GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταματούν τις παραδόσεις οι εταιρείες...

Χωρίς υλικά τα νοσοκομεία! . Από τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ Οι εταιρείες μέλη του συλλόγου ΠΑ.ΣΥ.ΠΙ.Ε που τροφοδοτού...

Χωρίς υλικά τα νοσοκομεία!
.
Από τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

Οι εταιρείες μέλη του συλλόγου ΠΑ.ΣΥ.ΠΙ.Ε που τροφοδοτούν τα νοσοκομεία με αναλώσιμο και μή υγειονομικό υλικό (Σύριγγες, Γάντια, Γάζες, Καθετήρες κ.λ.π) αποφάσισαν στην χθεσινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση που έγινε στο ξενοδοχείο “Holiday Inn” την επ’αόριστο αναστολή των παραδόσεων των υλικών στα νοσοκομεία όλης της χώρας.
Η δυσάρεστη αυτή απόφαση οφείλεται στο ότι οι αρμόδιοι φορείς (Υπουργείο Υγείας και Υπουργείο Οικονομικών) υπαναχώρησαν για άλλη μια φορά στις υποσχέσεις και δεσμεύσεις που ανέλαβαν για...

την άμεση λύση του οικονομικού αδιεξόδου που έχουμε περιέλθει, αφού οι οφειλές των Νοσοκομείων προς τις εταιρείες μας υπερβαίνουν τα τρία (3) χρόνια.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό σε όλους τους αρμόδιους φορείς αλλά και στο κοινωνικό σύνολο ότι οι εταιρείες που ανήκουν στον ΠΑ.ΣΥ.ΠΙ.Ε συμμετέχουν σε Δημόσιους Ανοικτούς Μειοδοτικούς Διαγωνισμούς με κριτήριο την χαμηλότερη τιμή και με πολύ χαμηλά περιθώρια κέρδους, ενώ έχει εξαντληθεί πλέον κάθε δυνατότητα περαιτέρω τραπεζικού δανεισμού τους.

Είναι άδικο να επιδιώκεται η εξόφληση των από τριετίας οφειλών αυτών μετά από ένα και δύο χρόνια και μάλιστα άτοκα.Μια τέτοια ρύθμιση θα σήμαινε και το κλείσιμο όλων των εταιρειών με τις γνωστές σε όλους συνέπειες της δημιουργίας ολιγοπωλίων στην Ελληνική αγορά.
Το Δ.Σ. του ΠΑ.ΣΥ.Π.Ι.Ε

13 σχόλια

  1. ΒΛΑΚΑΣ
    ……………………..
    Αν επιχειρήσει να αξιολογήσει κανείς την πρωθυπουργική δραστηριότητα των τριών τελευταίων μηνών, νομίζω ότι η διαπίστωση στην οποία αναπότρεπτα θα καταλήξει είναι πως το μόνο που έχει κάνει ο Κ. Καραμανλής είναι να δηλώνει βλάκας. Μπορεί να το διατυπώνει έμμεσα ή στα λατινικά, μπορεί τα τηλεοπτικά «παπαγαλάκια» του να ερμηνεύουν ως συμπαθητική ή και «έξυπνη» την ενέργειά του, αλλά η ουσία δεν αλλάζει.
    Οταν κάποιος θέλει τρεις μήνες για να καταλάβει τις λαμογιές που έγιναν στο Βατοπέδι, είναι βλάκας. Οταν θέλει πέντε χρόνια για να καταλάβει ότι η οικονομική πολιτική του ήταν λανθασμένη, είναι βλάκας. Κι όταν δημόσια δηλώνει στη Βουλή ότι δεν έκανε τίποτα για την Παιδεία όλα αυτά τα χρόνια, ενώ πέρυσι νόμιζε ότι αυτό που έκανε η Γιαννάκου ήταν «μεταρρύθμιση-τομή», είναι αναμφισβήτητα βλάκας.
    Η μοναδική περίπτωση να μην είναι έτσι τα πράγματα είναι να θεωρεί εμάς ως βλάκες και γι’ αυτό να καταφεύγει σε τέτοιες δικαιολογίες. Και είναι πολύ πιθανό. Και μόνο ότι υπάρχει ένα υψηλό ποσοστό της κοινής γνώμης που επιμένει να τον θεωρεί κατάλληλο για τη δουλειά του πρωθυπουργού, του επιτρέπει να πιστεύει ότι έχει να κάνει με βλάκες. Οπως το πιστεύουν και άλλοι εκτός απ’ αυτόν. Ή δείχνουν ότι το Ιιστεύουν.
    Πολλοί βουλευτές και υπουργοί του, πρώτοι και καλύτεροι. Και συγκεκριμένοι κι επώνυμοι τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι, που, όσοι επιμένουμε να βλέπουμε τον Καραμανλή όπως πραγματικά είναι, διασκεδάζουμε αρκούντως με τα «ρεπορτάζ» και τα «σχόλιά» τους. Πώς να μη διασκεδάζεις, για παράδειγμα, όταν ακούς δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης να δηλώνει ότι απόδειξη της εργατικότητας που έχει καταλάβει τελευταία τον Καραμανλή είναι ότι «τηλεφωνεί και σε υΙουργούς».
    Ή όταν παρακολουθείς τις απελπισμένες προσπάθειές τους να δικαιολογήσουν αυτές τις μέρες το γεγονός ότι η ενδοκυβερνητική και εσωκομματική φαγωμάρα εντείνεται, αλλά αυτός είναι εξαφανισμένος. Λένε πολλά και διάφορα αλλά δεν λένε τη μοναδική αλήθεια. Πως δεν επιχειρεί να παρέμβει, επειδή ξέρει πως εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα δεν τον υπολογίζει κανένας. Και γι’ αυτό ξανακάνει τον βλάκα.

    ’’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ!!!
    ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
    ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙΓΕΤΑΙ,ΚΑΙΓΕΤΑΙ,ΚΑΙΓΕΤΑΙ.
    ΞΟΦΛΗΣΕ Η ΠΟΡΝΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΠΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΦΤΙΣΑΝ.
    ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ
    ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΨΥΧΗ.
    ΟΥΤΕ ΚΑΛΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗ ΤΣΑΤΣΑ(ΒΛΕΠΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ)

    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΛΕΜΕΕΕΕ.....



    ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ Τ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ Ε ,
    ΔΕΞΙΑ ΚΟΘΩΝΙΑ??

    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΝΤΑΒΑΣ ΣΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Θ ΑΛΛΑΖΕ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΦΤΩΧΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και όμως έγινε!
    Την 4-2-2009, το ΠΑΣΟΚ στην συνεδρίαση του τομέα έκανε ΩΜΗ παρέμβαση στα εσωτερικά της ΕΟΕ και ζήτησε από όλες τις ομοσπονδίες του κόμματος να ψηφίσουν τον Κυριακού.
    Είναι ΝΤΡΟΠΗ για τον Γιώργο Παπανδρέου να παίρνει θέση υπερ ενός καναλάρχη κάτι που δείχνει την άμεση διαπλοκή του κόμματος με τα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ίσως κάποια μέρα να μάθουμε (οι Έλληνες) να εστιάζουμε στο θέμα του διαλόγου που έχουμε μπροστά μας και να μην "ξερνάμε" ό,τι μας έρχεται στο μυαλό. Μόνο έτσι θα έχουμε ελπίδα να λυθεί κάποιο πρόβλημα.
    ******************
    Στο θέμα μας:

    Δεν είναι η πρώτη φορά που οι εταιρείες το τραβάνε στα άκρα. Το κάνανε στο παρελθόν και το κάνουνε και τώρα, απαιτώντας εκβιαστικά να πάρουν "τα λεφτά τους".
    Είναι όμως "τα λεφτά τους" ή μήπως "Όλοι το ξέρουν και κανένας δεν μιλάει", όπως τα λέει και ο φίλος blogger "mediaspotgr" στην ιστοσελίδα του; (http://mediaspotgr.blogspot.com/2009/02/blog-post_10.html)

    Καλό το σύστημα, που εξαγγείλατε κ. Υπουργέ επί της Υγείας, για τις προμήθειες νοσηλευτικού κλπ. υλικού που ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (ευτυχώς που εξαγγέλλεται από το 1977).

    Όμως, τώρα τι γίνεται;
    Θα πληρώσουμε λεφτά χωρίς έλεγχο;
    Δεν υπήρξαν υπερκοστολογήσεις; Ήταν όλα εντάξει;
    Όλα αυτά τα χρέη που συσσωρεύτηκαν, πώς συσσωρεύτηκαν;
    Τι κάνατε μέχρι σήμερα επί 3 χρόνια;
    Αν δεν κάνατε, ευκαιρία είναι να το κάνετε τώρα ώστε να αποδείξετε με εκτεταμένους και αυστηρούς ελέγχους στους προμηθευτές τι ακριβώς συμβαίνει.
    Αν δεν ελέγξετε και αν αναγκαστούμε να πληρώσουμε εμείς οι πολίτες τα σπασμένα τελικά, τότε να είστε σίγουρος ότι σύντομα θα αρχίσουν να βγαίνουν στη φόρα τιμολόγια και άλλα τινά.
    Αρκετά πληρώσαμε μέχρι σήμερα χωρίς έλεγχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το χειρότερο για τον Έλληνα πολίτη δεν είναι η ακρίβεια , η φτώχεια ,η ανεργία, η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, ή το τεράστιο δημόσιο χρέος , ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ και οι ευθύνες της κυβέρνησης συνολικά είναι τεράστιες.
    Χρεοκοπημένα νοσοκομεία, κλειστές πτέρυγες , ελλιπές προσωπικό χωρίς τα απαραίτητα μέσα, γιατροί και νοσηλευτές σε απεργία , είναι τραγωδία , ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤ΄ΑΜΠΕΛΙ, ΑΨΑΛΤΟΙ

    Δυστυχώς για την Ελλάδα ο Καραμανλής θα μείνει στην ιστορία σαν ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης
    Ν.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΕ ,ΜΠΡΕ, ΜΠΡΕ, ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΥΛΙΚΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΠΟ ΑΡΓΥΡΟΝΗΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΑΦΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗ ΓΥΑΡΟ. 2500 ΜΕ 3000 Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ,11000 ΜΕ 13000 ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ?

    Η ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ
    10ΗΜΕΡΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΩΤΑ, ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ?


    ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ , ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από που τα βρήσκουν ρε οι διαφοι μεγαλοφαρμακοβιομήχανοι για να τα ακουμπάνε πχ. στους διάφορους αραπάδες και μη της πορτoκαλί μπάλας;Aπό που ως που και ο "συμπέθερος" εκτός από τα ποσοστά που πήρε από το διαπίστευμα της δυναστείας Ω;.
    Οι συνεταιρισμοί των φαρμακοποιών και οι φαρμακαποθήκες τι ρόλο παίζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ΕΣΥ ηταν ενα απο τα "εγκλήματα" του ΠΑΣΟΚ.

    Ο δέ Σημίτης το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, καθε χωριο και νοσοκομείο, καθε πόλη και πανεπιστημιακό. Ετσι διορίστηκαν εκατονταδες χιλιάδες αργόσχολοι κομματικοί νοσηλευτές, σε νοσοκομεια, σε πολεις οπου ουτε παιδίατρος δεν πατουσε.

    Η σημερινή κυβέρνηση κληρονόμησε ενα ΕΣΥ και αντί να εξορθολογήσει δαπάνες και προσωπικό, συνέχισε την αμαρτωλή κομματική διοίκηση.

    Καποια στιγμή οι προμηθευτές σήκωσαν κεφάλι ζητουν και ξαναζητούν, θα τα πάρουν.

    Η κυβέρνηση ομως γιατί διόρισε αυτούς τους ανίκανους/ες διευθυντές, γιατί ανεχεται την σπατάλη και τα όργια στα νοσοκομεία.

    Πότε επιτέλους θα σταματήσουν τα φακελάκια η διαφθορά των γνωριμιών και η περίθαλψη των λαθρόβιων, φοροφυγάδων και ανασφάλιστων, "απόρων".

    Το ΙΚΑ η Επιθεώρηση Εργασίας γιατί δεν ελέγχουν τους εργοδότες που απασχολούν ανασφάλιστους εργαζόμενους;

    Τί περιμένουν,

    να έρθει το ΠΑΣΟΚ για να λύσει τα προβλήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας σταματησουν οι εταιρειες τα φακελακια προς τους γιατρους και τα ποσοστα που τους δινουν που φτανουν εως 30% και μετα ας ζητησουν τα χρηματα που τους χρωσταει το κρατος.
    Δεν θα πληρωνει απο την τσεπη του ο λαος τα ταξιδια των γιατρων στο εξωτερικο σε δηθεν συνεδρια ουτε τις οικιακες συσκευες που προσφερουν για να λανσαρουν τα προιοντα τους.
    Φτανει πια φραγκο να μην τους δωσει το κρατος.
    Αν κοψουν τις προμηθειες προς τους γιατρους και πιο φτηνα θα γινουν τα προιοντα τους και πιο γρηγορα θα πληρωνοντε.
    Ας πληρωσουν απο την τσεπη τους οι γιατροι τις διακοπες τους και τα ταξιδια τους και οχι ο κοσμακης.
    Ελεος φτανει πια!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικά δεν μείμαμε στον πάτο του Αλογοσκούφη. Τραβήξαμε ακόμα πιο βαθιά. Εκεί που δε βρίσκεται πλέον πάτος! Και η γνώμη μας πως η Κυβέρνηση Καραμανλή ήταν ή χειρότερη της ιστορίας της χώρας ήταν λαθεμένη: Δεν υπάρχει σύγκριση! Ακόμα και του Κωλέττη, και του Ανδρουτσόπουλου, και του Μητσοτάκη ήτανε πολλά στάδια μπροστά. Και όλα αυτά γιατί ανατέθηκε η ευθύνη της χώρας στον πιο άσχετο άνθρωπο, που δεν άργησε το περιβάλλον του να το διαπιστώσει για να πέσει εκ του ασφαλούς στο πλιάτσικο χωρίς συστολή, χωρίς περιορισμούς με τη βεβαιότητα της ατιμωρησίας, αφού οι ίδιοι θα ξκαθοδηγούσαν με τις μεθοδεύσεις τους, όχι πίσω από την πλάτη του, αλλά μέσα στην αυλή του, σίγουροι ότι ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει και δεν θα έχουν πρόβλημα στη μεθόδευση.
    Ο Θεός να βάλει το χέρι του να ξεστραβώσει έστω και δύο- τρεις δικούς του πουν έχουν εθνικό φιότιμο να τον ξαποστείλουν μη μας έλθει το κακό και γυρίσει ο κόσμος στα χωράφια έτσι για να εξοικονομήσει ένα ξεροκόμματο για τα παιδιά του. Η πτώχευση προ των πυλών και ο ολοκληρωτικός έλεγχος της οικονομίας μας μας χτυπά την πόρτα! Βρισκόμαστε εκεί που βρέθηκε ο Τρικούπης, εξαιτίας της ανάμειξης του Γεωργίου στα οικονομικά και πολιτικά πράγματα της χώρας! Και τώρα "επτωχεύσαμε"! Αν δε φύγει τώρα, εδώ και τώρα, όλα είναι πιθανά! Από αυτόν τον τύπο και τους κολλητούς του δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τα χειρότερα! Αν υπάρχουν!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση