GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κρίση...

. Aπό τον Γιώργο Καρατσιουμπάνη Η κρίση με animation

.
Aπό τον Γιώργο Καρατσιουμπάνη

Η κρίση με animation

5 σχόλια

  1. ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ???

    21-02-2009

    Ταυτόχρονα με την εμφάνιση των τρομοκρατικών οργανώσεων, 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και ΕΛΑ, τα δεξιά αστυνομικά «ζαγάρια», με περισπούδαστες αναλύσεις τους που προέκυπταν από δήθεν μακρόχρονες και επίπονες έρευνες, τροφοδοτούσαν την κοινή γνώμη με αστεία – φανταστικά σενάρια που εμφάνιζαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ ως καθοδηγητές και υποκινητές των τρομοκρατών.

    Όταν αναλάμβαναν την διακυβέρνηση της χώρας, αντί να ασχοληθούν με την αποκάλυψη και σύλληψη των τρομοκρατών, παραπληροφορούσαν τον ελληνικό λαό και σπίλωναν τους πολιτικούς τους αντιπάλους για μικροκομματικά οφέλη, καλύπτοντας ταυτόχρονα και την αναποτελεσματικότητά τους.

    Γελάμε ακόμη με το φιάσκο της ΡΙΑΝΚΟΥΡ ή τις συνταρακτικές, κατά καιρούς, «αποκαλύψεις» τους για τη δήθεν συμμετοχή στις τρομοκρατικές οργανώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ (ΣΗΦΗΣ ΒΑΛΙΡΑΚΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ κ.λ.π.)

    Δυστυχώς όμως για τα δεξιά αστυνομικά «ζαγάρια» και τα «παπαγαλάκια» τους, αλλά ευτυχώς για τη χώρα, οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, με σοβαρή – συστηματική και αποτελεσματική προσπάθεια κατόρθωσαν να απαλλάξουν την ΕΛΛΑΔΑ από τις τρομοκρατικές οργανώσεις και να οδηγήσουν τους υπεύθυνους στη Δικαιοσύνη και αυτή με τη σειρά της στις φυλακές.

    Από το Μάρτη του 2004 που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «σαΐνια» του, με το «δόγμα» της περίφημης επανίδρυσης του κράτους, (συγνώμη διάλυση του κράτους ήθελα να γράψω).

    Αφού, διέλυσαν την αστυνομία, ιδίως την αντιτρομοκρατική υπηρεσία παροπλίζοντας ικανά και έμπειρα στελέχη της και προωθώντας τα γαλάζια παιδιά.
    Έστρωσαν το έδαφος για την εμφάνιση νέας γενιάς τρομοκρατών και μάλιστα, σύμφωνα με τη μέχρι τώρα δράση τους, ποιο αδίστακτων από τους προηγούμενους.

    Μπροστά στο πρόβλημα, επανεμφάνισης της τρομοκρατίας, όπως και σε όλα τα άλλα που ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «σαΐνια» του είναι ανίκανοι να επιλύσουν, το μόνο που κάνουν είναι να εφαρμόζουν αραχνιασμένες και αναποτελεσματικές μεθόδους από το «οπλοστάσιο» του αποτυχημένου παρελθόν τους.

    Για να καλύψουν την ανικανότητά τους ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «σαΐνια» του χρησιμοποιούν, για μία ακόμη φορά, μεθόδους παραπληροφόρησης τις κοινής γνώμης και σπίλωσης των πολιτικών τους αντιπάλων.

    Έφτασαν στο σημείο η αθεόφοβοι… (τρομάρα τους!!!) να σπιλώσουν και τον ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ , τον άνθρωπο που εξάρθρωσε τη 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και τον ΕΛΑ.

    «Κύριε» Κυβερνητικέ Εκπρόσωπε, (συγνώμη κυβερνητικέ γκεμπελίσκο ήθελα να γράψω), εεεεεεεεεέλεος.
    «Καταλληλότερε» (sic) τόσο εσένα, όσο και τα «σαΐνια» σου, σας πήραμε χαμπάρι, δεν είστε μόνο ανίκανοι, είστε και επικίνδυνοι… αδειάστε μας τη γωνιά εδώ και τώρα.

    Αφελείς και παραπλανημένοι ψηφοφόροι τους, όσοι από σας δεν αντιλαμβάνεστε τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η χώρα, με την παραμονή του «καταλληλότερου» (sic) και των ανίκανων στελεχών του στην εξουσία, είναι δικαίωμά σας να απολαμβάνετε την πλάνη σας.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Excellent video! Very well made and right on the point of things!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κύριος Υπουργός υπεύθυνος για την εγκληματικότητα είναι αισιόδοξος ότι στο τέλος κάτι θα μείνει όρθιο, ααα.. και η εμπειρία, λίγο το έχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://gkaratsioubanis.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συναίνεση ζητά ο Ακαταλληλότερος ή συνενόχους στο έγκλημα που έχει διαπραχθεί από την διακυβέρνηση του εις βάρος της Ελλάδος;
    Όταν την έστελνε ως πόρνη στους επιβήτορες των Βρυξελών δεν τα σκεφτότανε αυτά;
    Τότε του έφτανε που αυτός και μόνος του είχε την « Δ Ο Ξ Α » αυτήν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση