GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη 36 βουλευτών...

. Εκαναν στα μουλωχτά και ...χριστουγεννιάτικα χαριστική ρύθμιση (μόνο) σε μεγαλοοφειλέτες δανείων! Με Ερώτησή τους στον υπουργό Οικονομίας...

.
Εκαναν στα μουλωχτά και ...χριστουγεννιάτικα χαριστική ρύθμιση (μόνο) σε μεγαλοοφειλέτες δανείων!

Με Ερώτησή τους στον υπουργό Οικονομίας 36 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Μιχ. Καρχιμάκη αποκαλύπτουν ότι «εν μέσω οικονομικής ασφυξίας της αγοράς, η κυβέρνηση Καραμανλή εμπαίζει τον Ελληνικό λαό: Εξαγγέλλει ενίσχυση της ρευστότητας, αλλά ψηφίζει φωτογραφικές χαριστικές ρυθμίσεις, δίνοντας προθεσμία 1 μόνο μηνός εν μέσω Χριστουγέννων, για όσους εκλεκτούς μεγαλοοφειλέτες, όπως φέρεται, είχαν επιλεκτικά εκ των προτέρων ενημερωθεί!»
Αυτή η ρύθμιση, όπως καταγγέλουν οι βουλευτές, ήταν για δάνεια άνω των 400.000 ευρώ ενώ αντίθετα καμία αντίστοιχη μέριμνα δεν ελήφθη για τους μικροοφειλέτες...
Αναλυτικά στην Ερώτηση αποκαλύπτεται ότι...
Η κρίση ρευστότητας στην Ελληνική αγορά, που συνδέεται με τη διεθνή οικονομική κρίση, αλλά έχει διογκωθεί από την εδώ και πέντε χρόνια άδικη και αντιαναπτυξιακή οικονομική πολιτικής της Κυβέρνησης, έχει οδηγήσει χιλιάδες επιχειρήσεις και νοικοκυριά σε σοβαρό οικονομικό αδιέξοδο. Και όμως η Κυβέρνηση Καραμανλή επιμένει να υπηρετεί τα αρεστά σε αυτήν ισχυρά οικονομικά συμφέροντα, μη διστάζοντας να χρησιμοποιήσει ως πρόσχημα την οικονομική ασφυξία της ελληνικής αγοράς! Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι, ενώ εξήγγειλε δήθεν μέτρα ενίσχυσης της ρευστότητας της πραγματικής οικονομίας, στην πράξη αυτή η Κυβέρνηση έφερε στη Βουλή και ψήφισε ένα νόμο που στην ουσία του αποτελεί «λευκή επιταγή» 28 δις ευρώ στις Τράπεζες, το οποίο ήδη χρησιμοποιείται προκειμένου οι τελευταίες να καλύψουν επισφάλειες και «ανοίγματα» που έχουν οι θυγατρικές τους στη ΝΑ Ευρώπη και στην Τουρκία!
Αυτό, όμως, που ξεπερνά κάθε όριο είναι η Κυβερνητική αναλγησία και ο απροκάλυπτος εμπαιγμός, όταν στον ν. 3723/08 του «πακέτου των 28 δις» η Κυβέρνηση συμπεριέλαβε ευνοϊκές ρυθμίσεις για μεγαλοοφειλέτες με καθαρά φωτογραφικό χαρακτήρα για λίγους «εκλεκτούς» και – όπως φέρεται – με προσυνεννόηση! Συγκεκριμένα, η Κυβέρνηση που, το 2004 με μία ελλιπή και γεμάτη ασάφειες διάταξη στον ν.3259/04, προκάλεσε αδικαιολόγητες δυσχέρειες, ευκαιρίες κερδοσκοπίας τραπεζών και αδικίες στη ρύθμιση για τα«πανωτόκια», έρχεται με το αρ. 8 του ν. 3723/08 να μεριμνήσει για την επανεξέταση υποθέσεων μόνο λίγων εκλεκτών. Ορίζει, λοιπόν, το αρ. 8, ότι, σε προθεσμία ενός (1) μόνο μηνός και μάλιστα μεσούσης της χριστουγεννιάτικης εορταστικής περιόδου, οι λίγοι προφανώς εκλεκτοί που είχαν προενημερωθεί και πρόλαβαν, απέκτησαν τη δυνατότητα να καταθέσουν αίτηση στις τράπεζες και να ζητήσουν την υπαγωγή των οφειλών τους σε ευνοϊκές ρυθμίσεις για πανωτόκια, από τις οποίες είχαν εξαιρεθεί, ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ την αναπροσαρμογή του συνολικού τους χρέοΥς!!! Καμία μέριμνα για τους μικροοφειλέτες, καμία μέριμνα για αγρότες και κτηνοτρόφους που επίσης έχουν ταλαιπωρηθεί άδικα με το θέμα των πανωτοκίων, αλλά αμέριστη φροντίδα για όσους έχουν είτε οφειλές άνω των 2.201.000 ευρώ είτε ληφθέντα κεφάλαια δανείων – πιστώσεων άνω των 400.000 ευρώ.
Επειδή συνιστά αδιανόητη πολιτική πρακτική εν μέσω οικονομικής ασφυξίας και κοινωνικής αναταραχής η ψήφιση εν κρυπτώ φωτογραφικής διάταξης με εξαιρετικά μικρή προθεσμία για ορισμένο κύκλο μεγαλοφειλετών δανειοληπτών.
Και επειδή συνιστά αναλγησία έναντι των «μικρών» αγροτών και κτηνοτρόφων ο αποκλεισμός τους από ανάλογες ρυθμίσεις διόρθωσης των διαπιστωμένων αδικιών του ν. 3259/04, παρά το γεγονός ότι έχουν υποφέρει από τις ελλιπείς και γεμάτες κενά Κυβερνητικές ρυθμίσεις για τα πανωτόκια.


Ερωτάσθε:
Πότε και με ποιο τρόπο φροντίσατε να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι, για να προλάβουν μέσα στην στενότατη προθεσμία του ενός μηνός να καταθέσουν αιτήσεις για υπαγωγή τους στην εν κρυπτώ ψηφισθείσα διάταξη με σκοπό την αναπροσαρμογή των οφειλών τους;
Αληθεύει, όπως δημοσιεύτηκε, ότι δεν υπήρξε καμία προσπάθεια της Πολιτείας να ενημερώσει τους πολίτες και ότι μόνο ένα ειδικευμένο δικηγορικό γραφείο έκανε ότι είναι δυνατόν για να πληροφορήσει τους ενδιαφερόμενους;
Γιατί επιλέξατε τόσο στενή προθεσμία, που δημιουργεί την εντύπωση ότι η συγκεκριμένη διάταξη στόχευε στην εξυπηρέτηση συγκεκριμένων «εκλεκτών», καθώς και στην ενημέρωση όσο το δυνατόν λιγότερων ενδιαφερομένων προς μεγάλη ανακούφιση των επίσης «εκλεκτών» σας Τραπεζών;
Γιατί σπεύσατε να μεριμνήσετε και μάλιστα με φωτογραφική διάταξη για τη ρύθμιση χρεών μεγαλοοφειλετών που δεν είχαν υπαχθεί στο ν. 3259/04, αλλά αδιαφορήσατε, ιδίως εν μέσω οικονομικής κρίσης, για την μεγάλη πλειοψηφία των μικροοφειλετών, που επίσης έχουν αδικηθεί και που είναι αγρότες και κτηνοτρόφοι;
Οι ερωτώντες Βουλευτές
Μιχάλης Καρχιμάκης
Γρηγόρης Νιώτης
Δημήτρης Κουσελάς
Στάθης Κουτμερίδης
Μάρκος Μπόλαρης
Γιάννης Διαμαντίδης
Θάνος Μωραίτης
Βαγγέλης Παπαχρήστος
Γιάννης Κουτσούκος
Τόνια Αντωνίου
Απόστολος Κατσιφάρας
Μανώλης Στρατάκης
Θεοδώρα Τζάγκρη
Ελπίδα Τσουρή
Τάσος Σιδηρόπουλος
Γιάννης Μανιάτης
Βασίλης Γερανίδης
Δημήτρης Τσιρώνης
Χρήστος Αηδόνης
Γιώργος Πεταλωτής
Γιώργος Ντόλιος
Νίκος Ζωίδης
Τάκης Ρήγας
Λεωνίδας Γρηγοράκος
Χρύσα Αράπογλου
Γιάννης Δριβελέγκας
Μιχάλης Κατρίνης
Βασίλης Κεγκέρογλου
Γιάννης Σκουλάς
Ηλίας Λαμπίρης
Δημήτρης Βαρβαρήγος
Μανώλης Σκουλάκης
Γιάννης Αμοιρίδης
Ηλίας Καρανίκας
Χρήστος Χάιδος
Σούλα Μερεντίτη

21 σχόλια

  1. ΦΩΤ/ΦΙΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.
    ΣΤΙΣ 07 06 2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΩΠΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 28 ΔΙΣ

    ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

    ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένας Πασόκος από το 1977 έως το 1996 (εποχή Ιμίων) όπου και αποχώρησα πικραμένος , θέλω να κάνω την κριτική μου σε ένα κόμμα που επί σχεδόν 20 χρόνια αγάπησα ,αγωνίστηκα, εκτέθηκα στη δουλεία μου, ψυχράθηκα με φιλικά και συγγενικά μου πρόσωπα , μετατέθηκα δυσμενώς στην εργασία μου για τα πιστεύω μου.
    Ο μεγάλος και αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου ίδρυσε το κόμμα του αγρότη ,του φοιτητή του μη προνομιούχου Έλληνα. Του Πατριωτικού Πασόκ του Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ στους ΕΛΛΗΝΕΣ και του ,δεν παραχωρούμε σπιθαμή εδάφους,ενναέριου και θαλάσσιου χώρου.
    Την κριτική που θα σου κάνω εν δυνάμει πρωθυπουργέ είναι ειληκρινής :
    - Mε στεναχώρησες με την στάση σου απέναντι σε αυτόν το μεγάλο ηγέτη (και πατέρα σου)που κάθε 100 χρόνια βγάζει ο τόπος.,όταν στο επικήδιο λόγο σου λές..Ακουσες.. Πατέρα..όλος ο κόσμος μιλάει για έσένα και την άλλη ημέρα στο Συνέδριο του κόμματος στήριξες Σημίτη για πρόεδρο και πρωθυπουργό.
    Ποιόν αυτόν που συνωμοτούσε εναντίον του πατέρα σου και όπου βρισκόταν μηχανορραφούσε εναντίον του.
    -Ποια ήταν η στάση σου στο ευχαριστώ στους Αμερικάνους από τον Σημίτη?
    -Για την στάση σου για τα ΙΜΙΑ
    -Για την πρότασή σου περί καλλιέργειας κάναβης στα μπαλκόνια μας (μαζί με τους Τατούλη και Δαμανάκη).
    -Για τους χορούς (ζεϊμπέκικα) με τον κύριο Τζέμ?Τι κέρδισε η Πατρίδα?
    -Για την υπόσχεσή σου ότι θα τα ΑΛΛΑΞΩ ΟΛΑ όταν παράλαβες από τον Σιμήτη το κόμμα ,τι άλλαξες Γιώργο?
    -Αλήθεια τι εξηγήσεις έδωσες για τα 500.000 γιαούρτια στην Θεσσαλονίκη που έγραψε στην εφημερίδα ΠΑΡΟΝ ο Μάκης Κουρής?
    -Τι θέση πήρες όταν επί Σημίτη ιδρύθηκαν εταιρείες ενοικιάσεως εργαζομένων και εσύ ήσουν στο Υπουργικό Συμβούλιο ως Υπουργός?
    -Τι θέση πήρες όταν έδινε χρήματα σε εργοστάσια της Β. Ελλάδος να μεταβούν στα
    Βαλκάνια με αποτέλεσμα να έχει ερημώσει η Μακεδονία και η ανεργία να φουντώσει?
    -Με πίκρανες με επιλογές τύπου Καραχασάν,Ματσούκα αλλά και πρόσφατα με τον μουσουλμάνο βουλευτή του Πασόκ ο οποίος άκουσον-άκουσον ζήτησε από την Τουρκία να έλθει να τους διεκδικήσει…και ούτε που τον διέγραψες από το κόμμα
    μιας και καταπάτησε τον όρκο που έδωσε στη Βουλή των Ελλήνων.
    -Πρόεδρε ποια ήταν η στάση σου για το βιβλίο ίστορίας της κας Ρεπούση (περί συνωστισμού της Σμύρνης κ.α)?και ποιά χρηματοδότηση είχε η έκδοση αυτού του βιβλίου από το ίδρυμα GEORGE SOROS?
    -Με την υπόθεση ΟΤΣΑΛΑΝ (ο Κολοκοτρώνης των Κούρδων ας μου επιτραπεί να πω) τι θέση πήρες ενώ παραιτούνταν Πάγκαλος-Παπαδόπουλος και Πετσάλνικος
    για να καταλαγιάσει η καταγραυγή του λαού? Έγινες Υπουργός Εξωτερικών…
    -Ποια ήτανε η στάση σου τότε για την κλοπή του Χρηματιστηρίου που εκλάπησαν 35 τρις δρχ. ιδρώτας του λαού από τα λαμόγια?
    -Με στεναχώρησε τότε η πρόσκλησή σου στο Πασόκ των κ.κ Ανδριανόπουλου,Μάνου..ακόμα της Μαρίας της Δαμανάκη και Ανδρουλάκη Μίμη γιατί το 1989 έβριζαν τον Μεγάλο Ηγέτη και ήθελαν μαζί με τους άλλους να τον κλείσουν μέσα.
    -Με πίκρανε η θέση σου για το σχέδιο ΑΝΑΝ που εάν πέρναγε θα χανόταν η Κύπρος.
    -Με πικραίνεις για την μέχρι παραξηγήσεως υποστήριξη των μεταναστών (τους έχεις τάξει Ελληνική υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου κ.λ.π) ενώ ταυτόχρονα διαφωνείς για το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού λές και εσύ δεν ήσουνα κάποτε Ελληνας της διασποράς….
    - Με ενόχλησε Πρόεδρε που έθεσες σε κίνδυνο το θεσμικό ρόλο του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κάνοντας παιχνίδια με την αλυσίδα του ποδηλάτου και μάλιστα χωρίς Αστυνομική προστασία.
    -Με ενοχλεί η σιωπή σου για την επαναλαμβανόμενη (μέχρι και πρόσφατα στην Κομοτηνή) θέση της αρμόδιας για θέματα Παιδείας κας Διαμαντοπούλου…
    που υποστηρίζει μετά επιτάσεως την εισαγωγή της Αγγλικής γλώσσας ως δεύτερης επίσημης γλώσσας του Ελληνικού Κράτους (μόνο στο Μπαγκλαντές, Ινδία ,Πακιστάν κ.α αποικίες της Αγγλίας έχουν ως επίσημη γλώσσα την Αγγλική)
    Προσωπικά έχω κάνει 2,5 χρόνια σπουδές στις ΗΠΑ και έχω περάσει στα παιδία μου ότι η Αγγλική γλώσσα πρέπει να γίνει γνωστή σε επίπεδο μητρικής….αλλά όχι και επίσημη γλώσσα της χώρας μας και μάλιστα την στιγμή που στα Αμερικάνικα Πανεπιστήμια διδάσκεται η Ελληνική…
    Αλήθεια θα γραφτεί η δεύτερη επίσημη γλώσσα και στο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας????
    Εν κατακλείδι Πρόεδρε θα σου θυμήσω την φράση του κου Πάγκαλου ότι επί Σημίτη διαλύσαμε την Ελλάδα.
    Για όλους τους παραπάνω λόγους ,όχι μόνο δεν πρόκειται να ψηφίσω το κόμμα που κάποτε αγωνίστηκα και αγάπησα αλλά θα πίσω και φίλους και συγγενείς να κάνουν το ίδιο.

    3 του Σεπτέμβρη να γελάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζήτησε ο κύριος νερομπούρδας δημοσίως από τους πολίτες να τον κρίνουν με βάση όσα έχει κάνει ως Υπουργός Παιδείας, ως Υπουργός Εξωτερικών και γενικότερα σύμφωνα με τα πεπραγμένα του στον δημόσιο βίο, ως μέλος των κυβερνήσεων του πατέρα του και του Σημίτη.
    Το αυτονόητο δηλαδή, περίφημα.
    Φυσικά και σε αυτή τη βάση τον κρίνουμε!
    Για τους χορούς που έριχνε με τον Ισμαήλ Τζεμ υπό αμερικανικές εντολές.
    Για τις προτάσεις περί καλλιέργειας κάνναβης στα μπαλκόνια μας.
    Για το μεγαλόπνοο σχέδιο περί ανασφάλιστης εργασίας των νέων.
    Για τις επιλογές συνεργατών τύπου Ματσούκα και Καραχασάν.
    Για τη μουγκαμάρα στην προδοσία του Οτσαλάν.
    Για τη μουγκαμάρα στη ληστεία του Χρηματιστηρίου.
    Για τη συμφωνία σου στο σχέδιο Ανάν που θα καταδίκαζε την Κύπρο.
    Για τη μουγκαμάρα στο πλιάτσικο στα χρόνια του Σημίτη.
    Για το ότι παρακαλούσες τους σκαπιανούς να δεχθούν το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας-Σκόπια (που ευτυχώς δεν δέχθηκαν).
    Για τη μουγκαμάρα στο σκάνδαλο της «Siemens».
    Και βεβαίως, για τις βόλτες με το ποδήλατο και τόσα άλλα σπαρταριστά επεισόδια και ατέλειωτα σαρδάμ.
    Για όλα σε κρίνουν οι πολίτες Γιώργο.
    Όχι όλοι βέβαια, μόνο όσοι δεν έχουν θολωμένο το μυαλό, επειδή το παιδί τους το διόρισε ο πατέρας σου στο δημόσιο.
    Πάει να μας τρελάνει ο γιός της αμερικανο-εβραίας κυρίας Τσάντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O MONΑΔΙΚΟΣ ΔΟΤΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΕ. Ο συγκεκριμένος δότης κατάφερε να επιβιώσει με την τεχνική καλωδιακή υποστήριξη ενός επιτελείου υπο την επίβλεψη του δόκτωρα Ρουσσόπουλου. Ο καθηγητής ασθένησε και το επιτελείο συναντάει δυσκολίες τον τελευταίο καιρό στην καθοδήγηση του ανεγκέφαλου δότη, βρίσκονται υπο σκέψη άν δέν βρεθεί επειγόντως άνθρωπος να αντικαταστήσει τον δόκτωρα λύσεις ωστε το ανεγκέφαλο ανθρωποειδές να το αποχωρήσουν απο την θέση του πρωθυπουργού της Ελλάδαςπου βρίσκεται τα 5 τελευταία χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοι τρωνε το παντεσπανι
    κι εμεις αχ και νανι.
    Ο λαος θα επαναστατισει γιατι δεν εχει να φαι,κι αυτοι ασχολουντε με εκατομυρια.
    Μια ειναι η λυση γκιλοτινα στο συνταγμα.

    ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΡΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΝ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ.ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΝΑΚΛΑΣ ΣΑΜΑΤΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙ, ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ,ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ,ΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΝΤΕΝΕΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΙ ΣΑΜΑΤΑ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΑ ΡΕ, ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΕΔΩ ,ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΡΑΠΕΖΟΡΟΥΦΙΑΝΕ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΘΕ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΥΣΤΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Αυτή η ρύθμιση, όπως καταγγέλουν οι βουλευτές, ήταν για δάνεια άνω των 400.000 ευρώ ενώ αντίθετα καμία αντίστοιχη μέριμνα δεν ελήφθη για τους μικροοφειλέτες..."

    Tι να περιμένεις από το κόμμα της δεξιάς, της λαμογιάς, συκοφαντίας, σκευωρίας, απατεωνιάς και προδοσίας των συμφερόντων του Ελληνικού λαού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ένας Πασόκος από το 1977 έως το 1996 (εποχή Ιμίων) όπου και αποχώρησα πικραμένος , θέλω να κάνω την κριτική μου σε ένα κόμμα που επί σχεδόν 20 χρόνια αγάπησα ,αγωνίστηκα, εκτέθηκα στη δουλεία μου, ψυχράθηκα με φιλικά και συγγενικά μου πρόσωπα , μετατέθηκα δυσμενώς στην εργασία μου για τα πιστεύω μου.
    Ο μεγάλος και αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου ίδρυσε το κόμμα του αγρότη ,του φοιτητή του μη προνομιούχου Έλληνα. Του Πατριωτικού Πασόκ του Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ στους ΕΛΛΗΝΕΣ και του ,δεν παραχωρούμε σπιθαμή εδάφους,ενναέριου και θαλάσσιου χώρου.
    Την κριτική που θα σου κάνω εν δυνάμει πρωθυπουργέ είναι ειληκρινής :
    - Mε στεναχώρησες με την στάση σου απέναντι σε αυτόν το μεγάλο ηγέτη (και πατέρα σου)που κάθε 100 χρόνια βγάζει ο τόπος.,όταν στο επικήδιο λόγο σου λές..Ακουσες.. Πατέρα..όλος ο κόσμος μιλάει για έσένα και την άλλη ημέρα στο Συνέδριο του κόμματος στήριξες Σημίτη για πρόεδρο και πρωθυπουργό.
    Ποιόν αυτόν που συνωμοτούσε εναντίον του πατέρα σου και όπου βρισκόταν μηχανορραφούσε εναντίον του.
    -Ποια ήταν η στάση σου στο ευχαριστώ στους Αμερικάνους από τον Σημίτη?
    -Για την στάση σου για τα ΙΜΙΑ
    -Για την πρότασή σου περί καλλιέργειας κάναβης στα μπαλκόνια μας (μαζί με τους Τατούλη και Δαμανάκη).
    -Για τους χορούς (ζεϊμπέκικα) με τον κύριο Τζέμ?Τι κέρδισε η Πατρίδα?
    -Για την υπόσχεσή σου ότι θα τα ΑΛΛΑΞΩ ΟΛΑ όταν παράλαβες από τον Σιμήτη το κόμμα ,τι άλλαξες Γιώργο?
    -Αλήθεια τι εξηγήσεις έδωσες για τα 500.000 γιαούρτια στην Θεσσαλονίκη που έγραψε στην εφημερίδα ΠΑΡΟΝ ο Μάκης Κουρής?
    -Τι θέση πήρες όταν επί Σημίτη ιδρύθηκαν εταιρείες ενοικιάσεως εργαζομένων και εσύ ήσουν στο Υπουργικό Συμβούλιο ως Υπουργός?
    -Τι θέση πήρες όταν έδινε χρήματα σε εργοστάσια της Β. Ελλάδος να μεταβούν στα
    Βαλκάνια με αποτέλεσμα να έχει ερημώσει η Μακεδονία και η ανεργία να φουντώσει?
    -Με πίκρανες με επιλογές τύπου Καραχασάν,Ματσούκα αλλά και πρόσφατα με τον μουσουλμάνο βουλευτή του Πασόκ ο οποίος άκουσον-άκουσον ζήτησε από την Τουρκία να έλθει να τους διεκδικήσει…και ούτε που τον διέγραψες από το κόμμα
    μιας και καταπάτησε τον όρκο που έδωσε στη Βουλή των Ελλήνων.
    -Πρόεδρε ποια ήταν η στάση σου για το βιβλίο ίστορίας της κας Ρεπούση (περί συνωστισμού της Σμύρνης κ.α)?και ποιά χρηματοδότηση είχε η έκδοση αυτού του βιβλίου από το ίδρυμα GEORGE SOROS?
    -Με την υπόθεση ΟΤΣΑΛΑΝ (ο Κολοκοτρώνης των Κούρδων ας μου επιτραπεί να πω) τι θέση πήρες ενώ παραιτούνταν Πάγκαλος-Παπαδόπουλος και Πετσάλνικος
    για να καταλαγιάσει η καταγραυγή του λαού? Έγινες Υπουργός Εξωτερικών…
    -Ποια ήτανε η στάση σου τότε για την κλοπή του Χρηματιστηρίου που εκλάπησαν 35 τρις δρχ. ιδρώτας του λαού από τα λαμόγια?
    -Με στεναχώρησε τότε η πρόσκλησή σου στο Πασόκ των κ.κ Ανδριανόπουλου,Μάνου..ακόμα της Μαρίας της Δαμανάκη και Ανδρουλάκη Μίμη γιατί το 1989 έβριζαν τον Μεγάλο Ηγέτη και ήθελαν μαζί με τους άλλους να τον κλείσουν μέσα.
    -Με πίκρανε η θέση σου για το σχέδιο ΑΝΑΝ που εάν πέρναγε θα χανόταν η Κύπρος.
    -Με πικραίνεις για την μέχρι παραξηγήσεως υποστήριξη των μεταναστών (τους έχεις τάξει Ελληνική υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου κ.λ.π) ενώ ταυτόχρονα διαφωνείς για το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού λές και εσύ δεν ήσουνα κάποτε Ελληνας της διασποράς….
    - Με ενόχλησε Πρόεδρε που έθεσες σε κίνδυνο το θεσμικό ρόλο του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κάνοντας παιχνίδια με την αλυσίδα του ποδηλάτου και μάλιστα χωρίς Αστυνομική προστασία.
    -Με ενοχλεί η σιωπή σου για την επαναλαμβανόμενη (μέχρι και πρόσφατα στην Κομοτηνή) θέση της αρμόδιας για θέματα Παιδείας κας Διαμαντοπούλου…
    που υποστηρίζει μετά επιτάσεως την εισαγωγή της Αγγλικής γλώσσας ως δεύτερης επίσημης γλώσσας του Ελληνικού Κράτους (μόνο στο Μπαγκλαντές, Ινδία ,Πακιστάν κ.α αποικίες της Αγγλίας έχουν ως επίσημη γλώσσα την Αγγλική)
    Προσωπικά έχω κάνει 2,5 χρόνια σπουδές στις ΗΠΑ και έχω περάσει στα παιδία μου ότι η Αγγλική γλώσσα πρέπει να γίνει γνωστή σε επίπεδο μητρικής….αλλά όχι και επίσημη γλώσσα της χώρας μας και μάλιστα την στιγμή που στα Αμερικάνικα Πανεπιστήμια διδάσκεται η Ελληνική…
    Αλήθεια θα γραφτεί η δεύτερη επίσημη γλώσσα και στο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας????
    Εν κατακλείδι Πρόεδρε θα σου θυμήσω την φράση του κου Πάγκαλου ότι επί Σημίτη διαλύσαμε την Ελλάδα.
    Για όλους τους παραπάνω λόγους ,όχι μόνο δεν πρόκειται να ψηφίσω το κόμμα που κάποτε αγωνίστηκα και αγάπησα αλλά θα πίσω και φίλους και συγγενείς να κάνουν το ίδιο.

    3 του Σεπτέμβρη να γελάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. trackapartner.com
    Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι εννοείτε ? Είμαστε άμεσα ενδιαφερόμενοι σαν αδικημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ένας Πασόκος από το 1977 έως το 1996 (εποχή Ιμίων) όπου και αποχώρησα πικραμένος , θέλω να κάνω την κριτική μου σε ένα κόμμα που επί σχεδόν 20 χρόνια αγάπησα ,αγωνίστηκα, εκτέθηκα στη δουλεία μου, ψυχράθηκα με φιλικά και συγγενικά μου πρόσωπα , μετατέθηκα δυσμενώς στην εργασία μου για τα πιστεύω μου.
    Ο μεγάλος και αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου ίδρυσε το κόμμα του αγρότη ,του φοιτητή του μη προνομιούχου Έλληνα. Του Πατριωτικού Πασόκ του Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ στους ΕΛΛΗΝΕΣ και του ,δεν παραχωρούμε σπιθαμή εδάφους,ενναέριου και θαλάσσιου χώρου.
    Την κριτική που θα σου κάνω εν δυνάμει πρωθυπουργέ είναι ειλικρινής :
    - Mε στεναχώρησες με την στάση σου απέναντι σε αυτόν το μεγάλο ηγέτη (και πατέρα σου)που κάθε 100 χρόνια βγάζει ο τόπος.,όταν στο επικήδειο λόγο σου λές..Ακουσες.. Πατέρα..όλος ο κόσμος μιλάει για έσένα και την άλλη ημέρα στο Συνέδριο του κόμματος στήριξες Σημίτη για πρόεδρο και πρωθυπουργό.
    Ποιόν αυτόν που συνωμοτούσε εναντίον του πατέρα σου και όπου βρισκόταν μηχανορραφούσε εναντίον του.
    -Ποια ήταν η στάση σου στο ευχαριστώ στους Αμερικάνους από τον Σημίτη?
    -Για την στάση σου για τα ΙΜΙΑ
    -Για την πρότασή σου περί καλλιέργειας κάναβης στα μπαλκόνια μας (μαζί με τους Τατούλη και Δαμανάκη).
    -Για τους χορούς (ζεϊμπέκικα) με τον κύριο Τζέμ?Τι κέρδισε η Πατρίδα?
    -Για την υπόσχεσή σου ότι θα τα ΑΛΛΑΞΩ ΟΛΑ όταν παρέλαβες από τον Σημίτη το κόμμα ,τι άλλαξες Γιώργο?
    -Αλήθεια τι εξηγήσεις έδωσες για τα 500.000 γιαούρτια στην Θεσσαλονίκη που έγραψε στην εφημερίδα ΠΑΡΟΝ ο Μάκης Κουρής?
    -Τι θέση πήρες όταν επί Σημίτη ιδρύθηκαν εταιρείες ενοικιάσεως εργαζομένων και εσύ ήσουν στο Υπουργικό Συμβούλιο ως Υπουργός?
    -Τι θέση πήρες όταν έδινε χρήματα σε εργοστάσια της Β. Ελλάδος να μεταβούν στα
    Βαλκάνια με αποτέλεσμα να έχει ερημώσει η Μακεδονία και η ανεργία να φουντώσει?
    -Με πίκρανες με επιλογές τύπου Καραχασάν,Ματσούκα αλλά και πρόσφατα με τον μουσουλμάνο βουλευτή του Πασόκ ο οποίος άκουσον-άκουσον ζήτησε από την Τουρκία να έλθει να τους διεκδικήσει…και ούτε που τον διέγραψες από το κόμμα
    μιας και καταπάτησε τον όρκο που έδωσε στη Βουλή των Ελλήνων.
    -Πρόεδρε ποια ήταν η στάση σου για το βιβλίο ιστορίας της κας Ρεπούση (περί συνωστισμού της Σμύρνης κ.α)?και ποιά χρηματοδότηση είχε η έκδοση αυτού του βιβλίου από το ίδρυμα GEORGE SOROS?
    -Με την υπόθεση ΟΤΣΑΛΑΝ (ο Κολοκοτρώνης των Κούρδων ας μου επιτραπεί να πω) τι θέση πήρες ενώ παραιτούνταν Πάγκαλος-Παπαδόπουλος και Πετσάλνικος
    για να καταλαγιάσει η καταγραυγή του λαού? Έγινες Υπουργός Εξωτερικών…
    -Ποια ήτανε η στάση σου τότε για την κλοπή του Χρηματιστηρίου που εκλάπησαν 35 τρις δρχ. ιδρώτας του λαού από τα λαμόγια?
    -Με στεναχώρησε τότε η πρόσκλησή σου στο Πασόκ των κ.κ Ανδριανόπουλου, Μάνου..ακόμα της Μαρίας της Δαμανάκη και Ανδρουλάκη Μίμη γιατί το 1989 έβριζαν τον Μεγάλο Ηγέτη και ήθελαν μαζί με τους άλλους να τον κλείσουν μέσα.
    -Με πίκρανε η θέση σου για το σχέδιο ΑΝΑΝ που εάν πέρναγε θα χανόταν η Κύπρος.
    -Με πικραίνεις για την μέχρι παρεξηγήσεως υποστήριξη των μεταναστών (τους έχεις τάξει Ελληνική υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου κ.λ.π) ενώ ταυτόχρονα διαφωνείς για το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού λές και εσύ δεν ήσουνα κάποτε Ελληνας της διασποράς….
    - Με ενόχλησε Πρόεδρε που έθεσες σε κίνδυνο το θεσμικό ρόλο του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κάνοντας παιχνίδια με την αλυσίδα του ποδηλάτου και μάλιστα χωρίς Αστυνομική προστασία.
    -Με ενοχλεί η σιωπή σου για την επαναλαμβανόμενη (μέχρι και πρόσφατα στην Κομοτηνή) θέση της αρμόδιας για θέματα Παιδείας κας Διαμαντοπούλου…
    που υποστηρίζει μετά επιτάσεως την εισαγωγή της Αγγλικής γλώσσας ως δεύτερης επίσημης γλώσσας του Ελληνικού Κράτους (μόνο στο Μπαγκλαντές, Ινδία ,Πακιστάν κ.α αποικίες της Αγγλίας έχουν ως επίσημη γλώσσα την Αγγλική)
    Προσωπικά έχω κάνει 2,5 χρόνια σπουδές στις ΗΠΑ και έχω περάσει στα παιδία μου ότι η Αγγλική γλώσσα πρέπει να γίνει γνωστή σε επίπεδο μητρικής….αλλά όχι και επίσημη γλώσσα της χώρας μας και μάλιστα την στιγμή που στα Αμερικάνικα Πανεπιστήμια διδάσκεται η Ελληνική…
    Αλήθεια θα γραφτεί η δεύτερη επίσημη γλώσσα και στο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας????
    Εν κατακλείδι Πρόεδρε θα σου θυμίσω την φράση του κου Πάγκαλου ότι επί Σημίτη διαλύσαμε την Ελλάδα.
    Για όλους τους παραπάνω λόγους ,όχι μόνο δεν πρόκειται να ψηφίσω το κόμμα που κάποτε αγωνίστηκα και αγάπησα αλλά θα πείσω και φίλους και συγγενείς να κάνουν το ίδιο.

    3 του Σεπτέμβρη να γελάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε πρεμούρα τα παπαγαλάκια της δεξιάς στα κανάλια δημόσια και ιδιωτικά να δούνε το Πασόκ να συνεργάζεται με την δεξιά « για να βγει η χώρα από την κρίση»
    Που τα πουλάνε αυτά οι λιγδιάρηδες των ΜΜΕ;
    Τώρα οι ανίκανοι που αλληλοϋποστηρίχτηκαν με όσες πουστιές μπορεί να βάλει του ανθρώπου νους ανακαλύψανε πως το Πασόκ μπορεί να συμβάλει στο να σωθεί η χώρα; Τώρα οι κυβερνητικοί, και οι ΜΜΕ που σύσσωμοι χειροκροτούσανε σαν ηλίθιοι την απογραφή που έστειλε την Ελλάδα στο λάκκο με τα σκατά, τώρα ανακαλύψανε πως το Πασόκ μπορεί και έχει υγιείς δυνάμεις να βοηθήσει την χώρα;
    Λάθος πόρτα χτυπήσανε, το Πασόκ, και είχε και έχει δυνάμεις για κάθε περίσταση και το έχει αποδείξει, αλλά στα σκατά θα βουλιάξουνε αυτοί που τα κάμανε σκατά και οι συνοδοιπόροι τους, αριστερούληδες και δεξιούληδες μαζί, αυτοί άλλωστε δεν ήταν που δικάζανε και καταδικάζανε το Πασόκ, οι μεν για να καβαλικέψουνε την εξουσία και οι δε για να διαμοιραστούνε τα ιμάτια του;
    Όλοι τους αυτοί ένα θέλουν και αυτό είναι το εξής, ΝΑ ΦΟΡΤΏΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΙΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΣΤΟΠΑΣΟΚ!
    Διότι η χώρα έχει πιάσει πάτο εξ αιτίας της καταστροφικής τους, Νέας Διακυβέρνησης, θυμάστε τον Καραμανλή, με το σλόγκαν Νέα Διακυβέρνηση; Τον φερετζέ που πήγε να βάλει ο καταλληλότερος στην κυβέρνηση του αλλά δεν έπιασε, χάλασαν τα μανταλάκια και έπεσε.
    ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ,ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΣΚΕΛΩΝΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΝΥΧΤΕΣ, ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΖΕΙ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΆΝΘΡΩΠΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 3 του Σεπτέμβρη να γελάς

    9 Φεβ 2009 10:38:00 μμ

    Aντώναρε δέ μας είχες πεί οτι παλιά ήσουν ΠΑΣΟΚ, είμαι περίεργος μέχρι σε ποιό σημείο θα φτάσουν τα θεατρινίστικα καραγκιοζιλίκια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και αλήθεια να είναι, μόνο που ασχολήθηκε αυτός ο Καχριμάκης -πως τον λένε-, το απαξίωσε το θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έχουν βγει όλοι οι συκοφάντες κλέφτες, λαμόγια, απατεώνες δεξιοί και προσπαθούν υβρίζοντας και συκοφαντώντας να υποβαθμίσουν τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.

    Πάρτε το χαμπάρι συκοφάντες κλέφτες, λαμόγια, απατεώνες και προδότες δεξιοί ότι και να κάνετε ο κόσμος σας κατάλαβε και έχει κάνει τις συγκρίσεις του.

    Τι να συγκρίνει το μπουχέσα σας τον άχρηστο, ακαμάτη, τεμπέλη, πισωγλέντη, με τον αδιάφθορο Γιώργο Παπανδρέου; Αποτελεί προσβολή της ανθρώπινης νοημοσύνης η σύγκριση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΈΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    Όλη μέρα παίζει την ίδια κασέτα για το πώς αισθάνεται ο Ελληνικός λαός, μας ζάλισε τα ούμπαλα.
    Όλη μέρα ευχές, νέα οράματα και καινούργιες ιδέες, ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ.
    Όταν ερωτάται πως θα χρηματοδοτηθούν όλα αυτά, απαντά τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα, θα τα πάρουμε από τους πλούσιους.
    Νομίζουν οι πασόκοι ότι είναι ακόμη η δεκαετία του 80.
    Δεν είναι όλος ο λαός ερωτευμένα κοριτσάκια των 15 χρονών που τσιμπάνε στα γλυκόλογα και τις αόριστες υποσχέσεις, κύριε Παπακωνσταντίνου.
    Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα τα εμπεδώσαμε από τα 20 χρόνια που κυβερνήσατε.
    Κάνετε σαν την πουτάνα που επειδή έκανε παρθενοραφή νομίζει ότι οι γείτονες ξέχασαν τι δουλειά έκανε πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 10:52,
    Δεν ξέρω τί παίρνεις αλλά να το σταματήσεις αγοράκι.
    Καλό πάντως δεν σου κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕ!

    Την χαρμόσυνη είδηση την είδατε?
    Έχει αναρτηθεί επανειλημμένως εδώ στο Πρεσσ!

    Έχει άραγε σημασία ότι ωρισμένα βασικά δεν τα μυρίστηκε καν?

    Ότι ο Αντρέα Παπαναντρέα ήταν εξίσου κουμάσι με τον πατέρα, τον επονομαζόμενο Γέρο, πότε άραγε θα το καταλάβει?
    Να πάει να ρωτήσει κανέναν που ξέρει - π.χ. έναν καθηγητή πανεπιστημίου:
    " ... βαλτός τών Αμερικανών, βέβαια, ο Αντρέα..."

    Ο γερμανός γιός του, σαλιαρίζει σε "άπταιστα" ελλήνισ, στην Βουλή, αφού πρώτα έχει πάρει ιδέες από διάφορους διεθνί σοσιαλιστικούς σερκλς.
    Ιδέες, για το πώς θα μπορούσε να ανανεώσει το ενδιαφέρον κάποιας άσχετης με την κατάσταση νοικοκυράς!

    Διότι τα περί αυτόν λαμόγια δεν χρειάζονται βέβαια κανένα παραμύθι, αφού οι ίδιοι είναι κανονικά μπασμένοι στο... σοσιαληστρικό κόλπο εξ αρχής!
    Το θέμα είναι, πώς να μεγαλώσει το Κούνημα!

    Επειδή το Κούνημα όμως αποκλείεται να μεγαλώσει, προέχει ένα άλλο θέμα:
    Πώς να μην τους πάρουν είδηση και χάσουν την κομματική επιδότηση.

    Καλού κακού, φροντίζουν σαν τα μάτια τους να σταθεί στα πόδια του το ανεγερθέν Ιδρυμα Παπαντρέου, η οικονομική κολώνα για τα γεράματά τους.

    Η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να είναι η πατρίδα κάθε αλλοδαπού λαμόγιου.

    Η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να ταϊζει κάθε χαραμοφάη Γασμούλο
    και το χειρότερο, κινδυνεύει να τους δει μιά μέρα να συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο όχι μόνο των Ελλήνων, αλλά σε αυτόν με τους 100 επιφανέστερους!!!

    Τυχοδιώκτες αλλοδαποί όντες, δεν πρόκειται να σταματήσουν την άθλια ανάμειξή τους και την διαρπαγή Δημόσιου Ελληνικού Πλούτου εάν δεν τους ρίξουμε όλοι από κοινού ένα γερό φτύσιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση