GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκληρή επίθεση Τατούλη στον Πρετεντέρη...

Η πρετεντέρειος «επιστροφή στην πολιτική»… Με κρατική θέση στο ΔΣ του Εθνικού Θεάτρου ο Γ. Πρετεντέρης! Πολύ σκληρή επίθεση εξαπολύει σήμε...

Η πρετεντέρειος «επιστροφή στην πολιτική»…
Με κρατική θέση στο ΔΣ του Εθνικού Θεάτρου ο Γ. Πρετεντέρης!


Πολύ σκληρή επίθεση εξαπολύει σήμερα ο Πέτρος Τατούλης από το blog του στον Γιάννη Πρετεντέρη κάνοντας λόγο για δημοσιογράφους "που με περισπούδαστο ύφος περιφέρουν την αλαζονεία και την πληρωμένη τους πένα δεξιά και αριστερά, υπηρετώντας το κάθε αφεντικό: εκδοτικό συγκρότημα ή πολιτική πατρωνία" και τονίζοντας ότι "ο κάθε χουλιγκάνος των γηπέδων, οσφυοκάμπτης και σεμνός υπηρέτης όλων των κυβερνήσεων δεν μπορεί να ενημερώνει την κοινή γνώμη και να θεωρεί μάλιστα ότι κάνει και κάποιου είδους παρέμβαση".
Με την ευκαιρία πάντως μαθαίνουμε ότι ο κ. Πρετεντέρης ήταν (και είναι ακόμη;) μέλος του Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Θεάτρου, θέση στην οποία τον είχε διατηρήσει ως υφυπουργός Πολιτισμού ο Πέτρος Τατούλης.
Άρα, ο κ. Τατούλης δεν έχει προφανώς ούτε σήμερα προσωπικούς λόγους να στρέφεται εναντίον του. Ο κ. Πρετεντέρης όμως;

Ιδού τι γράφει αναλυτικά ο ανεξάρτητος βουλευτής:
Το διάβασα σε ένα blog, διότι ως συνειρμός ομολογώ ότι μου είχε διαφύγει. Λίγες ημέρες αφότου ο κ. Πρετεντέρης από τις σελίδες του «Βήματος» έγραφε στο γνωστό του ύφος την ανάγκη για...
εδώ και τώρα αλλαγή του εκλογικού νόμου, προκειμένου να μην υπάρξει ακυβερνησία στη χώρα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή, ο υπουργός εσωτερικών άνοιξε το ίδιο ζήτημα, καλώντας το ΠΑΣΟΚ να αποδεχτεί την πρότασή του για εφαρμογή του νέου νόμου όχι από τις μεθεπόμενες εκλογές, αλλά από τις επόμενες. Η κυβέρνηση στην υπηρεσία της πρετεντέρειας λογικής. Ή το αντίστροφο.
Ακούγοντας λοιπόν τις συνήθεις αγωνιώδεις εκκλήσεις του συγκεκριμένου δημοσιογράφου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Mega Channel» προκειμένου να επιστρέψουμε εμείς οι πολιτικοί …στην πολιτική, μου γεννήθηκε ένα μεγάλο ερώτημα. Εμείς να επιστρέψουμε, όπως λέει ο τηλεσχολιαστής. Εκεί όμως ποιον θα βρούμε; Σίγουρα όχι την πλειοψηφία των επιφανών δημοσιογράφων που με περισπούδαστο ύφος περιφέρουν την αλαζονεία και την πληρωμένη τους πένα δεξιά και αριστερά, υπηρετώντας το κάθε αφεντικό: εκδοτικό συγκρότημα ή πολιτική πατρωνία. Για τον τρόπο που διατυπώνει τις απόψεις του ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, είχα πάντοτε άποψη. Μέχρι που κάποια στιγμή, σε συζήτηση με άλλον αρθρογράφο- ανοικτό μυαλό και ανεξάρτητη κατά το δυνατόν φωνή- μου δημιουργήθηκε η εικόνα ότι ο εν λόγω αρθρογράφος του «Βήματος» γράφει ως αυτό που λέμε «intellectual arrogant».
Από τότε πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να ξαναβρεθώ με τον φίλο που σας ανέφερα παραπάνω. Σε σχετική συζήτηση για την σήψη του μιντιακού κατεστημένου, του υπενθύμισα εκείνην την άποψη περί «υπεροψίας χάριν διανοητικής ανωτερότητας» που είχε αναγνωρίσει στην πένα του τηλεσχολιαστή. Όπως μου ομολόγησε είχε κι εκείνος παραπλανηθεί, κυρίως από τη θετική στάση του κ. Πρετεντέρη απέναντι στον πρώην πρωθυπουργό, τον κ. Σημίτη, σε μια περίοδο, που (επειδή δεν γνωρίζαμε ότι τα χειρότερα έπονταν) όλοι τον λοιδορούσαν. «Πέτρο, συγνώμη, δεν είχα καταλάβει, ότι η αγάπη για τη σημιτική πολιτεία, ήταν τελικώς αγάπη για κάθε εξουσία»…
Αυτά θυμήθηκα χθες που παρακολούθησα άλλη μια πρετεντέρειο «εξαλλότητα» (έξαλλη μεγαλειότητα) να βρυχάται εκ του παραθύρου του, καλώντας επιτέλους τους πολιτικούς «να δουν δελτία» για να καταλάβουν τα πραγματικά προβλήματα του τόπου. Άλλωστε, ανέφερε ο ίδιος εμφανώς θυμωμένος, δεν είναι δυνατόν ο τόπος να «ασχολείται με τον κάθε βουλευτή που άγει και φέρει την “παρόλα” του», προκειμένου να διοχετεύσει την «πικρία» του για την διάψευση των ταπεινών του φιλοδοξιών. Ο κ. Πρετεντέρης έχει απόλυτο δίκιο! Κι εδώ θα προσθέσω εγώ ότι και ο κάθε χουλιγκάνος των γηπέδων, οσφυοκάμπτης και σεμνός υπηρέτης όλων των κυβερνήσεων δεν μπορεί να ενημερώνει την κοινή γνώμη και να θεωρεί μάλιστα ότι κάνει και κάποιου είδους παρέμβαση.
Υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στους πολιτικούς που λοιδορεί ο κ. Πρετεντέρης και σε εκείνους που δημοσιογραφούν με τον συγκεκριμένο τρόπο. Οι πρώτοι εκλέγονται ελεύθερα από τον λαό. Οι δεύτεροι είναι απλώς πληρωμένοι γραφιάδες. Ας πούμε ότι εμείς οι πολιτικοί επιστρέφουμε στην πολιτική. Ποιον θα βρούμε εκεί; Πάντως όχι τους γνωστούς Πρετεντέρηδες… Οι καιροί αλλάζουν. Η Ελλάδα είναι μια μικρή οικογένεια. Η μικρονοητική υπεροψία δεν μπορεί πια να κρύψει το κουσούρι κανενός…

27 σχόλια

  1. η τελευταία φράση τα λέει όλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ομως ο χριστιανισμος ειναι αυτος που κατεστρεψε την Ελλαδα καί τον Ελληνισμο μαλακα Ν.Σ

    Κουκλε μου που χαθηκες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο κύριε Τατούλη και λίγα λες

    Κατά καιρούς έχω κάνει δεκάδες σχόλια για τον συγκεκριμένο μεγαλοδημοσιογράφο , παραθέτω τυχαία δύο εξ αυτών.

    Πρετεντέρη, ευτυχώς που υπάρχεις και συ και βάζεις τα πράγματα στη θέση τους. Ευτυχώς που μας ενημερώνεις καθημερινώς για τις γκάφες του ΠΑΣΟΚ και για το τι πρέπει να κάνει ή να μη κάνει ο Καραμανλής για να είναι ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ.
    Ευτυχώς που από πολύ καιρό δεν διαβάζω Βήμα και δε βλέπω ΜΕΓΑ

    Τύποι σαν τον Πρετεντέρη, που φορώντας τον μανδύα του δημοκρατικού και αδέκαστου υπηρετούν συμφέροντα και καθοδηγούν την κοινή γνώμη κατά κει που τους συμφέρει , υπάρχουν δυστυχώς πολλοί.
    Η μόνη λύση είναι να τους χτυπήσεις εκεί που πονούν, στην τσέπη, δηλαδή εμπάργκο στα μέσα που αρθρογραφούν και εμφανίζονται

    Ν.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Η Ελληνική οικονομία είναι ανθεκτικότερη

    από αυτές της Ιρλανδίας,Ισπανίας,Ολλανδίας,Αυστρίας,και Βελγίου.."
    Τα παπαγαλάκια των παραδοσιακών ΜΜΕ πάντως συνεχίζουν την ανεξέλεκτη κιδυνολογία.
    .
    Λιγότερο επισφαλής από ό,τι πολλοί πιστεύουν είναι τελικά η ελληνική οικονομία, σύμφωνα με τη σχετική μελέτη της Royal Bank of Scotland.
    Η ανάλυση της τράπεζας αποδεικνύει πως κόντρα στα όσα αναφέρει το τελευταίο διάστημα όχι μόνο ο ξένος αλλά -κυρίως-και ο εγχώριος Τύπος και μαρτυρούν τα spreads στις αγορές των ομολόγων, η Ελλάδα δεν είναι ο πιο αδύναμος κρίκος της Ευρωζώνης!
    Αντίθετα, πιο ευάλωτες απέναντι στην κρίση θεωρούνται η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ολλανδία, η Αυστρία και το Βέλγιο, αφού η Ελλάδα κατατάσσεται πέμπτη και με βάση την ανθεκτικότητα της οικονομίας της. Οι επιδόσεις της Ελλάδας αποτέλεσαν θετική έκπληξη ακόμα και για τους ίδιους τους αναλυτές της RBS, ωστόσο, από τα κριτήρια που έθεσαν για την έρευνά τους, η χώρα εμφανίζει χαμηλό δανεισμό στον ιδιωτικό τομέα, χαμηλές ζημιές εξαιτίας της κρίσης και μικρές ανάγκες χρηματοδότησης. Αυτά τα πλεονεκτήματα αντισταθμίζονται από το υψηλό δημόσιο χρέος και το χειρότερο έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών στην Ευρωζώνη.
    Παράλληλα, αρκετά καλά «σκοράρει» ο τραπεζικός κλάδος και στο κριτήριο της χρηματοδότησης, αφού η εξάρτησή του από την αγορά χονδρικής και τη διατραπεζική είναι σχετικά μικρή.
    Ωστόσο όμως το δημόσιο χρέος είναι ανάμεσα στα υψηλότερα της Ευρωζώνης, καθώς πλησιάζει επικίνδυνα το 100% του ΑΕΠ. Περίπου το 1/2 των χρεών αυτών συγκεντρώνεται στα χέρια ξένων, προσθέτει η RBS.Πάντως, η RBS προτιμά τα ελληνικά 5ετή ομόλογα έναντι των αντίστοιχων ιρλανδικών. «Τα ελληνικά ομόλογα τιμωρήθηκαν για τα βίαια γεγονότα (σ.σ.του περασμένου Δεκεμβρίου), όμως, στο μέλλον, προβλέπουμε ότι η αγορά θα εστιάσει στο χαμηλό δανεισμό του ελληνικού ιδιωτικού τομέα και αντίστοιχα, στις υψηλές ανάγκες χρηματοδότησης της ιρλανδικής οικονομίας», αναφέρει η τράπεζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ παιδιά ο Τατούλης μου φαίνεται οτι έπρεπε να φύγει από τη Ν.Δ. για να πει τις μεγάλες αλήθειες για τη σαπίλα αυτής της χώρας σε όλους τους τομείς.Κ των κίβδηλων δημοσιογράφων περιλαμβανομένων!Κ αυτό που με ξενίζει είναι οτι ένας πολιτικός με ορθή κρίση και σωστές τοποθετήσεις ως επί το πλείστον υπηρετούσε για χρόνια τη δέξια κυβέρνηση που γύρισε τη χώρα σε άλλες εποχές.Εστω!!!κάλλιο αργά παρά ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πετρο ειμαι απο την Αρκαδια αλλα ειμαι Πασοκος.Ομως οφειλω να σου πω ενα μαγαλο ΜΠΡΑΒΟ για οσα λες για αυτον τον ΗΛΗΘΙΟ Πρετεντερη που καθε βραδυ με υφος χιλιων καρδηναλιων προσπαθει ειναι αληθεια να μας πεισει με το περισπουδαστο υφος του για τις ανοησιες που καθε βραδυ εκστομιζει.ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΜΑΣ!!!!!JIMMY L

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΣΟ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΣΑΣ ΣΙΓΟΝΤΑΡΙΖΕ ΠΙΝΑΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΖΕΤΕ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΘΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑ ΠΙΟ ΦΕΡΕΓΓΥΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΛΘΗ Η ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΠΑΛΙ ΘΑ ΖΗΤΑΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΖΩ ΕΚΛΟΓΟΖΗΤΟΥΛΕΣ,ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε ένα ένθετο του "Επενδυτή" πριν 9 περίπου χρόνια (μπορώ να το βρω για όποιον ενδιαφέρεται)Σε ερώτηση προς έναν δημοσιογράφο: "Τί είναι ευτυχία", η απάντηση ήταν:"να είμαι μεγαλοεκδότης, να εξουσιάζω από τα παρασκήνια παίζοντας με τις ψυχές των άλλων. Να κάνω έναν γάμο στην ταράτσα ενός ξενοδοχείου στο Μαϊάμι με ντυμένους όλους τους προσκεκλημένους στα λευκά".
    Ο συντάκτης δεν αναφέρει το όνομα του δημοσιογράφου αλλά ο καθένας μπορεί να φανταστεί μερικούς από το ύφος και την συμπεριφορά τους.

    Αλέξανδρος Πιστοφίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σκανδαλα! σκανδαλα! σκανδαλα!!!

    Ρε τους πουστηδες τους πασοκοσκυλαιους! και τα .."αριστερα" .."προοδευτικα" (κακοποια!) στοιχεια!!!

    Ημαρτον!

    Λοιπον οτι η κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας (του κ.Καραμανλη,οπως λεει και το βλακογιοργο) εχει κανει ΠΟΛΛΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ.
    Αυτο ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ.

    Εχει "σκανδαλισει" την κοινη γνωμη,με τις μαλακιες της ,αυτο ειναι ΠΕΡΑΝ πασης αμφιβολιας..

    Ας αναφερουμε μερικα:
    1. Σκανδαλο η τιμη της βενζινας.
    Με 145 δολλαρια το βαρελι η τιμη της βενζινας εφτασε τα 1,34 ευρω το λιτρο.
    Και "παλι καλα" μας ελεγαν τα πληρωμενα δημοσιοκαφρα!!
    Αφου .."προβλεπεται"!!! το πετρελαιο να ξεπερασει τα 200 δολλαρια το βαρελι!!!!!
    (Οποτε ...αντιγραφη!,"πασοκοσκυλια ,παλια μου τεχνη κοσκινο!)"
    Αυξανουμε ολους τους φορους (εν πασει περιπτωσει το 97%) ,αυξανονται ΟΤΕ ΔΕΗ ΕΥΔΑΜ ,αλλα ...ΑΛΛΑ δεν θα αυξηθουν οι τιμες ..διοδιων,και τα ..αεροπορικα εισιτηρια!!!)

    Λαμπρα!

    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ το πετρελαιο επεσε στα 45 δολλαρια το βαρελι!

    Κανοντας μια προπαιδεια βλεπω οτι η τιμη της βενζινας ,ΕΠΡΕΠΕ να ειναι το 1/3 δηλαδη 0.44 ευρω το λιτρο.
    Αντιθετα ΤΩΡΑ εχει 0.93 το λιτρο!!

    Σκανδαλο ΟΛΚΗΣ!!!

    Ειδατε ομως εσεις τα πασοκοσκυλαιικα σκυλια και την ιδια την πασοκοσκυλία ,να μιλαει κατι τίς, επ αυτου?????

    ΕΓΩ ΟΧΙ!!!

    Γιατι??
    Γιατι φιλτατοι ,θα τους πουν οι αλλοι (και μαλιστα με στοιχεια) οτι ρε πασοκοσκυλαιοι,το 1982 π.χ το πετρελαιο επεσε απο τα 49 δολλαρια το βαρελι στα 18 δολλαρια το βαρελι!!
    Ομως εσεις ρε σκυλο-πασοκοσκυλαιοι,ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΤΗΝ τιμη της βενζινας στις 80-90 δραχμες τοτε..

    2. Εντελως παραπειστικα,δολια και υπουλα οι μπασταρδοι της ν.δ, μας ειπαν να δηλωσουμε τα .."περιουσιακα μας στοιχεια" στο Ε9..

    Πουστια μου μυριζει,λεω σε ενα φιλο μου εφοριακο..
    Μπα! μου λεει ,θελουν να τα καταγραψουν..

    Λοιπον δηλωνω και ενα παλιο σπιτι του πατερα μου..
    Και ξαφνικα μου ερχεται να πληρωσω 120 ευρω!!! ενιαιο τελος ακινητης περιουσιας ,μου ειπανε!!
    Μου δωσανε και ενα .."κωλοχαρτο" και μου κανουν την χαρη .."με αυτο το χαρτι παω στη εφορια και "καθαριζω"!!!
    Ειδατε το αλογοθσκουφηθ,που προσφατα εγινε και το αγαπημενο παιδι της ΜΕΓΚΑ-νισταν??
    Πριν πουστη τον ανεβαζαν πουστη τον κατεβαζαν!
    Τωρα το αγαπησανε αυτο το πθευδο!!
    Φτου μπασταρδοι..

    Φτου ρε μπασταρδοι!!!
    Ειδατε εσεις καμμια "πασοκοσκυλία" ,κανενα πασοκοσκυλαιικο σκυλι να σας λεει οτι αυτο ειναι ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ"???

    Εγω οχι!

    Γιατι??

    Γιατι οι αλλοι θα τους πουν :
    Εσεις ρε μπασταρδοι,δεν βαλατε την Φ.Α.Π(α),φορο ακινητης περιουσιας??

    Εσεις δεν βαλατε αυτο το φορο ρε σιχαμενα πασοκοσκυλαιικα σκυλια??

    Και μαλιστα ο ελληνοπολωνος τοτε δεν εφαγε το Δρεττακη??
    Ο οποιος χρεωθηκε και αυτη την αδικια,(την οποια βεβαιως εξετελεσε,κατοπιν διαταγης του ελληνοπολωνου μινεικο παπανδρεου????)..

    Ειναι και καποια αλλα πραγματικα σκανδαλα..

    Αμα εχω χρονο θα σας τα εξιστορησω εν ευθετω χρονω..

    Και αντι για αυτα τα πραγματικα σκανδαλα να εχουμε την στηριξη της πασοκοσκυλιας (και της αντιπολιτευσης γενικως) καθονται οι ελεεινοι μπινεδες και ασχολουνται με το αν ο Μαρκογιαννακης ειπε πριν απο 8.5 μηνες σε καποια ταβερνα οτι η λινατσα ο λινος του αρειου παγου ειναι .."αγραμματος"!!!!
    Σιχτιρ ρε πουστηδες!!
    Και πληρωνουν ενα δυστυχισμενο βλημα ,βοδι στην εμφανιση και βοδι και στο μυαλο πιθανωτατα οτι εχει.."ηχητικο ντοκουμεντο"!!!

    Η οτι μια τσουλα την επεσε στο χοντρομπαλα βοωδη στη εμφανιση ζαχοπουλο,του εκλεισε .."ραντεβου" εχει παρει την καμερα απο το συφιλικο μακης και το αφισκιο θεμος (που μυριστηκαν φαι) ,τον ποτιζει σκονη και αυτος ο χοντροηλιθιος ,νομιζοντας οτι εχει βρει το ..ερωτα του !! αρχιζει και λεει μαλακιες ,ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ!!!!

    9 εκατ Ελληνες ακουσανε για το .."DVD"!!

    ΚΑΝΕΙΣ δεν το ειδε!!
    Και αυτο ονομαστηκε απο την ανοργασμικια τρεμη,το αλλοιθωρο το κακαουνακη,το βλημα το χατζηνικολαου,το σκατοπραμμα (δημιουργημα του κουρη) ευαγγελατο και λοιπα σκατοπραμματα δημοσιοκαφρα...
    "σκανδαλο ζαχοπουλου"!!!

    θα επανελθω εν ευθετω χρονω..

    Ρε χαμενα κορμια δημοσιοκαφρα.
    Λαθος καταλαβατε..

    ΔΕΝ ΣΑΣ βλεπουμε για ενημερωση!
    Για να περναμε την ωρα μας ,αμα δεν εχουμε κατι καλυτερο να κανουμε ανοιγουμε την τηλεοραση..

    Αν και τωρα που εβαλα συνδρομητικο καναλι(ακριβο ειναι) ΜΟΝΟΝ ΑΜΑ ΘΕΛΩ να φτυσω και να ριξω κανα μπινελικι σας βλεπω ζωα!!!
    Ε! Ζωα!!!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εντελώς τυχαία είδα και εγώ αυτή τη δήλωση του Πρετεντέρη στο δελτίο του MEGA και πραγματικά έμεινα άφωνος! Ο κύριος αυτός νομίζει ότι είναι ο πρώτος μάγκας... Πολύ σωστά όμως του λέει ο Τατούλης: Τουλάχιστον αυτός εκλέγεται απ' τον λαό. Ο Πρετεντέρης από ποιόν έχει εκλεγεί;;;;;;; Πως δικαιολογείται αυτό το ύφος χιλίων καρδιναλίων που κρίνει ασύστολα; Με αυτούς τους τύπους δηλητηριάζεται το πολιτικό μας σύστημα. Αυτοί μεγαλοποιούν τα πράγματα και δεν αφήνουν την ελληνική πολιτεία να αναπνεύσει. Άσε μας ρε φίλε... Εντάξει, έχει προβλήματα η χώρα, έχει δυσλειτουργία η κυβέρνηση. Έχει όμως και κάτι δημοσιογράφους σαν κ εσένα που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα ήταν άνεργοι και εδώ μεσουρανούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτή είναι η σημερινή κυβέρνηση. Ποιοι οι σχεδιασμοί της;

    http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/02/sibilla.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κυριε τατουλη σε διαβαζω και σε παρακωλουθω αρκετα τελευταια, σε πολλα συμφωνουμε αλλα εχω μια απορια... γιατι ολα αυτα δεν τα ελεγες οταν ησουν στην αξουσια?
    μονο αυτο θα ηθελα να μαθω και σε μια γλωσσα που να μπορω να τη καταλαβω.....
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εγω παλι πιστευω οτι ολοι ειστε το ιδιο οσο και αν ακουγετε λαικιστικο (λες και ειναι κακο να εισαι λαικιστης) γιατι πολυ απλα οσοι δεν μιλανε, αυτοι που σεβονται τουλαχιστον τον εαυτο τους, με ονοματα και συγκεκριμενες καταγγελιες ειναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ....τωρα αφηστε τις ευχες και τις μιζερες διαπιστωσεις....ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μα γιατι ολοι τα λετε εκ των υστερων???? και οταν ειστε στην απ'εξω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ωραι δημοκρατια.....διαφωνω αλλα....ψηφιζω...
    ρε τι αλλο θα ακουσουμε απο δαυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα χαλια μας τα μαυρα κυριε Τατουλη τα ξερεις????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. γιατι τοσο παθος με την αξουσια?? α, ναι καταλαβα ...για το καλο του τοπου και του λαου....το αλλο με το τοτο το ξερεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ''κυριοι'' της ελληνικης πολιτικης σκηνης, εισται οι μονοι πολιτικοι του κοσμου που δεν υπαρχετε πουθενα....ουτε εγω ουτε κανενας αλλος γνωστος μου δεν εχει δει ποτε μα ποτε κανεναν πολιτικο σε καποιο δρομο η σε καποιο μαγαζι....μα που στο διαολο πατε? που ζειτε?? που πιντε καγε??? που τρωτε?? που παιρνετε τα βιζιτακια σας??? που ψωνιζετε??? εδω τη γυναικα του μπλερ (νουμερο 2 στοχο στο κοσμο) την εχουν συλλαβει στο μετρο του λονδινου 2 φορες, το ιδιο με το γιο του τον εχουν πιασει 3-4 φορες τη μια για μεθυ την αλλη γιατι δεν ειχε εισιτηριο στο μετρο και μιλαμε για τον πρωθυπουργο της μεγαλης βρεατανιας και τον νουμερο δυο στοχο της υφηλιου εσεις οχι ουτε στα εγκαινεια του μετρο δεν πατε........μονο αυτο να καταλανει ο κοσμος τοτε ισως αλλαξει σταση απεναντι σε σας ''κυριοι'' της ελληνικης - ευρωπαικης πολιτικης σκηνης....
    αισχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σημαια των Σκοπιων στο MEGA;
    Για δειτε εδω: http://www.pare-dose.net/blog/?p=2609

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ο Πρετεντερης ρε παιδιά είναι αυτός που μιλ0ύσε για την βία. Τον θυμόσαστε τότε που πέταξε το μπουκάλι στο γήπεδο; ρε ούστ απο δώ που θέλετε να κανετε κουμάντο στην Ελλάδα. και συ ρε ΤΑΤΟΥΛΗ αφου τα πράγματα δεν πάνε καλά γιτί στηρίζεις ακόμα την κυβέρνηση; τι να τα κάνω εγά τα σχόλια για τον Ρουσόσκυλο, αυτός είναι βουλευτής και κουμάντο ακομα κάνει στα Μ.Μ.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ο Πρετεντερης ρε παιδιά είναι αυτός που μιλ0ύσε για την βία. Τον θυμόσαστε τότε που πέταξε το μπουκάλι στο γήπεδο; ρε ούστ απο δώ που θέλετε να κανετε κουμάντο στην Ελλάδα. και συ ρε ΤΑΤΟΥΛΗ αφου τα πράγματα δεν πάνε καλά γιτί στηρίζεις ακόμα την κυβέρνηση; τι να τα κάνω εγά τα σχόλια για τον Ρουσόσκυλο, αυτός είναι βουλευτής και κουμάντο ακομα κάνει στα Μ.Μ.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και εγω ευτυχώς που από πολύ καιρό δεν διαβάζω Βήμα και δε βλέπω ΜΕΓΑ και βρηκα την ηρεμια μου. Δεν ευθυνετε αυτοσ ουσιαστικα αλλα αυτοι που τον εχουν στο παραθυρο του Μεγα και του δινουν πεννα για το Βημα.
    Και που εισαι κ. Τζων σιγα-σιγα μην τα λες ολα μαζι θα μας παθεις τιποτα, ηρεμησε ανθρωπε μου γιατι κανεις ζημια στην Παραταξη σου με αυτα τα απαραδεκτα που γραφεις και σε χρειαζονται οι Πασοκοι, τριβουν τα χερια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. re o tzon pali tha gelasoume me tis malakies pou grafi .re tzon mipos eise o giannhs pretederhs ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΨΗΦΙΣΤΕ ΔΗΜΟ ΒΕΡΓΗ, ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΧΛΑΜΙΔΑ.

    ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΑΔΑΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ.

    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ,ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ

    ΔΗΜΟ ΒΕΡΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μαζί με τον Καραμανλή θα πάει για σύνταξη και ο γερο - Πρετεντέρης, γι' αυτό δίνει τα ρέστα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση