GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη! Γιατί δεν πήγε στα Κύθηρα...

. ... ο Κ. Καραμανλής. Φοβήθηκε τις αποδοκιμασίες για δύο καυτά θέματα! . Με πρόσχημα την κακοκαιρία δεν πήγε την ημέρα των Θεοφανείων στα ...

.
... ο Κ. Καραμανλής. Φοβήθηκε τις αποδοκιμασίες για δύο καυτά θέματα!
.
Με πρόσχημα την κακοκαιρία δεν πήγε την ημέρα των Θεοφανείων στα Κύθηρα, όπως αρχικά είχε ειπωθεί, ο Κώστας Καραμανλής. Δεν είναι όμως αυτή πραγματικότητα. Δεν πήγε υπό τον φόβο αντιδράσεων και αποδοκιμασιών από την τοπική κοινωνία για δύο κυρίως θέματα:
Το ένα είναι ότι από τις αρχές Νοεμβρίου έχει διακοπεί το δρομολόγιο του πλοίου που συνέδεε τα Κύθηρα απευθείας με τον Πειραιά και μόνο μέσω Νεάπολης Λακωνίας μπορεί κανείς (κάτοικοι και εμπορεύματα) να πάει στο νησί!!! Είναι ένα θέμα για το οποίο έχουν υπάρξει πολλές καταγγελίες από τους τοπικούς φορείς όπως και από τον δραστήριο επικεφαλής του Τομέα Ναυτιλίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Καρύδη, αλλά η απαράδεκτη αυτή κατάσταση συνεχίζεται ακόμη...
Το δεύτερο θέμα είναι ότι, ενώ αυτές τις ημέρες συμπληρώνονται τρία χρόνια από τους καταστροφικούς σεισμούς που έπληξαν τα Κύθηρα, στο χωριό Μιτάτα που έγιναν οι πιο πολλές ζημιές δεν έχει γίνει ακόμη τίποτα. Καμία από τις υποσχέσεις δεν έχει εκπληρωθεί και οι κάτοικοι είναι πάρα πολύ θυμωμένοι για την κοροϊδία.
Γι' αυτούς τους δύο λόγους, ο πρωθυπουργός πήγε τελικά στην ...ασφαλή Ραφήνα για την τελετή του αγιασμού των υδάτων και όχι στα "επικίνδυνα" Κύθηρα!
-------------------------------

23 σχόλια

  1. ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΥΘΗΡΑ?
    ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ Ε??
    ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ
    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ

    5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ

    ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ

    ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ

    DIAPORON-BL.BLOGSPOT.COM/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Ταξίδι στα πίτουρα...


    Μια ακόμα παπαρωγή του ΝεοΕθνικιστικού Κέντρου Κουνηματικών Γραφικοτήτων.

    Το έργο αρχίζει από την σκηνή του παρόντος χρόνου με την κραυγή "θα σεβαστείς την δημοκρατία, or else...", για να εξελιχτεί κυκλικά από την αρχή, σαν αφηγηματική ανάλυση των διαδραματισθέντων.

    Περίληψη του έργου
    provided by SNB

    Ένας σκηνοθέτης της αυτοθυματοποίησης, κουρασμένος απ' τις μυθοπλασίες και την πολιτική της επικοινωνίας, αναζητά να διηγηθεί μια ιστορία ουσιαστικά προσχηματική, μια "εθνοσωτήρια" διέξοδο και προσκολλάται σ' έναν γέρο που πουλάει εθνικιστικές παπάρες στο δρόμο: τον αδελφό του Σπύρου, τον Γιώργο, έναν αυτόκλητο εκπρόσωπο χουντικών, πρώην Δηθενοδημοκράτη Αλήτη-Χίτη-Ταγματασφαλίτη, εξόριστο @διάολο.χελλ (κι ακόμα παραπέρα), που έχει επιστρέψει στην Νεα Εθνικιστικοκρατία μετά από 8 χρόνια εξορία. Στο χωριό του, που ο παππούς του Γιώργου είχε παραδώσει στους Ναζί κατά τη διάρκεια του πολέμου πριν προλάβει να το δώσει αντιπαροχή ο θείος του, γίνεται μάρτυρας ενός μιζικού ξεπουλήματος της γης και των ιδεών, και προσπαθεί να αποτρέψει την δημοσιοποίηση της απάτης στην εξεταστική ενορία του χωριού. Ωστόσο, δεν μπορεί ούτε να αντιληφθεί, ούτε να συμπλεύσει με την πραγματικότητα που συναντά. Συνομωσιολογεί, υποκρίνεται και στην προσπάθειά του να επιδείξει οτι γνωρίζει κάποια σημαντική γλώσσα, κινεί τα χέρια με ομολογουμένως θαυμαστή επιτυχία. Αυτοϊκανοποιείται αυτάρεσκα παρατηρώντας όσα οι άλλοι ντρέπονται να κοιτάξουν, εγκλωβίζεται μέσα στην αποκλειστικά δική του πραγματικότητα δηλώνοντας ταυτοχρόνως σταθερός και περήφανος. Προδίδει και προδίδεται, εκβιάζει και εκβιάζεται. Παπαρολογεί συχνά, κουνάει απειλητικά το δάχτυλο στην μικρή δημοκρατίτσα της στ' δημοτικού, και τελικά του το βάζουν εκεί που πρέπει προς οριστική ίαση των αιμορροΐδων του. Καμώνεται τον τσαμπουκά, εξαγριώνει τον κόσμο γύρω του και εξ αυτού λαμβάνει τον Μπούλο. Απομονώνεται. Δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τα παιδιά του, με τους ψηφοφόρους του, το κόμμα του, τους νταβατζήδες του που τον στήριξαν εναγωνίως, με τους γύρω του. Μόνο η γυναίκα του, πιστή και υπομονετική ντοκτορχέσα Ραφηνόπη, τον ακολουθεί μέχρι το τέλος, μέχρι το τελευταίο του ταξίδι στο Παρίσι με πλαστό διαβατήριο όπου και τον εντοπίζει ο φακός, στη σκηνή του φινάλε, με τον Θόδωρα και έναν ακόμα, κάποιον Μεξικάνο, να κάνουν…

    Η συνέχεια εις Παρισίους…

    Η σκηνοθεσία έγινε από την ομάδα "πίτα-κώπο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε μπούφο !
    δεν πήγε γιατί προτίμησε να την αράξει στη Ραφήνα για ουζάκια με την κυρία καβουρίνα.

    Αλλωστε, δεν θα μπορούσε να είχε επιστρέψει στις 3μμ για φαί στο σπίτι.

    Ωρες-ώρες, εσείς με τις βαθυστόχαστες αναλύσεις, αποδεικνύετε ότι δεν έχετε καταλάβει τίποτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ
    ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΚΑΚΑ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΒΕΒΑΙΑ
    ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑΔΟΡΑΚΙΑ.
    ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΖΗΤΕΙΤΕ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ

    Συνελήφθη ποδοσφαιριστής ληστής τραπεζών
    8 Ιανουαρίου 2009, 14:53

    του Μανώλη Βαϊα
    Πήγαινε στην προπόνηση «φορτωμένος» με χιλιάδες ευρώ από τις τράπεζες που …λήστευε, ένας 21χρονος ποδοσφαιριστής από την Αλβανία που μεταγράφηκε το καλοκαίρι από ομάδα της Μεγαλόπολης σε ομάδα της Κύμης στην Εύβοια! Επί δύο μήνες αναζητούσαν οι αστυνομικοί τα ίχνη του και κατάφεραν τελικά να τον εγκλωβίσουν σε νυχτερινό κέντρο του Χαϊδαρίου, όπου μάλιστα έβγαλε πιστόλι εναντίον τους!

    Η σπείρα του νεαρού αθλητή είχε γίνει φόβος και τρόμος των τραπεζικών καταστημάτων στην Πελοπόννησο και όχι μόνο… Από τον περασμένο Ιούλιο, η τριμελής συμμορία είχε ληστέψει τα υποκαταστήματα της Αγροτικής στην Καλαμάτα, το Πεταλίδι Μεσσηνίας, την Κόρινθο, την Αμάρυνθο Ευβοίας και του Ζωγράφου στην Αττικής και τα υποκαταστήματα της Εμπορικής στην Καλαμάτα και το Ξυλόκαστρο!

    Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι τρεις κακοποιοί πυροβολούσαν στον αέρα για να εκφοβίσουν τους υπαλλήλους, ενώ συχνά άφηναν πίσω τους… «σουβενίρ», όπως κράνη ή και όπλα, τα οποία τελικά οδήγησαν στον εντοπισμό τους. Συνολικά, άρπαξαν πάνω από 250.000 ευρώ, τα οποία ξόδευαν ξενυχτώντας σε νυχτερινά κέντρα, στριπτιζάδικα και μπαρ!

    Τα δακτυλικά αποτυπώματα από τα αντικείμενα που άφηναν στους τόπους των ληστειών, πρόδωσαν την ταυτότητα των δύο συνεργών του ποδοσφαιριστή –ενός 20χρονου κι ενός ανήλικου 17 χρόνων- που έπεσαν στα χέρια της Δίωξης Εγκλημάτων Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας πριν από λίγες μέρες. Οι δύο ληστές αποκάλυψαν τα στοιχεία του «εγκέφαλου» της σπείρας και αμέσως εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

    Ο 21χρονος Αλβανός εξαφανίστηκε από τις εκδηλώσεις της ομάδας του, όμως συνέχισε την έκλυτη ζωή του στα κέντρα διασκέδασης. Έτσι, εντοπίστηκε τα χαράματα της τετάρτης σε ένα από αυτά, στη λεωφόρο Αθηνών… Μόλις είδε τους αστυνομικούς να τον πλησιάζουν, έβγαλε το πιστόλι του και επιχείρησε να τους πυροβολήσει. Όμως, εκείνοι πρόλαβαν να τον εξουδετερώσουν μετά από πάλη.

    Στο σπίτι όπου φιλοξενούνταν ο νεαρός ποδοσφαιριστής στο Χαϊδάρι, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα ακόμη πιστόλι και μια μοτοσικλέτα που ο 20χρονος συνεργός του είχε αγοράσει με τα χρήματα της λείας από τις ληστείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ! ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟ 91-93 ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ?


    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα Κυθηρα ποτε δεν θα τα βρουμε...
    Κοιτα που τα τραγουδια λενε παντα την αληθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αλλη μια αναλυση της πουτσας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΑ ΚΟΨΕΤΕ ΡΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΗΛΙΘΙΟΙ,ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ,ΨΟΦΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΛΟΓΟ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ;;; ΒΑΡΙΟΤΑΝΕ ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ SUPER PUMA ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρεπει να ψηφηστει εκτακτος νομος με την συναινεση ολων των αλλων κομματων για να δυαλυθει και με νομο του κρατους το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    Αυτο το κομμα εχει δυαλυσει την χωρα απο την γεννηση του. Καραταμενη η στιγμη που δημιουργηθηκε.

    Κλεβουν, ψευδονται ασυστολα, ρημαζουνε και διαλυουνε τα παντα μα παντα, για 20 χρονια..

    Επειτα απο 2 εκλογικες ηττες παραδεχονται αναγκαστικα αλλα και παλι υποκριτικα οτι και καλα μετανιωσαν γι'αυτα που εχουνε κανει (το ειπανε οι ιδιοι πολλες φορες!-προς ολους τους κολλημενους πασοκους αυτο), και παρολα αυτα ξαναζητανε την ψηφο μας! Σαν να μην τρεχει τιποτα!!

    Η ετοιμη συνθεση της συμμοριας τους για κλεψιμο ειναι και παλι η ιδια, με τους ιδιους τοσα χρονια δοκιμασμενους και αποτυχημενους (επιτυχημενοι μονο σαν κλεφτες), αλλα αυτη την φορα κιολας σαν αρχηγος τους ειναι ενα ατομο με ξενη υπηκοοτητα! και μετριο IQ (κατι που ειναι ευρεως αποδεκτο).

    Μαλιστα κρυμμενοι πισω απο την συμμορια ειναι και παλι οι γνωστοι χοντρη-κουκουβαγια-μπομπολας, κοντομηνας, λαμπρακης, κτλ.. Οι οποιοι κρατανε στο ενα χερι το πηρουνι και στο αλλο το μαχαιρι και εχουν ηδη φορεσει και σαλιαρα και γλυφονται, ειναι ετοιμοι να ξαναφανε.

    Τωρα μαλιστα εχουν και με το μερος τους την υπερπολυτιμη και τεραστια εμπειρια και γνωση των αμερικανων, οσον αφορα τις τεχνικες προπαγανδας και τον επηρεασμο της κοινης γνωμης για αλλαγη κυβερνησεων. Σε αυτα τα θεματα η εμπειρια και βοηθεια των αμερικανων δεν συγκρινεται με κανενος αλλου.
    Θυμωσαν πολυ για την "ανταρσια" που τολμησε η ελλαδιτσα στα Σκοπια, στα Λιμάνια και στους Αγωγους με την Ρωσσια. Με τον γιωργακη τους ολα αυτα θα "διορθωθουν".


    Δυο ερωτησεις:
    1)Ποιος εχει αντιρηση σε οτιδηποτε απο τα παραπανω??
    2)Για ποιον ασσυληπτο λογο θα μπορουσε καποιος να τους ψηφησει?? (εκτος αν περιμενει καποιος καποιο ρουσφετι η "βολεμα" αντε να το δεχτω τοτε αν ειναι ετσι ισως και εγω να το εκανα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟΠΙΤΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΡΙΑ
    ΚΟΠΡΑΝΟΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ
    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ.
    ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΥΠ ΟΨΙΝ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ
    ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
    ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΚΑΙ ΤΣΑΝΤ ΚΑΙ ΜΙΝΕΙΚΟ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ. ΤΑ
    ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΙΟ ΓΙΟΡΚ ΚΑΙ ΣΤΟ
    ΓΟΑΣΙΝΚΤΟΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ
    FORCE ONE. ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΗΜΟ.
    ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ
    ΑΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕ
    ΜΗΝ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝΕ
    ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΑΡΟΝ ΣΙΜΟΝ ΠΕΡΕΣ
    ΚΑΙ Η ΧΑΓΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΡΥΦΑ ΣΤΟ
    ΠΑΡΙΣΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΡΙΝ
    ΟΠΩΣ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΑΛΖΑΡΑΚΗΣ
    ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΓΙΑΝ
    ΤΟΝ ΚΙΣΣΙΝΚΕΡ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ
    ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
    [ΕΙΔΑΤΕ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΖΕΜ].
    ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΑΒΟΥΡΙ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΑΣ
    ΠΗΡΑΜΕ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΡΕ.
    ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ
    ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ.
    ΣΑΣ ΞΑΛΑΦΡΩΣΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΣΑΣ
    ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΑ
    ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ.
    ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΕΚΕΙ
    ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΕΜΕΙΣ
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΙΜΟΝ ΠΕΡΕΣ
    ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ
    ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
    ΣΤΗ ΓΑΖΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΡΑΙΟΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΕΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ [ ΕΙΔΑΤΕ ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ]
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ
    ΜΑΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΑΛΕΚΟ ΣΑΣ
    ΣΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ
    ΑΘΗΝΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ
    ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΑΣ [ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΑ
    ΓΙΑ ΣΑΣ].
    HELLO - HELLO
    GEORGE AND THE BIG COMPANY
    Y.Γ
    ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΜΠΛΟΥΠΑΜΠΕΡΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΔΕΣ
    ΣΑΛΛΟΜ ΣΑΛΛΟΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρεπει να ψηφηστει εκτακτος νομος με την συναινεση ολων των αλλων κομματων για να δυαλυθει και με νομο του κρατους το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    Αυτο το κομμα εχει δυαλυσει την χωρα απο την γεννηση του. Καραταμενη η στιγμη που δημιουργηθηκε.

    Κλεβουν, ψευδονται ασυστολα, ρημαζουνε και διαλυουνε τα παντα μα παντα, για 20 χρονια..

    Επειτα απο 2 εκλογικες ηττες παραδεχονται αναγκαστικα αλλα και παλι υποκριτικα οτι και καλα μετανιωσαν γι'αυτα που εχουνε κανει (το ειπανε οι ιδιοι πολλες φορες!-προς ολους τους κολλημενους πασοκους αυτο), και παρολα αυτα ξαναζητανε την ψηφο μας! Σαν να μην τρεχει τιποτα!!

    Η ετοιμη συνθεση της συμμοριας τους για κλεψιμο ειναι και παλι η ιδια, με τους ιδιους τοσα χρονια δοκιμασμενους και αποτυχημενους (επιτυχημενοι μονο σαν κλεφτες), αλλα αυτη την φορα κιολας σαν αρχηγος τους ειναι ενα ατομο με ξενη υπηκοοτητα! και μετριο IQ (κατι που ειναι ευρεως αποδεκτο).

    Μαλιστα κρυμμενοι πισω απο την συμμορια ειναι και παλι οι γνωστοι χοντρη-κουκουβαγια-μπομπολας, κοντομηνας, λαμπρακης, κτλ.. Οι οποιοι κρατανε στο ενα χερι το πηρουνι και στο αλλο το μαχαιρι και εχουν ηδη φορεσει και σαλιαρα και γλυφονται, ειναι ετοιμοι να ξαναφανε.

    Τωρα μαλιστα εχουν και με το μερος τους την υπερπολυτιμη και τεραστια εμπειρια και γνωση των αμερικανων, οσον αφορα τις τεχνικες προπαγανδας και τον επηρεασμο της κοινης γνωμης για αλλαγη κυβερνησεων. Σε αυτα τα θεματα η εμπειρια και βοηθεια των αμερικανων δεν συγκρινεται με κανενος αλλου.
    Θυμωσαν πολυ για την "ανταρσια" που τολμησε η ελλαδιτσα στα Σκοπια, στα Λιμάνια με τους Κινέζους και στους Αγωγους με την Ρωσσια. Με τον γιωργακη τους ολα αυτα θα "διορθωθουν".


    Δυο ερωτησεις:
    1)Ποιος εχει αντιρηση σε οτιδηποτε απο τα παραπανω??
    2)Για ποιον ασσυληπτο λογο θα μπορουσε καποιος να τους ψηφησει?? (εκτος αν περιμενει καποιος καποιο ρουσφετι η "βολεμα" αντε να το δεχτω τοτε αν ειναι ετσι ισως και εγω να το εκανα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έχω διαβάσει βλακείες και βλακείες, αλλά σ' αυτό δεν μπορώ να αντισταθώ...

    Αυτα τα 2 σημαντικά θέματα δεν υπήρχαν πριν από καναδυο βδομάδες ? Εχθές προέκυψαν ξαφνικά και κοίταξε να τα αποφύγει ο μπούλης ?

    ΟΚ, κραξτε, κι εγω μαζί σας. Αλλά μην κράζετε μόνο για να κράζετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι σου είναι βρε ο άνθρωπος,…. Τι θυμήθηκα…… όταν ήταν πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης αν θυμάστε και εσείς είχε δώσει τα λεωφορεία της Αθήνας στους νοικοκυραίους του κόμματος και μας νοικοκύρεψαν καθώς βλέπαμε ουρές τα σόγια τους χτυπούσαν ψεύτικα εισιτήρια στους μετρητές των λεωφορείων για να γίνετε καταγραφή και να παίρνουν οι νοικοκυραίοι λεωφορειούχοι την επιδότηση, ωραίο κόλπο, φτωχομπινεδιάρικο, αλλά ως εκεί έφτανε το μυαλό τους, στο κάτω κάτω δεν είναι όλοι γεννημένοι για να έχουν offshore εταιρίες και με αυτές να κανονίζουν τις δουλειές τους.
    Όταν όμως ήρθε το Πασόκ, τους ζήτησε πίσω τα λεωφορεία, πού να τα δώσουν οι νοικοκυραίοι, και συνεπικουρούμενοι και από την δεξιά πρόβαλαν μεγάλη αντίσταση στο κράτος για μια περιουσία που δεν τους ανήκε, αλλά και τους είχε δοθεί με καθαρά Μητσοτακέικα κομματικά κριτήρια.
    Είχαν οχυρωθεί λοιπόν οι νοικοκυραίοι μας στα αμαξοστάσια, οι αλητονοικοκυραίοι μας, γιατί τέτοιοι ήταν και θα το δείτε αμέσως, και από εκεί έδιναν τον αγώνα τους.
    Ποιον αγώνα; Αυτόν να κρατήσουν τα κακώς δοθέντα σε αυτούς λεωφορεία, αν υπήρχε και παρανομία δεν θυμάμαι, αλλά για να ζητά το κράτος πίσω κάτι δεν ήταν σωστό.
    Για να τελειώνω, στην τελευταία τους πριν αναγκαστούν να τα παραδώσουν δια της βίας « ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΑΤ»
    Παιδιά, δύο, τριών, πέντε, δέκα, δεκαπέντε, χρονών, αλλά αυτοί οι αλήτες τιμωρήθηκαν γιατί και τα λεωφορεία χάσανε, αλλά και με την πράξη αυτή χάσανε και την τελευταία, αν είχανε καλή μαρτυρία, γιατί η πράξη τους αυτή ήταν τόσο αποκρουστική, που ακόμη και οι δεξιοί υποστηρικτές τους κρύφτηκαν και δεν τους ήξεραν.
    Και μετά παραξενευόμαστε όταν κάποιοι άλλοι μεγαλονοικοκυραίοι και αυτοί, κατεβάζουν άλλα παιδία στους δρόμους, για να αποκτήσουν, « ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ » που θα τους πάνε στην ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ωρες-ώρες, εσείς με τις βαθυστόχαστες αναλύσεις, αποδεικνύετε ότι δεν έχετε καταλάβει τίποτα !

    8 Ιανουάριος 2009 2:56 μμ


    ---------------

    Φίλε μου,

    εκείνο που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι αν...

    ...για κάθε βιτρίνα (που ΔΕΝ θα σπάσει)θα εκτοξευτούν 100 γιαούρτια...

    ...(περιορίζοντας το "κοινωνικό κόστος διαμαρτυρίας" στο ένα δέκατο έως ένα εκατοστό)...

    ...η πολιτική μας ζωή θα έβλεπε άσπρη μέρα!




    ΠΡΟΒΕΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Kι αυτός έχει θυμώσει πάρα πολύ, στην πραγματικότητα είναι έξαλλος, ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γνωστός μου Ραφηνιώτης που πήγε στην τελετή μου είπε οτι δέν χειροκροτήθηκε ούτε απο έναν άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ Κ' ΦΙΛΕΣ

    Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ''ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ''
    ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ '' ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ''

    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ''ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ'' ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΚΙΕΣ!!!

    ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. κρίμα που δεν πήγε και λυπήθηκε ο ανάξιος ,ανίκανος, ανεκδιήγητος δήμαρχος του νησιού ,κ. Κουκούλης ,τσιράκι και ορντινάτσα του Μιχαλολιάκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. αγαπητε συναγωνιστη Καρυδη !! θα σε παρακαλουσα οταν θες να πεις κατι να το λες με το ονομα σου, ή τουλαχιστον να χρησιμοποιείς πιο σοβαρα παπαγαλακια....εννοω απο αυτά που στην συνεχεια δεν σε καρφωνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση