GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η υποβάθμιση και τα διλήμματα...

. Η αποτυχία της Δεξιάς και η ανικανότητα της Αριστεράς... . Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης . Άντε τώρα να πείσεις οτι φταίει το ΠΑΣΟΚ. Αντε ...

.
Η αποτυχία της Δεξιάς και η ανικανότητα της Αριστεράς...
.
Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης
.
Άντε τώρα να πείσεις οτι φταίει το ΠΑΣΟΚ. Αντε τώρα να πείσεις οτι η χρεοκοπία των περιβόητων μεταρρυθμίσεων δεν είναι τίποτα άλλο απο τρανταχτή απόδειξη όχι μόνο της διαχειριστικής ανικανότητας της κυβέρνησης αλλά και της πλήρης απουσίας του αισθήματος της αυτο-πειθαρχίας
Παρέλαβαν μια σταθερή οικονομία και την κατάντησαν μια νεο-φιλελέυθερη βαλκανική κόπια ψευτο-οικονομίας. Παρέλαβαν μια Ελλάδα με πολλά εσωτερικά προβλήματα αλλα με ενα εξωτερικό στάτους που επέτρεπε στους Έλληνες να χαμογελούν. Παραδίδουν μια οικονομία σαπισμένη, μια κοινωνία χωρίς πυξίδα που αποσυντίθεται και εναν κρατικό μηχανισμό βυθισμένο στους πιο απαρχαιώμενους, στείρους αρτηριοσκληρωτικούς και αυτιστικούς στηνουσία τους μηχανισμούς.
Και τι παραδίδουν πού; Σε μια κεντρο-αριστερά χωρίς πυξίδα βυθίσμένη σε έναν ατελέσφορο λαϊκισμό που φλερτάρει με τα όρια του άκρατου συντηρητισμού. Για αυτό απάντησε μου ειλικρινά. Αν έπρεπε να διαλέξεις μεταξύ Παπαθανασίου και Κατσέλη τι θα διάλεγες;
-----------------------------

33 σχόλια

  1. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Πάει ο νταβραντισμένος στο μπουρδελο.Παρακαλώ λέει η τσατσά.Θέλω να @μήσω αλλά θέλω τη Μαρία από τα Τρίκαλα. Εδά δουλεύει;Mάλιστα κύριος στην πόρτα δεξιά.Μπαίνει ο φόλος κάνει τη δουλιά του και ρωτάει πόσο η ταρίφα 20 του λέει εκείνη.Καλώς απαντά αυτός.Πάμε για έναν ακόμα;Η δουλειά μας κύριος. Ναι αλλά θέλω να ξέρω αν είσαι σίγουρα η Μαρία από τα Τρίκαλα. Εγώ είμαι ρε φίλε. ΄Αντε κάνε τη δουλειά σου.Το κάνει ο τύπος ξαναρωτά αν είναι σίγουρα η Μαρία από τα Τρίκαλα.Τα ψιλοπέρνει η δικιά σου αλλά δουλειάς ένεκα του το ξαναεπιβεβαιώνει.Πάμε για άλλο ένα.Άντε και φύγαμε του λέει η άλλη.Τελειώνει φίλος το τρίτο και ξαναρωτά. Σίγουρα είσαι η Μαρία από τα Τρίκαλα;Ναι ρε μεγάλε μας τα έσπασες.Εγώ είμαι.Αλλά γιατί φαγώθηκες και ρωτάς; Να γιατί,απαντα εκείνος, μου έδωσε ο πατέρας σου να σου δώσω 60 ευρώ και φοβάμαι μη μου τα φάνε οι πουτάνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1.Παρέλαβαν μιά οικονομία που είχε έλλειμμα 8% και τώρα έχει έλλειμμα 3% του ΑΕΠ (διαφορά 12 δισ ευρώ το χρόνο, κάθε χρόνο, δηλαδή μία ολυμπιάδα το χρόνο).
    2.Παρέλαβαν μιά οικονομία που ήταν κρυμμένα τα περισσότερα χρέη των ΔΕΚΟ, των νοσοκομείων και των δήμων και τώρα είναι όλα πεντακάθαρα.
    3.Παρέλαβαν μιά οικονομία των ολιγοπωλίων των σουπερμάρκετ, των τραπεζών και των μεγαλοεπιχειρηματιών και τώρα τους πηδάνει, γιαυτό και ταίζουν τους καναλάρχες.
    4.Παρέλαβαν μία κομμουνιστική οικονομία και έχουν ιδιωτικοποιήσει τον ΟΤΕ, την Εμπορική, τα λιμάνια και πάμε ολοταχώς για την ολυμπιακή.
    5.Ή μήπως νομίζετε ότι ξεχάσαμε που έκλεψε το πασόκ και οι πάτρονες επιχειρηματίες του όλο τον Ελληνικό λαό με το χρηματισtήριο;

    ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΣΧΕΤΕ ΛΟΥΤΡΑΔΗ;

    Συγκρίνεις τη δασκαλίτσα τη Λούκα, τον τηλεστάρ Χριστοδουλάκη ή τον σοβαροφανή αρλουμπολόγο Παπαντωνίου με ανθρώπους της πραγματικής αγοράς όπως ο Παπαθανασίου;

    ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΡΟ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 50.000- 200.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΤΡΑ ΓΙΩΤ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΙΣΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΣ Η ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ.
    Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΘΕΙ Η ΦΑΙΔΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑ.
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ .
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΕΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ.
    ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑ ΠΕΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ 100 ΕΥΡΩ.
    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΩ 200 ΕΥΡΩ.
    ΟΜΟΡΦΙΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 14 – 01 – 2009


    ΤΑ «ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ» ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

    Στις 13-01-2009 ολοκληρώθηκε η δημόσια δημοπρασία των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου αξίας 2,5 δις €.
    Τα «παπαγαλάκια» των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, αλλά και των διαπλεκόμενων συγκροτημάτων της έντυπης ενημέρωσης, αγωνίζονται μανιωδώς να μας πείσουν, για τη μέγιστη επιτυχία του νέου Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, που μας προέκυψε από τον πρόσφατο ανασχηματισμό και της αναδομημένης Κυβέρνησης . (sik).
    Μιας Κυβέρνησης που «φιλοτέχνησε» με δοκιμασμένα, παλιά και ακατάλληλα υλικά ο «καταλληλότερος» (sik).
    Όμως όσο και να προσπαθούν τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» των διαπλεκόμενων ηλεκτρονικών και έντυπων ΜΜΕ να μας παραπληροφορούν με μισές αλήθειες, παρ΄ ότι γνωρίζουν ότι η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα.

    · Επειδή οι πολίτες δεν μασάνε κουτόχορτο.
    · Επειδή οι πολίτες δεν είναι χαζοί.
    · Επειδή οι πολίτες έχουν καταλάβει το ρόλο που παίζουν τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» και τα διαπλεκόμενα αφεντικά τους.
    ( Συγνώμη νταβατζήδες ήθελα να γράψω σύμφωνα με τη ρήση του «καταλληλότερου» (sik).

    Θέτουν τα παρακάτω ερωτήματα:

    · Γιατί «κύριοι» καναλάρχες και εκδότες, (συγνώμη κρατικοδίαιτοι εργολάβοι και προμηθευτές ήθελα να γράψω), παρακινείτε τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» σας να παραπληροφορούν τον Ελληνικό Λαό???
    · Γιατί κανένας «παπαγάλος» δεν μας ενημέρωσε ότι η υπερκάλυψη, (άκουσον - άκουσον περίπου έξι φορές), έγινε από τις Τράπεζες διαθέτοντας ένα μικρό ποσό (2,5 δις €) από τα χρήματα (24 δις €) που τους χάρισε ο απερχόμενος Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, υλοποιώντας την εντολή του «καταλληλότερου» (sik)???
    · Από πότε νεόκοποι και άθλιοι γκεμπελίσκοι, είναι μεγάλη επιτυχία να δανείζεσαι με απεχθέστατους όρους από τους Τραπεζίτες, το 10% των χρημάτων που τους χάρισες???

    Ρεεεε πάρτε το χαμπάρι……… σας πήραμε πρέφα και δεν τσιμπάάάάά με!!!!!!!!!!!!!

    Ρεεεε…… ούύύύστ………. απ΄ εδώ διαπλεκόμενοι του κερατάάάάάά!!!!!!!!!



    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΣΕΛΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. NAI ΜΩΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥΥΥΥΥ!!!!!

    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΩΡΕ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ? Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ????

    ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΟΔΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ, ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ?
    50 ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ Η ΝΔ ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!!

    ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΡΗΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η' ΧΑΟΣ!!!
    (ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΒΥΣΣΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Se la8os kairo kaneis thn erwthsh. rwta se dyo mhnes pali, na exei paliwsei o ypourgos oikonomikwn-biomhxanwn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ...ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ...ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ
    Ο Χ Ι
    ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ
    Η ΝΔ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΕ-ΕΠΕ,ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάποιος λουτράδης θέλει να κυβερνήσουν την ελλάδα τα παρατηρητήρια του ελσίνκι, οι βαλλιανάτοι, τα ουράνια τόξα και οι δημητράδες. Άξιος ο μισθός του.

    Από πιο χωριό της θεσαλίας, θέλεις αγόρι μου, να περνάνε τα βόρεια σύνορα;

    Γραικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΛΟΥΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Αν έπρεπε να διαλέξεις μεταξύ Παπαθανασίου και Κατσέλη τι θα διάλεγες;"

    Aυτόν που θα έπαιρνε πίσω την φοροεπιδρομή στους μικρομεσαίους και τους ελευθ. επαγγελματίες από τον Αλογοσκούφη .

    Ο Παπαθανασίου και ο Καραμανλής κάνουν την πάπια μέχρι στιγμής .
    Ανακοίνωσαν μέτρα για το πως θα ανοίγουν πιο εύκολα επιχειρήσεις, γιατί ? .. για να τους ξεζουμίσουν πιο εύκολα και πιο ληστρικά για να πληρώνουν το γιγάντιο και σπάταλο Δημόσιο ?

    Είμαστε 900.00 άτομα και τον Μάρτη θα κληθούμε να πληρώσουμε τα χαράτσια του Αλογοσκούφη . Θα κληθούν να το πληρώσουν και άτομα που φυτοζωούν και που θα κλείσουν ή θα διακόψουν το επάγγελμα μέσα στους πρώτους μήνες του 09 .
    Ο Γιώργος έχει ξεκαθαρίσει πως θα πάρει πίσω τα ληστρικά μέτρα στους μικρομεσαίους, ελευθ. επαγγελματίες και μπλοκάκηδες .
    Η Κατσέλη ρωτάει συνεχώς γιατί δεν κινείται η κυβέρνηση σε αυτήν την κατεύθυνση και το "νέο" επιτελείο συνεχίζει να κάνει την πάπια .
    Έχουν την εντύπωση πως θα κόψουμε τον λαιμό μας να πληρώσουμε τους επιπλέον άδικους και ληστρικούς φόρους τους - και μάλιστα σε μια περίοδο που κυνηγάμε πλέον το ρευστό με το δίκαννο - και ταυτόχρονα θα τους ψηφίσουμε στις επόμενες εκλογές ?

    Δεν τους σώζει τίποτα μιλάμε έτσι και συνεχίσουν το ίδιο βιολί και δεν κλείσουν το θέμα συντόμως .
    Δεν θέλουμε απλά χάρες , θέλουμε γλείψιμο !
    Την οικονομία , την απασχόληση (και την χώρα) δεν θα την σώσει ούτε ο Δημόσιος τομέας που προσπαθεί να φάει χωρίς να παράγει ψάχνοντας μονίμως ρευστό για να καλύψει τις ανάγκες του και πλέον δεν βρίσκει ούτε "απέξω" όπως έκανε από πάντα φεσώνοντας την χώρα , ούτε οι τράπεζες και τα χρηματιστήρια που δουλεύουν με τον αέρα και τα λεφτά των άλλων .

    Σε εμάς προέχει το γλείψιμο , εμείς είμαστε η πραγματική οικονομία , εμείς είμαστε η ελπίδα σωτηρίας , εμπρός στον δρόμο που χάραξαν οι εγγλέζοι ... συντονιστείτε στο γλείψιμο μιλάμε !

    Ο Γιωργάκης και το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησαν καλά από τον Σεπτέμβρη και άρχισαν να γλείφουν επαρκώς .
    Αν δεν αρχίσουν και οι άλλοι και μάλιστα συντόμως με πρώτο μέτρο την ανάκληση των ληστρικών φορο-επιδρομών του Αλογοσκούφη , την έκατσαν οριστικά και αμετάκλητα .

    Όσους ανέργους και να χώσουν στο Δημόσιο μπας και βρουν ψήφους .
    Δεν σας σώζει πλέον το Δημόσιο , πάρτε το απόφαση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TON ΜΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ:
    ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ


    Μετά τον ανασχηματισμό, οι νέοι υπουργοί προχωρούν άμεσα σε ριζικές αλλαγές στην «κρατική μηχανή», θέλοντας να είναι έτοιμοι να αντεπεξέλθουν και στις ανάγκες μιας πρόωρης εκλογικής αναμέτρησης.

    Συγκεκριμένα, οι αλλαγές που προωθούνται αυτή την ώρα είναι οι εξής:

    Υπουργείο Ανάπτυξης. Ο κ. Κ. Χατζηδάκης έχει ζητήσει ήδη τις παραιτήσεις όλων των γενικών γραμματέων, προκειμένου να έχει «λυμένα χέρια» στην περίπτωση που θα αποφασίσει να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανόν να παραμείνει ο κ. Ν. Μουσουρούλης, ενώ από το υπουργείο και τη θέση του γ.γ. Καταναλωτή αποχωρεί ο κ. Γ. Οικονόμου, ο οποίος μετακινείται στο υπουργείο Παιδείας. Επίσης ο κ. Χατζηδάκης θα πάρει μαζί του στο υπουργείο τον κ. Γ. Αναστασόπουλο, που ήταν γενικός γραμματέας του στο υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών.

    Σε ό,τι αφορά τον πρόεδρο της ΔΕΗ, κ. Τ. Αθανασόπουλο, οι πιέσεις που ασκούνται από ανώτατα κομματικά στελέχη είναι εντονότερες από κάθε άλλη φορά. Ο κ. Χατζηδάκης μέχρι στιγμής διαψεύδει τις πληροφορίες περί αντικατάστασής του, αλλά κανείς δεν μπορεί να δεσμευθεί για το πόσο θα διαρκέσει ακόμη η θητεία του...

    Υπουργείο Πολιτισμού. Ο κ. Αντ. Σαμαράς θα αντικαταστήσει τον γ.γ. Αθλητισμού κ. Στ. Δουβή. Για τη θέση αυτή, τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτό του πρώην προέδρου του ΟΠΑΠ, κ. Κωστάκου, αλλά και του πρώην προέδρου των ΗΣΑΠ, κ. Κ. Πάσχου.

    Υπουργείο Δικαιοσύνης. Στη θέση του γενικού γραμματέα τοποθετείται ο κ. Αθ. Ανδρεουλάκος, μέχρι πρότινος γ.γ. στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

    Φεύγουν όλοι
    Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Ο κ. Σωτ. Χατζηγάκης αντικαθιστά το σύνολο των συνεργατών του προκατόχου του, κ. Αλ. Κοντού. Θεωρείται βέβαιον ότι θα απομακρυνθούν οι κ. Σκιαδάς, Αυγουλάς και Παπαγιαννίδης και μια από αυτές τις θέσεις θα αναλάβει ο κ. Κ. Γκλέτσος, στενός συνεργάτης του κ. Χατζηγάκη από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

    Υπουργείο Υγείας. Ο κ. Αβραμόπουλος έχει ζητήσει τις παραιτήσεις και των τριών γενικών του γραμματέων, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι μόνον ένας εξ αυτών θα αντικατασταθεί. Το όνομα που ακούγεται είναι αυτό της κυρίας Μ. Τροχάνη, η οποία θα φύγει από το υπουργείο Υγείας. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αβραμόπουλος σχεδιάζει αλλαγές και στα διοικητικά συμβούλια νοσοκομείων της Περιφέρειας.

    Υπουργείο Μεταφορών. Ο κ. Π. Βουρλούμης δηλώνει ακλόνητος στη θέση του προέδρου του ΟΤΕ, τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο, ενώ δεν φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο με τον πρόεδρο των ΕΛΤΑ, κ. Αγγ. Μπρατάκο.

    Ο κ. Ευρ. Στυλιανίδης θα έχει δίπλα του σε θέση γενικού γραμματέα τον πρέσβη κ. Δ. Πλατή, ενώ διευθυντής του γραφείου του αναλαμβάνει ο κ. Τ. Ιγγλέζος. Ο κ. Σιμόπουλος φαίνεται να αποχωρεί, διότι οι προτάσεις που του έγιναν μετά τον ανασχηματισμό δεν ήταν εκείνες που ο ίδιος ανέμενε.

    Υπουργείο Παιδείας. Ο κ. Α. Σπηλιωτόπουλος θα αλλάξει και τους τρεις γενικούς γραμματείς, αλλά δεν έχει καταλήξει ακόμη - εκτός του κ. Οικονόμου - στα πρόσωπα που θα τοποθετήσει στα κρίσιμα πόστα.

    Υπουργείο Ναυτιλίας. Στη θέση του προέδρου του ΝΑΤ το όνομα που ακούγεται είναι του δικηγόρου και πρώην προέδρου του Ταμείου, κ. Γρ. Τιμαγένη.

    ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ
    Το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών είναι ο τομέας ο οποίος θα υποστεί τις πιο σημαντικές -σε επίπεδο εύρους- αλλαγές. Σχεδόν όλα τα στελέχη που είχε τοποθετήσει ο κ. Γ. Αλογοσκούφης αντικαθίστανται.

    Ειδικότερα, στη θέση του γενικού γραμματέα τελωνειακών και φορολογικών θεμάτων που κατείχε μέχρι τώρα ο κ. Ανδριανόπουλος τοποθετείται ο κ. Θ. Σκορδάς (μέχρι χθες γενικός γραμματέας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας). Επίσης, ο κ. Π. Δρόσος απομακρύνεται από τη θέση του γενικού γραμματέα Επενδύσεων και Ανάπτυξης (Δ ΚΠΣ) και τη θέση αναλαμβάνει ο κ. Σπ. Ευσταθόπουλος, ο οποίος έχει καλή πολιτική επικοινωνία με τον κ. Γ. Σουφλιά.

    Ο κ. Παπαθανασίου θα προχωρήσει επίσης σε ριζικές αλλαγές και στην υπηρεσία ειδικών ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ). Απομάκρυνε ήδη τον κ. Μ. Τσάκα και το όνομα που ακούγεται χωρίς ωστόσο να έχει «κλείσει» ακόμη είναι αυτό του κ. Δημ. Κωστόπουλου, πρώην βουλευτή της ΝΔ και στενού πολιτικού φίλου του κ. Δημ. Σιούφα.

    Αλλαγές θα υπάρξουν επίσης και στην ΚΕΔ. Βέβαιη θεωρείται η απομάκρυνση του διευθύνοντος συμβούλου, κ. Γκράτζιου, το όνομα του οποίου ακούστηκε στο σκάνδαλο με τη Μονή Βατοπεδίου, ενώ άγνωστο είναι το τι θα γίνει με τον πρόεδρο, κ. Π. Παπαγεωργίου, ο οποίος διατηρεί ισχυρές πολιτικές σχέσεις με τον κ. Κ. Μητσοτάκη. ΙΚΑ

    ΙΚΑ
    Αλλαγή του διοικητή

    Αναφορικά με τον τομέα του υπουργείου Απασχόλησης, ο κ. Γ. Μέργος αποτελεί από χθες παρελθόν για τη διοίκηση του ΙΚΑ. Στη θέση του τοποθετείται - προσωρινά, σύμφωνα με πληροφορίες - ο μέχρι χθες αντιπρόεδρος, κ. Κυριαζόπουλος, ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις με τον κ. Γ. Σουφλιά. Στη διοίκηση του ιδρύματος θα παραμείνει και ο έτερος αντιπρόεδρος, κ. Αμπατζόγλου, ο οποίος είναι πιθανόν να αναβαθμιστεί μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο "Κανένας" είναι επιλογή;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΗΜΜΑ . ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΤΟΤΙΜΩ. ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΛΥΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σε μια κεντρο-αριστερά χωρίς πυξίδα βυθίσμένη σε έναν ατελέσφορο λαϊκισμό που φλερτάρει με τα όρια του άκρατου συντηρητισμού

    ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μεταξύ Παπαθανασίου και Κατσέλη τι θα διάλεγες;
    -----------------------------------
    Τό καί.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αφηστε την υποβαθμιση και τρεξτε για την αναβαθμιση της ντουλαπας.αρχιζουν εκπτωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παει ο Γιωργακης..

    Οι αμερικανοι τα βρηκανε και παλι με τον Κωστα και τον γραψανε στα αρχιδια τους πια τον μικρο γιωργκο

    Αλλωστε δεν τραβουσε..

    Ουτε ο ιδιος αλλα ουτε και οι σκατοφατσες του παρελθοντος που κουβαλουσε. ΔΥΟ φορεσ ειπε θα τα αλλαζε ολα! στο κομμα
    Τι εγινε τελικα?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι αμερικανοι τα βρηκανε και παλι με τον Κωστα και τον γραψανε στα αρχιδια τους πια τον μικρο γιωργκο

    Αλλωστε δεν τραβουσε..

    Ουτε ο ιδιος, αλλα ουτε και οι σκατοφατσες του παρελθοντος που κουβαλουσε. ΔΥΟ φορεσ ειπε θα τα αλλαζε ολα! στο κομμα
    Τι εγινε τελικα?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγω για την οικονομία πάντως διαλέγω...Σημίτη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αρχικαραγκιόζη Λουτράδη, στον κόσμο σου ζείς, όπως όλοι οι πρασινοφρουροί, παπαγαλάκια του Λαμπράκη, του Μπόμπολα, του Αλαφούζου και του Κοντομηνά.
    Αυτά που επικαλείσαι και εσύ και οι αριστερές εφημερίδες δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα.
    Ανέμενες από δαύτες ισορροπημένη πληροφόρηση τόσο σε ότι αφορά την ίδια την S&P όσο και το ότι στην ίδια κατάσταση είναι οι περισσότερες ευρωπαικές οικονομίες;
    Και να σου κάνω και μία πρόβλεψη;
    Με εξαίρεση την Ισπανία (και τον συντηρητικό τρόπο που λειτουργεί το τραπεζικό της σύστημα) η Ιταλία, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία σύντομα θα υποβαθμιστούν κάτω από το ΑΑ2 που είμαστε σήμερα εμείς.
    Επίσης, είναι περιττό να σου πώ τί υποτιμήσεις θα τραβήξουν οι χώρες της Ε.Ε. που είναι εκτός ευρώ.
    Αρχίσαμε από την Αγγλία (17% κάτω η στερλίνα σε σχέση με το ευρώ), πάμε αντίστοιχα για τη Σουηδία, ενώ εάν αρχίσουμε να συζητάμε για της χώρες που μπήκαν στην Ε.Ε. την τελευταία τετραετία θα κλάψουν μανούλες τα νομίσματά τους.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
    Το πελατειακό κοινό στο οποίο απευθείνονται έτσι και αλλιώς δεν θέλει ισορροπημένη πληροφόρηση, τί να την κάνει;
    Απλά ψυχολογικό πουσάρισμα δίνουν στους αμόρφωτους φανατικούς αναγνώστες τους, όπως οι αθλητικές εφημερίδες του ολυμπιακού και του παναθηναικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να διαλέξεις πολιτική και όχι πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τελικά το αλτσχάιμερ κτυπάει και σε μικρότερες ηλικίες.
    Κακόμοιροι πρασινοφρουροί, νομοτελειακά κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό, δηλαδή να πιστέψετε ότι μπορεί ο κεντρώος χώρος να ψηφίσει τον απόφοιτο του πίκπα.
    Τρείς μήνες τώρα σας δίνουν οι καναλάρχες μαιμού δημοσκοπήσεις και τελικά τις πιστέψατε (είστε και επιρρεπείς να τσιμπάτε στα μεγάλα λόγια και τα ψευτο-οράματα).
    Ο Χαζογιώργος πρωθυπουργός, έτσι;
    Ξανασκεφτείτε το λίγο.
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ.
    Θυμηθείτε ότι επέλεξε την μουσουλμάνα πιτσιρίκα Καραχασάν να εκπροσωπήσει το πασόκ στη Βόρεια Ελλάδα (που μετά έλεγε ότι είναι τουρκάλα όχι μουσουλμάνα, βρίζοντας την Ελλάδα και εκθειάζοντας την Τουρκία), λες και δεν υπήρχαν άλλοι πιό κατάλληλοι υποψήφιοι.
    Θυμηθείτε ότι για 23 χρόνια είχε σύμβουλο και φίλο (κατά δήλωσή του) το Γρηγοράκη το Βαλιανάτο που έλεγε στα κανάλια και τις ξένες εφημερίδες ότι τα σκόπια πρέπει να ονομάζονται Μακεδονία.
    Έτσι ενδεικτικά σας τα θυμίζω, πιό πολύ για να σπάσουμε πλάκα.
    Εάν δεν το καταλαβαίνετε μόνοι σας ότι ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ τί να σας πώ.
    Του αρέσει βέβαια να φαντασιώνεται καλύτερους κόσμους και να έχει νέα οράματα και νέες ιδέες (όλα “νέα” είδες τί ωραία που τα λέει το άτιμο;, τίποτε το συγκεκριμένο όμως) αλλά ένα πράγμα έχω να σχολιάσω.
    ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΙΧΕ ΟΡΑΜΑΤΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΙΣΩΣ;
    Φίλοι πασόκοι, εάν δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τις προσωπικές ανεπάρκειες του χαζούλη θέλετε ψυχιατρική βοήθεια, επειγόντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν σε καταλαβαίνω παιδάκι μου, παρόλη την απειρία και την αγαθότητα του καραμανλή σαν πρωθυπουργού ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ με το γιωργάκη;
    Ο ένας είναι ο καλύτερος (πλήν λίγο τεμπελάκος) μαθητής της τάξης και ο άλλος είναι ο πιό καθυστερημένος, από το ίδρυμα βρε φίλε μου, πως να στο πώ;
    Να διώξουμε τον Καραμανλή για να φέρουμε το χαζό γιό της αμερικανοεβραίας κυρίας τσάντ;
    Εάν είναι να πάμε για χειρότερα μένουμε και εδώ που είμαστε.
    Πάλι κέρδος θα έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΝ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΕΡΟΤΑΝ ΕΧΘΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΛΠΙΔΕΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΚΟΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ!!!ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ .ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΡΤΥΡΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,
    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΈΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΜΟΧΘΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΑΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΣ ΕΣ. ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΦΟΒΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ,ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΟ ΤΩΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΠΕΘΑΝΕ ! ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ,ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ ,ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑΣ (GOLDEN BOYS) ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ 600 ΕΥΡΩ. ΑΥΤΟΣ!! ο Επαναστατικός Αγώνας = Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ;;;έγινε από τις Τράπεζες διαθέτοντας ένα μικρό ποσό (2,5 δις €) από τα χρήματα (24 δις €) που τους χάρισε ο απερχόμενος Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, υλοποιώντας την εντολή του «καταλληλότερου» (sik)???
    · Από πότε νεόκοποι και άθλιοι γκεμπελίσκοι, είναι μεγάλη επιτυχία να δανείζεσαι με απεχθέστατους όρους από τους Τραπεζίτες, το 10% των χρημάτων που τους χάρισες??? ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (ΚΑΘΙΚΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ) ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ.ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΥΑΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ειδατε αγαπητοι πως οι αποδεδειγμενα Τουρκοφιλοι εβραιοι ("κατοικοι" Ελλαδας)επεμβαινουν σε καθε ποστ που αφορα του γεννοκτονους του συρφετου τους;
    Οι επιστρατευμενοι εβραιοι (επωνομαζομενοι sayianim-διαβαστε το βιβλιο του εβραιου πρακτορα της Mossant, Βικτωρα Οστροβσκι με τιτλο "Με την Mεθοδο της Dιαφθορας" ISBN 0-9717595-0-2) στις χωρες ανα τον Κοσμο που φιλοξενουνται, προσπαθουν ειτε με σχολια ασχετα επι της επιτελουμενης γεννοκτονιας, να αποπροσανατολισουν τον αδαη αναγνωστη (ιδιως δημοσιογραφοι, φοιτητες, ψυχιατροι, ψυχολογοι, αλλα και νοικοκυρες και συνταξιουχοι δουλευουν προσω ολοταχως και μαλιστα αφιλοκερδως), ειτε επιτιθενται με σαρθρα επιχειρηματα βεβαια, να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα. Και σε αλλους καιρους οι σημερινοι ηθικοι αυτουργοι των σημερινων δολοφονων μικρων παιδιων φωναζουν "ολοκαυτωμα", κι "εμεις δεν εχουμε σχεση με το ισραηλ, εμεις ειμαστε Ελληνες" και αλλα τετοια υποκριτικα.
    Πρεπει να σας τονισω οτι αν πατε στην εβραϊκη πρεσβεια η στις συναγωγες τους ανα την Ελληνικη επικρατεια θα δειτε η χαβρα των ρατσιστων ραββινων και του ΚΙΣ να εχουν στησει σειρα απο Η/Υς και να δουλευουν υπερωριες με τους προαναφερθεντες "εθελοντες" για να εξωραϊσουν την εικονα του κλεμμενου απ τους Παλαιστινιους κολω-χωραφου που το ονομαζουν "ισραηλ", στην Ελληνικη και Παγκοσμια πραγματικοτητα.

    Ναι αυτοι ειναι οι εβραιοι φιλοι μου, δηλ. ο καρκινος της Ανθρωπωτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. θα διάλεγα να σε πω κόπανε!
    Άντε να χαθείς τελικά. Σε βαρέθηκα με τις ανοησίες σου!
    Μωρέ διαβάζεις τι ράφεις; Δε θα κατσω να σου ανοίξω τα μάτια. Είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως και τέλειωσε!

    Όσο για τον 15/1 10:30 Ε αυτός είναι πιο χαζός από σένα! αν σμίξετε θα κλάνετε ένα εξαίρετο βλακοζεύγαρο!
    Δε θα κάνω πολιτική ανάλυση γιατί δε χρειάζεται αφού και οι δύο δεν καταλάβατε τόσα χρόνια τι ρόλο παίζει η δεξιά στη χώρα από τότε που ανακαλύφθηκε η λάσπη!

    Ο Λουτράδης εξάλλου που το παίζει αντικειμενικός έχει απλά χάσει τελείως τον μπούσουλα!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση