GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον Ιανουάριο του 2007...

Στο Πήλιο, σε εταιρική εκδήλωση... της Αγροτικής Ασφαλιστικής χόρευε ημίγυμνο πάνω στο τραπέζι το κυβερνητικό golden boy Γ. Παυλίδης! . Από ...

Στο Πήλιο, σε εταιρική εκδήλωση...
της Αγροτικής Ασφαλιστικής χόρευε ημίγυμνο πάνω στο τραπέζι το κυβερνητικό golden boy Γ. Παυλίδης!
.
Από τον Στάθη Παλαιολόγο
.
Μεγάλος χαμός έγινε με τη φωτογραφία που αποκάλυψα και δείχνει πάνω στο τραπέζι με μια κοπελιά να λικνίζεται και να γλεντάει το golden boy Ιωάννης Παυλίδης. Είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ του οποίου πριν από λίγες μέρες δημοσιοποιήθηκαν οι αμοιβές και τα εκτός έδρας που εισπράττει, 18.989 ευρώ τον μήνα.
Το ξεφάντωμα που φαίνεται στη φωτογραφία δεν είναι σε ιδιωτική έξοδο, ούτε σε κανένα ...σπίτι για να μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι πρόκειται για προσωπικές στιγμές. Είναι από εκδήλωση της εταιρίας η οποία πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2007. Ήταν εταιρική εκδήλωση πωλήσεων των επιτυχημένων διαγωνισμού, στο Πήλιο. Το γλέντι έχει γίνει στο χωριό Μούρεσι, μεσημέρι, σε ταβέρνα. Κι ο Γιάννης είχε κέφια, ανεβάζει την κοπελιά στο τραπέζι κι ανεβαίνει κι ο ίδιος. Προφανώς σκέφτηκε ότι τραπέζι και ντυμένος δεν λέει. Κι ας μην πούμε προς το παρόν τη λεπτομέρεια για το πώς ...βγήκαν τα δικά του ρούχα.
Οι άλλοι κοίταζαν μάλιστα αποσβολωμένοι. Τραβούσαν κάμερες, φωτογραφικές και κινητά, αλλά αυτός ακλόνητος. Ήθελε με τον τρόπο του να δώσει άλλη μια απόδειξη του σεμνά και ταπεινά.
Η αποκάλυψη της φωτογραφίας καταγράφει...
ακριβώς αυτή την νοοτροπία που, σε διάφορες μορφές, έχει οδηγήσει στην "κατρακύλα" τη ΝΔ. Ένα golden boy, με ...άκρες στο Μέγαρο Μαξίμου, με μεγάλες αποδοχές, επικεφαλής μιας κρατικής εταιρείας που βούλιαξε και με "γλεντζέδικη" εικόνα εν μέσω εταιρικών εκδηλώσεων. Μόνο προσωπικές στιγμές δεν απεικονίζουν όλα αυτά...

45 σχόλια

  1. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Μπράβο στον Καστανίδη.Να που υπάρχουν και στο ΠΑΣΟΚ ειληκρινείς άνθρωποι.΄Οποιοι ειδαν απόψε το κεντρικό δελτίο του MEGA θα καταλάβουν τι λέω.Γιά όσους δεν είδαν είπε ο Καστανίδης.
    1.Χωρίς να ενημερώσει καμία αρχή ο Παπανδρέου αποφάσισε να κατέβει στον Πειραιά.
    2.Τα δακτυγόνα είχαν πέσει τουλάχιστον 10 λεπτά πριν ο Παπ. αποβιβασθεί σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το σημείο που μπήκε στο χώρο του λιμανιού που ήσαν οι αγρότες.
    3.Πιθανολόγησε και εικασε λάποα γεγονότα.

    Ειπε κι άλλα που έβαζαν τα πράγματα σε ορθή βάση.
    ΜΠΡΑΒΟ κ. Καστανίδη.
    Κι όλα αυτά στο MEGA οπου προς τιμή και των τηλεπαροσιαστών ειπώθηκε η αλήθεια.
    ΄Αλωστε δικαιώθηκε και ο Μαρκογιαννάκης σε όσα είχε πει για τα γεγονότα αυτά καθ' αυτά .

    Και τώρα κάποιες δικές μου παρατηρήσεις:
    1.Πως είναι δυνατον ο Παπανδρέου και ο Μίχας να είναι σκασμένοι στα δάκρυα και ΟΛΟΙ όσοι είναι στο χώρο να μην έχουν πρόβλημα;Ανοσοποιήθηκαν;
    2.Τους παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες;Γιατί είδα γύρω από τα μάτια τους κάτι να γυαλίζει.
    3..Αφού κατέβηκε ο Παπ. 100 περίπου μέτρα για να φθάσει στο χώρο που πήγαινε με τις χαιρετούρες και τα λοιπά κόλπα θα έκανε οποσδήποτε πανω από 10 λεπτά το χρόνο δηλ. που όλοι λένε οτι έπεσαν τα δακρυγόνα.

    4.Δεν το πολυθέλω αλλά θα το πω ύστερα από όλο αυτό το σκηνικό.ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΕΙ Η ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ στις παλιές Ελληνικές ταινίες.
    5.Πρόλαβα και είδα και σε κάποιο άλλο κανάλι τον νομάρχη Μίχα να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Αλλά μάλον οι παρουσιαστές εκεί είχαν ενημερωθεί για τα ειποθέντα από τον Καστανίδη που έδειξαν να τον πολυλυπούνται το νομάρχη από τη μια μεριά αλλά και να φροντίζουν να μην κάνουν καμμιά πατάτα οι ίδιοι από την άλλη.Αφου και ο τρισμέγιστος στρατηλάτης Βερύκιος έκανε ψιλοτουμπεκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    Βγάζω το καπέλο στους πρωταθλητές της ψευτιάς και του θράσους.
    Οι κουτοπονηριές, η εμπάθεια και η κομματική ψύχωσή σας δεν έχουν τέλος.
    Τάζετε τα πάντα στο λαό και κατηγορείτε συνεχώς όλα τα άλλα κόμματα.
    Οι νεοδημοκράτες είναι δοσίλογοι, οι συριζαίοι είναι κουκουλοφόροι, οι κουκουέδες είναι γραφικοί και οι λαοτζήδες είναι φασίστες.
    Μόνο ο Γιωργάκης είναι με το φτωχό λαό, γιατί μόνο αυτός είναι δημοκράτης. Ειδικά το δακτυλίδι που πήρε ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ από το σημίτη δείχνει πόσο δημοκρατικό είναι το κόμμα του.
    Μάλλον θα είναι ο εκλεκτός, κάτι όπως ο Αβραάμ για τους Εβραίους.
    Καλό το χολυγουντιανό σενάριο αλλά δεν είμαστε πιά στο 1981, τώρα έχουμε 2009.
    Ξέχασαν οι πασόκοι ότι δεν είναι ούτε κκε, ούτε σύριζα, ούτε λάος.
    ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    Και τι παρελθόν, μάλιστα.
    Εάν είχαν αλλάξει νοοτροπία πρώτον θα είχαν διώξει τα αρπακτικά/υπουργούς τους και δεύτερο θα είχαν ζητήσει συγνώμη για λογαριασμό τους (μόνο το χρηματιστήριο να σκεφτείς σε πιάνει ταχυπαλμία).
    Τίποτα από τα δύο δεν έχει κάνει ο γυιός της αμερικανοεβραίας μάργκαρετ τσάντ.
    Αλλού αυτά λοιπόν, δεν τσιμπάει πιά ο λαός σε θολά ψευτο-οράματα και αφηρημένες ουτοπίες.
    Όσο για τους στρατευμένους άμυαλους κομματικούς φαντάρους που πιστεύουν στο σοσιαλισμό άς ρωτήσουν και τους παλιότερους που ξέρουν κάτι παραπάνω για το ρόλο που έχουν αναθέσει στο Γιωργάκη οι χρηματοδότες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ πίκρα βγάζει ο Μίνωας στον ΑΝΤ-1, έφαγε 4 χρόνια αλλά έδωσε 180.000 ευρώ στο δικαστήριο για να γλυτώσει το μπουντρούμι, τώρα όμως επανήλθε ο εισαγγελέας για τις ΛΟΙΠΕΣ βρωμιές.
    Χούι και αυτό ο Καραμανλής να μην καπακώνει τη δικαιοσύνη σαν τον κοντο-ελιά!
    Καθημερινός εφιάλτης του έχει γίνει του Μίνωα ο Κώστας, να μην τον αφήνει να χαρεί το γεροντοέρωτά του με την ξανθιά μπάρμπι, το είδωλο κάθε γερο-ξεκούτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μπουρουχα που χουφτώνει ποια είναι
    η γραμματέας του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Re megale ti ekdilosi mas les?? o typos foraei forma apo katw.....les na pige se ekdilosi me forma??? eipame....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όποιος δεν πήρε χαμπάρι χθές το βίντεο που έδειξε το τρωκτικό, που έδειχνε το Γιωργάκη και το Μίχα να κλαίνε και οι γύρω τους όχι μόνο δεν είχαν πρόβλημα στα μάτια αλλά είχαν σκάσει στα γέλια, έχασε.
    Το blog τους έδωσε μάλιστα και το Όσκαρ ηθοποιίας και όχι άδικα, ήταν και οι δύο πολύ καλοί.
    Ο Γιωργάκης έκλαιγε σαν τη Μάρθα Βούρτση όταν την παράτησε ο Γιακουμής, ο Μίχας κτυπιόταν και οδυρόταν γονατιστός σαν επιληπτικός και οι δυό τους κοιτούσαν την κάμερα με την άκρη του ματιού.
    Η πασόκα νομάρχης Ηρακλείου και μερικοί άλλοι γύρω είχαν μείνει άφωνοι και ο υπόλοιπος κόσμος είχε κατουρηθεί στα γέλια.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΑΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι άλλοι γύρω είναι τα στελέχη της Αγροτικής Ασφαλιστικής δηλαδή?
    Ωραία ! Ο πόντιος και οι αγράμματες μπουρούχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρεπει να εχει καταρρευσει ο αριθμος επισκεψεων σε αυτο το blog πια..

    Πιασατε πατο

    Μετα απο τοση φιλοπασοκικη προπαγανδα επομενο ητανε καποτε.
    Καλα να παθετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε αλήτη Παλαιολογε.σε σπίτι ειναι και φοράει φόρμες δεν τις βλέπεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΑΦΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ,ΠΟΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ? ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΝΤΟΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΘΕ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ.Α, ΞΕΧΑΣΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΗΔΑΩ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ,ΘΑ ΣΤΗ ΔΩΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ.ΟΥΣΤ ΡΟΥΦΙΑΝΕ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΜΠΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΜΑΛΑΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να φύγουν από τη χώρα μας ο φαταούλας ο Μπόμπολας, ο κομπλεξικός ο Λαμπράκης, ο ασφαληστής Κοντομηνάς, ο διπρόσωπος Αλαφούζος, ο ξεμωραμένος ο Κυριακού και ο ξεφτίλας ο Βρυώνης.
    Είναι όλοι τους υπόκοσμος με γραβάτα.
    ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    Δεν χρειαζόμαστε τις εφημερίδες τους, ούτε τα κανάλια τους, μας έχουν πάρει το μυαλό.
    Ανοίγεις καθημερινά την τηλεόραση και το μόνο που ακούς είναι κινδυνολογίες, υπερβολές, ψέμματα, το τέλος του κόσμου, σε πιάνει η ψυχή σου.
    Πάς να δείς ένα σήριαλ και σου διαφημίζουν τους ομοφυλόφιλους, τους ναρκομανείς, την αναρχία, τη μοιχεία και την κουτοπονηριά.
    Από διαφημίσεις βέβαια, είναι τόσο πολλές που ξεχνάς τί έβλεπες.
    Πάς να πάρεις ένα DVD με την εφημερίδα για το σαββατοκύριακο και σε ταίζουν φτηνή προπαγάνδα για μικρά παιδιά και φοιτητές.
    Και ο Καραμανλής κάθεται και τους κοιτάει.
    Βρε μπούλη Κωστάκη, εντάξει, για τις εφημερίδες το καταλαβαίνω, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε (αν και για το θέμα των DVD μπορείς να τους τα κόψεις).
    Σε ότι αφορά την τηλεόραση τουλάχιστον, αφού οι συχνότητες είναι δημόσια περιουσία, γιατί δεν τις παίρνει πίσω το κράτος να τελειώνουμε;
    ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΓΙΔΙΑ.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ.
    ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΕΧΘΕΣ 8 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ
    ΑΠΟ ΠΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΚΑΤΣΕ.

    ΤΑΜΑΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ.
    ΩΡΑΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ...ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ.. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟ.....ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟ GOLDEN BOY ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ.
    ΟΥΣΤ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μερικά από τα δεκάδες μελανά σημεία της διοίκησης Κυριακού σαν μέλος της ΕΟΕ μεταξύ 2005-2009 που θα ήθελε να ξεχάσει κάθε Έλληνας:

    1. Απογοητευτική συγκομιδή μεταλλίων στο Πεκίνο. Η Ελλάδα πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ σε πτώση που έφτασε το 75%. Ποτέ μέχρι τώρα χώρα που διοργάνωσε Ολυμπιακούς Αγώνες δεν πήγε τόσο χάλια στην επόμενη διοργάνωση. Η μεγαλύτερη πτώση πριν από την Ελληνική ήταν 33%.
    2. Είδαμε να μεταφέρονται στον Τύπο ψεύτικες δηλώσεις, όπως αυτή που δεν έκανε ποτέ ο Ζακ Ρογκ περί «χρυσού στη ντόπα», δηλώσεις συκοφαντικές και δυσφημιστικές για την Ελλάδα.
    3. Διεκδικήσαμε τους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας, διοργάνωση που κέρδισε η Σιγκαπούρη το 2010. Στο έγγραφο αξιολόγησης η ΔΟΕ αναφέρει ότι η Ελληνική υποψηφιότητα περιλαμβάνει μεγάλο «ρίσκο».
    4. Μία μόλις ψήφο πήραμε στην υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Ολυμπιακού Συνεδρίου του 2009, ενώ μετά το στραπάτσο τα «πυρά» συγκέντρωσε ο Λάμπης Νικολάου και όχι τυχόν λάθος κινήσεις.
    5. Δεν είδαμε καμία ενέργεια από πλευράς ΕΟΕ στο θέμα το ντόπινγκ τα τελευταία 2 χρόνια, ενώ απούσα είναι η Ελλάδα και από τα διεθνή όργανα.
    6. Η ΔΟΕ μείωσε τις ημέρες της Λαμπαδηδρομίας επί Ελληνικού εδάφους από 10 σε 6 και έφτασε στο σημείο να ζητά υπογραφή συμβολαίου μετά το 2006 για λόγους που δεν εξήγησε ποτέ.
    7. Αρκετοί πρόεδροι Ομοσπονδιών κυνηγήθηκαν μέσα από την περιβόητη ΕΦΙΠ, Λοβέρδος (Μοντέρνο Πένταθλο), Δημητρόπουλος (Γυμναστική), Πετρόπουλος (Πάλη), Πραγαλός (Τεκβοντό), Αρβανίτης (Τρίαθλο) με αποκορύφωμα την εμμονή προς τον Βασίλη Σεβαστή (Στίβος) που αν και καταδικάστηκε από την ΕΦΙΠ, δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ. Μέχρι και διαιτητές του μπάσκετ που έκαναν λάθη σε αγώνα του Πανελληνίου οδηγήθηκαν στο… καθαρτήριο της ΕΦΙΠ.
    8. Όσοι περιμένουν τα ανταποδοτικά από το Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που θα διεκδικούσε ο Μίνωας Κυριακού, θα πρέπει να περιμένουν ακόμα…
    9. Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε ίντριγκες, μηχανοραφίες και… αδειάσματα μελών της ΕΟΕ, αλλά και συμβούλων του, δημιουργία αυλής με αυλικούς, υποτακτικούς και παρατρεχάμενους.
    10. Τέλος ακόμα περιμένουμε και εμείς, αλλά και οι ξένοι στη ΔΟΕ και την IAAF, το διεθνές μίτινγκ στην Ολυμπία.
    11. Καταδικάστηκε δύο φορές ο πρόεδρος της ΕΟΕ για αυθαιρεσίες
    12. Αποκάλεσε νεκρή την Χαλκιά για το θέμα του ντόπιγκ που είναι απαράδεκτο και δείχνει εμπάθεια προς το πρόσωπο της αθλήτριας και όχι προς την ενέργεια.
    13. Έχει αφήσει απλήρωτους τους αθλητές τουν ΠΓΣ και από το μήτιγκ Τσικλητήρεια
    14 Το κανάλι που προεδρεύει θα έπρεπε να είναι προσεχτικό στις μεταδόσεις του από την στιγμή που επέλεξε να είναι πρόεδρος της ΕΟΕ. Όχι να βλέπουμε σκουπίδια που μόνο ήθος και παιδεία δεν καλλιεργούν. Αν δεν θέλει ας μην είναι στην ΕΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το παλικάρι είχε γδυθεί γιατί ίδρωσε απ'την πολλή δουλειά: ΕΠΑΝΙΔΡΥΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στο σημερινό ποστ μου θέλω να αναλύσουμε μαζί τα πιο άχρηστα πράγματα της σύγχρονης κοινωνίας.Για να δούμε.

    1) Τα σκυλάκια που κουνάνε πάνω κάτω το κεφάλι στα αμάξια.

    Γιατί να δημιουργήσεις κάτι τέτοιο? Γιατί?
    Γιατί επίσης να αγοράσεις κάτι τέτοιο?
    Πόσο ανώμαλος μπορεί να είσαι?
    Συγχαρητήρια μαλάκα.

    2) Τα cd στα μπαλκόνια για να φεύγουν τα πουλιά.

    Ρε μαλάκα τι το έβαλες το cd ? Χάρηκες τώρα? ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΔΕ ΝΙΩΘΟΥΝ ΜΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΙΝΤΙ.Και καλά κάνει ανάκλαση με το φως κλπ κλπ.ΑΡΧΙΔΙΑ.Είμαι σίγουρος ότι οσοι τα βάζουν υποσυνέιδητα και μη νομίζουν ότι κατι τετοιο είναι trendy και όμορφο.

    3) Οι μπατονέτες για τα αυτιά.

    Ελάτε τώρα.Και εσείς πιστεύετε ότι ο Θεός μας έδωσε άλλα φυσικά μέσα για να κάνουμε αυτή τη δουλειά.

    4) Οι θήκες για χαρτοπετσέτες.

    Ολοι τις έχουμε δει.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.Υπάρχει κανένα άτομο που να μπορεί να βγάλει μόνο μία απο αυτές τις γαμημένες θήκες χωρίς να τις βγάλει όλες έξω και να τα κανει πουτάνα όλα?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ! Πας να βγάλεις μία και βγαίνουν ολες και ανακατεύονται.Μπράβο ζώα.



    5) Οι γαμημένες κλωστές που κρατάνε τις 2 κάλτσες μαζί όταν είναι καινούριες.

    Πιστεύω καταλάβατε τι εννοώ. Είναι αυτή η μαλακισμένη κλωστή που είναι ραμμένη και κρατάει τις 2 κάλτσες μαζί.Εκεί εσύ , ο καημένος κάγκουρας είσαι αναγκασμένος να χρησιμοποιήσεις τα δοντάκια σου για να κόψεις την κλωστή. Συμφορά.

    Bonus : Πάρτε βρακί που μου πήρε η γιαγιά μου απο τη λαική.
    Καύλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Oλοι μας έχουμε νιώσει κάποια στιγμή στο δρόμο τα καμπανέλια μας φουσκωμένα και δεν είχαμε περιθώρια να καθυστερήσουμε.Τότε το Goody's εμφανίστηκε σωτήρια και μας ανακούφισε το βασανισμένο τσουτσουνάκι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ.ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΒΥΖΑΡΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΑΝΤΡΕΑ.ΜΗΠΩΣ ΡΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τί να πεί κανείς πιά??
    Μαλλον ισχύει το..."σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει!!!"
    και αμα το σπιτι εχει...και Γεωργάκη μαζι με τον Κωστάκη του...Τότε: ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το χειρότερο με την συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ότι δεν εκρυψε τα μάτια της κυρίας με την οποία χορεύει ο Παυλίδης, ενώ όλουσ τους άλλους στην παρέα τους έκρυψε.
    Ό,τι να' ναι δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ρε μας εχετε πρηξει με τις μαλακιες τύπου star channel. Ενδιαφέρει κανένα που πήγε εκδρομή, σε πια ταβέρνα εφαγε, τι χόρεψε και ποια χούφτωνε? Το μπλογκ κατάντησε Λαμπίρη ή μήπως έπεσε και λίγο εκβιασμός κάθε μέρα η ίδια μαλακία? Μάλλον κάποιος συνάδελφος ενοχλήθηκε και είχε τα μέσα να δημοσιεύει προσωπικές μαλακίες στο μπλογκ...Ξαφνικά σας έπιασε πόνος για υπέρογκες αμοιβές, αυτός τα απαίτησε? κάντε μια έρευνα για όλους τους οργανισμούς...τι μας πρήζετε με τις εξόδους του κάθε άσχετου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΗΓΕΤΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!
    ΟΛΗ Η ΚΡΗΤΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚ!!
    Ένταση επικράτησε και πάλι στο λιμάνι του Πειραιά μεταξύ αγροτών από την Κρήτη και αστυνομικών. Οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών την ώρα που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου συνομιλούσε με αγρότες..
    ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΕΧΤΕΣ!!Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΓΚΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΒΑΣΤΑΕΙ ΝΑ ΤΗ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΣΠ

    3 Φεβ 2009 7:21:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλά κάνετε και τα βγάζετε, έχει παραγίνει το κακό με αυτή την προκλητική συμπεριφορά των γαλάζιων στελεχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ...???
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟ SPAM ΤΟ BLOGG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σέ εσένα παπάρα,ποιός σού έδωσε τήν
    φωτογραφία?
    Κάποιος από μέσα ε?
    Τόν Εφιάλτη κανείς δέν τόν αγάπησε.
    Τό θέμα θά είχε καλυφθεί-δημοσιογραφικά-
    πλήρως, μέ τήν ανάρτηση τής φωτογραφίας
    καί τού μισθού του.
    Θά τόν κράζαμε λίγο καί...τελείωσε,
    όπως τελείωσε γιά τά πράσινα golden.
    Εσύ τώρα μέ τίς διαρκείς επαναλήψεις
    πάντα μονομερείς,αποδικνύεις τήν
    προπαγάνδα σου.
    ΠΡΑΣΙΝΗ ΥΑΙΝΑ 1η ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ
    ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ τού press.
    Κιτρινοκαφέ είναι..οί ύαινες.
    Aναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πάντως για κολλητός της Νατάσσας, καλύτερος μου φαίνεται αυτός ο λιγδιάρης από τον κοιλαρά το Ζαχόπουλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οι δεξιοί για να προωθήσουν τον άντρα της κορακοντόρας, μετά το καπράλο της λαμογιάς του χρηματιστηρίου, έχουν πιάσει δουλειά σε αυτό που ξέρουν πολύ καλά.

    Συκοφαντήστε, συκοφαντήστε, συκοφαντήστε. Στο τέλος κάτι θα μείνει.

    Δεν μου κάνει καμμία εντύπωση.Πολιτικοί απόγονοι και θαυμαστές,εξάλλου είναι του γκαίμπελς και του χίτλερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ
    Έφτασε η ώρα να ζητήσουμε από τους
    Κλέφτες και διεφθαρμένους πολιτικούς και όσους διαχειρίστηκαν
    το δημόσιο χρήμα εδώ και 40 χρόνια πίσω.
    Τα κονδύλια και τα δάνεια που μας έδωσε αφειδώς η Ευρωπαϊκή ένωση για να αναπτυχθεί η Ελληνική οικονομία ,
    και οι διεφθαρμένοι και κλεφτές τα έκλεψαν και τώρα
    έχουμε , από την έλλειψη των χρημάτων αυτών πρόβλημα επιβίωσης.
    Η μη επιστροφή των χρημάτων από αυτούς που σας
    αναφέραμε ποιο πάνω η από τους κληρονόμους τους ,
    ποινή είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
    Η ΚΛΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ
    Δηλαδή θα τους τα χαρίσουμε;;;;;;;
    Δεν έχουμε αξιοπρέπεια σαν λαός ;;;;;;
    Για τόσο μαλάκες μας περνάνε;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΘΝΑΡΧΗΣ XΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
    «Κράτα γερά μέσα σου τα ζώπυρα της πίστεως που παρέλαβες από τους γονείς σου.Η Ελλάδα είναι η χώρα των μεγάλων αγώνων για την κατίσχυση των μεγάλων ιδανικών.Μη αφήσεις τη χώρα σου να χάσει το χαρακτήρα της και να μετατραπεί σε μάζα ανθρώπων, χωρίς συνείδηση, χωρίς εθνικότητα και χωρίς ταυτότητα.Μέσα σ’αυτή τη μάζα κινδυνευείς να γίνεις ένα νούμερο, ένας αριθμός, να χάσεις την ελευθερία της προσωπικότητάς σου.Αδελφοί, μείνατε εδραίοι και αμετακίνητοι σε όσα μάθατε και σε όσα επιστώθητε.Μείνατε σταθεροί στην πίστη και στα ιδανικά του Γένους.Αυτό είναι το χρέος μας.»

    Η ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΖΕΙ ΑΥΤΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το κακο κυριε Παλαιολογε, ειναι οτι ενω κανατε με λαχταρα δεκα αναρτησεις της φωτογραφιας, με την ελπιδα να σας πουνε μπραβο για την μεγαλη αποκαλυψη, σαν λενε ολοι το αυτονοητο.."ε και?" "που ειναι το προβλημα"? και σας καταγγελουν οπως πρεπει βεβαια. Εχετε συνειδητοποιησει αραγε την τρυπα στο νερο που διαπραξατε, ή ειναι ματαιος κοπος να σας το λενε ολοι στα σχολια? Η μηπως παρηγοριεστε με την ιδεα οτι εμμισθοι δεξιοι απο τις τοπικες της ΝΔ βαλθηκαν να σας συκοφαντησουν την μεγαλη αποκαλυψη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΡΕ..Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ, ΣΕ ΓΙΑΦΚΑ ΕΙΝΑΙ!!!!
    PETROS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ωστε Στάθης Παλαιολόγος λέγεται ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ που προστατεύει την ηθική μας! Ουστ ρε παπάρα από κει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. εχεις κατι με τους αντρες η νομιζω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εμένα με ενοχλεί ο μισθός του και όχι το ότι χορεύει πάνω σε τραπέζι. Αλλά μου φαίνεται περίεργο πως μια φωτογραφία μετά από τόσο καιρό, (η φωτογραφία είναι από τον Ιανουάριο του 2007), γίνεται θέμα και δημοσιεύεται εκατό φορές μέσα στο blogspot. Σαν στημένο μου μυρίζει το σκηνικό για να δημιουργηθεί κλίμα και να τον παραιτήσουν και να βάλουν άλλον δικό τους άνθρωπο. Επίσης τον καλούν να παραιτηθεί κλπ Αν πράγματι αυτοί που δημοσιεύουν είναι τόσο ηθικοί ας πούνε να μειωθεί ο μισθός του, αλλά αυτό δεν το λένε γιατί θα βάλουν κάποιον δικό τους και δεν συμφέρει να έρθει ο δικός τους με μειωμένο μισθό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. http://press-gr.blogspot.com/2009/02/blog-post_6800.html


    Φορολογικές "τρίπλες" από ΑΤΕ

    Ασφαλιστική

    28/08/2006
    08:24


    Του Στέλιου Κράλογλου

    "Εμπρός στο δρόμο που άνοιξε η Αγροτική Ασφαλιστική" είναι το δόγμα που θα πρέπει να ακολουθεί κάθε Έλληνας φορολογούμενος σε περίπτωση που το φορολογικό δικαστήριο δικαιώσει την εταιρεία για φόρους που, σύμφωνα με την εφορία, δεν κατέβαλε ως όφειλε (και παρότι είχε εγγράψει στις ισολογιστικές της καταστάσεις σχετική πρόβλεψη).

    Προτού, όμως, σπεύσουν να την μιμηθούν οι ενδιαφερόμενοι φορολογούμενοι (συνεπείς και μη), θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι το υπουργείο Οικονομικών έχει κατ΄ επανάληψη "δικαιωθεί" και όχι ο υπόχρεος φορολογούμενος σε ανάλογες περιπτώσεις (και ειδικότερα για φόρους που δεν καταβλήθηκαν σε περιπτώσεις απολύσεων προσωπικού).

    Συγκεκριμένα, η όλη υπόθεση έχει ως εξής: Η εφορία διεκδικεί από την Αγροτική Ασφαλιστική ποσό που ανέρχεται περίπου σε 1,1 εκατ. ευρώ. Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε φόρους που δεν καταβλήθηκαν όταν η εταιρεία προ τετραετίας αποφάσισε να ακολουθήσει πολιτική εθελουσίας εξόδου 140 εργαζόμενων, στο πλαίσιο της συγχώνευσης των ασφαλιστικών εταιρειών του ομίλου της ΑΤΕ, της Αγροτικής Ασφαλιστικής και της Αγροτικής Ζωής).

    Η αρμόδια εφορία (ΦΑΕ Πειραιά) μαζί με το πρόστιμο ζήτησε και δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων τόσο της εταιρείας όσο και του διευθύνοντα συμβούλου Γ. Παυλίδη. Ωστόσο, η Αγροτική Ασφαλιστική προσέφυγε στο φορολογικό δικαστήριο, επιτυγχάνοντας άρση των δεσμεύσεων για τον κ. Παυλίδη και γενικότερα απεμπλοκή της ίδιας από δεσμεύσεις που εμπόδιζαν την άσκηση των δραστηριοτήτων της.

    Αυτό που "ελέγχεται" από την εφορία είναι το γεγονός ότι η Αγροτική Ασφαλιστική με βάση τα αποτελέσματα εξαμήνου που δημοσίευσε έχει εγγράψει πρόβλεψη ύψους 1,4 εκατ. ευρώ για τις φορολογικές υποχρεώσεις της εθελουσίας εξόδου. Μάλιστα, η εφορία προτίθεται να ελέγξει και άλλες ανάλογες περιπτώσεις.

    Παρακάτω αναφέρεται το περιεχόμενο εγγράφου του υπουργείου Οικονομικών που χαρακτηρίζεται ως "εξαιρετικά επείγον" (Αρ. Πρωτ. 204(9)09 με ημερομηνία 3 Αυγούστου με θέμα "Διασφάλιση των συμφερόντων του Δημοσίου έναντι της
    Επιχείρησης «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Γ.Α.». ΑΦΜ: 094078638":


    Σας γνωρίζουμε ότι από έλεγχο που γίνεται στην επιχείρηση «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Γ.Α.» - ΑΦΜ: 094078638, με έδρα. στην Λεωφόρο Συγγρού α.ρ.163 - Ν .Σμύρνη, αρμοδιότητας της Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Πειραιά και με αντικείμενο εργασιών «ασφαλιστικές εργασίες» και όπως προκύπτει από την από 3/8/06 Ειδική Έκθεση Ελέγχου της Δ.Ο.Υ. Φ.Α.Ε. Πειραιά, που συντάχθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 του ν. 2523/97 όπως αντικαταστάθηκαν με τις διατάξεις του άρθρου 27 του v. 3296/2004 (ΦΕΚ 253 Α /14-12-2004) και ισχύουν, η παραπάνω επιχείρηση για τις χρήσεις 2004, 2005 και 2006 δεν απέδωσε παρακρατούμενο φόρο άρθρου 14 παράγραφος 1 του Ν. 2238/94 επί αποζημιώσεων απολυομένων μισθωτών εθελουσίας εξόδου, η συνολική καθαρή αξία του οποίου υπερβαίνει τα όρια του δ΄ εδαφίου της παραγρ. 1 του άρθρου 14 του Ν. 2523/97, όπως αυτό αντικαταστάθηκε με την παρ. 1 του άρθ. 27 του Ν. 3296/2004 και ισχύει.

    Κατόπιν των ανωτέρω διαπιστώσεων έχουν εφαρμογή οι διατάξεις του ως άνω άρθρου και νόμου, οι οποίες, μεταξύ άλλων προβλέπουν και τα εξής:

    α) Οι αρμόδιες Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ.) απαγορεύεται να παραλαμβάνουν δηλώσεις ή να χορηγούν βεβαιώσεις ή πιστοποιητικά που απαιτούνται κατά τις κείμενες διατάξεις και ζητούνται από την παραπάνω εταιρεία για την κατάρτιση συμβολαιογραφικών πράξεων μεταβίβασης περιουσιακών στοιχείων.

    β) Αναστέλλεται έναντι του Δημοσίου και το απόρρητο των καταθέσεων, των λογαριασμών, των κοινών λογαριασμών, των πάσης φύσεως επενδυτικών λογαριασμών, των συμβάσεων και πράξεων επί παραγώγων χρηματοοικονομικών προϊόντων και του περιεχομένου των θυρίδων της παραπάνω εταιρείας σε Τράπεζες ή άλλα Πιστωτικά Ιδρύματα και

    γ) Δεσμεύεται το πενήντα τοις εκατό (50%) αυτών, με εξαίρεση τα ποσά μισθών και συντάξεων που κατατίθενται στους οικείους λογαριασμούς φυσικών προσώπων.

    Τα παραπάνω ισχύουν και για τον:

    Ονοματεπώνυμο: ΠΑΥΛΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
    ΑΦΜ: 076587505
    Αριθμός Δελτίου ταυτότητος: Σ 700933
    Αρμόδια Δ.Ο.Υ.: Κηφισίας
    Δ/νση κατοικίας: Κωνσταντινουπόλεως αρ .19 - Ν. Ερυθραία
    Ιδιότητα: Διευθύνων Σύμβουλος.

    Επίσης σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγρ. 4 του άρθρου 14 του ν. 2523/97, όπως ισχύουν, η παραπάνω εταιρεία μπορεί να ζητήσει με αίτησή της στον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών , μέσω της υπηρεσίας μας, την ολική ή μερική άρση των απαγορευτικών μέτρων.

    Στις περιπτώσεις που επιτυγχάνεται διοικητική επίλυση ή δικαστικός συμβιβασμός ή κατ΄ άλλο τρόπο διοικητική περαίωση της φορολογικής διαφοράς και αφορά το συνολικό ποσό των οικείων φόρων, τελών και εισφορών, μετά των νομίμων προσαυξήσεων, αίρεται περιοριστικά και μόνο η δέσμευση του πενήντα τοις εκατό (50%) των καταθέσεων των λογαριασμών, των κοινών λογαριασμών, των πάσης φύσεως επενδυτικών λογαριασμών, των συμβάσεων και πράξεων επί παραγώγων χρηματοοικονομικών προϊόντων και του περιεχομένου των θυρίδων της επιχείρησης στις Τράπεζες και τα άλλα πιστωτικά Ιδρύματα.

    Τέλος κατ΄ εξαίρεση των παραπάνω αναφερομένων, τα μέτρα αίρονται υποχρεωτικά, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 6 του άρθρου 14 του v. 2523/97, όπως ισχύουν, όταν η υπόχρεη εταιρία καταβάλλει ποσό πάνω από εβδομήντα τοις εκατό (70%) του συνόλου των οφειλομένων οικείων ποσών φόρων, τελών και εισφορών μετά των νομίμων προσαυξήσεων, υποβάλλοντας σχετική αίτηση στον Προϊστάμενο της υπηρεσίας μας.

    Σημειωτέον, ότι το υπουργείο Οικονομικών έχει υπόψη του αυτού του είδους την πρακτική και είναι ενδεικτικό, ότι με την εγκύκλιο 1075164/6432/ΔΕ-Β/ΠΟΛ: 1102 που είχε εκδώσει στις 20 Αυγούστου 2003 ο τότε αρμόδιος για τη φορολογία υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Απόστολος Φωτιάδης για θέματα σχετικά με τη διενέργεια προσωρινών φορολογικών ελέγχων, αναφερόταν ότι θα πρέπει να ελέγχονται, καθώς αποτελεί συνηθισμένη πρακτική εκ μέρους αρκετών επιχειρήσεων να μην αποδίδεται ο φόρος αποζημιώσεων απολυομένων (με βάση τα άρθρα 14 παρ. 1, 67 του ν.2238/94, 7 παρ.18 ν.1160/81 και 15 παρ.3 ν.1563/85).

    Ειδικότερα, με την εγκύκλιο εζητείτο από τις ελεγκτικές υπηρεσίες, ο έλεγχος να διενεργείται και για την εξακρίβωση της εφαρμογής των διατάξεων της παραγράφου 1 του άρθρου 14 του ν. 2238/94, περί παρακράτησης φόρου επί των αποζημιώσεων που καταβάλλονται με βάση τους νόμους που αναφέρονται στην παράγραφο αυτή (ν. 2112/1920 κ.λ.π.). Και υπενθυμιζόταν ότι ο φόρος παρακρατείται κατά την πληρωμή της αποζημίωσης στο δικαιούχο.

    3 Φεβ 2009 4:45:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΔΑΚΕ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ
    [ 2007-11-14 ]

    ΑΘΗΝΑ 14/11/2007
    Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

    Αυτά που λέγαμε τότε στις 21/6/2007, τα ίδια λέμε και σήμερα.

    Αυτή είναι η θέση μας για άμεσα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
    στα πλαίσια του κανονισμού εργασίας, για τις κεντρικές υπηρεσίες,
    για τις Π/Μ και για τα Γραφεία Ζωής.

    Την υπενθύμιση αυτή την κάνουμε γιατί τα παπαγαλάκια της ΠΑΣΚΕ
    διαδίδουν πως η ΔΑΚΕ δεν έχει θέση για τις αποικιοκρατικές μορφές
    εργασίας στην Εταιρία μας και παράλληλα όμως ρωτάνε ποια είναι η
    θέση της ΔΑΚΕ για την σχέση εργασίας των εργαζομένων στα
    Γραφεία Ζωής, αλλά και για την αναγκαιότητα άμεσα προσλήψεων
    στις Κεντρικές υπηρεσίες, στις Π/Μ και στα Γραφεία Ζωής.

    Τους υπενθυμίζουμε τι λέγαμε με την ανακοίνωση μας στις 21/6/07.

    ΑΘΗΝΑ 21/6/2007
    Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

    Η ΔΑΚΕ έγκαιρα είχε επισημάνει πως συνέπεια της υποβάθμισης των Π/Μ, της μη παροχής κινήτρων και της περικοπής ειδικών επιδομάτων (ελάχιστου κόστους), θα ήταν η αποχώρηση συναδέλφων από την Εταιρία.

    Την επισήμανση μας αυτή δυστυχώς δεν έλαβε κανείς υπόψη με αποτέλεσμα σήμερα να πληροφορούμαστε με την ανακοίνωση 21/20-6-2007 της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Υποστήριξης πως η Εταιρία αναζητά εθελοντές –χωρίς κίνητρα- να μετακινηθούν στις υποβαθμισμένες Π/Μ Πάτρας και Ιωαννίνων λόγω έλλειψης προσωπικού…

    Φαίνεται όμως πως κάποιοι για μια ακόμα φορά αποφεύγουν να δουν στην πραγματική του διάσταση και συνολικά το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού και στελεχών στην Εταιρία, γι αυτό και προσφεύγουν σε τέτοιου είδους πρόσκαιρες λύσεις.

    Αποφεύγουν να δουν την έλλειψη προσωπικού και στελεχών στις Κ/Υ, και στις άλλες Π/Μ. Αποφεύγουν να δουν την έλλειψη βοηθητικού προσωπικού στις Κ/Υ, και στις άλλες Π/Μ. Αποφεύγουν να δουν την έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού σε ορισμένες Διευθύνσεις όπως στην Μηχανογράφηση κ.λ.π. Αποφεύγουν ακόμα να δουν την έλλειψη Γραμματέων στα Γραφεία Ζωής.



    Η ΔΑΚΕ θεωρεί πως πρέπει να λυθεί άμεσα με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού το πρόβλημα της έλλειψης στελεχών και προσωπικού (βοηθητικού, κύριου & εξειδικευμένου). Αρκετά οι πρόσκαιρες και σε πολλές περιπτώσεις παράνομες και αντεργατικές λύσεις. Αγανακτήσαμε πια να βλέπουμε –κάθε μέρα- να απασχολούνται στην Εταιρία μας εργαζόμενοι από διάφορες –περίεργες- Εταιρίες και Γραφεία των οποίων την σχέση εργασίας δεν ξέρει κανείς, αλλά που σίγουρα κοστίζουν αρκετά στην Εταιρία (όχι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι βέβαια, αλλά οι Εταιρίες και τα Γραφεία που ανήκουν). Ας το καταλάβουν κάποιοι επιτέλους. Ως εδώ, οι αποικιοκρατικές μορφές απασχόλησης στην Εταιρία μας.


    Όλοι γνωρίζουμε πως όταν έγινε η εθελουσία του 2003, η Εταιρία δεσμεύτηκε για (50) –άμεσα- προσλήψεις. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες από το 2005 μέχρι και σήμερα, έχουν αποχωρήσει από την Εταιρία περίπου (30) συνάδελφοι. (Δεν συνυπολογίζουμε τους συναδέλφους με συμβάσεις ορισμένου χρόνου & συμβάσεις έργου).

    Οι προσλήψεις αυτές όμως δεν έγιναν ποτέ –ενώ οι αποχωρήσεις συνεχιζόταν- με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι –παρά τον περιορισμό των υπερωριών- να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας στην λειτουργία της Εταιρίας.

    Προσπάθειες που ανθρώπινα πλέον, δεν μπορούν να συνεχιστούν άλλο, αλλά και που ακόμα περιμένουν την έμπρακτη αναγνώριση τους από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και την Διοίκηση.

    Τα κέρδη και τα αποτελέσματα του 2006, η θετική πορεία της Εταιρίας το Α τρίμηνο του 2007, καθώς και οι φιλόδοξοι στόχοι για το άμεσο μέλλον, επιβάλουν την άμεση πρόσληψη προσωπικού και στελεχών στην Εταιρία.




    Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΔΕΞΟΙ ΚΡΥΠΤΟΠΑΣΟΚΟΙ, Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ Δ.Σ ΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΡΛΕΟΝΕ ΤΩΝ ΟΠΩΡΟΦΟΡΩΝΣΒ.
    ΄΄-ΜΗΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ), ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ/ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ/ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ), ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ), ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ), ΤΣΙΤΣΙΡΙΓΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ), ΣΥΚΑΜΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ), ΜΟΥΛΑΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ (ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ), ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ), ΚΑΜΠΙΣΙΟΥΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ETSI EINAI AYTA!
    OLOI TOUS THELOUN NA DEI3OUN TON TAPEINO EYATO TOYS!
    HAHAHA
    EINAI GIA GELIA OLOI TOUS
    TO IMEROLOGIA AYTOU TOU ETOUS EINAI GEMATO ME TA GALAZIA PAIDIA KAI TA KATORTHWMATA TOUS!!
    O XRONOS EXEI 12 MINES KAI TO GEMISAN TO IMEROLOGIO...KAI 100 MINES OMWS NA EIXE PALI THA TO GEMIZE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. -Να προστεθούν στα δηλωθέντα, από τα golden boys/girls τους golden fathers/grand fathers, εισοδήματα προηγουμένων χρήσεων, τα ποσά που δαπανήθηκαν με τις εταιρικές πιστωτικές κάρτες για προσωπικά ή οικογενειακά έξοδα . Τα ποσά αυτά, σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, αποτελούν εκτός μισθού αμοιβές [συμπληρωματικός μισθός] και σαν τέτοιες υπόκεινται σε φόρο εισοδήματος με τις γενικές διατάξεις . Το Υπουργείο να διενεργήσει έκτακτους ή συμπληρωματικούς ή ειδικούς κατά περίπτωση φορολογικούς έλέγχους, στα ΝΠΙΔ, ΝΠΔΔ, ΔΕΚΟ ,κλπ . Μαζί με την διαφορά του φόρου που θα προκύψει βάσει της κλίμακας Φ.Ε , να εισπραχθούν και οι προβλεπόμενες από το νόμο προσαυξήσεις και πρόστιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. … φορολογική αντιμετώπιση των προσωπικών ή οικογενειακών δαπανών που διενεργούνται με εταιρικές πιστωτικές κάρτες ...
    -Θα προστεθούν στα εισοδήματα προηγουμένων χρήσεων των golden boys, τα ποσά που δαπανήθηκαν με εταιρικές πιστωτικές κάρτες, για προσωπικά ή οικογενειακά έξοδα . Τα ποσά αυτά, σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, αποτελούν εκτός μισθού αμοιβές [συμπληρωματικός μισθός] και σαν τέτοιες υπόκεινται σε φόρο εισοδήματος με τις γενικές διατάξεις . Το Υπουργείο θα διενεργήσει έκτακτους ή συμπληρωματικούς ή ειδικούς κατά περίπτωση φορολογικούς έλέγχους, στα ΝΠΙΔ, ΝΠΔΔ, ΔΕΚΟ ,κλπ . Μαζί με την διαφορά του φόρου που θα προκύψει βάσει της κλίμακας Φ.Ε , θα εισπραχθούν και οι προβλεπόμενες από το νόμο προσαυξήσεις και πρόστιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος είπε...

    Να φύγουν από τη χώρα μας ο φαταούλας ο Μπόμπολας, ο κομπλεξικός ο Λαμπράκης, ο ασφαληστής Κοντομηνάς, ο διπρόσωπος Αλαφούζος,


    -----------------------------------
    ρε πανυβλακα ο Λαμπρακης εχει πεθανει. εφυγε. εσυ ποτε θα φυγεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση