GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

8η μέρα απεργία πείνας...

. Aπό το www.stopcartel.org Στην ΟΓΔΟΗ μέρα της Απεργίας πείνας βρίσκεται από σήμερα Παρασκευή 20-2-2009 ο Απεργός Πείνας μικρομεσαίος...

.

Aπό το www.stopcartel.org

Στην ΟΓΔΟΗ μέρα της Απεργίας πείνας βρίσκεται από σήμερα Παρασκευή 20-2-2009 ο Απεργός Πείνας μικρομεσαίος επιχειρηματίας Θεόδωρος Τενέζος, εξω από το κτήριο της Επιτροπής Ανταγωνισμού ,Πατησίων 70.
Ημέρα Ιατρικών εξετάσεων για τον Απεργό Πείνας η σημερινή , καθώς...
σήμερα αναμένονται τα πρώτα αιματολογικά αποτελέσματα, από τις εξετάσεις πού έγιναν χθές από αιματολόγο, με τη φροντίδα της μη κυβερνητικής Οργάνωσης «Γιατροί του κόσμου».Μέσα στην ημέρα θα γίνει κλινική εκτίμηση και ηλεκτροκαρδιογραφικός έλεγχος του Θεόδωρου Τενέζου.Μετά το πέρας των εξετάσεων θα βγεί ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.Υπενθυμίζεται ότι η κατάσταση ασιτείας για 8 ημέρες επιβαρύνεται σοβαρά από τις αντιξοες καιρικές συνθήκες πού συνοδεύονται από εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες στο ύπαιθρο.Ο Απεργός Πείνας πέρασε την ΕΒΔΟΜΗ κρύα νύκτα του χειμώνα στο αντίσκηνο που έχει τοποθετηθεί κάτω από το κτήριο των βολεμένων υπαλληλων των καρτέλ.

8 σχόλια

  1. η αδιαφορία μας γι'αυτόν τον αγωνιστή ΘΟΔΩΡΗ για άλλη μια φορά δείχνει τη σκατοφάρα είμαστε. δεν είδα κανένα να σχολιάζει εδώ. όλοι τον προσπερνούν αδιάφορα σαν ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ. το μόνο που ξέρουμε καλά είναι να κάνουμε μικρές-μικρές κουστουλιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ίδια στιγμή ο γνωστός υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χατζηγάκης (αυτός που έλεγε ότι δυστυχώς η κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει ούτε ευρώ παραπάνω στους αγρότες) έστειλε, εκτός κάθε διαδικασίας, μέσα σε μιά εβδομάδα 10 Τρικαλινούς συμπατριώτες του στη θυγατρική εταιρία του Υπουργείου ΑΓΡΟΓΗ ΑΕ να κάνουν παρέα στους προηγούμενους που είχε στείλει ο τέως υπουργός κ. Κοντός γιατί είχαν βαρεθεί να ...κάθονται.

    Πώς να βρεθούν μετά λεφτά για κοινωνική πολιτική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί μου φίλοι

    Σημαντικά θέματα της καθημερινότητας από μια κυβέρνηση που καταρρέει..

    1. Ο Γ. Παπανδρέου παρουσιάζει την Κυριακή στην κοινωνία τους 5 εθνικούς στόχους και το σχέδιό του για τη χώρα. Ο κ. Καραμανλής επιλέγει τον αντιπερισπασμό της "κομματικής γυάλας". Τρέχουν και πάλι πίσω από τις πρωτοβουλίες ευθύνης του ΠΑΣΟΚ. Κατά τ' άλλα, δεν ετοιμάζονται για εκλογές...
    2. Οι Τράπεζες και πακέτο των 28 δις. Ζητούσαμε να μπουν όροι και να μην δοθεί λευκή επιταγή στις τράπεζες. Μας καθύβριζαν για λαϊκισμό. Τώρα ανακοινώνουν πανικόβλητοι τροπολογίες γιατί η ρευστότητα δεν φτάνει στην αγορά. Όπως ακριβώς τους είχαμε προειδοποιήσει...
    3. Περιορισμός κρατικής σπατάλης. Το 2004 έλεγαν ότι θα εξοικονομήσουν 10 δις από τις κρατικές σπατάλες. Τελικά, οι σπατάλες αυξήθηκαν 16 δις. Περικόπτουμε τις σπατάλες, έλεγαν το 2007. Τελικά, ο προϋπολογισμός του 2008 έπεσε έξω 3,5-4 δις. Τώρα, οι ίδιοι υπόσχονται τα ίδια. Ποιος τους πιστεύει; Ζητάμε ξεκάθαρη απάντηση: θα απολύσουν 5.000 συμβασιούχους έργου;
    4. Υγεία. Τραγική η κατάσταση στα νοσοκομεία, η κυβέρνηση εμπαίζει τους νοσοκομειακούς γιατρούς, ενώ ο υπουργός Υγείας ασχολείται περισσότερο με τη διαδοχή στη Ν.Δ...
    5. Υπόθεση κ. Κούνεβα και εργασιακός μεσαίωνας. ΠΑΣΟΚ: να επικηρυχθούν οι δράστες και οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονικής επίθεσης στην κ. Κούνεβα. Δέκα προτάσεις για την άρση του εργασιακού μεσαίωνα.
    6. Εγκληματικότητα-τρομοκρατία. Την ώρα που η ανασφάλεια του πολίτη αυξάνεται καθημερινά, η αποχωρούσα κυβέρνηση επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ. Την χλεύη των πολιτών την έχουν ήδη εισπράξει αυτοί που ταύτιζαν το ΠΑΣΟΚ με την τρομοκρατία και το είδαν να εξαρθρώνει την 17Ν.

    Τελειώνοντας σημειώνω, ότι η παρέα της Δεξιάς που είναι στην εξουσία και καλοπερνά , πανικόβλητοι , μπροστά στην επερχόμενη κατάρρευση των , μαζί με την διαπλοκή που τους στηρίζει , μπροστά στο άμεσο γεγονός αυτό που τους απειλεί , συνεχίζουν αμέριμνοι το καταστροφικό τους έργο, εφαρμόζοντας το λαϊκό ρηθέν «ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κ…. μας » . Έτσι δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο.
    Ούτε μια μέρα παραπάνω στην εξουσία λοιπόν. Να πάνε από εκεί που ήρθαν .Να φύγουν αμέσως . Ο λαός δεν τους ανέχεται πια. Όσο γρηγορότερο γίνουν οι εκλογές τόσο καλύτερα για τον τόπο.

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kapsa to ekames to press-gr adiavasto.gia ayto mono hufffingtonpost.com.pou einai kai patriotiko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επίμαχη δήλωση Ισραηλινού στρατηγού που κάλεσε τον Ερντογάν να... «κοιταχτεί πρώτα στον καθρέφτη» (εννοώνοντας την κατοχή της βόρειας Κύπρου, το Κουρδικό και τη γενοκτονία των Αρμενίων) πριν επικρίνει το Ισραήλ

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοί της Δεξιάς δεν έχουν μια σταλιά τσίπα φιλότιμο;
    Όταν ανέλαβαν την εξουσία το 2004, το πρώτο τους μεγάλο έργο ήταν να κάνουν την «απογραφή», μια απογραφή της οικονομίας ενός κράτους που για να γίνει εμπεριστατωμένα θέλει χρόνο και βάλε.
    Όμως αυτοί με τον Καραμανλή και το υποχείριο του τον Αλογοσκούφη, ( ΤΙ ΣΠΟΥΔΑΖΕΣ ΡΕ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ !) την κάμανε σε ένα μπλοκάκι μπακαλίστικο σε δεκαπέντε μέρες, δηλαδή όσο χρειαζόταν οι εταιρίες δημοσκοπήσεων να μετρήσουν τα διάφορα νούμερα, 3,4,5,6 /100, που ξαμολούσαν για να δούνε πως αντιδρά το εκλογικό σώμα, και με αυτά τα νούμερα και πρακτική στήσανε την Ελλάδα στο εκτελεστικό απόσπασμα, με αποτέλεσμα οι της ΕΟΚ, να μας γαμήσουν πατόκορφα!
    Πέστε μου αν έχετε γνώση εσείς που έτυχε και διαβάσατε αυτό το σημείωμα, ποιανής άλλης χώρας στην ΕΟΚ η κυβέρνηση της πρόδωσε την πατρίδα της !
    Και γιατί; Για να αποκομίσει κομματικά οφέλη………..; ή παίζει και κάτι άλλο που δεν το ξέρουμε;
    Όταν «έκανε»ο Καραμανλής την απογραφή ο γιατί από εκεί ξεκίνησε η κατρακύλα της πατρίδας μας, ρώτησε την αντιπολίτευση;
    Αυτός λοιπόν ο Πρωθυπουργός που « ενημέρωσε» την ΕΟΚ, ΚΑΙ ΕΞ ΑΥΤΟΎ Η ΕΟΚ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕ, ΖΗΤΑ ΣΥΝΑΊΝΕΣΗ ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΈΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΣΚΑΤΆ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΙΦΤΟΎΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ.
    Και το ξαναλέω και το πιστεύω, αν ο Σημίτης έκανε και αλχημείες για να βάλει την πατρίδα μας στην ΟΝΕ, καλά έκανε και μπράβο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευκαιρία να ξεσπαθώσει κατά πάντων ιδιαίτερα μετά τις αλλαγές που έγιναν στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, με τις οποίες ήταν εξ αρχής αντίθετος, εκφράζοντας μάλιστα την αντίρρηση αυτή με συνυπογραφή του κειμένου για την παραμονή Ψυχομάνη, βρήκε ο μεγαλομέτοχος της SKODA Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος. Αφορμή, βέβαια, τα σφυρίγματα του διαιτητή Σταθόπουλου και του βοηθού του Μπαλτά εναντίον της SKODA Ξάνθης στο προχθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ.

    «Επρεπε να νικήσουμε με 3-0. Το πέναλτι που δόθηκε στην ΑΕΚ δεν ήταν και μας ακυρώθηκε ένα κανονικό γκολ. Δεν θα δινόταν ποτέ τέτοιο πέναλτι εις βάρος του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ. Γιατί να υπάρχει ο θεσμός του Κυπέλλου, αν είναι να συμβαίνει αυτό;», αναρωτήθηκε ο κ. Πανόπουλος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό NovaΣΠΟΡ-FM, ενώ για τις αλλαγές στα διαιτητικά όργανα υποστήριξε πως «θα ήμουν αφελής αν πίστευα πως με την αλλαγή του Ψυχομάνη και την τοποθέτηση του Γιαννόπουλου θα άλλαζε η κατάσταση την επόμενη ημέρα. Αν όμως γινόταν αυτό, θα σήμαινε πως πριν υπήρχε πρόθεση. Για να αλλάξει κάτι πρέπει να κάτσουν κάποιοι άνθρωποι στο τραπέζι και να συζητήσουν. Πέρασε η απόφαση των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για τον νέο αρχιδιαιτητή. Πώς γίνεται αυτό; Είναι μόνο 2 από τις 16 ομάδες. Αυτά δεν γίνονταν ούτε στην... Τουρκοκρατία. Αποδείχθηκε πως ο Κόκκαλης είναι το νούμερο ένα και μας έχει όλους για πλάκα. Τώρα που είναι πρώτος με 14 πόντους διαφορά, είναι σαν να μας δίνει τη διαιτησία και να μας λέει "κάντε την ό,τι θέλετε". Αν ήμουν ο ΠΑΟ ήη ΑΕΚ και συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα ένιωθα μειονεκτικά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καϊμένε θοδωρή, μόνος παλεύεις μεσ το βούρκο. πώς να βοηθήσω; ασ τα ρε παιδάκι μου, παράτα τους. σε χρειαζόμαστε με καλή υγεία. σε κανα-δυο χρόνια θα ερθει η πραγματική αλλαγή. το διαισθάνομαι. κάνε λιγο υπομονή και θάμαστε μαζί οι άξιοι, σα μια γροθιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση