GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οχι και χαράτσι 5.000 ευρώ...

...για τους ημιυπαίθριους χώρους Από την Ε. Ανδριακοπούλου Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του ΛΑΟΣ, θα περιμέναμε από σας να είστε πολύ προσεκτικός ...

...για τους ημιυπαίθριους χώρους

Από την Ε. Ανδριακοπούλου

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του ΛΑΟΣ,
θα περιμέναμε από σας να είστε πολύ προσεκτικός σε αυτά που λέτε δημόσια και γι΄αυτό όλοι στην οικογένειά μου σοκαριστήκαμε όταν σας ακούσαμε να προτείνετε χαράτσι 5000 ευρώ για τη νομιμοποίηση των ημιυπαίθριων χώρων. Ελπίζω να ήταν φραστικό λάθος, να θέλατε δηλαδή να πείτε 500 ευρώ και όχι 5000 ευρώ. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να μας πείτε πως και που να τα βρούμε τόσα πολλά χρήματα. Στην κυβέρνηση είπατε που να βρει χρήματα. Πείτε και σε μας λοιπόν. Όταν υπάρχουν...
τόσοι άνεργοι, χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι που μετά δυσκολίας τα βγάζουν πέρα πώς μπορείτε εσείς να προτείνετε ένα τέτοιο δυσβάσταχτο μέτρο; Πιστεύετε κι εσείς και οι συνεργάτες σας ότι τέτοιες ενέργειες αναδεικνύουν το φλιλολαϊκό σας προφίλ; Μάλλον το ζημιώνουν!
Τέλος, θα έπρεπε, ως αρχηγός κόμματος, να είστε πιο ενημερωμένος όταν μιλάτε για τέτοια θέματα. Τι εννοώ; Ότι τα τελευταία χρόνια ήδη οι αγοραστές ακινήτων στην εφορία πληρώνουν συμπληρωματικό φόρο 1000 ευρώ για τουλάχιστον έναν ημιυπαίθριο 10 τ.μ.
Παρακαλώ πολύ, για την αποκατάσταση του δικαίου, να ανακαλέσετε δημόσια την πρότασή σας για την εφαρμογή ενός τέτοιου μέτρου.
Με εκτίμηση

20 σχόλια

  1. Oxi 5000 αλλά 50000 θα πρέπει να πληρώσεται κυριέ μου. Η μάλλον να μην νομιμοποιηθούν καθόλου γιατί η αναρχία είναι προ των πυλών. Εμείς που προσέξαμε και δεν αγοράσαμε κλεισμένους ημιυπαίθριους μήπως πέπει να κλείσουμε μπαλκόνια και πυλοτές; Κατακαημένε Εληνάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πως θα κυβερνήσει το ΛΑΟΣ όταν έρθει στην εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τώρα ,παίρνεται στα σοβαρά τι λέει το μαναβάκι της πολιτικής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΤΑ 5000 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ 50, ΟΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΡΙΠΕΣ. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχουν βγει όλοι οι συκοφάντες κλέφτες, λαμόγια, απατεώνες δεξιοί και προσπαθούν υβρίζοντας και συκοφαντώντας να υποβαθμίσουν τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.

    Πάρτε το χαμπάρι συκοφάντες κλέφτες, λαμόγια, απατεώνες και προδότες δεξιοί ότι και να κάνετε ο κόσμος σας κατάλαβε και έχει κάνει τις συγκρίσεις του.

    Τι να συγκρίνει κανείς το μπουχέσα σας τον άχρηστο, ακαμάτη, τεμπέλη, πισωγλέντη, με τον αδιάφθορο Γιώργο Παπανδρέου; Αποτελεί προσβολή της ανθρώπινης νοημοσύνης η σύγκριση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kάνει προπόνηση για υπουργός της Νέας Δημοκρατίας αργά το σκέφτηκε αφού ο μπουχέσας τώρα ξόφλησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά όλοι εσείς που έχετε για μεγάλο ηγέτη τον Καραμανλή τόσα χρόνια δέν έχετε καταλάβει οτι έχετε θεοποιήσει έναν ηλίθιο? Παρακολουθήστε όλες τις ομιλίες του είναι ο μοναδικός που ποτέ δέν κοιτάζει μπροστά, πάντα κοιτάζει κάτω στο χαρτί με τα γραπτά του Ρουσσόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΕΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ Ο ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ.
    ΦΗΦΑΛΑΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ, ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΑΝΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ 15 Τ.Μ. ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΕΓΗ

    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΗΜΕΝΕ, ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι λέτε ρε βρωμιάριδες?Γιατι να νομιμοποιηθούν οι παράνομοι?Να νομοιμοποιηθουν αυτοί που πετάνε καφέδες , βρίζουν ή βαράνε πολιτικούς! Και για κάθε "παράπτωμα" να δίνουν κάτι. (προτίνω 100 ευρω....και πολλά είναι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. .

    Το μπουμπούκι του ΛΑΟΣ μόνο "μαργαριτάρια" εκστομίζει μέχρι σήμερα.


    Αφού ακούσαμε ότι όταν θα γίνει κυβέρνηση θα επαναλειτουργήσει τα ορυχεία των αρχαίων Ελλήνων ώστε να γίνουμε όλοι πλούσιοι, μετά στράφηκε εναντίων των κερδοφόρων επιχειρήσεων λέγοντας ότι αν τους ξαναφορολογήσουμε θα λύσουμε το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας.

    Τώρα το λύνει με την υπερβολική φορολόγηση των ημιυπαιθρίων χώρων.

    Αύριο ένα θεός ξέρει τί θα κατεβάσει η φτωχή του νοημοσύνη για να μας το ρίξει σαν νέα λύση.

    Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, αλλά εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν γιατί εμείς πληρώνουμε φόρους που τους εισπράτουν σαν μισθούς στο χαραμοφαγείο της βουλής άτομα σαν και αυτόν ....


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε τι ''δημοκρατια'' επεσε εδω...τι ''ισα δικαιωματα'' εχουμε και δεν το εχουμε καταλαβει???
    ευγε κατακαημενε....ευρωπαιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΡΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;
    ΤΟΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΤΙΠΟΤΕ;
    Εκτός από ανέξοδη κριτική, τί ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πράγματα προτείνετε εσείς οι σοσιαλιστές μάγοι των οικονομικών;
    Εάν αυτά που προτείνετε συμβάλλουν στην αύξηση των ελλειμμάτων και του χρέους να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας, προφανώς πρόκειται για τις γνωστές όμορφες σοσιαλιστικές αρλούμπες που μας υπερχρέωσαν και μας έφτασαν ως εδώ.
    Μούγκα έτσι;
    Ξέχασα, έχετε οράματα και νέες ιδέες.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.
    Δεν φτάνει που πληρώνουμε 12 δισ. το χρόνο (το 25% του συνολικού προυπολογισμού) για τόκους χρεών που δημιούργησε το πασόκ, έχετε το θράσος να μιλάτε και από πάνω παλιάνθρωποι.
    Όταν ένα σπίτι έχει οικονομικά προβλήματα και περνάει στενοχώριες το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να πάς ταξίδια στο εξωτερικό για να ξεχάσεις τις στενοχώριες σου.
    Λύνονται έτσι τα προβλήματα;
    Εάν αυτό ακόμη δεν το έχετε καταλάβει μην ασχολείστε με αυτά τα πράγματα.
    Καλύτερα είναι να γίνετε συγγραφείς παιδικών παραμυθιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ,ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

    ΑΠΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ?

    ΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ ,ΕΤΑΚ, ΦΠΑ,ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.

    ΜΕΤΑ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας των μεγαλοεργολάβων, βιομηχάνων, καρτέληδων και θα δείτε για πότε μαζεύονται τα λεφτά.
    Κοπρόσκυλα του Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και λίγα λένε να πληρώσετε! Εσείς είστε οι παράνομοι και παραπονιέστε και από πάνω; Έλεος! Φτάσαμε να θεωρούμε ως πρότυπο την παρανομία και να μας κακοφαίνεται όταν κάποιος τιμωρείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ελλαδάρα το Κράτος της ΟΜΑΔΙΚΗΣ παρανομίας. ΟΣ πιο πουλοί τόσου καλύτιρα.
    Μήπως Ο Δούκας έχει κάποιον φίλο με ξενοδοχείο και κλεισμένους υμιυπαίθριους που του κάνει έκπτωση 3% για τους καλεσμένους γονείς του στον Παρνασσό μιάς και Ο ΣΩΓΑΜΠΡΑΡΑΣ μένει στο ΚΑΣΤΑΛΙΑ στο σπιτι του παθερού. Λέω μήπως.
    Επίσεις μας πήραν Χαμπάρι οι Αλβανοί και μόλις αγόρασε απέναντί μου ένας (που με απηλεί συνεχώς) έκλεισε τον ημιυπαίθριο, έβαλε κεραμοσκεπή στο άλλο μπαλκόνι, έβγαλε τα νερά απο το πληντυριο του στο λούκι των ομβρύων και έκανε την πυλωτή γκαράζ κλειστό. Μετά θα πληρώσει 100 ευρώ για το καθένα και θα καθαρίσει. Εγώ που του έκανα δηκαστήριο θα μείνω με τα χαρτιά και τα έξοδα. Α Ρε ΕΛΛΑΔΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στο Δήμο που μένω εδώ και χρόνια και μετά από έρευνα που έκανα για αγορά σπιτιού μόνο 1 διαμέρισμα δεν είχε ημιυπαίθριο άλλά ο κατασκευαστής ήθελε τα μισά μπροστά μετρητά. Οπότε πως να το πάρουμε; ποιός έχει μετρητά σήμερα; Αυτός απ' ότι μας είπε θα έφτιαχνε άλλα 4 διαμερίσματα στην ίδια πολυκατοικία αν είχε ημιυπαίθριους. Το ΥΠΕΧΩΔΕ φταίει που επιτρέπει στους κατασκευαστές να χαρακηρίζουν ημιυπαίθρους κάποιους χώρους για να τους βγαίνουν τα τετραγωνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γεια σας,

    Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε προσιτό δάνειο με επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και συνεργαζόμαστε. δίνουμε μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια κατ 'ανώτατο όριο.

    Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε χρέη, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιους άλλους λόγους; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημά σας για δάνειο.

    Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρά άτομα.

    Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας, αν ενδιαφέρεστε, μέσω του easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +17042282247

    Είμαστε πιστοποιημένοι,
    αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

    Τις καλύτερες ευχές,
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com

    3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση