τους τακτοποιήσει ο Γιωργάκης τους αγρότες, γιατί είναι και ο ίδιος άνθρωπος του μόχθου και του λαού.
    Εξάλλου, όπως όλοι ξέρουμε, είναι πολύ καλός στα οικονομικά, τα ξεπετάει στο πίτς φιτίλι.
    Έχει μεγάλη εμπειρία, μιά φορά είχε περάσει έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και άλλη μιά φορά ήταν σε μία ομιλία στο λόντον σκούλ οφ εκονόμικς.
    Για να μάθετε παλιοδεξιοί, τί πάει να πεί γιωργάκης τσάντ, εννοώ παπαντρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΣΑ ΩΡΕ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΜΑΤ ΚΑΙ ΕΚΑΜ ΚΑΙ ΟΥΚΑΔΕΣ, ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΥΛΟΥΣ!!! Η΄ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ Η' ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ!
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΕΣΕ ΣΑΝ ΑΝΔΡΑΣ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επί πασόκ, μήπως θυμάσαι πόσα παίρνανε, ειδικά οι αγρότες;
    Μήπως θυμάσαι τα δισεκατομμύρια χρέη προς τους δήμους, που ήταν οι υπάλληλοι απλήρωτοι για 8 μηνες;
    Μήπως θυμάσαι τα ατέλειωτα χρέη των ταμείων προς τα νοσοκομεία (με επίσημα στοιχεία είχαν φτάσει σχεδόν τα 4 δισ το 2004);
    Αλλά ξέρω, θα μου απαντήσεις όπως έχεις κάνει και στο παρελθόν.
    Οι πασόκοι τιμωρήθηκαν το 2004, άς μιλήσουμε για τη Ν.Δ. τώρα.
    Eίναι φυσιολογικό να σας επικροτούν οι σοσιαλιστές ομοιδεάτες σας, στο κάτω κάτω βλέπετε τα πράγματα μέσα από το ίδιο ιδεολογικό φίλτρο.
    Σκέψου όμως λίγο τα πράγματα και από την πλευρά ανθρώπων που δεν είναι φανατικοί οπαδοί σε κάποιο κόμμα.
    Αυτοί οι άνθρωποι που δεν έχουν τίποτε προσωπικά να κερδίσουν ή να χάσουν από το ποιός κυβερνάει, ψηφίζουν βασιζόμενοι πρώτα στο ένστικτό τους και δεύτερο στην κοινή λογική.
    Στην προκείμενη περίπτωση, η πάγια πρακτική του πασόκ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ - ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΛΠΙΔΩΝ είναι πολύ μπαγιάτικη για να είναι αποτελεσματική.
    Δηλαδή ο Γιωργάκης βγήκε από παρθενογέννεση; Δεν ήταν συμμέτοχος σε όλα αυτά τα 20 χρόνια κακοδιαχείρισης και διαφθοράς; Νομίζετε ότι θα πουλήσει πάλι νέες προσδοκίες, επειδή ο Σημίτης του πέρασε τη σκυτάλη, μάλιστα με τόσο δεικτικά αντιδημοκρατικό τρόπο;
    Για όνομα του θεού, ο Γιωργάκης δεν είναι ούτε Λοβέρδος, ούτε Αντωνίου, ούτε Ραγκούσης, ούτε Παπακωνσταντίνου. Είναι όχι μόνο μία απόλυτα νερόβραστη πολιτική παρουσία αλλά και ο γιός του ανθρώπου που (καλώς ή κακώς) οι μισοί Έλληνες πιστεύουν ότι κατάστρεψε τα ήθη και την οικονομία της Ελλάδας.
    Πώς είναι δυνατό να δώσει ελπίδα στους Έλληνες αυτός ο άνθρωπος, στην καλύτερη περίπτωση θα συσπειρώσει τους πασόκους (και μόνο εφόσον τον βοηθήσουν τα κανάλια, αλλιώς κλάφτα χαράλαμπε).
    Αν στο πασόκ είχαν αντικατασταθεί τα σαπισμένα πρόσωπα του πράσινου παρελθόντος με νέους και πιό σοβαρούς ανθρώπους, θα ξανάβγαιναν άνετα.
    Τώρα δεν το βλέπω, με τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην Ελλάδα οι νόμοι δέν ισχύουν για τρείς κοινωνικές ομάδες:

    -Τα λαμόγια και τους επώνυμους

    -Τους τσιγγάνους

    -Τους Κρητικούς!

    Καιρός να τελειώνουμε με αυτή την αλητεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τώρα που το σκέφτομαι η μετακίνηση των τρακτέρ από την Κρήτη στον Πειραιά έγινε για να ζημιωθεί ο Μακρογιαννάκης. Ας πάει μια αντιπροσωπεία αγροτών στο υπουργείο, με τα τρακτέρ είναι για να γίνει μπάχαλο και επεισόδια. Φτάνει πια χορτάσαμε από μολότωφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε ΡΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ Ο ΕΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ (ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ) ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ, ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΙΟΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥ (ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μαλάκας θαν' ο κρητικός,
    τον Χρήστο άν ψηφίσει,
    και δεν το ρίξει στο Πασόκ,
    μήπως και κουτουλήσει,

    την Ευρωπούλα μας καλέ,
    το εύμορφο κορίτσι,
    που δεν μας λέει το ΟΚ,
    το money να κυλήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο Μαρκογιαννάκης δεν φοβάται κανένα διότι στη Κρήτη έχει αρκετούς παράνομους δικούς του που τους έχει βοηθήσει. Εκτός αυτού έχει και το C4I να τους παρακολουθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. sthn ellada exoyme prohypoyrgo gei me thn gnosti toy sxesi me ton xrisoxoo apo thn salonika dhmarxo gei aytoi iste fasistakia mpoypmoykoi san ton gevrgiadi σκαστρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΣΟΥ ΤΑ ΧΑΡΙΣΑΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ.ΑΞΙΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΠΕΡΤΑΚΙ,ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ,ΟΤΑΝ ΤΡΩΝΕ ΜΠΕΡΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ,ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΑ ΜΠΑΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ "ΕΦΑΓΑΝ" ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΡΗΤΗ.
    ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡ ΜΕ ΡΩΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση