GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περί των πρόωρων εκλογών...

. Aπό το http://citypress-gr.blogspot.com Ο Πρωθυπουργός εμφανίζεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές, έστω και αν δεν κατορθώ...

.
Aπό το http://citypress-gr.blogspot.com
Ο Πρωθυπουργός εμφανίζεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές, έστω και αν δεν κατορθώσει να εκμηδενίσει τη διαφορά του ΠαΣοΚ από τη ΝΔ, ενώ οι περισσότεροι από τους υπουργούς του τον καλούν να μην το πράξει. O κ. Κ.Καραμανλής φαίνεται ότι θα παρατείνει την αγωνία των βουλευτών και των υπουργών του για πέντε ακόμη...
εβδομάδες, αφού, όπως έχει εκμυστηρευθεί σε στενούς συνεργάτες του, θα αποφασίσει οριστικά περί τα τέλη Μαρτίου για το αν θα καταφύγει σε πρόωρες εκλογές ή αν θα αναβάλει τον εκλογικό του σχεδιασμό αφήνοντας τον ελληνικό λαό να εκφραστεί ελεύθερα στις ευρωεκλογές.

12 σχόλια

  1. για ποιο λόγο εκλογες; πριν 2 χρονια δεν ψηφισαμε; τι θα αλλαξει δηλαδη; μηπως την κανει μ ελαφρα πηδηματακια ο κωστακης; τι φοβαται και δε μας το λεει; μηπως θελει να κουκουλωσει μεγαλα σκανδαλα; αισχος, μεγαλη προδωσία.
    ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντι να κατσουν να "δουλεψουν", θελουνε εκλογές και πανηγυρια. ε ρε παλούκι που τους χρειαζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. valte kanena ar8ro tou dr koutsoukou na mathoume ti egine stin Kalamata...pame se ekloges!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΛΕΠΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ 5% ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΜΕ 15% ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ 30%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άν αποφασίσει να κάνει τόσο πρόωρες εκλογές πρίν κάν κλείσουν τα 2 χρόνια ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ. Όπως αποδείχτηκε οτι κάτι βρώμαγε και πέρσι όταν αποφάσισε να κάνει πρόωρες εκλογές ανάμεσα σε τόσες πυρκαγιές.
    Στην περίπτωση αυτή αλίμονο σε όλους μας άν ξαναβγεί καλύτερα να αλλάξουμε πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το θέμα είναι πως μέχρι να αποφασίσει να κάνει αυτός εκλογές (έτσι γρήγορος και αποφασιστικός που είναι) δεν θα υπάρχει πλέον χώρα. Ήδη δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο.

    Και όποιος ηλίθιος τους ψηφίσει επειδή του δώσανε 1000 ευρώ ως αποζημίωση, δηλαδή απλά έκαναν αυτό που έπρεπε ως Κράτος είναι για κλωτσιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. <>
    Ξημερωματα την επομενη μερα των εκλογων,
    οποτε και αν αυτες γινουν,
    καποια γνωριμη φωνη θα συνταραξει για μια ακομη φορα το πρασινο του Ζαπειου.
    Θα είναι η φωνη του ΒΒ, που τις προσμενει "like roses need rain",
    απευθυνομενη κραυγαλεα σε "καποιους"
    υπενθυμιζοντας τους το γνωστο
    "Εγω ειμαι εδω" !
    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην ξεχάσετε την αλλαγή αβαταρ από σήμερα έως τις 22 του μηνός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mr Leveguras-15 Φεβ 2009 4:54:00 μμ

    Φρουδες ελπιδες φιλαρακο....

    Την επομενη των εκλογων ο ΒΒ θα ειναι Υπουργος και ο μπουχεσας φυγας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΡΑΜ.ΧΟΝΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΝΤΑΡΑΚΟΥΛΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΑΡΑΚΟΥΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΥ ΠΡΩΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΥΤΣΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΙΑΣΑΣ.ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΤΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΟΥΜΕ ΠΑΙΟΤΟΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΕΛΙΚΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΓΙΓΑΝΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ;

    Μία εβδομάδα τώρα ρωτάμε τον κύριο Παπαντρέου να μας εξηγήσει ΓΙΑΤΙ δεν δέχεται να γίνουν οι επόμενες εκλογές με το νόμο Παυλόπουλου, που ευνοεί το πρώτο κόμμα.
    Όλες οι απαντήσεις του είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
    Τα πολύπλοκα δεν τα καταλαβαίνει και με τα απλά μπερδεύεται.
    Πάμε πάλι, από την αρχή. Έξι μήνες τώρα λέει ότι είναι σίγουρος ότι θα νικήσει στις επόμενες εκλογές, ΟΚ. Αφού ο νόμος Παυλόπουλου ευνοεί το πρώτο κόμμα γιατί δεν τον δέχεται ο ΓΑΠ αφού λέει ότι θα είναι πρώτο κόμμα;
    Δύο είναι οι πιθανές εξηγήσεις:
    Πρώτο, έχει εντελώς μπερδευτεί. Eίναι φυσιολογικό αυτό, διότι παίζει συνεχώς την κασέτα με τα ευχολόγια και δύο πράγματα συγχρόνως για το μυαλουδάκι του Γιωργάκη είναι, ας το πούμε διπλωματικά, πρόκληση.
    Δεύτερο, οι δημοσκοπήσεις είναι μαιμού, πάντα ήτανε. Κάθε σαββατοκύριακο δημοσκοπήσεις υπέρ του πασόκ και το πασόκ να μη θέλει τον εκλογικό νόμο που ευνοεί το πρώτο κόμμα, λέει ξεκάθαρα ότι το Giorgakis ξέρει ότι οι δημοσκοπήσεις είναι αέρα-πατέρα.
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΚΑΝΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ.
    Θυμάστε το ανέκδοτο με το λαγό, το λιοντάρι και το σέξ; (Λέμε και καμμιά μαλακία να περνάει η ώρα)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση