GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύριε Προβόπουλε...

...γιατί δεν μειώνετε πρώτα . τις δικές σας αποδοχές; 300.000 ευρώ το χρόνο εισπράττετε... Του Νίκου Ξενοφώντος . Ακουσα τον διοικητή της Τ...

...γιατί δεν μειώνετε πρώτα
.

τις δικές σας αποδοχές;
300.000 ευρώ το χρόνο εισπράττετε...

Του Νίκου Ξενοφώντος
.
Ακουσα τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Προβόπουλο να ζητά δραματική περιστολή δαπανών και συγκράτηση των μισθών. Συμφωνώ. Εχω και μια πρόταση μάλιστα. Να δώσει ο ίδιος το καλό παράδειγμα και να περικόψει τις δικές του αποδοχές δραστικά. Αν δεν κάνω λάθος εισπράττει κάθε χρόνο γύρω στα...
300.000 ευρώ. Δεν μπορεί να ζήσει ας πούμε με τα μισά; Μάλλον μπορεί και θα του περισσεύουν κιόλας. Εμπρός λοιπόν κ. Προβόπουλε κι ακολουθούμε οι υπόλοιποι...

27 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΊ ΚΥΡΙΟΙ???

    16-02-2009


    Από τον Οκτώβρη του 2008 και μετά, που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι της Ν(έας) Δ(υστυχίας) και μάλιστα κάθε φορά σταθερά διευρυνόμενο.

    Μερικοί «εκδότες»!!! που πλουτίζουν από τις κρατικές διαφημίσεις, συστηματικά αρθρογραφούν αμφισβητώντας την εγκυρότητα, αλλά και τη χρησιμότητα των δημοσκοπήσεων.

    Λειτουργούν ως σύγχρονοι γκεμπελίσκοι του «καταλληλότερου» και της ανίκανης κυβέρνησής του, προκειμένου να συνεχίσουν να παριστάνουν τους «εκδότες» με ξένα «κόλλυβα».

    Τα έσοδα που έχουν από την κυκλοφορία των εντύπων τους δεν καλύπτουν ούτε τους ημερήσιους καφέδες τους.

    Τα έσοδα όμως, από τη σκανδαλωδώς και προκλητικά δυσανάλογη κρατική διαφήμιση, τους δίνουν τη δυνατότητα να διάγουν βίο μεγαλοπρεπή και ταυτόχρονα να ενισχύουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

    Γιατί κύριοι «εκδότες» δεν δημοσιεύεται τις δημοσκοπήσεις που έχετε στα συρτάρια σας να μάθουμε κι εμείς οι «αδαείς» τι ψάρια πιάνει η Ν(έα) Δ(υστυχία)???

    Μήπως δεν σας συμφέρει???

    Γιατί κύριε ΤΡΑΓΚΑ???

    Γιατί κύριε ΡΙΖΟ???

    Γιατί κυριε Γ. ΚΟΥΡΗ???

    Γιατί… γιατί… γιατί… Κύριοι???


    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμία ανοχή στην κυβέρνηση, καμία
    συνενοχή. Πρέπει να μπεί τέλος στον κατήφορο της χώρας, για να προλάβουμε τα
    χειρότερα.
    - Πέντε χρόνια κυβέρνησαν οι ΝεοΔημοκράτες με αλαζονεία, δεν νοιάστηκαν για τον πολίτη,
    υπηρέτησαν τους λίγους, δίχασαν την κοινωνία. Και τώρα, υποκριτικά, ζητάνε
    συναίνεση.
    - Εκλογές τώρα και συναίνεση στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας
    για να μπει τέλος στην ακυβερνησία και να υπάρξει πολιτική σταθερότητα. Για
    να προλάβουμε τα χειρότερα. Η κυβέρνηση κάνει πως δεν καταλαβαίνει..

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να αγιάσει το στόμα σου. Τελικά φτάιμε εμείς τα "πρόβατα" που την "καθόμαστε" στους "λύκους". Ας λουστούμε τον φιλελευθερισμό που φέραμε στην χώρα μας με την σημερινή του μορφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι παπαρολογιες ειναι αυτες με τις δηθεν μειωσεις μισθων ρε παλικαρια; Κοψτες εσυ , μειωσε τες εσυ, φατες εσυ, μην πληρωνεσαι εσυ και λοιπες παπαριες ; Μηπως οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια;;; Ημαρτον δηλαδη, ζητηστε απ'ολους μας να μην πληρωνομαστε για να ξεχαρμανιασετε δηλαδη .Αει σιχτιρ πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι μόνο ο Προβόπουλος, όλοι από τον Πρωθυπουργό και κάτω να μειώσουν δραστικά τις αποδοχές αλλά και τα εξτρά που παίρνουν. Έτσι ο απλός κόσμος θα αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος, διαφορετικά δεν θα σας πιστέψει κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Γιώργος ως σοσιαλιστής, θα λαμβάνει στο εξής μόνο 3.452 ΕΥΡΩ το μήνα καθαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΩΝΟΜΑΝΕ ΞΕΡΑΝΕ

    ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝΕ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΩΝΟΜΑΝΕ

    ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΖΗΜΙΕΣ ΜΕ ΤΟΞΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Προβόπουλος όταν ήταν στην Εμπορική τί πολιτική είχε ως προς το να δίνει η τράπεζα δάνεια και στα δεντρα ακόμα; Τώρα άλλαξε καπέλο και το παίζει σώφρων; Οι Προβόπουλοι είναι η βασική αιτία της κρίσης που βιώνουμε. Από αυτούς περιμένουμε να μας σώσουν; Και για να γελάσουμε λίγο, θυμηθείτε τον Γκαργκάνα, πόσο υπάκουα -σαν γλύφτης που είναι- κάθονταν δίπλα στο Σημίτη και στον Καραμανλή αργότερα, σιωπηλός υποστηρικτής των πολιτικών αρμέγματος των φτωχοκακομοίριδων που εφάρμοζαν. Ουστ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχει γινει πολυ της μοδας η απαιτηση να μειωσουν ολοι οι αλλοι τους μισθούς τους... Τρομερή επιχειρηματολογια. Λες και αυτο θα μας σωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 16 Φεβ 2009 2:44:00 μμ

    Όχι τον κακομοίρη τον Προβόπουλο και όλους τους υπόλοιπους μεγαλοδιοικητάδες να κάνουμε έρανο στην Ομόνοια γιατί δέν τους φτάνει να ζήσουν οι κακομοιραίοι τις οικογένειες τους. Τί παπάρας που είσαι, ρέ μπάς και είσαι κανένας απο αυτούς που παίρνουν 300.000 τον χρόνο και δέν μας το λές αφού τους υπερασπίζεσαι έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Προβόπουλος δέν φταίει καλά κάνει που λέει αυτά που λέει με τον μισθό που παίρνει. Ο Καραμανλής δέν ξέρω πού τα βρίσκει να του τα δίνει, του Καραμανλή δουλειά είναι του ψαλιδίσει τον μισθό έλα ντέ που δέν τον κάνει, τον δικό μας τον ψαλιδίζει εύκολα του Προβόπουλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΤΕΧΝΕΣ ΚΛΠ). ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλά για όλα φταίνε οι μισθοί; Μα αν δεν κάνω λάθος οι μισθοί αντιπροσωπεύουν μικρό μέρος στη διαμόρφωση της τελικής τιμής των προϊόντων. Γιατί κανένας από αυτούς τους ειδικούς δεν ζητάει και μείωση των κερδών; Πάντα σε δύσκολες περιόδους όλοι οι διοικητές της τράπεζας της Ελλάδας ζητάνε μείωση των μισθών. Ε ας ξεκινήσουν πρώτα από τους υψηλόμισθους και μάλιστα από το δικό τους και των υπουργών, διοικητών κλπ και μετά ας κόψουν και από τον ταλαίπωρο των 700 ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οχι ρε βλήμα 2:49 αυτά θα τα παίρνει ο Καραμανλής που θα είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε λίγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλά για όλα φταίνε οι μισθοί; Μα αν δεν κάνω λάθος οι μισθοί αντιπροσωπεύουν μικρό μέρος στη διαμόρφωση της τελικής τιμής των προϊόντων. Γιατί κανένας από αυτούς τους ειδικούς δεν ζητάει και μείωση των κερδών; Πάντα σε δύσκολες περιόδους όλοι οι διοικητές της τράπεζας της Ελλάδας ζητάνε μείωση των μισθών. Ε ας ξεκινήσουν πρώτα από τους υψηλόμισθους και μάλιστα από το δικό τους και των υπουργών, διοικητών κλπ και μετά ας κόψουν και από τον ταλαίπωρο των 700 ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ.ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ...ΓΥΦΤΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι Αθανασοπουλοι, Προβοπουλοι, Αραπογλου , Γκαργκανας και ολο το συναφι ειναι ατομα χωρις ιδεολογια και προθυμοι παντα να εξυπηρετησουν κυβερνησεις με το αζημιωτο. Μανατζαραιοι γαρ!!!!
    Σιγουρα ειναι προκλητικες οι αμοιβες τους σε μια περιοδο που ο απλος εργαζομενος και ανεργος δεν εχει ουτε τα βασικά ειδη της επιβιωσης, προκλητικοτερο ομως ειναι οι νουθεσιες τους προς τους κυβερνωντες για σκληροτερα μετρα.
    Ακομα ομως και σε αυτη την περιπτωση δεν μπορω να τους καταλογισω κατι μεμπτο εκτος του οτι ειναι αναισθητοι και κυνικοι κατα τα αλλα αυτο πουλανε στην τιμη που συμφωνησαμε να τους πληρωνουμε.
    Αυτοί δεν εκλεγονται απο κανενα λαο ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.
    Εκεινοι λοιπον που φερουν ακεραια την ευθυνη για αυτο ειναι οι κυβερνησεις που παραμυθιαζουν ασυστολα τον Λαο.
    Ολα τα golden boys εν μια νυκτι μπορουν να πανε σπιτι τους ,με τους κυβερνωντες τι γινεται που συνεχιζουν να μας κοροιδευουν και να λεει ο καθενας την μαλακια του και να πληρωνεται γιαυτο 8000 ευρω μηνιαιως ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ.
    Ο Προβοπουλος και ο καθε Προβοπουλος κανει την δουλεια του ετσι ξερει αυτα λεει και καλα κανει αλοιμονο σε εμας που πρεπει να τον ανεχομαστε γιατι καποιοι τον διορισαν για το καλο μας.
    Τωρα αν δεχοταν να μειωσει τις αποδοχες του σιγουρα οχι χαζος ειναι βρηκε αγελαδα και δεν θα την αρμεξει? Σημασια εχει η αγελαδα μεχρι ποτε θα δινει γαλα σε κατι τετοιους τυπους οταν ο τσομπανης ειναι ηλιθιος και δεν ξερει τι του γινεται.
    Σε αυτο τον τοπο τιποτε πλεον δεν εχει μεινει ορθιο και αναρωτιεμαι με ποια στοιχεια κανουν προβλεψεις για εσοδα απο ενα λαο που δεν εχει ουτε τα προς το ζειν.
    Τα ψεμματα καποια στιγμη τελειωνουν και η στιγμη της αληθειας ειναι οδυνηρη .
    Ψεμματα στους εργαζομενους ψεμματα στους ανεργους ψεμματα στους συνταξιουχους ψεμματα στους εμπορους και επαγγελματιες ψεμματα στους βιοτεχνες ψεμματα προς καθε κατευθυνση με ενα μονο σκοπο να παραμεινουν στην εξουσια για να εχουν να τρεφουν τον κολο τους απο τα απομειναρια αυτου του τοπου.
    Τοσο τυχοδιωκτισμο και κυνισμο εχουν μεσα τους εμεις να ειμαστε καλα και ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ να παει να γ..........
    Ειναι ψευτες και υποκριτες μεχρι εκει που δεν φθανει ο ανθρωπινος νους ειναι καιροσκοποι και αθλιοι φιλοτομαριστες.
    Για την καταντια του τοπου μας φταιει ο λαος που υπερχρεωθηκε με δανεια και καρτες λενε.
    Τι λετε βρε αχρειοι τενεκεδες ξεγανωτοι ποιος οδηγησε αυτο τον λαο στην υπερχρεωση? ποιος οδηγησε την χωρα σε οικονομικο αδιεξοδο? ποιος οδηγησε την χωρα ζητουλα της Ευρωπης? ποιοι κατακλεψανε το Ελληνικο δημοσιο? ποιοι ξεπουλησανε τον πλουτο του κρατους ? Ποιοι ευθυνοννται για σκανδαλα με στοχο την περιουσια του δημοσιου ? ποιος ευθυνεται για την ακριβεια και το κοστος ζωης ? ποιος ισοπεδωσε την παιδεια? ποιος κατεστρεψε την δημοσια υγεια ? Ο ΛΑΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΒΡΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ Η ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ?
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΩ,ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ, ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΩ .ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΤΟΥ ΟΜΩΣ??ΚΑΜΙΑ.
    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΝΑ ΓΑΖΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑ ΟΤΙ ΟΛΛΑ ΠΑΝΕ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ . ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ . ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ 10 ΕΚ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ .ΛΑΜΟΓΙΟ ΒΡΩΜΙΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΚΛΟΓΕΣ!!
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ...ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΛΑΤΟΠΙ ΤΟΥ (ΦΟΡΗΤΟ) ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ!!
    ΑΡΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΔΡ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!

    ΒΙΚΥ ΠΑΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗ:
    "ΟΛΟΙ ΣΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΗΤΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΔΟΞΑΣΤΟΥΜΕ"

    ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΕ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΠΟΝΙ, ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ,ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΤΕ
    ΕΝΑΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΞΥΠΝΟ Μ'ΕΣΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΞΑΛΑΦΡΩΣΕΙ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ.
    ΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΓΡΥΠΗ.
    ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΤΙΜΗΤΕΣ.
    "ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΟΙΣ ΚΙΣΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΝΕΙΣ Π@ΣΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΛΠ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50000 ΕΥΡΩ ΝΕΤΑ ΣΚΕΤΑ ΧΩΡΙΣ BONUS KAI ΑΛΛΕΣ Π@Π@ΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΜΗΛΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΣΟΝΤΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μου θυμίζει τον Μητσοτάκη που έλεγε
    ότι δεν πρέπει να διορίζει το Δημόσιο και αυτός έδινε πρώτος το παράδειγμα:
    Διόριζε τα εγγόνια και τα ανήψια του στο Δημόσιο...
    Τι καλά.....


    ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΕΕΕΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΤΕ ΜΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Π Ο Λ Υ Σ Ω Σ Τ Α.
    ΥΓ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ " ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση