GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ρήξη με τον νεοφιλελευθερισμό...

...και η δημοκρατική αριστερά μόνοδρομος για το ΠΑΣΟΚ Από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ http://www.30plus-gr.blogspot.com/ Ήταν το Πολιτικό Πλαίσιο...

...και η δημοκρατική αριστερά μόνοδρομος για το ΠΑΣΟΚ

Από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ
http://www.30plus-gr.blogspot.com/

Ήταν το Πολιτικό Πλαίσιο που έθεσε ο Γιώργος Παπανδρέου στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ (Η Νεολαία γράφει τη δική της Σελίδα), που με έκανε να επιστρέψω στο Κίνημα μετά από 14 χρόνια απουσίας.Και όλο αυτό το διάστημα ήμουν συνειδητά εκτός, διότι αρνιόμουν να συμπράξω με το μεταλλαγμένο (για κάποιους "εκσυγχρονισμένο") κόμμα.Ως άνθρωπος αριστερός και δημοκρατικός που θέλω να είμαι, αλλά κυρίως ως θιασώτης της 3ης Σεπτέμβρη, θεώρησα ότι δεν είχα κανέναν απολύτως λόγο ύπαρξης σε ένα "λαχανί" ΠΑΣΟΚ νεοφιλελεύθερων πολιτικών επιλογών και πρακτικών.Ομολογώ ότι αρχικά ήμουν όχι απλώς επιφυλακτικός, αλλά και κριτικός με τον νυν πρόεδρο του Κινήματος. Όμως, οι πολιτικές θέσεις, αρχές και αξίες που άρχισε να εκφράζει στο δημόσιο λόγο του εδώ και πολύ καιρό (Οι αξίες μας, μας οδηγούν!) με έπεισαν όχι απλώς να επιστρέψω, αλλά και να συστρατευτώ στο νέο Ανένδοτο Αγώνα!Και δεν είμαι ο μόνος που σκέφθηκα και έκρινα έτσι. Πολλοί, χιλιάδες μπορώ να πω, σύντροφοι απ' όλη την Ελλάδα, που για τους ίδιους λόγους έφυγαν στα μέσα του ΄90, γυρίσαμε ως απλοί στρατιώτες στις τάξεις του Κινήματος για να προσφέρουμε ανιδιοτελώς και προς χάρη του κοινού οφέλους.
Και το κοινό όφελος το αντιλαμβανόμαστε, ως εξής: η ανατροπή της κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα, εάν δεν συνοδεύεται και από ανατροπή κάθε νεοφιλελεύθερης ολιγαρχικής πολιτικής, πράγμα που έχει δηλώσει πρώτος και καλύτερος ο Πρόεδρος! Γυρίσαμε, λοιπόν, στο Κίνημα για να...
ανατρέψουμε την Ολιγαρχία και να υπηρετήσουμε το όφελος του λαού και του έθνους! Απλά και ξεκάθαρα πράγματα και πρωτίστως αριστερά!
Αυτή μας η συσπείρωση είναι και που έδωσε τη δυναμική στο ΠΑΣΟΚ να βγει μπροστά, να είναι πλέον πρώτο κόμμα (στις δημοσκοπήσεις) και εν δυνάμει αυτοδύναμη κυβέρνηση.Υπάρχουν όμως και κάποιοι "νοσταλγοί" ενός εκσυγχρονιστικού παρελθόντος που εν μέσω κρίσης, οικονομικής ύφεσης και αγώνα των δημοκρατικών δυνάμεων του τόπου για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των πολιτών απέναντι στην κάθετη επίθεση που δέχονται από την Ολιγαρχία, θυμήθηκαν να μας... θυμίσουν ως "λύση" τον πρωθυπουργό εκείνο που μας "έβαλε" στην ΟΝΕ και μας "έφτιαξε" μεγάλα δημόσια έργα...
Ποιος είναι αυτός; Είναι ο ίδιος που στις μέρες του συνέβη το "Χρηματιστήριο", που ύστερα άφησε ασύδοτες τις τράπεζες να δανείζουν και να εξαπατούν με... δανεικούς παραδείσους, που μας "τσάκισε" στη φορολογία, που εισήγαγε την παγκόσμια καινοτομία του... σοσιαλφιλελευθερισμού (sic), που είπε "ευχαριστώ" στους Αμερικάνους, που δημιούργησε τη γενιά των 700 ευρώ, που "σεληνίασε" την Παιδεία μας, που έκανε τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς δανειολήπτες! Είναι ο ίδιος άνθρωπος που άνοιξε το δρόμο στον οδοστρωτήρα Αλογοσκούφη!
Και αφού έκανε όλα αυτά, δεν είχε ούτε καν το σθένος να δώσει την (για την τιμή των όπλων χαμένη) εκλογική μάχη, αλλά πέταξε το... δαχτυλίδι και την "έκανε" για τα καφέ του Κολωνακίου (όπου συχνάζει και κατοικεί).
Αυτόν τον άνθρωπο θέλουν κάποιοι να τον επαναφέρουν στο ΠΑΣΟΚ, αν και αυτός είναι η αιτία που ο ελληνικός λαός δεν εμπιστεύεται το ΠΑΣΟΚ, και είναι η αιτία που όλοι εμείς δεν γυρνάγαμε στο ΠΑΣΟΚ!Να είχε αλλάξει, έστω να είχε αναθεωρήσει τουλάχιστον, να το συζητάγαμε το θέμα. Αλλά αμετανόητος, αυτός και οι δικοί του, όχι μόνο συνεχίζουν να προπαγανδίζουν δεξιά και αριστερά τις ίδιες φιλελεύθερες πατάτες τους (σε έναν λαό που πλέον πεινάει), αλλά καλλιεργούν και συστηματικά ένα κλίμα συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με εκείνον -τον φωστήρα- επικεφαλής, για να βγάλει τη χώρα από την κρίση! Ποιον; Τον ίδιο άνθρωπο που έβαλε τους Έλληνες πολίτες σε κρίση πριν 10 χρόνια!Και είναι να απορεί κανείς: γιατί θέλουν συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ όταν το ΠΑΣΟΚ δείχνει ότι μπορεί να κερδίσει αυτοδυναμία; Διότι, απλώς, επειδή το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου έχει αρχίσει και "αριστερίζει" επικίνδυνα (όχι μόνο στη θεωρία, αλλά και στην πράξη), αυτό ανησυχεί την Ολιγαρχία που φοβάται μη χάσει τη βολή της. Οπότε, ανασύρουμε από το χρονοντούλαπο τον... "αχρείαστος να 'ναι", ξενερώνουμε το αριστερό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ που έτσι δεν θα δώσει την αυτοδυναμία, καταλήγουμε σε αναγκαστική συγκυβέρνηση κεντροδεξιάς (διότι η αριστερά δεν θα είναι πια με το ΠΑΣΟΚ) και διαφυλάττουμε τα πλούτη μας!Και εμείς, νομίζετε, ότι σε όλο αυτό το έργο θα παραμείνουμε θεατές; Ότι θα σας κάνουμε τη χάρη να φύγουμε όπως στα μέσα της δεκαετίας του '90;
Όχι σύντροφοι σοσιαλφιλελεύθεροι. Θα συσπειρωθούμε ακόμα περισσότερο γύρω από τον Πρόεδρό μας και όσα διακηρύττει και θα δώσουμε αυτή τη μάχη για τον λαό, ως ΠΑΣΟΚ που είμαστε! Διότι, απέναντι στους μηχανισμούς και στα κουκιά σας, εμείς έχουμε τους εκατομμύρια Έλληνες δημοκρατικούς πολίτες, που επιθυμούν και απαιτούν τώρα ΤΕΡΜΑ στον νεοφιλελευθερισμό! Και εάν εσείς θεωρείτε ότι κερδίζετε τους "αγώνες" στα γραφεία, εμείς τους κερδίζουμε στους δρόμους! Και είμαστε πολλοί, είμαστε χιλιάδες, είμαστε η πλειοψηφία και δεν κάνουμε πίσω!

57 σχόλια

  1. Σωστός, για να φάνε οι ΠΑΣΟΚοι όσα δεν πρπολαβαν την προηγούμενη φορά και τα άφησαν στα χέρια των Νεοδημοκρατών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν άνθρωποι που εμπιστεύονται έναν ΒΛΑΚΑ !!!!
    Το Γιωργάκη δεν κάνει ούτε για διαχειριστής σε πολυκατοικία , για όνομα του θεού ξυπνήστε πριν είναι πολλή αργά , υπάρχουν σοβαρά άτομα μέσα στο ΠΑΣΟΚ διαλέξτε κάποιον άλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει "σύντροφε",
    νά βγάλουμε από τό μπαούλο τό πανώ
    "ΕΟΚ καί ΝΑΤΟ τό ίδιο Συνδικάτο",
    νά ξεχορταριάσουμε τόν 3ο δρόμο,νά
    γλύψουμε Halls γιά νά φωνάξουμε...
    ενάντια (sic) στόν Καπιταλιστικοϊμπεριαλισμό καί νά
    ξαναδούμε τήν ταινία Δρ. Ζιβάγγο.
    Καί άν πιστεύεις ότι ο Παπανδρέου είναι
    τής...παλιάς σχολής,στή λάθος μεριά
    τού μαστιγίου είσαι.
    Περιμένεις νά έχει απόψεις σάν τίς
    δικές σου,κάποιος πού άνετα καλλιεργεί
    σκάνγκ (υδροπονική κάναβη) στό μπαλκόνι του??
    Πλανάσαι πλάνην οικτρά.
    Ο Γ. Παπανδρέου έχει σχέση μέ τόν
    Α. Παπανδρέου, όσο τό λάδι μέ τό νερό.
    Μέ τό συμπάθειο.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμη τούτη η Άνοιξη, Ραγιάδες, Ραγιάδες....
    Ρ. ΦΕΡΡΑΙΟΣ

    Ακόμη τούτη η Άνοιξη, Ραγιάδες, Ραγιάδες....
    Ρ. ΦΕΡΡΑΙΟΣ

    Ακόμη τούτη η Άνοιξη, Ραγιάδες, Ραγιάδες....
    Ρ. ΦΕΡΡΑΙΟΣ

    Ακόμη τούτη η Άνοιξη, Ραγιάδες, Ραγιάδες....
    Ρ. ΦΕΡΡΑΙΟΣ

    Ακόμη τούτη η Άνοιξη, Ραγιάδες, Ραγιάδες....
    Ρ. ΦΕΡΡΑΙΟΣ

    Ακόμη τούτη η Άνοιξη, Ραγιάδες, Ραγιάδες....
    Ρ. ΦΕΡΡΑΙΟΣ

    Ακόμη τούτη η Άνοιξη, Ραγιάδες, Ραγιάδες....
    Ρ. ΦΕΡΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ???

    21-02-2009

    Ταυτόχρονα με την εμφάνιση των τρομοκρατικών οργανώσεων, 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και ΕΛΑ, τα δεξιά αστυνομικά «ζαγάρια», με περισπούδαστες αναλύσεις τους που προέκυπταν από δήθεν μακρόχρονες και επίπονες έρευνες, τροφοδοτούσαν την κοινή γνώμη με αστεία – φανταστικά σενάρια που εμφάνιζαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ ως καθοδηγητές και υποκινητές των τρομοκρατών.

    Όταν αναλάμβαναν την διακυβέρνηση της χώρας, αντί να ασχοληθούν με την αποκάλυψη και σύλληψη των τρομοκρατών, παραπληροφορούσαν τον ελληνικό λαό και σπίλωναν τους πολιτικούς τους αντιπάλους για μικροκομματικά οφέλη, καλύπτοντας ταυτόχρονα και την αναποτελεσματικότητά τους.

    Γελάμε ακόμη με το φιάσκο της ΡΙΑΝΚΟΥΡ ή τις συνταρακτικές, κατά καιρούς, «αποκαλύψεις» τους για τη δήθεν συμμετοχή στις τρομοκρατικές οργανώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ (ΣΗΦΗΣ ΒΑΛΙΡΑΚΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ κ.λ.π.)

    Δυστυχώς όμως για τα δεξιά αστυνομικά «ζαγάρια» και τα «παπαγαλάκια» τους, αλλά ευτυχώς για τη χώρα, οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, με σοβαρή – συστηματική και αποτελεσματική προσπάθεια κατόρθωσαν να απαλλάξουν την ΕΛΛΑΔΑ από τις τρομοκρατικές οργανώσεις και να οδηγήσουν τους υπεύθυνους στη Δικαιοσύνη και αυτή με τη σειρά της στις φυλακές.

    Από το Μάρτη του 2004 που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «σαΐνια» του, με το «δόγμα» της περίφημης επανίδρυσης του κράτους, (συγνώμη διάλυση του κράτους ήθελα να γράψω).

    Αφού, διέλυσαν την αστυνομία, ιδίως την αντιτρομοκρατική υπηρεσία παροπλίζοντας ικανά και έμπειρα στελέχη της και προωθώντας τα γαλάζια παιδιά.
    Έστρωσαν το έδαφος για την εμφάνιση νέας γενιάς τρομοκρατών και μάλιστα, σύμφωνα με τη μέχρι τώρα δράση τους, ποιο αδίστακτων από τους προηγούμενους.

    Μπροστά στο πρόβλημα, επανεμφάνισης της τρομοκρατίας, όπως και σε όλα τα άλλα που ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «σαΐνια» του είναι ανίκανοι να επιλύσουν, το μόνο που κάνουν είναι να εφαρμόζουν αραχνιασμένες και αναποτελεσματικές μεθόδους από το «οπλοστάσιο» του αποτυχημένου παρελθόν τους.

    Για να καλύψουν την ανικανότητά τους ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «σαΐνια» του χρησιμοποιούν, για μία ακόμη φορά, μεθόδους παραπληροφόρησης τις κοινής γνώμης και σπίλωσης των πολιτικών τους αντιπάλων.

    Έφτασαν στο σημείο η αθεόφοβοι… (τρομάρα τους!!!) να σπιλώσουν και τον ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ , τον άνθρωπο που εξάρθρωσε τη 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και τον ΕΛΑ.

    «Κύριε» Κυβερνητικέ Εκπρόσωπε, (συγνώμη κυβερνητικέ γκεμπελίσκο ήθελα να γράψω), εεεεεεεεεέλεος.
    «Καταλληλότερε» (sic) τόσο εσένα, όσο και τα «σαΐνια» σου, σας πήραμε χαμπάρι, δεν είστε μόνο ανίκανοι, είστε και επικίνδυνοι… αδειάστε μας τη γωνιά εδώ και τώρα.

    Αφελείς και παραπλανημένοι ψηφοφόροι τους, όσοι από σας δεν αντιλαμβάνεστε τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η χώρα, με την παραμονή του «καταλληλότερου» (sic) και των ανίκανων στελεχών του στην εξουσία, είναι δικαίωμά σας να απολαμβάνετε την πλάνη σας.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγνώμη άλλα ο Γιώργος δεν έβαλε στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ τον Ελληνα πάπα του νεοφιλελευθερισμού κ. Ανδριανόπουλο; τώρα είμαστε εναντίον του νεοφιλελευθερισμού και ζήτω μας;
    Κάπου μας έχετε μπερδέψει για το πότε έβλεπε σωστά ο Γιώργος τώρα η τότε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγά μην σκίσεις το καλτσόν από τους αγώνες σύντροφε. Η διαφήμισή σου προς τον Γιωργάκη και προς το ΠΑΣΟΚ βγάζει μάτια. Δεν πείθεις κανένα φίλε. Όσο για τις δημοσκοπήσεις έγιναν κατά παραγγελία του ΠΑΣΟΚ για να το συσπειρώσουν γιατί ψυχοραγούσε. Τώρα όλοι οι ανόητοι με το που μυρίστηκαν εξουσία, συσπειρώθηκαν γύρω από τον ανόητο Γιωργάκη αλλά αυτή είναι εικονική πραγματικότητα των εταιρειών δημοσκοπήσεων ούτε οι τρελλοί του Δρομοκαίτιου δεν θα ψηφίσουν Γιωργάκη. Μην κουράζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η χειρότερη μη Δεξιά κυβέρνηση στην Ελλάδα, είναι καλύτερη, και από την καλύτερη Δεξιά κυβέρνηση στην Ελλάδα.
    Και όποιος μπορεί με ειλικρίνεια να κοιτάξει σε παλιότερες και νεότερες κυβερνήσεις ας το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακόμα τούτη η Άνοιξη, Ραγιάδες, ραγιάδες..
    Ρ. ΦΕΡΡΑΙΟΣ


    Ακόμα τούτη η Άνοιξη, Ραγιάδες, ραγιάδες..
    Ρ. ΦΕΡΡΑΙΟΣ


    Ακόμα τούτη η Άνοιξη, Ραγιάδες, ραγιάδες..
    Ρ. ΦΕΡΡΑΙΟΣ


    Ακόμα τούτη η Άνοιξη, Ραγιάδες, ραγιάδες..
    Ρ. ΦΕΡΡΑΙΟΣ


    Ακόμα τούτη η Άνοιξη, Ραγιάδες, ραγιάδες..
    Ρ. ΦΕΡΡΑΙΟΣ


    Ακόμα τούτη η Άνοιξη, Ραγιάδες, ραγιάδες..
    Ρ. ΦΕΡΡΑΙΟΣ


    Ακόμα τούτη η Άνοιξη, Ραγιάδες, ραγιάδες..
    Ρ. ΦΕΡΡΑΙΟΣ


    Ακόμα τούτη η Άνοιξη, Ραγιάδες, ραγιάδες..
    Ρ. ΦΕΡΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μετά την επέλαση των νεοφιλελευθερων στα εισοδήματα στις ρεμούλες και το πλιάτσικο τώρα ζητά ο κ.Καραμανλής συνέναιση στην ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΈΝΗ λιτότητα που θέλει να επιβάλει.
    Θα φάει πόρτα στη μούρη από τον ΓΑΠ και θα είναι στο στυλ γκαπ δηλαδή βροντερή.
    Όταν ο αλογοτέτοιος μας έπαιρνε φαλάγκι όλους κοκορευόντουσαν σαν παγώνια.
    Τώρα έρχονται τ' αγγούρια τα καλυβιώτικα.
    Ας πρόσεχαν τα γκολντεν μπόυς και οι βατοπεδινοί μάγκες.
    οκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εχετε ξεφυγει τελειως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!
    ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟΙ

    ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ.

    ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, ΚΑΝΑΛΙΑ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΜΕΖΙ ΜΕΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!

    ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειναι καλο για ολα τα καμματα να εντοπιζουν τα λαθη που εκαναν στο παρελθον και να προσαρμοζουν την πολιτικη τους στις αναγκες της εποχης .Αλλα τετοια πολεμικη στο εργο του Σημιτη και η κρυφη επιθυμια καποιων να παρουν ρεβανς για οτι εγινε στο ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1996 δε βοηθα το κινημα και τη χωρα.Το ΠΑΣΟΚ Ως πολυσυλλεκτικο κομμα χρειαζεται και τις λεγομενες εκσυγχρονιστικες δυναμεις που κι αυτες πρεπει να συνεισφερουν στο διαλογο για ενα αξιοπιστο και ρεαλιστικο προγραμμα διακυβερνησης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΣΟΚ, το κόμμα λάστιχο,

    στα χάι του ο DownJones;
    Πρώτα οι αγορές.

    Στα κάτω του ο DownJones;
    ε... να ξέρετε... εχμμ.. ζήτω η επανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι ανύπαρκτες στη συνείδηση του λαού "εκσυγχρονιστικές" δυνάμεις οφείλουν να ακούσουν την απαίτηση των πολιτών για τέλος του νεοφιλελευθερισμού. Μόνο ένα αριστερό ΠΑΣΟΚ μπορεί να βγάλει τον λαό και τη χώρα από την κρίση!

    Και ας μην μιλάμε για βλάκες!!! Το προνόμιο αυτό της ΝΔ δεν θα της το στερήσουμε!!!

    Η πατρίδα δεν έχει ανάγκη από γραφειοκράτες αποκομμένους από το λαό! Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από λογιστές και δείκτες ανάπτυξης που δεν αφορούν τους καταχρεωμένους πολίτες!!!

    Η Ελλάδα χρειάζεται λύσεις που ο ΓΑΠ τις έχει! Ενοχλεί που είναι φιλολαϊκές; Ας φάει και λαός, μόνο τα λαμόγια και οι καπιταλιστές θα τρώνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κάτω ο νεοφιλελευθερισμός.είναι η πιο βρώμικη και κυνική οικονομική θεωρεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ

    για μία ακόμα φορά..


    Είναι γνωστές και θλιβερές οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι σε λίγους μήνες η διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, θα αποτελεί παρελθόν στην ιστορία μας.

    Ο ελληνικός λαός με τις προτιμήσεις του αυτοκτονεί για μία ακόμα φορά, το έθνος δε θα επιστρέψει δεκαετίες πίσω.

    Η διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή προσέφερε στο έθνος και στους έλληνες μία χρυσή ευκαιρία να ανορθωθούν και εν πολλοίς τα κατάφερε. Ανέπτυξε την οικονομία (όλοι οι δείκτες το μαρτυρούν), τον πολιτισμό, την κοινωνική αλληλεγγύη, την πρόνοια, εν γένει ανόρθωσε τη χώρα. Καταπολέμησε τη φτώχεια, την ακρίβεια, τη διαφθορά. Βέβαια είχε ακόμα πολλά να προσφέρει και πολλά να ολοκληρώσει.

    Δυστυχώς όμως οι έλληνες πολίτες ούτε τα εκτίμησαν, ούτε τα σεβάστηκαν και ακόμα χειρότερα τα υβρίζουν και τα συκοφαντούν. Προστρέχουν δε σε άλλους ψευτο-μεσσίες και στην κομμουνιστική ιδεολογία για να σωθούν, όπως νομίζουν.

    Εκ τούτου συνάγεται το εξής δίδαγμα: Στην Ελλάδα η δημοκρατία βλάπτει σοβαρά τον τόπο. Τούτο είχε διαισθανθεί και η επανάσταση της 21ης Απριλίου το 67, πάλιν όμως συνέβησαν τα ίδια. Επομένως θα πρέπει να ηχήσουν οι σάλπιγγες, οι εθνικές φωνές και πάλιν. Κώστα Καραμανλή, οδήγησε τον τόπο εις το πεπρωμένο του. Oi καιροί ου μαινετοί...

    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολύ σωστά τα λες και είσαι και αριστερός και δημοκράτης. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω, πως ένας τέτοιος ¨αριστερός¨ πιστεύει σε ένα δεξιό και λαμογιάρικο απο-κόμμα όπως είναι το ΠΑΣΟΚ της Χάιδως.... Γιατί δεν μας λες τι σου έταξαν βρε.....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Με άρθρο του στην εφημερίδα Ημερησία του Σαββάτου, ο Γ.Παπανδρέου ξεκαθαρίζει ότι στην ατζέντα του περιλαμβάνεται και η κρατικοποίηση τραπεζών.

    TON ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΨΗΦΟ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 81 ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΗ – ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΦΙΛΕ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ?ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 81 ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΥΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ ΤΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,Π.Χ.ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΑΓΛΕΩΡΑ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑΛΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ.ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΑ ΤΗΣ ΕΟΚ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΘΟΥΝ ΣΕ ΕΡΓΑ Π.Χ. ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΜΟΙΡΑΣΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΚΛΕΙΣΘΗ ΑΠΟ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ.ΑΛΛΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑ ΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ,ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΣΑΜΕ 33ΔΙΣ ΕΥΡΩ.ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΞΑΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΝΩ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΕΓΙΑΣΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ,ΚΙΝΕΖΟΥΣ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αμάν πια με αυτήν την Δεξιά!

    Να έρθει επιτέλους ο Γιώργος να κάνει πράξη την Παγκόσμια Κυβέρνηση με τον σύντροφο Ροκφέλλερ
    γιατί δεν πάει άλλο με τους δεξιούς!
    Ζήτω οι έβραίοι τραπ... ε ζήτω ο σοσιαλισμός θέλω να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η μεγάλη πλάκα είναι ότι τον νεοφιλελευθερισμό στην Ελλάδα τον επέβαλε κυριολεκτικά το ΠΑΣΟΚ: Συνθήκη του Μάαστριχ, Συμφωνία Λισσαβώνας και τόσα άλλα.
    Και τώρα τα Πασόκια εμφανίζονται ότι δεν τρέχει τίποτα, για όλα φταίει η δεξιά και ζήτω ο λαός...
    τι γελοίοι που είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο σύντροφος Τζέφρυ ΓΑΠ θα ξαναβάλει το επικρατείας τους σύντροφους και συνοδοιπόρους της επανάστασης Μάνο - Ανδριανόπουλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το ΠΑΣΟΚ με την συμφωνία της Λισσαβώνας φέρνει την ελαστικοποίηση της εργασίας, αποτέλεσμα αυτού οι εταιρείες τύπου εργοδοτών της Κούνεβα,
    το ΠΑΣΟΚ στους δρόμους μετά από δύο μήνες από το περιστατικό για να καταγγείλει τί; αυτό που το ίδιο δημιούργησε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΟΥΡΟΣ κ.Σ.Μ. ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 30%......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "Τσούζει" που το ΠΑΣΟΚ θα ανακουφίσει το λαό από τα βάρη του; Ας τσούζει!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όσα σεντόνια και να γράφετε για να σώσετε τον νεοφιλελευθερισμό σας, τελειώσατε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το καλύτερο ανέκδοτο της ημέρας.
    "Η Ελλάδα χρειάζεται λύσεις που ο ΓΑΠ τις έχει ! "

    Μπράβο ρε φίλε με έκανες και γέλασα κάθε μέρα να γράφεις και από ένα καλό ανέκδοτο για να μας φτιάχνεις την μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ Ν.ΠΑΣΟΚ
    (Ξενοδοχείο "Κάραβελ", 30 Ιουλίου 2008)

    "...σας θέλουμε, στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την προστασία του ελληνικού νοικοκυριού από τους μεσάζοντες, από τα αρπαχτικά της αισχροκέρδειας, τα καρτέλ της ολιγαρχίας, την εκμετάλλευση, αλλά και ιδιοποίηση του δημοσίου πλούτου από τους λίγους..."

    "...Πετάξτε στα αζήτητα τη λογική που θέλει την εξουσία για την εξουσία, τις πελατειακές σχέσεις και το ρουσφέτι, την αφομοίωση από τον κρατισμό και τον κυβερνητισμό, την κατάχρηση της εξουσίας. Αρνηθείτε να δείτε το κόμμα ως αυτοσκοπό, αντί για μέσο που υπάρχει για να υπηρετεί το γενικό καλό. Περιφρονήστε τους επαγγελματίες εξουσιαστές και τον θλιβερό κυνισμό τους, ότι "όλα είναι απλώς ένα παιχνίδι εξουσίας". Όχι κύριοι, δεν είναι όλα ένα παιχνίδι εξουσίας, είναι η δυνατότητά μας να αναδείξουμε αξίες, όραμα, να εμπνεύσουμε και, τελικά, να αλλάξουμε πραγματικά τη χώρα. Και μπορούμε..."

    "...Περιφρονήστε αυτόν που αντικαθιστά την πολιτική με τις ομαδούλες και, τις αξίες με τα «κονέ», που συμπεριφέρεται με αυταρχισμό και δογματισμό απέναντι σε κάθε τι καινούργιο, που αρνείται τη διαφορά ή τις επιλογές, που αποσυνδέεται από το λαό, που πιστεύει ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και νομίζει ότι, με το έτσι θέλω, θα κερδίσει τα πάντα, που κλωτσάει προς τα κάτω και γλείφει προς τα πάνω..."

    "...Φτιάξτε μιαν άλλη πολιτική, που θα την οδηγούν οι αξίες, και όχι η δίψα της εξουσίας, μια πολιτική που θα είναι η αριστερή δημοκρατική μας κουλτούρα, αυτή χαρακτηρίζει την αριστερή και δημοκρατική κουλτούρα του Κινήματός μας, που θα έχει κεντρικό της στόχο το χτύπημα όλων αυτών των φαινομένων που ζούμε αυτή την εποχή της διαφθοράς, που δεν είναι τίποτα άλλο, παρά η αυθαιρεσία της εξουσίας και της κλεπτοκρατίας..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, είναι Φιλελεύθερο Σοσιαλιστικό και δεν έχει καμία σχέση με τις Φιλελεύθερες Οικονομικές θεωρίες δεξιού τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μου φαίνεται ότι μας δουλεύεις άγρια που είδες εσύ νεοφιλελευθερισμό στην Ελλάδα. Εδώ το κράτος είναι παντού και όταν λέμε κράτος εννούμε κόμμα. Μυριστήκατε ότι πνέει τα λοίσθια η Ν.Δ. και ετοιμάζεστε να ορμήξετε στο κράτος όπως κάνατε το 80 και το 90. Μας λέτε πάλι τις ανοησίες του Αντρέα που δουλευε τον κόσμο με ψέμματα που μας έλεγε φεύγουν οι βάσεις του θανάτου και υπέγραφε γιά την παραμονή τους. Θα καταργηθούν οι πανελλήνιες εξετάσεις έλεγε και απλώς μετονόμασε σε πανελλαδικές. Υπέγραψε και δεσμευσε την Ελλαδα γιά τη μη έρευνα σε κανένα σημείο του Αιγαίου γιά πετρέλαια. Τώρα αν θα κηρύξετε την επανάσταση μέσα από τις βίλες σας η τις μερσεντές γιατί το ζιβάγκο είναι εκτός μόδας αυτό θα το δούμε. Πάντως αν δεν μας είχε βάλλει ο Σημίτης στην νομισματική Ενωση με την καταστροφή που είχε κάνει ο σιδερένιος στην οικονομία τώρα θα είχε πέσει πολύ πείνα όπως σε όλα τα πρώην Σοσιαλιστικά κράτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΝΟΣ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΄Η ΠΟΥΣΤΗΣ ΘΑ ΠΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΄Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ+++++ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΝΟΩ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ++++++.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΜΟΥ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΚΟΥΤΑΛΟΦΟΡΟΥΣ ΛΕΩ.ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΛΙ Η ΛΙΓΟΥΡΑ.ΤΟΣΑ ΤΕΡΜΗΝΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΌ ΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΤΡΑΛΑΡΙΛΑΡΙΛΑΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. <>
    Μόλις ανακοίνωσε ο οδηγός του πράσινου λεωφορείου οτι θα κάνει στροφή "αριστερά" πολλοί επιβάτες κατέβηκαν στην προηγούμενη στάση.
    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΚΑΤΨ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΕΞΙΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ....

    ΑΛΛΑ SORRY "ΣΥΝΤΡΟΦΕ" ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΕ ΠΟΤΥ ΘΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΣΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΘ ΑΛΛΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΓΝΗΣΙΟΥ ΑΟΓΟΝΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΣΑΚΚΕΛΑΡΗ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ 3 ΜΑΣ!

    ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ. ΜΕΤΑ "ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΤΕ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙΘ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ, ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΟ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΑΝ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ "ΠΑΣΟΚΟΣΩΤΗΡΑΣ"?

    ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ!

    ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΓΑΠ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. <>

    "COMMUNISM"

    Pitty the man who believes in communism,

    he believes in something that doesn't believe in him.

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. <>

    Ανώνυμε μαβλάκα ---> [ 1:27:00 μμ ]

    το ΠΑΣΟΚ μια ζωη μας εχει γαμήσει στην "δανεική" ανακουφίση και στο τέλος θα μας πάρει ο μπακλαής το σπίτι.
    Ξύπνα ρε ρε παλιο motha-facka πια
    κι εσυ και φωναξέ το να σ'ακούσει ολο το καφενείο.
    Αυτη είναι με δυο λόγια η όλη μας διαφορά!

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 12:36
    Ο κάθε ένας από μας κρίνει τα πολιτικά θέματα ανάλογα με την θέση του
    στην κοινωνία .
    Ποιός είναι σημερα .Ποιός ήταν χθές .Ποιοί ήταν οι γονείς του .
    Αν ήμουν γυιός μπασκίνα την εποχή της Χούντας ,που τόπαιζαν στην Ελληνική Βασιλική Χωροφυλακή οι μπασκίνες μεγάλοι και τρανοί , αλλά ουσιαστικά ήταν σκατορουφιανάκια ξεφτιλισμένα , θα μίλαγα και εγώ σαν γυιός πρώην ρουφιάνου μπασκίνα , καρφιού της χούντας , καρφιού των πληρωμένων επίορκων προδοτών του Έθνους , θα μίλαγα για .... την ‘’επανάσταση της 21ης Απριλίου ‘’ .
    Έτσι μιλάς και σύ ,Τζων , σαν γυιός καρφιού – ρουφιάνου της Χούντας .
    Θαυμαστής είσαι παλιομαλάκα αυτών που ενώ είχαν πλήρως φορο-απαλλάξει τους εφοπλιστές διέταζαν να δουλεύουμε στα πλοία χωρίς υπερωρία ακόμα και τις Κυριακές .
    Έπεσε η λίρα τέλος του 1967 και δεν απαίτησαν στούς εφοπλιστές να μας δώσουν την διαφορά . Τσουτσέκια του μεγάλου Κεφαλαίου ήταν οι επίορκοι χουντικοί προδότες .
    Γιαυτό και αντικαταστάθηκε ο αρχιπροδότης τον χειμώνα του 1973 χωρίς να πέσει ούτε τουφεκιά . Εμένα μούφυγε μιά κλανιά ανακούφισης όταν μου το είπαν στο πλοίο .

    Chief Engineer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ποιο πραπαγανδιστικη αρχιδια δεν εχω διαβασει εδω και πολυ καιρο..

    ΕΛΕΟΣ

    Γαμω το πασοκ σου.
    200 χρονια εκτος εξουσιας να μεινετε σκατοκλεφτες ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΑ(ΙΡΛΑΝΔΙΑ,ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΛΠ) ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΕ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ.ΟΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ,ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Στήσανε τα Πασόκια την μεγαλύτερη απάτη του άγριου καπιταλισμού, την απάτη του Χρηματιστηρίου, πείσανε τον κοσμάκη να πάρει δάνεια για να μπουν στο χρηματιστήριο, τον καταστρέψανε, πλουτίζοντας εταιρείες όπως ιντρακομ, ΔΟΛ και έχουν τα μούτρα τώρα να βγαίνουν και να πουλάνε σοσιαλιστικές ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Οι δεξιούληδες και οι εκσυγχρονισμένοι ΠΑΣΟΚοι να το πάρουν απόφαση: Η επόμενη κυβέρνηση είναι αριστερή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. λυσασμένα σκυλιά της ολιγαρχίας, βολεμμένα τσιράκια στα υπουργεία σας, βδέλες που πίνετε το αίμα του ελληνικού λαού, σιχάματα του νεοφιλευλεθερισμού, χαμένα κορμιά, έρχεται η ώρα σας!!!!

    Ή ο ΓΑΠ ή αλλιώς θα σας ξεσκίσει ο λαός! Μόνο το πρόγραμμα του ΓΑΠ θα φέρει ειρήνη και πρόοδο!!!

    Αλλά εσείς θέλετε και άλλη μάσα; Τέλος η μάσα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. να τους χέσουμε τους δείκτες ανάπτυξης και τις εικονικές οικονομίες σας λαμόγια.

    ο λαός πεινά εδώ και μια δεκαετία και οι τράπεζες μας πίνουν το αίμα.

    αριστερό πρόγραμμα τώρα!

    προχώρα Γιώργο και γράφτους τους χαμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Υπάρχουν άνθρωποι που εμπιστεύονται ένα χοντροβλάκα που όλη τη μέρα παίζει playstation?

    υπάρχουν άνθρωποι που εμπιστεύονται τον Θοδωρή και τον γιο Βαρβιτσιώτη;

    υπάρχουν άνθρωποι που εμπιστεύονται τον μηδενικό (και όχι από μηδενική βάση) διάλογο του Άρη!

    Η ΔΕΞΙΑ ΠΕΘΑΝΕ και βρώμισε ο τόπος από τη βρώμα της

    Μόνο τα ζόμπι του νεοφιλελευθερισμού κυκλοφορούν ανάμεσα μας

    μπι movie είστε ρεεεεεεεεεεεεε

    Αύριο ο ΓΑΠ θα σας ξεκωλιάσει κουφάλες φασίστες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 5:00

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ,ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ
    ..................

    Ωραία όσα έγραψες αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ η Ελλάδα δεν είναι Σκανδιναυία .
    Το 50,5% του Σουηδικού ΑΕΠ προέρχεται από φόρους ενώ το αντίστοιχο δικό μας ποσοστό είναι στο 24,75% .....

    Στο Piraeus Port Authority όμως εργάζονται δεκαπλάσιοι υπάλληλοι από όσους εργάζονται στο
    Goteborg Port Authority που είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Σουηδίας και εκεί διακινούνται υπεριπλάσιοι τόνοι εμπορευμάτων από ότι στον Πειραιά .

    Δεν υπάρχουν στην Σουηδία δεκάδες ΔΕΚΟ που χωρίς να προσφέρουν υπηρεσίες στην κοινωνία να απασχολούν εκατοντάδες αργόμισθους .

    Αν αγαπητέ μου θεωρείς προοδευτική πολιτική την πρόσληψη αργομίσθων θα διαφωνήσω .

    Για να γίνουμε Σκανδιναυία χρειάζονται πολιτικές ρήξης και τέτοιους ηγέτες η Ελλάδα σήμερα δεν βλέπω να διαθέτει .
    ΟΛΟΙ αρέσκονται να έχουν την ''πίτα ακέραια αλλά και τον σκύλο χορτάτο'' .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΣΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΠΟΛΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΣΡΑΜΠΟΥΛΙΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΚΤΥΛΟ ΚΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΟΘΟΝΗ.

    Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΣΕ
    P.C. ΗΛΙΘΙΟΙ..... !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανωνυμος-21 Φεβ 2009 11:24:00 πμ

    Μηπως θυμασαι τι ειπε ο Επιτιμος για τον σημερινο πρθυπουργο το 1989?
    Οτι ειναι ανικανος ουτε σε περιπτερο να δουλεψει....

    Το συμπερασμα δικο σου....δες το καταντημα της Ελλαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ξεχνάς προφανώς ότι Ο ΓΑΠ ήταν υπουργός του Σημίτη και μάλιστα αμετακίνητος
    Και δεν είπε λέξη όταν έκλεβαν τον κοσμάκη στο Χρηματιστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καημένε Στέφανε! Τα σκέφτηκες καλά αυτά που έγραψες; Δε νομίζεις πως είσαι έξω; ή παριστάνεις τον ΠΑΣΟΚο για να πεις απόψεις για να φέρεις σύγχυση; Εγώ θα σου έλεγα να καθήσεις εκεί που ήσουνα τα τελευταία 14 χρόνια όπως λες. Άφησε αυτούς που μείνανε πιστοί και ακλόνητοι από την προπαγάνδα που με δήθεν αφελή πρόθεση επαναλαμβάνεις για να πεις τι; Ότι γυρίζεις με τη μεγάλη πλειοψηφία πίσω στις ρίζες σου; Κια γιατί δεν κάνατε το κόμμα που ήταν στην αρχή αλλά αφήσατε το Σημίτη να αλλάξει το χρώμα! Άσε καημέν! Ο Σημίτης ήτανε ο κατάλληλος άνθρωπος να σώσει το κίνημα και τη χώρα και το πέτυχε για μια οκταετία. Έκανε τη θητεία, που του αναλογούσε και αποσύρθηκε! Τώρα οι καιροί είναι άλλοι και οι πρωτερεότητες άλλες. Και εκείνος που μπορεί να τις υλοποιήσει είναι ο Γεώργιος Α Παπανδρέου , που εσύ με τον τρόπο σου τάχα υποστηρίζεις. Η ΝΔ έκανε τόση ζημιά στη χώρα και εσύ πού ήσουνα; ποιον υποστήριζες; με όλους αυτούς που σκάβανε το λάκο του Παπανδρέου! Καλά έκανες και γύρισες, αλλά άφησε τους όρους. Οι όροι ήταν οι ίδιοι και μερικοί καιροσκόποι δεν τους έβλεπαν. Έβλεπαν μόνο τις δημοσκοπήσεις και περίμεναν την παλάτζα! Έτσι βρίσκονταν πάντα στην κορυφή! Μέγας ο μισθός τους! Μέγας ο μισθός σας!
    Το ΠΑΣΠΟΚ τους θέλει όλους. Η χώρα τους θέλει όλους. Γιατί δεν αντέχει άλλη καταστροφή. Όλοι όσοι πονάνε τον τόπο θα στρατευτούν όπου κι αν ανήκαν. Η ΝΔ αποδείχτηκε αυτή οπου ήταν πάντα:η επικίνδυνη Δεξιά!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Στις τρεις εγγραφές μου περνά η μια. Δε βρίζω, δε βωμολοχώ. Καυτηριάζω απόψεις αναφερόμενος στο όνομα που φανερό ή κρυφό εκθέτουν εδώ. Θέλω πάλι να πω:Δεν είναι ο Στέφανος 'ο,τι ισχυρίζεται. Όχι γιατί τον γνωρίζω, αλλά από όσα λέει. Π.Χ. Ο Σημίτης υπήρξε μια προσωπικότητα χρήσιμη στην εποχή του. Και τον παρομοιάζω με τον Χαρίλαο Τρικούπη στα έργα υποδομής για τη χώρα. Για το χρηματιστήριο, που το άδειασαν οι ξένοι και ντόπιοι επενδυτές μέσα στο 2008 δε μιλά κανένας. Ποιοι τα φάγανε τα λεφτά τώρα του κοσμάκη , του μικροεπενδυτή; Εδώ μπορώ να πω : η νομεκλατούρα του Καραμάν-Αλή , που με την πολιτική της στην αρπαχτή έδειξε δείγματα στο πού πάει τη χώρα και οι γνώστες της οικονομίας τραβήχτηκαν κερδίζοντας αμύθητα ποσά. Κι έμειναν πίσω οι αφελείς. Τότε με το Σημίτη το Χρηματιστήριο ήταν από πάντα ανεξέλεκλεγκτο. Το λάθος του ήταν ακριβώς αυτό. Επενδύθηκαν φούσκες που έσκασαν. Ψηφίστηκαν νόμοι που επέβαλαν διαφάνεια. Και τι έγινε; Ποιος τους εφάρμοσε; Απλά ο κόσμος εμπιστεύτηκε τον ακατάλληλο πως του φύλαγε τα χρήματα με το οργανωμένο τάχα Χρηματιστήριο και τα έχασε όλα!! Γιατί δε μιλάτε παπαγαλάκια για το 2008; Και μη ξεστομίσετε πως έγινε παντού το ίδιο! Το 1999 έγινε το ίδιο παντού. Το 2008 όχι. Η κρίση ήλθε στο τέλος του 2008 όταν το ελληνικό Χρηματιστήριο είχε καταρρεύσει. Η κρίση ήλθε από μέσα. Ψάξτε να βρείτε τα άρθρα του Ανδριανόπουλου που προσπαθούσε να δικαιολογήσει την αποτυχία με προσωπικές αναφορές σε ανίκανα πρόσωπα. Έλεγε τη μισή αλήθεια. Δεν ήταν μόνο τα πρόσωπα. ΄Ηταν και οι πολιτικές. Διώξτε λοιπόν αυτές τις πολιτικές. Αφήστε το Σημίτη. Ο Σημίτης ήταν για την εποχή εκείνη και δεν ήταν νεοφιλελεύθερος. Ήταν τεχνοκράτης με προτεραιότητες στην υποδομή και στεραίωση της οικονομίας με μειωμένη όμως κοινωνική ευαισθησία. Και αυτό ήταν το δεύτερό του λάθος. Και το πλήρωσε εν γνώσει του πιστεύω. Τούτοι που μας κυβερνάνε ήλθανε με κομμουνιστικά συνθήματα και με συνείδηση ληστών για να ρημάξουν ό,τι έχτζε με κόπους ο λαός μας με την καθοδήγηση του ΠΑΣΟΚ. Η παρένθεση Μητσοτάκη γρέμισε όσα μπόρεσε. Ο ακατάλληλος δεν άφησε πέτρα στην πέτρα! Αν δε φύγειγρήγορα θα ψάχνουν οι Έλληνες για συντάξεις και για οικόπεδο για σπιτάκι και δε θα βρίσκουν. Το ΠΑΣΟΚ είναι πάλι εδώ για να ξαναχτίσει τη χώρα, που έγινε μεταφορικά και κυριολεκτικά, στάχτη από τον ανίκανο και την παρέα του!.

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλά, είναι δυνατόν να θεωρείται το ΠΑΣΟΚ (ακόμα) αριστερά? Η αριστερά στο ΠΑΣΟΚ έχει πεθάνει. Ψάξτε την αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. H χώρα δεν θα "χτιστεί" στις πλάτες του λαού! Κοινωνική Δικαιοσύνη σημαίνει να πληρώσει και η ολιγαρχία!
    Οι υπερσπιστές της περιόδου Σημίτη -που τα βλέπουν όλα καλά και όλα ωραία- ας αποκτήσουν επιτέλους τη γενναιότητα να πουν "αποτύχαμε" και να κάτσουν στη γωνία. Ναι, το ΠΑΣΟΚ τους χρειάζεται όλους, αλλά με μία πολιτική (όχι πολλές) και αυτή οφείλει να είναι αριστερή!
    Σύντροφε Στέφανε, όλοι εμείς που δώσαμε κοινούς αγώνες μαζί σας, με τη γενιά σας, συμπορεύομαστε!
    Τέλος στον νεοφιλελευθερισμό!
    Τέλος στο εκσυγχρονιστάν!
    Το ΠΑΣΟΚ είναι η Τρίτη Σεπτέμβρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. νομίζω ότι μετά και από αυτά που είπε ο ΓΑΠ σήμερα, νεοφιλελευθερισμός τέλος. επίσης μίλησε για δημοψηφίσματα και άμεση δημοκρατία (συμμετοχή των πολιτών στη νομοθέτηση).
    άρα, τι να λέμε; μάλλον ο σύντροφος Μυτιληναίος ειναι εντός γραμμής και εντός εποχής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμε (21 Φεβ 2009 11:55:00) είσαι γελασμένος εάν νομίζεις ότι εμείς, η γενιά του 90-91 επιστρέφουμε χωρίς όρους! Τι είμαστε; Πρόβατα ή οπαδοί; Το ότι σας φτύσαμε την περίοδο του εκσυγχρονισμού, ενώ κάποιοι από εσάς τρέχατε να πιάσετε καρέκλες (και άσε τα άλλα τα ψόφια περί κομματικού πατριωτισμού) δείχνει ότι ούτε βολεμένοι είμαστε, ούτε σας έχουμε ανάγκη. Δεν μας ταίζετε για να μας κουνάτε το δάκτυλο! Εμείς είμαστε αγωνιστές, απροσκυνήτοι και το σημαντικότερο αδιόριστοι (αχαχαχαχαχα)! Άρα εμείς σας κουνάμε το δάχτυλο! Ευτυχώς ο Γιώργος με τις θέσεις που ανακοίνωσε σήμερα εκφράζει την αριστερά.
    Και αυτή η νίκη του ΠΑΣΟΚ θα είναι νίκη του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΦΙΛΕ 7:58:OO ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΕΦΕΡΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΤΑ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΩΣ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ,ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ(ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ,ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΛΠ).ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ,Η ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ Η ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΤΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΧΟΥΝ.ΤΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ.ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ.ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ 2004 ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 1/2 ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ.ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ)ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΙΝΕΛΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.ΕΛΕΓΕ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ.ΕΛΕΓΕ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΥΛΑ ΤΟΝ ΟΤΕ.ΕΤΡΕΧΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,ΤΟ ΒΗΜΑ Η Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.Μ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠ'ΑΥΤΟΝ.ΕΛΠΙΖΩ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Τι λέει ο ανθρωπος. Εάν είσαι ο ηθοποιός κάτσε στα αυγά σου σύντροφε γιατί παραμεγάλωσες και αυτά δεν είναι για την ηλικία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση