GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βατοπέδι Νο2...

Χάρισε 32 στρέμματα στον Ανθιμο... . ο Αλ. Κοντός ως υφυπουργός Mια σημαντική αποκάλυψη κάνει σήμερα η "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία"...

Χάρισε 32 στρέμματα στον Ανθιμο...
.
ο Αλ. Κοντός ως υφυπουργός

Mια σημαντική αποκάλυψη κάνει σήμερα η "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" για ένα «δώρο» αξίας τουλάχιστον 12 εκατ. ευρώ που έκανε ο Αλέξανδρος Κοντός, ως υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμο, μεσούσης μάλιστα της κρίσης για την υπόθεση της μονής Βατοπεδίου.
Πρόκειται για μία έκταση 32 στρεμμάτων, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και στον δρόμο Πανοράματος-Θέρμης, που δόθηκε «κατά κυριότητα» στον Ανθιμο για να φτιάξει εκκλησιαστικό ίδρυμα με τον τίτλο «Κέντρο αποθεραπείας-αποκαταστάσεως και ξενών αποκαταστάσεως για άτομα ηλικιωμένα και άπορα». Φορέας κατασκευής του έργου είναι η διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών της νομαρχίας Θεσσαλονίκης.
Η έκταση αυτή, που έχει χαρακτηριστεί δασική, είναι μέρος...
κοινόχρηστης έκτασης περίπου 1.000 στρεμμάτων που το 1957 παραχωρήθηκε από το υπουργείο Γεωργίας στο υπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας «υπέρ του εθνικού οργανισμού πολεμιστών Ν 751/48 Βορείου Ελλάδος». Ο σκοπός της παραχώρησης, όπως αποκαλύπτουν στο ρεπορτάζ οι Κ. Λασκαρέλιας και Ν. Φωτόπουλος, δεν εκπληρώθηκε ποτέ!
Διαβάστε όλο το σχετικό δημοσίευμα εδώ

15 σχόλια

  1. ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ???

    21-02-2009

    Ταυτόχρονα με την εμφάνιση των τρομοκρατικών οργανώσεων, 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και ΕΛΑ, τα δεξιά αστυνομικά «ζαγάρια», με περισπούδαστες αναλύσεις τους που προέκυπταν από δήθεν μακρόχρονες και επίπονες έρευνες, τροφοδοτούσαν την κοινή γνώμη με αστεία – φανταστικά σενάρια που εμφάνιζαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ ως καθοδηγητές και υποκινητές των τρομοκρατών.

    Όταν αναλάμβαναν την διακυβέρνηση της χώρας, αντί να ασχοληθούν με την αποκάλυψη και σύλληψη των τρομοκρατών, παραπληροφορούσαν τον ελληνικό λαό και σπίλωναν τους πολιτικούς τους αντιπάλους για μικροκομματικά οφέλη, καλύπτοντας ταυτόχρονα και την αναποτελεσματικότητά τους.

    Γελάμε ακόμη με το φιάσκο της ΡΙΑΝΚΟΥΡ ή τις συνταρακτικές, κατά καιρούς, «αποκαλύψεις» τους για τη δήθεν συμμετοχή στις τρομοκρατικές οργανώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ (ΣΗΦΗΣ ΒΑΛΙΡΑΚΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ κ.λ.π.)

    Δυστυχώς όμως για τα δεξιά αστυνομικά «ζαγάρια» και τα «παπαγαλάκια» τους, αλλά ευτυχώς για τη χώρα, οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, με σοβαρή – συστηματική και αποτελεσματική προσπάθεια κατόρθωσαν να απαλλάξουν την ΕΛΛΑΔΑ από τις τρομοκρατικές οργανώσεις και να οδηγήσουν τους υπεύθυνους στη Δικαιοσύνη και αυτή με τη σειρά της στις φυλακές.

    Από το Μάρτη του 2004 που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «σαΐνια» του, με το «δόγμα» της περίφημης επανίδρυσης του κράτους, (συγνώμη διάλυση του κράτους ήθελα να γράψω).

    Αφού, διέλυσαν την αστυνομία, ιδίως την αντιτρομοκρατική υπηρεσία παροπλίζοντας ικανά και έμπειρα στελέχη της και προωθώντας τα γαλάζια παιδιά.
    Έστρωσαν το έδαφος για την εμφάνιση νέας γενιάς τρομοκρατών και μάλιστα, σύμφωνα με τη μέχρι τώρα δράση τους, ποιο αδίστακτων από τους προηγούμενους.

    Μπροστά στο πρόβλημα, επανεμφάνισης της τρομοκρατίας, όπως και σε όλα τα άλλα που ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «σαΐνια» του είναι ανίκανοι να επιλύσουν, το μόνο που κάνουν είναι να εφαρμόζουν αραχνιασμένες και αναποτελεσματικές μεθόδους από το «οπλοστάσιο» του αποτυχημένου παρελθόν τους.

    Για να καλύψουν την ανικανότητά τους ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «σαΐνια» του χρησιμοποιούν, για μία ακόμη φορά, μεθόδους παραπληροφόρησης τις κοινής γνώμης και σπίλωσης των πολιτικών τους αντιπάλων.

    Έφτασαν στο σημείο η αθεόφοβοι… (τρομάρα τους!!!) να σπιλώσουν και τον ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ , τον άνθρωπο που εξάρθρωσε τη 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και τον ΕΛΑ.

    «Κύριε» Κυβερνητικέ Εκπρόσωπε, (συγνώμη κυβερνητικέ γκεμπελίσκο ήθελα να γράψω), εεεεεεεεεέλεος.
    «Καταλληλότερε» (sic) τόσο εσένα, όσο και τα «σαΐνια» σου, σας πήραμε χαμπάρι, δεν είστε μόνο ανίκανοι, είστε και επικίνδυνοι… αδειάστε μας τη γωνιά εδώ και τώρα.

    Αφελείς και παραπλανημένοι ψηφοφόροι τους, όσοι από σας δεν αντιλαμβάνεστε τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η χώρα, με την παραμονή του «καταλληλότερου» (sic) και των ανίκανων στελεχών του στην εξουσία, είναι δικαίωμά σας να απολαμβάνετε την πλάνη σας.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΑΙ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ -τι λένε από μέσα τους αυτό ειναι άλλου παπά ευαγγέλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκλογές
    Πολυς κοσμος στην ομιλια του Γιωργου σημερα...πολυ καλες παρουσιες....Κατσέλη, Πασβαντίδης, Δρ Κουτσούκος (που χαιρέτησε την Αντα - που ήταν στις ομορφίες της σήμερα) Ραγκούσης, Παπακωσταντίνου και όλοι οι πρασινοφρουροί!!
    Συγκονιστικός ο Γιώργος...ο αυριανός Πρωθυπουργός!!
    Εκλογές εδώ και τώρα!!
    Πασοκζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να πιστεύεις στο θεό ή την εκκλησία πρέπει να είσαι Α) αμόρφωτος ή β) απατεώνας.
    Σημ. Ο αμόρφωτος απατεώνας πιστεύει στα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ως δάσος ή δασικό οικοσύστημα νοείται το οργανικό σύνολο άγριων φυτών με ξυλώδη κορμό πάνω στην αναγκαία επιφάνεια του εδάφους, τα οποία, μαζί με την εκεί συνυπάρχουσα χλωρίδα και πανίδα, αποτελούν μέσω της αμοιβαίας αλληλεξάρτησης και αλληλοεπίδρασής τους, ιδιαίτερη βιοκοινότητα (δασοβιοκοινότητα) και ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον (δασογενές).

    Δασική έκταση υπάρχει όταν στο παραπάνω σύνολο η άγρια ξυλώδης βλάστηση, υψηλή ή θαμνώδης, είναι αραιά..

    Συνταγμα
    http://www.parliament.gr/politeuma/syntagmaDetails.asp?ArthroID=26

    Αρα ΝΟΜΙΜΑ ,ΝΟΜΙΜΩΤΑΤΑ παραχωρηθηκε.

    Τακους ρε μπουφο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε με τι μαλακες εχουμε μπλεξει!!Τι παραχωρουν χωραφια του πατερα τους??Εσυ ρε Κοντε λαμογιο τοσα εκανες με τους Βατοπαιδινους ,δεν σου εφταναν ??και κυκλοφορεις ελευθερος ακομα σεμνε και ταπεινε !!!ε!!αισιχτιρ ....βλαχαδερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βατοπεδι 3 αταλαντη λοκριδος.η εταιρια atalanti hills και οι δασικες εκτασεις που θα γινουν γκολφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KAL;A EKANE KAI TA EDOSE STHN EKKLHSIA .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε 3.19!
    μήπως ξερεις κατα που "πεφτη" αυτη η τοποθεσία,γνωρίζεις για τι πρόκειται ;
    Γιαντα κουζουλέ δε κανης μια βολτα απαδακά και μετά γροικάς με τσι νόμους και το σύνταγμα(αλήθεια υπάρχουν ακόμη αυτά τα πραματα επι νδουλας;)!
    διαολε τσ' απολιμάρες σου!!μήπως κατέεις την αξία τους;για γκέλ να κάνης μια ερώτηξιςςς απο τσαριόσιτι για να αγοράσης 12 στρέματα!..Αρον αρον θα φύγης..Kαλλιούτερα 40 στρέματα στο Συνταγμα(τσ'Αθηνας,επεξήγησις,γιατί μπορη να μπερδευτής)εκτος και εαν εισαι..βεβαίως.βεβαίως"τσιράκιον το μέγα" της νδουλας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα παραχώρησε σε ανθρώπους του θεού, στον ίδειο τον θεό καλά έκανε. Πιστεύει ο άνθρωπος δέν είναι άθρησκος σάν εσάς, ο θεός θα ανταποδώσει 100 φορές το καλό στον ίδιο και στον επίσης θεοσεβούμενο πρωθυπουργό μας τον άξιο ηγέτη Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είτε είναι δάσος, είτε είναι δασική έκταση, με ποιο δικαίωμα, παραχωρεί Δημοσια έκταση στον Τραγόπαπα.
    Το μεγάλο σκάνδαλο όμως, που δεν το γνωρίζουν όλοι, είναι ότι η παραχώρηση, έγινε κατά κυριότητα στον Άνθιμο και όχι κατά χρήση.
    Αυτό σημαίνει, ότι ο Άνθιμος και μόνο ο Άνθιμος, θα έχει κυριότητα επάνω στο ακίνητο και από τα 32 στρέμματα, θα χρησιμοποιήσει ένα ή δύο για το ίδρυμα και τα άλλα θα τα πουλήσει και θα τσεπώσει τα φράγκα.
    Α ρε κορόιδα, είπαμε ότι είναι νόμιμο, δεν είναι και ηθικό. Αλλά εσείς εκεί μυαλό δεν βάζεται.
    Αλλά μάλλον φίλε μου, διορισμό θα περιμένεις και εσύ.
    Μη στεναχωριέσε θα μπεις και εσύ στο Δημόσιο, με Πρόγραμμα STAGE για 18 μήνες, με 500€ το μήνα χωρις ένσημα.
    Περίμενε, περίμενε!!!

    Λυκούργος Μυτιληναίος
    και όχι
    Ανώνυμος όπως εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λυκούργος Μυτιληναίος
    και όχι
    Ανώνυμος όπως εσύ

    22 Φεβ 2009 6:13:00 μμ
    ===

    Και εγω λεγομαι
    Παυσανιας Αστηθας

    Χασου ρε μαλακα .

    Πηγα στο τηλεφωνικο καταλογο και σε...Βρηκα!!

    (π)ουστ ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εθνικόφρονες μπίζνες κάνουνε τα γαλάζια λαμόγια μαζί με την εκκλησιαστική μαφία με λεία δημόσιες δασικές εκτάσεις.

    Για αυτό δε θέλανε διαχωρισμό κράτους εκκλησίας τα γαλάζια παράσιτα μαζί με τις μαυρορομπιτισες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "ούτε κατ' ίχνος"
    Μαρκογιαννάκης

    (ανήκει στο "άλλο είδος Κρητικού" που κυκλοφορεί).


    "τάμα" του έκανε ο Κρητικός, θα τον πηδήξει λέει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση