GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν ξεκινάτε κ. Αβραμόπουλε από...

...τους κλέφτες και απατεώνες που έχετε γύρω σας, πριν "σώσετε" τον τόπο; Προς το παρόν, διαλύσατε ό,τι είχε απομείνει στην Υγεία....

...τους κλέφτες και απατεώνες
που έχετε γύρω σας, πριν "σώσετε" τον τόπο; Προς το παρόν, διαλύσατε ό,τι είχε απομείνει στην Υγεία...
.
Από τον Λάμπρο Καρφή
.
Ακουγα τον κ. Αβραμόπουλο να μιλάει στην τηλεόραση και να αναπτύσσει βαρύγδουπα σχέδια εξόδου από την κρίση και διάφορες τέτοιες αερολογίες. Τολμάει ο κύριος αυτός να μιλάει όταν αδυνατεί να εφαρμόσει ακόμη και ένα σχέδιο αναδιάρθρωσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας; Όταν ο ίδιος κυρίως ευθύνεται για αυτή την κωμικοτραγική κατάσταση που υπάρχει τώρα στα νοσοκομεία;
Επί των ημερών του τα πράγματα χειροτέρεψαν. Δεν υπάρχουν στα δημόσια νοσοκομεία ούτε τα πιο απλά υλικά, δηλαδή γάντια και βαμβάκι, πόσο μάλλον τα πιο εξειδικευμένα. Δεν είναι λίγες οι φορές που το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δουλεύει απλήρωτο υπό σκληρές συνθήκες.
Και εσείς κάνετε αυτό που μόνο ξέρετε να κάνετε κ. Αβραμόπουλε: να μοιράζετε αφειδώς υποσχέσεις και να τους κοροϊδεύετε, ακόμα και για την υπογραφή της κλαδικής σύμβασης, την ψήφιση της οποίας συνεχώς αναβάλλετε. Με φασιστικό δε τρόπο καλείτε σε απολογία νοσηλευτές, επειδή συμμετείχαν σε συνελεύσεις. Διορίζετε παιδεραστές διευθυντές γιατρούς σε ΠΙΚΠΑ και ανθρώπους της εμπιστοσύνης σας στο ΕΚΑΒ, μόνο και μόνο επειδή είναι γαλάζια παιδιά.
Δεν υπάρχει διαφάνεια, έλεγχος και αξιοκρατία στον χώρο της Υγείας. Αποτέλεσμα είναι τα νοσοκομεία να στενάζουν από χρέη, ενώ κάποιοι ευνοημένοι υπάλληλοι να αμείβονται με υπέρογκα ποσά υπερωριών. Ακόμα, ορισμένοι αετονύχηδες υπερχρεώνουν βιβιλιάρια ασφαλισμένων με εξετάσεις, όταν τα ασφαλιστικά ταμεία βουλιάζουν. Επομένως για ποια αναδιάρθρωση και έξοδο από την κρίση μιλάει ο υπουργός, αφού ακόμη και για τα κρίσιμα θέματα της αρμοδιότητας του ποιείται συνεχώς την νήσσαν;
Πριν σώσετε τον τόπο, κύριε Αβραμόπουλε, δεν κάνετε μια προσπάθεια να διασώσετε ο,τι έχετε αφήσει όρθιο από τη δημόσια υγεία; Κι αν θέλετε μπορείτε να κάνετε αρχή ξεκινώντας από κάποιους κλέφτες και απατεώνες που έχετε γύρω σας...

42 σχόλια

  1. Και λίγα γράφεις γι' αυτό τον φελλό. Ο χαρακτηρισμός του Πάγκαλου "τίποτα¨ είναι επιεικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε βρε....γελαστε και λιγο
    http://irakliowebradio2.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΧΡΗΣΤΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΒΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
    ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
    ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΟΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΠΑΡΑΔΙΑΖΟΝΤΑΙ
    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ
    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΕΧΕΤΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αερολογιες κοινως μπουρδες απο ενα ατομο που σαν υπουργος δεν εχει να παρουσιασει απολυτως τιποτα.Και ομως το θρασος του δεν εχει ορια και εχεις τους χαζομαλακες δημοσιογραφους να του δινουν βημα να προβαλει τις ακατασχετες μαλακιες του.Οκατηφορος ειναι μακρυς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Αβραμόπουλε αν θέλετε να γίνετε Πρωθυπουργός που αυτό θέλετε, γιατί αυτό θα σας προσδώσει περισσότερη γκλαμουριά και για τίποτα άλλο, και αλλοίμονο στην χώρα αν έχει τέτοιο Πρωθυπουργό, δεν θα τοποθετείστε το πρωί σε ένα ζήτημα που έχει να κάνει με την ικανότητα της κυβέρνησης που συμμετέχετε, και δημόσια μάλιστα από τηλεοράσεως, σε στημένη συνέντευξη, ότι υπάρχει έλλειμμα ικανότητας διαχείρισης κρίσεως και το βράδυ με την ουρά στα σκέλια να τα παίρνετε πίσω και να μιλάτε για άρες μάρες κουκουνάρες περί αντιπολίτευσης, και ότι για αυτήν ήταν η πρώτη σας δήλωση.
    Εν κατακλείδι, ούτε σαν υποψήφιους Πρωθυπουργούς δεν έχει ανάγκη ο Ελληνικός λαός τέτοιους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ
    Έφτασε η ώρα να ζητήσουμε από τους
    Κλέφτες και διεφθαρμένους πολιτικούς και όσους διαχειρίστηκαν
    το δημόσιο χρήμα εδώ και 40 χρόνια πίσω.
    Τα κονδύλια και τα δάνεια που μας έδωσε αφειδώς η Ευρωπαϊκή ένωση για να αναπτυχθεί η Ελληνική οικονομία ,
    και οι διεφθαρμένοι και κλεφτές τα έκλεψαν και τώρα
    έχουμε , από την έλλειψη των χρημάτων αυτών πρόβλημα επιβίωσης.
    Η μη επιστροφή των χρημάτων από αυτούς που σας
    αναφέραμε ποιο πάνω η από τους κληρονόμους τους ,
    ποινή είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
    Η ΚΛΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ
    Δηλαδή θα τους τα χαρίσουμε;;;;;;;
    Δεν έχουμε αξιοπρέπεια σαν λαός ;;;;;;
    Για τόσο μαλάκες μας περνάνε;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ώστε έτσι εεε, τα γουρουνάκια που αποκαλούνται "Σέχτα Επαναστατών" πήγαν και άφησαν την προκήρυξη τους στον τάφο του παιδιού που σκοτώθηκε από τον αστυνομικό, ωραίο ιδεολογικό περιτύλιγμα διάλεξαν!
    Όχι επαναστάτες αλλά αλήτες με όλη την σημασία της λέξεως είναι και να μην πουλάνε φούμαρα, πληρωμένοι δολοφόνοι είναι, εχθροί του λαού είναι, πράκτορες ξένων στην Ελλάδα υπηρεσιών είναι, τι θα ωφεληθεί ρε γουρούνια ο απλός Έλληνας από τις πράξεις σας «επαναστάτες» του κερατά ;
    Πόση και πόση ζημιά δεν θα πάθει ο απλός Έλληνας από τις πράξεις σας «επαναστάτες» του κερατά;
    Κερατόσποροι είσαστε, πουτάνας γιοι είσαστε!
    Και αυτοί που σας γέννησαν και σας μεγάλωσαν δεν σκύψανε ποτέ πάνω σας, δεν σας χάιδεψαν, δεν σας είπαν ,ένα μωρουδιακό τραγουδάκι γιατί ήταν σκατάδες και ανάξιοι να έχουν παιδιά, χαμένοι και αυτοί σαν και εσάς.
    Μόνο που αυτοί περιοριστήκαν στο να σας γεννήσουν και όχι σε αυτό που κάνετε εσείς, που όλο το μίσος σας εναντίων τους, το βγάζετε εναντίων του λαού της Ελλάδας με αυτόν τον τρόπο από όπου και να είσαστε, είτε Έλληνες είτε όχι.
    Τι κατάφερε ρε γουρούνια η 17 Νοέμβρη; Απλά πρόσθεσε κάμποσες αλυσίδες στην πλάτη του Έλληνα για να μην παραπονιέται ότι του λείπει φορτίο να κουβαλά, αυτό θέλετε και εσείς γουρούνια;
    Η είσαστε πρακτοράκια με ημερομηνία λήξης άλλης χώρας που θέλει σε όλα τα άλλα που έχει φορτωθεί η Ελλάδα ιδιαιτέρως αυτήν την εποχή, να της χωθεί και το δικό σας αγγούρι;
    Στον διάολο και ακόμη παραπέρα, αλλά θα έρθει και η δική σας η σειρά είτε από αυτούς που σας πληρώνουν άμεσα, και δεν θα σας χρειάζονται πια, είτε από αυτούς που την πληρώνουν έμμεσα, εδώ είναι και ο παράδεισος και εδώ και η κόλαση!
    Και θα την ζήσετε την κόλαση, θέμα χρόνου είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και όμως έγινε!
    Χθές 4-2-2009, το ΠΑΣΟΚ στην συνεδρίαση του τομέα έκανε ΩΜΗ παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και ζήτησε από όλες τις ομοσπονδίες του κόμματος να ψηφίσουν τον Κυριακού.
    Είναι ΝΤΡΟΠΗ για τον Γιώργο Παπανδρέου να παίρνει θέση υπερ ενός καναλάρχη κάτι που δείχνει την άμεση διαπλοκή του κόμματος με τα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΥΡΙΑΚΟΥ: ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

    Μερικά από τα δεκάδες μελανά σημεία της διοίκησης Κυριακού σαν μέλος της ΕΟΕ μεταξύ 2005-2009 που θα ήθελε να ξεχάσει κάθε Έλληνας:

    1. Απογοητευτική συγκομιδή μεταλλίων στο Πεκίνο. Η Ελλάδα πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ σε πτώση που έφτασε το 75%. Ποτέ μέχρι τώρα χώρα που διοργάνωσε Ολυμπιακούς Αγώνες δεν πήγε τόσο χάλια στην επόμενη διοργάνωση. Η μεγαλύτερη πτώση πριν από την Ελληνική ήταν 33%.
    2. Είδαμε να μεταφέρονται στον Τύπο ψεύτικες δηλώσεις, όπως αυτή που δεν έκανε ποτέ ο Ζακ Ρογκ περί «χρυσού στη ντόπα», δηλώσεις συκοφαντικές και δυσφημιστικές για την Ελλάδα.
    3. Διεκδικήσαμε τους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας, διοργάνωση που κέρδισε η Σιγκαπούρη το 2010. Στο έγγραφο αξιολόγησης η ΔΟΕ αναφέρει ότι η Ελληνική υποψηφιότητα περιλαμβάνει μεγάλο «ρίσκο».
    4. Μία μόλις ψήφο πήραμε στην υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Ολυμπιακού Συνεδρίου του 2009, ενώ μετά το στραπάτσο τα «πυρά» συγκέντρωσε ο Λάμπης Νικολάου και όχι τυχόν λάθος κινήσεις.
    5. Δεν είδαμε καμία ενέργεια από πλευράς ΕΟΕ στο θέμα το ντόπινγκ τα τελευταία 2 χρόνια, ενώ απούσα είναι η Ελλάδα και από τα διεθνή όργανα.
    6. Η ΔΟΕ μείωσε τις ημέρες της Λαμπαδηδρομίας επί Ελληνικού εδάφους από 10 σε 6 και έφτασε στο σημείο να ζητά υπογραφή συμβολαίου μετά το 2006 για λόγους που δεν εξήγησε ποτέ.
    7. Αρκετοί πρόεδροι Ομοσπονδιών κυνηγήθηκαν μέσα από την περιβόητη ΕΦΙΠ, Λοβέρδος (Μοντέρνο Πένταθλο), Δημητρόπουλος (Γυμναστική), Πετρόπουλος (Πάλη), Πραγαλός (Τεκβοντό), Αρβανίτης (Τρίαθλο) με αποκορύφωμα την εμμονή προς τον Βασίλη Σεβαστή (Στίβος) που αν και καταδικάστηκε από την ΕΦΙΠ, δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ. Μέχρι και διαιτητές του μπάσκετ που έκαναν λάθη σε αγώνα του Πανελληνίου οδηγήθηκαν στο… καθαρτήριο της ΕΦΙΠ.
    8. Όσοι περιμένουν τα ανταποδοτικά από το Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που θα διεκδικούσε ο Μίνωας Κυριακού, θα πρέπει να περιμένουν ακόμα…
    9. Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε ίντριγκες, μηχανοραφίες και… αδειάσματα μελών της ΕΟΕ, αλλά και συμβούλων του, δημιουργία αυλής με αυλικούς, υποτακτικούς και παρατρεχάμενους.
    10. Τέλος ακόμα περιμένουμε και εμείς, αλλά και οι ξένοι στη ΔΟΕ και την IAAF, το διεθνές μίτινγκ στην Ολυμπία.
    11. Καταδικάστηκε δύο φορές ο πρόεδρος της ΕΟΕ για αυθαιρεσίες
    12. Αποκάλεσε νεκρή την Χαλκιά για το θέμα του ντόπιγκ που είναι απαράδεκτο και δείχνει εμπάθεια προς το πρόσωπο της αθλήτριας και όχι προς την ενέργεια.
    13. Έχει αφήσει απλήρωτους τους αθλητές τουν ΠΓΣ και από το μήτιγκ Τσικλητήρεια
    14 Το κανάλι που προεδρεύει θα έπρεπε να είναι προσεχτικό στις μεταδόσεις του από την στιγμή που επέλεξε να είναι πρόεδρος της ΕΟΕ. Όχι να βλέπουμε σκουπίδια που μόνο ήθος και παιδεία δεν καλλιεργούν. Αν δεν θέλει ας μην είναι στην ΕΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο βιογραφικό του κ. Αβραμόπουλου βλέπουμε :
    Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 6 Ιουνίου του 1953. Η καταγωγή του είναι από την Αρκαδία και την Ηλεία, ρίζες αντίστοιχα των γονιών του, Ελένης και Λάμπρου.
    Σπούδασε Δημόσιο Δίκαιο και Πολιτικές Επιστήμες στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ακολούθως έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στις Βρυξέλλες και τη Βοστώνη.
    Το 1980 αποφοιτά από τη Διπλωματική Ακαδημία του Υπουργείου Εξωτερικών και έκτοτε ξεκινά μια επαγγελματική σταδιοδρομία στο Διπλωματικό Σώμα, η οποία ολοκληρώθηκε το 1993 με την ένταξή του στον πολιτικό στίβο της χώρας μας. (πηγή http://www.avramopoulos.gr)

    Ωραία μέχρι εδώ, τώρα μπορείτε να μου πείτε αυτός ο άνθρωπος που σπούδασε όλα τα παραπάνω πως μπορεί να ξέρει από υγεία και να κατευθύνει το Υπουργείο Υγείας, αφού δεν είναι ο τομέας του ? Επομένως λόγω άγνοιας αναγκαστικά στηρίζεται στα λαμόγια που είναι γύρω του για να παίρνει κατευθύνσεις.
    Η λύση είναι οι υπουργοί να μην είναι βουλευτές, αλλά να είναι προσωπικότητες επιτυχημένες στον τομέα τους που θα εκλέγονται από την Βουλή. Έτσι θα απεξαρτηθεί και η εκτελεστική εξουσία (κυβέρνηση) από την νομοθετική (Βουλή) πράγμα που είναι απαραίτητο για την πραγματική Δημοκρατία. Αλλά οι κύριοι βουλευτές δεν θέλουν να αφήσουν την κουτάλα και τα κάνουν όλα μόνοι τους και ας μην ξέρουν την τύφλα τους σε ορισμένους τομείς. Επίσης διορίζουν και την ηγεσία της δικαιοσύνης και τα έχουν όλα στα χέρια τους. Ωραία δημοκρατία. Νομοθετούμεν και διατάσσομεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2004!Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΗΓΕΤΗΣ Κ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΠΩΣ Κ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΚΑΤΙ!ΤΑΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΗ Ν.Δ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ...ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

    ΠΡΙΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΩΣ ΗΓΕΤΗΣ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ) ΤΟΥ Κ.Ε.Π. , ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ...

    ΤΩΡΑ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ τον καταδικασμένο βαψομαλλιά Κυριακού του Antenna? Σοσιαλιστής ο κ. Μίνως, ε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Αβραμόπουλος ίσως είναι αυτός ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ Σ' ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΔΕΞΙΟΥΣ ?
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !

    ΑΛΗΤΕΣ -ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο για το άρθρο.Όχι σε άλλους μεσσίες.Στην Ελλάδα συμβαίνει το εξής παράδοξο.Όλοι κάνουν διαπιστώσεις.Οι πολίτες το δικαιούνται,οι πολιτικοί είναι για να δίνουν λύσεις.Έχουμε βαρεθεί όλοι να κάνουν διαπιστώσεις για την οικονομία,την υγεία την παιδεία κλπ.λες και τις αποφάσεις,λύσεις θα έρθουν να τις δώσουν εξωγήινοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Αβραμόπουλος είναι λίρα 100.
    Με το ενοποιημένο ηλεκτρονικό σύστημα προμηθειών φαρμάκων και εξοπλισμού μέσω Internet που αρχίζει να λειτουργεί διασφαλίζει χαμηλότερες τιμές, απόλυτη διαφάνεια και κόβει τους μεσάζοντες που θησαύριζαν.
    Είναι να μην τον κράζουν νυχθημερόν οι μεγαλοκαρχαρίες που τους έκοψε τη μάσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εξιχνιάσθηκε από άνδρες της αστυνομίας η ανθρωποκτονία της συνταξιούχου του υπουργείου Δικαιοσύνης, Αικατερίνης Χαλκιοπούλου, 69 ετών, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη στις 19 Νοεμβρίου 2008 στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Δημητρακοπούλου 31, στα Πατήσια, όπου διέμενε.
    Δράστης είναι ο 30χρονος Έλληνας ( ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕ ΓΥΦΤΟΣ ΗΤΑΝ ) δραπέτης φυλακών ο οποίος είχε επισκεφθεί το θύμα με κίνητρο τη ληστεία. Αφού την τραυμάτισε με μαχαίρι στο λαιμό, έκλεψε διάφορα τιμαλφή από το σπίτι και έφυγε.
    Μετά από εκτεταμένες έρευνες ο δράστης εντοπίστηκε χθες σε καταυλισμό τσιγγάνων στα Μέγαρα. Κατά την ανάκριση ομολόγησε την πράξη του.


    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ?
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://troktiko.blogspot.com/2009/02/blog-post_4685.html

    AUTO EINAI TO PAPATZO-PRESS-GR

    TAZEI SINENTEUXEIS POU EXOUN IDI GINEI?

    I XAFNIKA O BALLIANATOS EDOSE SINENTEUXI SE OLA TA BLOG..

    X8ES STO KOURDISTO

    SIMERA STO TROKTIKO

    KAI IPOPSIAZOMAI SIMERA KAI SAS ME TIS IDIES EROTISEIS..
    ELEOS..

    MAS EXETE GAMISEI OLOI OI BLOGGERS ME TIS IPOKRISIES SAS PERI APOKLEISTIKWN..

    KAPSABELI,

    AN EXEIS PRAGMATI APOKLEISTIKO DEN TO LES ...

    TO ANARTAS KAIT O BLEPOUME
    ALLA AUTI I KATANTIA SOU..

    O EPITIXIMENOS DIMOSIOGRAFOS FAINETAI APO TIN AXIOPISTIA TWN SINERGATWN TOU.
    KAI EDO PIRES KATW TWN MIDENOS KRIM A
    GIATI SE 8IMAMAI APO KALES EPOXES

    DINATES..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ειμαστε αξιοι της τυχης μας.
    Οταν μας κυβερνανε ατομα της βαρυτητας του Αβραμοπουλου (δεν συζητω για τον αρχηγο του) τα οποια μοναδικο χαρισμα εχουν την αερολογια, την ιντριγκα και το παραμυθιασμα των πολιτων, τοτε γιατι παραπονιομαστε αφου καποιοι απο εμας τους βαλαμε στην βουλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΑΓΕ Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΙΠΕ ?

    ΤΙ ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .
    ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ,ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ .
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΑΘΗΜΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο κύριος Τίποτα έχει απόλυτο δίκιο που συμπεριφέρεται και μιλάει σαν να αποτίνεται σε ηλιθίους .
    Πέρασαν πέντε χρόνια και όσοι ζούμε στην επαρχία βλέπουμε το εν ψυχρώ γκρέμισμα του Εθνικού Συστήματος Υγείας που δημιούργησαν και διοργάνωσαν λαμπροί πολιτικοί όπως ο Γιώργος Γεννηματάς και ο Παρασκευάς Αυγερινός .
    Εκτός από τηλεοπτικές αερολογίες θα ήθελα να μου απαντήσει ο κύριος Αβραμόπουλος πόσοι Γιατροί , πόσες νοσοκόμες και πόσοι νοσοκόμοι εργαζόταν στα Νοσοκομεία και Κέντρα υγείας του Νομού Κεφαλονιάς και Ιθάκης την 7η Μαρτίου 2004 , όταν ανέλαβε η Νέα Δυστυχία καί πόσοι εργάζονται σήμερα ;;;;;;;;;
    Συγκεκριμένα .
    Όχι αόριστα θριαμβευτικά νούμερα περί τριπλασιασμού των αιθουσών εντατικής θεραπείας κλπ κλπ που μας παραμυθιάζει από την tv ο κ.Αβραμόπουλος .
    Αυτή την απάντηση θα ήθελα να μου την έδιναν και όσοι απαντούν στα γκάλοπ και βγάζουν τον κύριο Τίποτα σαν ένα από τους δημοφιλέστερους πολιτικούς της Ελλάδας.

    Με εκτίμηση
    Φ.Τ.
    Φισκάρδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έχει την μοναδική ικανότητα να μιλάει επί ώρα (αυτάρεσκα) χωρίς να λέει απολύτως τίποτα.

    Κοινώς λέει ΠΑΠΑΡΙΤΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι πασόκοι ούτε θέλουν ούτε μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά η πλειοψηφία αναγνωρίζει ότι στη δεδομένη συγκυρία είναι πιο προσγειωμένοι και πιο ξεκούραστοι από τους νεοδημοκράτες. Εχουν εκτίσει πενταετή ποινή στη Σιβηρία της αντιπολίτευσης, κάποιοι από αυτούς διακρίνονται (όσο και αν φαίνεται απίστευτο) από τη λόξα της προσφοράς στα κοινά, ενώ σε επίπεδο αποτελεσματικότητας παραμένουν μακράν ικανότεροι από τους βαρόνους της σημερινής κυβέρνησης.

    Αυτό δεν σημαίνει ότι ο κ. Καραμανλής έχει πει την τελευταία του λέξη,παρά την κρίση, συνεχίζει να λαϊκίζει με δοσίματα. Αυτό εξηγείται από την ύπαρξη ενός «Σχεδίου Β». Με βάση αυτό ο εκλογικός σχεδιασμός παραμένει σταθερός, αφού ούτως ή άλλως σε περίπου τέσσερις μήνες έχουμε ευρωεκλογές. Ελπίζει ο Καραμανλής σε μια... ήττα στις Ευρωεκλογές με διαφορά μικρότερη από 3%. Και αυτό γιατί με 3% διαφορά έχασε το ΠαΣοΚ τις ευρωεκλογές του 1999, αλλά κέρδισε τις εθνικές εκλογές του 2000 με 1,1%. Κατά συνέπεια ο πιο ρεαλιστικός στόχος των ευρωεκλογών για τη Νέα Δημοκρατία είναι μια ήττα τέτοια ώστε να της επιτρέπει να συνεχίσει να ελπίζει σε νίκη.

    Αυτό είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Το 2009 απέχει γαλαξίες από το 1999, αφού σήμερα δεν υπάρχει ούτε το καρότο της ΟΝΕ ούτε το Κλοντάικ της Σοφοκλέους. Σήμερα όσο ποτέ στο παρελθόν η οικονομία και η παραοικονομία ζουν από το κράτος, το κράτος ζει με δανεικά και τα δανεικά στερεύουν. Ακόμη χειρότερα, τα γεγονότα θα συνεχίσουν να τρώνε τις σάρκες της κυβέρνησης, αφού όταν είσαι πέντε χρόνια στο Μαξίμου ο κόσμος σε καταριέται ακόμη κι όταν δεν βρίσκει να παρκάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να φύγουν από τη χώρα μας ο φαταούλας ο Μπόμπολας, ο κομπλεξικός ο Λαμπράκης, ο ασφαληστής Κοντομηνάς, ο διπρόσωπος Αλαφούζος, ο ξεμωραμένος ο Κυριακού και ο ξεφτίλας ο Βρυώνης.
    Είναι όλοι τους υπόκοσμος με γραβάτα.
    ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    Δεν χρειαζόμαστε τις εφημερίδες τους, ούτε τα κανάλια τους, μας έχουν πάρει το μυαλό.
    Ανοίγεις καθημερινά την τηλεόραση και το μόνο που ακούς είναι κινδυνολογίες, υπερβολές, ψέμματα, το τέλος του κόσμου, σε πιάνει η ψυχή σου.
    Πάς να δείς ένα σήριαλ και σου διαφημίζουν τους ομοφυλόφιλους, τους ναρκομανείς, την αναρχία, τη μοιχεία και την κουτοπονηριά.
    Από διαφημίσεις βέβαια, είναι τόσο πολλές που ξεχνάς τί έβλεπες.
    Πάς να πάρεις ένα DVD με την εφημερίδα για το σαββατοκύριακο και σε ταίζουν φτηνή προπαγάνδα για μικρά παιδιά και φοιτητές.
    Και ο Καραμανλής κάθεται και τους κοιτάει.
    Βρε μπούλη Κωστάκη, εντάξει, για τις εφημερίδες το καταλαβαίνω, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε (αν και για το θέμα των DVD μπορείς να τους τα κόψεις).
    Σε ότι αφορά την τηλεόραση τουλάχιστον, αφού οι συχνότητες είναι δημόσια περιουσία, γιατί δεν τις παίρνει πίσω το κράτος να τελειώνουμε;
    ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΓΙΔΙΑ.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ
    ΠΟΣΟ ΠΟΛΑ ΚΟΝΟΜΟΥΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΙΜΕΝΟ ΤΟ ΕΣΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ....
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΑΙ ΣΑΝ ΜΠΛΑΚ ΕΝΤΕΚΕΡ.

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΖΩΑ. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΒΑΤΕ. ΣΤΟΝ ΜΟΛΙΣ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΛΟΥ. ΤΟ ΦΑΓΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΟΥΤΕ ΠΙΡΑΧΝΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. θα πρεπει να..ξεκινησει απ τον εαυτο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν έχεις δίκιο κύριε Καρφή που τα χώνεις στον Αβραμόπουλο, τον ατσαλάκωτο, δεν φταίει αυτός εμείς φταίμε , θα το αναλύσω και στο τέλος θα με δικαιώσεις.

    1ον Με το παραμικρό οι μανάδες τρέχουν τα παιδιά τους στα νοσοκομεία αντί να τα φροντίσουν σπίτι με εντριβές (με οινόπνευμα ή τσίπουρο), με βεντούζες και αν χρειαστεί και κλύσμα γιατί όχι. Στις ποιο σοβαρές περιπτώσεις πχ τραυματισμοί ενδείκνυται το καταπλάσματα από βότανα. Ένα βιβλίο βοτανολογίας του Μπαζαίου είναι απαραίτητο για κάθε σπίτι. Αν επιμένουν τα συμπτώματα κάνουμε και ευχέλαιο που είναι δια πάσαν νόσον.

    2ον Οι εγκυμονούσες έχουν γεμίσει τις κλινικές λες και είναι ξενοδοχεία, κακώς πολύ κακώς. Υπάρχουν οι πρακτικές μαίες που ξεγεννούν μια χαρά και ανέξοδα, άσε που οι πιο τολμηρές μπορούν να ξεγεννήσουν και μόνες τους όπως τον παλιό καλό καιρό.

    3ον Οι ηλικιωμένοι καταπίνουν με το κιλό να αντιβιοτικά και τα διάφορα χάπια για την πίεση και την καρδιά, γι’ αυτό πάνε κατά διαόλου. Ξέχασαν τα σκόρδα για τη πίεση, το βραστό κρασί για το κρυολόγημα, την αφαίμαξη με βδέλλες για να μη τους ανέβει το αίμα στο κεφάλι ( πχ εγκεφαλικό) , το ξεμάτιασμα, το ανεμοπύρωμα για τις ψύξεις και τόσα άλλα που η πρακτική ιατρική και η βοτανολογία μας συμβουλεύει. Τώρα σε βαριές περιπτώσεις καλούμε τον παπά για ευχέλαιο ή για εξομολόγηση, (εξαρτάται αν είναι στα τελευταία του).

    4ον Για τους νέους και ενήλικες δεν χρειάζονται γιατροί γιατί βράζει το αίμα τους σφύζουν από ζωή, καμιά γκόμενα, αυτοκίνητο και να κερδίζει η ομάδα τους και όλα καλά.

    Νομίζω κύριε Καρφή πως δικαίως ο Αβραμόπουλος, ο ατσαλάκωτος, δεν ασχολείται με το ΕΣΥ, δε χρειάζεται το ΕΣΥ, εμείς να ήμαστε καλά και όταν ο Καραμανλής πάψει να είναι καταλληλότερος τότε υπάρχει ελπίδα για τον τόπο. Υπάρχει ο Αβραμόπουλος.

    Ν.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ : ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ρε πειδια τι μεγαλυτερη πλσκα εδω μεσα εχουν οι βαλτοι αυτοι που τους βαζουν καποιοι πολιτικοι η αυτοι που εχουν καποιο οφελος η εχουν το χαφιεδισμο στο αιμα τους αφενοσ βρε κοροιδα οτι αμεσως σας καταλαβαινει ο καθενας και αφετερου ειναι τοσο ανωφελο να λετε τις παπαριες σας γιατι απλα δεν σας ακουει πια κανεις βεβαια εσεις το κανετε για να πεφτει ο μισθος καθε μηνα....(ωραια δουλεια) αλλα μια απορια εχω ΠΩς ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΝΟΣ Η ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΡΕ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΟΙΩΘΕΤΕ υ.σ γιατι αν δεν νοιωθετε αηδια τοτε μιλαμε για ανιατη αρρωστια που αν μη τι αλλο σας καθιστα επικινδυνους για τη κοινωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ρε παιδια ο αβραμοπουλος ειναι απο ενα χωριο της Ηλειας το μπουχιωτη και αφενος οτι δεν το αναφερει ποτε μας λει πως ειναι απο το ελληνικο της αρκαδιας ( η αληθεια ειναι οτι ο πατερας του ειναι ατο την ηλεια και η μανα τους απο την αρκαδια) σκεψου τωρα να σε κυβερνησει καποιος που απαρνειται τον τοπο καταγωγης του και να λει πως ειναι απο...το χωριο της μανας του.....πω πω μπεσα που θα εχει και ως υπουργο θα μου πεις τωρα αυτο ειναι το θεμα οχι αλλα λεω το πιο απλογια να καταλαβουμε το ηθικο αναστημα του ''κυριου'' αυτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Α, ρε Πάγκαλε!!! πόσο δίκιο είχες.
    Τον παρακολουθούσα χθές που εκανε το ασπρο μάυρο και μουρχότανε να κλάψω -να γελάσω, ανάμικτα συναισθήματα από τον Δημητράκη το γλυκούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ! ΚΑΛΑ, ΑΓΓΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ;
    1. Η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών επιφυλάσσει νέα ήθη για τους Έλληνες πολίτες. Όπως αποκάλυψε χθες η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας, Λ. Κατσέλη, το Επικαιροποιημένο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης 2008 - 2011, όχι μόνο δεν έχει κατατεθεί στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για συζήτηση, αλλά έχει αναρτηθεί μόνο στα αγγλικά στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Διατίθεται, επίσης, μόνο στην αγγλική έκδοση της ιστοσελίδας του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών! Είμαστε η μόνη χώρα (μαζί με την Ολλανδία), που δεν έχει καταθέσει ακόμα το Πρόγραμμα στην εθνική της γλώσσα.
    2. Προφανώς, οι επιτελείς του κ. Παπαθανασίου είναι ακόμα «χαμένοι στη μετάφραση» του Προγράμματος Σταθερότητας από την αγγλική στην ελληνική γλώσσα. Χαμένη τελικά είναι η χώρα από την προχειρότητα, την αναξιοπιστία και την αναποτελεσματικότητα στην άσκηση οικονομικής πολιτικής. Από την παντελή απουσία ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για έξοδο από την κρίση. Στα περί έλλειψης σχεδίου, συμφωνούν πλέον μαζί μας και κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης. Είναι διαπίστωση που έκανε σήμερα το πρωί, ο κ. Αβραμόπουλος, στο ραδιόφωνο του Alpha.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 1. Δαπάνες λειτουργίας του δημοσίου. Πώς το είπε ο κ. Καραμανλής στη Βουλή στις 22/12/2003; «Όταν χάνονται 10 δις ευρώ το χρόνο στη γραφειοκρατία και τη διαφθορά, μη ρωτάτε κύριοι της κυβέρνησης από που θα βρεθούν πόροι για κοινωνική πολιτική!». Αποτέλεσμα μετά από 5 χρόνια;
    • Οι δαπάνες λειτουργίας του δημοσίου αυξήθηκαν κατά 16,5 δις ευρώ τουλάχιστον.
    • Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το κόστος της γραφειοκρατίας στη χώρα μας υπερβαίνει τα 15 δις ευρώ το χρόνο.
    2. Δημόσιος τομέας. Τι έλεγε το Πρόγραμμα της Ν.Δ.; «Προβλέπουμε τετραετές πρόγραμμα συγχώνευσης και κατάργησης υπηρεσιών για τον περιορισμό της έκτασης του δημοσίου». Αποτέλεσμα;
    • Με τα στοιχεία που έχουμε μέχρι το τέλος του 2006, ίδρυσαν 3 νέα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, 8 νέα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου, 5 νέες Εθνικές Αρχές, 4 νέες Γενικές Γραμματείες, 3 νέες Ειδικές Γραμματείες, 398 νέες αμειβόμενες Επιτροπές, 32 νέες αμειβόμενες Ομάδες Σχεδιασμού, 165 νέες θέσεις Συμβούλων σε Υπουργεία και Οργανισμούς.
    • Από τον Μάρτιο του 2004 έως το τέλος Ιουνίου του 2008 η κυβέρνηση της Ν.Δ. ενέκρινε συνολικά 671.016 προσλήψεις διαφόρων κατηγοριών. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των προσλήψεων είναι ρουσφετολογικές και άχρηστες. Είναι χαρακτηριστικό ότι την περίοδο 2000-2003, μόλις μία στις εννιά θέσεις απασχόλησης που δημιουργούνταν ήταν στο δημόσιο. Επί Ν.Δ., την τελευταία πενταετία, η αναλογία είναι μία στις τέσσερις!
    3. Μισθοί και αμοιβές διοικήσεων ΔΕΚΟ κλπ. Πώς το είπε ο κ. Καραμανλής στη Βουλή κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησής του στις 20/3/2004; «Στη Νέα Διακυβέρνηση, η διοίκηση δίνει το παράδειγμα. Οι σημερινοί, συχνά προκλητικοί, μισθοί των διοικητών επιχειρήσεων και οργανισμών του ευρύτερου δημόσιου τομέα, περικόπτονται». Ιδού οι κομμένοι μισθοί:
    • Ενδεικτικά: Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας: συνολικές αμοιβές άνω των 600.000 ευρώ το χρόνο. Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής: 300.000 ευρώ το χρόνο. Διευθύνων Σύμβουλος στα Ελληνικά Πετρέλαια: 270.000 ευρώ το χρόνο. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ: περίπου 500.000 ευρώ το χρόνο. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΔΕΗ: 300.000 ευρώ το χρόνο.
    4. Διαφθορά. Τι έλεγε ο κ. Καραμανλής στις 29/9/2003; «Η Ελλάδα κατρακυλά ασταμάτητα στη λίστα της διεθνούς κατάταξης για τη διαφθορά. Από την 25η θέση το 1997, έφτασε στην 44η φέτος!». Τι έγινε την τελευταία πενταετία; Η Ελλάδα υποβιβάστηκε στην 57η θέση της διεθνούς κατάταξης!.

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΙ, ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΣ ΜΙΑ-ΜΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ; ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ, ΜΟΝΟ ΘΥΜΗΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ…
    1. ΕΝΙΑΙΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. «Η πρώτη επισήμανση είναι ότι το Ενιαίο Τέλος είναι κοινωνικά δίκαιο, και είναι κοινωνικά δίκαιο διότι επιβάλλεται στο σύνολο των πολιτών, στο σύνολο δηλαδή των φυσικών και νομικών προσώπων, χωρίς τις εξαιρέσεις που υπήρχαν στο παρελθόν στο φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας. Διευρύνεται, η φορολογική βάση και πιστεύω ότι αυτή η σημαντική διεύρυνση της φορολογικής βάσης που γίνεται είναι από τα ζητούμενα της αναμόρφωσης του φορολογικού μας συστήματος». Αντώνιος Μπέζας, 16/1/2008, κατά την ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου το οποίο θέσπισε, μεταξύ άλλων, το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων.
    • «Κοινωνικά δίκαιο», λοιπόν, ήταν για τον κ. Μπέζα, και τότε και τώρα υφυπουργό οικονομικών, το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων. Τα ίδια έλεγε φυσικά και ο τότε υπουργός οικονομικών. Και καλά έκαναν αφού η οικονομική πολιτική ήταν ομόφωνη κυβερνητική πολιτική με τη σφραγίδα του σημερινού πρωθυπουργού. Πώς το είχε πει ο κ. Καραμανλής, στις 9 Ιουνίου 2005 όταν το ΠΑΣΟΚ υπέβαλε πρόταση μομφής κατά του κ. Αλογοσκούφη; «Ζητώ να μετατραπεί η συζήτηση αυτή σε συζήτηση για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Η οικονομία και ο προϋπολογισμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Είναι γενικότερη, συλλογικότερη πολιτική της κυβέρνησης»
    • Οι ίδιοι λοιπόν που ψήφισαν ως «κοινωνικά δίκαιο» το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων πριν από μόλις ένα χρόνο, έρχονται σήμερα και διαρρέουν ότι θα το καταργήσουν και θα επαναφέρουν τον φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας τον οποίο κατήργησαν πάλι πριν ένα χρόνο!
    2. ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ. Οι ίδιοι δεν δίστασαν να καταργήσουν το αφορολόγητο των 10.500 ευρώ στους ελεύθερους επαγγελματίες, φορολογώντας ακόμη και εισοδήματα κάτω από το όριο της φτώχειας. Πώς το είχε πει ο σημερινός πρωθυπουργός στη συνέντευξη τύπου στη Δ.Ε.Θ. στις 7/9/2008; «Όταν έρχεται η ώρα να πάρεις δύσκολες αποφάσεις, μεσούσης μιας διεθνούς κρίσης…. καλείσαι να επιλέξεις- εκλήθην αν θέλετε ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ, ποιος είναι ο προσφορότερος τρόπος να αντιμετωπιστεί…Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος όταν λαμβάνονται φορολογικά μέτρα…Όταν λοιπόν συμβαίνει αυτό, πρέπει να το κάνεις με όσο γίνεται δικαιότερο κοινωνικά τρόπο». «Κοινωνικά δίκαιη», λοιπόν, και η κατάργηση του αφορολόγητου στους ελεύθερους επαγγελματίες. Και έρχονται τώρα οι ίδιοι και διαρρέουν ότι θα το επαναφέρουν πάλι για λόγους κοινωνικής δικαιοσύνης…
    3. ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΠΑΤΑΛΗ. Οι ίδιοι, ήρθαν στην εξουσία το 2004 υποσχόμενοι περιορισμό της κρατικής σπατάλης κατά 10 δις ευρώ το χρόνο και από εκεί θα έβρισκαν τους πόρους για κοινωνική πολιτική. Και αντί να περιορίσουν την σπατάλη, οι κρατικές δαπάνες αυξήθηκαν πάνω από 20 δις. Τώρα, οι ίδιοι, λένε ότι στο Τριετές Πρόγραμμα Σταθεροποίησης και Ανάπτυξης, ένα κουρελόχαρτο όπως και ο προϋπολογισμός του 2009, το βάρος θα πέσει στον…περιορισμό της κρατικής σπατάλης! Και οι δυο υφυπουργοί για τα έσοδα και για τις δαπάνες οι οποίοι τώρα θα κληθούν να εφαρμόσουν το νέο πρόγραμμα σταθερότητας είναι οι ίδιοι υφυπουργοί που απέτυχαν στα έσοδα και τις δαπάνες στους προηγούμενους προϋπολογισμούς.
    4. Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς; Την απίστευτη κοινωνική αναλγησία και διαχειριστική ανικανότητά τους, πέντε χρόνια τώρα; Ή την απύθμενη υποκρισία τους ότι τώρα νοιάζονται και μπορούν; Οι πολίτες γνωρίζουν: η αποχωρούσα κυβέρνηση μας οδήγησε στην κρίση, πριν την διεθνή κρίση, με την άδικη κοινωνικά πολιτική της και τη διαχειριστική ανικανότητά της. Μήπως είναι προτιμότερο αντί να διασύρονται καθημερινά αποσύροντας μια-μία τις πολιτικές τους, να αποσυρθούν μια και καλή οι ίδιοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ...ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΒΑΡΝΟΥΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΕΞΩ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ ισως καποιες τριτοκοσμικεσ χωρες να εχουν κατι απο τους δικους μας απατεωνες αλλοι τουτοι εδω βρε παιδι μου τα εχουν ολα μαζι και τεμπεληδες και διεφθαρμενοι αλλα το χειροτερο απο ολα ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ανεξηγητο)
    οταν καποτε βρεθηκα στη γερμανια μιλησα με καποιον γερμανο που ειχε κανει σπιτι στη ελλαδα και ερχοταν καθε καλοκαιρι εδω οταν λοιπον του ειπα οτι ποσο μεγαλες και πολλες διαφορες εχουμε σαν κρατη αυτος μου απαντησε ''μονο μια διαφορα εχουμε''....μα του λεω τι λες εδω μιλαμε για χιλιαδες πραγματα διαφορετικα ''οχι μονο μια'' να επιμενει αυτος...ε λοιπον πια ειναι αυτη τον ρωτησα....και μου απαντα ''οτι στη γερμανια το κρατος ειναι φιλος με τον πολιτη ενω στη ελλαδα το κρατος ειναι εχθρος'' και εφερα αμεσως στο μυαλο μου πως μας αντιμετωπιζουν οι δημισιοι υπαλληλοι το πιο απλα παραδειγμα εφερα στο μυαλο μου...πως μας φερνται οι πολιτικοιπως μας αποκαλουν οι δημοσιογραφοι λενε π.χ. '' ο ανωνυμος πολιτης, ο απλος πολιτης ακομα ακομα ο...τελευταιος πολιτης '' γιατι ρε φιλε ειμαι ανωνυμος πολιτης?? γιατι ειμαι απλος πολιτης?? δηλ εσυ τι εισαι......συνθετος πολιτης??? στη γερμανια συνεχισε ο γερμανος οταν ''πεσεις'' σου δινει το χερι το κρατος να σε ''σηκωσει'' γιατι πολυ απλα σε θελει γιατι το κρατος (εκει) εσυ εσυ ο πολιτης....εδω αν χρωστας στο ικα η καπου 100 ευρω θα ερθει να σε ισωπεδωσει να σε ξευτιλησει να σε παει μεσα χειροποδαρα μπορστα σε ολο το κοσμο σαν το χειροτερο εγκληματια....αλλο ενα παραδειγμα απο την ιρλανδια ενα απλο νησι δεν μιλαμε για καμια τεραστια χωρα, εκει λοιπον αποφασισε η νεα κυβερνηση να αντικαθιστησει το γυαλινο μπουκαλι που αφηνει ο γαλατας καθε πρωι (δωρεαν νομιζω) με πλαστικο....την πρωτη μερα λοιπον το αφησε....τζιφος... δεν το πηρε κανεις μεσα...την δευτερη μερα το ιδιο την τριτη μερα παλι τα ιδια....την επομενη εβδομαδα ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕ η κυβερνηση να το επαναφερει σε γυαλινο...γιατι σε ολη την ευρωπη τουλαχιστον το να εισαι πολιτης ειναι ΑΞΙΩΜΑ αλλο ενα παραδειγμα απο τη μακρινη αυστραλια ο ξαδερφος της γυναικας μου που ζει και εργαζεται εκει το 2000 μετα τους ολ αγωνες στο συδνευ ηρθε στη ελλαδα και τον ρωτησα πως παει εκει με την δουλεια του (εχει ενα μικρο ηλεκτρολογιο της γειτονιας) και μου ειπε οτι ..ακουσον ακουσον οτι εχει παει καποια δουλεια στους ολυμπιακους αγωνες να εγκαταστησει τον ηλεκτρολογικο εξοπλισμο σε καποιο γηπεδο της πολης!!! και οταν το ρωτησα ποσα εδωσε για λαδωμα (ελληνας γαρ) εκεινος μου απαντησε εξαλος ''ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΘΑ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ'' αντε τωρα να του εξηγησω οτι εδω ακομα και να πεθανεις δεν μπορεις χωρις φακελακι
    ισως ακομα καποιοι να θυμωνταιοτι την ημερα των εκλογων εδω την ιδια ακριβως ημερα κοβαν κληση στον αυστραλο πρωθυπουργο η ακομα ακομα ολοι ξερουμε ποσες φορες εχουν συλλαβει τον γιο του αγγλου πρωθυπουργου μπλερ για διαφορους λογους αλλοτε μεθυσμενο κ.α (εκει μαθυσμενος λογιζεσαι αν κρατας μπουκαλι μπυρας στο δρομο) η και τη γυναικα του μπλερ που την συλαβανε στο μετρο που δεν ειχε εισιτηριο.....η τον γαλλο υπουργο οικονομιας που του βρηκαν ενα διαμερισμα μιρκο στο κεντρο τως παρισιων αξιας 150.000 !!!!!! και ασφαλως αμεσως παραιτηθηκε!!! οπως το ιδιο εκανε ενας υπουργος της σουηδιας οταν ενας σερβιτορος!!! τον ειδε να τρωει στο εστιατοριο που εργαζοταν μαζι....με γνωστο δημοσιογραφο της χωρας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γιατι σου λεει πως μπορεις να γραψεις κατι για αυτον που....τρως μαζι του....που να ξερουν εδω οτι οι καλυτεροι φιλοι ειναι οι....''δημοσιογραφοι'' με τους πολιτικους......ναι ναι ξερω τωρα θα βγουν καποιοι ''αντικειμενικοι'' να πουν ''μα κακο ειναι?''....οχι ρε παιδια ...καλο ειναι...πολυ καλο....και πολυ εντιμο !! και αξιοπρεπες !!!
    για αυτο ρε παιδια λεμε οτι ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ....ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ (ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καρφί,sorry ΚΑΡΦΗ, τόν Αβραμόπουλο
    τόν έχω χεσμένο,αλλά γράφεις ότι
    δέν υπάρχει ΒΑΜΒΑΞ.
    Καί πού ήσουν όταν στόν κάμπο
    φώναζαν γιά τό βαμβάκι?
    Τό κύκλωμα (επί 20φεύγα χρόνια) πρέπει νά σταματήσει,αλλά...ουδείς
    αναμάρτητος.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ.
    Αναστάσης.(Όταν εγώ έγραφα γιά τά
    λαμόγια επί 25ετίας στά νοσοκομεία
    εσύ τί έπαιζες?)
    Κλαρίνο από ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΞΥΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. αν θα νοιαζοταν να δει τι γινεται στο νοσοκομειο του Ριο αν μη τι αλλα αν ειχε την αξιοπρεπεια και σεβοταν τον εαυτο του (οχι τον κοσμο) θα ειχε ηδη παραιτηθει ....καρκινοπαθης ο θειος μου τον περιμενουμε να πεθανει απο ωρα σε ωρα (στην κυριολεξια) και τον εχουν στον διαδρομο επανω σε....φορειο 3 μερες σημερα....και ολοι αυτοι κοιτανε να βγουν στα καναλια ατσαλακωτοι....μωρε καλα μας κανατε εδω ο αλλος πηξε στα μπλοκα με τους αγροτες και του ειπε να του πουνε.....ευχαριστω!!!! που επλως εκανε αυτο που τον ψηφισαν να κανει (ο κατα τα αλλα συμπαθης Σουρλας)και οταν του ειπαν οτι αυτο που λεει δεν ειναι σωστο εκεινος....ΕΦΥΓΕ μην εχοντας τι να πει!!!! τα χαλια μας τα μαυρα.....ΕΧΟΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Το σύνταγμα πρέπει να απαγορεύει ρητώς σε κάθε Βλάχο, Γερμανό και Αρβανίτη να αναμειγνύονται στην Ελληνική Πολιτική.

    Οι αλλοδαποί θα είναι πάντα επιζήμιοι για την Ελλάδα όπως υπήρξαν και στο παρελθόν.

    Εάν οι Έλληνες δεν το φροντίσουν αυτό το βασικό ζήτημα, θα είναι άξιοι για ό,τι παθαίνουμε και πρόκειται να πάθουμε συνολικά.

    Επί αιώνες έχουμε αφήσει τα βαρβαροειδή να κυκλοφορούν παντού ανεξέλεγκτα. Ακόμα και μετά την εκθρόνιση των Βαυαρών, συνέχισε η εισροή Γερμανών καιροσκόπων φαγάδων, ενώ αφήσαμε Βλαχοαρβανίτες γεμάτους ληστρικό θράσος να αλωνίζουν κι αυτοί από κοντά!

    Έχετε δει ποτέ ευρωπαϊκή χώρα να αφήνει έλληνες να παίρνουν πολιτικά αξιώματα, να γίνονται βουλευτές και υπουργοί, και μάλιστα υπουργοί Εξωτερικών?
    Εμείς γιατί να αφήνουμε τέτοιους αλλοδαπούς να κλέβουν και να μας ρεζιλεύουν?
    Έχουν άραγε τόσους πολλούς υποστηρικτές?
    Τι σοϊ κλίκες είναι αυτές που δεν μπορούμε να τις πετάξουμε έξω από τη Χώρα?

    Τελικά τι περιμένουμε? Την άνοιξη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλά και η υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης με τους Γιατρούς του ΕΣΥ κι'αυτό απάτη ήταν; Τι έχουν να πουν οι κ.κ. Τσούκαλος, Λαοπόδης και οι λοιποί εργατοπατέρες των Γιατρών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δεν ξεκινάς να σώσεις τον εαυτό σου Αβραμόπουλε, από την υποκρισία, την αερολογία, την ψευτιά και την οίηση που σε διακατέχουν;
    Έχεις πολύ δουλειά να κάνεις για να γίνεις νοήμων και έντιμος άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Γιατί, υπάρχει διαφάνεια στο ΠΑΣΟΚ;
    Αυτοί οι καλοί άνθρωποι χρέωσαν την Ελλάδα για χρόνια. Τα ξεχάσατε κιόλας; Θα πληρώνουν τα χρέη τους και τις ρεμούλες τους ακόμα και τα τρισέγγονά μας. Ξεχάσατε τις οφ σορ εταιρίες τους, τους γάμους και τις δεξιώσεις σε πανάκριβα γαλλικά ξενοδεία, τον Οτσαλάν και το πούλημα του στην Τουρκία, το ΝΑΙ για την Κύπρο στου Ανάν (Αμερικάνων) τις απαιτήσεις; Τα Ίμια και τα παλλικάρια μας που πέσανε επί πίστεως και Πατρίδας και το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ του simiti στους "συμμάχους μας" Αμερικάνους;
    Tα τις παιδείας και τα "κάτσε καλά, Γεράσιμε (Αρσένης) κάτσε καλά" ; Τις καταλήψεις και το κάψιμο της Σημαίας στο πολυτεχνείο;
    Και τόσα άλλα, που να τ' απαριθμήσω όλα, δε θα τα χωρούσαν ούτε όλα τα site του διαδιχτύου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση