GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωπολιτική με χαμηλό IQ...

. Από το http://thesa1nt.wordpress.com/ . Την πιο απλοϊκή αλλά συνάμα και πιο αντιπροσωπευτική περιγραφή για τα γεγονότα της Γάζας, την είπ...

.
Από το http://thesa1nt.wordpress.com/
.
Την πιο απλοϊκή αλλά συνάμα και πιο αντιπροσωπευτική περιγραφή για τα γεγονότα της Γάζας, την είπε ο Μανεσης στον Alpha: «Πάει ένα παιδάκι 5 χρονών και ρίχνει μια φάπα σε έναν ενήλικα και εκείνος για αντίδραση του ρίχνει μια μπουνιά»
Λογικό κάθε πολιτισμένος άνθρωπος να κρίνει ως απαράδεκτη, την αντίδραση του ενήλικα και να αναρωτιέται, υπάρχουν τόσοι πολλοί «βλάκες»;
Παιδάκι η Παλαιστίνη, ενήλικας το Ισραήλ.
Το παιδάκι που δεν έχει ανατροφή και παιδεία, γιατί ζει σε μια περιοχή, υποβαθμισμένη, τις περισσότερες φορές σε στρατόπεδα προσφύγων, δεν έχει γη να καλλιεργήσει, εμπόριο να αναπτύξει, τρέφεται από τον θρησκευτικό φανατισμό και τα όπλα που του προσφέρουν όλοι οι άλλοι βολεμένοι μουσουλμάνοι, που έτσι νομίζουν ότι εξοφλούν το χρέος της ψυχής τους προς τον Προφήτη. Οι περισσότερες προσπάθειες διαπαιδαγώγησης του είναι με σκοπό να δημιουργήσουν θρησκόληπτους μαχητές με χαμηλό επίπεδο και υψηλό φανατισμό.
Ο ενήλικας από την άλλη, θεωρητικά με την εξυπνάδα του, επιβίωσε και αναπτύχτηκε για αιώνες μακριά από το «σπίτι» του, κατάφερε να γυρίσει στην αποκαλούμενη «γη της επαγγελίας» (τι ειρωνεία!) με τις πλάτες των δυνατών και την οικοδομική αρωγή των ανά το κόσμο, ομοεθνών. Αντί να ευλογήσει το Θεό του για το δώρο, να δημιουργήσει με την τεχνολογία και την οικονομική ευρωστία, κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη όλης της περιοχής, πρώτο μέλημα του ήταν να δημιουργήσει ένα μιλιταριστικό κράτος, δαπανώντας τους πόρους για την αγορά υπερσύγχρονων όπλων (ευτυχώς για αυτούς στις πραγματικές τιμές, όχι σαν εμάς τους «βλάκες» που τα αγοράζουμε 3 φορές παραπάνω), να συντηρεί ένα αυστηρά θρησκόληπτα πωρωμένο στρατό, αντί να δημιουργήσει συνθήκες ασφάλειας και ευημερίας για τους κατοίκους. Το μόνο που έχει καταφέρει με την στοιχειώδη «βλακεία» του είναι να δημιουργεί γενιές φανατικών εχθρών και φοβισμένων πολιτών.
Τελικά οι μόνοι «έξυπνοι» όλης της ιστορίας είναι αυτοί που πουλάνε φόβο, θρησκευτικό μίσος και όπλα, σε όλη την περιοχή, αυτοί που έβαλαν έναν αλλόθρησκο μη δίκαιο «σερίφη», σε μια μακρινή περιοχή. Όπως είχαν μάθει ότι δίνοντας γυαλιστερά πετραδάκια και μπόλικο αλκοόλ εδίωξαν τους αυτόχθονες από την περιοχή τους, έτσι συνεχίζουν και εκεί να εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους με μόνο τους σκοπό, το κέρδος.
ΥΓ 1. «πάει ένα παιδάκι 5 χρονών και ρίχνει μια φάπα σε έναν ενήλικα και εκείνος για αντίδραση του ρίχνει μια μπουνιά»
Τι μου θυμίζει; πάει ένα παιδάκι στα Εξάρχεια και πετά ένα πλαστικό μπουκάλι και ο ενήλικας φρουρός της τάξης και της ασφάλειας του απαντά με μια σφαίρα!!!
Γνωστόν ότι η βλακεία είναι σε όλα τα μήκη και πλάτη, αλλά γνωστόν επίσης ότι πάντα ανοίγει ασκούς του Αιόλου.
ΥΓ 2. Μόνο ένα κράτος με «βλάκες» πολίτες, μπορεί να δεχτεί ένα πρόεδρο με ημερομηνία λήξης (να πάει στο καλό και να μην τον ξαναδούμε) να καλύπτει θηριωδίες και ένα πρόεδρο που θα αναλάβει σε λίγες μέρες να ακούει αλλά να μην κάνει κάτι. Ήταν αυτονόητο ότι ο απερχόμενος πολεμοχαρής πρόεδρος πριν την «αναχώρηση» του, κάτι σχετικό θα έκανε σε σημείο να τον ευχαριστούμε και από πάνω που δεν ξεκίνησε καμιά ιστορία με το Ιράν!
Όπως ελεγαν οι παλιοί «ευτυχής ο υγιής και βλάκας» αλλοίμονο σε όλους τους άλλους.
--------------------------------------------

21 σχόλια

  1. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΟΙ
    ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο που το παιδάκι του παραδείγματος παίρνει ζωές και δεν λέει να σταματήσει τις φάπες.

    ΟΧΙ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ

    Αφήστε πιά τα κλάματα για τους Ζιχαντιστές. Γιατί αυτό είναι η Xαμάς. Οσο για τις μανάδες που κλαίνε για τα σκοτωμένσα παιδακια γιατί οι ίδιες δηλώνουν υπερήφανες όταν αυτά τινάζονται στον αέρα ζωσμένα βόμβες? Σκοτώνοντας και μερικές δεκάδες αθώους. Η όταν στα σχολεία, στα σπίτια, στις πολυκατοικίες και στα τζαμιά έχουν ρουκετοβόλια? Αφήστε πιά την υποκρισία των αθώων δήθεν παλαιστίνιων οπαδών της Χαμάς. Ρωτήστε τους παλαιστίνιους της Δυτικής Οχθης και τους Αραβεσ της Ιορδαβίας, της Συρίας, της Σαουδαραβ΄λιας, του Κόλπου και της Βόρειας Αφρικής. Γιατί όλοι αυτοί σιωπούν και φωνάζουν ...οι ελληνάρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δεξιά όταν έβλεπε ότι κατρακυλάει και ότι τους έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος τι απατεώνες συκοφάντες και κλέφτες είναι, πάντοτε επεδίωκε την ανωμαλία στο πολιτικό βίο της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aγαπητοί-ες μου
    Όποιος δεν γνωρίζει το παρελθόν του να μαθαίνει από τα λάθη του και να τα διορθώνει, δεν μπορεί στο μέλλον να πορευθεί με επιτυχία. Για αυτό σας παραθέτω ορισμένα ιστορικά γεγονότα:

    H ρουφιανιά, ο δοσιλογισμός, η παραπληροφόρηση, το ψέμα, το πλιάτσικο του τόπου ανέκαθεν ήταν τα προσόντα της δεξιάς. Με το παραπλανητικό σύνθημα, ψηφίστε μας και θα σας φέρουμε τα παιδιά σας πίσω, αφού καπηλεύτηκαν τη κούραση του λαού από τους συνεχείς πολέμους κέρδισαν τις εκλογές (Λαϊκό κόμμα λεγόταν τότε)συνεπικουρούμενοι από φιλοβασιλικούς ακροδεξιούς, ακροαριστερούς και παπάδες το 1920 και έκαναν πρωθυπουργό το Γούναρη( τον κρέμασε ο Πλαστήρας μαζί με τους άλλους 5 στο Γουδί). Έτσι κατόρθωσαν να κερδίσουν το μεγαλύτερο πολιτικό μετά το 1821, αυτόν που δημιούργησε την Ελλάδα των 2 Ηπείρων και των 5 θαλασσών. Βέβαια όχι μόνο δεν σταμάτησαν το πόλεμο αλλά οδήγησαν τη χώρα στη μεγαλύτερη καταστροφή και στον ακρωτηριασμό της.

    Μετέπειτα είχαμε φασιστικές δικτατορίες ( Μεταξάς, Παπαδόπουλος) προδοσία και διαμελισμό της Κύπρου, χωρισμό των Ελλήνων σε εθνικόφρονες και μιάσματα όλα έργα των δεξιών ακροδεξιών και των βασιλοφρόνων.

    Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας είχαμε καινούργιες σελίδες δόξας με τον άλλο τον αρχιαποστάτη το τυμβωρύχο που είχε μαζέψει όλα τα αρχαία για να τα διασώσει (έτσι έλεγε)και που τον εξανάγκασε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου να τα δωρίσει στο κράτος,να περισωθούν τα προσχήματα και να μη τον βάλει φυλακή. Που παίρνει τρεις συντάξεις αλλά ήθελε να φτιάξει το ασφαλιστικό. Δηλαδή να μη παίρνει κανένας σύνταξη παρά μόνο οι κουμπάροι. Που ήθελε να μικρύνει το Δημόσιο γιατί έλεγε ότι ήταν ζημιογόνο. Αλλά όλους τους δικούς του τους έχει τακτοποιήσει στο Δημόσιο. Που ήθελε να πουλήσει ολόκληρο τον ΟΤΕ 450 εκατ δολλάρια. Τον Ιούλιο 2007 το κράτος μόνο από το 5,3% του ΟΤΕ εισέπραξε 840 εκατ δολλάρια ή 600 εκατ ευρώ.

    Αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα μήπως σας θυμίζoυν άλλα σύγχρονα έργα της δεξιάς; αναξιοκρατία, διαφθορά, μίζες, κουμπάροι, ομόλογα, υποκλοπές, Πακιστανοί, αναψυκτήρια, βατοπαίδια κλπ;

    Έλληνες ξυπνήστε ρημάζουν το τόπο οι δεξιοί και τα δεκανίκια τους. Μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ, μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση και να καθαρίσει τη κόπρο του Αυγεία που έχει συσσωρεύσει η δεξιά μάστιγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσαι βλάκας και εσύ και αυτός που τω είπε.

    Είναι λογικό όμως σαν τουρκόσποροι που είμαστε όλοι να θεωρούμε αδέλφια μας τους παλαιστινιους μουσουλμάνους...

    Μια πιο έγκυρη απλοϊκή ανάλυση θα ήταν η εξής:

    "Πάει ένα παιδάκι 5 χρόνον και δίνει μια φάπα σε έναν ενήλικα και εκείνος του λέει "σταματa αυτό και έλα να μιλήσουμε και πάρε και ένα σχολειό δώρο"
    Μετά από μερικά χρονια φάπας και αρκετά δισεκατομμύρια επενδύσεις και δωράκια ο ενήλικας τα παίρνει στην κράνα και τo σπάει στο ξύλο τo μαλακισμένο για να μάθει την θέση του ...
    αει σιχτίρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε ένα μήνα από τώρα τα Εξάρχεια θα είναι καθαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ;

    ΙΜΙΑ-ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ-ΣΚΟΠΙΑ-ΙΡΑΚ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ. ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΒΟΥΛΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΟΙ
    ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε σεις κοιμόμαστε, ξυπνήστε, Έλληνες κάνετε κάτι να προλάβετε να φτιαχτείτε, !
    Και γιατί το λέω αυτό; Να έτσι το σκέφτηκα πριν από λίγο, και δείτε τι σκέφτηκα.
    Παράδειγμα πρώτον.
    Η Vodafone δεν είναι που έκανε τις υποκλοπές;
    Εεεε…… λοιπόν της δώσανε την Πλατεία Συντάγματος και έκανε συναυλία, και το μετρό, συρμούς και σταθμούς να διαφημίσει την συναυλία….!
    Μα θα μου πείτε φτιάχτηκε η Vodafone με την συναυλία; Σαφώς όχι, ξοδεύτηκε και από πάνω, … τι είπατε ; ότι από κάπου θα τα εκπέσει φορολογικά;
    Μα αυτό είναι το θέμα ή ότι δόθηκε στην καλή μας εταιρία ,ένα πρώτης τάξεως καθαριστικό να ξεπλύνει το όνομα της;
    Και τεράστια, μοναδική διαφήμιση στην Εθνική Πλατεία της Ελλάδας.
    Εθνικό το έργο της, Εθνική και η ανταμοιβή.
    Ποιος της έδωσε αυτό το καθαριστικό; Ο Δήμαρχος της Αθήνας; Κάποιος Υπουργός; Κάποιος υφυπουργός, ή κάποιος άλλος που οι υποκλοπές τον ωφέλησαν;

    Παράδειγμα δεύτερον.
    Η SIEMENES δεν είναι αυτή που έκανε δωράκια σε διάφορους πολιτικούς; Κόμματα; Και λοιπά ενδιαφερόμενα πρόσωπα, τους «λάδωνε» δηλαδή για να παίρνει δουλειές στην Ελλάδα μας,.
    Παρανομούσε δηλαδή καραμπινάτα, πράγμα που έκανε και στις ΗΠΑ και τις ρίξανε πρόστιμο σχεδόν ένα δις δολάρια, και τα οποία θα τα πληρώσει γιατί εκεί έχει να κάνει με κράτος και όχι μπανανία του κάθε λεφτά.
    Τέτοια πρόστιμα της ρίξανε και σε χώρες που εμείς οι νεοέλληνες τις αποκαλούμε μπανανίες!
    Εμείς όμως στην πατρίδα μας που ανθεί και θάλει φαιδρά πορτοκαλέα, δεν είμαστε ουτιδανοί, δεν είμαστε αμερικανάκια λιγούρηδες, είμαστε γαλαντόμοι, τον έχουμε τον παρά και τον ξοδεύουμε.
    Έτσι λοιπόν στην ύποπτη-υπόδικη στην χώρα μας SIEMENES, της δώσαμε τον ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ.

    Γι’ αυτό Συνέλληνες γρηγορείτε, ένα σκάνδαλο μεγάλο να κάμετε και σωθήκατε……….!
    Γι’ αυτό Συνέλληνες γρηγορείτε, ένα σκάνδαλο μεγάλο να κάμετε και σωθήκατε……….!
    Γι’ αυτό Συνέλληνες γρηγορείτε, ένα σκάνδαλο μεγάλο να κάμετε και σωθήκατε……….!
    Γι’ αυτό Συνέλληνες γρηγορείτε, ένα σκάνδαλο μεγάλο να κάμετε και σωθήκατε……….!

    Να δείτε που ο επόμενος θα πάρει την ΔΕΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΠΙΣΗΜΟ

    Ο αστυνομικος χτυπηθηκε απο εξοστρακισμο της σφαιρας και απο μια ζαρντινιερα που επεσε επανω του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΤΡΕΠΩ:
    ΡΟΧΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ.
    ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒEΤΕ; ΜΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατί όλοι αυτοί σιωπούν και φωνάζουν ...οι ελληνάρες!!

    5 Ιανουάριος 2009 12:08 μμ

    ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ.
    ΕΜΕΙΣ [ΚΑΤΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ]
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,
    ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ
    'Η ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΙ
    'Η ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΝΟ
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ.
    ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ
    ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ.
    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΔΟΛΦΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.

    ΕΛΛΗΝΑ΄ΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 5 Ιανουάριος 2009 12:35 μμ

    ΕΒΡΑΙΟΣΠΟΡΕ,
    ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ,
    ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΣΑΣΤΕ ΑΨΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥΣ ΤΗΣ
    ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,
    ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε παιδια ας διαβασουμε λιγο ιστορια,ποιος ποτε και γιατι δημιουργησε την Χαμας,εναντιον ποιου την χρησιμοποιησε,ποιοι την βοηθησαν να μεγαλωσει σαν οργανωση,και ας βγαλουμε τα συμπερασματα μας.Δεν σας θυμιζει λιγο Ταλιμπαν και Σανταμ η ιστορια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ας πέταγε το παιδάκι, αν τολμούσε βέβαια, ένα μπουκάλι σε περιπολικο σε Ρωσία, Κίνα, ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία και Αγγλία και θα έβλεπες το θα γινόταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Μάνεσης λέει τις μεγαλύτερες βλακείες της τηλεόρασης. Αν τον άκουγες τι έλεγε γιά το δεκαπεντάχρονο θα τράβαγες τα μαλλιά σου αν έχεις. Γιά τους αναρχικούς που μάζευαν δήθεν λεφτά γιά να δώσουν στη γιαγιά,που τις καψανε το περιπτερο κόντεψε να τους δώσει και βραβείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η μιση ευθυνη για ολα τα κακα που μας συμβαινουν βαρυνουν ΚΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ 'ΜουΜουΕ' και τα τσογλανια που τα επανδρωνουν και νομιζουν οτι ειναι δημοσιογραφοι. ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ - ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ - ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ την κοινη γνωμη, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ) να βρουμε τι ειναι και απο που προερχεται και να κοινοποιουμε συνεχεια αυτην την ΛΙΣΤΑ καιγοντας τα ττσογλανια αυτα ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΘΩΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΞΕΡΟΥ ΛΑΟΥ.

    Ξεκιναω με τον μαλακα τον ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ που ειναι λυσσασμενος πασοκτζης και η μονη εφημεριδα που εγραψε ηταν το κομματικο εντυπο του πασοκ 'Η ΕΞΟΡΜΗΣΗ' αυτος ο μαλακας ανελαβε εργολαβικα 'να μας ενημερωνει'...

    Ο καλοπληρωμενος και 'μη μου απτου' ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ηταν ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΑΣΟΚ (ΠΑΣΠ) και μαλλον εξακολκουθει να ειναι (αυτος που βαρυνεται με το εγληματικο φιασκο του ΡΟΥΜΑΝΟΥ ΣΟΡΙΝ με την υποτιθεμενη παρεμβαση του να τον πεισει.. - αυτον που απι 2 ημερες διαφημιζε οτι ειχε βρει και εχει αποκλειστικη συνεντευξη με εκεινον που ειχε κερδισει το κρατικο λαχειο ... και αποδειχτηκε στο τελος οτι ηταν τρελλος και τον δουλευε...) τωρα μας 'ενημερωνει' και αυτος..

    ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ = ηταν οργανωμενος ΜΑΟΙΚΟΣ , και επι χρονια ΒΑΣΙΛΙΚΑ αμοιβομενος στην ΕΡΤ

    ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΑΝΤΕΝΝΑ 6-10 το πρωι) ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΝΕ
    τωρα ανελαβε και αυτος να μας 'ενημερωνει'..

    ΒΕΡΥΚΙΟΣ = εκτος απο βλακας (φαινεται) κατα δηλωση του ηταν και αυτος στην.. ΚΝΕ... τωρα μσς ενημερωνει με γουρλωμενα ματια απο το ... πενταγωνο... ΗΜΑΡΤΟΝ !

    ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΕΣΗΣ (ΑΛΦΑ) κατα δηλωση του ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, οπως ειπε 'οχι πασοκ αλλα αριστερος' κταλαβαινετε ολοι ποσο αδολα και αυτος μας 'ενημερωνει' ...

    ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ , τι να πει κανενας γιαυτην την ποντικομουρα που φιγουραρει παντοτε στα πρωτα ονοματα να 'στολισει' τα ψηφοδελτια του αγαπημενου της ΠΑΣΟΚ.. μεχρι τωρα δεν μπηκε γιατι απαιτει 'επικρατειας'... θα την βρειτε παντα παντρεμενη με καποιον παμπλουτο... πχ ΜΠΟΥΤΟΣ ,ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΣΤΤΕΩΣ..) και τωρα ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ βεβαιως βεβαιως..

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ (γνωστη και σαν τρελλοπρετεντερω) Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ πιο ΣΗΜΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ (συζυγο ΣΗΜΙΤΗ) στο σπιτι του στην πελοπονησσο γινανε ουκ ολιγα απο τα πιο ενδιαφεροντα και 'κλειστα' πρασινα μιτινγκ.. και αυτος .. μας 'ενημερωνει'...

    ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ = ηταν οργανωμενος στην ΚΝΕ , σημερα βεβαια κατοικει στα βορεια προαστεια... ανεβηκαν οι δουλειες...

    ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ = ακροαριστερος γνωστος απο την θητεια του στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

    ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΨΗ... ΤΙ να πει κανεις , μονο να αναφερει οτι ειναι γυιοι του ΚΑΨΗ του ΠΑΣΟΚ (ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ 'ΝΕΡΟΥΛΑ' οταν μετα μανιας ανεδειξε και επεμενε στα ΝΕΑ για το θαυματουργο νερο του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ) 'δημοσιογραφοι' και αυτοι..

    ΤΡΑΓΚΑΣ = αυτος ΜΟΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ....και οι αμερικανοι τωρα τελευταια δεν θελουν την ΔΕΞΙΑ κανουν καλυτερες δουλειες με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ....

    ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ = τι να πω γιαυτο το κομματοσκυλο του ΠΑΣΟΚ ? ειναι τοσο βδελυρος που και στο ΠΑΣΟΚ πια δεν τον θελουν γιατι τους βρωμιζει και εκει..

    το διδυμο ( με τις χαριτωμενιες του) της ΕΡΤ τα πρωινα (λυριτζης και οικονομου..) ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΟΤΙ και αυτοι σημερα πετανε πετρες (ηταν τοτε που οι κουκουλοφλωροι σπασανε στο ξυλο καποιον δημοσιοκαφρο απο το ΜΕΓΚΑ..) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥς ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΥΣ.....ναι ειναι η κρατικη τηλεοραση..

    προσθεστε και ΕΣΕΙΣ αλλους... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ολοι ΤΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ... ΚΑΙ μας 'ενημερωνουν ακριβοδικαια'...

    Α ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - Α ΡΕ ΒΛΑΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑ.

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΚΑΡΦΗΔΕΣ ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

    απο τοτε που εγινε το κωλοκρατοσ τους μονο αιμα καο πονο κερασαν την ανθρωποτητα , ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΑΣ τα σιωνιστικα κτηνη πρεπει να πληρωσουν ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ (και παλι) ΑΜΑΧΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σύμφωνα με το καταστατικό της Χαμάς όλη η Παλαιστίνη είναι ισλαμική πατρίδα στην οποια άπιστοι, μη μουσουλμάνοι, δεν έχουν θέση.
    Είναι καθήκον κάθε μουσουλμάνου να αγωνιστεί για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης από τους απιστους και την κατάκτηση του Ισραήλ, αυτού του σιωνιστικού κατασκευάσματος, διότι μέχρι της δευτέρας παρουσίας η Παλαιστίνη έχει παραχωρηθεί στους μουσουλμάνους. Στόχοι της Χαμάς είναι η καταστροφή/διάλυση κάθε κοσμικής παλαιστινιακής αρχής, η κατάκτηση της Ιορδανίας και η δημιουργία μιας ισλαμικής θεοκρατίας στην Παλαιστίνη.
    Οι ηγέτες της Χαμάς αρνούνται το ολοκαύτωμα των εβραίων κατά τη διάρκεια του 2. παγκοσμιου πολεμου και υποστηρίζουν αντισημιτικές θεωρίες συνωμοσίας (οι Εβραίοι είναι υπεύθυνοι για την γαλλική επανάσταση, τον κομμουνισμό, τους παγκοσμιους πολέμους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 5 Ιανουάριος 2009 9:08 μμ

    είσαι ηλίθιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 5 Ιανουάριος 2009 9:08 μμ
    είσαι ηλίθιος!
    5 Ιανουάριος 2009 9:45 μμ

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο 9:08
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ,
    ΕΒΡΑΙΟΦΕΡΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση