GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Αικατερίνη Πελέκη...

Προς οριστική παύση... Στο Πενταμελές πειθαρχικό Εφετείο με το ερώτημα της οριστικής παύσης, παραπέμπεται από το Τριμελές Πειθαρχικό Δικαστή...

Προς οριστική παύση...

Στο Πενταμελές πειθαρχικό Εφετείο με το ερώτημα της οριστικής παύσης, παραπέμπεται από το Τριμελές Πειθαρχικό Δικαστήριο η συμβολαιογράφος Αικατερίνη Πελέκη - Βουλγαράκη.
Η κ. Πελέκη δικάστηκε για δίωξη σε βάρος της αναφορικά με...
τη συμμετοχή της σε δύο εταιρείες ΕΠΕ και τη σύνταξη συμβολαίων μεταξύ του Δημοσίου και της Μονής Βατοπεδίου. Η παραπομπή της αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία.

11 σχόλια

  1. ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΟΛΚΗΣ
    ΑΡΠΑΧΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ.
    ΟΥΣΤ ΚΑΡΤΑΛΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατερίνα η παναγιά να βάλει το χέρι της , τόσα έκανες γιαυτή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί της Δεξιάς δεν έχουν μια σταλιά τσίπα φιλότιμο;
    Όταν ανέλαβαν την εξουσία το 2004, το πρώτο τους μεγάλο έργο ήταν να κάνουν την «απογραφή», μια απογραφή της οικονομίας ενός κράτους που για να γίνει εμπεριστατωμένα θέλει χρόνο και βάλε.
    Όμως αυτοί με τον Καραμανλή και το υποχείριο του τον Αλογοσκούφη, ( ΤΙ ΣΠΟΥΔΑΖΕΣ ΡΕ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ !) την κάμανε σε ένα μπλοκάκι μπακαλίστικο σε δεκαπέντε μέρες, δηλαδή όσο χρειαζόταν οι εταιρίες δημοσκοπήσεων να μετρήσουν τα διάφορα νούμερα, 3,4,5,6 /100, που ξαμολούσαν για να δούνε πως αντιδρά το εκλογικό σώμα, και με αυτά τα νούμερα και πρακτική στήσανε την Ελλάδα στο εκτελεστικό απόσπασμα, με αποτέλεσμα οι της ΕΟΚ, να μας γαμήσουν πατόκορφα!
    Πέστε μου αν έχετε γνώση εσείς που έτυχε και διαβάσατε αυτό το σημείωμα, ποιανής άλλης χώρας στην ΕΟΚ η κυβέρνηση της πρόδωσε την πατρίδα της !
    Και γιατί; Για να αποκομίσει κομματικά οφέλη………..; ή παίζει και κάτι άλλο που δεν το ξέρουμε;
    Όταν «έκανε»ο Καραμανλής την απογραφή ο γιατί από εκεί ξεκίνησε η κατρακύλα της πατρίδας μας, ρώτησε την αντιπολίτευση;
    Αυτός λοιπόν ο Πρωθυπουργός που « ενημέρωσε» την ΕΟΚ, ΚΑΙ ΕΞ ΑΥΤΟΎ Η ΕΟΚ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕ, ΖΗΤΑ ΣΥΝΑΊΝΕΣΗ ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΈΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΣΚΑΤΆ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΙΦΤΟΎΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ.
    Και το ξαναλέω και το πιστεύω, αν ο Σημίτης έκανε και αλχημείες για να βάλει την πατρίδα μας στην ΟΝΕ, καλά έκανε και μπράβο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
    Ο ΕΦΡΑΙΜ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΜΑΤΙ
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΣΥΖΥΓΟ ΠΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΘΕΙ
    ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΠΕΛΕΚΗ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ PRADA ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε σεις λέτε ο β. και η π. να τη βρίσκουν με μαστίγια και τέτοια κόλπα; κάτι τέτοιο μου μυρίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αρπακτικο ολκης, δωστα πισω μωρη ξετσιπωτη που λες και για την παναγια.ουσττττττττττττττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΥΤΗ.ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ.ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΥΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μετα απο αυτα που κανουν η Πελεκη Ο Πατερας της Και ο καραγκιοζης ο αντρας της, πως να μη γεννιονται κατι ΣΕΧΤΑ και ΜΕΧΤΑ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε πισσα και πουπουλα ολοι τους και κρεμασμα στο Συνταγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση