GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι κερδοσκόποι...

. Αυτή είναι η λίστα με τις τουλάχιστον 15 εταιρείες που, με βάση τους ελέγχους του υπουργείου Ανάπτυξης, έκαναν κερδοσκοπία με τις τιμές πρ...

.
Αυτή είναι η λίστα με τις τουλάχιστον 15 εταιρείες που, με βάση τους ελέγχους του υπουργείου Ανάπτυξης, έκαναν κερδοσκοπία με τις τιμές προχωρώντας σε αδικαιολόγητες αυξήσεις. Αμφιβάλει κανείς ότι η λίστα αυτή μπορεί να συμπληρωθεί με πολύ περισσότερους;

23 σχόλια

  1. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
    ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙΓΕΤΑΙ,ΚΑΙΓΕΤΑΙ,ΚΑΙΓΕΤΑΙ.
    ΞΟΦΛΗΣΕ Η ΠΟΡΝΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΠΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΦΤΙΣΑΝ.
    ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ
    ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΨΥΧΗ.
    ΟΥΤΕ ΚΑΛΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗ ΤΣΑΤΣΑ(ΒΛΕΠΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ)

    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΛΕΜΕΕΕΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΔΗΛ.ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ 11.11 ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ,ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ,ΑΙΣΧΡΟΣ,ΧΥΔΑΙΟΣ.ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ,ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ,ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ,ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΤΑΙ,ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ,ΟΤΑΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ?ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑΣ,ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία ή ανακοίνωση
    τού Υπ.Αν.διά τίς εταιρείες
    πού μάς κατακλέβουν καί φυσικά
    δέν είναι μόνον αυτές.
    Τά πρόστιμα όμως δέν γνωρίζουμε
    άν πράγματι τά πληρώνουν καί
    ποίο τελικά ποσόν,επί τού
    αρχικά επιβληθέντος,όπως καί
    πότε (μετά από πόσα..χρόνια!!).
    Καλό θά ηταν,άν τό Υπ.Αν.μάς
    ανεκοίνωνε καί τά τελικά ποσά
    τών προστίμων καί τόν χρόνον.
    Επίσης,μήπως τελικά δέν είναι
    αρκετά τά πρόστιμα αλλά πρέπει
    νά επιβληθούν καί διοικητικές
    κυρώσεις(αφαίρεση άδειας λειτουργίας τού υποτρόπου)???
    Μέ τήν τιμή τής βενζίνης τί θά
    γίνη άραγε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε πρεμούρα τα παπαγαλάκια της δεξιάς στα κανάλια δημόσια και ιδιωτικά να δούνε το Πασόκ να συνεργάζεται με την δεξιά « για να βγει η χώρα από την κρίση»
    Που τα πουλάνε αυτά οι λιγδιάρηδες των ΜΜΕ;
    Τώρα οι ανίκανοι που αλληλοϋποστηρίχτηκαν με όσες πουστιές μπορεί να βάλει του ανθρώπου νους ανακαλύψανε πως το Πασόκ μπορεί να συμβάλει στο να σωθεί η χώρα; Τώρα οι κυβερνητικοί, και οι ΜΜΕ που σύσσωμοι χειροκροτούσανε σαν ηλίθιοι την απογραφή που έστειλε την Ελλάδα στο λάκκο με τα σκατά, τώρα ανακαλύψανε πως το Πασόκ μπορεί και έχει υγιείς δυνάμεις να βοηθήσει την χώρα;
    Λάθος πόρτα χτυπήσανε, το Πασόκ, και είχε και έχει δυνάμεις για κάθε περίσταση και το έχει αποδείξει, αλλά στα σκατά θα βουλιάξουνε αυτοί που τα κάμανε σκατά και οι συνοδοιπόροι τους, αριστερούληδες και δεξιούληδες μαζί, αυτοί άλλωστε δεν ήταν που δικάζανε και καταδικάζανε το Πασόκ, οι μεν για να καβαλικέψουνε την εξουσία και οι δε για να διαμοιραστούνε τα ιμάτια του;
    Όλοι τους αυτοί ένα θέλουν και αυτό είναι το εξής, ΝΑ ΦΟΡΤΏΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΙΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΣΤΟΠΑΣΟΚ!
    Διότι η χώρα έχει πιάσει πάτο εξ αιτίας της καταστροφικής τους, Νέας Διακυβέρνησης, θυμάστε τον Καραμανλή, με το σλόγκαν Νέα Διακυβέρνηση; Τον φερετζέ που πήγε να βάλει ο καταλληλότερος στην κυβέρνηση του αλλά δεν έπιασε, χάλασαν τα μανταλάκια και έπεσε.
    ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ,ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΣΚΕΛΩΝΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΝΥΧΤΕΣ, ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΖΕΙ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΆΝΘΡΩΠΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ 11.11 ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ,ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ,ΑΙΣΧΡΟΣ,ΧΥΔΑΙΟΣ.ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ,ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ,ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ,ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΤΑΙ,ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ,ΟΤΑΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ?ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑΣ,ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ...
    ===================================

    ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΞΙΕ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΕΙΣ
    ΓΚΕΓΚΕ???

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΕΡΝΕΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ
    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.

    Καποτε ο μαλακοκαυλης Ελληνας πρεπει να καταλαβει οτι πρεπει και αυτος να κανει κατι και να μη τα περιμενει ολα απο το κρατος.

    Τη δυναμη την εχει στα χερια του, η θεληση του λειπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πριν μερικές ημέρες καταργήθηκε η υποχρέωση των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων των ιατρικών κέντρων, των κομμωτηρίων και κάποιων άλλων κλάδων να υποβάλουν κοστολόγια στο υπουργείο προκειμένου να δικαιολογήσουν τις όποιες ανατιμήσεις στις υπηρεσίες που προσφέρουν. Σε σχετική ερώτηση από δημοσιογράφο σε ραδιοσταθμό ο υπεύθυνος του υπουργείου απάντησε ότι «έτσι και αλλιώς δεν κάναμε ελέγχους σε αυτές τις κατηγορίες. Και στο μέλλον θα κάνουμε μια επιτροπή να εξετάσει το πώς μπορούμε να τους ελένξουμε κλπ κλπ»
    Μια απορία πρώτον γιατί η δεν μπορούσε να ισχύει το παρόν καθεστώς μέχρι να βγάλει τα συμπεράσματά της η επιτροπή?
    Ε καλά βλακώδη ερώτηση κάνω μια και ο ορισμός επιτροπής και μάλιστα στο μέλλον σημαίνει ότι μπορεί να καταλάβει ο κάθε ένας μας.
    Όσο για τα κομμωτήρια δεν με νοιάζει και πολύ μια και είμαι φαλακρός. Για τα σχολεία άντε να πω υπάρχουν και τα δημόσια. Για τα ιατρικά όμως κέντρα όπου παίζει κάτι σαν το γνωστό «τα λεφτά ή τη ζωή σου» γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ 11.11 ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ,ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ,ΑΙΣΧΡΟΣ,ΧΥΔΑΙΟΣ.ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ,ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ,ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ,ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΤΑΙ,ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ,ΟΤΑΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ?ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑΣ,ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ...
    -----------------------------------
    ΦΛΩΡΕ ΔΕΞΙΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΥΣ ΛΕΩ ΓΩ
    ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΦΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΛΑΚΑΣ
    ……………………..
    Αν επιχειρήσει να αξιολογήσει κανείς την πρωθυπουργική δραστηριότητα των τριών τελευταίων μηνών, νομίζω ότι η διαπίστωση στην οποία αναπότρεπτα θα καταλήξει είναι πως το μόνο που έχει κάνει ο Κ. Καραμανλής είναι να δηλώνει βλάκας. Μπορεί να το διατυπώνει έμμεσα ή στα λατινικά, μπορεί τα τηλεοπτικά «παπαγαλάκια» του να ερμηνεύουν ως συμπαθητική ή και «έξυπνη» την ενέργειά του, αλλά η ουσία δεν αλλάζει.
    Οταν κάποιος θέλει τρεις μήνες για να καταλάβει τις λαμογιές που έγιναν στο Βατοπέδι, είναι βλάκας. Οταν θέλει πέντε χρόνια για να καταλάβει ότι η οικονομική πολιτική του ήταν λανθασμένη, είναι βλάκας. Κι όταν δημόσια δηλώνει στη Βουλή ότι δεν έκανε τίποτα για την Παιδεία όλα αυτά τα χρόνια, ενώ πέρυσι νόμιζε ότι αυτό που έκανε η Γιαννάκου ήταν «μεταρρύθμιση-τομή», είναι αναμφισβήτητα βλάκας.
    Η μοναδική περίπτωση να μην είναι έτσι τα πράγματα είναι να θεωρεί εμάς ως βλάκες και γι’ αυτό να καταφεύγει σε τέτοιες δικαιολογίες. Και είναι πολύ πιθανό. Και μόνο ότι υπάρχει ένα υψηλό ποσοστό της κοινής γνώμης που επιμένει να τον θεωρεί κατάλληλο για τη δουλειά του πρωθυπουργού, του επιτρέπει να πιστεύει ότι έχει να κάνει με βλάκες. Οπως το πιστεύουν και άλλοι εκτός απ’ αυτόν. Ή δείχνουν ότι το Ιιστεύουν.
    Πολλοί βουλευτές και υπουργοί του, πρώτοι και καλύτεροι. Και συγκεκριμένοι κι επώνυμοι τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι, που, όσοι επιμένουμε να βλέπουμε τον Καραμανλή όπως πραγματικά είναι, διασκεδάζουμε αρκούντως με τα «ρεπορτάζ» και τα «σχόλιά» τους. Πώς να μη διασκεδάζεις, για παράδειγμα, όταν ακούς δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης να δηλώνει ότι απόδειξη της εργατικότητας που έχει καταλάβει τελευταία τον Καραμανλή είναι ότι «τηλεφωνεί και σε υΙουργούς».
    Ή όταν παρακολουθείς τις απελπισμένες προσπάθειές τους να δικαιολογήσουν αυτές τις μέρες το γεγονός ότι η ενδοκυβερνητική και εσωκομματική φαγωμάρα εντείνεται, αλλά αυτός είναι εξαφανισμένος. Λένε πολλά και διάφορα αλλά δεν λένε τη μοναδική αλήθεια. Πως δεν επιχειρεί να παρέμβει, επειδή ξέρει πως εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα δεν τον υπολογίζει κανένας. Και γι’ αυτό ξανακάνει τον βλάκα.

    ’’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο κολοπαις που εκανε την αναρτηση να μην κανει παρενθετα σχολια.Ετσι καταδεικνυει οτι εχει κανει την ρουφιανια του και ανταπαντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ? ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ? ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΑΣ!
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΜΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ! 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ!
    Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ! ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΠΡΟΓΚΡΟΜ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΤΟ 81!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ! ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΡΕ ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ 4 ΚΩΛΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ! ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΊΟΝΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΝΤΕ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εδώ πρόκειται για εταιρείες, κατά 90% ξένες, που αισχροκερδούν εις βάρος μας, και αντί να σχολιαστεί αυτό το γεγονός, βγαίνει ο αρβανιτόβλακας Γκέγκες και βρίζει τη... Δεξιά, τους Δεξιούς, τη ΝΔ...

    ταυτίζοντας αυθαίρετα ξένες εταιρείες αισχρών κερδοσκόπων αλλοδαπών με μιά πολιτική ομάδα!

    Το ότι αυτή η ομάδα είναι - όπως με σαφήνεια φάνηκε - υπόλογη για εγκλήματα, τύπου Ληστάρχου Εφραίμ και άλλων, έπαψαν οι Έλληνες να έχουν πολλές αμφιβολίες.

    Όμως, η ταύτιση μιάς πολιτικής ομάδας με άθλιους αλλοδαπούς κερδοσκόπους είναι επίσης σφάλμα που θα οδηγήσει με βεβαιότητα και σε άλλα.

    Έτσι, η πραγματικοί εχθροί θα εξακολουθούν να κινούνται σε θολά τοπία και θα μένουν απροσδιόριστοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΒΡΙΣΚΩ ΟΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΦΑΓΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΠΑΙΡΝΩ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΦΑΓΕ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.
    ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΡΑΨΤΕ ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ ΠΟΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΚΑΘΕ ΤΣΑΤΣΑ
    ΑΠΟ ΔΑΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΡΑΓΕ ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΤΙΜΗΣΗ ?

    ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΩΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΨΩΝΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ SUPER MARKET 2 ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ 150 -200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ..ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ..ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ..
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ...ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΩΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ !!!!

    10 Φεβ 2009 7:17:00 μμ

    ΟΒΡΕΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΟΒΡΕΟΙ.
    ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΗΤΩ ΤΑ ΝΤΑΧΑΟΥ ΤΑ ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ ΤΑ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΥΑΓΗ ΙΔΡΥΜΑΤΑ.Α ΡΕ ΑΝΤΟΛΦ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σε μια χωρα οπου δεν υπαρχει κανενας ελεγχος καμια προστασια του καταναλωτη και οι νομοι υπολειτουργουν και κατ' επιλογη αποδιδουν δικαιοσυνη σε μικρους και αδυναμους ειναι λογικο τα μεγαλα αυτα trust kartel να κανουν οτι θελουν. Αυτα δυστυχως εντασσονται στις αρχες της ελευθερης οικονομιας ασυδοσια ,κερδοσκοπεια ,αισχροκερδεια,μιζες ,μεσαζωντες και οι επαιοντες και φιλοι αυτου του συστηματος περιμενουν να λειτουργησει ο ανταγωνισμος για να πεσουν οι τιμες προς οφελος του καταναλωτη.
    Ελα ομως που εχουν γνωση οι φυλακες και συναποφασιζουν απο κοινου οι μεγαλες εταιρειες για την πολιτικη που θα ακολουθησουν στις προμηθειες και την τιμολογιακη πολιτικη τους αδιαφορωντας για τις επιτροπες ανταγωνισμου και για τυχον προστιμα που επιβαλλουν αφου στην τελικη τα κερδη τους ειναι πολυ μεγαλυτερα.
    Ξεφραγο αμπελι ειναι η αγορα και ο καθενας κανει οτι γουσταρει γιαυτο αγοραζουμε το ψωμι ακριβοτερα απο τον Αυστριακο που το σταρι το βλεπει μονο σε φωτογραφιες και εμεις το εχουμε και σαπιζει στις αποθηκες των αγροτων.
    Μη περιμενετε λοιπον να λειτουργησει η αγορα ανταγωνιστικά για οτι ολα ειναι συμφωνημενα και με τις ευλογιες των κυβερνωντων μπροστα στον εφιαλτη των απολυσεων και τους εκβιασμους των μεγαλων εταιρειων.
    Βγηκε και ο υπουργος και ανεφερε το ονομα της ΦΑΓΕ κατι τρεχει στα γυφτικα φοβηθηκε τωρα ο Φιλιππου και θα κατεβασει τα προιοντα του αρε βαρκα μου μπογιατισμενη που αρμενιζεις σαν χαμενη.
    Ειμαστε η χωρα των δανεικων και των υπερχρεωμενων πολιτων και τιποτε δεν μπορει να το αλλαξει γιατι ποτε η οικονομια μας δεν ειχε βασεις υποδομης και αναπτυξης μια ζωη ολοι στο τσακαλικι ειμασταν και πως θα τα αρπαξουμε γρηγορα και χωρις κοπο.
    Τωρα ηρθε η ωρα να πληρωσουμε το μαρμαρο και να ειμαστε σιγουροι οτι αυτο θα παρει χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 10 Φεβ 2009 7:53:00 μμ


    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΠΟΛΛΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση